> Kryss

[x] Blått  Grönt [ ]
[ ] Piercing i näsan    Piercing i läppen [x]
[x] MSN   |  Skype [ ]
[ ] Finnar    |  Fräknar [x]
[x] Ljus choklad   |   Mörk choklad [ ]
[ ] ICA    |  Coop [x]
[ ] Surt   |   Sött [x]
[ ] Lakrits     |  Choklad [x]
[x] Tuggumin     |  Halstabletter [ ]
[x] Kärlek     |  Vänskap [x]
[x] Sova        Äta [ ]
[ ] Frukost  |    Lunch [x]
[ ] Majs    |  Gurka [x]
[ ] Ladda upp en bild     |  Kolla på folks bilder [x]
[x] Linser     |  Glasögon [ ]
[ ] Bevakare    |       Vänner [x]
[x] Småbarn     |          Tanter [ ]
[ ] Stockholm    |      Göteborg [x]
[x] Japan    |        Kina [ ]
[ ] Läppstift    |  Läppglans [x]
[ ] Självmord   |      Bilolycka [x]
[x] Feber  |  Halsont [ ]
[ ] Kallt     |  Varmt [x] 
[ ] Vatten   |     O'boy [x]
[ ] Öl   |  Saft [x]
[ ] Vinter     Sommar [x]
[x] Snö |  Regn [ ]


Jag utmanar alla som vill! Snott ur Fians bdb igen ;P Kika gärna in, hon har massa söta/roliga/fina bilder osv där =P o en hel del sånthär kul som jag snor av henne under många av hennes bilder med, dessutom =)

> VIP

Då var utséendet på bloggisen påbättrat. Har jag velat fixa länge, men svårt att få tummen ur ibland =) Men numera kan man säga att min blogg är VIP, hehe. Vad tycks om nya utséendet då?

Åsikter tack! Personligen är jag skitnöjd.
Nicolsan

> Märta-Pärta

I dag fyller Märta-Pärta 18 år! Är hos henne o har barnkalas nu, hihi.
Kika in på hennes sida o säg grattis, kanske? http://maertapaerta.webblogg.se

Pussis o kramis, bananis!
Nicolsan

> Utmaning

Jag blev utmanad utav Alexandra, att skriva 7 sanningar om mig själv:

Här är reglerna :
1. Länka till den som utmanat dig.
2. Berätta 7 sanningar om dig själv.
3. Utmana 7 personer i slutet av ditt inlägg.
4. Lämna ett meddelande till dem du utmanat.

- Jag är atopiker, vilket betyder att jag har atopisk eksem på händerna. Vilket inte alls är kul.
- Jag röker, dock inte så mycket. Inte bra, men njuter ju så när man gör det =P svårt att sluta, men jag ska ngn gång.
- Jag äger någonstans runt 70 par skor - skomissbrukare på hög nivå, jag vet. Men jag älskar det och fler blir det ^^
- Jag är otroligt musikberoende. Är allätare, men hiphop/RnB kommer nog alltid förbli favoriterna.
- Jag är piercad i tungan.
- Jag har en tatuering i form av en ros på höger höft.
- Jag var väldigt hästintresserad som liten och red mycket, men nu är jag tyvärr allergisk mot hästar =/

Så nu utmanar jag: Cissi, Martina, Oscar, Jimmy, Anne, Amanda och Sofia.

> Lite häftigt

Eniglt en udnreösknign på ett Egnelstk univreisett så kan man srkiav bkostväre i vlikne ornding somhlest och det går ädnå att lsäa då hjrnäan upfpatatr odret så lnäge fösrta och sitsa bkostaevn är på rtät palts. Dttea breor på att vi itne lsäer vrjae bkotsav för sig uatn odret som hleteht.

Den, du ;P Lite häftigt faktiskt, eller hur?
Nicolsan

> Leva livet

Nu lever jag loppan. Det gick från att vara ap-dåligt, mitt humör o allt annat - till skitbra! Tack vare en väldigt betydande person =) Jag har ju alltid min jävla höst/vinter-depression. Tycker helt enkelt inte om det, skulle inte sitta det minsta fel o hoppa över helt o håller, faktiskt. Sommar, sommar, sommar =P Jämt, jämt, jämt - hade varit så skönt! Men nu får man ju inte det, tyvärr... Så är la bara o gilla läget då, antar jag. Inte så mkt till val.

Men iaf, den där betydande personen, vid namn Glenn, har jag inte pratat med på ett år, men nu är vi vännor igen =) Wihoow, jag lever livet! Hehe. Nämen seriöst, det är skönt som satan faktiskt. Käkade frulle i skolan idag vi två och Madde. Trevligt, trevligt. Kändes som min kärt gick i ett, men så mycket o ta igen nu, ju.

Dessutom är det kanonbra nu för det är snart LOV! Jääjj =D Som jag har längtat! Och efter lovet har vi APU ända tills jullovet. Ska bli så skönt! Men på Novemberlovet har man en hel del planerat. I helgen så fyller Märta-Pärta 18, så blir barnkalas =) haha. O på lördag, natten till söndag, ska jag o Glennsan vara fyllechaffisar, hehe. Syrran är på Kullaberg o vill hemskt gärna komma därifrån när det är slut. (Hmm, annars kan vi ju alltid lämna henne därute i skogen bland alla troll o maskar, hahaha! Näh, så kul kanske vi inte ska ha =P)... Nämen så jag gick iaf med på o köra.

Resten av lovet så ska jag träffa polare =) Antagligen träffa Fian, Fåret o hitta på ngt med dom och O-J <3 o så blir det att dra till Lidköping o festa med Erika (Blondiiiie) o Dennis o company =) Också ska jag träffa Monkey o Alexandra och Mikaela med. Mycket åka, hehe =) Men värt det. Vad ska ni gö på lovet då?

Softisch! Kram -
Nicole

> The Chemical Brothers - The Salmon Dance


Såå skön tycker jag =P Inte riktigt sånt jag brukar lyssna på, kanske... Eller aa, jag lyssnar ju i princip på allt. Men alltså lyssnat på denna en miljard ggr nu känns det som. Rytmen/gunget i låten är ju så go' bara =) Tycker ni inte? ^^

Nicolsan

> Trollhättan

I fredags fyllde Emma 25, så i lördags bar det av till Trollhättan =) Hon jobbar ju som DJ på Sand (en nattklubb), så vi var där. Fick tacobuffé, vilket var väldigt gött. Innan vi åkte dit var vi på Kaplan, pratade lite med folket o hämtade Stina som skulle åka med oss. Vi fick låna "mormors" bil o så med. Gick la bra o köra, får man väl säga. Hade fixat en skiva innan vi åkte så vi skulle ha ngt o lyssna på på vägen. I Stora Mellby hämtade vi Ann-Sofie med =P Körde lite förlångt först, men bara till o vända tbx igen.

