> "Städar" lådor

Jag "städar" ur lådorna... Översatt: Allt i hela byrån ligger utslängt över golvet o jag har tagit mig en "paus", HAHA! Ja, så kan det gå. Det är inte första ggn jag ska "städa" ngt, som nu, t.ex en byrå, eller det har faktiskt handlat om hela rum(!) o det slutar med att man river ut allt, o sedan tröttnar. Lyckat? Ehh, nej, kanske inte rikigt =D Smartass är vad man är. Har blivit mitt smeknamn sen ett år tillbaka ungefär, av Anna. Haha, ibland stämmer det verkligen in, sorgligt nog^^

Näe, om man skulle ta o fortsätta, kanske? Hmm, orkar inte, men borde =P Jomen får väl ta tag i mina små (hmm, ganska stora) problem. Uppdaterar senare om lite av det jag hittat på idag =) Interesting med bilder o stuff. Kika in lite senare.

Nicolsan


> Marie Picasso - Maneater

Så sanslöst många gånger jag har lyssnat på denna låten alltså. Men tröttnar gör jag aldrig. Den är så "ombytlig" och inspirerande när Marie framför den. Lätt roligare än Nelly Fourtado, som har originalet. Men Marie Picasso är ju grym på det hon gör iofs, så det är väl inte så förvånande kanske.


Är hon inte bara för bra? Haha, joo, kan sin sak gör denna vackra tjej minsann. O henne har man träffat, pratat med o så =) Jajjemän, Amandisen var med mig dessutom^^ Autografen gånger tre samt hennes skiva ligger härhemma (sign på den med, givetvis). Stolt är man ju. Ngn som håller med mig om att hon är grym?

Nicolsan

> Josiee

image196


Ännu en tävling =) Med otroligt fin vinst, måste jag säga.
Kika in här, i Josiees blogg --> http://josieeme.blogg.se/fashion/

Nicolsan


> Bröllopsdans

Kolla här. Jag lovar, kollar ni inte så har ni lätt missat ngt.



Så ska jag LÄTT ha min bröllopsdans med, fasen va häftigt =) Inte sånt där helt vanligt, tråkigt. Sheat så jag saknar dansen. Måste börja igen =) Ngn gång. Grym video^^

Nicolsan

> Trion

image195

Tävling på G. Varför inte ta chansen att tävla om dessa söta örhängen från Betties Galleria?
Tävlar gör du på Trions blogg, här --> http://trion.webblogg.se/

Nicolsan

> Driftstopp?

Nu när jag loggade in på min webblogg, så står det högst upp "Driftstopp inatt 02.00 - 04.00". Orka? Det är ju avstängt mellan de tiderna nästan varje natt, tycker jag det känns som. Iofs så sover väl de flesta då, men inte förrän har jag verkligen tid att bara sätta mig, ta det lugnt och kladda ner några rader... Sorgligt, eller hur? Det tycker iaf jag. Stressigt och jobbigt, vet inte vart jag ska ta vägen snart. Måste börja söka jobb till efter skolan. Skitkul o leta, tycker jag. Ska bara få klart min CV (hittade ju inte den gamla jag skrivit på datorn, suck!), sen finns det massa jobb jag är laddad för att söka. Bl.a. Casinopersonal/Black Jack dealer. Det vill jag bli =) Ett "välvårdat yttre" som de så fint kallade det krävdes =P Najs, bara sitta där Onsdag-, Fredag- samt Lördagkvällar/nätter, se snygg ut o dela ut kort =) Gött med OB-tillägg så sent med. Perfect =) Inte bara det, givetvis, men tänkte att det skulle jag ju kunna jobba med redan nu. Smart jag är ibland, alltså.

Men som sagt, stressigt är det o jag hinner knappt ngnting. Fick reda på provet i Historia o så idag. 8 poäng av typ 50 (minns inte maxpoängen?)... Sorgligt, men jag har varken ork eller tid till att öva o sånt. IG-varning har jag ju haft ett jäkla tag nu, men nu är det även mitt slutbetyg. Jag har bara fått två slutbetyg änsålänge, o det är APU (praktik) där jag fick MVG =D Lycklig! Men praktiken tyckte jag ju verkligen var skitkul =) Och det andra betyger är Historia A där jag fick IG =/ Tråkigt, men jag känner att det är bättre att lägga krut på kärnämnena, och inte mina tillval, så den smällen får man ta. That's life. Känns ju som att APUn väger upp ändå =) Så nöjd blev man iaf. O nu slipper jag ju Historia-lektionerna med. Det betyder att jag blir ledig på måndagar (iaf ända fram till April), och har sovmorgon på torsdagar. Funkar för mig.

Idag hoppade jag sista lektionen (fy mig!), vilken var Rättskunskap... Orkade inte va kvar så länge. Alltså, snart tar mitt studiebidrag stryk, för jag kommer alltid på 100 anledningar till att inte gå till skolan. Jag blir trött på mig själv! Gosh, men jag har iaf kämpat allt, det är bara nu i 3:an jag släppt taget helt o skiter i allt. Är inte det liiite tillåtet efter att ha gått i skolan 12 år i rad? Jo, lite iaf =P

Kollat på  "Du är vad du äter" och "Efterlyst" nu ikväll. Trodde O-J fastnat totalt framför "Efterlyst", men så vart han ju väldigt tyst, så kikade lite o han hade ju somnat! Haha, tröttis, den där =P Man blir verkligen skittrött av att se hur gött han sover. Imorrn tänkte jag ta o va hemma. Har bara Samhäll ändå, o jag orkar inte. De ämnen som ligger i riskzonen nu är Samhäll, Religion, Svenska B och Rättskunskap... Oj, blev fler än jag trodde jag skulle skriva... Skärpning på mig. Vilken självdisciplin man har, eller? Hm =/
image193 image194
Nä, om man skulle ta o lägga sig, kanske. Känns så. Åååhh, borra ner sig i en tjock, fluffig kudde under bamsemegatäcket o kramas med O-J. Kan man få det go'are? Känns inte så just nu, faktiskt.

Natti -
Nicolsan

> Bloggis

Är då sugen på o skriva, skriva o skriva massa bloggis, men åker tåg nu, o ska strax gå av, så hinner inte =P Skriver för övrigt med Eve o David på msn. Kan man tänka sig så gött det är att ha en minimalisk liten "Dell Latitude" laptop, eller? Min älskling, min "Bella" =P Yes, Cissis kamera heter Kurt o Märtans bil heter Bernt, så jag ville ju såklart min dator skulle ha man med =) "Della" (efter Dell) lät fult, så Bella fick det bli, en glamourös liten dam vill jag lova =D Haha. O min bil heter DownTown (det för att registreringsbokstäverna är DTN). Ganska skoj o namnge saker faktiskt^^ Joo, som man brukar säga "Små barn roar sig lätt" ;P Kanske stämmer? InterCity-tåget jag åkte med imorse hette "1337", hehe, lite skoj. Betyder ju Elit på dataspråk för er som inte visste.

Nu är jag framme, så tågbyte för mig. Uppdaterar senare.
Nicolsan

> Skolkiiis

Nu sitter jag på 203-bussen till Skara från Falköping, påväg hem. Fy på mig säger jag bara, jag har blivit en riktig skolkis... Eller man kan väl inte bli ngt man redan är, kanske? Nämen det har blivit mkt värre dårå. Inte bra av mig, inte bra alls, men det är ju så mkt goare o va lediga har jag o Linda konstaterat. Vi hade en lektion idag 8.15 till 9 ellerngt, tror jag. Jag gick dit (i tid tillomed!), men kom o gick hela lektionen sen. Amanda (den lilla lymmeln, haha) försov sig o va i skolan 8.40. Då gick jag ut o mötte henne. När vi hade slutat hängde jag med Amanda en stund, sen fick jag mezz av "Lindush" o gick till Stora Cafét där hon satt alldeles ensam o övergiven ;P o väntade på resten av gänget som hade tagit rökpaus. Sen så kom Sara, Martina o Mathilda. Även Madde kom efter en stund. Skulle haft projektarbete, men blir inte så mkt av det när inte Ewalajnen är med har jag märkt. Lilla Bitchen Ewe ligger hemma i influensa, inte bra. Krya på sig står på schemat har jag bestämt!

Nästa lektion började 13.30 (typ nu, alltså). Den orkade inte jag o L, så vi o Marion gick över till Lidl o köpte ngt o dricka o så. Lite energidryck o godis blev det. Sen gick vi till bussen och jag o L åkte in till Borås. Lite sol fick vi tillomed =) Fast det blåste kallt. Gick i lite affärer o L shoppade lite på Glitter. Vid 12-tiden tog jag tåget hemåt o hon tog bussen till sin pojkvän.

Nu sitter jag här, snart hemma. Ingen mat har man ätit idag heller, inte bra. Lite skakis blir man då, när man får brist på... Aa, vad det nu kan vara? Har dessutom ngn vitaminbrist eller ngt sånt, för mina naglar har börjat bli klena. Ngn som vet vad det kan vara? Får väl börja gå på vitaminer igen ellerngt. Mina naglar som brukar vara så långa o fina, jobbigt att det ska behöva bli såhär då. Visst har man varit med om det förr, men det var väldans längesen nu, några år skulle jag tro. Kom gärna med tips om ni kan några =) Kan jag behöva.

