> O-J här

Som Nicolsan sa så skulle jag ta ansvaret och hålla bloggen lite uppdaterad medan hon är borta. Att blogga är inte riktigt min grej så inläggen kommer nog inte vara riktigt lika intressanta som när Nicolsan skriver men jag ska i alla fall göra mitt bästa. Vad händer här då? Idag kom broder Fleppo hit. Han pratade stolt om hur han hade hängt och skejtat till sammans med Stefan Lillis Åkesson, och han visade en del roliga youtube-filmer i vanlig ordning. Sen så åkte vi hem till hans skokartong (han bor i en plutte-etta) där vi spelade Kubb och Buzz. På Kubb vann han (men så fick han också lite hjälp av vinden som bestämde sig för att blåsa ner mina kubbar). Och på Buzz vann jag, fast det var väldigt jämt får jag säga.

Här är en av de youtube filmerna vi skrattade mest åt:
Ser aningen smärtsamt ut dock.

Vad som händer mer här hemma är att jag städar en massvis, inte jätte intressant att höra då kanske, men de är en hel del att städa eftersom att jag har struntat en del i städningen det senaste och istället koncentrerad mig på att försöka få ett jobb som jag är väldigt inställd på(önska mig lycka till!). Och när jag är trött på städningen och att sitta vid datorn så tar jag upp boken jag håller på att läsa just nu ("Åh, vad förvånande" skulle nog Nicolsan säga). El Choco heter den och den handlar om en svensk som hamnar i Bolivias (vilket ett av världens fattigaste länder, och tredje största kokain-exportören) mest ökända fängelse efter en misslyckad kokain-smuggling till Sverige.

El Choco är den fascinerande berättelsen om en svensk mans kamp för överlevnad i en galen och främmande miljö, om kärlek mot alla odds, och om ett land i uppror.
För utanför murarna hade ursprungsfolken fått nog av politikernas svikna löften. Hundratusentals människor drabbade gång på gång samman i våldsamma strider med militär och polis, två presidenter vräktes ur sina stolar och till slut var den första indianen i Sydamerikas moderna historia på väg att nå den högsta makten.


Texten är tagen från Bokus härifrån. Jag tycker att boken är väldigt intressant, och den urartar sig på sätt som jag inte alls väntade mig när jag började läsa, och även fast det är mycket hemskheter i den så är det inte så att hela boken är ett enda virrvarr av knark, våld och hat utan den innehåller mycket mer än så; Humor, Familjeliv, Vänskap, Fakta, osv.
I helhet så är den relativt välskriven fast den innehåller lite väl mycket upprepningar för mitt tycke, och vissa saker i boken beskrivs lite för vagt för att man ska kunna få sig en god bild av det, eller så kanske det är jag som har dålig fantasi, vad vet jag. Å andra sidan så innehåller boken en del fotografier och även en karta över fängelset men det hjälper ändå inte hela vägen.


Innan jag läste den boken så läste jag Stieg Larsson's bok-serie Millenium. Helt otroligt bra enligt mig. Utan tvekan det bästa jag någonsin läst. Jag vågar knappt ge mig in på att beskriva handlingen men de är deckare, den första bokeni serien som heter "Män som hatar Kvinnor" är mer fristående och handlar om ett ouppklarat mord som ägde rum för 40 år sen som Journalisten Mikael Blomqvist får i uppdrag att gå till botten med. De två andra, "Flickan som lekte med elden" och "Luftslotten som sprängdes" går mer in på data-hackern Lisheth Salanders förflutna, hämd, SÄPO, mm. Böckerna innehåller verkligen allt. Kärlek, hat, våld, mysterier, hämnd, tragedi, teknik och allt är så skickligt ihop-spunnet att man inte lyckas slita sig ifrån böckerna och trots att de innehåller 600,700 och 800 sidor så blir det aldrig långsamt eller ointressant och det tas ständigt upp nya trådar som man vill se slutet på. Dessvärre får vi aldrig nysta upp dessa alla av dessa trådar eftersom att Stieg så förargligt avled efter en hjärtattack 2004, endast 50 år gammal. Den fjärde boken i serien hade då påbörjats men inte skrivits klart. Ett försök att färdigställa boken gjordes men avbröts sedan. Som tur var så hade den tredje boken i serien ändå ett relativt definitivt slut, till skillnad från den andra boken som tar slut när det är som mest spännande. Stieg hade planerat 10 böcker i serien vilket endast känns otroligt sorgligt. Om ni har läst böckerna så vill jag väldigt gärna höra era kommentarer, annars tycker jag att ni ska läsa dem. Här finns de på Bokus.Däremot så väntar jag spänt på filmatiseringen av böckerna och jag tror verkligen att det kan bli en stor film. Fast filmer som kommer från böcker som man har läst och älskat har ju en viss tendens att göra en besviken, men det förhindrar mig inte från att ändå ha stora förhoppningar. Huvudpersonerna Mikael Blomqvist och Lisbeth Salander spelas av Michael Nyqvist och Noomi Rapace som kan ses här till vänster. Jag tycker själv inte att det känns som att de skulle vara så klockrena i de rollerna, men jag kanske har fel. Fast när jag tittar på bilder på Michael Nyqvist när han var yngre så ser han faktiskt ut väldigt mycket som jag tänker mig Mikael Blomqvist(ironiskt nog så är ju namnen väldigt lika också). I övriga roller ser vi bland andra Lena Endre, Sven-Bertil Taube, Peter Haber, och Peter Andersson


Både och El Choco och Millenium-serien fick jag som födelsedags present av Nicolsans mamma och hennes sambo (Tack så jätte mycket!!). Detta var dock på grund av att Nicolsan först fick in mig på den vägen genom att köpa böcker ur Mari Ljungstedts deckar-serie vilken också är väldigt läsvärd.

På tal om henne (Nicolsan alltså, inte Mari) så saknar jag henne otroligt mycket just nu. Hoppas att hon har super-roligt i Bulgarien. Men kan inte tänka mig att hon inte skulle det. Vem skulle inte vilja åka dit och slappa och se mycket nytt, slappa, bada och ha roligt? Jätte tomt här hemma i lägenhet utan henne. Vi har ju faktiskt varit tillsammans i princip varenda dag i över ett års tid så man känner sig lite tom utan henne nu, men det är kanske inte så konstigt. Fin bild på oss skickar jag med också! Nu blir hon bergis super-sur på mig men jag måste ju passa på att jävlas lite nu när jag har makten över bloggen! Eller vad tycker ni?
Hoppas du vet att jag älskar dig mer än något annat gummsan?
Mingel i MarkMingel i Mark, Juni 2007

Känns som att inlägget börjar bli ganska långt nu och det kanske inte är världens roligaste att läsa mitt tjat om böcker och städning och annat. Ska skriva mer i bloggen, får se när det blir bara.

Ha det så bra alla muppar!
/O-J

> Bulgarien, here we come

Nu så är det bara 50 minuter kvar innan det bär av till Växjö flygplats. Nu är vi alltså i Jönköping. Iiih, det skabli så skoj. Bulgarien, here we come! Men tänk så jag kommer sakna min O-J nu när jag åker utomlands en hel vecka med bara 3 härliga tjejer =) ...På tal om O-J så kommer han uppdatera boggen en del när jag är borta. Klart jag ska försöka få tag i en dator och uppdatera jag med, men det blir väl förmodligen inte lika ofta som annars. Men tur jag har min Älskling som ställer upp för mig.

O-J om du läser detta; Jag ÄLSKAR dig så grymt otroligt massa så jag tror knappt det är möjligt. Du är mitt allt, Sötnos <3 Tack för att du finns. O Mandi, du är världens bästaste bästis and I love you. Nu ska jag kramas lite med O-J innan vi åker. Pusspuss!

xoxo
Nicolsan

> Dagens:


Dagens humör: Pirrig
Dagens mående: Bara fint
Dagens frisyr: Nyduschad =P Så blött fortfarande
Dagens smink: Inget än
Dagens klädsel: Svart tubtop och vit kjol (ska byta till en beige kjol strax, tror jag)
Dagens doft: Bara deo änsålänge
Dagens planer: Bugarieeen =D
Dagens borde: Sminka mig nu
Dagens längtan: Min Älskling kommer jag sakna som faaan =/
Dagens vill ha i allmänhet: En kram av min Babe?
Dagens materiella vill ha: Ett snyggt, maffigt halsband
Dagens beroende: Solen och älsklingen
Dagens köp: Inget än
Dagens tråkigaste: Kommer sakna Honey...
Dagens roligaste: Flyga
Dagens fundering: Ska min väska komma rätt? =P hihi
Dagens låt: "Shut, shut your mooouth..." (Hörde den i en butik igår och fick ryck för att vi inte kom på vilken film den var med i. Jag kom dock på sen att det var "Dum o Dummare", skön låt iaf)

xoxo
Nicolsan

> Dagens modefråga

Svaret på gårdagens fråga var: a. Henry Holland. Noll av en som gissade hade svarat rätt =P Bättre lycka nästa gång! (Kul att någon vågar satsa och svara iaf, kom igen nu ni andra, det är ju bara en kul grej^^ Gissa skadar väl inte?).

Testa dina mode-kunskaper hos mig! 4 svars-alternativ kommer ni få, så gissa på det ni tror är rätt (eller svara det rätta om ni kan med såklart). Svaret kommer upp dagen efter i samma inlägg som nästa fråga kommer... Lycka till!

Dagens modefråga blir:
5. Vilken goth-inspirerad designer skickade en modell nerför catwalken med en gigantisk svart kub på huvudet?
a. Rick Owens
b. Gareth Pugh
c. Vivienne Westwood
d. Danielle Scutt

xoxo
Nicolsan

> Dagens modefråga

Svaret på gårdagens fråga var: a. Marc Jacobs. Fyra av fem som gissade hade svarat rätt =P Grattis! (Kul att några vågar satsa och svara iaf, kom igen nu ni andra, det är ju bara en kul grej^^ Gissa skadar väl inte?).

Testa dina mode-kunskaper hos mig! 4 svars-alternativ kommer ni få, så gissa på det ni tror är rätt (eller svara det rätta om ni kan med såklart). Svaret kommer upp dagen efter i samma inlägg som nästa fråga kommer... Lycka till!

Dagens modefråga blir:
4. Vilken Nu Rave-designer har Londons it-flicka Agyness Deyn som musa och bästa vän?
a. Henry Holland
b. Christopher Kane
c. Giles Deacon
d. Carri Mundane

xoxo
Nicolsan

> Dagens:

Dagens humör: Fundersam
Dagens mående: Okej
Dagens frisyr: Utsläppt och borstat änsålänge
Dagens smink: Inget än
Dagens klädsel: Brun/vit-randigt linne med beige top över, grön kjol o bruna leggings
Dagens doft: Christina Aguileras doft
Dagens planer: Ska till Jönköping
Dagens borde: Dammsuga
Dagens längtan: Lönen
Dagens vill ha i allmänhet: Money
Dagens materiella vill ha: Ny MP3
Dagens beroende: Cigg
Dagens köp: Inget än
Dagens tråkigaste: Knapert med money kvar
Dagens roligaste: Mandiii <3
Dagens fundering: Vad ska jag ha med mig för tröja?
Dagens låt: Duffy - Mercy

xoxo
Nicolsan

> Vakeeeen

Gomorron, nu är jag vakeeen! Hade tänkt gå upp vid 9, men blev inte riktigt så. Blev 10 i 10 istället. Aja, får la gå ändå. När vaknade ni idag då?^^ (Om ni är vakna än, vill säga). Nu ska jag ta på mig lite clothes, brb!

xoxo
Nicolsan

> Sov gott!

Nej, nu är det bannemej dags för mig att sussa =P Jag har då en tendens att sitta upp elldeles förlänge! Speciellt när jag är ledig. Men imorrn så ska vu upp relativt tidigt, fixa lite hemma, sen bär det av mot Jönköping! Ska bli skoj. Sov så gott, allihopa! Natti-natt.

xoxo
Nicolsan

> Psykolog-fråga

Detta är ingen skämtfråga utan faktiskt är följande utarbetat av en  psykolog. Ingen jag känner har svarat rätt, inklusive jag själv tyvärr så svarade min O-J rätt på frågan. Låt se om du gör det också... 

En kvinna var på sin mors begravning. Där mötte hon en man hon inte
kände igen. Hon tyckte att mannen var fantastisk - rena drömmannen och hon
blev förälskad ögonblickligen! Då begravningen var över, försvann han utan
att hon fått hans telefonnummer. Ingen visste vem han var så hon kunde
inte kontakta honom. Några dagar senare mördar hon sin syster...

Fråga: Vad var motivet till mordet på hennes syster?(... tänk lite innan du svarar och scrolla sedan ner ...)

Svar: Hon hoppades att mannen skulle dyka upp på även denna begravning!

- Om du har svarat rätt, tänker du som en psykopat. Detta var ett test skapat av en känd amerikansk psykolog och som användes för att se om man tänker som en mördare. Många seriemördare som deltog i testet svarade rätt på frågan.

- Om du svarade fel kan du skatta dig lycklig. Om du har svarat rätt, ber jag dig vänligast att meddela mig, så att jag kan ta bort dig från min vänskapskrets. (Haha, vill ju dessvärre inte ta bort Älsklingen...)

> Packning och fransfärg

Idag har min dag bestått av packning. Packat, packat och packat noggrant som bara den. Så imorrn klockan 12.25 bär det av till Jönköping. Där är vi framme 13:59 och ska träffa Mandi (och Thilda och Tomas?). Ska bli skoj. Först stan, sen på kvällen spela pingis och basta o dricka lite =) Kanske kommer Anki och Johan också (grattis till er, btw ;P). På torsdag bär det av till Växjö och Bulgarieeen, wihoow!

Vad jag även har gjort idag är lagat mat, vilket blev risotto. Min version består av ris, köttfärs, fryst blandning av paprika/ärtor/majs samt currykrydda, paprikakrydda och allroundkrydda. Blev mycket lyckat faktuskt. "Gott, gotti-gott-gott".

Jag har även pratat en del i tele med Mandi, sett på TV och gjort en misslyckad fransfärgning. Färgen var svart och märket var "Coloran" och det blev ingen mörkare ton överhuvudtaget trots att jag lät den sitta i länge. Hade ju tänkt att jag skulle slippa mascara nu när jag åker till Bulgarien. Lär väl inte bli rikligt använd ändå, jag har ju mörka ögonfransar. men jag ville ju ha svarta... Aja =/ Får la gå ändå.


Nu ska jag ringa Mandi o hoppas att hon svarar och ta en cigg baraför det =P hehe. Tröööst åt mig. Tur Mandi finns må jag säga. Vad har ni gjort idag, för övrigt?

xoxo
Nicolsan

> Dagens modefråga

Svaret på gårdagens fråga var: b. Diana Vreeland. Noll av fyra som gissade hade svarat rätt =P Bättre lycka nästa gång! (Kul att några vågar satsa och svara iaf, kom igen nu ni andra, det är ju bara en kul grej^^ Gissa skadar väl inte?).

Testa dina mode-kunskaper hos mig! 4 svars-alternativ kommer ni få, så gissa på det ni tror är rätt (eller svara det rätta om ni kan med såklart). Svaret kommer upp dagen efter i samma inlägg som nästa fråga kommer... Lycka till!

Dagens modefråga blir:
3. Vilken designer har en Sponge Bob-tatuering? (Svamp Bob fyrkant, alltså)
a. Marc Jacobs
b. Betsey Johnson
c. John Galliano
d. Alexander McQueen

xoxo
Nicolsan

> Zebra+Horse = Zorse


Erkänn lite tufft? Det tycker iaf jag. Coolt att det faktiskt finns på riktigt. Hade ju inte vart helt fel att ha en sån grym blandning hemma^^ Kul om den skulle få bebisar med. Mini-Zorseisar =P Haha. Fast iofs hade jag hellre haft en pegasus eller enhöring. Kan man avla fram det med, tro?...

xoxo
Nicolsan

> Mördarpingvin

Drömde så väldigt konstigt inatt... Var påväg hemifrån någonstans. Någon typ fest ellerngt. O bråttom var det tydligen också. Jag körde i min Skoda i en nedförsbacke på en grusväg och så står det en läskig, lurvig, grå jävla pingvin i vägkanten, på en sten. Jag saknar ner och då hoppar den ner från stenen och jag bromsar in ännu mer, stannar nästan. Den ser riktigt skräckinjagande ut och hoppar in under bilen. Jag blir ju lite rädd då, såklart, jamena jag har en mördarpingvin under bilen. Försöker köra framåt, men bilen bara backar. Lägger i ettans växel ännu en gång för säkerhets skull. Bilen backar fortfarande då jag gasar. Lägger i ettan gång på gång, men det hjälper inte. Backar fortfarande... Skitcreepy börjar det bli nu. Jag tittar bakåt när jag kör och alltså kör bakåt då. Rätt som det är svänger bilen och ena bakhjulet hänger ut vid ett stup. Iiiihhh, SCARY!...
...Då snor O-J min kudde och jag vaknar. Lite spännande blev det allt där, synd jag inte fick veta vad som hände. Fast det kanske hade blivit världens mardröm isf, så vart väl lika bra att jag slapp veta, förmodligen. Kikar på mobilen som ligger bredvid mig, på nattduksbordet och lockan är 4 på natten har jag för mig. Vart ju väldigt trött, så minns inte riktigt. Somnar iaf om efter att ha snott tbx kudden från O-J. Sov ut riktigt länge och vaknade av att gräsklipparen var i full gång därute. Låg kvar en halvtimme ellerngt, men gick sedan upp och tog på mig kläder och bäddade sängen.

