> Mario Kart

Det var hemakt så tiden går fort. Efter förra inlägget åt vi mat, såg på Katten Gustav 2 och sen kom Lollan. Då lirade vi en del Mario Kart o lite annat.  Mycket skoj, trots att det inte gick så bra för mig. Jag gillar minsann inte "Rainbow Road" eller vad den hette. Ush för den =P Haha.  Sen gjorde O-J kvällsmat som bestod av cocospannkakor. Mycket gott.
Efter det duschade vi och nu är det läggdags. Lollan gick hem när O-J började med pannkakorna. Imorrn ska jag och minisyster till jobbet igen. Natti natt!

xoxo
Nicolsan

> Rastlös

Favorittidning: In Touch
Bästa saken som händer i sommar: Bulgarien helt klart. Om 3 veckor gäller det, tjejer!
Längd: 1.62 m
Delar gärna garderob med: Systrarna Olsen
Vanligaste färgen på mina kläder: Grå, vit, svart eller rosa (tror jag?)
I sommar kommer jag att gå klädd i: Klänning!
Men absolut inte i: Overall
Byxa eller kjol:  Nu på sommaren? Kjol, lätt
Sminktips till allmänheten: Naturligt, med "rådjursögonfransar" är hur snyggt som helst
Senast utlästa bok: "En shopaholics bekännelser" av Sophie Kinsella
Mitt rum kan beskrivas som: Har inget rum, utan en lägenhet^^ Den är iaf en 2:a som är 65kvm stor på högsta våning
Mig själv med tre ord: Ärlig, omtänksam och riktigt tjejig
Jag tränar: På jobbet, typ. Brännbollsturneringar och liknande
Jag ville bli när jag var liten: Hårfrisörska, tror jag
Höger- eller vänsterhänt:  Höger
Humör just nu: Hungrig och rastlös
Är det nåt du absolut inte äter: Ärtsoppa, bruna bönor och annat äckligt gegg, typ
Kläder just nu: Grå jeans, vitt linne med snygg ringning och silverpaljetter
Vad sa du senast: "Mm..."
Fisk eller badkruka: Beror på. Är det varmt så är jag fisk, annars badkruka.
Hur många kuddar sover du med: Olika, men ca 4 (bara jag då alltså, O-J har väl 3 ellerngt)
Spelar du nåt instrument: Nope
Morgon- eller nattmänniska: Nattuggla
Sparare eller slösare: Slösare, tyvärr
Bästa film: "Just like heaven" och "Freedom writers"
Har du några homosexuella vänner: Hm?...
Tror du på mirakel: Mirakel?
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: Ja, självklart!
Hur många barn vill du ha när du blir stor: 2, tror jag
Bio eller promenad: Beror på, men bio vinner nog oftast
Är du kittlig? Jao
Snarkar du? Det händer, tyvärr
Pratar du i sömnen? Nope, inte vad jag vet
Stjärntecken? Väduren
Rädd för insekter? Yes
Äckligaste insekten: Spindlar
Största svaghet: Dator/internetberoendet, kanske? Haha, nämen jag vet inte
Det här är jag bra på: Muntra upp, vara envis och inte ta skit
Bästa bok? "En shopaholics bekännelser"
Vad vill du jobba som? Modell, kanske?
Chips, morötter eller godis? Godis
Pizza eller hamburgare? Pizza
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? Redan gjort båda
Stökigt eller välstädat? (ditt rum) : Lägenhet giltas, eller? Tyvärr stökigt isf
Gungar du på stolen? Vanligtvis inte
Vilken hand håller du gaffeln i? Ehh... Jag vet faktiskt inte? Aldrig funderat på det
Gillar du att sjunga? Jaa, det gör jag
Anser du att du är stark? Psykiskt ja, men inte fysiskt
Använder du knark? Nej, det gör jag verkligen inte
Kaffe, te eller inget? Capuccino, men det fanns inte med bland alternativen... Gillar båda, så beror på. Men te vinner nog ändå.
Har du en besatthet? Besatthet? Hmm... Det tror jag inte


> Riktigt varmt nu

Precis kommit hem från jobbet. Spöregnde som sagt imorse. I Skara, alltså. Men så kom vi till Lidköping och där var det fint väder =) Gött. Nu har man ju då kommit hem till Skara igen, och nu var det riktigt varmt här med. O-J är och handlar och... Nä, nu kom han hem...
         
