> South Park?

Jaa, titta här - jag finns faktiskt med i South Park! Det, ni ;P Erkänn att det är liiite likt i alla fall. Typ "Bad Girl wannabe Angel" =) Nicole i ett nötskal, haha! Nämen jag spenderade allt lite tid med att göra den. Observera att den inte finns med i serien South Park, utan jag har gjort den själv. Zander skickade en länk till mig o sa att jag skulle göra en gubbe. Lät kul, så jag var ego o gjorde mig själv =) Han hade gjort sig själv med ;P Också lite likt faktiskt ^^

image125

Likt? Vad tycker ni? ... Gör er egen South Park"-kopia" på http://www.sp-studio.de.
Nicolsan

> Arbetslös?

Ledig tjänst:
Anställning som MOR.


Mor har en central roll i Familjens ledning.
Du får ansvar för följande områden:


- Organisation och Ledning
- Transport
- Inköp
- Vård och Omsorg
- Verkstadstjänster
- Andra förekommande uppgifter


Lön: 0 kronor


Semester:
Anställningen kräver att man är tillgänglig året om. Eventuell korttidsfrånvaro måste avtalas långt i förväg. Eventuella tilläggsjobb kan avtalas, om det förbättrar ekonomin i Familjen och inte kommer i konflikt med övriga uppgifter som Mor.


Avgörande krav: Honkön.


Önskvärt: Egen förmögenhet. Tillgång till semesterställe som kan passa för Familjen.Kvalifikationer:

1. Körkort. Du ska kunna köra eget fordon med defekt klimatanläggning genom tät trafik, medan du lyssnar till spädbarnet (eller maken) som gallskriker i baksätet samtidigt som de äldre barnen bråkar högljutt. Du bör kunna koncentrera dig på att köra medan du sjunger "Imse Vimse Spindel" och du måste veta var alla offentliga toaletter finns. Du bör ha erfarenhet av att vänta utanför stallar, ishockeyrinkar, klubblokaler och diskotek sena kvällar.


2. Inköpschef. Du ska göra inköp och planera menyer för envars aptit iminst 18 år framöver samt för makes smak i evighet. Det krävs produktion av egen mjölk till nyfödda, och det krävs ofta att det skall göras middag till många personer.

3. Administratör. Du blir direkt ansvarig för ekonomisk långsiktsplanering, budget och ekonomisk uppföljning, budgetkontroll, fakturakontroll, klagomål och förhandlingar. Hantering av festarrangemang och inköp till samtliga födelsedagar (inkl. egen) och jubiléer, skolavslutningar, begravningar o. dyl.


4. Vård och omsorg. Du ska kunna fungera utan sömn upp till sex dygn, samtidigt som annat arbete skall utföras som vanligt. Du måste vara duktig att vårda patienter tidiga morgnar och sena kvällar. Färdighet i fläckborttagning ses som extra merit i denna kategori.


5. Småbarnspedagog. Du måste kunna citera alla berättelser om Nalle Puh och Smurfarna samt ha kännedom om allt som är skrivet om dinosaurier, hästar och ABBA. Färdighet i att göra halskedjor av makaroner och tandtråd är ett krav.


6. Skräddare. Du ska kunna designa och sy kanindräkter och fantomdräkter till speciella tillfällen samt givetvis kunna sy i knappar, fålla, laga och stryka och pressa.


7. Frisör. Du ska kunna upptäcka och behandla huvudlöss, ta bort tuggummi från hår och klippa en rak pannlugg medan du får en ström av glåpord. Kännedom om flätning, hårfärgning och herrfrisering ses som en merit.


8. Cykelreparatör. Du måste vara förtrolig med alla aspekter av underhåll av cyklar, inkluderat montering och demontering av stödhjul. Du ska också kunna laga cykelslangar på en campingplats. Godkänd kurs i första hjälpen är obligatoriskt.


9. Veterinärassistent. Du ska kunna vakta och uppfostra ett varierat urval av husdjur (efter att ägarna har tröttnat på dom). Ofta förekommande utfodringar och rengöringar av burar ingår i de dagliga arbetsuppgifterna. Du måste vara duktig i att hantera djurrelaterade grannkonflikter och tidvis utföra begravningar.


10. Målare och Interiörarkitekt. Du bör vara van vid att ta bort klibbiga saker och klotter från dörrar och tapeter. Det är en stor fördel om du kan måla taket medan du gör middag.


11. Växeltelefonist. Du ska kunna hålla en diskussion i gång i telefonen medan ett barn klamrar sig fast i ditt ben och ett annat hamrar på en konservburk med en träslev. Du ska kunna utfodra tonåringar som mest pratar i telefonen med näringsrik mat så att de undviker total utmattning.


12. Trädgårdsmästare. Du bör kunna starta gräsklipparen, hantera trädgårdsredskap och hålla krukväxterna vid liv. Du ska kunna numret till giftinformationen, och du ska hålla dig uppdaterad på de nyaste metoderna inom kompostering, beskäring av buskar, förkultivering och kapning av träd. Du måste veta var varenda död mus ligger begravd.