Hade kul =P Jag skulle ju köra hem med, men hmm... Nä, hehe... Blev inte så, ville inte va nykter. Tråkigt när de flesta andra drack jue. Tog några goda drinkar, bl.a. Barbie ^^ God. Så fick Ingemar köra hem sen, till Kaplan. Så körde jag min bil därifrån o hem till Valhall =)
...Så var en "skådis" där med =) Kompis till Emma. Vi yngre tyckte ju det var kul, hehe. Kändes ju igen =) Han har varit med i Fucking Åmål, såg direkt att det var han =P Den, ni ;P

Så min helg vart lyckad! Eran då?...
Nicolsan

> Studentmössor

Förra veckan provade vi våra studentmössor! Wiee, nu är det inte så hemskt långt kvar. Vi provade o beställde ihop med Fordons-trean. Helt proppfullt med folk därinne i rummet, hehe. Mössorna flög runt, men dom minsta storlekarna 52-53 låg kvar på bordet. Jag tänkte la att eftersom alla andra provexemplar var ute på vift, testar la jag ngn av dom då. Båda passade (!). Där ser man, trodde jag ju knappast. 53:an vart iaf skönast, för den var ju störst ;P Tog den, passade perfekt =) Inte visste jag att jag hade så minimaliskt huvud... Betyder det att min hjärna är mini med då, eller? Hmm... Näh, det tycker jag inte. Jag är ju smart, trots att jag är blond ju! Antar att jag beställde minst i hela rummet, men what the hell, ngn måste la ha dom små storlekarna med!

Beställde med insydd guldtext, typ såhär: "Nicole * Handel". Får hoppas det blev bra nu. Det tror jag nog. Grejjen i mitten (stjärna eller vad det är...) är röd. Färgen som representerar Handel. Fanns även 3 olika mössor att välja mellan: Budget, Lyx eller Diamant. Jag tog diamant, för den hade en snygg krona insydd uppepå. Dessutom var den bekvämare =). Därbak valde jag att ha året, "2008" i guldbokstäver, "initialer" kallades det, så det är inte insytt, utan mer som broscher kan man säga. Snyggt får vi hoppas att det blev iaf!

Dessutom fick vi varsinn "Studenten 2008"-tröja med oss därifrån, från ABC-gruppen. Schysst, tycker jag ;P För övrigt beställde jag ingenting mer än mössan. Fanns ju tjejpaketet, o andra paket o prylar o grejer att beställa o sånt med, men inget jag kände att typ "Åh, den vill jag ha!", så bidde inget. Men jag funderar faktiskt lite nu i efterhand på att man kanske skulle beställt champagne-glaset med inristat "Nicole Student 2008" med... Tror jag vill ha det, faktiskt. Lär ju bli en hel del skålande den stora dagen, o dessutom gör man ju bara det en enda gång i hela sitt liv! Lite fantastiskt nästan. Lär ju LÄTT bli en av de bästa dagarna i hela mitt 18-åriga (19 på studenten) liv. Shit alltså... Ska lilla jag ut i stora vida värlen?... Ojojoj... Vad ska man göra, egentligen? Livet börjar ju typ då ju... Jag har ju iofs nästan lite förmånga drömmar. Vill plugga till bartender på Cypern o jobba där, vill modella, vill sjunga/dansa, vill jobba med djur (framförallt katter), vill... Aa, både det ena o det andra. Vet inte vart jag ska börja... Hm, eller jo, kan ju va bra o börja med att ta studenten! Haha.

Dessutom har man ju blivit erbjuden jobb efter skolans slut... Vid norska gränsen (fast jobbet är i Sverige). Funderar faktiskt starkt på att ta det, även om det bara skulle vara för ett halvår eller ngt. Är ju bra erfarenheter o ännu en grej på meritlistan. Men jag är ju inte 100% säker än. Märker hur det blir, har ju ett tag på mig o fundera... (Detta inlägget som blev "> Helvete" istället, men nu har ni det ;P).

Ha det gött -
Nicolsan


> Svara på detta!

Snodde den här ur Fians bilddagbok =P Som ni för övrigt väldigt gärna får spana in o kommentera ;P Länk: http://sheeplover.bilddagboken.se/. Där hittar man alltid ngt kul =)

1. Nämn tre band jag lyssnar på.
2. När fyller jag år?
3. Tycker du att jag är söt?
4. Vart bor jag?
5. Gillar du mig?
6. Beskriv mej med två ord.
7. Vad hatar jag mest?
8. Nämn tre saker du vill göra med mig.
9. Betyder jag något?
10. Du och jag är... ?
11. Känner du mig?
12. Nämn tre saker du ogillar hos mig.
13. Om jag stod på ett höghus o tänkte hoppa, vad skulle du göra då?
14. Har vi träffats?
15. Tänker du sätta in den här i din blogg/bilddagbok för att se vad jag skulle svarat?

image85

Ha det gött o svara med!

Puss o Kram -
Nicole

> Helvete

Vafan är det för jävla skit, eller, när inläggen man skrivet bara försvinner?! Man blir ju hur förbannad somhelst. Har suttit o ansträngt mig som fan o skrivit skitlångt, o när jag ska förhandsgranska o fixa till, så är det bara helt borta? =( Åh, palla.

Pissed off -
Nicole

> Oförglömligt

              

Det är helt enkelt helt och hållet oförglömligt. Ett minne för livet.


> Nico Söder

OH MY GOD! Vart ska jag börja? Denna dagen har vart helt fantastisk! Vad mer kan jag säga? Går knappt att beskriva i ord. En valig söndag sitter man många gånger hemma på sitt ass (ibland bakis med), o bara tänker på att det är måndag snart o man ska behöva överleva ännu en vecka i skolan (även kallad helvetet av en hel del). Jag kan ju börja med att tala om att denna söndagen vart precis tvärt om, iaf för mig o Cissi. O vet ni varför?...