Lollan skulle nog komma förbi sen med, spela lite gamecube o sånt. Yes, så är det. Nu pratar jag i tele med Monkey. Ska väl laga lite mat nu också =P Borde söka lite jobb idag med. Blir ju arbetslös om 2 veckor. Iiih, inte bra alls. Ska se till att ha ett jobb då. Försöka iaf. Uppdaterar nog snart igen.

xoxo
Nicolsan

> Måndagmorgon

Gomorron. Jaa, då var det måndagmorgon igen dådå. Dags för mig att dra till jobbet. Det enda som är annorlunda är att minisyster ska med mig dit. Kan nog bli skoj. Nu sitter jag här med tandborsten i käften och är lite lagom stressad. Spöregnade ute innan med, så får vara ganska noga med vilka skor jag tar. Men nu måste jag vi gå om 5 minuter. Vad ska ni göra idag då? Jag uppdaterar senare!

xoxo
Nicolsan

> Jag, O-J och Mini

Nu har jag, O-J och Minisyster kommit hem. Nyss käkat lite och sett på "Just like heaven", vilket är en av mina favoritfilmer. Nu måste jag verkligen verkligen sova för imorgon ska jag ju jobba. Och minisyster ska med mig till jobbet^^ Skoj skoj. Men innan jag ska sova måste jag tvätta upp Mini's leggings.

xoxo
Nicolsan

> Feeest i Jkpg

Förlåt, hinner inte lägga upp ngn "Dagens Outfit". Nu har vi lite brådis, måste åka. För ikväll är det feeest i Jkpg! Ha det bäst, people. Det ska jag ha!

xoxo
Nicolsan


> Black & White

Jaa, det blev ingen jeansklänning för min del, för sen slog det ju mig att det var tema Black & White på Mathildas 18-årsfest. Så nu har jag på mig kläderna jag tänkt ha ikväll. Hatt skulle man dessutom ha, och tur som jag har så äger jag ju redan en hatt. När jag dansade så hade vi hattar på oss på uppvisningen till Ushers låt "Yeah". Yes, så så är det. Goodie goodie. Hatten behöver ju som tur är inte vara svart eller vit. Men så nu ska jag ringa Big Brother, packa till ikväll/inatt/imorgon så jag har ngt att ha på mig, och ta en Dagens Outfit-bild.

xoxo
Nicolsan

> Kat DeLuna - Run the...

Vill ni höra en underbar låt? Den finns tyvärr inte att lägga ut som video i bloggen än, men här får ni Kat DeLuna feat. Busta Rhymes - Run the show som en länk. Klicka in där och lyssna på låten! Jag ääälskar introt, så sjukt jävla gött. Kan ju inte påstå att detta är min favoritlåt, det är en helt annan. men denna är riktigt skön iaf. Min favvislåt får ni sen om jag hittat den då ;P Nu ska jag göra iordning mig eftersom jag fortfarande inte gjort det.

xoxo
Nicolsan

> Mathildas födelsedag

Idag är det Mathildas 18-årsdag! Grattis Honey. (Gå gärna in på hennes bilddagbok och skriv grattis till henne om ni orkar) Jag vaknade ganska nyss, så kanske inte blir att vi hinner på mammas mosters (tror jag det var) 60-årsfirande i Jönköping. Men vi missar ju definitivt inte Mathildas 18-årsfest. Ska bli så skoj! 
Nu ska O-J strax in till stan och handla lite stuff. Ska äta frukost och göra iordning oss med. Har faktiskt tahit på mig klänning idag. Sen om det blir för kallt återstår att se, då får jag väl byta. Kommer förmodligen upp en "Dagens Outfit"-bild sen med. Men nu ska jag fixa iodning mig. Uppdaterar nog snart igen. (Btw, ni ser väl att sidan fortfarande är under uppbyggnad? Förhoppningsvis ska det bara bug-fritt snart).

xoxo
Nicolsan

> Aaarrrrrghh

Åh, fly förbannad är man. Jävla helvete. Nu ska jag sova -.- Goodbye.

xoxo
Nicolsan

> Ny bloggdesign!