13. Underhållningschef. Du ska kunna koordinera diverse sportarrangemang via telefon och ha en personlig kontakt med lärare och aktivitetsledare. Du kommer att bli uppmanad att träna lagspel i alla sorters väder, och uppmuntrad att gå in i häftiga diskussioner med motståndare. Inköp och underhåll av utrustning krävs. Sökanden måste också kunna arrangera fester, baka kakor och hitta på lekar där alla vinner.


Du får självklart ansvar för julfirandet.


Ring om du är intresserad! ;-)


> Tänkvärt

Hittade ett citat nyss som jag tyckte var tänkvärt:

"Forget about the people in your past, There's a reason they didn't make it to your future."


Det låter ju faktiskt väldigt igenomtänkt egentligen. För stämmer det inte en del, eller?... Jag tror nog att det vad gör det, personligen. Vill ha åsikter! Vad tycker ni?

Nicolsan

> These boots are made for walking

Äntligen! Hittat låten! Åh, den är så skön tycker jag. Vad tycker ni?


Nancy Sinatra - These boots are made for walking (Original 1966)


Jessica Simpson - These boots are made for walking (2005)

Så... vad säger ni? Vilken version är bäst?
Själv tycker jag Nancy Sinatras originalversion. Helskön, absolut. Dessutom är jag sko-"galen" och tycker även att skorna dansarna har på sig i Nancy Sinatras video är snyggare än Jessica Simpsons =)
Nicole

> Austin Powers - Fembots

Innan när vi åt mat (vilket blev friterad kyckling, ris, currysås och grönsaker - mumma!). Men iaf, när vi åt så såg vi Austin Powers med. O i just detta klippet (hooot, hehe), så undrar jag: Vad heter låten? Den är ju iaf skitkänd vet jag. O skitbra med =P Skön som bara den. Snälla, skriv i kommentar vad den heter och vem som har gjort den om du vet det! Vill så väldigt gärna veta. Tack på förhand!


Jo, förresten, HÖJ VOLYMEN för den är väldigt låg =)
Nicolsan

> Snöboll

I lördags bar det av till Göteborg, och Bohus, för att titta på en superduper sötig liten kissemisse. Hon är en blandras, 50% Ragdoll och 50% Siames. Så hon är lik våran lilla (Stora numera) Maxxi härhemma. Supersöt var hon när vi äntligen kom dit! Pytteliten! Jag tyckte ju att Maxxi var någorlunda liten, och man kan ju inte tänka sig hur mkt han växt, alltså! Så jag förväntade ju mig att den skulle vara lite mindre än Maxxi. Shit, Maxxi är ju en tre gånger så stor som henne typ. O han är ändå bara ett halvår gammal. Våran nya lilla misse fick namnet Snöboll eftersom hon är lik en liten snöboll. Hon fyller 13 veckor idag (grattis!), hehe. Vi fick förresten köpa henne på en gång, för förra ägaren tyckte att det kändes rätt med oss. Så underbart, jag som letat kissemisse i flera månader - Äntligen en som jag verkligen föll för, och tyckte kändes helrätt från första början =)

Vi åkte hela vägen hem till Skara igen och hon pep lite i början, men somnade sen i Oscars knä och sov hela vägen hem. Social är hon - verkligen =) Pratar till och med i sömnen. Supergulligt. När vi kom hem stod Maxxi i dörren o undrade vad det var för en liten filur vi hade med oss hem. Hon gick runt o nosade lite. Sen började hon kaxxa upp sig mot Maxxi! =P Haha. Att den lilla plutten kan vara så stor i käften, helt otroligt. Maxxi är iaf med på noterna och låter faktiskt den lilla minimalistiska dvärgen bestämma.

Hon är supermysig, o idag (söndag) har dom vant sig lite vid varandra. Skönt, de kommer passa superbra ihop, absolut! Det känns så bra nu. Nu slipper man ha dåligt samvete när man inte är hemma o Maxxi är själv hemma. Förutom marsvinen då, men han är lite trött på dom. Tycker nog att dom är lite halvt IQ-befriade skulle jag tro. Men men, nu är det bra iaf. Lust att se lite bilder på våran lilla Snöboll? :

     
     

Visst är hon bedårende?
Nicolsan


> Dennis 30 år

Dags att uppdatera vad jag hittat på i helgen!