Kikade också ut genon fönstret och bakifrån såg den från Riksbyggen som klippte gräset (på en såndär åkgräsklippare) ut som Björn Gustafsson. Men när den vände sen och kom så man såg framifrån så upptäckte jag att det var ju visst en tjej =P Oopsie. Har käkat frulle nu också. Rostat bröd med marmelad och Earl Grey-thé blev det.

Nu ska jag betala Chic-prenumererationen, sen packa klart till Bulgarien.resan hade jag tänkt. Vad har ni för planer för dagen?

xoxo
Nicolsan

> Katy Perry

Här kommer låten jag valde som "dagens låt". Riktigt bra låt, tycker jag. Katy Perry - I kissed a girl:

Erkänn riktigt skön? Det tycker iaf jag. Hon har verkligen sångröst. Dock ingen toppkvalitet på YouTube-videon. Men sånt får man stå ut med, antar jag.

xoxo
Nicolsan

> Dagens modefråga

Svaret på gårdagens fråga var: a. Patricia Field. Två av tre som gissade hade svarat rätt. Grattis!

Testa dina mode-kunskaper hos mig! 4 svars-alternativ kommer ni få, så gissa på det ni tror är rätt (eller svara det rätta om ni kan med såklart). Svaret kommer upp dagen efter i samma inlägg som nästa fråga kommer... Lycka till!

Dagens modefråga blir:
2. Vilken känd modeexpert myntade den ökända trendklyschan "...är det nya svarta"?
a. Grace Mirabella
b. Diana Vreeland
c. Coco Chanel
d. Edie Sedgwick

xoxo
Nicolsan

> Shopping Skara/Skövde

Shoppat loss lite idag dådå. Planerna var att åka till Skövde och köpa en ny bikini, vilket jag gjorde. Stannade även härhemma i stan (Skara) och shoppade litegrann. Blev köpt det här:


* Svarta skor med miniklack o lite "jesus-sandal"-look från Din Sko i Skövde. Märke: X-IT.
* Silvrig plånbok/portmonnä från SOHO i Skara. Märke: Aitems.
* Rosa, platta skor med strass. Även de från SOHO i Skara. Märke: Wildflower.
* 2 par tunna knästrumpor (varav ett par ljusrosa och ett par cerisa) från Twilfit. Märke: Twilfit.
* Fula (men dock så sköna) lila/rosa/vita badtofflor från Skokanonen i Skara. Märke: Palmara.
* Bikini-överdel från Twilfit i Skövde. Märke: Twilfit (Tyvärr fanns det inga matchande bikinitrosor till, men har säkert några som passar härhemma).

Jag köpte även den vita väskan som jag lagt undan på SOHO till bröllopet, och nya Cosmopolitan. Måste ju ladda upp med lite tidingar till resan nu. Lite läsgodis på flyget. Har även nyaste Chic och lär väl förmodligen köpa nya In Touch och kanske ngn mer tidning också innan det bär iväg. Ska bli uuunderbart!

xoxo
Nicolsan

> Dagens outfit


1. Vit/brun-rutigt linne "Maison de Helene" - Fått av lillasyrran
2. Ljusblå jeanskjol "Blue Stone" - Ge-Kås, tror jag?
3. Bruna leggings - SOHO i Skara
4. Halsband "Bismarck" - Fått i studentpresent (Mandi aka. "Prinsessan Ao" valt ut)
5. Armband "Bismarck" - Fått av mitt ex för några år sedan
6. Äkta silverring med sten på - Fått i present av mamma förra året (vet inte vart den är köpt)
7. Skor med kilklack "Chilli" - Skomästaren i Skara
Övrigt:
* Fingernaglar målade rosa med lacket Depend i färgen "12"
* Tånaglar målade med lacket La French i färgen "Colour 9"

xoxo
Nicolsan

> Dagens:

Dagens humör: Mycket glad och förväntansfull
Dagens mående: Bara fint
Dagens frisyr: Utsläppt, rakt med volym
Dagens smink: Typ det vanliga: Mascara, eyeliner, foundation o rouge =)
Dagens klädsel: Brun/vit-rutig top, jeanskjol o bruna leggings
Dagens doft: Midnight Fantasy by Britney Spears
Dagens planer: Skövde blev det en tripp till, ska nu packa till Bulgarien-resan
Dagens borde: Packa, packa, packa...
Dagens längtan: Thilda o Bulgarieeen
Dagens vill ha i allmänhet: Ny bil^^
Dagens materiella vill ha: Matchande bikinitrosor
Dagens beroende: Mandiii <3
Dagens köp: 3 par skor, bikini-överdel, 2 par knästrumpor och liten plånbok
Dagens tråkigaste: Inte mkt bra på TV
Dagens roligaste: Shoppat (o Mandi är tandfén tyckte hon jag skulle skriva med)
Dagens fundering: Hur ska jag packa som bäst?
Dagens låt: Katy Perry - I kissed a girl

xoxo
Nicolsan

> Ny bikini i Skövde

Nu ska jag åka iväg hade jag tänkt. Tänkte ta o kolla upp om det kan tänkas finnas ngn ny bikini i Skövde till mig =) Så förhoppningsvis hittar jag en som jag fotar o lägger upp i bloggisen sen. C ya later!

xoxo
Nicolsan

> Amanda Jenssen

Nå, om man skulle ta o sova nu, kanske? Hmm, jaa, känns som att det är dags. Haft på MTV hela kvällen. Sett på "Life of Ryan",  "Bam's unholy union" (heeet den grabben är^^), "Scarred", "Room 401" och "Jackass". O nu går det musikvideos. Amanda Jenssen med Amarula Tree gick alldeles nyss. Helt okej låt, faktiskt. Ger er den här, nu:Enjoy! (Ursäktar den dåliga kvalitén, men hittade ingen med bra kvalitet som hade kod). Men nu ska jag gå o lägga mig, Ska bli skönt som bara den. Sov gott, night!

xoxo
Nicolsan

> Bakåt i tiden

Nämen hej på er. Var nyss inne på Amandas bilddagbok och snokade runt. Och så hittade jag den här listan (eller formulär kanske man ska säga). Så nu är den ifylld av mig och redo att bli läst av er ;P Kanske hittar jag den i era bloggar nästa gång jag kikar in där? Hade ju alltid varit skoj =)


------------För 10 år sedan-----------

1.) Hur gammal var du?
 9
2.) Var gick du i skola? I lilla Gullberg
3 ) Var jobbade du? Jobbade inte
4 ) Var levde/bodde du? Kinna
5.) Var brukade du hålla hus? Hos vänner
6.) Bar du glasögon? Nej
7.) Vem var din bästa vän? Amanda, Sofia, Martina och Bella, tror jag.
8.) Hur många tatueringar hade du? Inga riktiga. Måhända ngn fake^^
9.) Hur många piercingar hade du? Öronen bara
10) Vilken bil körde du? Satt allt i pappas knä när han backade in Opeln i garaget ;D
11.) Hade du varit på ett riktigt party? Nej, men kalas
12.) Hade du fått ditt hjärta krossat? Nej


-----------För 5 år sedan-----------

1.) Hur gammal var du?
14
2.) Var gick du i skola? Örby
3.) Var arbetade du? Sommarjobbade med Amanda på Teknicplast i Huskvarna^^
4.) Vart bodde du? Kinna
5.) Var brukade du hänga? Hos min dåvarande pojkvän
6.) Använde du glasögon? Nej
7.) Vem var din bästa vän? Amanda, Anna, Sofie, Bella och the muppar, tror jag =P
8.) Hur många tatueringar hade du? Inga
9.) Hur många piercingar hade du? Öronen
10.) Vad för bil körde du? Körde inte bil, körde moppe. En röd Kymco ZX Super Fever^^
11.) Hade du fått ditt hjärta krossat? Nej----------------För 2 år sedan-------------------

1.) Hur gammal var du?
17
2.) Var gick du i skola? Skene
3.) Var jobbade du? Matöppet och LIME i Skara
4.) Var bodde du? Kinna och Skara
5.) Var brukade du hänga? I Skara
6.) Använde du glasögon? Nej
7.) Vem var din bästa vän? Amanda, mupparna
8.) Hur många tatueringar? En
9.) Hur många piercings hade du? Öronen och tungan
10.) Vilken bil körde du? Övningskörde Skoda och Toyota
11.) Hade du fått ditt hjärta krossat? Njao, maybe lite...
12.) Var du singel/upptagen/gift/dejtande? Upptagen - singel - upptagen----------------För 1 år sedan-------------------

1.) Hur gammal var du?
18
2.) Var gick du i skola? Skene
3.) Var jobbade du? Matöppet och LIME i Skara
4.) Var bodde du? Skara
5.) Var brukade du hänga? På krogen?^^
6.) Använde du glasögon? Nej
7.) Vem var din bästa vän? Amanda, mupparna
8.) Hur många tatueringar? En
9.) Hur många piercings hade du? Öronen och tungan
10.) Vilken bil körde du? Skoda Felicia Pickup
11.) Hade du fått ditt hjärta krossat? Kanske...
12.) Var du singel/upptagen/gift/dejtande? Upptagen


--------------------Idag--------------------
1.) Hur gammal är du?
19
2.) Var går du i skola? Går inte i Skolan längre =P Lycklig student 2008.
3.) Var arbetar du? SOHO i Skara och JPC Casino
4.) Var bor du? Skara
5.) Använder du glasögon? Nej
6.) Var brukar du hänga? På jobben
7.) Vem är din bästa vän? Amanda, Angel och mupparna
8.) Talar du med dina gamla vänner? Jadå
9.) Hur många piercings har du? Öronen och tungan
10.) Hur många tatueringar? En
11.) Vad har du för bil? Skoda Felicia Pickup från 99 (skitbil, men man tager vad man haver)
12.) Har ditt hjärta krossats? Maybe för något/några år sedan...
13.) Är du singel/upptagen/gift/dejtande?  Upptagen <3

xoxo
Nicolsan


> Dagens modefråga

Här kommer det nya dagliga inlägget i bloggen som jag nämnde i föregående inlägg. Kommer komma en ny modefråga nu så gott som varje dag. Testa dina mode-kunskaper hos mig! 4 svars-alternativ kommer ni få, så gissa på det ni tror är rätt (eller svara det rätta om ni kan med såklart). Svaret kommer upp dagen efter i samma inlägg som nästa fråga kommer... Lycka till!

Dagens modefråga blir:
1. Vilken berömd stylist låg bakom de trendsättande garderoberna i "Sex and the City" samt filmen "Djävulen bär Prada"?
a. Patricia Field
b. Rachel Zoe
c. Luella Batley
d. Victoria Bartlett

xoxo
Nicolsan

> Dagens:

Dagens humör: Seg (dock inte bakis som tur är)
Dagens mående: Helt OK
Dagens frisyr: Utsläppt - mittbena bak som går ut i en snedbena där fram, as usual^^
Dagens smink: Mascara
Dagens klädsel: Vita mysfleecebyxor som är skiiitlånga från Tuxer Sport och svart tubtop
Dagens doft: Midnight Fantasy by Britney Spears
Dagens planer: Städa och tvätta
Dagens borde: Rensa garderoben, men orkar inte...
Dagens längtan: Mandi <3
Dagens vill ha i allmänhet: En bra Bulgarien-resa såklart
Dagens materiella vill ha: Ny bikini
Dagens beroende: Musik
Dagens köp: Inget änsålänge, men lär väl bli cigg
Dagens tråkigaste: Städa, tvätta, diska, gå till affären
Dagens roligaste: Kommit på nytt dagligt blogginlägg som ska komma upp fr.o.m idag
Dagens fundering: Ska jag orka pallra mig in till Skövde och köpa ny bikini imorrn?
Dagens låt: Billy Talent - This suffering

xoxo
Nicolsan

> Party party!

Nu är det minsann party partyyy! ;P Loveli feeest! Älska. Angel hälsar btw. Puss!

xoxo
Nicolsan

> Hallspegel och väska

Nu har jag kommit hem från jobbet. Sista dagen jag jobbar innan jag åker till Bulgarien på torsdag. På onsdag åker jag iofs till Jönköping och sover där, för vi åker därifrån på torsdagen. Till Växjö ska vi åka bil, sen så blir det allt flygning =) Najs najs, jag tycker allt att det ska bli skojsigt till maxx jag. Men nu ser jag fram emot lite ledighet också.

Jobbveckan har varit helt fantastisk, faktiskt. Skitkul har det varit att jobba ensam i butiken. Sålt massor, och det är superskoj att sälja och bara se hur varorna går åt. Idag har jag ju sålt en jäkla massa blandat, men bl.a. 3 par skor (varav 2 par från Friis&Company), 2 väskor (varav 1 från SAGA af Götheborg) och så fick jag faktiskt sålt två hattar idag med^^ Det händer ju inte direkt varje dag. Vad som heller inte händer varje dag är att folk betalar med Euro. Men igår fick jag allt ta betalt i den valutan med.

Skara är ju proppfullt med turister just nu. Blir en del engelska när man jobbar i butiken. Men engelaksn är helt okej. Norrmännen förstår jag också, men danskarna, åh herregud, danskarna... Det känns precis som att de förstår vad jag säger o de snackar ju danska och förväntar sig att jag förstår =S Inte ett ord fattade jag, jag bara mumland lite till svar och låtsades förstå. Haha, blev ju bra ändå, men om någon dansk skulle råka läsa det här, så snacka engelska med oss svenskar, vi fattar inte ert gurgliga språk =P Sry, men det är sant.

På vägen hem från jobbat kikade jag in i lite andra butiker i stan. Införskaffade oss en hallspegel som ska sitta mitt emot spegelväggen (som jag tar "dagens outfit"-bild vid ni vet?) och över den V-formade hallbyrån (som även den syns bakom mig på "dagens outft"-bilder). Blir nog bra får vi hoppas. Jag kikade även in i väskaffären och köpte mig en ny liten jättesöt pluttväska från märket Zack. Här är det jag köpte:


Jag var även duktig och var inne på Audio Video och lämnade in det gamla laptop-batteriet som har gjort sitt och är så gott som dött numera. Så lite duktig känner jag mig allt. På måndag ska jag in på SOHO (jobbet) och betala de grejer jag lagt undan. Det jag lagt undan är alltså de där rosa, platta skorna med strass som jag tjatat så om, och den vita strandväskan som jag ska ge bort i bröllopspresent fylld med godsaker såsom lyxchoklad. Blir nog perfect.