Mer bloggande blir det nog när jag är hemma och är klar med disken o fått i mig ngt o så. Lite kommentarer är aldrig fel =) Tack på förhand!

Nicolsan

> Centrering?!

Vad är webblogg.se's jävla problem egentligen?! Jag blir så sanslöst in i HELVETE förbannat. Jag vill göra en vanlig hederlig jävla centrering av bilderna, men endast bilderna. (Bl.a. i förgående inlägg). Men texten över och under blir OCKSÅ centrerade?! Så ska det ju inte vara. FIXA det NU blogg/webblogg.se. Jag är kass på html-koder, och ska väl inte behöva be Oscar hjälpa mig att skriva blogg eller?! Det är ju bara patetiskt, att blogga ska vara såpass simpelt att även en dum blondin (som jag) ska klara av en sak. Skärpning webblogg.se, tycker jag!

Irriterade Nicolsan

> Madde

Vad skrev jag senast? Var flera dagar sen jag uppdaterade nu, dåligt av mig. Ändring på det nu med detsamma! I fredags skulle jag ta bilen till skolan. Skulle nämligen sova hos mami fredag-lördag och Oscar skulle till skolan, och sedan ta tåget till Kinna. Jag blev sen på morgonen och SMSade Linda att hon skulle säga till läraren. Hon bad mig mezza när jag kom till skolan så hon kunde möta mig, vilket jag gjorde. Svaret kom från Maddes mobil, och det stod att de satt i Cafét. Det finns ju 2 caféer, men jag antog att det var det stora, så jag gick dit. Där blev vi sittandes. Pratade, pratade och pratade. Så blev ingen lektion. Sen gick vi och åt. Efter det kom Lindas syster, som ville hem, så det bar av mot bussen för dem. Jag och Madde gick till Cafét och köpte lite fika, sen satt vi där o pratade ännu mer =) Mycket att ta igen har vi minsann! Innan umgicks vi skitmkt, men nu har det inte blivit ngt alls, tyvärr. Får det bli ändring på med, för jag har ju verkligen saknat denna underbara flicka. Mycket mer än vad jag anat själv. Med andra ord en jäkla massa. Sen kom "Lindush" och hennes sister tillbaka, de hade missat bussen. Vi satt kvar en stund, sen fick jag och Linda springa och gömma oss för våran lärare^^ Haha, mobbat or whaat?! Ganska så skoj var det allt iaf.

De två små systrarna gick än en gång, och jag o Madde-Padde åkte hem till henne. Där drack vi thé och pratade, sen kikade vi in i hennes garderob. Mycket snyggt må jag säga. Ge mig ;P hehe. Otroligt bra smak vad det gäller kläder och skor har hon allt. Vi lagade mat (eller aa, hon lagade mat), kyckling, ris och Indian Curry-sås stod på menyn. Mycket gött, men ojoj vad mätta vi blev =) Madde-darlingen skulle på fest, så sen blev det dusch för hennes del och jag busade med hundarna sålänge. Luna är sååå söööt. Helt underbar liten valp, men smälter ju. Danilo har blivit gigantisk tycker jag. Stor som en häst ;P Haha, kanske inte riktigt, men så hemskt långt ifrån är han väl ändå inte. Sminkning och massa prat, sen skulle jag åka. Tog med Madde o Luna i bilen, och släppta av dem hos Cathrin (för det är ju sååå långt o gå, haha, nämen hur många meter kan det vara? 50?^^).

                           
 Lilla Luna                     Luna o Danilo busar            Stora Danilo           Danilo i Maddes knä

Skulle åka in till Borås och hämta O-J hade vi tänkt (jag, mami o lillasyster). Det var tydligen strul med tågen p.g.a stormen, men vi åkte in ändå. Lillasyster köpte ett par fina skor på Wedins och vi satte oss på stationen o väntade. Kom inget tåg, o så fick vi reda på att alla tåg skulle ersättas med bussar. Hade fallit ned träd över spår osv. Lyckat... Eller inte... Efter mycket strul hit o dit åkte vi till Herrljunga (där han hade fastnat) och hämtade honom. Skönt som bara den var det att komma hem till Mammsen sen kan jag tala om. Sov underbart gött den natten.

På lördagen (igår) firade vi Mami lite o så. Av mig och O-J fick hon en skjorta, skitsnygg i vårens trendfärger rött, vitt och orange. Den var uppskattad =) Amanda, Thilda o company kom med. Vi körde Guitar Hero och såg på "Sanningen om Rödluvan" som jag hade inhandlat tillsammans med "Forrest Gump" i fredags. Rödluvan-filmen hade jag iofs redan sett, men den är rolig =P "Forrest Gump" däremot hade jag inte sett. Det har jag nu, och den var väldigt bra, tycker jag =) Har ni lust, så se den. Är både rolig och sorglig. Jag, Amanda o Tompa tog en rökpaus hemma hos mami, se bilder. Även bilder på filmerna: 

                                       

Vi åkte hem vid halv 5-tiden i lördags och idag fick jag gå upp ganska tidigt. Skulle tvätta. Gött att ha det gjort. Har även diskat, lagat mat och diskat igen. Städat ur garderoben ytterligare, vilket verkligen behövdes. Så nu ligger kläderna i prydliga högar istället för ihopslängda som innan.

Nu känner jag faktiskt för att lira lite Guitar Hero, så tror jag ska köra någon omgång, faktiskt. Imorrn blir det skola. Tråk tråk, fast får iaf träffa vännorna.

Nicole

> Resten av dagen

Blev ingen uppdatering på tåget, men resten av dagen gick till ungefär såhär:

När Marion mezzade mig sen efter hennes (våran) samhälls-lektion så gick jag, hon och Cissi och käkade. Sen hade vi prov i Export&Import. Det gick faktiskt mycket bättre än jag hade trott. Blev rikrigt nöjd. Grymt mkt bättre än Historian. Historian var ju ett fiasko, haha! Efter att jag var klar (gick näst först...att jag alltid ska va bland de första, åh, hehe) så träffade jag Amandisen en stund. Amanda gick på lektion och sen kom Märta-Pärta och vi (Cissi, Marion, Märta o jag) drog in till Oddball Tattoo hela gänget. Skitläskiga lokaler var det. Utsmyckat med en rustning med en dödskalle i i trappan upp. Marion (som gick bakom mig) skrämde mig som bara den när vi gick förbi den, sheat så sjukt rädd jag blev. Usha. Tydligen så tatuerar han inte på heltid, så är bara öppet 2 dagar i veckan eller vad det var, så fanns inga tider förrän i Maj =S Dåligt... Varför inte hyra in ngn mer? Hmm, aja, men så länge orkade inte Marion vänta, så får bli en annan studio. Så drog Märta-Pärtan tbx till skolan till en lektion. Jag, Cissianen och Marion gick då ner till Crossed Bones Tatto med, men var låst. Knepigt, för annars tror jag de är väldigt bra där. Känns så. Jag kanske skulle ta och göra min nästa gaddning där. Mkt möjligt faktiskt. Får dra dit imorrn och kolla lite priser och så. Kanske beställa en tid. Who knows?

Påvägen tillbaks igen så gick vi in på Players for Players. Hittade massa roliga spel och DVD-filmer man ville ha. Men är ju inte direkt rik just nu, tyvärr. Men var en film där, som jag nästan måste ha, faktiskt. Ska nog dit och inhandla den imorrn. Cissi köpte iaf första Pirates of the Caribbean-filmen. Sen gick vi in på JC för Marion ville köpa jeans. Hittade dock inga hon föll för i rätt storlek. Jag hittade ett par snygga svarta byxor (måste inhandla ett par svarta byxor), men orkade inte prova, så får ta det imorrn med. Så drog vi till Extra Planet, och Cissi inhandlade födelsedagspresent till Camilla och superjätte-försenad julklapp till A-S. Var skoj. Sen ställde vi oss o väntade på bussen o Monkey-gumman ringde mig. Pratade en stund o så. Bussen var 5 minuter sen, men vi hann i tid ändå. Vid 15.00 började nästa lektion. Rättskunskap. Fick sluta tidigare, men jag fick ju vänta till 16.30 på mitt tåg ändå, så spelade inte så stor roll. Gick till Stora Cafét i skolan o jag ville köpa mig en mini-baguette med kycklingröra. Men var en ful gubbe för mig i kön som tog den sista =( Usha för han. Så jag fick ta en skinkfralla ist.

Tjöta med Marion en stund, sen gick hon till bussen, jag fördrev tid i typ 5 minuter till, för ville inte gå ut i regnet, sen gick jag till tåget. Satt mest på MSN på tåget o så... Hemma sen så stod HoneyBoy och lagade korv i bröd. Var gött. Med pulvermos, rostad lök, bostongurka, ketchup o senap =) Så har  man gjort sig en egen halv special. Sen hoppade jag in i duschen o efter det började "Du är vad du äter", och med denna gången var Lars-Åke "Babsan" Wilhemsson =) Han är rolig, tycker jag.