I fredags fick jag ett sms av Erika när jag var på SOHO o prakticerade. Stod att hon behövde lite flytthjälp =) Självklart ställer jag upp! Bilen är ju perfekt till det med =) Så vid halv 5 bar det av till Lidköping. Vi möttes upp vid Gina Tricot o kikade lite där. Hon hittade ett par superfina jeans. Och efter det åt vi vid McDonald's. Sen åkte vi o hämtade alla grejjer, shit det var mkt! O vi bar allt själva o packade in i bilen - inte dåligt! Värsta teamet har vi blivit ju =P Så åkte vi till Dennis o skulle fira att han fyllde 30 bast i veckan =) Men kom på att då måste vi dra o handla först. Blev Willys, men fanns inte den nya dusch-cremen Palmolive Cashmere där som vi hade sett på TV-reklamen o ville ha. Så vi gick in på ICA med =) Köpte både det ena o det andra - blev en hel del till slut! När vi skulle gå på toa på ICA så låg det en "snopp" på spolknappen =o UUUSSH! Haha, tog massa papper för att peta bort den så den ramla ner på golvet. O massa papper runt handen sen när man skulle trycka på knappen o spola. Sen kom Erika på att det var ju Marsipan! Hahaha, hon hittade förpackningen =P Så det var ju inte så farligt, men äckligt ändå =P

Snoppen på spolknappen:        
På mittenbilden garvade jag så mkt så bilden blev suddig, haha!

Sen så åkte vi iaf till Dennis igen. Hade köpt kladdkaka, två sifferljus (En 3:a och en 0:a), och 40 tomtebloss (fanns bara 20-pack), haha. Vi hade tänkt sätta på allt på den lilla kladdkakan, men det fick inte plats. Så vi satte sifferljusen i mitten och 13 stycken tomtebloss runtom ist för 30. Baktanken blev att han fyller år den 13:e ;P Smart, eller hur?

O så skrev vi kortet vi hade köpt och la det på soffbordet o sa till att han skulle stanna det "Du har fått post - läs!" hehe. Så vågade vi inte öppna den superstora Pommacen vi hade köpt så det fick han göra =) Var gött iaf. Fast roligast hade nog vi =P Hade sminkat upp oss o så med, o bytt om. O så hade jag köpt "rosa" ciggisar. Eller aa, förpackningen var rosa - inte ciggaretterna. Dom var rökfria med =S Knepigt. Nästan ingen nikotin i alls o när man blåste ut så kom det inget. Knepigt, dom gillade jag inte. Fast förpackningen är ändå rosa, hihi, det är ju sött.

Sen så åkte vi o hämtade Erikas cykel o så var vi på Shell o skulle pumpa den =P Gick ju inte! Skitsvårt, den passade nog inte. Skrattade som bara den o jag höll på o kissa på mig! Hahaha. Skoj var det iaf. Så hade vi tänkt sätta ögonbindel och binda för händerna på Dennis och slira runt med bilen... Det är ju en Pickup o alltså isf sätta honom därbak, haha. Hade ju inte varit så snällt, men vi gjorde ju inte det heller. O vid Shell var polisen o tankade. Erika kom på att "Åh, vi kan ju muta polisen att komma o hämta honom"...o så tror han att han har gjort något o så släpper dom av honom ngnstans så kommer vi! =) Skitsmart, men polisen åkte, hehe, tur det, kanske? ;P Det måste ju förresten ha sett väldigt knepigt ut från deras synvinkel att två unga blondiner lyfter ut en stor skruttig cykel ut pickupen o försöker pumpa, garvar gärnet o lyfter in cykeln igen. Hade jag varit dom hade jag nästan trott att cukeln var snodd =P hihi.

Sen åkte vi iaf till Erikas nya lägenhet o kikade lite =) En hel 2:a! Kommer bli superfint när hon målat sovrummet rosa o så =P Riktig prinsess-lya. Jag vill med ha rosa hemma! Men O-J är ju inte så sugen på det =P Efter det åkte vi tbx till Dennis igen. Spelade gitarr o så, o så drog jag hem vid typ halv 2-2 på natten. Oscar undrade vart jag höll hus ngnstans, för jag trodde jag skulle komma hem mkt tidigare. Men jag kom ju hem iaf =) O han var vaken.

Sen somnade vi vid 3-tiden och nästa dag är i nästa inlägg ;P
Nicolsan

> Funeral for a friend - Walk away


Älskar denna videon. Superfin tycker jag... Beskriver verkligen kärlek så starkt, och på ett fint sätt.
Någon som håller med om att den är fin? Dessutom är låten bra med, såklart. Enligt min åsikt iaf.
Nicolsan

> Hooligans

(Originaltitel: Green Street Hooligans). Den filmen köpte jag för någon vecka sen, och såg den idag med Oscar. Definitivt en film jag kan rekommendera! Elijah Wood, Claire Forlani och Charlie Hunnam m.fl. är med. En film om kärlek, våld och vänskap. Stark, definitivt. Den berör en del... Får en att riktigt tänka efter.

Taget från cdon.com:
Efter att ha blivit felaktigt anklagad för droginnehav, relegeras Matt Buckner från Harvard. Han åker då till London för att bo hos sin syster och här introduceras han för engelsk fotboll. Det blir Matts möte med en värld av skoningslöst fotbollsvåld och brutal huliganism.