Men nu är jag vrölhungrig och ska laga oss lite mat. Gick förbi en thairestaurand i stan o det luktade sviiingött. Vill ha, egentligen, faktiskt. Men men, får väl bli en annan gång, nu har jag ju redan tagit upp mat till idag. Vad har ni gjort idag änsålänge? (Förresten Mandi, är du nöjd nu? ;P).

xoxo
Nicolsan

> Sorry everyone

Sorry everyone för att jag inte bloggade mer sen igår (speciellt sorry Manda som blev så besviken på mig, haha =P). Men jag hade helt enkelt ingen inspiration till att skriva. Vet inte varför. Men idag är jag mer på G, det vet jag iaf. Idag öppnar jag butiken klockan 10, så nu hinner jag inte klottra ner mer. Men jag är väl hemma vid 13.30-tiden eller ngt. Ha det fint idag!

xoxo
Nicolsan

> Dagens outfit1. Turqose tröja med V-ringning "Å" - Åhlens
2. Vita byxor "Miss Lychee" - Köpta i ngn butik i Stenungsund
3. Vita tofflor, stora som bara den (inte bestämt mig för vilka skor jag ska ha än, det är därför) - Fått i julklapp, men tror de är från Hemtex
4. Halsband "Gemini" - SOHO i Skara (Anledningen till att jag har det varenda dag nästan nu är för att vi säljer sådana i butiken och jag är ju lite av en "vandrande skyltdocka" då, serni ;P
5. Äkta silverring med sten på - Fått i present av mamma förra året (med andra ord vet jag inte vart den är köpt)
Övrigt:
* Fingernaglar målade med lacket Depend i färgen "12"
* Tånaglar målade med lacket La French i färgen "Colour 9"

xoxo
Nicolsan

> Dagens:

Dagens humör: Pigg och framåt
Dagens mående: Bara bra
Dagens frisyr: Utsläppt - mittbena bak som går ut i en snedbena där fram, as usual^^
Dagens smink: Samma som vanligt skulle jag väl kunna säga
Dagens klädsel: Vita byxor och turqose tröja
Dagens doft: Miss Sixty - Rock Muse
Dagens planer: Jobba, sen festa hoppas jag
Dagens borde: Skicka iväg lite mer jobbansökningar
Dagens längtan: Feeest
Dagens vill ha i allmänhet: Napp på ny lägenhet
Dagens materiella vill ha: Nya skor. Ge mig! Snälla?
Dagens beroende: Cigg
Dagens köp: Inget änsålänge
Dagens tråkigaste: Behöver städas hemma, men orkar inte...
Dagens roligaste: Fest ikväll, förhoppningsvis
Dagens fundering: Vilken fest blir det?
Dagens låt: Hmm... Spelar Christina Augilera på jobbet så får väl säga ngn med henne (dock inte bestämt mig för vilken)

xoxo
Nicolsan

> Dagens outfit


1. Gul tubklänning - SOHO i Skara
2. Vita leggings - (Minns ej vart jag köpt dem?)
3. Vita skor med liten klack och paljetter - "B-Young to go"
4. Halsband "Gemini" - SOHO i Skara
5. Äkta silverring med sten på - Fått i present av mamma förra året (med andra ord vet jag inte vart den är köpt)
Övrigt:
* Fingernaglar målade med lacket Depend i färgen "12"
* Tånaglar målade med lacket La French i färgen "Colour 9"

xoxo
Nicolsan

> Dagens:

Dagens humör: Glad
Dagens mående: Great
Dagens frisyr: Utsläppt - mittbena bak som går ut i en snedbena där fram
Dagens smink: Naturlig sminkning med markerade ögon, typ
Dagens klädsel: Gul tubklänning, vita leggings
Dagens doft: Miss Sixty - Rock Muse
Dagens planer: Jobba
Dagens borde: Rensa garderoben för 3:e gången...
Dagens längtan: Helgen
Dagens vill ha i allmänhet: Napp på ny lägenhet
Dagens materiella vill ha: Nya skor!
Dagens beroende: Cigg
Dagens köp: Inget änsålänge
Dagens tråkigaste: Behöver städas hemma, men orkar inte...
Dagens roligaste: Jag får min nya jobbskjorta från JPC idag! (JPC Casino, alltså)
Dagens fundering: Kommer bror i helgen?
Dagens låt: Simple Plan - Welcome to my life (haft i huvudet sedan igår morse då MTV stod på)

xoxo
Nicolsan

> Uppe sent

Har fortfarande inte gått och lagt mig. Jag har då en tendens att sitta uppe sent jämt... Nu har jag duschat och sett på Sex and the City (älska den serien!). Men jaa, nu börjar det allt bli dags för mig att dejta kudden. Eller rättare sagt kuddarna^^ ...Och på tal om att sova så bjuder jag här på en bild:

Våran lilla Snöboll sussade så gott igår (fast nu har ju klockan slagit om till ny dag, så det blir ju egenligen i förrgår) på en av köks-stolarna. Så sötig är hon iaf. O svansen bara hänger ner. Men som sagt, nu ska jag sova. Jobbdag imorgon. Natti!

xoxo
Nicolsan

> Kladdkaka till middag

Hemkommen från jobbet för en timme sen ungefär. Käkade Frödinge Kladdkaka med vispgrädde till middag idag =P Ja, det är faktiskt sant. Vi var inte hungriga, så det blev så. Får bli Korv Stroganoff med ris imorrn istället för idag.

Nä, duschen står gapande tom borträknat från lite schampo, balsam och duschcreme-flaskor. Jag ska nog ta och fylla ut den en halvtimme eller så. Sen blir det TVn.

xoxo
Nicolsan

> Girlstuff

Ännu en vunnen bloggtävling för min del =) Alltid skoj. Igår kom vinsten på posten. Vinsten var ett paket från Girlstuff.se. Innehöll allså det här:


Vanliga tamponger, plus-tamponger (använder jag iofs inte), en fin liten rosa påse att förvara tampongerna i så de inte kommer bort i väskan. Najs med lite gratis-prylar, faktiskt. Tävlade gjorde jag hos http://mariapettersson.blogg.se.

Nu är det dags att åka till jobbet för min del. Vad ska ni göra idag? Ni får iaf ha en fin dag, allihopa. Gött som bara den med sol och 25 grader ute, men det får ju inte jag njuta av så mkt när jag jobbar. That's life.

xoxo
Nicolsan

> Gäääsp

Gäääsp... Gomorron! Åh, lite trött är man allt. Jag får la skylla mig själv för det som satt uppe halva natten. Fick nya numret av Chic i brevlådan igår (jag prenumererar nu med ;P), så låg och läste den till klockan 02 inatt. Sen vet jag inte hur länge jag låg vaken innan jag somnade, men det var ju max en halvtime, för då var jag rikrigt trött. Så sovit max 6 timmar inatt tror jag det blir. Ganska bra för att vara mig, ändå. Kunde ju vart värre, om man säger så^^

xoxo
Nicolsan

> Sover? Näh

Hallojs! Tror ni att jag sover? Näh, haha. Borde verkligen sova för jag ska ju upp o jobba. Ajaj, värsta flum med, allt är skoj^^ Ganska trevligt ändå, men jag borde ju vara trött. Får la pallra mig o sova dådå... Ska bara vänta tills det blir reklampaus på 5an. Puss på er.

xoxo
Nicolsan


> Bröllopspresent, hjälp!

Jaa, nu är det ju så att vi ska på bröllop den 16:e Augusti (alltså om exakt en månad). Jag har funderat lite på vad vi ska köpa i present till dem och kommit fram till att en söt strandväska till henne, men så ska den vara fylld med lite godsaker såsom lyxig choklad o sånt till dem båda. Tror ni det blir bra? Men så är mitt lilla dilemma om jag ska ta en svart eller en vit väska (de båda har bruna band). Vilken är snyggast? (Klicka på bilderna för att förstora dem).

    

Och framför-allt Mandi o Thilda, vilken är mest hennes stil? (Jag vet att en av bilderna blev lite mörk, men det syns ju hur de ser ut ändå). Hjälp mig!

xoxo
Nicolsan

> Tack Honeys

Nu är jag hemma från jobbet. Vart massa klirr i kassan idag med =P Känns så bra måste jag säga. Även idag har det sålts massa olika, men bl.a. 3 par skor (varav ett par från Hush Puppies - alltså dyrare, exklusivare), 3 väskor (varav en från Friis&Company) och ja, som sagt, en hel del mer! Mycket roligt när det går bra för butiken (specielt när jag jobbar ;P).

Lite saker som hänt utäver det vanliga var att i måndags (tror jag det var?) så gick det förbi en riddare utanför butiken. Haha, inte varje dag man ser det. Var väl förmodligen en skådis från ngn Arn-teater i Skara ellerngnting. Skoj iaf, tyckte jag. O igår så hade jag ett långt samtal på engelska med en turist. Kul att märka att jag kunde det så bra som jag faktiskt gjorde. Fast vad jag inte förstår är att en från England (eller två har det varit till och med) kommer in i en engelsk butik i Sverige och handlar kläder. Varför? Haha. Lite knäppt, egentligen. Sånna kläder kan ju säkert de köpa hemma, liksom^^

Vill också säga tack Honeys för alla sötiga kommentarer. Jätteskoj att logga in och läsa dem måste jag säga. Gulliga ni är. Och förslåt att jag är så dålig på att kommentera tillbaka. Det blir helt enkelt inte så att jag hinner och orkar läsa så många bloggar nu när jag jobbar så mkt. Förlåt igen, men hoppas ni förstår? Jag jobbar ju så mkt o sen orkar jag inte lägga så mkt tid med att sitta vid datorn som ni kanske märker? Även därför jag uppdaterat så lite...

När man kommer hem från jobbet så ska det ju lagas mat och diverse annat. och så är jag ju TV-nörd med som ska följa alla möjliga program. Hihi. Vad har ni hittat på idag för övrigt? (Ska bara påpeka att jag satt ihop bilderna själv, egen design^^)

xoxo
Nicolsan

> Jobba, jobba

Där kom det alltså upp lite inlägg, ja =P Uppdaterar mer när jag kommer hem. Då kommer jag nog förmodligen lägga upp en fråga och be om er hjälp, också. Så hoppas ni kan hjälpa mig med mitt lilla dilemma. Nu är det dags för mig att jobba, jobba. Vad ska ni göra idag?

xoxo
Nicolsan


> Dagens outfit


1. Rosa linne - Lindex
2. Korta vita jeans med sömmar i guld "AupoSen Denim" - Toppen
3. Vita skor med liten klack - (Några år gamla)
4. Halsband "Gemini" - SOHO i Skara
5. Äkta silverring med sten på - Fått i present av mamma förra året (med andra ord vet jag inte vart den är köpt)
Övrigt:
* Fingernaglar målade med lacket Depend i färgen "12"
* Tånaglar målade med lacket La French i färgen "Colour 9"

xoxo
Nicolsan

> Dagens:

Dagens humör: Pigg och glad
Dagens mående: Perfa
Dagens frisyr: Utsläppt - mittbena bak som går ut i en snedbena där fram
Dagens smink: Naturlig sminkning med markerade ögon
Dagens klädsel: Rosa linne och vita, korta jeans
-> Ny: Dagens doft (parfymen som jag har på mig idag, alltså): Puma Jamaica
Dagens planer: Jobba
Dagens borde: Städa
Dagens längtan: Lönen =P
Dagens vill ha i allmänhet: Mer pengar så jag kan shoppa loss rejält
Dagens materiella vill ha: Skor!
Dagens beroende: Cigg
Dagens köp: Inget änsålänge
Dagens tråkigaste: Behöver städas hemma, men orkar inte...
Dagens roligaste: Jobba, faktiskt^^
Dagens fundering: Hur många par skor kommer jag sälja idag?
Dagens låt: Tone Norum, Tommy Nilsson - Allt som jag känner

xoxo
Nicolsan

> Jobb, mat, TV, dusch

Nu har jag jobbat klart för idag. Eller aa, 18:10 var jag klar =P Var jätteskoj o jobba idag för det blev mkt klirr i kassan. Sålde bl.a. 4 par skor (varav ett par från Hush Puppies), 3 väskor (varav en från Friis&Company och en från SAGA af Götheborg), 1 smyckeställ, några klänningar, linnen, jeans från JAM, shorts, solbrillor och smycken.

Skitskoj att sälja flera väskor och skor plus ett smyckeställ på samma dag =) Det är alltså en ganska liten och exklusiv butik för er som inte vet det. Och jag har fastnat för ett par skor som jag vill ha. Skitsöta, låga, rosa med strass. O så har jag kommit på vad vi ska köpa i bröllopspresent till S & S med. Kommer nog bli jättebra. Behöver bara fråga Mandi om en sak först.

         


Efter jobbet så tog jag en cigg på vägen till Willys där jag köpte efterrätt i form av varsin gigantisk kanelbulle (som det visade sig att vi inte var det minsta sugna på efter maten). Hemma sen så stod Älskling och lagade mat. Chili con Carne hade jag köpt som han skulle göra =P Var gott. Såg lite på TV när vi käkade. Sen skulle jag ta mig en dusch, men så fastnade jag här. Men nu har jag uppdaterat klart det här inlägget, tycker jag. Så nu ska jag allt ta mig min dusch! Uppdaterar nog snart igen ;P

xoxo
Nicolsan


> Workaholic

Jag är då en riktigt workaholic enligt vissa. Nu är det allldeles strax jobbdags för mig igen. Men man måste ju försörja sig om man har eget place o sånt, liksom =P O desutom är det ju faktiskt kul att jobba om man jobbar med ngt man trivs med. Jag, t.ex. som jobbar med kläder och skor. Ett av mina största intressen - mode. Det är underbart. Riktigt skoj.

Men nu måste jag gå på toa, sen pallra mig iväg och öppna butiken. Jag jobbar ju ensam i en klädbutiken nu. Superskoj, tycker jag faktiskt =) Bevis för mig själv också att jag precis lika kan jobba ensam. Ha det gött idag!

xoxo
Nicolsan

> Somnat på soffan

Ojdå... Vi såg på slutet av "Extreme Makeover - Home Edition" och käkade mat (mycket gött, för övrigt). Sen började Lyxfällan. Jag såg klart på Lyxfällan, men sen somnade jag på soffan. Älskling bar tydligen in mig i sovrummet. Nu vaknade jag av att jag var superkissnödig och passar på att borsta tänderna. Men nu ska jag gå o sussa igen. Natti på er!

xoxo
Nicolsan

> Nicole á lá chef

Haha, jag är kock idag minsann =P Nicole á lá chef typ, ellerngt. Det blir ungstekta kycklingklubbor marinerade med margarin och allroundkrydda. Till det serveras med friterade pommes frites och sallad. Mumma! Nu är jag jättehungrig. Älskling borde vara hemma snart med. Han har ju varit i Götet hela dagen. Varit på 3 jobbintervjuer. För jobb som han inte är skitsugen på egentligen. Han ska dit imorrn igen och satsa järnet =) För det jobbet han ska på intervju för imorrn vill han ha så jävla mkt så han kan inte sluta o snacka om det =P Haha, så söt.Vad har ni hittat på idag o så, för övrigt? O vad blir det till middag hemma hos er? Kanske ni med är kocken för dagen?^^ hehe. Alltid skoj o veta. Undrar förresten hur det gick med Mandi o hennes fruktsmoothie. Hon hackade frukterna o la i den i mixern o allt, sen så funkade den inte =) Poor thing, hehe. Hoppas det löste sig iaf.

xoxo
Nicolsan

> Hemma från jobbet

Jahdå, minsann. Ganska bra gissat i förra inlägget. Nu är jag hemma från jobbet och 18.30 stämde ju alldeles utmärkt. Nu ska jag ringa Mandi o ta en cigg. Uppdaterar snart igen.

xoxo
Nicolsan

> Slutar 18.00

Nu är jag redo att dra till jobbet. Jag slutar ca 18.00, så är väl hemma och uppdaterar vid 18.30, kanske, eller ngt. Ha en skön dag!

xoxo
Nicolsan

> Jobba om 1,5 timme

Gomorron på er, allihopa! Nu har jag iofs varit vaken i lite mer än en timme, men ändå. Ska till jobbet om 1,5 timme också. Yes, så min dag är mest baserad på jobb. Och så skulle jag behöva diska och fixa tvättid med. Det får jag allt ta tag i. Vad ska ni göra idag?

xoxo
Nicolsan

> 14 blogg-inlägg

Måste para tillägga att mitt lilla mål var att jag skulle blogga mer aktivt idag än igår. Igår skrev jag 12 inlägg och idag 13. 14 blogg-inlägg idag med detta, alltså. Iaf 2 mer. Alltid ngt ;P Hur många inlägg har ni andra bloggare/bloggerskor skrivit idag? Natti natti, nu är det sängen som gäller för mig.

xoxo
Nicolsan

> Läggdags, natti!

Nu är det läggdags för mig. Bäst att skynda sig att stänga av TVn innan Jackass börjar igen. Sov sött, natti!

xoxo
Nicolsan

> Jackass

Nu har jag tagit sista kvälls-ciggen och sitter här med min rosa tandborste i käften o ser på Jackass. Hur ska jag kunna komma i säng när jag inte kan slita mig från TVn? I-landsproblem =P haha...

xoxo
Nicolsan

> Ha på mig vad?

Nu är man nyduschad. Riktigt skönt. Men vad ska jag ha på mig imorrn?... Hmm...

xoxo
Nicolsan

> Scarred, MTV

Sitter o kikar på ScarredMTV. Fast det är repriser, så jag har redan sett de avsnitten... Har även en gruppkonveration med Zander o lite polers till honom på MSN, haha.

Varit duktig och skickat iväg mailet om när jag kan jobba i Augusti med. Det ska ju vara inne  hos schemaläggaren senast den 15:e. Kunde alla dagar utom 1:a (för då är jag väl påväg hemåt o trött efter flygningen o allt efter Bulgarien-resan). Och den 16:e kunde jag inte heller för då är det 20-årsfest bröllop minsann!