...Jo, för att vi har träffat NICO SÖDER, i egen hög person! Det, ni! =P Jag satte mig på tåget från Skövde klockan 10.32, fick ett sms av Cissi där det stod typ "Phu, var väääldigt nära att jag missade bussen där, du. Fast var la en himla tur att jag inte gjorde det, för då hade la du dödat mig, eller =)" Oh yes, att jag hade! Tänk om vi hade missat denna dagen, gumman =P Usha, vill inte ens tänka så. För det var tamejfan lätt bland de bästa söndagarna i mitt liv!

Vi anlände till Nils Ericson-terminalen i Götet, Nordstan, vid 12-tiden. Träffades där och drog oss mot Femman-huset. Vilket drag det var där. Freebandy, så det stod härliga till. Grym sport är det ju, förresten. Nästan så man skulle ta o prova =P Vi spanade runt åt alla håll o kanter efter Söder, o där kom han efter bara några få minuter. Han och Affe gick förbi oss o vi blev helt till oss! Shit, var tvugna o kolla igen, för att säkert bekräfta att det var dom =P Hade ju bara förväntat oss o se Söder eftersom vi inte hört att Affe med var där, men det vart ju bara massa plus!

Vi gick efter o vi fjanta oss som små fjortisar som precis sett Darin. Herregud. Men vi blev ju uppspelta, nervösa, glada, förvånade, överlyckliga, fulla av beundran o allt möjligt på en gång. Positivt kan man ju lätt säga att det var. Stackars dom, när vi stod där o var shåpiga ^^ Haha, om dom nu märkte det. Vågade först inte gå fram o fråga efter autograf, så stod bakom en stor reklampelar-grej som täckte oss båda bra =P Sen när hade stått där tillräckligt länge (för länge) och vi skulle gå fram så var dom borta! Oh no, isklump i magen. "Tänk om vi hade missat dom, o dom dragit hem till Sthlm, eller ngt?". Vi gick flera varv runt hela Freebandy-planen utan att se dom. Våra överglada miner blev till besvikta o arga på oss själva istället. O så kom dom =) ...

...Vi tog våran chans o gick fram, fick autograferna =) Först av Affe, fast Cissis blev prickig för det var inget bra underlag han skrev på. Märkte han så på min använde han min rygg som bord istället =) Så fick jag en kram o tog en bild på oss två (mig o Affe) tsm. Blev bra, fast jag skakade som bara den, så trodde det skulle bli suddigt. Sen så gick vi till Söder, fick autografer, kramar o var superglada. Fick dessutom höra att vi var söta av honom =) Wiee. Cutie =P Glada blev man.

Sen såg vi dom spela. Först en tjeckier som beatboxa, grymt var det! Sheat, att man kan göra så många ljud samtidigt o utan några instrument. Helt fantastiskt. Sen körde Söder o Affe en låt =P Grymt bra! Fast vi tyckte ju att vi stod lite långt bak först, så gick o ställde oss längst fram ist =) Efter det gick vi i lita affärer. Jag köpte två hårband på H&M o Cissi köpte ett. Sen köpte jag ett linne o en såndär kort tröja på Moonson med, grymt snyggt linne! O sen så gick vi till Åhlens o skulle leta upp någon skiva med t.ex Söder. Hann knappt ens leta, förrän dom ropade därutanför i micen att "Söder o Affe från Stoooooochhooolm skulle spela om 5 minuuuteeeer". Vi fick brådis o stack dit. Dom körde två låtar denna gången, vi var glada =P Sen gick vi o käkade på McDonald's. Vi uppfann donkens nya meal, vilka blev Söder Meal (tog Cissi), och Söder o Affe Meal (tog jag) =P hihi. Vi köpte även varsitt dösnyggt Freebandy-hårband. Jag ett svart o Cissi ett vitt. Sen körde dom en sista låt o efter den skulle vi dra till NE-terminalen. Men innan det så vart vi ju bara tvugna o ha varsinn kram till, såklart.

Gick fram till dom o fick varsinn kram, o en puss fick Söder. Herregud, hur ska jag förklara allt detta, hur ska jag kunna beskriva för er som inte var med? Ni missade verkligen ngt! O för att försöka beskriva var det för mig nästan lika mäktigt som när jag såg Evanescence live i somras. Hur det vägdes upp var ju att vi fick kontakt med SSöder och Affe, vilket man ju inte fick med Amy Lee eller någon annan i Evanescence. Där körde dom ju sitt beat o drog. Idag vart det helt annorlunda. De hade man verkligen kontakt med, liksom.

Men jamena, detta går inte att beskriva i ord. Det måste upplevas! Nästa år är dom tillbaka med, jag o Cissi är ju där då, kan vi ju lova! Förresten så kände en av snubbarna som jobbade med Freebandy-grejset igen oss efter ett tag o pratade med oss o sånt =P Vi gick även med i den där Freebandy-"klubben", o kommer få mail från dom med jämna mellanrun hädanefter =)

På tåget hem sen mezzade jag lite med Cissi. Hon ska för övrigt gifta sig med Söder, har hon helt seriöst bestämt =P Haha. Fast hon är ju redan gick med Kurt! Ajaj ;P Lyssnade på mp3n, på Söder såklart =P o sen ringde Oscar o efter det ringde Monkey. Nu är hon inte singel längre ;P Men nu borde jag gå o lägga mig. Bilder lägger jag upp här imorrn, okej? =)

Puss o Kram (Speciellt på Cissi, Söder, Oscar och Affe)
Nicole

> Skövde

Jahopps nu sitter jag här i Skövde. Fastnat på Slaf (www.slaf.se, en community från Marks Kommun för er som inte visste det) ett bra tag =P hehe. Skoj skoj. Åh, ska bli så kul i gbg. Har verkligen sett fram emot att få se Söder ett år nu, men han tar ju o pallrar sig till Götet alltför sällan =P Tycker iaf jag. Tycker nog Cissi med, skulle jag tro. Har min fin-fina Söder-tröja på mig med, såklart =) Men vart ska man låta honom skriva autografen då? Hm, det vet jag inte än. Vart brukar man gö det?

Nu är Monkey i Trollhättan, hihi =P Saknar dig, gummsan. Hoppas du har det skitkul nu =) Får ta o ringa mig sen vid halv 5-tiden tycker jag. Vill veta allt!