Matt är djupt skakad. Men så upptäcker han lojaliteten, vänskapen, gemenskapen och äran och det går upp för honom vad det innebär att ha vänner som sluter upp vid ens sida. Det dröjer inte länge förrän han är redo att förena sina krafter med de övriga medlemmarna i huligangänget "Green Street Elite" inför årtiondets match mellan ärkerivalerna från Millwall och West Ham.

Gör dig redo för en brutal filmupplevelse från fotbollsvåldets värld! Filmen har redan vunnit åtskilliga priser och den kvinnliga regissören och tidigare världsmästaren i kickboxning och karate, Lexi Alexander, har dragit stora växlar på sitt förflutna som hängiven medlem av Mannheim City Boys huligansektion! Elijah Wood (Sagan om ringen triologin) spelar den oerfarne Matt som får sin inträdesbiljett till huliganfanatismen av britten Charlie Hunnam (Cold Mountain) i en film som känns lika äkta och autentisk som en knytnäve rakt i ansiktet!


image113

Inte sett den? Gör det, du har missat ngt.
Nicolsan

> Simple Plan - Perfect


Hey Dad look at me image105
Think back and talk to me
Did I grow up according
To plan?
Do you think I'm wasting
My time doing things I
Wanna do?
But it hurts when you
Disapprove all along

And now I try hard to make it
I just want to make you proud
I'm never gonna be good
Enough for you
I can't pretend that
I'm alright
And you can't change me

'Cuz we lost it all
Nothing lasts forever
I'm sorry
I can't be Perfect
Now it's just too late image111
And we can't go back
I'm sorry
I can't be Perfect image103

I try not to think
About the pain I feel inside
Did you know you used to be
My hero?
All the days
You spent with me
Now seem so far away
And it feels like you don't
Care anymore

And now I try hard to make it
I just want to make you proud
I'm never gonna be good image106
Enough for you
I can't stand another fight
And nothing' alright

'Cuz we lost it all
Nothing lasts forever
I'm sorry
I can't be Perfect
Now it's just too late
And we can't go back
I'm sorry
I can't be Perfect

Nothing's gonna change image109
The things that you said
Nothing's gonna make this
Right again
Please don't turn your back
I can't believe it's hard
Just to talk to you
But you don't understand

'Cuz we lost it all
Nothing lasts forever
I'm sorry
I can't be Perfect
Now it's just too late
And we can't go back
I'm sorry
I can't be Perfect

'Cuz we lost it all
Nothing lasts forever
I'm sorry
I can't be Perfect
Now it's just too late
And we can't go back
I'm sorry
I can't be Perfect

> Lillasyster

I fredags kom ju Erika hit =) Vi skrev lååång blogg och drack lite. Sen stack jag, hon och Oscar in till Lidköping, hem till Junior och Johan. Var ganska dött, men trevligt. Drog in till stan, till en krog som heter Stures (fuuult namn, hihi). Var egentligen 20-årsgräns där, men jag kom in ändå. Var yngst =P Var superduperkallt ute, fast nu har jag ju en ny jacka så det vart bättre än vad det kunde ha varit om man säger så =P Det vart iaf ganska segt där till en början o jag ville åka hem. Men sen blev det skoj =) Så var väl tur att man inte åkte hem. Pratade massa med Jr o så. Så sa han till en tysk tjej (på engelska) att jag kunde snacka tyska o sånt. Jag bara skrattade, jag kan ingen tyska, hoppade ju av den kursen för flera år sen ju =P Sen så mucka ngn jävla chilenar-tjej med mig. Åh, jag tänker knappast flytta på mig för henne. Som att hon ägde den stolen, åh, grow up! "Jag satt här, tänker du flytta på dig, eller?" o huvudet sådär överdrivet nära, haha! Jag bara "Whaaat, ehm, knappast. Jag satt här före dig o sitter här nu. Finns fler stolar hämta en egen föfan". Hade hon smällt till mig så hade jag ju inte dragit mig för att slå tillbaka kan jag ju säga. Fatta hur pinsam man kan vara, eller. Fy fan, patetisk var hon. Men vissa människor, alltså. Växer aldrig upp =P Så sa hon sen bara "Åh, fyfan vad jag hatar blondiner". Hahaha, smaaart, jag hade världens utväxt med, ajaj, nit ;P Kan inte annat än skratta år hur patetisk hon var, alltså. Sen så gick vi o köpte korv med bröd o tog bussen hem. Såg förresten han som var utklädd till Jesus på halloween vid busstationen med, hihi =)

Idag fyllde lillasyster, Paulina, 17 år. Grattis grattis =) Så vi åkte till dom igår (Jag, Oscar o våran Maxxi). Stannade till i Fritsla på vägen o var hos Pappsen o Annika en stund. Skojsigt. Kimmy, Melvin, Marianne (Mimmi) o Micke var också där =P Alltid skoj o träffa Mimmi, tycker jag. Vi fikade lite o jag fick en stereo till bilen av dom för dom hade köpt en ny. Najsigt, tack tack.