Nä, nu är jag superkinkenödig och måste misnann gå på toa. Sen blir det cigg och förmodligen ett telesamtal till Mandi-Honey.

xoxo
Nicolsan

> Coop Forum

Nu har vi varit på Coop Forum och handlat. Gött att ha det gjort. Ganska gött att handla på en söndag ändå, inte så hemskt mkt folk ute då. Och jamena Coop har ju öppet ända till 22 med, så orkar man inte pallra sig iväg förän sent på kvällen (som jag) så är det ju lugnt ändå.

  

Det inhandlades mest mat. Och lite hö o mat till marsvinen med. Och så köpte jag Chic och en Marabou Mjölkchokladkaka med =P O-J tog en Coop  Swiss Chocolate, 200g med nötter. Som faktiskt var skitgod! Smakade ganska mkt nougat/nötcreme, så en sån blir det nog allt nästa gång jag ska köpa choklad. Riktigt god! Rekommenderar jag verkligen. 4 kronor billigare än Marabou var den, så det skiljde inte så jättemkt i pris.

xoxo
Nicolsan

> 100 frågor

1. Tre namn jag lyssnar till:
Nicole, Nico (uttalas Niico, alltså inte Nicko) och Blondie

2. Någonting jag tycker om med mig själv:
Jag är optimist 

3. Någonting jag inte tycker om med mig själv:
Seg på att ta tag i saker

4. Detta är jag rädd för:
Spindlar, ensamhet

5. Tre sakar jag vill ha varje dag:
Musik, käk och kärlek

6. Tre saker jag absolut inte kan göra:
Hålla i en spindel, städa toaletten och sova med öppna ögon

7. Detta tycker jag om att göra:
Shoppa, leka med vännorna, vara med min O-J och festa

8. Detta vill jag göra just nu:
Träffa vännorna

9. Bästa känslan:
Lyckorus

10. Värsta känslan:
Ångest, dåligt samvete

11. Egenskaper jag gärna vill att min partner har:
Mysig, humor, omtänksam, kramig och sötig

12. Är jag kär just nu?
Oh yes

13. Jag vill gifta mig?
Ja, ngn gång här i livet hade det nog vart skoj (fast aldrig i ngn kyrka eller på kristet sätt)

14. Följande saker vill jag göra innan jag dör:
Jag vill bl.a. hoppa bungyjump, resa runt och se världen, och... Hmm, jaa, det finns ju så mkt

15. Min käraste ägodel:
Alla mina skor och mobilen

16. Något jag vill ha i present:
Hmm... Ngt är det nog =) 

17. Detta har jag på mig just nu:
Vitt linne och svarta brallz

18. Favoritkläder:
Beror ju på vart man är och väder o så. Men tubklänningen gillar jag starkt. Med ett par snygga leggings till? Perfekt

19. Favoritdjur:
Katt får jag väl säga då

20. Följande musikstilar tilltalar mig mest:
Vad kallar man det? Rock/Punk, men även en del RnB

21. Favoritlåt just nu:
Secret Lives of the Freemasons - It only took a whisper, tror jag allt

22. Roligaste/tråkigaste ämne i skolan:
Haha, pass!

23. Stjärntecken:
Väduren

24. En bok jag älskar:
Nu läser jag ju väldigt lite böcker, men får nog allt säga "En shopaholics bekännelser" av Sophie Kinsella

25. En film jag älskar:
10 things I hate about you (Heath Ledger och Julia Stiles är bäst)

26. Tv-program jag gillar:
Desperate Housewives, Gossip Girl, Sex and the City och Design: Simon & Tomas

27. Favoritdoft:
Vanilj

28. Detta äter jag gärna:
Pizza, choklad

29. Dricker helst:
Goda drinkar, sojadryck med chokladsmak och vatten

30. Favoritgodis:
Choklad såklart =P

31. Hit vill jag gärna åka på semester:
LA

32. Färg på mina ögon:
Blåa

33. Min längd:
162 cm

34. Jag tror på:
Kärleken

35. Jag spelar:
Musik?

36. Person jag beundrar:
Heath Ledger

37. Så här bor jag:
I en 2:a på 65 kvadrat i Skara med boyfriend, 2 kissemissar och 2 marsvin

38. Antal döda krukväxter i hemmet:
Vet inte... 3 kanske?

39. Det här tänder mig:
Ehh... Vad vill ni jag ska svara?

40. Det här gör mig avtänd:
Hmm... smutsigt hår eller smutsighet och dålig lukt över huvud taget

41. Favoritfärg:
Rosa

42. Favoritcitat:
Carrie Bradshaw i Sex and the City har sagt en jäkla massa bra saker

43. En hemlighet jag vet:
Berättar jag en hemlighet är det inget hemlighet längre ju

44. Bästa present jag fått:
Finns många bra =)

45. Senast köpta skiva:
Hmm... Det var nog Britney Spears senaste album "Blackout" faktiskt^^

46. Det jag är mest nöjd över med mitt utseende är:
Ögonen och rumpan

47. Det jag är minst nöjd över mitt utseende är:
Tänderna

48. Udda förmåga/egenskap:
Skomakartumme

49. Om jag vore ett djur skulle jag vara:
Tiger kanske? En vit isf, de är fina

50. Vad lyssnar du på just nu?
Adept - At least give me my dreams back you negligent whore!

51. Vad har du gjort/ska du göra idag?
Bloggat, pratat i tele och lagat mat har jag gjort, men ska dra o handla sart

52. Var är dina föräldrar födda?
Pappa i Kungsbacka och Mamma i Borås (tror jag iaf?)

53. Vad är det senaste du installerade på datorn?
Nya uppdateringar från Microsoft installerade jag imorse

54. Vilken är din favoritrestaurang?
Oj... Hmm... Finns många bra, men Olins i Skara är himla bra, faktiskt

55. När badade du i en pool senast?
På badhuset i Skara i våras, tror jag

56. Har du varit med i någon skolpjäs?
Jajjemän, huvudrollen i "Grönluvan" och dansare i ITis

57. Hur många barn vill du ha?
Två

58. Vilken musikstil tycker du mest illa om?
Opera eller dansband

59. Har du bestämt dig för vad du ska rösta på i valet?
Jag tror det, ja. I vilket fall så kommer jag läsa på som bara den när det närmar sig. Ingen tom röst här, inte!

60. Vad har du för TV-kanaler?
SVT1, SVT2, TV3, TV4, TV4+, TV4 Sport, SVT24, Kanal5, TV6, Kanal 7, TV8, Kanal 9, MTV, Kunskapskanalen, Barnkanalen (tror det var alla?)

61. Har du åkt moped någon gång?
Jadå

62. Har du busringt någon gång?
Yes

63. Har du fått felparkeringsböter?
Nope

64. Har du hoppat/kan du tänka dig att hoppa bungy-jump?
Det är något jag absolut ska göra ngn gång här i livet

65. Vilken är den plats längst bort som du har besökt?
Cypern 

66. Har du en egen trädgård?
Nepps, men balkong =)

67. Vilken är din favorit bland tecknade serier?
The Simpsons

68. Kan du alla orden i nationalsången?
Självklart!

69. Badkar eller duschkabin?
Badkar

70. Vilken är den bästa film du sett senaste månaden?
Systrar i jeans

71. Favoritpizza?
Cappicciosa med pommes och kebabsås

72. Chips eller popcorn?
Chips (med mkt smak, inga lättsaltade, tack)

73. Vilken färg på läppstift använder du?
Använder sällan läppstift, men rosa läppglans är en favorit

74. Har du rökt jordnötsskal någon gång?
Haha, näh!

75. Har du någonsin varit med i en skönhetstävling?
Nope, men hade vart skoj =P kanske?

76. Apelsin- eller äppeljuice?
Egentligen helst en såndär med många frukter i, men får väl säga apelsin då

77. Vem är den senaste som du åt ute med, vad åt ni?
O-J, Mandi och Tompa i torsdags i Falköping. Alla åt dessert utom O-J som åt ngn kinesisk rulle

78. Favoritchoklad?
Marabou NonStop (chokladkaka) tror jag allt =P

79. När röstade du senast?
Aldrig? Jag var inte myndig vid Sveriges senaste val, så kunde inte rösta då
 
80. När åt du en hemodlad tomat sist?
Oj, jag tror vi odlade tomater på lekis... Var 13-14 år sedan

81. Har du vunnit en prispokal någon gång?
Nope, men rosetter i hopptävlingar (med hästar, alltså)

82. Är du bra på matlagning?
Jao, ganska

83. Klarar du att tanka själv?
Ja, självklart

84. Har du beställt något från de där shoppingprogrammen (Typ TVshop) som går på reklamtevekanalen?
Nepps

85. Pepsi eller Coca Cola?
Coca Cola light no calories

86. Har du varit tvungen att använda uniform i något jobb?
Nope

87. Vad var det senaste du handlade?
Cigg, tror jag

88. Har du kräkts offentligt?.
Nej, det tror jag inte

89. Vill du helst bli mångmiljardär eller hitta den sanna kärleken?
Hittat den sanna kärleken har jag ju redan så nu när jag har min grabb kanske det börjar bli dags att bli mångmiljardär? ;P

90. Tror du på kärlek vid första ögonkastet?
Varför inte?

91. Har du ringt något betalnummer?
Yes

92. Kan man vara vän med sitt ex?
Sometimes

93. Vem var det du besökte på sjukhus senast?
Morfar, tror jag

94. Hade du mycket hår som liten bebis?
Yes

95. Vad har du för meddelande på din telefon/mobilsvar?
Inget inpratat, så det är väl Parlinos IQ-svar eller vad det heter

96. Vad har du i din väska?
Almanacka, cigg, plånbok, nycklar, läppglans, mp3, busskort, busstidtabell...

97. Någon favoritsak du gör innan du går och lägger dig?
Njae, eller jo, men äh... Skit samma

98. Vad har du att vara tacksam för?
Det är nog en hel del

99. Var hittade du den här listan?
I Cissis blogg

100. Tre personer jag vill ska fylla i denna enkät:
Amanda, Märtan och Monkey, kanske?

> Dagens:

Dagens humör: Uppåt
Dagens mående: Bra
Dagens frisyr: Utsläppt
Dagens smink: Inget än
Dagens klädsel: Vitt linne och svarta byxor. Black&White blev det idag^^
Dagens planer: Åka och handla samt fixa tvättid
Dagens borde: Fortfarande rensa garderoben (men lär väl förmodligen inte gö det idag heller)
Dagens längtan: Bulgarien-resan
Dagens vill ha i allmänhet: Kattungar =P
Dagens materiella vill ha: Skor och örhängen
Dagens beroende: Bilen (O-J's cykel är ju stulen och vi behöver handla mkt)
Dagens köp: Inget änsålänge
Dagens tråkigaste: Orkar inte handla... Göra det åt mig?
Dagens roligaste: Skönt med softdag, samt gött att ha fått tummen ur och dammsugit
Dagens fundering: Varför just Heath Ledger? Kunde han inte få leva... R.I.P <3
Dagens låt: Subseven - Emotion

xoxo
Nicolsan

> Matlagning pågår

Nu pågår matlagningen härhemma. Idag serveras det potatismos och falukorv hemma hos oss minsann. Får väl se om gör ngn sås till det, men det tror jag inte. Ketchup är ju den bästa såsen som finns =P O så liiite lite senap på korvarna. Sen så ska vi allt ha rostad lök till det. Och så snor jag allt ihop en god sallad till det med. Mumma, jag är jättehungrig nu baraför det! Maaat =P Vad ska ni äta idag?

xoxo
Nicolsan


> Armband i dammsugaren

Nu har jag dammsugit klart för idag. Men vad jag ska upp med dammsugaren på hyllorna att göra fattar jag inte. Så god damn stupid, alltså. Råkade dammsuga upp ett armband, så nu ligger det i dammsugarens mage. R.I.P lila armband. Det var iaf inte ett äkta. Och O-J föreslog att vi kunde leta upp det. Men fy, så vidrigt. Aldrig i livet. Har legat där bland, hår, damm, kattsand och torrfoder. USCH. Det skulle jag då aldrig ta på mig igen. Haha! Så det kan gå.

xoxo
Nicolsan

> Duktig och dammsuger

Nu är jag minsann duktig och dammsuger lägenheten. Sovrummet och köket kvar av alla rummen. Fast köket är det inte så stor idé att dammsuga än. Vill ni veta varför? =P För att vi tapetserar om där. Bilder kommer upp är det är klart!

Nä, nu får jag väl ta och göra sovrummet med dådå. Bara tog en lite paus. Usha, nyser gör man också. Ingen bra dammsugare vi har nu, precis. Får vi money nästa vecka så blir det till att gå till Elkedjan och köpa oss en ny. En med HEPA-filter. Det är alltså en såndär som gör att det blir 99,9 % dammfritt. I need it. Dammallergiker som man är =/ Suck...

xoxo
Nicolsan

> Know myself to well

Nu har jag vaknat (alldeles för tidigt!). Jag borde ju sova mera. Men det gick inte. Får gå o läga mig tidigt ikväll istället. Fast det lär väl inte hända. Know myself too well. Nu ska jag kolla bussar åt min lilla vän. Vad gör ni då? Åh, jag är ju hungrig också...

xoxo
Nicolsan

> Klar för sängen

Nu är jag klar för sängen. Kan ju förresten tillägga att innan på jobbet så blev jag tvungen att låsa in alla markers och gå på toa, haha. jäklans kissnödig var jag. Tur det inte var några som spelade just då^^ Natti natti!

xoxo
Nicolsan

> Jobbat klart

Nu har jag jobbat klart för inatt och är hemma. Ganska skön kväll blev det allt. Inget bråk och nästan samma människor som spelade hela kvällen. Inte lika mkt money som igår, men jag är ändå skitnöjd =) Rich bitch^^ Haha.

Nu ska jag tvätta bort sminket, fila gaddarna och krypa ner hos sovande Älsklingen och sussa. Haft en bra natt ni med, eller?

xoxo
Nicolsan

> Ha det gött!

Nu är det dags för mig att dra och jobba. Men ni får ha en skön lördagkväll/natt!

xoxo
Nicolsan

> Studenten

För exakt en månad sedan tog jag studenten... Inte skrivit om det än. Mer än i Lunarbloggen. Är verkligen inte aktiv på Lunarstorm nu längre... Men 3 dagar efter studenten (den 15 Juni) så skrev jag iaf såhär där: "I torsdags tog jag STUDENTEN! Sheat så lyckligt utspringet var, helt sjukt faktiskt... Aldrig varit med om lyckligare ögonblick, tror jag. Vilken känsla... Vill springa ut igen... Snälla, kan jag inte få göra det en gång till? Bara en? Snälla?... =)"

Jaa, obeskrivlig känsla helt enkelt... Jag är så sjukt stolt att jag klarade det! Det trodde jag minsann inte. Är man skoltrött i 8:an så är man minsann skoldöd i gymnasiet, I promise. Men jag klarade det. Och jag är t.o.m stolt över mina betyg. Nu söker jag mer jobb. Blir förmodligen en flytt som står på chemat för vår del. Återstår att se, men som det ser ut nu så börjar det ju blir säkrare och säkrare.

Jobbar i klädbutiken hela nästa vecka och på casinot idag. Sen bär det av till Bulgarien till den 1:a Augusti. När jag kommit hem blir det förmodligen en tripp till alla gamla vännerna och allt vad Mark har att erbjuda. Sen så vill jag allt träffa hela familyn med.

xoxo
Nicolsan

> Därav arg inatt

Nu har E åkt på en fest o jag ska börja ladda upp för o jobba idag med. Angående jobb så var anledningen till att jag var sur igår inatt när jag kom hem från jobbet att det var två som bara fuskade o bråkade hela tiden. Jag blev kallad för alla möjliga saker (tänker inte ens nämna det här). Jag käftade tillbaka ngt in i helvete. Sheat, men testar verkligen sig själv vid sådana tillfällen. Man jag tänker då inte ta ngn skit. Jävlar så jag skällde ut dem. Körde iväg en av dem från bordet. Han fick inte vara med och spela mer. No way.

Skulle de komma idag med så får de absolut inte vara med och spela. Jag ger fan i vad de tänker satsa, de får helt enkelt inte. Helt f*cking körda i huvudet för fan, ju. Åh, jag blir så trött på sånna. O desutom var det ngn som snodde O-J's cykel igår. Säkert samma människa... Skulle inte förvåna mig det minsta.

Men jag blev iaf glad sen ändå. De spelade bort massa pengar så min lön blev långt ifrån dålig kan jag ju säga. Haha, jävla gött jobb, tjäna så mkt ca$h på så kort tid. Soft värre. Nu ska jag göra mig lite kaffe så jag inte somnar på jobbet^^

xoxo
Nicolsan

> Möta E vid bussen

Har nyss käkat, såg på Xena medan vi åt. Nu ringde E, så nu ska jag gå och möta henne vid bussen.

xoxo
Nicolsan

> Marsvins-spa

Nu har vi haft lite marsvins-spa här. Haha, nä, inte riktigt. Men de har fått sina klor klippta och Spartapa (den långhåriga) har jag toppat pälsen på. Hon gick ju på den, den växer ju så snabbt. och att gå på sitt eget hår kan ju knappast vara någon höjdare.