Nu har äntligen min nya bloggdesign kommit upp! Så nu måste jag bara veta, vad tycker ni? Är det ngt snyggt, eller? Jag är nog ganska så nöjd iaf. Den är grymt mkt modernare och snyggare än min gamla.

xoxo
Nicolsan

> Under uppbyggnad

Jaa, som ni säkert ser (eller iaf ni som har Internet Explorer) så är sidan under uppbyggnad. Konstigt nog har det fungerat för dem med Mozilla Firefox. Lite konstigt, men sidan kommer förmodligen (och förhoppningsvis) bli kvar under dagen. Det får vi hoppas på. Ursäktar att det står såpas still som det gör tills den blir klar med, men nu så bör den ju bli färdig snart, som sagt.

xoxo
Nicolsan

> Thildush

Käkat o sånt nu, sen bara suttit här. Nästan iaf. Tjötat i tele med Thildush i typ 40 minuter med =P Mycket trevligt tycker jag allt. Var så ensam, visste inte vem jag skulle ringa. Big Brother skulle ut med en kompis, Amanda var med Anki, Ewalajnen svarade inte på msn, så antog att hon inte var hemma. Jag behövde ju lite sällskap när jag skulle ut o ta mig en liten cigg =) Mezzade Thilda, men svarade inte. Fast när jag ringde henne sen så hade hon svarat på SMSet fast det hade inte kommit fram, knepigt =P Aja, vi tjötade iaf på ganska länge =) Tog en rökpaus o snackade om Bulgarien-resan (som det för övrigt inte ens är en hel månad kvar till, iiih, ska bli så kul!), lördag då hon fyller år, jobb o en hel del annat. Massa kärlek på min "Thildush" <3 Här nedan har ni henne på bild, dessutom. Bilden är från midsommar. Mysmys, nu sitter jag o lyssnar på musik.


Tänkte ta o söka ngt mer jobb idag med om jag hittar ngt. Har sökt ett modelljobb idag änsålänge. Dessutom måste jag pallra mig ner till stan och ta ut pengar, för mitt Västtrafik-fritidskort gick ut idag. Så måste fylla på det på bussen imorrn. Jobbigt^^ Sen vid kl 21 börjar mitt älskade TV-program med (Design: Simon och Tomas). Strax kommer nya blogg-designen!

xoxo
Nicolsan

> Ny design på G

Nu är det snart dags att lägga upp min nya bloggdesign =) Så nöjd med den änsålänge. Denna känns ju en aning "2007" om man säger så. I Flash är den nya gjord av Älskling, som för övrigt sitter och pillar de sista detaljerna nu. Det är alltså en sådan som rör sig för er som inte vet vad Flash är. Själv sitter jag o lyssnar på underbar musik skickat av Big Brother. Åh, en låt var uuunderbar. Kommer förmodligen upp i bloggen senare.

Men nu ska jag ta och laga lite käk, medan Honeyboy ska fixa klart designen att lägga in, sen får ni allt se så tjejigt, snyggt och förbannat unikt det kan vara även i min blogg.

xoxo
Nicolsan

> "Nyast!"