Sen så var jag, O-J och Maxxi ute o tog en kvällspromenad med Mikaela och Denise med. Mysigt, massa o prata om hade vi =) Denise är la för mysig den hunden, alltså. Jagade iväg en katt o grejjer, hihi. Maxxi ville bara bli buren så honom fick hon iaf inte leka med =P

Idag var det ju då lite kalas, hehe. Var great o träffa Mathilda, Amanda o Tomas, som alltid ;P Saknar dom redan massor ju. O såklart skoj o träffa syrrorna o mammsisen med. I födelsedagspresent fick hon en laptop som halva släkten lagt ihop till, blommor, 3 tröjor av mig o Oscar som vi köpte på Lime i Skara. Supersötiga, hon blev kanon-nöjd =) Av minisyster (Elvira) fick hon en nalle och en dagbok med lås på. Haha, Elvira verkade ju tro att hon fyllde 6 år och inte 17 ;P Nämen gulligt ändå, tycker jag. Roligt, hihi. Vi åkte hem vid typ 4-tiden så halv 5 var vi i Borås. Stannade till i Knalleland o skulle leta upp ett par nya byxor till Oscar för han behöver det. Gick in på Wagner, men var inget han direkt fastnade för där. Så vi gick till H&M ist o han köpte en grönrandig tröja med dragkedja o luva och en ny väska. En såndär man har typ över axeln/halsen för han vill inte ha ngn ryggsäck längre. Riktigt snyggt var båda iaf. Sen stängde det vid 5, så hann inte leta mer. Så nu är det bara byxorna som fattas. Nu vet ni vad jag har hittat på i helgen =) Vad har ni gjort då?


Puss o Kram på lillasyster "Palle Kuling" <3
Nicolsan

> Utmanad igen

Tio sakar om mig:
1. Är du singel? Nope, upptagen =P
2. Är du lycklig? Yes.
3. Är du uttråkad? Nepps, skriver med Erika nu, så =)
4. Är du ledsen? Nä.
5. Är du italienare? Ehm, nej.
6. Är du gravid? Nej.
7. Är du full? Nupps, helt nykter.
8. Är du en cooling? Alltid, haha ;P
9. Är du från Irland? Ääh, nej.
10. Är dina föräldrar fortfarande gifta? Nepps.

Åtta saker om ditt kärleksliv:
1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Ja, det tror jag allt.
2. Har du nånsin blivit sårad? Jo, har väl vi alla ngn gång?
3. Har du nånsin tänkt på en och samma kille flera gånger under natten innan du somnade? Yes.
4. Har du gillat en kille utan att berätta det för honom? Jao.
5. Har du kysst någon inom de senaste tre veckorna? Japps, senast nyss =P
6. Har du haft en hemlig beundrare? Hemlig, hur ska jag kunna veta det... Maybe.

10 saker två alternativ:
1. Kärlek eller lust? Kärlek.
2. Hår eller ögon? Ögon. 
3. Katter eller hundar? Katter, fast tycker om små sötiga hundar.
4. Några få bästa vänner eller jättemånga "vanliga" kompisar? Några få bästa vänner, tror jag.
5. TV eller Internet? Internet.
6. Coca-cola eller Pepsi? Spelar inte så hemskt stor roll för mig =P
7. Vild utekväll eller en romantisk hemmakväll? Beror på tillfället.
8. Pengar eller lycka? Lycka.
9. Dag eller natt? Dag ibland, natt ibland.
10. MSN eller mobil? Mobil med msn i? ;P

Tio "Har du nånsin..."
1. Blivit påtagen när du försökte smita hemifrån? Minns jag inte, men jo, det tror jag.
2. Brutit ett ben? Nej.
3. Gjort nåt du ångrar? Det vet jag inte. Beror på hur man menar. Har jag kanske ngn gång.
4. Hoppat Bungee Jump? Nej, men vill göra!
5. Ljugit för någon du tycker om? Det kanske jag har. Möjligt.
6. Ätit en hel tårta? Nej, hihi.
7. Gjort bort dig offentligt? Jag skäms faktiskt inte ofta över mig själv, men kanske ngn gång ja.
8. Velat bli tillsammans med ditt ex igen? Kan jag inte svara på.
9. Gråtit när ett husdjur dog? Inte dog, men flyttade.
10. Velat försvinna? Jaopp.