   

1. Svartapas hår
2. Svartapa (ingen linslus, precis) och Casper
3. Snöboll leker med en av Svartapas avklippta hårtussar
4. Maxxi kisar mot solen

Nu är alla djuren ute på balkongen och solar sig. Skönt skönt, kärlek på dem. Jag ska nog ta och laga lite mat nu, faktiskt. Börjar bli hungrig. Pasta med köttfärssås står på menyn idag. Våran specialar-köttfärssås såklart ;P Vad blir det för mat hos er då?

xoxo
Nicolsan

> Secret lives of the...

Här får ni låten som jag valde i "dagens låt", föregående inlägg. Den är helt underbar, sjukt skön, jag lovar. Det är Secret Lives of the Freemasons - It only took a whisper. Varsågoda:


Erkänn suuuperskön? Älska sådan här musik, alltså... Jag är fast, det är så jag. Vad tycker ni om den?

xoxo
Nicolsan

> Dagens:

Dagens humör: Jag är väl glad
Dagens mående: Seg o trött
Dagens frisyr: Utsläppt
Dagens smink: Inget än
Dagens klädsel: Se "dagens outfit" i föregående inlägg
Dagens planer: Ev. kommer Erika hit (får hoppas jag inte är så seg sen...)
Dagens borde: Rensa garderoben (svämmar över)
Dagens längtan: Saknar bror...
Dagens vill ha i allmänhet: Money money och en färdigrenoverad lägenhet
Dagens materiella vill ha: Skor och örhängen
Dagens beroende: Cigg o förmodligen kaffe med (onyttigt värre, men behöver vakna)
Dagens köp: Inget änsålänge
Dagens tråkigaste: Jag är seg, vill vara pigg!
Dagens roligaste: Money ikväll I hope
Dagens fundering: Ska jag orka gå igenom garderoben?
Dagens låt: Secret Lives of the Freemasons - It only took a whisper

xoxo
Nicolsan


> Dagens outfit

Här kommer dagens outfit! Bilden blev lite suddig, det ber jag om ursäkt för. Men hoppas det syns någorlunda ändå.


1. Vit klänning med djup v-ringning. Text, vingar och glitter på i grått, rött och grönt - Gina Tricot
2. Vitt linne med brottar-rygg och rund ringning (under ovanstående) - Gina Tricot
3. Svarta leggings - (Minns ej vart jag köpte dem?)
4. Oäkta nickelfritt silverhalsband med röda stenar - Ge-Kås
5. Äkta silverring med sten på - Fått i present av mamma förra året (med andra ord vet jag inte vart den är köpt)
Övrigt:
* Fingernaglar målade med lacket Constance Carroll i färgen "13 Passion"
* Tånaglar målade med lacket La French i färgen "Colour 9"

xoxo
Nicolsan

> Frulle och outfit

Nu är Älskling vaken och vi har käkat frukost. Frullen bestod av kokt ägg och vitt fullkornsbröd med grönt jasminthé. Helt okej och väldigt stadig frukost. Har givetvis även klätt på mig. Kanske skulle ta och fixa en "dagens outfit"-bild med dådå. Jaa, det ska jag nog ta och ordna, tror jag allt. Den kommer upp snart i bloggen. Håll utkik!

xoxo
Nicolsan

> Dusch och uppringd

Nu har jag kommit ut ur duschen. Riktigt skönt var det. Min O-J ligger fortfarande o sover. Sömntuta. Det missade samtalet (se föregående inlägg) som jag SMSade ringde förresten till mitt nya nummer. Det var ang ngt extrajobb jag sökt för flera månader sedan. Minns inte ens vad det var. Var iaf en kort intervju, sen så skulle hon skicka ett informationsmail jag ska se igenom, sen så ringer hon på måndag så får jag tacka ja eller nej.

Känns just nu som att det kommer bli ett nej då jag inte riktigt hinner med. Har ju ett jobb på dagarna och ett på helgerna nu, liksom. Det tar på krafterna och man hinner ju inte ens träffa folk... Men nu ska jag nog gå och ta på mig ngt snyggt att ha på mig i sommarvärmen, sen laga frukost och väcka Älskling.

xoxo
Nicolsan

> Konstigt missat samtal

Gomorron. Nu är jag precis nyvaken. Hade ett missat samtal från Ängelholm på min gamla telefon med det gamla numret. Var ju konstigt eftersom jag inte känner ngn som bor där och det numret egentligen inte är i bruk då jag bytte för månader sedan. Aja, jag skickade ett SMS om att jag hade bytt nummer, så nu får vi väl se om personen som ringde här av sig igen. Hoppas det för jag skulle vilja veta vem det var^^ Nyfiken i en strut, hoppar upp och tittar ut, haha.

Nä, nu ska jag nog ta och hoppa in i en lång, varm, härlig dusch tror jag allt. Berättar nog mer om gårdagen/natten till idag senare, tror jag. (Den som jag nämnde i förra inlägget). Vi får väl se. Det hänger ju som sagt lite på om ni orkar höra läsa också. Tror ni att ni gör det, eller? Aja, vi får se som sagt.

xoxo
Nicolsan

> Vilken j**la natt!

Åh, herregud, vilken natt! Och så sjukt förbannad man kan bli på jobbet, alltså. Shit, så otroligt jävla arg... (Jag alltså). Men nu sitter jag här med tandborsten i käften o har lugnat ner mig. Både glad och arg. Aja, jag berättar nog mer imorrn om jag känner för det, o ni känner för att höra? Nu ska jag sova.

xoxo
Nicolsan

> Åka och jobba

Nu är det dags för mig att åka och jobba. Ha en bra kväll/natt. Tjing!

xoxo
Nicolsan

> Halv film, sen jobb

Nu stter vi och tittar på "Enigma" på Kanal 5. Men det blir bara en halv film för min del, sedan jobb. Croupier idag nämligen. Strax innan 23 till 02.30-ngn gång. Får hoppas det är trevligt folk ute idag. Vad gör ni ikväll?

xoxo
Nicolsan

> Träffat people

Oj, inte hinnit uppdatera än idag. Gick upp vid 11-tiden, så mezzade Mathilda o ville jag skulle köra dom in till Skara. De var lite lulliga efter alkoholen igår. Så jag gjorde det, var på Systemet, Willys, Jula o kikade lite inne på klädkammaren. Sen åkte vi tillbaka till Valle-stugorna där Robert, Bojje och Ronald testade sina nya fiskespön de köpt på Jula. Cathrin var trött och jag o Mathilda satt ute o va lite sociala =) Var skoj o träffa dem igen.

Sen åkte jag till Skövde och hämtade O-J som vart på jobbintervju som gick jättebra. Sen åkte vi hem och jag åt en pirog o sen bar det av till klädbutiken för att jobba. Nu har jag kommit hem.

Nästa vecka ska jag jobba själv i klädbutiken då my boss har semester. Ska bli skojsigt, tycker jag allt. Nu ska jag nog ta och proppa i mig ngt att äta, tror jag allt. Vad har ni hittat på idag då?


Ska förresten jobba sen vid 23 igen. Casino-jobb blir det då. Planer för kvällen? Saknar vännerna.

xoxo
Nicolsan

> Grattis minisyster!

Måste bara skriva grattis till min minisyster innan det slår om till nytt datum. Idag, den 10 Juli, fyller hon nämligen 11 år. Hoppas hon har en toppenfödelsedag i Krotaien, där hon befinner sig med Mami, hennes pappa, lillasyster och lillasysters pojkvän.


Hoppas verkligen de har det great där nu. Den 24 åker jag med utomlands. Till Bulgarien. Ska bli underbart, som jag har längtat! Nu ska jag se klart på Sex and the City, sen krypa ner i sängen hos min sovande älskling.

xoxo
Nicolsan

> Date o shopping

Idag var vi (jag och O-J) varit i Falköping. Dubbeldate med Mandi och Tomas. Käkade på Restaurang Changhai. Jag, Mandi o Tompa tog dessert. Jag o Mandi friterad ananas med glass och Tompa friterad banan med glass. Ananasen var jättegod, men tydligen inte bananen^^ O-J däremot käkade mat.

         

Vi gick även runt lite i stan, och när de begav sig hemåt så kikade jag in på Lindex och impulsköpte ett rosa linne (älska rosa!) och en ny väska. Skitfräch väska, rosa-rutig. Har ju varit på jakt efter en rosa väska ganska länge nu, och att de skulle bli en rutig hade jag inte räknat med. Men den var fin och lite diskretare och lättare att matcha än en chockrosa. Plus för att den bara kostade 199kr med. Riktigt kap som jag blev jättenöjd med. Bild här:


Vad tycktes? Jaa, kär i rosa är jag allt. Det kan jag verkligen inte förneka. Men färgen är ju bara helt underbar ju. Lillasyster älskade den färgen när hon var typ 5, men jag är lite sen i utvecklingen ;P Haha, nej, jag bara skojjar.

Nu har jag sett på Supersize vs. Superskinny och mitt älskade Design: Simon & Tomas och om en timme börjar Sex and the City på TVn med. TV3 hela kvällen typ. Ska försöka söka lite jobb sen med. Var ett tag sen nu. Vad gör ni ikväll då?


xoxo
Nicolsan

> M eller T, ring!

Har ätit frukost och så nu. Väntar på att Mandi eller Tompa ska ringa så vi kan åka in till Falköping. Mys med dubbeldate =P Var riktigt längesen nu. Senast var kanske med dem också, jag minns inte riktigt. Annars så var det med Monkey o Danne i början av året. Mys mys iaf. Nu ska jag fixa o dona lite härhemma dådå. Baraför att jag hinner^^

xoxo
Nicolsan

> Dubbeldejt idag

Gomorron! Jag vaknade precis, så idag fick jag äntligen sova ut. Såg Stephen King-filmen som gick på TV3 igår "Lida", så kom inte i säng förrän kl 3-halv 4. Tog ett bra tag att somna med. Men skönt att få sova ut iaf.

Nu ringde Mandi nyss o idag ska vi på dubbeldejt. Myspys. Det blir jag, O-J, hon och Tompa. I Falköping ska vi ha dejten bestämde vi. Ska bli roligt.

Vad har ni för planer för dagen? (Om ni har några vill säga). Nu ska jag nog ta och hoppa in i duschen och äta frukost.

xoxo
Nicolsan

> Ledig med betalt imorrn

NU är jag hemma! Varit borta hela dagen. Började dagen med att försova mig. Vaknade 9.25 och bussen gick 9.20. Blev till att stressa asset av sig och ta bilen till jobbet. Blev inte mer än 35 minuter sen ändå. Började 10. Ganska bra jobbat, ändå.

På jobbet var vi och käkade pizza på Pizzeria Roma, då vi "firade" avslut på jobbet. Lägret är alltså slut och jag är inte längre någon kollo-ledare. Var gött med pizza, men jag var inte så hungrig. Jag blir inte så hungrig när det är så varmt ute. (Bilden nedan är lånad från Romapizzeria.com).Slutade tidigare och jag körde Oskar (från jobbet) till tågstationen så han slapp gå ända dit, jag hade ju ändå bilen med mig. Drog sen till Angel och har varit hos henne hela dagen.

Vi solade, var ute och gick, shoppade lite på ÖoB och Hemkompaniet. Jag köpte visserligen inte så mkt då jag hade glömt bank-kortet hemma och bara hade lite kontanter i plånboken. Vi tjötade även en hel del, åt mat, såg på TV o så. Var kul som bara den att träffas igen.

Såg på Pussycat Dolls, men var ju bara ett såntdär avsnitt där de visade vad som hänt, Gillar inte dem, vill ju se vidare. Blev lite störd av att det var ett sånt i miten av Top Model-säsongen med. Men nästa vecka får jag äntligen se vidare. Sen såg vi på Project Runway (gillar det programmet starkt), sen började Sex and the City och vi såg till första reklampausen, då åkte jag hemåt. Väl hemma så satte jag på TVn direkt och kikade vidare.

Nu sitter jag här och Sex and the City är slut. Nu började det en Stephen King-film som jag tror jag ska gosa ner mig i soffan med O-J och se på. Hur har er dag varit och vad har ni hittat på? Jag fick förresten SMS från the boss innan och vi får ledigt imorrn, fast med betalning =P Perfect! vadå världens bästa jobb, eller? Får betalt fullt trots att vi inte jobbar. Älska sånt.

xoxo
Nicolsan

> Hos Angel

Är hos Angel, därav inga uppdateringar idag än. Sorry. Ser på Project Runway nu, ska nog hem efter de. Bloggar loss då, okej?

xoxo
Nicolsan

> Försovit mig

Jag har försovit mig och måste åka till jobbet nu. C ya!

xoxo
Nicolsan

> Läggdags för mig

Nu är Sex and the City slut, och det är verkligen läggdags för mig. Men ni får sova så sött! Natti natti.

xoxo
Nicolsan

> Stuck i TVn

Åh, jag har inte gått o lagt mig än... Fy på mig. Är helt stuck i TVn, kan inte slita mig ifrån världens bästa TV-program: Sex and the City... Någon som har samma problem?^^xoxo
Nicolsan

> Dagens fråga

Dagens fråga blir: Har du skrivit på protestlistan som jag skrivit om? Du finner den här. Om inte, varför?

xoxo
Nicolsan

> Skara vs. Gbg/Jkpg

Nu springer jag fram o tillbaka från tvättstuga. Tycker det är så sjukt tråkigt att tvätta -.- Ngn som håller med?... Men det måste ju göras. Hade faktiskt varit gött med tvättstuga i lägenheten, men det får vänta. Får väl se vad som händer nu framöver, om vi bor kvar i lilla Skara eller flyttar till något större place. Hänger ju på jobb och så. Mest lockar ju Göteborg och Jönköping. Känner ju mer folk runtom Götet än här, faktiskt... Alla gamla vännorna bor ju där. Jag kommer ju därifrån. Men som sagt, vi får se vad som händer.

      VS.           

Men nu måste jag ta en liten tripp ner till tvättstugan igen. Centrifugera och hänga upp de kläder som ligger i tvättmaskinerna på tork.

xoxo
Nicolsan

> Gör skillnad, du också!

Skriv på protestlistan, snälla jag ber er: http://www.veckorevyn.com/skrivpaDet är VeckoRevyns protestlista mot hur våldtäktsfall av Sveriges kvinnor sköts i rätten. Skriv på du också, din röst gör skillnad! Själv står jag på plats 20.140. Alla röster skickas sedan in till justitieminister Beatrice Ask, rikspolischef Bengt Svenson samt Sveriges alla länspolismästare.

xoxo
Nicolsan

> Just my luck

Förlåt läsare för att jag inte updaterat på hela dagen! Datorn hängde sig imorse och jag var redan sen, så hann inte vänta. men nu är jag allt på G igen. Kom nyss hem från jobbet, sett en film vid namn "Just my luck" på jobbet. Söt film, även om det var en aning klyschig. Handlade om en tjej (som spelas av Lindsay Lohan) som var väldigt tursam, men så kysser hon en kille, en riktig olycksfågel, och han får hennes tur och hon får hans otur.


(Bild lånad från CDON.com)

Kul iaf att han som spelar Luke och hon som spelar Anna i The O.C. är med =) Nämen se den filmen var väl söt. Plus för att McFLY (ett mycket bra band) är med. Får betyg NN+.

Nu lagas det mat. Kyckling och ris blir det. Sen ska vi ner och tvätta med. Åh, jag som tycker det är så tråkigt att tvätta. Kul förresten att det var ganska många kommentarer nu när jag loggade in. Jättekul att läsa, tack så mycket. Nu ska jag kika till maten, men snart kommer det nog fler uppdateringar.

xoxo
Nicolsan

> Nionde och sista

Nu blir det nionde, och sista inlägget för idag. Det blev inte riktigt som planerat, jag är ju (som ni märker) inte i säng än, och jag som tänkt lägga mig 22.00 idag. Hmm, aja, jag är väl inte direkt förvånad. Förstår inte vad mitt problem är, men jag har börjat dra mig för att gå och lägga mig och sova =S ...Inte alltför bra.

Sett på Lyxfällan ikväll, sen pratade jag med Mandi i tele o tog siste kvälls-ciggen för idag. Nu är sminket avtvättat och tänderna borstade, så det är väl bara o ta av sig och hoppa i säng. Ni får sova så sött!

xoxo
Nicolsan

> Dagens fråga

För första gången kör jag en "dagens fråga" i bloggen! Vad tror ni om det?