                    
 Kjell-Åke som Kjell-Åke         Kjell-Åke som Babsan

Men sen (nu) så hamnade jag här. Så nu tänkte jag gå och packa lite tills imorrn.
Nicolsan

> Men så jobbigt

Innan jag åkte hemifrån imorse tänkte jag tagit en "dagens klädsel"-bild, men kamera-batteriet var urladdat. Åh, orka att det laddar ur så fort. Behöver nog ett nytt. Men nu ligger det iaf därhemma på laddning, så får väl ta den när jag kommer hem. Är btw hemma sent idag, för slutar inte förrän 16.15. Hatar torsdagar. Så får hoppa in i duschen, käka mat, se på Anna Skippers "Du är vad du äter", sen packa (ska sova hos Mami fredag till lördag, hade vi tänkt), sen är det ju typ läggdags. Men så jobbigt att jag inte hinner ta det lite lugnt... Massa saker o göra hela tiden. 

Hade Historia-prov på världskrigen nu på morgonen (kl 8.15), o läraren började nästan med att säga "Det är mycket möjligt att ni behöver sitta längre än till halv 10, då går vi upp och sätter oss i ett komvux-rum iställer för det ska vara lektion här då". Eeehh =S Längre än till halv 10? My ass! (får man säga så?)... Jag säger det ändå: My ASS! Finns det folk som sitter så länge, som kan allt som skulle läsas på (typ 30 sidor anteckningar, 25 sidor lösblad och 20 sidor i den Bibel-tjocka läroboken?! Hur pallar man? Jag gick iaf först... Efter typ 10 minuter. Vart väl väntat, men ändå. Han bara tittade o viskade (för att inte störa de andra) "Är du redan klar?!" Jag: "Eehh, jaa, dådå?" Han: "Hur gick det här, eller? Kunde du något?" Jag: "Hm, nae, det gick väl inte så bra, kan jag väl inte påstå". Haha, vilket skämt. Jag hade iofs läst på lite på tåget imorse, fast somnade nästan med pappret i handen, så fick väl i princip inte in ngnting. Eller jo, en enda sak lärde jag mig faktiskt: Att första världskriget var 1914-1919 och andra världskriget var 1939-1945. Och mellankrigstiden (vad nu det är förngt?) är däremellan, alltså 1919-1939. Den, ni ;P hehe. Fast det kom givetvis inte med på provet, så hjälpte mig inte så mkt, tyvärr.

Nu sitter jag uppe i stora datasalen (Internet-cafét) i skolan och väntar på att Marion ska sluta Samhälls-lektionen. Jag borde ju egentligen vart på den med, men blev inte så. Skulle jobba lite på projekt-arbetet med gänget. Men blev väl inte riktigt så heller. Oopsie =P Haha. Måste fixa lite papper från min mentor med, shit, det glömde jag ju när jag träffade honom innan. Ojoj, får la ta det... Hmm... Sen eller ngt ist dådå. Tänkte även ta och öva lite på andra provet vi ska ha vid 12-tiden på lunchen. Typ strax. Kanske har lite mer chans i Export&Import än i Historia iaf. Får vi hoppas. Det intresserar ju mig mer iaf. När vi är klara med provet tänkte vi dra in till Oddball, för Marion ska fixa tatuerings-tid. Jag har inte råd nu, tyvärr =/ Men kan ju prata med ngn tatuerare om mitt motiv iaf.

Amanda den lilla stackaren drog hem till mumintrollen för att vila, mådde inte bra. Stackars liten. Jag känner mig förresten inte heller helt bra än. Känns som jag är påväg att få halsfluss =/ Uscha. Men nu slutar nog Marion strax så jag får väl ta och avrubda här då =) Skriver mer senare. Typ när jag sitter på tåget hem skulle jag tro att det blir.

Nicolsan

> Top Model 9

Nya säsongen av Top Model har börjat, o det har man givetvis inte missat. Grymt att hon som har ADHD och den där andra sjukdomen är med (Minns inte vad den heter?). Hoppas hon går långt.

image180

Nu börjar South Park på TV, så tänkte gå o lägga mig i soffan o somna till det... Eller nej, fan, blir nog till att plugga på de två proven istället. Suck! Orkar inte. Men är ju samtidigt pinsamt att inte skriva ett ord på proven =S Så är väl värt att läsa någon sida iaf.

Natti Natt.
Nicolsan

> R.I.P leopardtofflor

Jag har tvättat sen 16.00 och tvättar fortfarande. Tvättiden är slut 21.00... Segt, o är i lilla tvättstugan med, suck! Tvättade mina älskade leopardtofflor =/ O gissa vad som hände? Dom "dödde" ='( Rest In Peaces älskade leopardtofflor. De har varit med i en jäkla massa år. Ända sedan jag hade kontakt med min farmor. Henne jag fick dem av, i julklapp när jag var runt 6 år. Märket är tillomed "European Kids by Lindex" o de är förstora. Storlek 37/39 o jag har 36. De är tvättade typ en miljard ggr, men ändå hållt tills nu, o nu är jag snart 19 bast. Herregud, bra kvalitet, eller vad? Fick ett par nya för typ 4 år sen av Mami, för att hon tyckte de gamla började bli extremt slitna. Men de kom inte så mkt till användning... De gamla var ju skönare =) Hade "gått in" dem ju, hehe. O de nya har en jobbig kant därbak och ventilerar inte lika bra^^ Men nu har jag inget val, utan får använda de "nya", alltså de vita. Se här, erkänn de gamla, leopardmönstrade är hetare ;P :


image178

Stackars mina älskade tofflor säger jag bara! En översida o en undersida får ni se. Och längst till höger är delar av stoppningen som ramlat ut o gått sönder =/ Men vi får väl se hur det går. Nya VS. gamla. Har btw de vita på mig nu, så det går väl framåt med förändringen... Men det är sorgligt ska jag minsann tala om!

Var på stan en snabbis innan med Älskling för att leta upp en bra present till Mami som ju då fyller 42 idag. Var inte lätt... Är aldrig lätt att köpa till ngn som inte är i samma ålder som en själv nästan ju =P Ville köpt ett par skor, för hon har lite förliten samling för min smak. Okej MYYYCKET förlite för min smak som själv äger runt 70 par skor... Kanske fler? Har ärligt talat tappat räkningen. Köpte iaf en snygg skjorta till henne (hoppas verkligen inte att hon läser detta nu, för vi träffar inte henne förrän på fredag då hon ska få den). Hittade även en supersnygg tunika/klänning av märket Miss Ewing till mig själv att ha just som tunika nu och klänning när det blir varmare ute. Riktigt söt var den, tycker jag allt. Vad tycker ni? :

image179

Allt inhandlades på SOHO som kanske syns på paketen och påsen. Den lilla svart/vit-mönstrade grejen som ligger högst upp på bilden, mellan påsen och tunikan är en värmesäck som Oscar hade sytt till mig nu första dagen på praktiken =) Så gulligt av honom. Den fungerar så att man värmer den i micron och så lägger man den på t.ex nacken eller ryggen eller vart man kan tänkas ha ont. Den är alltså smärtlindrande. Asgo', har velat ha en sån skitlänge (provat Mamis) för den är så skön. O jag har ju svankrygg med, o det är ju långt ifrån världens skönaste att ha ont i ryggen mer eller mindre hela tiden. Men dessvärre vart det ju skitdyrt att köpa sånna i hälsokostaffärer o så. O så fick jag en =) O dessutom mkt finare än de man köper. Tack Honey <3

På tal om skor och så, så har jag faktiskt rensat ut och sålt en hel del på Budera och Tradera. Tycker det är ganska roligt att både handla och sälja på sånna sajter. Rensade även ur garderoben så smått innan. Absolut inte grundligt, men litegrann bara. Blev mest jeans jag plockade ut. har ju så hemskt många, använder inte ens i närheten av alla. Men nya är ju alltid kul =) Ut med det gamla och in med det nya som det brukar heta. Hörde även att det finns en ny Internet-sajt nu som är liknande, fast att man byter grejer istället för att köpa och sälja. har inte testat än, men kollat lite på den. Bytessajten.se heter den. Kan ju kanske vara ngt för oss som gillar Budera och Tradera?

Åh, har fortfarande inte övat ngt på proven jag ska ha imorrn. I Historia A och Export&Import. Inte bra, IG för mig =/ Men så går det när man anser sig klar med skolan och helt enkelt inte pallar mer. Men imorrn så måste jag iaf gå till skolan. Kan inte missa, hur sjuk jag än skulle vara, känns det som. Min frånvaro rusar iväg. Har dessutom inte gjort inlämningsuppgiften i Rättskunskap som ska va inne imorrn. Minns ju inte på vad det var... Då är det inte lätt. Får ta det på håltimmen imorrn ellerngt. Löser la sig på ett eller annat vis, får vi hoppas. Nu är tvättiden snart slut. Tänkte ta o kolla färdigt på Room Service. Ha det! Jag ska sörja mina tofflor lite till med, tänkte jag.

Bye -
Nicolsan

> Mami o Camilla

Idag gick jag upp sådär übertidigt som jag brukar göra. Kände mig lite illamående, men sminkade mig, åt en macka och stack till bussen. Fick springa. Hann med, men när jag satte mig på bussen så mådde jag ännu mer illa =/ Fy fan, ont i magen o så med. Jag har en viss förmåga att ignorera när jag mår dåligt eller är sjuk. Tänkter typ "Åh, jag överlever, är inte hela världen. Mår säkert bättre om en stund". Det gjorde det inte idag. Åkte till Falköping, men kände att "Näe, detta går inte". Så väntade i en kvart sen tog jag busen tbx igen. Samma busschaufför som på ditvägen, lite pinsamt =P haha. Han sa typ "Nämen åker du med tbx igen, det var en snabb visit =)". Trevlig var han iaf. Var bra att jag åkte hem för jag mår fortfarande inte bra. Sov en timme ungefär när jag kom hem, sen körde jag O-J till praktiken. Bytte förresten tvättid med, kände att jag kan inte vänta till söndag, tvättkassarna svämmar nästan över alla redan. Så tog en tid i lilla tvättstugan 16-21.