10 Senaste...
1. Telefonsamtalet du gjorde? Hm... Minns inte nu baraför det. Men snart blir det Erika =P
2. Telefonsamtalet du fick? Pappsen
3. Personen du va med? Min älskling är jag med nu =)
4. Roligaste grejen som hänt? Träffade Amanda, Syrran, Tilda o Tompa idag för Sis fyller år =)
5. Personen du sms:ade? Amanda
6. Du va i en bil med? Oscar och Maxxi, vi åkte hem från syrrans födelsedagskalas =P
7. Gick på bio med? Erika =) Vi såg Stardust i Skövde i fredags förra veckan. Skiiitbra!
8. Var och shoppade med? Oscar idag i Borås.
9. Du kysste? Min O-J!
10. Du skrev till på myspace? Jag har inte myspace, så ingen.
11. Du kommenterade? Skrev en kommentar i Monkeys blogg att hon ska ta o uppdatera ;P
12. Du kramade? Älskling.

Då vart man utmanad igen på Alexandras blogg och nu utmanar jag alla som har lust att bli utmanade!

Nicolsan

> Halloween

Jahopps, då har jag varit seg på o uppdatera igen (som vanligt). Man kan ju tacka Oscar o Erika för att jag uppdaterar nu ^^ Behöver en kick i ändan för o ta tag i "mina små problem", hihi.

På Halloween, i lördags, så var vi först hemma hos oss o förfestade. Var meningen det skulle komma super-duper mkt folk hit, men vart alla tog vägen är en bra  fråga. Alla hade olika anledningar. Men det kom iaf några stycken, Vi drack en del, lyssnade på musik o pratade i tele. Ringde dom som inte kom. Sen så drog vi vidare till ngn annan på Valhall som hade halloweenfest. För att komma in dit var man tvungen att vara utklädd =P Hihi, skojsigt. Vi vart ju redan utklädda. Jag var djävul, eller djävulens medhjälpare enligt David, för han blev med djävul sen med hjälp av lite kajal som mustach och mitt diadem med horn som jag ändå inte behövde för jag hade horn på luvan. Erika lånade mitt nya linne med vingar på så hon var ängel =P Sött. Simon var hmm... Äldre? Haha, nämen mustach-ngnting... Minns inte vad det var. Honom kladdade vi iaf också Kajal på. Oscar var liemannen utan lie, han skulle ha en gardinstång enligt Erika, men blev inte så ;P Satt ju gardiner på den. Det enda vapenaktiga i stil med lie vi hittade =P Monica var inte direkt utklädd så när dom frågade på den andra festen vad hon var så vart hon Diva. Oscar kunde inte hänga med på den andra festen för han hade gått o fått nackspärr o feber o skit. Inte så lägligt, men han mår iaf bra nu =)

Vi vart iaf på den där andra Valhall-festen ett bra tag. Erika visade oss lite svärdkonst med "hennes skeletts" svärd =D Haha. Hon har ett eget skelett =P Oj, dumt det låter. Men aa, na finns på bild iaf. Erika tog bilden, o aa, vad ska man säga? Anvisningar som en riktig fotograf. Erika: "Braa, ställ dig upp. Vänd dig om. Svanka så man ser rumpan bra. Svaaaaankaaaaa!" Hahaha, shit va vi skrattade. Sen så var vi ute på balkongen med ngn som var utklädd till... Man, eller? Tror det. Testade iaf hennes såndär långa cigarettgrej som, ciggförlängare? Vet inte vad det heter, men aa, ni fattar. Finns ju bildbevis =P När vi kom dit iaf så fick vi stå mot en vägg för hon skulle ha kort på alla som var där. Lite skoj, vill se dom bilderna. Walti var faktiskt där med, herregud en som jag känner, på en skarafest. Inte dåligt! Han var utklädd till Sk8er Boi, fast han hade brädan hos en kompis tydligen =P

Sen drog vi vidare in till stan. De flesta skulle ner senare, men jag, Erika, Monkey och Simon gick ner vid typ 11-tiden, halv 12? Aa, nåt sånt. Vi sjung hela vägen ner "Gomorron Världen" osv osv. Sen därnere så träffade vi 2 bosnier eller vad dom nu var. Som snackade sitt språk. Vi försökte prata engelska o så med dom. Snackade engelska halva kvällen p.g.a dom. Först gick vi iaf till bowlinghallen o dom var med. Vi försökte köra lite med dom, jag blev så väldigt bowlingsugen. "We take the shoes and you pay?!" dom bara flinade =P Dom ville inte betala. Sen pratade vi med ngn annan som tydligen kände dom. Vi hade snackat hurmkt engelska o skit somhelst o tydligen hade dom fattat allt. Åh, vilka idioter dom var! Så sen när dom kom fram till oss senare under kvällen/natten så sa vi bara typ "stick, vi vill inte va med er". Sen så börja jag o Erika ragga korvar =D Hahaha. Och kexchoklad. Fick faktiskt en tjock korv i bröd och en kexchoklad. Sen så försökte vi få ngn o betala vårat inträde till olins, med det funka inte =P Han va snål, hehe. Monica var inte med här längre, hon stod o prata i telefom suuuperlänge, med sinm pojkvän, Daniel. Jag o Erika var inne på Victors med, men det var dött. O handär långa bosniern (var en lång o en kort) förföljde mig typ =P Uuusch. Sen när Monica pratat färdigt i telen (efter 100 år typ ;P) så var hon hungrig. Jo, förresten när vi ätit så råkade jag svälja snus =o Shit, blev värsta rädd, men dom försäkrade mig om att jag inte skulle dö, typ =P Haha, jag överlevde! Men så givk vi iaf till SG o Monica betalade en liten pommes till mig för att jag hade köpt en Sprite till henne. O så käkade vi. Sen så kom nån kompis till Monkeys papps o började äta på en halvt uppkäkad hamburgare, haha. Ush =P Jag o Erika smakade iaf på en halvt drucken cola. Monica kaxade upp sig mot handär med den halvätna hamburgaren =) Erika var full (haha, vi med dåmen) o hon började kalla handär för pappa =D haha. Simon kom o sjöng lite för oss o så träffade vi David. Jag pratade förresten mednågra i bandet som spelade på Bowlinghallen innan dom som spelade när vi var där =P Dom bodde i en husvagn på en parkering, haha. Monica blev sur för att jag pratade med dom o drog mig därifrån, Förresten hade hon hållt koll på oss o nästan blivit orolig när hon inte såg oss när vi raggade mat =P Hon är la för go' haha. Vi behöver ingen morsa när vi är ute ;P Vi har ju blivit ett team föfan juh =P Nicole o Erika / Devil and Angel... Eller "G-ängel" (internt skämt =P).