Jo, det är iaf så att jag skickade iväg en talong häromdagen på en prenumereration på den nya tidningen "Chic". Den var på 10 nummer och kostade bara 199 kronor (+ ca 35 ronor i frakt). Med andra ord ett bra erbjudande. Det är ju så lätt att bara skicka iväg, och det är dessutom billigt.

Har tidigare prenumenerat på "Chica", men den tidningen la ner. Har dock alla nummer som någonsin kom ut av den tidningen. Har dessutom prenumererat på "Hennes" och "Cosmopolitan", men kände att jag inte riktigt hann med att läsa dem då jag gick i skolan, jobbade o hade massa annat för mig. Nu har jag lite mer tid, så tänkte därför att jag skulle testa "Chic", som verkar vara en bra tidning. Köpte först numret och gillade den starkt, faktiskt.

        

(Bilder lånade från www.tidningsbutiken.se samt www.vassaeggen.se)
Läser också en hel del "In Touch" (en tidning som jag verkligen gillar), men prenumererar inte, och känner inte att jag vill prenumerera på flera tidningar samtidigt heller.

Har också testat på att prenumerera på Göteorgs Posten (GP), men att ha en dagstidning var inget för mig. Har även testat Skaraborgsbygden (SKB) som är en lokal veckotidning, men den var ganska dyr. Metro är ju gratis och dessutom bättre än de tidningarna, tycker jag.

Har prenumererat på Kalle Anka, men tröttnade faktiskt =P O-J som brukade läsa dem. Bättre o köpa det skitbilligt på någon Second Hand isf. Det är ju precis lika kul att läsa gamla nummer. Hmm, kan hända jag prenumererat på ngn mer tidning, men minns inte just nu.

Så dagens fråga blir alltså: Prenumererat ni på någon/några tidning/tidningar just nu och isf vilken/vilka? Om inte, varför? Kanske prenumererar ni på någonting annat?

Jag prenumererar ju även på lite nyhetsbrev på nätet och så får jag Fleur de Santé-erbjudanden på posten. Har ju sett att man kan prenumerera på tamponger och sånt på nätet nu mer. Ganska smart =)

xoxo
Nicolsan

> 100 frågor, 100 svar

100 frågor - 100 svar.

TESTET BÖRJAR; 20:28

1. Fullständigt namn? - Nicole Lammassaari

2. Ålder? - 19

3. Vart bor du? - Lägenhet, 2:a i Skara

4. Bor tillsammans med? - Pojkvän och husdjur

5. Färg på ditt hus? - Beige, typ

6. Hus eller lägenhet? - Lägenhet

7. När är du född? - 1989

8. Klass? - 1:a klass? Haha, nämen jag går inte i skolan

9. Vilket år tar du studenten? - Tog studenten i Juni i år

10. Något jobb? - Yes, 2 stycken

11. När gick du upp i morse? - 7.10

12. När ska du sova? - Vid 22 hade jag tänkt

13. Duschat idag? - Nej, inte än

14. Kramat någon idag? - Ja, Älsklingen

15. Pussat någon idag? - Yes

16. Vad har du ätit idag? - Köttbullar o potatismos

17. Dagens klädsel? - Jeans, och blå/vit-randig tröja

18. Dagens smink? - Naturligt

19. Dagens sötnos? - Amanda <3

20. Dagens roligaste? - Elsa på jobbet


Socialt:
21. Har du många vänner? - Mjodå

22. Hur många har du kysst? - Vet inte, haha^^

23. Vem kramade du senast? - Min O-J

25. Hur många har varit otrogen mot dig? - Ingen

27. Har du pojk-/flickvän? - Yeah

28. Vem pratade du med i telefon senast? - Min Mandi

29. Vem fick du senast sms ifrån? - Josefine "Vaniljos"


Favorit:

...just nu.
31. Film? - Freedom Writers, Just like Heaven och Systrar i jeans

32. Låt? - Adept-At least give my dreams back you negligent whore!

33. Mat? - Kyckling

34. Dryck? - Coca Cola light no calories

35. Färg? - Rosa

37. Stad? -  Gbg, Jkpg...

38. Land? - Sverige

39. Ämne i skolan? - Hmm, jaadu... Ingen aning.

40. Människa? - MINA BÄSTA <3


Senaste:
41. Personen du tänkte på? - Big Brother, han är saknad...

42. Personen du kysste? - Min O-J

43. Gången du spydde? - Hmm... dagen efter då jag vart så förbannat skitfull med Erika =P haha

44. Gången du grät? - Minns inte, då Freya dog, tror jag.

45. Pizzan du åt? - En ugnspizza vi hade i frysen

46. Gången du var i Göteborg? - Minns inte =S Då med kusin-Hanna, tror jag...

47. Gången du var i Stockholm? - Förra året

48. Gången du var full? - På Thildas 18-årsfest

49. Gången du var hög? - Aldrig

Antingen eller:
51. Svart eller vitt? -  Svart

52. Hund eller katt? - Katt

53. Ut och festa eller hemma och mysa? - Festa sen mys^^

54. Tvspel eller datorspel? - TV-spel tror jag

55. Singel eller upptagen? - Upptagen

56. Hångla eller ha sex? - Båda

57. Lunarstorm eller helgon eller Playahead? - Haha, inget

58. Ragga eller bli uppraggad? - Uppraggad

59. Big Brother eller Paradise hotel? - Big Brother

60. Blont eller svart hår? - Spelar ingen roll, men på mig... Blont

61. Har du blåa ögon eller bruna? - Blåa

62. Choklad eller lakrits? - Choklad, mumma!

63. Göteborg eller Stockholm? - Göteborg

64. Högerhänt eller vänsterhänt? - Högerhänt

65. Coca cola eller fanta? - Coca cola

66. Pizza eller kebab? - Pizza

67. Randigt eller prickigt? - Randigt

68. Älska eller älskas? - Båda blir bäst

69. Leva eller Dö? - Leva

Antal:
70. Personer du älskar? - De närmsta

71. Personer du hatar? - Ingen jag kommer på nu

72. Gånger du varit full? - Haha, no idea. Förmodligen alldeles förmånga^^

73. Personer du hånglat med inom en 24timmars-period? - Säger jag faktiskt inte =P

74. Glassar du ätit på en dag? - Vet inte

75. Festivaler du varit på/ska på? - Hm, har nog varit på 5 tror jag

77. Gånger du varit hög? - Ingen

78. Personer du saknar just nu? - 7

79. Gånger ditt hjärta brustit? - En kanske, lite halv smått

Vem:
80. Vill du kyssa nu? - O-J

81. Ska du träffa imorgon? - Jobbarkompisarna

82. Sjöng du senast för? - Älsklingen

83. Hade du senast en msn-konversation med? - Har två just nu

84. Spelade du tvspel med senast? - Oj, O-J tror jag

85. Vill du ta med på resa nu? - O-J

86. Vill du kasta en sten i huvudet på? - Han som knäa Anton i huvudet, jävla idiot...

87. Förtjänar att dö? - Pedofiler

88. Är söt? - Snöboll

89. Vill du sova jämsides med i natt? - O-J, som alltid <3


Vad:
90. Gör dig glad? -  Familjen & vännerna

91. Gör dig ledsen? - Att vara ensam

92. Vill du helst göra nu? - Ringa ngn o gå ut o ta en cigg =P

93. Önskar du att du slapp göra? - Passa tider

94. Vill du ha nu? - En Big Brother här^^ Haha.

95. Önskar du dig i födelsedagspresent? - En Toyota Yaris? =P haha, nehmen money kanske^^

96. Längtar du till? - Bulgarien-resan

97. Tycker du om dina betyg? - Skitnöjd!

98. Ångrar du i ditt liv? - Inte mycket

99. Är det bästa som hänt dig? - Älsklingen & vännerna

100. Hur mycket är klockan? - 20:45


xoxo
Nicolsan


> Vit bikini strl 36

Jag är med och tävlar om denna nya, snygga, vit/bruna halterneck-bikinin i storlek 36 på http://tjockobbe.blogg.se/2008/july/tavling-vinn-en-bikini.html:
 

Har du med storlek 36? Passa då på och ta chansen. Tävlingen avslutas på söndag (13/7). Perfekt med ännu en bikini nu när jag snart ska till Bulgarien. Ska ni resa ngnstans i sommar och isf vart?


xoxo
Nicolsan

> Min lilla Marion

Nu har vi käkat lite mat. Potatismos med köttbullar, sallad och lingon blev det. Fast jag hade iofs allroundkrydda och ketchup på också. Var iaf riktigt gött, jag var ju ganska hungrig med.

Pratade med min lilla Marion i tele innan med. Shit, saknar henne massa. Hon var i Falkenberg nu o hade det softisch. Det är ju lite sorgligt egentligen att tänka att vi har gått i samma klass i 6 år (även om vi bara varit kompisar i 4 år), kunnat träffas och hänga med varandra varje dag och sånt. Det kan man ju inte göra längre, aldrig mer som innan iaf... Men klart vi får hitta på andra saker. Men nu bor vi i olika städer och måste jobba och försörja oss o sånt. Vuxenlivet har ju sina nackelar... (Fördelar med, såklart iofs). Saknar vännerna <3

xoxo
Nicolsan

> Swingertest

Jag gick in och gjorde swingertestet som gör reklam i bloggarna nu. Här hittar du det. Detta resultatet fick jag:


Testat dig? Vad fick du för resultat? Boken som testet är baserat på har jag förresten. ("Swing It" heter den). Fast jag har inte läst den än. Fick den i tidningen Hennes som jag prenumererade på innan. Häromdagen skickade jag in beställning på en ny prenumereration. Fast denna gången på den nya tidningen Chic, som går på TV-reklam osv. Vad tycker ni om den tidningen?

xoxo
Nicolsan

> Systrar i jeans

Nu har jag kommit hem från jobbet. Knappt gjort ett piss där idag, faktiskt. 3 av oss 5 ledare såg en film vid namn "Systrar i jeans". Inga barn som ville titta =P Den filmen har jag iofs sett en gång innan, men den är värd att se hur många ggr somhelst. Riktigt bra.

Filmen handlar om (lånat från CDON.com):
De fyra väninnorna Carmen, Bridget, Lena och Tibby har hängt ihop i hela sina 16-åriga liv, och nu ska de för första gången spendera sommarlovet på olika håll. I en secondhandbutik hittar de ett par "magiska" jeans som passar alla fyra perfekt och de bestämmer sig för att använda jeansen för att hålla kontakten under sommaren.
    De känner på sig att byxorna kommer att föra tur med sig och turas om att ha dem en vecka i taget och skickar dem sedan vidare. Trots att de är tusentals mil ifrån varann håller de ihop och delar allt - hemlisar, kärleksskvaller och brallor!
     Kom ihåg: jeans = kärlek


(Även bilden lånad från CDON.com). En helt underbar film som jag ger 5 N av 5. Inte sett den? Gör det. Tjejfilm kan tänkas, jag vet inte riktigt vad ni killar tycker, men hemskt bra är den. Extra kul med att America Fererra (Ugly Betty), Blake Lively (Serena, Gossip Girl) och Alexis Bledel (Gilmore Girls) är med också. Sett filmen? Vad tycker du om den?


xoxo
Nicolsan

> Time for work

Klockan har tickat iväg ganska snabbt nu på morgonkvisten. Jag är strax redo att gå ut till bussen för nu är det time for work. Så det är alltså vad jag ska göra idag, jobba. Vad ska ni hitta på? Nu måste jag dra.

xoxo
Nicolsan

> Energiknippe

Gomorron, nu är Nicolsan på G igen ;P Jäklar vilket energiknippe jag är, egentligen. Nu hade jag redan sovit ca 4,5 timmar bara två nätter i rad, och vad händer? Jo, jag sover bara 5,5 timmar inatt! Visserligen ställde jag in alarmet på mobilen, man jag vaknade ju till liv innan det ringde. Så jag hade kunnat ligga kvar och sova i hela 45 minuter till, men jag var uttråkad och gick upp. Ja, jo, lite knepigt är det. Det tycker jag nog allt.

Jag är påklädd o allt dessutom! Gick på toa det första jag gjorde (alltid kissnödig på morgonen) och sedan satte jag mig här. Nu ska jag ta o fixa håret och sminka mig med. Sätta på lite thé-vatten också, kanske. Uppdaterar förmodligen snart igen.

xoxo
Nicolsan

> Fortfarande uppe

Jag sitter fortfarande uppe. Borde gått o lagt mig för att sova för längesedan... Men trots så extremt lite sömn på senare tid så är jag inte trött. Vilket är förbannat konstigt, tycker jag. Får väl se hur pigg jag är imorrn. Pratade med Big Brother i tele nyss, skulle nog höras igen. Men nae, om man skulle ta o gå o lägga sig i sängen iaf, kanske?... Funderar på det.

xoxo
Nicolsan

> Superkissnödig

Nu är jag hemma! Linnet passade minisyrran perfekt. Kanon med nytt linne nu när de ska till Kroatien på tisdag. Pratade nyss med Lollan i fonen med. Så mysig den tösen^^ Nu är jag superkissnödig, så måste på toa. So long, suckers!

xoxo
Nicolsan

> Redo att åka!

Nu är jag äntligen redo att åka! Så även O-J, så nu drar vi hem till Mami o company. En 1 timmes och 45 minuters bilresa framför oss. Tråk tråk, tur man har musiken. Ha det gött idag, jag uppdaterar när jag kommer hem igen om inte tidigare.

xoxo
Nicolsan

> Att göra just nu

Nu har jag äntligen duschat och ätit frukost. Oj, klockan är 2... Haha, shit så seg jag är, eller. Nu ska jag bara:
*Sätta på lite musik
*Borsta tänderna

*Ta fram kläder (och ta på mig dem med givetvis, har bara morgonrock och handduksturban nu)
*Kamma håret
*Sminka mig
*Slå in syrrans födelsedagspresent

Sen är jag nog redo att åka. Så ska bara O-J vara klar med, men han blir nog klar före mig har jag en ganska så stark känsla av, faktiskt. Vad ska ni göra idag?


xoxo
Nicolsan

> Superseg

Det har gått 2 timmar och en kvart sedan jag sa att jag skulle gå och duscha. Herregud så superseg jag är. Men nu så! Nu ska jag minsann pallra mig in i duschen. Sen käka frukost med. Nu är O-J "the sömntuta" vaken med.

xoxo
Nicolsan

> 4,5 timmes sömn

Gomorron igen! Nu är jag på G igen, efter 4,5 timmes sömn denna natt/morgon. Vaknade vid 10 alldeles av mig självt. Hemskt så konstigt, jag har sovit alldeles för lite det senaste, alltså. Det kan väl inte vara bra, eller? Vad händer då?

Nu ska jag nog ta och hoppa in i duschen, sen äta lite frulle och så ska vi göra oss klara att åka till my little family och fira lillasyster. Hon har 11-årskalas nämligen. Vill ni veta vad vi köpte till henne, kanske? Vi var ute i sista minuten så allt inne i stan var stängt. Lite tråkigt, men vi åkte till ÖoB och hade 10 minuter på oss. Hann inte köpa ngt där, trots att jag hittade ett par as-söta trosor till henne. Men hann inte gå igenom alla storlekarna för att hitta rätt. Köpte bara lite hårbalsam, ägg och champinjoner. Sen åkte vi till "Charmant" i stan, men fanns ingenting i hennes smak. Så vi fick faktiskt pallra oss till Coop Forum. Men det blev ändå helt okej. Vi hittade detta:


*Linne till lillasyster fanns bland nyheterna och kostade endast 99kr. (Ville köpt något till, men fanns nästan ingenting i hennes storlek. Anting var det bebis-storlek eller för typ 14-åringar bland barnkläderna.
*Flip-flop i brunt och guld till mig. Fanns tyvärr inga 36:or kvar, så det fick bli en 37:a. Fungerar väl det med, iaf när det är flip-flops. Bara några få storlekar kvar på de och likadana i silver, så kostade nu endast 15kr. Ett riktigt kap med tanke på att de egentligen skulle kostat 49,90.