Kom på att jag måste bara berätta om lite skoj jag och "Cissianen" hade för oss i måndags. Vi sågs en stund innan sista lektionen började, Historia A, som för övrigt är det enda ämnet vi har tsm. Vi flummade, garvade o sa massa skoj. Hinner knappt tänka innan man svarat o inte hon heller =P Haha, skitkul. Lite exempel på vad vi sa:
Nicole: Hur känns det att va så kort?
Cissi: Hur känns det att va så dum?
Jag hann precis säga klart när hon svarade =D Haha, snabbtänkt. Hon syftade på att jag är blond^^ 
Nicole: Cissi, du är rolig.
Cissi: Jag önskar att jag kunde säga detsamma^^
Även här hann jag knappt snacka klart innan hon svarade =P Hon var ironisk, haha!
Nicole: Det är ju bra att du är kort ibland för om du skulle ramla så har du ju inte så långt till marken!
Hahaha, erkänn jag är smart? en var jäkligt bra, tycker jag allt ;P
Nicole: Åh jag har glömt hur man sätter på ljudlös!
Cissi: Men det är väl inte så konstigt, ditt IQ är ju lika lågt som dig.
Jag ÄR längre än dig Cissi, inse fakta. Kom på efteråt att jag skulle svarat typ "men jag är iaf inte lika låg som Glocalnet". För övrigt fick jag en blackout mitt i allt skrattande, kan faktiskt sätta på ljudlös, haft min älskade SonyEricsson w880i i nästan ett halvår nu =P ags o byta snart? Hmm, näh, det får vänta.
Nicole: Du är så kort, så det kan väl inte vara så stor skillnad på att gå och krypa på marken?
Hahaha =D Sheat, ibland får jag allt till det, tycker jag! Herregud så jag skrattade när jag skulle säga den.
Cissi: Hallå! Jag föddes faktiskt före dig!
Nicole: Ja, det gjorde du! Hur förklarar du då att du är så kort?...börjat krympa?
Jaa, sånt har vi för oss =P Haha. Klankar ner på varandras längd (eller ska jag säga hennes korthet?) haha. Hörde inte ett ord av vad läraren sa den lektionen o vi som ska ha prov i det ämnet imorrn. Inte bra detta, men ett IG är väl inte hela världen? Näh, det tycker jag inte. Man ska ju få ha lite kul med. O den läraren kör faktiskt för hårt med oss, dessutom. Komvuxlärare som kör högskolenivå när vi bara är 2:a och 3:e ringare. Hallå eller?! Hm, han borde börja tänka om. (För övrigt, bild på min älskade mobil) :

image177

För övrigt fyller Mami o Camilla år idag. Grattis på er! Camilla får sin present från mig och O-J imorron o Mami får sin på fredag eller ngt. Har fortfarande inte köpt ngt till henne. Tänkte dra in på stan när O-J slutat o kolla om vi hittar ngt skoj. Några förslag, kanske? Tacksam för alla förslag jag kan få.

Nicolsan

> Photoshoot

Jag vill börja med att be så hemskt mycket om ursäkt för att min blogg har stått still. Det var verkligen inte meningen. Förlåt! Men nu så kommer äntligen uppdateringen. Ursäktar också för att de flesta som frågat om ngnting i sina kommentarer inte fått något svar av mig. Men nu, i detta inlägg, kommer förhoppningsvis några svar. Vafan, brb, ska bara släppa ut vilddjuren (katterna) på balkongen innan varenda blomkruka är nedriven...

...Så, nu är jag tbx. Blev ingen skola för mig idag, orkade inte. Hade bara typ en lektion eller ngt ändå. Palla åka 13 mil för det liksom? Eehh, neej. (Oj, så lugnt o skönt det blev när dom små monstren gick ut!). Mitt humör har varit på topp nu, trots att jag varit skittrött. Igår natt sov jag väl 2,5-3 timmar eller ngt. Så går det när man haft lov och vänt på dygnet. Då får man allt skylla sig själv. Vädret har varit ljust och bra, vilket jag älskar, sommaren är fanimej livet. Nu är det ju iofs inte sommar, men åtminstone på väg till. Det är ju alltid ngt. Och igår var det ju egentligen som var ämnet: Photoshoot. Jaa, vart ska jag börja? Att modella och få stå framför kameran är ngt av det absolut roligaste jag vet. Njuter till maxx av det, verkligen. Helt underbart. Jaa, så var det ju JC med...
 
...(Neej, vafaan Snöboll kom in. Åh, gå ut igen!). Det är så att jag ställt upp som en av 4 modeller i en kampanj för JC. Det låter jättestort, men då kan jag "tyvärr" såga att det inte är så stort som det verkar. Det är bara en lokal kampanj för just JC i Kinna. Men det är ju iaf en bit påväg. Jag hade ju sanslöst kul under fotograferingen. Aa, sminkningen var la kul den med, men fotograferingen <3 aahh, vad ska jag säga? ÄLSKA! Jag var med på flest bilder. Det skulle varit jag och en tjej till plus de 2 killarna. Jag var enda tjejen som närvarande, hon skulle få ta en annan gång. De få bilder jag fått med mig änsålänge är oretuscherade. Jag ska få alla på en skiva imorron. Men ni kanske vill ha lite smakprov ändå?

image168

Här var då jag =) T-shirten minns jag inte märket på, men en sådan kostar 129 kr. Jeansen är G-STAR och kostar 1.299 kr. Lite fler exempel har vi här:

           

Där hade vi några seriösa modellbilder med mig och grabbarna. Haha, kan ju lägga märket till hur kort jag är. Mina ynka 162 cm o killarna är närmare 2 meter. Haha, fast så ska det va. Den andra tjejen som är med har precis samma storlek som jag och så. Sen så kan jag ju påpeka att det är inte alls säkert att någan alls av just dessa bilder jag lagt upp nu kommer med i kampanjen. Vi tog ju liksom nästan 300 bilder totalt, så det finns ju en hel del andra att välja på med. Innan vi fotade så "värmde vi upp kameran och tekniken lite" som vi så fint kallade det. Kläderna hade inte anlänt till studion, och vi väntade på två modeller till (blev ju bara en, men ändå). Så här har jag mina vanliga kläder på mig. "Gårdagens klädsel" med då kan man ju säga. Fast extremt proffessionella gämfört med mina vanliga "Dagens klädsel", haha. Men det är kul. Jag och Jonas lekte även en hel del med all rekvisita som fanns i studion. Bilder:

image174

       

Yes, där har ni oss =P Plus Ewe, en i "teamet bakom kameran", dock inte fotografen. Hon fixade hår och tipsade om poser =) Skoooj var det. Åh, vill igen! Men det kommer väl fler chanser får vi hoppas. Får även ta och tacka alla som medverkat, det här var lätt en av de roligaste saker jag varit med om. Fler bilder kommer!

Igår när jag kom hem så lagade älsklingen mat =) Mumma var det. Jag hjälpte givetvis till ;P Så såg vi på Outsiders och sen satte jag mig här o skrev med "Märtan" (m.fl.), men det är så att vi försöker komma på jobb till efter gymnasiet o sånt. Jag sökte även ett jobb igår. På (Skara) Sommarland. Gjorde jag förra året med, men då fick jag det inte. Men får väl hoppas på bättre tur i år. Hade varit roligt. Fast iofs finns det väl andra jobb jag lika mkt skulle kunna tänka mig som det. T.ex Djurens Vänner, SF Bio. Hade nog varit roligt, tror jag. Några mer kul förslag? Träffa människor är iaf ett måste. Sitta instängt på ett kontor hela dagarna skulle jag aldrig fixa. Inte en chans.

Oj, nu är klockan snart 2, och O-J slutar då, så snart kommer han hem. Nu ska jag nog ta o hoppa in i duschen, tror jag allt. Kommentera gärna.

Nicolsan "the Model".

> Bakis

Seg dag idag, mest legat o degat. Bakis som man blev, får man skylla sig själv. That's life. Samma visa varje gång när man blir sådär full "Jag ska aaaldrig mer dricka alkohol!" brukar det låta från min sida. Men sen så händer det igen. Att man aldrig lär sig. Men fr.o.m. nu ska jag faktiskt skärpa mig. Palla baksmällor, fy fan. Kul o dricka, men jag fattar inte när jag ska sluta dricka. Men nu måste jag börja begränsa mig. Punkt slut.

I övrigt var det en bra helg =) Vad har ni gjort i helgen då? Inte supit asset av er iaf, hoppas jag =P På onsdag, den 20:e, fyller Camilla 19 och Mami fyller 42. Camilla har vi redan köpt present till, men inte till Mami. Vad ska man inhandla till henne? Förslag? Nu ska jag och O-J se klart på första Beck-filmen hade vi tänkt. Imorrn blir det modellfotografering för JC. Ska bli skitskoj.