Sen så var Monica lite trött o ringde sin pappsis som kom o hämtade mig, henne och handär "pappa", haha. Jag fick skjuts hem men innan det gick jag o "G-ängel" till stationen o hon tog bussen hem. Hemma sen så låg O-J o sov. Så där var min helg =) Hur var eran då?

                         


På söndagen sen, den 4/11 så hade jag o Oscar 1-årsjubiléum, om man kan kalla det så =P Men på en söndag finns det ju inte så mkt o göra o eftersom han var sjuk o jag hade vart ute så sov vi halva dagen. Pappsen ringde o pratade lite på källen o jag fick sms från Märta-Pärtan, Marion o Cissi på morronen o dom skrev grattis =) Gulligt. Men jag o O-J bestämde att vi får skjuta på firandet lite =P

På måndagen så började min APU på SOHO i Skara =) "Ditt London i Skara". Där säljer vi kläder, accessoarer och skor. Skoj, fast inte så supermycket att göra alltid. Men snart kommer julruschen o det ska bli skoj. I onsdags så kom Erika o vi hade skitskoj (som alltid). Jag har kommit på att vi behöver knappt göra ngt för o ha roligt. Diggare jag =P Men vi kollade iaf igenom hela min nya skolkatalog o min käft gick i ett kändes det som (o min käft fortsatte att gå resten av kvällen kan jag ju lova). Sen så såg vi på Room Service o mami ringde. Påminnde om att Paulina fyller år på Söndag (lillasyster). Men det vet vi ju redan =P Så vi ska dit imorrn (lördag). O sen så blev vi hungriga. Jag, Erika o Oscar. Så vi lagade mat. Kyckling och pommes frites i tortilla med salsa och sallad. Egenpåhittad maträtt typ =P Erika är författaren till "receptet" =P Men så hade vi ingen frityrolja kvar så Oscar fick göra kyckligen så tog vi bilen till Coop och köpte mer. Så åt vi, gottit. O så såg vi en film. Orange County. Den vart bra o när den var slut så var klockan helt plötsligt halv 1 på natten. Hur hände det?! Jag trodde den var 11 ellerngt). Men så skulle vi kolla bussar till Lidköping, men dom hade slutat gå. Så Ängel fick sova här. Oscar somna nästan på en gång o min käft gick i ett, haha. Prata prata prata... Vi pratade iaf till klockan 3 på natten =) Sen somnade vi och skulle upp vid 7 för att hon skulle hinna med bussen hem. Vi kom upp efter en den "bara 5 minuter sova till". Gjorde cappuccino o klockan rusade iväg igen. Erika skulle hemta sin mobil o kollade klockan o bara "sheeat, bara 10 minuter till bussen går". Tur hon hämtade den, annars hade hon missat. Vi gick till bussen o sen skulle jag tillbaka o sova mer. Men kunde inte somna om, låg o myste med O-J tills han skulle upp. Så gick han upp o vi tog varsin cappuccino o nu hade jag ju druckit 2 koppar så kunde verkligen inte somna om =P Sen så drog han till skolan o jag till SOHO vid strax innan 12.