Men det vart väl iaf ett sött linne? Det tycker jag allt, faktiskt. Snyggt på baksidan med, kanske jag skulle fotat också? Jag gör det. Vänta lite... Så, nu är det inladdat och såhär ser det ut:


Visst var det snyggt? Det tycker iaf jag. Och färgen är gorgeous, jag älskar rosa. Nu är det bara att hålla tummarna på att hon inte kikar in i bloggen och att hon tycker om det. Går ju att byta, annars. Men är ju roligare om hon gillar den.

xoxo
Nicolsan

> Läggdags dådå

Åh, vafan, det blir väl läggdags för mig nu dådå. Har inget o göra uppe o min sötis O-J sover ju så sött i sängen. Lite sömn hade nog suttit fint. Kommer mer uppdateringar imorrn idag. Natti natt!

xoxo
Nicolsan

> Ikryss

KÄNSLOLIV
[ ] Du har gråtit för att du är kär i nån du inte kunnat få
[x] Du har sårat nån så de börjat gråta
[x] Nån har sårat dig så du börjat gråta
[x] Du har haft ett förhållande som varade över 10 månader
[x] Du har haft ett förhållande som varade över ett år
[x] Du har haft ett förhållande som varade över två år

ÄRLIGHET
[x] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[x] Jag har smygit ut utan lov.
[x] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.
[x] Jag har en hemlighet som ingen vet.
[x] Jag har fuskat i ett spel.
[x] Jag har struntat i ett prov.

DÅLIGA TIDER
[ ] Jag kan inte svälja piller.
[ ] Jag har tagit mediciner mot depression.
[ ] Jag harhaft anorexi och/eller bulimi.
[x] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.
[x] Jag har vaknat gråtande.
[x] Jag har somnat gråtande.

DÖDEN
[ ] Jag är rädd för att dö.
[ ] Jag hatar begravningar.
[ ] Jag har sett någon dö.
[x] Någon nära till mig har försökt begå självmord.
[ ] Någon nära till mig har begått självmord.

MATERIALISM
[x] Jag äger en iPod eller en mp3-spelare.
[ ] Jag äger många dyra designerväskor.
[x] Jag äger något från H&M.
[ ] Jag samlar på serietidningar.
[ ] Jag äger något från Benetton.
[x] Jag äger något jag köpt på E-bay.

RANDOM
[x] Jag kan sjunga så att andra kan lyssna på det.
[ ] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang. -
[x] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor-
[ ] Jag ser på nyheterna.
[ ] Jag dödar inte insekter.
[x] Jag svär ofta.
[ ] Jag sjunger i duschen.
[ ] Jag är en morgonperson.
[ ] Jag betalade för min rington.
[x] Jag är petig med grammatik.
[ ] Jag är en sportfanatiker.
[ ] Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar
[ ] Jag är bra på att baka.
[ ] Min favoritfärg är vit, röd eller blå.
[ ] Jag skulle kunna ha pyjamas på mig till skolan.
[x] Jag vet hur man skjuter. poff
[x] Jag är kär i kärleken.
[x] Jag skrattar åt mina egna skämt.
[ ] Jag äter snabbmat varje vecka.
[x] Jag är bra på matematik
[x] Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet.
[x] Jag är väldigt kittlig.
[ ] Jag älskar mörk choklad.
[x] Jag spelar dataspel och/eller tv-spel.
[ ] Jag är bra på att minnas ansikten.
[ ] Jag är bra på att minnas namn.
[x] Jag har ingen aning om vad jag vill göra resten av mitt liv

HÄLSA
[ ] Jag föddes med en sjukdom.
[ ] Jag har fått stygn på ett öppet sår.
[ ] Jag har brutit ett ben i kroppen.
[x] Jag har suttit hos läkaren med en vän.
[ ] Mina visdomständer har tagits bort.
[ ] Jag har genomgått en allvarlig operation.
[x] Jag har haft vattkoppor.
[x] Jag har haft/har astma.

RESANDE
[x] Jag har kört/åkt mer än 300km på en dag.
[x] Jag har flugit.
[ ] Jag har varit i Ryssland
[ ] Jag har varit i Kina.
[ ] Jag har varit i Japan.
[ ] Jag har varit i USA.
[ ] Jag har varit i Afrika.
[ ] Jag har varit i Asien.
[ ] Jag har varit i mer än 10 länder

EFARENHETER
[x] Jag har tappat bort mig i min hemstad.
[ ] Jag har sett en fallande stjärna.
[ ] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.
[x] Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas.
[x] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.
[x] Jag har sparkat en kille mellan benen.
[x] Jag har varit i ett casino.
[ ] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
[x] Jag har lekt sanning eller konsekvens.
[ ] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.
[x] Jag har krockat i en bil.
[x] Jag har medverkat i en teater.
[x] Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet.
[x] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.
[ ] Jag har sett norrskenet.
[ ] Jag har suttit på ett tak på natten.
[x] Jag har aprillat någon.
[x] Jag har åkt taxi.
[ ] Jag har ätit sushi.
[ ] Jag har åkt snowboard.

UTSEENDE
[x] Jag är kortare än 170cm.
[x] Jag blir lätt brun.
[x] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.
[x] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.
[x] Jag är osäker över mitt utseende.
[x] Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis.
[x] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
[x] Jag har en piercing.
[x] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen.
[ ] Jag har fräknar

FAMILJ
[x] Jag har svurit åt mina föräldrar.
[x] Jag har rymt hemifrån
[ ] Mina biologiska föräldrar är ihop.
[ ] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.
[x] Jag vill ha barn nån dag.
[ ] Jag har barn.
[ ] Jag har mist ett barn.

SKOLA/JOBB
[ ] Jag studerar.
[x] Jag jobbar.
[x] Jag har somnat i skolan/jobbet
[x] Jag har missat mer än en vecka av skolan.
[x] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats.
[ ] Jag har fått sparken.


SKAMLIGHETER
[ ] Jag börjar fortfarande gråta av Disney filmer.
[ ] Jag har pissat på mej av skratt
[ ] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat.
[x] Jag har gråtit av skratt.
[ ] Jag har limmat fast min hand i något.
[x] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan
[x] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats


> Tbx från Kristinehamn

Gomorron på er! Nu är jag tbx hemma efter att ha varit i Kristinehamn (i Värmland) och jobbat som croupier. Mycket trevligt folk träffade jag, även om det vart ganska lugnt på krogen "Ankaret" där jag var och spelade. Var faktiskt skoj med lite Road Trip med Ronja med. Lyssnade på massa bra musik, sjöng, tjötade, tog små rökpauser o matpauser o sånt^^ Var iofs framme typ 40 minuter innan vi skulle börja, men var som sagt skoj.

Nää, om man skulle ta o sova då? Hmm... Gick o la mig typ halv 4 igår natt och vaknade vid 11-tiden och kunde inte somna om. Inte mkt sömn. Sen dess har jag varit vaken. Borde väl sova, men ska ju hem till Mammsen och syrrorna imorrn. Minisyster har ju födelsedagskalas. O går man o lägger sig o sover bara några timmar o ska upp sen utan att vara utsövd är man ju dröntrött... Är väl förmodligen mindre trött om jag sitter uppe tills vi åker? Hmm... Hur ska jag göra? Hur hade ni gjort? =P Nattuggla är jag ju... Fast jag ska ju upp o jobba på måndag med. Vilket litet dilemma det här blev då. Hjälp mig.

xoxo
Nicolsan


> Värmland nu

Förlåt för så dåligt uppdatering av bloggen idag, men nu så ska jag åka till Värmland och jobba. Ingen ledig helg här, inte. Men ni får ha en toppen lördagkväll, gott folk!

xoxo
Nicolsan

> Borde sova

Gomorron. Varit vakna länge, eller? Själv vaknade jag för ganska exakt en timme sen. 10.50. Jobbat natt och borde ju egentligen sova, men kunde inte mer. Får väl se om jag slumrar till någon gång under dagen. Min O-J sover fortfarande, den sömntutan... Väntar på att han ska vakna nu så vi kan trycka i oss lite frulle.
Sen måste vi åka o köpa en present till minisyster-yster som fyller 11 år på torsdag. Men hon ska firas imorgon för på måndag och resten av veckan jobbar ju jag som vanligt och på tisdag åker Mami, Mamis sambo, lillasyster och hennes pojkvän samt minisyster till Kroatien och är borta i 2 veckor. (Ni får ha det underbarast!). Men dessvärre har jag ingen somhelst aning om vad man ska köpa till henne. Några bra förslag, måntro? Jaa, annars får vi väl kika runt i butikerna och se vad vi hittar. Förra året fick hon iaf 2 biobiljetter. Nä, nu ska jag göra iordning mig hade jag tänkt.

xoxo
Nicolsan

> Croupier

Nu kom jag nyss hem från jobbet som croupier, alltså Black Jack-dealer. Gick mycket bra idag, faktiskt. Var inte så jättemånga ute, visserligen. Blir nog ännu mer imorrn när man ska till värmland och spela. Återstår att se.

Nu ska jag tvätta bort sminket, fila gaddarna och gå o lägga mig i stora, mjuka sängen och sova hade jag tänkt. Ni får sova så gott! Natti.

xoxo
Nicolsan

> The O.C. Supertones

Bjuder på en underbart skön låt, här får ni The O.C. Supertones - Wake me up on time. Synd det inte var ngn video till, men det är ju bara att lyssna och njuta:


Nu måste ni bara erkänna att den var förjäkla skön?^^ Jag älskar den, så sanslöst go'. Me like, helt i min smak, faktiskt. Ni får gärna tipsa mig om mer musik i denna stilen om ni vill.

xoxo
Nicolsan

> McDonald's

Nu har vi kommit hem från McDonald's. Varit o käkat på Felix rast. Åt varsin såndär McPlusmeny där man fick glas till =) Gröna Coca Cola-glas. Najs najs, så nu har vi 4 sådana, för förra året när den kampanjen var fick vi med 2 sådana.

Nu ska jag öva lite Black Jack så jag är taggat till sen när jag ska jobba. Money money. Vad ska ni göra ikväll? Festa? Åh, det hade suttit fint o festa till det, faktiskt. Men nu är det jobba jag ska ställa in mig på.

xoxo
Nicolsan

> 1 år och 8 mån

Idag är det den 4 Juli, alltså firar jag och O-J 1 år och 8 månader tillsammans. Vi blev alltså tillsammans den 4 November 2006 =) Om 4 månader har vi varit tillsammans i hela 2 år, tänk så fort tiden går. Underbart har det varit, är det nu med, och kommer det förbli. Jag älskar min O-J massa massa massa. Nicolsan hjärta O-J <3 Kärlek på HÖG nivå, alltså kärlek till MAXX som lilla jag brukar uttrycka mig.

xoxo
Nicolsan

> Vunnen bloggtävling

Idag kom min vinst på posten! Det är nämligen så att jag vann Blondstar's bikinitävling. Såhär ser den ut för er som inte redan vet:


Perfekt med en ny, snygg bikini nu när jag ska till Bulgarien den 24 Juli. Tack för vinsten och en bra blogg, Blondstar!

xoxo
Nicolsan

> Dagens outfit

Här har vi då dagens outfit från när jag gick upp imorse, på jobbet och tills nu. Blev väl inte världens bästa bild, men den får fungera. Hade även en grå luvtröja som jacka då jag var ute. Men nu har jag tänkt hoppa in i duschen, sen tar jag på mig ngt annat och sen byter jag kläder ännu en gång innan jag ska till andra jobbet, då jag måste ha lite elegantare och stilrena kläder på mig. På casino-jobbet har jag svarta långbyxor (som aldrig är jeans, för det får man inte ha) och en vit skjorta (som man får ha väst över om man vill). Till det har jag då också svarta klackskor. Men här kommer iaf min första outfit (som jag fortfarande har på mig):


1. Vit/svart/lila/grå tunika med texten "Fashion" - Gina Tricot.
2. Svarta leggings - (Minns ej vart jag köpte dem?).
3. Metalliclila ballerinaskor "Attitude" - Din Sko.

Yes, det var vad jag har på mig nu, som sagt. (Och jag vet att det är stökigt i hallen just nu, vilket syns på bilden). Kanske kan hända jag lägger upp bild på vad jag tar på mig sen också, det får vi se. Det märker ni.

xoxo
Nicolsan

> Dagens outfit-bild?

Nu är jag hemma från jobbet (fick sluta lite tidigare) och ska duscha och göra lite annat hade jag tänkt. Ska käka på McDonald's med Felix har vi planerat också. När han har rast (han jobbar där, alltså). Måste förbereda mig för att jobba inatt med. 23.00 ska jag vara redo att köra igång och spela, alltså bör jag vara där ca 22.45.

Men om man skulle ta o hoppa in i duschen nu då, kanske. Eller vill ni kanske ha en "dagens outfit"-bild först? Tänkte tagit en imorse, men kamerabatteriet var urladdat. Nu har jag laddat det och ska nog ta en bild dådå. Om ni vill alltså?

xoxo
Nicolsan

> 09.10

Nu är klockan 09.10 och jag måste gå till bussen om bara någon ynka minut. Har iaf varit duktig och tagit på mig solkräm idag. Spf 20, så jag ska förhoppningsvis kunna vara ute i solen utan att ta skada =) Igår blev jag ju brunare på de partier jag redan var brun på, men röd på de vitare partierna o så. O ngn kräfta vill jag ju helst undvika att se ut som.

Nu är klockan 09.13 och jag måste gå till busen för att åka iväg till jobbet. Men ni får ha det så bra idag med vad ni nu hittar på förngt skoj!

xoxo
Nicolsan

> Grattis till flickan

Jag måste bara skriva ett blogginlägg till nu innan jag går och lägger mig. Jaa, alltså jag hade lovat mig själv att jag skulle vara i säng innan 22.30 idag. Så det ska jag allt ta och hålla (för typ första ggn, men man måste ju börja ngnstans). Jag ska ju faktiskt jobba först imorrn bitti, går väl upp vid 7-halv 8 ellerngt. Hemma vid 4-tiden. Sen så börjar jag jobba klockan 23 igen och slutar 02.30, så hemma och redo att sova vid ca 03.30. Så det gäller ju att vara pigg.

Jag vill iaf tillägna detta inlägget min älskade vän. Vi har varit vänner i ungefär 7 år och är det fortfarande. Det är så att hon fick en dotter klockan 8 imorse! Grattis, gumman. Ser jättemkt fram emot att få komma på dopet.

Nu ska jag sova. Ni får ha en go' kväll och natt, jag ska försöka somna med. Att gå och lägga sig är ju en sak, men somna är en annan. haha, får hoppas det går bra. Grattis än en gång, vännen. Natti people!

xoxo
Nicolsan

> Supersize vs. Skinny

Nu sitter jag och ser på Supersize vs. Superskinny och käkar Ananasringar på burk =P Väldigt gött är det faktiskt. Programmet är det första ggn jag ser på, faktiskt. Man lär ju sig en del. Lite roande att hon på TV just nu kör bebismat-dieten med. Nu tränar de på gym... Kul o se den stora killen utvecklas så genom att äta mindre, nyttigare och faktiskt tycka om att gå på gym o sånt... Jaa, helt okej program änsålänge.

Åh, jag som inte ska vara beroende av några TV-program, jag blir ju så låst till de tiderna. Jag är hoppläs. Sen jag slutade skolan har jag varit extremare med den än någonsin förr. "Oj, måste vara hemma till 20.00 för då börjar Gossip Girl..." osv. Inte alltför bra. Vid 21.00 idag är det Lyxfällan med. Det kan jag inte missa.
                   
Oj, upptäckte att jag är lite solbränd. Blev ju så brun och fin igår, men idag när jag skulle sola de partierna där det blev streck där det bruna bröt av till vinterhyn så blev det rött idag. Gjorde lite ont att klia sig där. Får vara lite försiktigare i solen.

Pratade nyss med Mandi i tele. Imorrn bär det av till Blekinge för henne. Skulle iofs höras imorrn igen, men Mandi, du får ha det så kul iaf. Jag har inte sökt några jobb än idag. Kände mig inte motiverad och hitta inget jobb som passar mig. Alla ligger ju typ skuitlångt bort o sånt. Jag har väl inga större problem med att flytta, men ska jag flytta långt så ska det vara ngt jobb som jag verkligen vill ha med... Nu börjar Supersize vs. Superskinny på TV igen.

xoxo
Nicolsan

> Adept - At least give...

Här har ni min favoritlåt! Älskade Adept med "At least give me my dreams back you negligent whore!"... Jaa, vad mer ska jag säga? Den låten ger mig rysningar. Bättre finns inte i mina öron just nu... Störtskön helt enkelt. Lyssna själva:Låten skickade min älskade broder till mig. Tack för det!... Bandet är ifrån Trosa utanför Sthlm, alltså svenskt. Och... hhhelt underbar musik gör de som ni kanske hörde? Vad tyckte ni?

xoxo
Nicolsan

> Mami-besök

Nu åkte O-J's Mami precis hem som vi hade på lite besök idag. Åt blåbärs-glasstårta från Klings glass som hon hade köpt med sig. Mycket god, faktiskt. Nu sitter O-J och spelar Zelda på Gamecubet och jag tänkte ta och söka lite jobb då det var några dagar sedan jag gjorde det nu. Går det ngt bra på TV idag? Ngn som vet? Vad ska ni göra ikväll för övrigt och så då?

xoxo
Nicolsan


> Solat på jobbet

Nu är jag hemma från jobbet. Så, vad gjorde vi på jobbet idag då? Jo, vi gick till Framnäsbadet i Lidköping. Så jag har gått flera timmar idag, och sen så solade jag de timmarna vi var vid badet. Så det har vart en ganska soft dag förutom allt gående. Har fått blåsor på hälarna av skorna med. Hade ingen upphöjd häl på de skorna, vilket inte funkar för mig. Inte bra, får ta skor med liten klack imorrn så jag slipper plåga fossingarna allt för mkt. (Bilden här nedan är på Framnärbadet och lånad från lidkoping.se).