Natti natt.
Nicolsan

> Gårdagens klädsel

Detta blev min outfit igår. Hade dock en massa massa saker för mig, så hann tyvärr aldrig lägga upp den. Men här har ni bild iaf:

image167

1. Svart hoodtröja med luva, känguruficka på magen och bild på Söder på framsidan istället för jacka "B&C European style Hooded"- Inköpt på www.frizon.info.
2. Blå Jeans "G Design by Davy's".
3. Svart bälte med vit och röd text "Z" -JC
4. Svarta benvärmare - H&M
5. Svarta skor med liten klack och dekorationsspännen fram, "X-IT" - Din Sko.

Det var gårdagens klädsel, ja. Fortfarande optimist med vädret. Sommar sommar, är det sol så är det sommar.. Vill jag iaf. Kanske var det liiite kallt även idag, då jag bara hadde linne under hoodtröjan som fick vara jacka för dagen. Men långt ifrån så kallt som i förrgår iaf. Ngn som inte vet vem Söder är? Jag informerar isf, bara säg till!

Nicolsan

> Vuxenpoäng.com

image165
Herregud, är jag sååå gammal? Sheat, trodde jag minsann inte. I en liknande test för ett halvår sen ellerngt var jag 27. Har jag blivit ÄNNU äldre nu då? Ojoj, men aja, då är jag iaf mogen med andra ord =) Är väl bara o ta det positivt. Jamena jag vet ju att jag bara är 18 (okej, 19 om en månad) egentligen. Fick sambon, O-J, att göra den med. Hans resultat:

image166
HAAAHAAA! Han är äldre än mig. Nu vet vu ju att han egentligen är 21 (22 om 2 månader) egentligen, men han trodde nog allt att han skulle vinna. Men NÄHÄ då! Haha, det var skoj. Hur gamla är ni EGENTLIGEN? Gå in på http://www.vuxenpoang.com och testa er själva.

Nicolsan

> The creatures in my head

Blev utmanad av "Pallelina" att gå in på www.creaturesinmyhead.com och klicka på random 3 gånger. Den varelse som kommer fram är den varelsen som lever i din hjärna! Haha, så här är isf min:
image164
Så nu är du också utmanad! Let's find out who the creture in your head is! Kan du vara vackrare än mig? Haha, bara slumpen avgör^^ Good Luck.

Nicolsan

> Alla hjärtans dag

Alla hjärtans dag idag. Vilket även betyder att Cissianen fyller hela 19 år. Ojoj, rullator snart! Nä, vafan 19 bast, då har livet precis börjat tycker jag. Bara hon och O-J som nojjar sig för åldern. Fjantigt =P

Idag vaknade jag vid 12-tiden. Världens solsken =) Toppen. Hoppade in i duschen med jättebra humör. Gjorde iordning mig och käkade frukost. Sen bar det av till Skövde. Guitar Hero skulle inhandlas. Det blev det kan jag säga (På GAME). 2 trådlösa gitarrer och Guitar Hero III, Legends of Rock. Gick väl på en del, men vafan, det är det värt. Tycker iaf jag. Det var O-J som prompt skulle ha två gitarrer istället för en. Köpte även ett spel på Partaj, "Drinking Ludo". Var inte prismärkt, så frågade expediten vad det kostade "150 spänn. Baksmällan får du gratis!" haha =D Lite kul. Det är alltså ett slags "Fia med knuff" fast med snapsglas. Så jaa, nästa förfest ska det nog fram, skulle jag tro. Får vi se vem som blir fullast =P Köpte även en till liten present till Cissianen på Partaj. Vad det är kan jag inte säga för då läser hon det. Vi har egentligen redan köpt till henne, men tänkte att "Vafan, en grej till sen får det va bra". Bild på grejerna:

image161
Blev även att vi kollade en del klädaffärer och så inne på Commerce. O-J hade ju ett presentkort på Jack&Jones på 200 kronor, vilket han utnyttjade. Gick ju givetvis på mer än 200 spänn, men det blir ju lite billigare iaf. En svart jacka köpte han, och en röd T-shirt med vit, svart och grå text på. Skitsnyggt var det. Jag skulle "Bara in och kolla lite" (som det för övrigt bruuukar heta). Hittade egentigen 6 par skor jag ville ha, men får lägga band på mig själv vad det gäller skor. Så det slutade med att jag gick därifrån med 2 par. Nöjd var jag ändå =) För mycket skor kan man ju aldrig ha, enligt mitt tycke. Men denna gången fick jag faktiskt hålla mig till låga skor. Köper alltid höga, men bra att varva med lite lägre ibland. Bild:

image162
Erkänn snyggt? Goood Taste tycker jag. Nu ska jag fortsätta lire lite GH tänkte jag. I'm gonna rock! C ya, guys. Take it easy.

Nicolsan

> Dagens klädsel 14/2 -2008

Här har ni min klädsel idag, 14/2 -2008:

image160

1. Grått linne, "Gina Tricot".
2. Grå/Svart/Rosa/Vit rutigt Bälte - MQ.
3. Jeans, trekvartslånga, "B Young" - LIME i Skara.
4. Grå/Fakeskinn Jacka "Etelle Paris" - TOPPEN i Borås
5. Svarta skor med liten klack och snörning bak, "Enjoy Vox" - Skopunkten.
Övrigt: Svart/Grått halsband.

Det var kallt ute med den byxlängden och såpass tunn jacka med bara ett linne under kan jag säga. Var lite för optimistisk när jag vaknade och solen sken. Är fortfarande inte sommar, tydligen. Imorrn får det bli något lite varmare för min del. Vad tycks för övrigt?

Nicolsan

> Guitar Hero

Jag har blivit helt kär i Guitar Hero, måste faktiskt ha det. Så imorrn ska vi in till Skövde, jag och Älskling. Se vad det går på med ett av spelen och 2 gitarrer till vårat lilla PS2 Slim. Ngn som har en aning? Frågade syrran o hon gissade på 1000 spänn eller ngt sånt. Ska även lämna in låne-TVn till Skövde Radio&TV, för nu har vi ju fått en ny av Siba då våran förra strulade. Tänkte även kika Jack&Jones och Partaj, för Oscar har presentkort där. Kanske jag hittar någonting kul med? Brukar ju bli så =) Shopping är livet. På tal om shopping, tänkte ta på mig kläderna jag köpte i Jkpg imorrn efter morgonduschen, så då får ni se dem. Ursäktar att det är fattigt på "Dagens Klädval" fortfarande. Men imorrn! Då minsann, är jag seg så tjata på mig =P

Nu sitter jag här och lyssnar på musik. Skriver med lite roligt folk på MSN också. Tänkte blogga för en bra stund sen, men började skissa på lite tatuerings-motiv. Fick ett mail av en kille från Gaddad.se med frågan om jag kunde hjälpa honom med en tatuering. Det var lite åt porträtt-hållet, och det är väl inte riktigt min grej, kanske. Ritar mest i texter och tribals. Även blommor och så. Igår fick jag till en riktigt söt fjäril, faktiskt.

För övrigt har jag ju inte haft med ngn bild på min tatuering i bloggen än så kanske ni vill se nu? Kan ju påpeka att jag även har en piercing utöver hål i öronen. Den sitter i tungan =) Men det lägger jag inte upp ngn bild på. Det får ni be mig om ifall ni vill se, så lägger jag upp senare.

image158
Ja, här ser ni min älskade tattoo. Motivet kan jag ju påpeka att jag inte ritat helt själv. Vart den är placerad syns väl ganska tydligt, eller? På höger höft. Haha, fula streck på höften från mysbyxorna råkade jag få med också, var ju inte så snyggt precis, men det får ni leva med. Förresten på Gaddad.se heter Jag "Nicole", om det är någon som skulle vilja veta det.

Men nu ska jag ta och plocka upp lite. Diskas behövs med, men tar nog det imorrn. Kissemissarna har busat runt här, så det ligger lite huller om buller. Energibomber är de allt.

Nicolsan

> Hem från Jkpg

Nu sitter jag på tåget hem från Jkpg. Om 40 minuter är jag i Falköping. Där står bilen, så slipper byta till buss där. image157Åh, nu disconnectade 3G-bredbandet. Inte så bra teckning här med andra ord. Köpte ju 7,2 Mbit/s TURBO 3G, men hår kan jagju knappast säga att det är så turbo. Men men, that's life. Har ju min fina rosa dosa att titta på iaf, haha!

Thildas, Amandas och Paulinas buss stod inte med på stora displayen =/ Irriterande, för den de skulle med vid 12.01 stod med på ResPlus.se. Så kan de väl inte göra? Skriva med en bussresa som inte finns. Kasst.

Idag ska det tvättas hela kvällen. Tvättid från 17-21. Tråkigt, men gött o va hemma ikväll iaf. Kramas med älsklingen och pussa på bebisarna <3 Myspys ska det bli. Vad ska ni hitta på ikväll då?

Nicolsan

> Missar Gynning

Igår...Inatt...Imorse, eller vad säger man? Aa, alla 3, kanske? Jag och Amanda badade iaf Jaccuzzi. As-skönt var det verkligen. Bubblor o allt. Skulle tända varsinn cigg, men gick inte så bra. Onyktra som vi var så tappade A både ciggen och tändaren i vattnet, haha, klaaant! Sen så spelade vi Guitar Hero och sjöng Singstar med. Skoj skoj. Paulina tog mig i Singstar, men jag är fortfarande bättre än A!

Idag gick jag upp tidigt. Bar av till en liten ort i Jkpgs Kommun. Skulle träffa min gamla goda vän som jag inte träffat på över ett år. Skojskoj, massa prat i mun på varandra kan jag säga att det blev.