Nu är det fredag! Jag fick börja 10 idag istället för 12 o slutade 4. Eller blev strax efter, men ändå. Träffade Lollan o en kompis till henne på Stan o så väntade vi in Felix o Oscar som skulle komma in till stan. Felix skulle hem o jag o Oscar skulle leta upp en vinterjacka till mig. Hittade ingen rolig i stan. Eller jo, en på SOHO, men tyckte den var lite förlång för mig. Så vi tänkte att vi kan ju kika in på LIME (där jag har haft min praktik innan 2 ggr). O där hittade jag den perfekta =) Wihoow, gött. Sen är superfin. Svart, ganska lång (lagom lång!) o fluff på luvan. Oscar provade halva butiken o ville ha massa, så vi ska tillbaka dit imorrn istället o köpa lite kläder till honom också. Köpte förresten en liten till present där idag med till Paulina med (hoppas verkligen att hon inte läser detta nu). O så fick jag rabatt där med =) Dom är så snälla o goa hela högen som jobbar där =P O Alex har tydligen börjat jobba där med nu. Najs för honom.

När vi var klara på Lime. Eller aa, Oscar blev ju inte klar dåmen =P ska dit imorrn igen o köpa jacka o allt var det var till honom. Om han får bestämma ska han ju säkert ha halva affären. men jag för va med o sätta stopp för det, hihi. Så kom iaf Erika med bussen klockan 6 till Valhall =) Så vi gick o mötte upp henne o nu är vi här =) Dricker gott vin (lyxigt ;P). O så ska vi in till Lidköping sen, till Johan. Fast först ska vi laga lite god mat. Kockar som vi är =P. Men jaa, nu har jag iaf uppdaterat. Happy? ;P

Ha det gött, people -
Nicolsan

> Kärlek på hög nivå

Idag, den 4 November 2007, har jag och min underbara Oscar varit tillsammans i exakt 1 helt år. Och fler ska det bli kan jag ju lova. Det känns fortfarande som att flyga i sjunde himlen på massa rosa små mjuka moln. Obeskrivligt helt enkelt. Det kallar iaf jag äkta kärlek på HÖG nivå! Har inte kunnat bli så mycket firande, för Oscar har haft nackspärr och feber, men är på bättringsvägen nu, som tur är. Får skjuta på firandet lite =) Vi var iaf ute o käkade, o nu har vi sett en film och ätit lite lyxig choklad o enda ljuskällan utöver TVn har varit stearinljus, värmeljus, vaniljljus och chokladljus =P Kanonmysigt, tycker jag.

Vill också passa på att tacka Erika och Monica och resten av gänget som var med igår/inatt på halloweenfest, jag hade SKITkul! Bilder kommer laddas upp senare, nu är jag dötrött, o ska snart sova. Sitter och "borstar" tänderna just nu, hihi. Ibland önskar jag att jag var vänsterhänt så man kunde sitta o klicka på musen samtidigt som man borstar tänderna. Jag kan fastna framför datorn med tandborsten i en halvtimme, haha, inte bra ^^ Men som sagt, bilder kommer senare och jag är trött, och imorrn börjar APUn, så ha det gött!

Förresten, supergulligt av Cissi, Märtan och Marion att mezza och säga grattis på våran årsdag =) Ni är för goa som minns det. Ni betyder massor <3

Oscar, min ängel, jag älskar dig otroligt obeskrivligt mycket och vill alltid vara med
dig, jag hoppas att du vet om det. Ett härligt år med dig är gånget, och fler ska
det allt bli!

Kyssar - 
Oscars Nicolsan

> Skumtomtar

Idag har jag och O-J varit duktiga o rivit tapeter. Jobbigt, men kul. Nu är vi typ klara med det. Imorrn ska vattensängen tömmas och spacklingen ska förhoppningsvis påbörjas. Skönt att äntligen ha kommit igång nu. Ska bli grymt skönt när allt är klart. Före- och efter bilder kommer, några som frågat efter det ;P Men är en bra bit kvar innan det är klart. Det tar ju sin tid.

Sen så åkte vi in till stan, och bort till Jula-huset o ÖB. Köpte spackel, lite mat och gissa vad jag hittade på ÖB? Jo, skumtomtar! Mumma säger jag =P Dom är ju goda! Längtar massor till julen nu.

Sen så var jag inne på banken och avslutade mitt gamla konto på min förra bank, så nu är allt med bankerna färdigt =) Skönt att ha det ur världen måste jag säga. Man kan ju inte ta gamla banken med sig när man flyttar så det blev till att byta.

Pratat en stund med Monkey i tele med. Eller aa, en stund o en stund... Våra "stunder" blir ju alltid så hemskt långa =P En timme blidde det idag ^^

Imorse/förmiddags ringde Marion med förresten, hihi. Hon, Märta-Pärtan och Cissi var inne i Götet o var hungriga, så blev till o leta pizzeria =) Ingen av dom var dessvärre så superhaj på stan så ville ha lite hjälp. Hihi. Får väl hoppas dom hittade ngn bra pizzeria.

Men nu är jag superduper trött o tänker gå o lägga mig. Imorrn ska jag nog in till Lidköping och leka lite med Erika =) Ska bli skojsigt. Men ni får sova så gött!

Puss o Kram -
Nicolsan

RSS 2.0