Nu kom min O-J hem från affären med. Blir hamburgare till middag idag =) Mumma, jag som bestämde vad vi skulle käka. Inte för att jag blir hungrig i den här värmen, men kroppen behöver ju ändå mat, liksom. För övrigt är det ungefär 30 grader i skuggan här just nu. Riktigt, riktigt hett med andra ord.

Käkat glass idag också. En "Geisha"-glass. Jättegod var den. Sådär härligt nougatig i, mums. Nu ska jag nog ta och börja med maten, tror jag allt.

xoxo
Nicolsan
 

> Jobbdags

Nu är jag vaken, iordninggjord och det är snart jobbdags. Jag är redo att dra till bussen, Ska bara på toa först, men det är upptaget där just nu^^ Idag ska vi gå och bada med barnen har vi planerat. Vad ska ni göra idag då? Nu blev toan ledig, så nu ska jag dra.

xoxo
Nicolsan

> Verkligen läggdags

Jag har fortfarande inte kommit i säng. Inte så förvånande, kanske? Tyvärr inte det minsta förvånande för mig... Det är ett vanligt fenomen att jag strosar runt uppe såhär dags trots att jag ska upp skit-tidigt och jobba imorgon. Riktigt jobbigt, faktiskt =/ Men nu är det verkligen läggdags för min del. Var det ju iofs verkligen för 2 timmar sedan också. Men nu ska jag ta raka spåret till sängen. Godnatt!

xoxo
Nicolsan

> Onsdagens TV-kväll

Onsdagkvällen med TV3 på har sett ut som den brukar: 21.00 Pussycat Dolls, 22.00 Project Runway och 23.00 Sex and the City. Åh, jag som behövde gå o lägga mig tidigare idag. Blev inte riktigt så. As usual. Jag är verkligen överdrivet skitkass på det här med att gå och lägga mig i tid och få ordentligt med sömn på natten. Fattar inte att jag aldrig lär mig. Ngn mer som har/haft problem med detta? Vad ska man göra åt det? Jag försöker verkligen bättra mig, men det funkar inte. De visar helt enkelt alldeles för bra TV-program alldeles försent på kvällen... Eller kanske inte. Jag sitter ju uppe precis lika länge även när jag inte har TVn på. Vill hinna med så mkt, men får ingenting gjort känns det som. Hjälp mig?

Nu måste jag verkligen stänga av TVn och göra mig iordning för att sova. Måste dessutom ta fram kläder tills imorrn. Då ska vi nämligen åka och bada med barnen på jobbet.

xoxo
Nicolsan

> Apivita rengöring

Jag som har så väldigt torr hy hittade en tävligt här där man kan vinna Apivitas rengöring och ansiktsvatten för just väldigt torr hy! Alltså dessa:

(Rengöring 50ml och Ansiktsvatten 50ml). Så nu håller jag tummarna som bara den och hoppas på vinst!

xoxo
Nicolsan

> Project Runway

Som vanligt fastnade jag framför Project Runway nu efter Pussycat Dolls. Spännande, och så skulle det komma en modeikon. Designarna klurade och klurade på vem det kunde tänkas vara. Jag var helt inne i TVn och funderade med. Så gick hon in genom dörren, och så var det Sarah Jessica Parker! Shit, jag blev helt till mig =P Haha, var längesen jag levde mig in så hemskt mkt i TVn.
Som ni säkert märkt vid det här taget så sitter jag ofta vid datorn samtidigt som jag tittar på TV. Det gör också att jag är en liten aning frånvarande ibland när jag ser på TV. Sheat, nu är jag helt stuck i TVn. Tur det blev reklampaus^^ Jamena TVn brukar jag som sagt inte leva mig in i, men musiken däremot. Satt och lyssnade på mina älskade Adept idag på bussen, och höll på att glömma att gå av på rätt hållplats =P Farligt att lyssna på för bra musik ibland, alltså. Satt dessutom och läste Vecko Revyn samtidigt. Dubbelt borta. Inte för att det är ngn favorit-tidning, men helt okej iaf. Vilket lever ni er in i mest, TVn eller musiken?


xoxo
Nicolsan

> Pussycat Dolls

Nu har man duschat klart. Mycket skönt vill jag lova! Så nu sitter jag och ser på Pussycat Dolls. Missade de första 5 minuterna, men det är sånt man får leva med. Oj, nu fastnade jag helt i TVn. Drama drama =P Spännande värre. Nä, nu måste jag kika vidare. Uppdaterar snart igen...

...Trodde jag, ja. Nu blev det ju reklampaus =P Haha. Vilket flyt jag har, då! Men så bra, då hinner jag gå och kamma igenom mitt hår. Ni missar väl inte Pussycat Dolls på TV3 nu? Uppdaterar som sagt snart igen.

xoxo
Nicolsan

> Sköna duschen

Jag har då fortfarande inte hoppat in i duschen. Men Mandi ringde, så pratat med henne en halvtimme ellerngt. Men nu så ska jag ta en skön dusch =) Sen ska jag se på Pussycat Dolls. C ya later.

xoxo
Nicolsan


> Värmland på lördag

Jaa, det blev att jobba i Värmland på lördag natt. Jaa, blir ju en erfarenhet det med =) Blir nog spännande, tror jag. Har ju aldrig varit där. Då där ska jag jobba som croupier dådå. Black Jack-dealer, alltså. Får hoppas jag drar in riktigt mkt money ;P hehe. Och på fredagen jobbar jag också med det. Fast i Skara då. Gött att slippa åka så långt, faktiskt.


Men nu ska jag nog försöka få tummen ur och söka lite jobb. Har ju förresten jobb nu när dessa jobbveckorna som kollo-ledare är slut. I klädbutiken, sen så åker jag till Bulgarien o sen när jag kommer hem blir jag typ arbetslös om jag inte hittar ngt tills dess. Det är minsann inte lätt att leva. Men nu bör jag sätta igång. Måste duscha o så med. Vad hittar ni på ikväll då?

xoxo
Nicolsan

> Phu, varmt!

Sheat så varmt det är ute, phu! Man smälter ju nästan =P Kommit hem från jobbet nu. Hade ett missat samtal på mitt gamla nummer från Träslövsläge i Varberg... Konstigt, ingen aning om vem det kan vara.

Nu så ringde schemaläggaren på casino-jobbet nyss med och ville att jag skulle jobba med Ronja i Värmland på lördag. Hmm, funderar på det. Om det är på samma casino så tror jag att jag är på, faktiskt. Kan nog vara kul och Ronja tycker jag ju om, hon är ju skitmysig. Hade det varit ngn annan, så vet jag inte. Eller aa, hade förmodligen tvekat mer då iaf. Jag slipper iaf att köra från Skara, för jag åker isf med henne. Men mezzade henne nu med... Hmm, funderar så det luktar bränt här, känns det som nu^^ Haha... Tydligen så var det inte på samma casino, men lockar ju lite ändå..

Ellis och O-J spelar Super Mario Sunshine på Gamecubet o käkar glass =P Så sötiga de är. Hmm, nä om man skulle laga lite käk? Hm, fast nej, man blir inte hungrig nu när det är såhär varmt ute. 25 grader i skuggan nu. Med andra ord väääldigt varmt i solen. Ganska svalt härinne iaf, så lite svalkande, typ. Vad gör ni nu i värmen då?

xoxo
Nicolsan

> 8,5 timmar sedan

Nu är det ca 8,5 timmar sedan mitt senaste blogg-inlägg. Ganska mkt låter det som^^ Hehe. Nu är jag iaf vaken och iordning-gjord och redo för att dra till bussen. Måste gå alldeles strax. Ellis följer inte med till jobbet idag, hon skulle stanna hemma med O-J istället hade hon bestämt sig för.

Idag ska det pillas ytterligare med bloggen, dock inget som har med designen att göra då den är klar. (O-J vill bara att du ska kommentera, Cissi! Eftersom du har Mac och Safari eller vad det var, så gör gärna det. Skriv om ngt ser fel ut). Lite annat stuff. Vad det är märker ni sen när jag kommit hem och fixat det.

Oj, nu är klockan mycket och jag måste gå till bussen om jag ska hinna. Men min dagliga morgon-fråga: Vad ska ni göra idag? Kul att veta^^ Ni får iaf ha en bra dag! Jag uppdaterar när jag kommit hem igen.

xoxo
Nicolsan


> Alldeles för sent

Nu är det minst sagt läggdags för mig. Alldeles för sent, precis som valigt. Inte en enda dag sen jag började det här jobbet har jag lyckats gå och lägga mig i vettig tid. Vilket ju gör det så extremt svårt att även gå upp i vettig tid... Jobbigt, jobbigt, men bara mitt eget fel. Blir ju bara stressigt och jobbigt när jag är så natt-ugglig som nu. Måste bli ändring på det snart, minsann. Imorrn kommer Mami och hämtar hem minisyster-yster. Blir nog tomt, men lite skönt ändå =P Då hinns lite annat såsom jobbsökning med.

Men som sagt, nu ,åste jag verkligen sussa. Sov så gott, allesammans! Sweet dreams. Det ska jag försöka göra, de få timmarna jag hinner innan jag ska upp igen. Natti!

xoxo
Nicolsan

> Helklar bloggdesign

Nu är min nya bloggdesign helklar och bug-fri, äntligen! Vad tycks? Nu vill jag ha massa respons, jag är jättenyfiken på vad ni tycker. Den är fortfarande gjort i Flash för att informera er som inte redan läst det =) Min pojkvän jobbar med det programmet nämligen, gör hemsidor och liknande.

Jag är iaf jättenöjd med designen måste jag säga! Är det nu så att ni skulle hitta ngn bug så var snälla och skriv det till mig så det kan åtgärdas. Jag kör nämligen med nyaste Internet Explorer och pojkvännen med Mozilla Firefox, så förhoppningsvis borde vi sett det, men you never know, right?


xoxo
Nicolsan

> Elf

Nu sitter jag här och käkar Ellis och O-J's goda chokladmuffins som de har bakat. Mumma! TV:n står på och i PS2:et (som vi har som DVD-spelare) sitter filmen "Elf". Det är förresten också en av mina favoritfilmer. Jag tycker den är skitkul^^

Handlar om en man som blir bortadopterad till en "Elf" som liten och växer också upp som en sådan. En tomtenisse, alltså. Trots att han är typ 4 ggr så stor och lång som dem. Men så får han iaf reda på att han är adopterad och åker till New York och letar upp sin pappa. Som för övrigt är med på stygga listan. Aa, går inte riktigt att förklara, man borde nog se den ist =P ...

Lånar informationen om filmen från CDON.com:
En julafton för länge sedan fick jultomten en överraskning när han återvände till Nordpolen... ett litet barn från ett barnhem hade krypit ner i julklappssäcken! Buddy adopterades av en godhjärtad tomtenisse som uppfostrade honom i sann nisseanda. Men när man är tre gånger så stor som alla andra och usel på paketinslagning är det inte lätt att känna att man platsar i tomtenissarnas värld. För någonstans där ute finns Buddys biologiska familj och den här julen är han fast beslutsam att hitta dem. Men New York är en tuff stad för en kille som tror sig vara en tomtenisse - alla hårdhudande människor verkar ha glömt bort den sanna meningen med julen!


CDON.com har för övrigt sommar-rea på den filmen nu, så den kostar endast 39 kronor! Kika gärna in här för ett riktigt fynd. Filmen är riktigt skön, tycker jag allt. Poängen blir 4,5 N av 5 = NNNN+. Skitbra med andra ord. Det är en sådan där film som man blir väldigt glad av att se. En hel del i filmen är t.o.m så kul att man skrattar^^ Älskar sådana filmer. Inte sett filmen? Gör det!

xoxo
Nicolsan

> Hur naturlig?

Här ska man tydligen kryssa i det som stämmer in på sig själv. Jaa, så det gör jag väl då. Vad jag blir enligt testet kan man ju räkna ut sen då...

Nur naturlig är jag/du?

Du har....
(x) Mascara över 100 kr
(x) En plattång
(x) En locktång
(x) Designparfym
( ) Foundation över 200 kr
(x) Ögonfransböjare
(x) Olika borttagningsmedel
(x) Speciell hårbalsam i en sprayflaska (en tub)
(x) Läppglans över 100 kr
(x) Hårinpackning
( ) Bodybutter
(x) Bodylotion
(x) Parfym över 300 kr

Du ...
( ) Använder locktång/plattång varje dag
( ) Använder fondation varje dag
( ) Använder mascara varje dag
( ) Använder kajal varje dag
( ) Avänder läppglans varje dag
( ) Använder bodybutter varje dag
( ) Använder bodylotion varje dag
( ) Använder ansiktsrengöring varje dag
( ) Använder hårinpackning varje dag
( ) Använder hårspray varje dag
( ) Tränar på Gym
( ) Klipper dig varannan/varje månad

Du har...
() Tonat håret
(x) Färgat håret
(x) blekt håret
( ) Hårförlängning
(x) Piercat dig
(x) Tatuerat dig
(x) Tagit hål i öronen

 0-10  Naturligtvis naturlig, tjejen
10-20 Konstgjord behandlad blomma
20-25 Fryst jordgubbe
25-30 Barbiedocka, bara plast

...Jaha, jag fick alltså 16 om jag inte räknat fel. "Konstgjort behandlad blomma". Hmm, ingenting jag kan hålla med om. Jamena om jag köper mig en locktång eller använder hårinpackning, skulle jag då vara onaturlig? Ganska fjantigt test enligt mitt tycke om jag ska vara ärlig. Jamena vad betyder "Fryst jordgubbe" då? Hm, aja, nu har jag testat mig iaf^^ Lade dessutom märke till att det finns fler än 30 punkter. Vad blir ni då och vad anser ni om detta test? Ingen stor grej, givetvis, bara skrev vad jag tyckte för skojs skull.

xoxo
Nicolsan

> Make Up Store

Jag är med och tävlar om en goodiebag från innehållande smink från Make Up Store till ett värde av 455 kronor. Var med du också, vettja! Tävlar gör du här.

xoxo
Nicolsan

> Värsta dagiset

Nu är jag hemma från jobbet. Idag var det huuur mkt ungar som helst där. Värsta dagiset typ. Det tog minsann på krafterna kan jag säga. Meningen ungarna ska vara från 8-12 år, men det var så små som 5-åringar där. 5 ledare och över 15 barn om jag inte minns fel. Ett väldigt ståhej med andra ord. Det pysslades, ritades, sågs på film, spelades brännboll, fotboll och andra boll-lekar. De klättrade ute på klätterställningen, gungade, spelade kort, spelade biljard, lekte dunkgömme och en hel del annat. Förstå att man haft mkt o göra idag, eller? =P Helt slut är jag. och sommarväder till maxx ute.Katterna är som galna ochjag vill så sjukt gärna öppna på balkongen, men det går ju inte för Maxxi-kissen bara går över till grannens balkong och in i hans lägenhet =S Vad ska man göra för att slippa det problemet egentligen? Det är riktigt jobbigt, faktiskt. Jaa, nu hade det vart gött att sätta sig ute på balkongen med en bra tidning och en kall, fruktig smoothie, men det hinner jag inte. Ska äta lite mat nu, sen börja tvätta kl 17. Många maskiner vi behöver köra idag med, får hoppas vi hinner alla. Sängkläderna måste tvättas, och tvättkassarna är alldeles fulla nu med. Jobbigt värre. Oj, så klagig jag låter, det var inte meningen.

Men nu måste jag verkligen sätta igång. Vad har ni för planer för dagen då? Säkerligen (och förhoppningsvis) roligare än vad jag har, eller? C ya later.

xoxo
Nicolsan

> Guten morgen

"Guten morgen", eller vad säger man? Vad är det för språk egentligen? Tyska? Haha, aa, iaf, det är 'god morgon' jag menar. Nu är jag redo att gå till jobbet. Eller gå till bussen till att börja med. En annan som inte är det än är minisyster. Jag får ryck på den människan, alltså. Herregud, så sjukt långsam man kan vara. Hmm, aja, får la gå o skynda på henne lite. Vad har ni för planer för dagen då? Jobba med, kanske?

xoxo
Nicolsan

RSS 2.0