Nu fick jag hjälpa någon som också ville surfa på en "Sidewalk Express"-dator =P Hihi, fast han ville inte surfa så länge, o det kostar 19 kr i timmen. Så han sket i det. Så kan det va'! Nu måste jag snart ta ut min tågbiljett. Ska springa o kolla vilken minut det var tågen gick, brb...

...10.32 var det. Om jag inte vill ta ett X2000, hade ju iofs varit roligare, men har ingen sån biljett. Så jag får ta o åka regionaltåg istället. Funkar helt okej för mig det med =) Gillar faktiskt att åka tåg. Eller aa, ia att sova på tåg. När jag går o lägger mig vissa kvällar vill jag bara ha ett tåg o sova på istället för i en säng =P hihi. Knäppt, jag vet. men tänk er att gå o lägga sig i en säng på ett tåg i full fart varje kväll o sova där hela natten. Sheat, så sjukt gött. Ngn gång ska jag nog allt ta tåget till Norge, ett sånt där med säng-vagn. Sheat, så gött! Oscar får allt ta o följa med mig, så man inte fryser. är ju sån väldig skillnad mot att sova med honom o sova själv. Sover jag själv så fryser jag i princip ihjäl. Mina fötter blir alltid kalla som isbitar =P Inte bra. Men när man sover med Oscar blir man över-varm istället. Jävla element han är =D Gött element, såklart =)

Nu logga min O-J in på msn för övrigt. Får ta o skriva hej =) Han följde förresten mig till bussen vid stationen innan, så gullig han är =) Min lilla ängel. han hade kunnat ligga kvar o sova o jag hade kunnat gå alldeles ensam o övergiven, men det slapp jag ;P Han svarar inte på msn. Jag vet varför =P Han håller på att avbilda ett par av mina skor i 3D, han är så grym på det. Jätteduktig, verkligen. Ska nog allt ta o publicera den bilden här sen, faktiskt. Så ni får se hur proffsig han är =)

Nu får jag allt ta o logga ut härifrån snart, o fixa hämta ut biljetten o så. Kissnödig är man med, får la gå på tåget ellerngt. är ju bara 10 minuter kvar nu. Men ha det så bra idag! Det ska jag ha =P

Puss o Kram -
Nicolsan

> Nordstan

I fredags vart det kul =P Haha. Man kan läsa i mitt förr-förra inlägg att vi skulle terra någons skåp, men jag kunde inte avslöja för mycket för att det skulle bli en liten surprise på fredag morgon =) Vi lyckades! Fick ett sms från Cissi (den utsatta ;P) på morgonen, där hon skrev "Meen fuck off!" hahaha =D Jag var sen till skolan för jag åkte genom Göteborg o det vart tydligen ngt vägarbete mellan gbg o Skene. Var typ 10 minuter-en kvart sen, o när jag öppnade mitt skåp för att ta mina böcker var dom borta! Någon hade terrat mitt skåp med =P haha. Stod en lapp som Märta-Pärta hade lämnat "Haha, jag gör det lätt för dig: Cissis kod är...". Som tur var låg Cissis böcker kvar där längst in i en prydlig hög i mitt skåp, så jag tog en skrivbok av henne. Vi hade den lektionen (Samhäll) innan lunch. För övrigt så fick vi ledigt nästa fredag =D Gött, säger jag! Men sen hade vi iaf lunch o jag o Ewalajnen skulle gå o käka. Uscha, vidrig mat var det. Vegetarisk broccolilasagne =S Iouh, jag som absolut inte gillar broccoli. Tur man inte är vegetarian =P

När jag skulle in i mitt skåp sen så var Cissis böcker med borta o Cissi hade skrivit till på lappen "Haha, jättekul, du! Jag kan faktiskt min egen kod", hon trodde nog jag hade skrivit det =P Men så gick jag iaf upp till Cissis skåp o skulle ta mina böcker. Men vad hittar jag? Inte en enda bok som är min. Så jag behöll hennes skrivbok för säkerhets skull (Har fortfarande kvar den, hihi). Men så kom jag att tänka på att jag kan ju kika in i Marions skåp, för Martinas kod kan jag ändå inte. Där låg alla mina böcker, scheman o pennor. Hade ju inte ens ett schema på morronen förresten, så visste inte vart jag skulle vara ngnstans. Som tur var träffade jag Sara som visste det =) Inte bara jag som var sen till lektionen.

Träffade jag Amanda i skolan. O sen så pratade jag med Monkey i telen en stund på bussen till Borås. I Borås tog jag en fika med mammsen på hennes jobb. Högskolan i Borås, hon jobbar som informationsvetare och sekreterare eller ngt sånt (tror jag!) där. Vi fikade på Restaurang Balder iaf =).

Nu håller jag o Oscar på att renovera sovrummet. Så blir sena kvällar framför TVn, för vi sover i soffan. Fan va gött att vi har en ny, skön soffa iaf, istället för den gamla hårda =P Funkar o sova där. Har börjat kolla på Mumindalen, julkalendern 1976, hihi. Köpte den, kan va kul. Ska köpa Jul i Kapernaum, Tomtemaskinen med Pettson & Findus, Pelle Svanslös, Trolltider osv. med =) Mysteriet på Greveholm har jag redan =P. Men Mumindalen är verkligen annorlunda mot hur dom brukar se ut =P Människor i jättestora dräkter o olika korta avsnitt o sånt. Men lite kul, ändå.

Anledningen till att jag är uppe såhär tidigt är att jag, Cissi o Märta-Pärta ska in till Nordstan i Götet o se på Söder =) Skulle gjort det igår egentligen, men blev inte så. Men idag, så. Wihoow. Shit, ska bli så kul.

Men nu ska jag nog ta o käka lite frulle innan jag drar till Skövde o fastnar där en timme innan tåget går därifrån. Får la sätta mig vid en dator, eller ngt =)  Ska ta o väcka O-J med så han får gå med mig till stationen. Ha det gött!

Nicolsan

> Nya designen

Har förresten glömt att fråga vad ni tycker om min nya design på bloggen?
Det vart väl snyggare nu än förut? =P Skorna och det svarta o röda representerar ju mig lite, tycker jag allt =)
Skriv vad ni tycker, alltid kul att höra. O har ni tips, så skriv det med =).