Nu har jag slutat jobbet och kommit hem. Så, vad har vi gjort på jobbet idag då? Vi har haft en liten brännbollsturnering och lekt "Nyast". Ngn som vet vad det är? Var skitkul iaf, kan dra reglerna lite snabbt. Man är två lag, har en fyrkantig plan (vi använde samma som vi hade haft till brännbollen). Ena lagen på ena sidan utanför strecket (eller det osynliga strecket mellan pinnarna från brännbollen hade vi) och det andra laget mittemot, bakom sitt streck. Alltså blir det en hel tom plan i mitten där inget lag står, än iaf. Är ni med? Nu går det iaf till så att den som går ut på planen säger "Nyast!" eftersom den då blir nyast. När nu nästa går ut är den nyast. Så går en från motståndarlaget ut, säger "Nyast!" så kan han/hon ta den som nu inte längre är nyast, alltså den som gick ut först. Går det då ut en från det första laget och säger "Nyast!" så kan han/hon ta den i motståndarlaget som förmodligen försöker ta den som nu är gamlast. Haha, lättare att förklara praktiskt istället för i text, men aja, jag fortsätter. Blir nu en tagen så tar den som tagit henne/honom med henne/honom till "fängelset" som är vid pinnen på ena sidan av sitt "revir". Nu måste laget som blivit av med en deltagare försöka rädda denne genom att ta på henne/honom. Fattade ni ngt alls, eller? Haha, jag har en tendens att röra ihop det hemskt mkt.

Det var iaf en kul lek. Sen drog vi tillbaka till våra lokaler, käkade lite och grabbarna och 3 tjejer såg en film. Var 8 barn idag, inte dåligt^^ Och 4 ledare. Minsta lilla tjejen ville inte vara med o se på film, så jag och hon satt och pysslade lite. De andra två ledarna var på ICA och handlade bak-grejer till imorrn. Vi ska göra kladdkaka nämligen. Och sen på eftermiddagen ska vi till Rix FM-festivalen. Få betalt för det, gött värre^^

xoxo
Nicolsan

> Måste dra

Nu måste jag dra om jag ska hinna med bussen, men jag uppdaterar när jag kommer hem igen. Ha en bra dag!

xoxo
Nicolsan

> Kokar thévatten

Godmorgon! Nu är man färdigsminkad och påklädd. Gick inte upp förrän kl 8 idag heller, i vanlig ordning. Inte heller gick jag o la mig tidigt, nähedå. Men ikväll! Ikväll ska jag allt gå och lägga mig tidigare! (Får väl se hur det går denna gången)... Nu kokar jag upp lite thévatten, måste ju få i mig ngnting innan jobbet. Får väl se om jag orkar trycka i mig en liten smörgås. Känner mig inte det minsta hungrig, så det är tveksamt.


Idag ska man jobba också dådå. Dessutom har jag i planerna att se "Design: Simon och Tomas" kl 21 på TV3. Bästa inredningsprogrammet någonsin. Aa, okej Room Service kommer väldigt väldigt tätt efter, nästan så tätt att man skulle kunna säga att de programmen har delad förstaplats. Men just nu känner jag mest för att se "Design" med dessa härliga filurer Simon och TomasVad ska ni göra idag då? Nu ska jag iaf ta o dricka lite thé och kaaanske få i mig en liten smårgås, återstår att se. Sen ska jag till jobbet.

xoxo
Nicolsan

> Nana-time

Nu är det verkligen nana-time för mig. Alldeles försent idag igen, så detta blir ett superkort inlägg. Ni får sussa så gott, natti natt!

xoxo
Nicolsan

> Sex and the city

Åh, jag borde ligga i sängen o sova nu egentligen. Men så fastnar man här framför datorn och TVn för den stod ju på o så kommer ju underbara Sex and the City. Hur går det då för mig att slita sig? Inge vidare. Nä, borde verkligen sova nu, men vill ju se meeer. Har iofs alla säsonger i Sex and the city-shoebox edition, så kan ju se det när jag vill =P
...Men jag vill fortsätta se nuuu... Åh, så jobbigt. Om man ändå vore biljonär, som det stod i förra inlägget... Jag behöver ju vara det nu, nu har jag ju gjort upp min budget på 5 punkter, ju... Tänk så mkt skor jag skulle köpt då =) Älska skor, utan skor är det tveksamt om livet vore värt att leva, håller ni inte med?

xoxo
Nicolsan

> Utmaning 25 Juni

Utmaning:

Fem saker som fanns på din Att-göra-lista idag?
♥ Jobba mellan 10.00-15.00
♥ Diska
♥ Byta sanden i kattlådan
♥ Se på Pussycat Dolls 2
♥ Blogga, svara på mail m.m.