Nu är jag påväg tbx till Thilda o company. Åh, missar både Gossip Girl och I huvudet på Gynning idag =/ Stackars mig. Nämen de är de två program i veckan som jag verkligen vill se. Så missar man just precis dem. Lite surt, men det är ju bara att lyckas att inte missa reprisen på söndag.

image154 image155 


Imorrn ska jag hem till lilla familjen i Skara igen. Efter att ha varit iväg från söndag till onsdag ska det bli jätteskönt att komma hem och verkligen ta dagen som den kommer och få saker gjorda hemma. Ha lite riktigt lov. På helgen blir det festa, skulle jag tro. Har massa jobbiga läxor och skolarbeten som måste bli gjorda med. Jobbigt, blir nog inte så himlans mkt till lov detta ändå, när jag tänker efter. Men man får iaf sova ut. Åh, är nattuggla så att sova ut till 12-13 är superskönt.

Men sheat så förkyld jag verkar ha blivit nu då´=/ Kom smygandes på mig igår. Nu rinner näsan hela tiden nästan känns det som. Jobbigt, varför nuu?! Vilken skoldag somhelst skulle jag kunna va förkyld, men vill va helfrisk på lovet. Men det var allt för mig just nu. Kan ju än en gång ursäkta mina få och sega uppdateringar, men imorrn ska jag hem, då blir det skärpning för min del.

Nicolsan


> Stupid Cupid

Visste inte vad jag skulle skriva för rubrik, frågade Amanda och hon sa att jag skulle skriva "Stupid Cupid". Jag undrade givetvis varför, och hennes svar blev att hon lyssnar på de nu. Jahopps, så rubriken har alltså ingenting med inlägget att göra, men ändå.

I lördags blev det inget festande ändå. Första gången på flera helger jag inte festat faktiskt. Erika var hos oss. Såg på "Material girls" med systrarna Duff. Helt okej film, tycker jag absolut. Aningen tjejig, kanske, men det gillar jag =) Vi stoppade filmen när det var typ en halvtimme kvar på den, och sprang ut till bilen för att köra till stationen. Bussen skulle gå 01:50. Satte oss i bilen, och då säger Erika "Går den klockan rätt?!" Jaa, klockan i bilen går rätt... Vi hade sprungit ut en timme för tidigt! Hahaha, så det kan gå. Gick in igen, och Oscar frågade om vi glömt något "Jaa, vi glömde att klockan inte var kvart i 2, utan kvart i 1...haha" vart väl vårt svar. Bild (lånad från cdon.com) på filmen:
image148


På söndagen (igår) så ringde syrran och frågade om jag skulle åka till Jönköping då ist för på måndag som det från början var bestämt. Hmm, jaoo, kan jag väl göra. Sagt och gjort, kvart över 7 på kvällen bar det av till Jönköping. Vi spelade Guitar Hero, Singstar och kort. Jag vann Singstar alla gånger utom en. Amanda slog mig då =P Skoj som bara den var det. O med lite alkohol i blodet lät jag som en kråka. Kan ni då tänka er hur hon sjöng? När jag "kråkan" vann över henne. Haha, nämen så illa var det väl ändå inte, kanske.

Idag, måndag, så åkte vi in till stan. Lämnade Tompa vid sin buss och hämtade lillasyster som kom med Stockholms-bussen. Vi gick en sväng på stan. Jag inhandlade lite på MQ och Gina Tricot. Kommer upp bilder när jag kommit hem, för har ingen USB-sladd till kameran med mig. Därför blir det ingen "Dagens Klädval" just nu heller. Ikväll blir det väl mer Singstar och Guitar hero skulle jag tro. "Det vill jag lova, jag kommer äga alla!" sa Amanda precis innan hon gick in till köket igen. satt här bredvid mig o läste lite =P Jaamen vi får väl se hur det blir på den fronten! Jag ska allt ta dom allihopa ;P hehe. Nu lagas det man för övrigt. Oreganokyckling med ris står på menyn. Kyckling är allt en av mina favoriträtter. Riktigt gött är det, och dessutom nyttigt! Bra kombination, tycker jag.

Imorrn ska jag gå upp ganska tidigt, för då ska jag besöka ännu en god vän som jag inte träffat på över ett år. Han flyttade nämligen. Men nu när jag ändå är i Småland tänkte jag att en tripp dit kanske inte skulle vara fel. Får se om jag stannar där över natten eller inte, har jag inte bestämt än. För Lisa och Julie skulle nämligen komma imorrnkväll. Var ju tänkt det skulle bli idag, men gick tydligen inte. Det är för övrigt flickorna som ska med till Bulgarien =) Jag, Thilda, Julie och Lisa. Längtar så, det ska bli sååå härligt!

Nu ska jag gå och se hur det går med maten och kanske vara med på en runda "Bluff Stopp" eller "Nollan" ellerngt =P Skoj skoj. Ska försöka uppdatera imorrn. Inte tillgång till dator och internet alltid när man är borta. Förståeligt, hoppas jag? =) Nu fick jag låna Thildas laptop, ibland har man tur ;P Får passa på när chanserna kommer. Har mmin laptop med mobilt 3G-bredband med också, men ingen teckning här, tyvärr. Nu kom Amandisen med en öl, så nu ska vi ta en cigg. C ya!

Kram, banan.
Nicolsan

> Matlagning

Idag var det kyckling på menyn. Spenderade iaf en timme på matlagningen.

"Recept":
Kyckling i bitar stekte vi i olja.
När det var igenomstekt ordentligt så blandade vi i Uncle Ben's sötsura sås.
Lade också i konserverade minimorötter och majs
Sedan också färsk broccoli. (Jag är egentligen inte allt mkt för broccoli men det är ju nyttigt och maten får fin färg).
Kryddade med "Thai Style" Thai sötsur chilisås.
Åt med vitt ris. Jättegott! Resultatet:

  
image144
image147
Till maten drack vi cider med Kiwi/Äpple-smak. Härlig grön färg =)

Visst ser det väl ganska gott ut? När vi skurit av stammen till brocolin gav vi den till marsvinen. Men deras lilla bästa kompis kissemissen Snöboll tyckte tydligen med om broccoli =S Okej, hon äter det mesta, men broccoli... Är det normalt, eller? Aldrig hört talas om en katt som älskar bloccoli. Lite knäpp är hon allt, men aja, är väl sött =)

image145
Baby stirrar förvånat på sin goda vän katten Snöboll som tar sig en stor bit av hennes middag.

image146
Maxxi ligger ostört och sover både under matlagningen.

Såg sista avsnittet i första säsongen av Desperate Housewives till maten =) Nu blir det att skaffa andra säsongen med. Får aldrig nog av den serien =P Men visst är den väl skitbra?

Nicolsan

> Gårdagen i Lidköping

Igår kväll åkte jag och älskling till Lidköping, till Erika. Skulle sätta upp hennes takfläkt (O-J fick alltså göra det, vi små blondiner kan inte sånt =P). Tog några timmar, för det "tog stopp" när de skulle fixa med sladdarna. Men sen kom Erika på vad felet var, och då gick det snabbt som bara den att bli klara. Fast var ändå inte hemma förrän 2-tiden. Gick o la oss vid 3, ellerngt. Fast sov väl inte förrän vid 4 ngn gång. Så förståeligt att jag vaknade 13 och åt frukost vid halv 2-tiden idag? =) Hehe. Skoj hade vi iaf igår. Har vi alltid ihop, faktiskt. Inte mkt som krävs för att vi ska bli roade när vi har varandra.

Loggade in på lunar "imorse" med. Och måste bara skriva med detta, för det var kul. Ett lajv kom upp "Ny Quiz, gör den!" Jag tryckte på personen som lajvade för att se vad det var för quiz. Det var ett såntdär "Wzup", alltså en fråga man skulle svara på. Frågan var någonting i stil med "Favoritmat?". Det fanns en del alternativ, bl.a. "Pizza", vilket jag valde, för det är godast av de alternativen han hade att välja mellan, enligt mig. Men jag fastnade på ett alternativ: "Handburgare", hahaha. Det vart komiskt faktiskt =D Jamena logiskt, med att den faktiskt passar i handen och man äter med händerna, men jaa... Hamburgare^^ Haha. Kalla mig lättroad om ni vill, men jag var trött och tyckte det var kul.

Nu lyssnar jag på en skön låt (igen): "Guano Apes - Oper your eyes". Helgo', tycker ni inte? Ska jag lägga upp låten här så säg till så gör jag det =) Men nu får jag la ta tag i den där diskhögen i köket dådå. Ska bara ta en cigg först (fortfarande inte braaa, jag veeet. Fy på mig).

Nicolsan

> Amy Winehouse

(Lite av en fortsättning på föregående inlägg kan man säga) ...De andra två låtarna som spelades extra många gånger och extra högt var Amy Winehouse - Rehab, vilken är skitbra! Och Amy Winehouse - Tears dry on their own. Åh, hon är grymt bra, tycker jag verkligen. Fin, dessutom. Sig själv, har sin egen stil. Sånt gillar jag. Dessvärre är det synd att denna vackra och unika tjej varit med i drogskandaler osv. Men får hoppas hon kommer ur sitt beroende innan det är försent. Hon är stark, så vi får hoppas på det bästa!