Nicolsan

> Fet uppdatering

Här kommer en fet uppdatering på flera dagar o massa upplevelser, händelser o roliga grejer som hänt. Kommer säkert missa hälften bara för att jag jag inte hunnit med att uppdatera förrän nu. Hade tänkt göra det i skolan, men hann inte där heller.

I tisdags på religionlektionen hade vi lite kul =) Det var enda lektionen på dagen med, vilket var gött. I alla fall så hade läraren betygsnack, så vi hade lektionen själva kan man säga. Malin o Sara satt vid katedern, eller vad det heter, o vi flumma loss. Det var religion o vi skulle läsa några sidor o svara på frågor. Så kom vi in på kristendomen o så frågade någon vad gjorde Jesus egentligen... O så var det ngn liten del i texten om civilingenjörer för att göra en jämförelse. Så, när dom frågade svarade dom därbak blixtsnabbt att han var civilingengör =D Hahaha, en del skratt blev det där, kan jag säga =P Skoj. Vi hade ju som sagt bara en lektion på tisdagen, o den (religionen) började 10.20, men jag tog resan jag brukar göra på tisdagar o var framme 10.30, vilket är okej, gött tycker jag =) Vad som var mindre kul i tisdags var att vi slutar den lektionen 11.30, o då går det också en buss in till Borås, som jag hinner med. Men sen missar jag 12-tåget från Borås med 20 minuter =/ Segt. Så fick strosa runt i Borås till 14.00 då nästa tåg gick...

...Aningen segt, men köpte mig en korv med mos, som var god, men varm - aj, brände mig på tungan =P Sen så gick jag runt i lite butiker o kolla runt. Tänkte köpa mig en ny BH, men hittade ingen jag fastnade för. Sen orkade jag inte prova mer heller =P Så smet jag givetvis in på Din Sko påvägen till tåget med =P Kan inte hjälpa det, jag älskar den affären. Min favorit, helt klart. Hittade ju såklart skor. Två par stövlar för att vara exakt =) Ett par låga vinterstövlar som var svarta med supermysigt fluff i o på. Och ett par högklackade stövlar som var mörk-mörk gröna (ser nääästan svarta ut, men syns ändå att det är en grön ton), med snörning fram, skiiitsnygga, jag lovar! Typ likadana som Amy Lee, sångaren i Evanescence, hade på konserten på Hultsfredsfestivalen vi var på i somras =P HETA!

Men för att komma vidare. Resan hem vart la lite händelserik den med =P Bussen mellan Skene och Borås var jätteful. Reagerade först på att dörren vart jättesmal. Herregud, vem somhelst hade knappast kommit in där, alltså. Inte en chans. Sen så fick man typ precis plats med benen när man satte sig. Och så vart bussen helg orange-rosa inuti med. Haha, måste verkligen haft brist på bussar på buss-centralen när dom använder en såndär rutten buss, alltså ^^
Tåget sen mellan Borås och Herrljunga hände det inte så mycket på. Det var gött väder ute som man njöt till fullo av på stationerna ;P I Herrljunga hann jag med o snacka i tele en liten stund med en gammal polare. Som för övrigt precis hade fått jobb. Vart på anställningsintervjun i 5 minuter o fick jobbet. Inte dåligt! Dessutom fick jag höra att jag pratar som en jävla skaraborgare, haha =P Kan ju stämma kanske, tyvärr, ja... ^^ hehe. Var inte bara jag som pratade fult, även vissa andra pratade som en "jävla smålänning, jönköpings-bo", haha =)

Nästa tåg jag hoppade på var det från Herrljunga till Falköping. Pratade med O-J hela den lite halvläskiga resan =P Jag brukar älska o åka tåg (speciellt o sova på dom, åh, underbart!). Men någonstans mitt ute i "ingenstans", rena rama ödemarken så stannade tåget =S Alla bara "Vafan händer", nästan så man blev lite nervös... Så sa dom i högtalarna att det hade blivit något tekniskt fel på loket, men att hon inte visste mer än så och att hon skulle återkomma med information när hon visste mer. Jag bara "Oooh nooo, min buss kan jag ju inte missa, sheeeat". Pladdrade på med Oscar i telen (skönt att iaf ha ngn o prata med!), o hon sa i högtalarna åter igen att det är fel på loket, och de gör allt för att fixa det så snabbt som möjligt, men att det tyvärr kan ta tid. Och att hon återkommer med mer information när hon vet ännu mer... Jag ville verkligen inte missa min buss, o behöva sitta i sega Falköping i 50 minuter innan nästa buss kom. Hon återkommer med ännu mer information: "Det är så att de som ska byta tåg till det mot Jönköping och Nässjö i Falköping hänvisar vi till nästa avgång, 16:16 istället. Alltså 16:16 istället för 15:18". Ajaj, lär inte bra alls för mig. inte för att jag skulle vidare dit, men för att det lät som vi skulle bli stående ännu längre. Då hade vi stått still i typ 10 minuter...eller snarare en kvart förresten. O så fortsätter hon: "Nu rullar vi vidare, vi ursäktar verkligen detta". Åh, skönt tycker jag, men är nervös resten av vägen att jag ska missa min buss. Som tur var hann jag! Var framme typ 2-3 minuter innan bussens avgång. Tyckte verkligen synd om de stackarna som skulle vidare med Jönköpings-tåget, fy fan va surt =/.

På buss 203 från Falköping hem till Skara (Valhall för stt vara exakt ;P) la jag märket till att det var ännu fler människor uppe på taken. Hemskt vad folk var på taken o klättrade i tisdags. Kom på när jag såg dem att på morgonen hade jag med sett det =P hehe.
Och så såg jag en städbil i Falköping med, o gissa vad den hette? =D Haha, CITYFANT, haha, fan va fult, värsta log där helt för mig själv =P Var en ful bild på den, föreställande ngn ful slags tecknad elefant med ^^
Tänk vad många mini-pluttiga små orter man kör igenom mellan Fkpg o Skara egentligen. Så små att det tar en endaste liten minut att köra igenom typ. I Jättene luktade det avlopp, bläh. Och i Gudhem däremellan såg det ut som rena rama Extreme Home Makeover, såg ut som de flyttade ett halvt hus med ngn slags lastbil eller ngt. Och så stannade vi där med o så gick en kille i 20-års åldern av med värsta skinnjackan, massa långa tjocka dreads, bandana o piercings. Såg ut o va lite sådär "hårding", o så gick en liten söt kort tant av med. O dom gick tsm sen o pratade o så. Rena motsatserna mot varandra, men det vart sött o se tycker jag.
Sen så körde vi förbi några hagar med kor. Usha. Jag är rädd för kor, dom är onda. Sen så mötte vi med bussen en liten gubbe i en cab-traktor, haha. Han hade världens smile. Från ena örat till det andra ^^ som hade en skitlång bilkö bakom sig =P Haha, körde ju dösakta med =D Kul o se.

