> Skola igen dådå

Jahopps, då var det dags för skola igen dådå... SUCK! jag är så sjuuukt trött på skolan att jag inte vet om jag ska skratta eller gråta. Bild på liten del i skolan:


Igår när jag gett upp hoppet om Casino-jobbet så ringde de, vid halv 10-10 tiden. Jag ska på utbildning =) Wihoow, den börjar idag i Skövde klockan 18. Ska bli riktigt skoj, fast jag lär ju vara rätt slut i huvudet vid den tiden efter att ha gått upp vid 5 imorse o varit i skolan hela dagen o inte ens hunnit åka hem emellan. Men det är smällar man fårta, jag vill ju verkligen ha det här jobbet.

Känns för övrigt inte så bra med skolan. Allt går åt pipsvängen just nu. Har ett jätte-arbete som vi har haft typ 2 månader och fick dessutom några extra dagar, som jag är långt ifrån klar med. Jag har gett upp, jag lämnar in den med de 3 uppgifter jag har gjort. 3 av 12... Fy fasen va kass jag är...

Ska iaf träffa min Mandi om 20 minuter ellerngt =) Ska gå ut o möta henne vid bussen. Saknad har hon varit! Blir ingen Göteborg för oss i helgen, o Mandi o dom kommer inte heller. Helt ändrade planer. Anledningen till det är att jag har shoppat allt jag behöver inför bal och student, så inget jag är i behov av i shoppingväg just nu, så blir bara onödigt pengaslösande.

Och Sari (Mandis Mami) är ledig denna helgen, och ska jobba alla helger i en hel månad framöver, så de ville träffa henne, eftersom det dröjer innan de ses igen. Det förstår jag, men så kom Mandi på ett bra förslag =) Vi ska på "Fångarna på Fortet" i Jönköping =) Wihoow, ska bli skitskoj. Tjejerna mot killarna, alltså: Jag o Mandi mot O-J o Tompa. Vem kommer vinnaaa? Jag o Mandi såklart!

Nu kommer hon nog strax. Sitter i Infoteket (datasalen) med Mathilda nu. Hon har fortfarande kvar den gamla bloggen... Jag trodde alla bytt till "Publishme.se", alltså den nya bloggen. Det har iaf jag... Vilken version använder ni? Gamla eller nya? Intressant att veta...

xoxo
Nicolsan

Kommentarer
Postat av: amanda

vi kommer lätt att vinna! med stooora hästlängder! du jag, och en tilda! UNDERBART

2008-05-08 @ 13:18:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0