 
Amy Winehouse - Rehab


Amy Winehouse - Tears dry on their own


Så... Vad tycker resten av Sverige om dessa låtar och om Amy Winehouse då? Någon som håller med mig, kanske? Musiken är ju helskön.

Men nu ska jag ta och vara lite mera duktig, som igår =P Blir disken som ska tas itu med nu, hade jag tänkt. Ha det gött!
Nicolsan

> Amanda Jenssen - Do you love me?

Igår var det städning i full gång. Kan man tänka sig hur duktig jag är ibland. Dammsög hela lägenheten och torkade golv. Inte dåligt alls. Men med musik går det mesta. Musik är livet, säger jag bara. Utan den skulle inte världen vara så mycket att ha, inte livet heller för den delen. Stor del av mitt liv, absolut! Det var tre låtar som spelades extra mycket och extra högt. En av de tre var Amanda Jenssens - Do you love me? Riktigt skön är den, tycker jag faktiskt. Här:


Vad tycker ni? Håller ni med mig, eller? =P Iofs så hejade jag på Marie Picasso i Idol-finalen. Har t.o.m träffat henne och har hennes debutskiva signerad tre gånger =) Inte dåligt. Men Amanda Jenssen är grym hon med. Denna låten passade henne till 100% och hon framför den jättebra. Kul det där att hon sätter sig gämte "Skara-Bert" Karlsson i slutet med =)

Nicole

> Dagens klädsel 8/1 -2008

Dagens klädsel idag, 8/1 -2008 blev det här:
 

image143

1. Turkos Tröja, "Å" - Åhlens.
2. Svart/Grå Jeans med slitningar, "Nine Lives" - MOORE i Kinna.
3. Svart Bälte - SOHO i Skara.
4. Svarta skor med klack, "Cool Girl" - Skokanonen i Skara.
Övrigt: Hår uppsatt i tofs med bandana från H&M. Silverringar i öronen och svart/blått halsband. Klocka från Regal Quartz.

Något som faller dig i smaken? Kommentera gärna. Både ris och ros är välkommet. Nu ska jag åka till Erika. Puss och kram, tavelram^^

Nicolsan

> Anna Skipper

Stannade i Vara, var tvungen att gå på toa, var jättekissnödig. En ledig toalett "Wihoow" blir min reaktion. Tills jag får upp dörren, vill säga... Fy fan, USH! Gröna väggar, klinker eller kakel, eller vad det heter? Smutsigt och äckligt. Fick ta i allt med papper, vågade inte pilla. Hade det inte varit för att jag var så sjukt kissnödig att jag fick ont i magen hade jag aldrig gått på den toaletten. När jag var klar och skulle tvätta händerna såg jag dessutom vitt pulver på handfatet =S Iouh. Vidrigt, aldrig mer vara kissnödig i Vara säger jag bara. Rimmade där tillomed =P

Nu sitter jag iaf på bussen hem. Snart hemma, ska bli så skööönt, ni anar inte. Först hade jag tänkt hoppa in i duschen, sen äta mat. Om inte Oscar har maten klar när jag kommer, det märker vi. Annars får väl de byta plats. Sen så blir det lite av en TV-kväll kan man säga. Ska se "Du är vad du äter" klockan 20.00 på TV3 med Anna Skipper. Ska bli skoj. Hon är grym, tycker jag allt ;P Och resultat blir det ju. Människorna som är med behöver ju hjälp, och Anna hjälper till =) Skön är hon, tycker jag allt. Roligaste avsnittet hittills tycker jag nog var när Bert Karlsson (Skara-Bert) var med.

image141

Efter det är ju Efterlyst, vilket man lätt också fastnar framför. Såg ni förra veckan, de där klantarna som skulle sno akvariet? Haha! Så patetiska, men så kul. Och i slutet: "Många har ringt in och undrat hur det gick med fiskarna. Alla fiskar klarade sig!" Skoj ;P Jamena ett akvarium för det första? Va in i själva faan ska man sno ett akvarium för, som dessutom är inbyggt i väggen? Och det är ju fullt med vatten i, vilket är skittungt, skulle de bära ut den lite diskret då hade de tänkt sig, eller? =D Och glömt att klippa sladden till den övervakningskameran som visade mest och tydligast? Hallå eller, come on! Pinsamma man kan vara, men jag blev ju road iaf.

Nicolsan

> Tågresor hit och tågresor dit

Nu sitter jag på tåget hem. Förvånande? Eller inte. Jag och mina tågresor hit och tågresor dit. Ska bli gött som fasen att slippa dem när jag tagit studenten =) Och nu på lovet med, såklart. Imorrn är det fredag =D Åh, så glad jag blir. Äntligen helg. Denna veckan har varit stressig, jobbig och lååång. Men en hel avklarad torsdag från 8.15-16.15 (då flera hål med) är inte dåligt av mig! Blött ute, skorna fuktiga i, obehagligt. Suttit upp dem på elementet här på tåget så de skulle torka lite. Men var ju så varmt att jag brände fötterna av mig, så pallade inte så hemskt länge.

Nu är jag tydligen i Vedum sa de på tåget. Nästa station ska jag av på. Vara. Sen så ska jag vänta 20 minuter ellerngt på bussen. Resorna skulle inte vara så långa om det inte vore för allt väntande vid byten. Men ska bli gött som bara den att komma hem till lilla Skara. Koppla av och ta det lite lugnt. Gå och lägga mig tidigt idag med, inte gjort det en enda dag (nattuggla som man är) den här veckan, så är grymt skittrött nu vill jag lova. Inte det minsta roligt. Hade det inte varit för Oscar så hade jag legat kvar o sovit ut idag istället för att gå till skolan. Så illa är det. Tur han finns där och bryr sig.
image140
Har iaf varit kul att träffa kompisar idag. De flesta träffade jag faktiskt. Marion är frisk nu med =) Fast Amanda, den lilla latmasken kom ju inte, men anyway. Får se om jag pallar gå till skolan imorrn. Just nu känns det inte så, men min lilla deal med mig själv om att gå alla dagar den här veckan vill jag ju inte heller bryta. Speciellt inte när jag klarat mig såhär långt. Blir nog lite besviken på mig själv då. Hmm, får se. Aja, that's life.

Over and out.
Nicolsan

> Struligt Internet

Skulle kladda ner några rader i bloggen igår, men Internet strulade, så allt försvann. Sanslöst irriterande måste jag säga. De där "några rader" blev dessutom superlångt. Men men, vad gör man. Det är väl bara att hålla humöret uppe och leva vidare. Får väl skriva om samma inlägg fast i kortare versin hemma ikväll eller ngt. Nu är jag iaf i skolan. Skriver med lite kul folk på msn och väntar på att sista lektionen ska börja. Har hål i 1,5 timme innan den. fast har iofs avverkat en halvtimme nu, men fortfarande en hel timme kvar.

På lektionen kunde jag knappt hålla ögonen öppna. Hade Export&Import. Utvilad inatt blev man ju verkligen inte. Var minsann inte många timmar jag sov. Jobbigt, vill hem och sova nu. Amanda kom inte till skolan idag. När jag hade min första lektion för dagen (Historia A), så mezzade hon och sa att bussen åkt ifrån henne och att hon skulle vara i skolan vid 11 ist. Blev inte så, utan någon timme senare mezzade hon igen och skrev att vi ses imorrn ist ;P Lat, haha, nämen jag ska väl inte säga ngt. Är impad av mig själv som varit i skolan alla dagar denna veckan änsålänge. Det hör inte till vanligheterna kan jag säga. Dåligt av mig, men så är det när man har så lite kort tid kvar. Iaf för mig. Tycker att jag gjort mitt nu, och är klar. Men imorrn får vi ju iaf lov. Fasen så skönt det ska bli med sportlov alltså. På måndag ska jag till Jönköping och sova hos Mathilda med Amanda, Paulina, Julie och Lisa. Ska bli skitskoj. Fast Amanda och Paulina är mobbade för de är de enda av oss som inte ska med till Bulgarien i Juli =P (står mer om det bland tidigare inlägg). Resan närman sig och jag längtar. Problemet är bara alla dessa sprutor man måste ta innan =S 3 stycken, och en efteråt, när vi kommit hem. Jag som inte fixar sprutor kommer väl smälla av ellerngt. Kan de inte söva ned en ellerngt när man ska ta sprutorna? Vad gör man åt sån "skräck"?

Nu tog det lite stopp i mitt lilla hjärnkontor, så vet faktiskt inte vad jag ska skriva. Vid 15.00 börjar Rättskunskap A. Lagar och sånt. Äntligenhar jag fixat min uppgift som skulle vara inne i början på förra terminen. Troligen baraför att jag fick en varning förra veckan. Läraren sa att om jag inte har den uppgiften färdig tills idag så åker jag på ett IG. Inte bra. Men nu har jag den fixad iaf. Får hoppas det var rätt för det har jag ingen aning om.

Nu kom Anna =) Eller aa, suttit här 10 minuter-en kvar ellerngt. Men jag stannade upp i skrivandet^^ Erika har lite problems med matlagningen. Vet inte ifall hon vågar äta kallrökt lax som är 3 dagar efter "Bäst Före"-datum. Ngn som vet om det går? Nej, säger Anna här bredvid mig =P Nu ska jag nog gå och ta en cigg tror jag allt. Bad habit. Ska sluta...ngn gång... Ska iaf försöka ta mig till lektionen. Skulle jag ta nästa tåg går det om 10 minuter. Men aa, min lilla deal med mig själv var ju att jag skulle vara i skolan heeela denna veckan, eftersom jag typ aldrig är det. Så det är väl bara att kämpa vidare.