När jag gick av bussen vid Valhall i Skara så susade det förbi ett gäng killar med alla rutorna nere och alla hade varsinn arm som stack ut o digga den höga musiken ^^ Hihi, kändes somrigt o såg kul ut.
Jag var hemma vid 4, då åkte jag och Oscar till Skövde för att prata med folket på SIBA, angående våran 40 tums widescreen LCD-tv som vi lämnade in för länge sen på lagning som de inte kunde laga. Vi fick vänta på butikschefen (som aldrig kom) i en halvtimme, sen kom en annan tjej istället för att han inte hann med oss. Dålig service tycker jag, handelsnisse som jag är. Men iaf, vi ska välja en ny TV, och komma och hämta den (och betala mellanskillnaden) när vi vet vilken vi vill ha. Ska bli gött, äntligen. Det har jag väntat på. Den här gången blir det verkligen ingen LL (Limited Label), för det märket är kasst. Vi ska ha en Philips, dom är skitbra i nästan alla recensioner och mest utvecklade och så. Så det blir det! Förstärkaren köper vi nog någon annanstans, skulle jag tro.

Vi åkte hem och jag och Maxxi bänkade oss framför TVn, för klockan 19.30 på TV4 går serien "Hitta Hem", som vi har fastnat för. Handlar om Stockholms katthem och hundstall och vanvårdade och hittade djur som tas omhand. Jätte-intressant, absolut. Skulle jag lätt kunna tänka mig att jobba med.

I onsdags skyltade jag och Marion för Visko ("Viskadalens skobutik", en stor skoaffär som ligger i Skene. Ganska stor turistmål här, faktiskt, för de som inte visste det). Vi har ju två skyltfönster i skolan, som handelstreorna skyltar för olika företag i. Kul, faktiskt. Sen så får vi presentkort för det företaget vi skyltar för med, blir ju liksom reklam fär dem. Så de tjänar på oss, samtidigt som vi tjänar på dem kan man säga. Ingår i våran undervisning utbildning.

Idag, torsdag, träffade jag Mandisen på morgonen. Hon var med mig på historialektionen, haha. Hade kul, faktiskt. Flumma loss, lite. Hade med en flaska vatten, haha. Skvätte ner varandra en aning o så. Sen så käkade vi KitKat (min favoritchoklad, helt totalt beroendeframkallande till maxx). Amanda tyckte att jag borde börja gå på AK-möten. Haha, vi ersatte AA (Anonyma Alkoholister, antar att alla vet =P) till AK, som fick stå för Anonyma KitKat-missbrukare, ellerngt =D. Sen var jag med henne på en lektion med, tror den hette fordonskännedom om jag inte minns helt fel. Sen fotades vi vid skyltningen av fotografer o sånt med. De ska visa lite bilder på vad alla programmen håller på med och var som gör dem speciella om jag fattade det rätt.
Innan vi gick hem hittade jag, Marion o Märta-Pärta på lite bus =P hihi. Vi terroriserade lite skåp. "Skåpskoj", haha. Kan inte skriva så mycket mer om det nu, för personen som är utsatt får inte veta förrän imorrn bitti ^^

Måste verkligen sova nu, shit, klockan bara springer iväg. Detta blev ett långt inlägg, värsta boken nästan ;P. Nu har ni o göra en stund =). Jag o Oscar har fastnat framför TVn nu med, TV3. Ser på Speed. Bra film, tyckerr jag. har alltid gillat den. Med Sandra Bullock, "Neo" i Matrix och handär i Dum&Dummare (Inte Jim Carrey, utan den blonda).
Men nu måste jag verkligen lägga ner skrivandet o gå o lägga mig. Natti!

Nicolsan

> Ni får vänta

Alltså sorry. Men jag hinner faktiskt inte uppdatera nu heller, ni får vänta. Gör det i skolan imorrn, har massa o skriva =)

Okej, eller? Ni kan ju alltid kika in i Cissis blogg annars, den är så sjukt kul =P Tycker iaf jag, hihi.

Natti!
Nicolsan

> Skåpskoj

Haha =D, har ni läst Martinas o Cissis bloggar? I Märta-Pärtans (Martinas) blogg : http://maertapaerta.webblogg.se kunde ni iaf läsa om att dom la in skolgrejerna i varandras skåp o grejja =P ...Idag hände det igen. Skåpskoj till maxx. Martina o Cissi hade lagt in Marions böcker i mitt skåp o skrivit en lapp =) Stod typ "Nämen hejsan! Har du några planer för helgen? Vi tänkte ta o hitta på något lattjo, o hoppas att du hänger på! Förresten så borde du skaffa lite nya pennor, hehehe. O så ligger Marions böcker här med, hihi =D" o så var det en bild på en ritad gubbe o en pil där det stod att det var Marion, hehe. Shit va jag skratta, det var kul =D

Men så i helgen så ska vi in till Götet, för Söder (Soeder) ska tydligen va i Nordstan o grejjer, så det blir nog grymt kul. Jag får väl ta på min min Söder-tröja då =P hehe. Kanske blir lite snabbtitt på julklappar med, vem vet =P Man får allt ta o komma igång i tid, så det blir riktigt ordentligt personligt. O börjar jag inte i tid så står jag säkert där den 23:e o måste köpa till massa supersnabbt o det blir inte bra alls. Så ute i ordentlig tid, säger jag!

Måste köpa presenter till Emma o Martina med. Emma fyller 25 den 19:e och Märta-Pärtan fyller 18 den 27:e =) Hjääälp, vad ska vi köpa till Emma? Fyller ju faktiskt 25 o jag har inte den minsta aning. Måste ha hjälp, skriv allt bra ni kommer på! Brainstorm ;P hehe.

