> Ny blogg

Som ni säkert märkt så strular denna bloggen. Går inte att kommentera och jag får inte heller fix på det. Så jag lägger helt enkelt den här på hyllan för att helt och hållet fokusera på en ny blogg!

Adressen till den är; http://sanzetth.blogg.se

Här kommer det alltså inga nya updates längre. Ses i den nya ;) Och glöm inte att kommentera nu när jag faktiskt kommer kunna ta emot kommentarer!

xoxo
Nicolsan

> Håret före/efter

Ja, just det, ja! Måste ju givetvis lägga upp bild på nya hårfärgen. Här kommer före och efter:


Vad tyckte ni? En aning mörkare nu ;) Jag är i alla fall nöjd och det är väl det som är huvudsaken. (Och jaa, jag ser hur blek jag ser ut på den nytagna bilden, men jag är sjuk och står  hemma med fönstrets kyliga höstljus rätt i ansiktet. Och jag är väldigt ljus-hyad dessutom.

xoxo
Nicolsan

> Influensa-varning!

...Blev inget "brb" igår kväll. Men nu är jag i alla fall tillbaka. Gomorron på er, förresten! Hur står det till denna soliga fredag-morgon?

Här är det väl ingen höjdare. Blev inget jobba för mig igår och inte idag heller. Skulle egentligen jobbat imorgon med, men får inte börja jobba igen förrän tidigast måndag enligt läkarna. Och då enbart om jag känner mig betydligt bättre. Fan, jag som blir så hemskt rastlös när jag inte jobbar alls. Dagens I-landsproblem? Maybe. Det vart faktiskt helt seriöst influensa-varning på mig. Iih! Inte bra. Igår blev det raka spåret till akutrummet inne på vårdcentralen, där jag fick andas med någon special-luft, blev medicinerad och stucken i armen. I totalt 1,5 timme blev jag kvar där. Fick sedan E-recept och hämtade ut mediciner för nästan 500kr på apoteket =/ Ush, jobbigt. Skakade som bara den efter special-luften, men det var normalt sa de. På måndag får jag provsvaren, så då får vi se vad det är.

Röka kunde jag inte heller göra igår, vilket var hejdundrans superjobbigt. Addicted? Hmm... 2 cigg på en hel dag! Shit, men lite abstinens var det faktiskt. Nu måste jag nog dock ta mig en cigarrett, för annars går jag nog under, och det vore ju inte så trevligt. Vad gör ni för skoj idag?

xoxo
Nicolsan


> Klippa håret

Godkväll,

Nu är klipptiden beställd, fick bli på onsdag nästa vecka klockan 10.00 på H.E.A.D. Ngn som vart där? Verkade proffessionellt iaf och det vart en manlig frisör jag skulle klippa mig hos. Vart grymt nöjd med min förra manliga frisör som jag hade innan jag flyttade och dessutom är ju sveriges främsta kändis-frisör man. Så kanske ligger det ngt i det?^^

I tisdags sussade Hanni hos mig. Vi gjorde jättemycket och jättegod kycklingsallad och hon färgade mitt r. Kanonmörkt och skitsnyggt blev det. Purrfekt med klippningen sen med.

Nu ska jag duscha med min älskling-pälskling. Brb...

xoxo
Nicolsan


> Shoppingen update

Kom på att jag skrev ett inlägg om vad jag skulle inhandla när lönen kommit (http://nicolsan.webblogg.se/2009/august/loneshopping.html#comment). Update av den kommer här:

Vad som planeras inhandlas/fixas är;
*Ny tandborste (sån där med vibrator som jag har nu, skitbra är den).
*Örngott i siden (påstås vara jättebra för håret).
*Klipptid! Minst sagt tid att toppa håret nu. Topparna ser inte roliga ut, men håret växer iaf som bara den.
*Sminkborttagning (inte mycket kvar i min jag har nu).
*Ny plånbok (om jag nu hittar någon som faller mig i smaken).
*Kalender/almanacka.
*HDMI-sladd.
*Nytt tangentbord (om jag har råd), mitt är inte samarbetsvilligt alls längre. "S"-knappen är skittrög och bokstäverna på tangenterna är halvt om halvt bortskrapade).

Som syns har jag en del kvar. HDMI-sladden är beställd och har antagligen anlänt hemma i brevlådan (aka dörren) idag. Jag har dock inte varit hemma, så är inte säker. Klipptiden ska fixas i veckan, och då ska det även inhandlas en kalender. Tandborsten köps väl också i veckan, förmodar jag. Örngottet skulle jag faktiskt kunna beställa hem redan ikväll. Får väl se om jag orkar.

Så nu vet ni hur det ligger till på den fronten (och jag vet också, mest därför jag uppdaterade)^^. Men nu blir det iaf alvedon, vatten, cigg och en rejäl snytning av min snoriga stackars näsa. Ha det fint!

xoxo
Nicolsan


> Ett år <3

Hoppsan hejsan!

Låter som att jag är på världens topphumör och är pigg som bara den, eller? Om det ändå vore så väl =P Jag sitter hemma hos älskling o mår bajs. Är förkyld, har feber, hostar, ont i halsen o är supervarm/fryser om vartannat. Ingen bra kombination, right? Hm, nej. Jobbat idag och så blir det även imorgon. Om det ändå vore så väl att man hade råd att stanna hemma från jobbet. Men ikke. Jag får allt lov att gå ändå. Så länge jag inte spyr tänker jag jobba. Obetald karensdag och 80% lön de resterande sjukdagarna är ingenting för mig. Inte just nu i alla fall. Vad som känns sanslöst jobbigt däremot är att jag har en 6-dagars vecka framför mig. Men det är bara att bita ihop, livet är hårt.

Imorrn kväll kommer Hanni och vi ska göra egen kycklingsallat o hon ska få den stora äran att färga mitt hår. Skulle jag behövt fixa för flera månader sedan egentligen, men har inte blivit av. Men imorrn, så!

Och eftersom jag ändå kör en update nu så kan jag ju passa på att nämna att den 30 Augusti var det min och älsklings dag! Ett helt år tillsammans <3. Cute, huh? Kärlek!

Nu vill min honey-boy att jag ska sätta i mig en chokladboll, men det vill inte jag. Vette tusan om jag skulle känna någon smak ändå. Huvudvärken börjar tränga sig på igen, så blir till att proppa i mig två alvedon och pimpla massa vatten. Jag vill vara frisk.

Annat jag planerar ta tag i nu i veckan är fixa klipptid, handla och städa hemma. Vad har ni för vecko-planer?

xoxo
Nicolsan

> Alone

Sometimes I just wish I had someone to come home to...

xoxo
Nicolsan