Ha det gött!
Nicolsan

> Morgan och Conrad

Jaa, vart ska jag börja? Dessa konstiga varelser från lilla hålan Fritsla. Har tyvärr ingen bild på dem, men får väl ta o fixa det. Det är minsann någonting speciellt med dem, haha! Ska jag skratta eller gråta? =D Svaret blir ganska givet; gråta! Hahaha, nää, skratt, mycket skratt. Anledningen till att jag skriver om dessa små (okej, jag är både yngre o mindre, men anyway) klasspolare är att de bad om det. Jaa, det är sant! Ni skulle bara veta. Satt på sina bara knän o bad ;P ...Okej, fine, riktigt så gick det inte till. Jag o Ewalajnen satt i ett grupprum nyss med dem. Morgan skrev på sin APU-rapport och Conrad satt bredvid o psyka honom =) Skoj o se på iaf. Jag o Ewe förberedde oss lite smått för våran redovisning i religionen. Inte för att det har med religion att göra (thank god!), men ändå. Vi ska prata om etik och moral, visa några klipp ur filmen "Sandor /slash/ Ida" och prata om boken "Anarkai". Conrad o Morgan slipper för de gjorde det igår. Åh, jag vill med ha det överstökat nu, men vi börjar 13.10.

Men i alla fall, vi skulle gå därifrån upp hit (till Infoteket/stora datasalen). Och så bad de oss att skriva någonting om dem, helst sexuellt! Haha, jag har ju inga erfarenheter av dem sexuellt så jag får väl ljuga ihop ngt då ;P Hmm...Vad ska det bli? Vad ska jag göra för avslöjanden?... Kommer inte på något bra nu. Frågar Ewe som sitter här bredvid. "Hmm, jaa..." Det var minsann inte lätt detta. Ewe har ju inte heller några sexuella erfarenheter med dessa pojkar. Tyvärr ;P Haha. Vet nog att hon väldigt gärna vill, men hmm, neeej. Hahahaha. "Hahaha, nehääe" säger hon. Blev ju ljug om henne istället nu, fandå, jag kommer inte på något bra. Får väl ta det en annan gång när jag har mer inspiration och fantasi.

Men för att berätta någontoing som var lite roligt så kan jag ju tala om (inget ljug denna gången, jag lovar!) att igår så var Conrad o Ewe ensamma i kopieringsrummet =o O vad tror vi hände då? Dom hade s... haha, nee, de kopierade! Och vad är det med det då? Jo, Conrad skulle kopiera Ewes papper och han trycker på 100 kopior! =D Haha. Ewalajnen flyger i taket och vet inte vad hon ska ta sig till. Vågar inte trycka på alla knappar på kopiatorn heller. Det är inte lätt. Conrad: "99...98...97...96...". Kopiatorn spottar ut papper "...95...94...". Ewe har fått total damp nu och står och hoppar, går runt i cirklar... Äntligen hittar hon stopp-knappen! Haha, jaa, sån är Conrad ;P

Nu börjar jag snart. Ska skicka ett sms från datorn nu när jag ändå sitter här tänkte jag. Sen får vi dra oss nedåt igen och catcha up de små liven igen =P Sen blir det dags för redovisning.

Ha det gött!
Nicolsan


> Stanna i sängen?

Den stora frågan idag är ju om man inte skulle ha stannat kvar i sängen istället för att gå upp? Känns nästan så faktiskt. Nu sitter jag här på tåget påväg hem, skolkare som man är orkade jag inte stanna kvar på lektionen =/ Fy fan va jag är trött på min själv nu, alltså. Sanslöst att man bara kan lägga av såhär o inte bry sig mer. Fick dessutom reda på idag att detta var sista lektionen i detta ämne vi nu har, när jag mycket bekvämt sitter här. Så efter lovet lär det inte bli en enda tisdsag i skolan mer, om jag känner mig själv rätt (det gör jag allt vill jag lova). För då kommer vi bara ha en lektion på tisdagar, vilket för mig känns fullkomligt onödigt att pallra mig till skolan för.

Men för att börja från början. Denna dagen har bara varit jobbig, stressande, irriterande och allmänt onödig. Jag hade sovmorron till 10.20. Jag går upp 07.00 (hade ställt klockan på 06.00 och tänkt på upp halv 7, men blev inte så, var trött). Min buss hemifrån Skara går då 08.02. Till Vara. Därifrån ska jag ta Tåg 67 till Assberg (skolan). Tåget ska avgå 08.55. Jag är i Vara 08.45. Tiden går, jag väntar... Klockan blir 5 i, klockan blir 9, klockan blir 5 över... Fortfarande inget tåg... Folket som väntar på tåget börjar bli fundersamma, tittar på sina klockor, tittar på varandra, går några steg, tittar åt båda hållen där det går tåg. Inget tåg syns till... Då säger mannen i högtalaren "TÅGET MOT HERRLJUNGA ÄR FÖRSENAT OCH KOMMER OM EN CIRKA HALVTIMME". Såtter mig därinne och väntar 25 minuter, sen går jag ut. Det kommer ett tåg, ser det ut som. Ställer mig upp, men det susar förbi i en väldig fart o var på bara en vagn. Knepigt tycker nog de flesta. Sen kommer det ett tåg på rätt spår till fel håll. Fel tåg dessutom. Gick inte på det, utan väntade i 10 minuter till. Sen kom ett tåg från rätt håll på fel spår, och dessutom fel tåg. Jag går på ändå, eftersom det i alla fall går åt rätt håll. Framme i Herrljunga säger tågvärden "Nästa station Herrljunga, slutstation för tåget..." Va in i själva faan är detta?! Nicole börjar få ryck nu o spanar sig omkring efter andra tåg att byta till. Thank god, ett till Skövde, jag kan åka hem igen! Men... Så blir det inte, givetvis. På perrongen där jag går av står det på den stora displayen att tåg mot Borås Varberg går 09.17. Var ju längesen klockan var det, nu är klockan 10.00. Så ser jag att det blinkar ju faktiskt "NY TID/10.00". Väntar... Så kommer det in ett tåg mot Borås på fel spår åt fel håll. Herregud, nu ger jag snart upp. Det börjar blinka "10.05" istället för 10.00. Mycket riktigt kommer det ett tåg 10.05. Hmm, jag börjar 10.20. Lär ju inte hinna, haha. Men var så strong att jag gick på tåget ändå. Vet ju att Ewe o Amanda skulle dö på mig annars. 11.15 var jag framme. En timme efter att jag börjat. Lyckat?! Eehh, neej. Dessutom somnade jag på tåget, och vaknade i Kinna (stationen innan där jag ska av, 2 minuter ifrån varandra med tåg är stationerna). Lyckat om jag skulle vaknat i Varberg. Vart väl en jäkla tur jag inte gjorde det. Till råga på allt var min lilla Marion sjuk, det var halt och blött ute, och jag råkade ta på mig ett par skor som läcker in. Vaknade positiv, tittade inte ut genom några fönster och hade fått för mig att det var fint väder ute. Vilket skämt! Och så dog batterierna i mobilen, för jag hade glömt och ladda. Och... NÄH, NU MÅSTE DET JU SKOJA?! VAFAAAN, nu dog batteriet i MP3n med. Haha, vet inte om jag ska skratta eller gråta. USH!

Jag struntade i alla fall i lektionen jag hade på morgonen, kändes inte värt att gå dit när det bara var 10 minuter kvar ändå. Väntade till 12 då Amanda fick hål. Vi tog 1 cigg käkade mat o tog 1 cigg till. Åh, slog mig nu att jag har hennes matkort med. Damn. Jahopps, då måste jag gå imorrn då, för annars får hon ingen mat. Jag mitt klantarsel har ju slarvat bort mitt eget, så jag o Amanda får dela tallrik. Aja... Palla köpa ett nytt, är ju inte långt kvar nu ändå. Men jag fick i alla fall gjort min redovisning om APUn. Fixade rapporten sent på kvällen, inpå natten till måndag och PowerPoint-presentationen samma tidpunkt fast till idag. Gött som fan att ha det fixat i alla fall. Nu behöver man inte tänka på det mer.

Igår hade förresten jag och Oscar varit tillsammans i 15 månader =) Happy happy. Och mer blir det vill jag lova, detta är bara början!

Nu är klockan 16, jag åkte med tåget från skolan 14.30, så nu är jag hemma om en timme ingefär. Gött som faan! Ska hoppa in i duschen. Ikväll kommer Erika så ska vi se på "Gossip Girl" och "I huvudet på Gynning". Ska bli skoj, sen tar äntligen denna hemska dag slut. Får hoppas det blir bättre imorrn, fast med en vecka som börjar såhär vet man ju inte vart den slutar =S Fritidskortet gick ut igår och mitt Flerkommun-kort går ut på lördag. O så är det lov nästa vecka. Måste köpa 2 nya busskort. Hur ska jag ha råd?! Bra fråga, ingen som vill sponsra mig, eller? Haha. Nu ska jag strax av tåget, sen sätta mig och vänta på bussen från Falköping till Skara. Lid med mig!

Nicolsan


RSS 2.0