För övrigt så hade vi skitkul på Praktiskt Marknadsföring C-lektionen med. Enis gick in på Ingos (läraren) kontor o satt o surfa på hans dator =P o han kollade som vanligt på massa om Zlatan. Haha, Ingo bara "Meeeen, du ska jobba, inte sitta o spana in den där bredkäftade jugoslaven!" Hahaha, Ingo är så rolig =D O sen så börja vi snacka om Zlatan o grejjer o Ingo sa att han kan ju knappt sitt eget hemspråk o sånt =P O Seada sa att "Haha, han är inte ens jugoslav, för han är så ful" =D Hahaha, shiiit. O så prata dom om hans mellannamn o sa att typ "Haha, Kaka betyder ju föfan bajs på jugoslaviska"... Min klass är alltbra knäpp ibland, men man har roligt =) Det är huvudsaken tycker jag. Kul att gå i 3:an alltså.

Dessutom så la jag märket till att en av våra vaktmästare här på skolan ser ut som Nordman =P Sjukt likt faktiskt. Var tvungen o kolla 2 ggr tillomed. Haha, tänkt om Nordman jobbat som vaktmästare på våran skola ^^ (Jag vet att gruppen Nordman består av två killar, emn jag syftar på han som är typ frontfiguren).

Nu sitter jag för övrigt i Infoteket med, har Historia A snart. Jobbigt, men ganska gött o bara skriva av vad läraren säger. Inte så komplicerat iaf. Träffade förresten Anna innan med =) Inte sett henne sen i somras. Ska in till Borås med henne imorrn o fixa piercingtid till henne =P Hehe.

Men nu måste jag gå så jag inte kommer försent till lektionen!
Ha det gött, puss o kram.

Nicolsan

> Da Vinci Koden

Den filmen såg vi igår, fast jag somnade. Den var spännande, men jag vet ju inte hur den slutade =P Så får ta o se den igen. Eller iaf se det jag missade =) Oscar såg iaf klart, men det hjälper ju inte mig. Ojoj, va trött jag var, alltså. Men var gött o sova med =P Sov ut riktigt ordentligt imorse.

Men nu ska jag o Oscar ta o spela lite Grim Fandango. Ska klara det, hehe =) också lite nostalgi, iaf för honom. Har ju redan klarat Neverhood, vilket jag tyckte var kul =P Speciellt, absolut, men kul =)

Ha det!
Nicolsan

> 78 dagar

Vet ni vad? Det är bara 78 dagar kvar till julafton. Åh, jag längtar massa, ska bli så kul ju =) Är ju egentligen sommarmänniska, men nu när sommaren varit så trist utan massa härligt sol o bad så längtar man ju desto mer till julen. Ska bli härligt, tycker jag.
image66

Ngn som håller med?

Nicole

> 11 månader

Jag segar med mina uppdateringar av bloggen som vanligt.

I torsdags var jag i skolan hela dagen, mådde bajs, men pallade ut hela dagen ändå. Fick VG på Samhällsprovet, wihoow =) Kände mig duktig. I fredags mådde jag ännu sämre, så var sängliggande hela dagen =/ Grymt ont i magen o febrig, skitvarm o huvudvärk o skit =(

I lördags mådde jag bättre och jag o Oscar kunde fira vårat 11-månaders jubiléum. Tänk att vi har vart tsm i snart ett helt år, tiden går ju så fort... Skoj hade vi iaf =) Åt mat på en kinarestaurang, Canton, god mat var det. Fast vi bytte mat för jag tyckte O-J's var mycket godare o han tyckte min var godast. O så hällde han ut soya över halva bordet, hahaha =D Sen så beställde vi friterad banan med glass. Mumma! Oscar käka upp 2 tredjedelar o jag fick bara en, men ändå =P haha, åpen han är. Nämen jag vart faktiskt mätt. Han som inte ens tål banan egentligen. Fast han har ju svårt o hålla sig ifrån godsaker =P

Efter det drog vi till bowlinghallen, där det vart massa folk, hehe. Kanonstämning med såndär discobowling med bra musik o UV-ljus o sånt. Jag spöa ut Oscar totalt, haha =D Äääntligen ngt jag är bättre på än honom. Fick 170 på en serie fast jag var helt ur form. Har ju tränat bowling en gång i tiden, men nu var det typ 1,5 år sen jag överhuvudtaget höll i ett bowlingklot. Min tränare vart förresten bästa kvinnliga inom Europa just då =) Lite status. Saknar bowlingen faktiskt... Hade glömt hur kul det var o jag har ju faktiskt allt jag lärt mig i mig fortfarande.

I fredags hade vi förresten lite nostalgi-kväll med. Hade med laptopen i sängen så sökte på massa gamla TV-program o sånt man såg när man var liten. På Youtube. Såg bl.a. gamla julkalendrar som man nästan hade glömt av. Mina favoriter har ju nästan alltid varit Trolltider och Mysteriet på Greveholm. Men så kollade vi dom där klippen o Sunes jul är ju med roligt. O Jul i Kapernaum hade jag glömt, men shit, det är ju så bra... När jag såg det ville jag bara bli en liten unge igen, alltså... Klasses jul vart man ju med verkligen en liten skit när det gick. Men Jul i Kapernaum måste jag bara köpa på DVD alltså. Det kändes verkligen sådär magiskt som det gjorde när man var liten. Min drömålder har ju alltid varit 17-20 år när jag var liten, men nu är det nog 4-6 faktiskt. Tänk va underbart roligt allt var när man var så liten. Ojojoj, vill tillbaka.

Oscar o familjen, jag är ingenting utan er - ni är bästaste i hela världen! <3
Vännorna, ni betyder massa ska ni veta. Puss o Kram på alla.

"Nicolina" (Kallades jag som liten)...

> Nostalgi-tripp

Så mycket nostalgi det blev idag med då =P Allt på samma dag. Cissis blogg, åååh, den var så bra... Hade inte kunnat skriva det bättre själv, alltså. Hennes sköna nostalgi-inlägg: http://cissianen.webblogg.se/1191346851_old_times.html. Man saknar ju så mycket från "den gamla goda tiden".

Andra nostalgi-trippen man fick idag var när jag satt på tåget o läste "Kupé - SJs eget magasin", o såg att Bolibompa firar ju 20-årsjubileum i år =) Tänk när man satt som klistrad som liten framför TVn klockan kvart över 6 =P Nu är ju tiden ändrad till 6, men ändå. Massa nya programledare o sånt med, men en är kvar den 17 år tillbaka. Handär Johan =P Hehe, Johan o Pipen, ngn som känner igen? =) Jag gör iaf. Men visste ni att Bilibompa kom till för att ha som intro till Björnes Magasin från början? Det visste inte jag förrän jag läste det. Men tänk ändå, Bolibompa började 1987... Med andra år är t.o.m. Oscar äldre än Bolibompa, hehe =D Trodde jag faktiskt inte. Trodde "Bolibompa-bolibom-bom-paa" vart ännu äldre =)


Men iaf, den tredje nostalgi-upplevelsen jag fick var att Oscar hade tankat ner spelet "Myst" när jag kom hem =) Han trodde inte jag skulle veta vad det var, men jag minns efter skolan i mellanstadiet när jag o Anna-Sara satt o klura med det =P Jag har ju inte så bra tålamod, så jag tröttnade ju till och från, men hon gav sig inte. Vi skulle klara det! Minns inte om vi gjorde det, men ändå =P Gamla goa tider, det.

Nicolsan

> Freedom Writers

Jahopps idag är det onsdag o jag försov mig =P Ajaj, inte bra detta. Men vart faktiskt första gången jag försovit mig denna terminen. Fick reda på att hela min projekt-grupp är IG-varnad. Inte bra det heller, men så kan det gå. Vårt projekt står i princip still, men vi ska nog se till att komma ngn vart o fixa oss igenom det.

Jag o Marion var på Visko på möte. Plockade på oss massa skor o grejjer, för vi ska ju skylta =) Skojsigt ska det bli, sånt som alla HP3or får göra i våran skola =P Lite lyx nästan, hehe.

Sista lektionen, dubbel-lektion i religion, såg vi en film. Jag blev grymt berörd, den var skitbra. "Freedom Writers" heter den. Någon som har sett? Hilary Swank i huvudrollen. Handling:

"Tvåfaldigt Oscar®-belönade* Hilary Swank spelar huvudrollen i denna gripande berättelse om storstadsungdomar med tuff attityd som vant sig vid våld och skottlossning - och läraren som ger dem det de behöver mest: en egen röst.

Lärarinnan Erin Gruwell hamnar på en skola präglad av våld och rasmotsättningar och börjar kämpa mot ett hänsynslöst system för att ge skolan en betydelse i sina elevers liv. Genom att berätta sina egna historier och höra andra berätta sina inser en grupp "hopplösa" tonåringar vad tolerans innebär, tar kontrollen över sina trasiga liv och förändrar sin tillvaro.

"Freedom Writers" bygger på den hyllade bästsäljaren "The Freedom Writers Diary" och innehåller fantastiska insatser från samtliga i den stjärnspäckade rollistan, bland andra Golden Globe®-belönade** Patrick Dempsey ("Grey's Anatomy") och sångaren Mario."



image65

Svårt att beskriva tycker jag, så lånade texten från cdon.com. Men filmen kan jag varmt rekommendera, absolut. Har du inte sett den, så gör det! Den berör ända in i själen.

Superwoman

> Dagbok

Nu var det waaay too long ago sen jag uppdaterade här. Fan, att jag alltid ska vara så seg då. Skjuter upp det hela tiden o det blir bara mer o mer o berätta, som dagbok. Men nu ska jag allt ta o dra det som hänt den senaste tiden i stora drag.

Förra helgen (alltså förr-förra veckan) så var det movienight hos Märta-Pärta. Det var jag, Oscar, Cissi, Marion o såklart Märtan. Vi hade skitkul! Som alltid. Vi såg "Dum&Dummare", gammal skön klassier som Oscar faktiskt inte hade sett (oh my gosh, trodde jag alla hade), och så såg vi "Linas kvällsbok". Den var inte alls så bra som jag hade tänkt mig. Hade verkligen alldeles för höga förväntningar på den. Till sist såg vi på "Them", en skräckis som faktiskt var väldigt bra!

  

Denna helgen gjorde vi en hel del. Walti var här på fredagen så såg vi på film. Såg "World Trade Center", vilken verkligen berörde. Den var faktiskt väldigt, väldigt bra. Också såg vi "Rest Stop: Unseen", o shit... Den vart faktiskt riktigt jävla skön. En rysare från 2007. Riktigt rysig kan jag meddela, rekommenderar den gör jag också =) O sen på slutet såg vi en gammal go klassiker som jag inte sett på typ 2 år. "The Wash", med Snoop Dogg, Dr. Dre o Eminem m.fl. Förr i tiden såg jag ju den varje kväll innan jag skulle sova, eller aa, somnade framför den. Så det vart verkligen nostalgi-känsla när vi såg den, o musiken är grymt skön i den med. Fast Walti höll på o somna, hehe =P
  

På lördagen var det 65-årsfest. Morfar aka. Muminpappan fyllde =) Var kul, vi var där vid 2 ungefär. Sen så vart vi där halva kvällen. Bjöds på mat, tårta, godis o alkohol. Fast jag drack ingenting för jag skulle ju köra hem sen. O så körde vi hemmåt vid 7-tiden o drack lite för sen blev det utgång. Var Oktoberfesten på Stadt, men för lång kö för mig som är så otålig. Så vi drog in på bowlinghallen, men var tråkigt där tyckte jag. Så var vi på Olins, men var mest äldre där, tydligen. Så vart inte heller så kul. Jag ringde Jossan med mera, vilket var trevligt, var alltför längesen man träffade henne nu. Min goa kusin-vitamin. Och klantig som man är så söp jag ju bort körkortet med. När jag hade tagit upp mobilen ur fickan så hade det följt med, så jag vart i lite halv panik när vi skulle dra. Som tur var ringde Lidköpings-polisen på söndag-morgonen o undrade om jag saknade det =) Vilken jag absolut gjorde. Så det var av dit o hämtade det. Gött.

Blev en del filmer i detta inlägget så får väl ta o lägga det under kategorin film, då =P Förresten läste jag precis Cissis blogg, o det berörde verkligen... Saknar den gamla goda tiden supermycket. Men en sak är säker gumman, vi ska alltid hålla ihop. Du, jag, Martina och Marion <3 Ingenting kommer någonsin komma emellan oss.

Men men, nu blev det iaf en del skrivet =P Så nu har ni en hum om vad jag gjort den senaste tiden.
Ha det gött!

Nicolsan

RSS 2.0