Vad gjorde du för 10 år sedan?
♥ Då var jag 9 år och hade sommarlovet mellan tredje och fjärde klass. Var med kompisar, solade, badade och hängde på Liseberg var väl huvudaktiviteterna den sommaren, tror jag. Skulle börja ny skola till hösten det året, så var säkert lite nervös med.

Ställen du bott på?
♥ Hemma hos mamma, pappa, storebror och lillasyster på Sjögaslättsvägen i Kinna... I Kinnahult i en stor 3:a med Mami och lillasyster... Med pappa i hans hus... I Skene i en ful 3:a med Mami och hennes sambo... Hos Mami, hennes sambo, lillasyster och minisyster i Gullberg utanför Kinna (Kinna ligger för övrigt mellan Göteborg, Borås och Varberg) och nu bor jag i en stor 2:a med Älsklingen, 2 sötis-katter och 2 marsvin i Skara.

Fem saker du skulle göra om du var biljonär?
♥ Flytta (ha flera bostäder, bl.a. en i LA), resa och köpa mig oss en ny, snygg bil
♥ Betala körkort, bil och lägenhet till Big Brother och lillasyster (och de ska vara helt lån-fria)
♥ Ge money till mamma och pappa
♥ Köpa en ny dator, mobil och andra roliga tekniska prylar
♥ Spara och leva lyxliv på (och en hel del annat)

Nu utmanar jag alla som läser min blogg idag, den 25 Juni och alla jag har länkat i högerkolumnen i bloggen --->

xoxo
Nicolsan


> Inget att göra

Ååh, jag får spader! Haha, jag har ingenting att göra. Det hör inte till vanligheterna, precis. Fast egentligen har jag saker att göra, jag borde byta sanden i kattlådan (men det är uuush), diska, dammsuga o lite annat skit, men orkar inte sånt tråkigt nu =P

Pratade nyss i tele med Big Brother igen, men han höll på o kissa ner sig, så kunde inte prata längre^^ Haha! Ngn som har förlag på ngt skoj man kan hitta på? Borde la ta tag i allt tråkjobb, men orkar ju inte. Ska nog ta mig en dusch ellerngt, tror jag. Det är ju gött. Vad ska ni hitta på nu ikväll då?

xoxo
Nicolsan

> Glansig Yta

Shohoo igen och välkommen hit. Nicolsan tipsar i all ära, och denna gången tipsar jag om en tävling (som jag tror är för oss tjejer) som ni finner här nedan:
Jag är med och tävlar hos Åsa.S i bloggen Glansig yta. En goodiebag fylld med allt möjligt smått och gott är det du kan vinna. Innehållet är precis som bloggen: En salig blandning av allt möjligt.

xoxo
Nicolsan

> Besatt Snöboll

Nu har jag kommit hem från jobbet! Vad har vi gjort idag då? Vi tjejer satt mest o tjöta, spelade kort, lirade en omgång chack o så. Killarna lekte en del med barnen, men fanns ju inte så hemskt mkt o göra. Jag ritade en mycket fin (ironi) teckning och gjorde en kattleksak av två piprensare och lite fjädrar, som ni ser här nedan.

   
   

Och som ni också se fick vi en besatt Snöboll till på köpet. Knäppa katt, haha! Hon blev skitsur på mig som jagade henne med kameran. O så gick hon runt med fjäder-delen i munnen ich Maxxi jagade den andra delen som släpade efter henne^^ Haha, jaa, de två kan då allt konsten att roa sig själva. Lite kul o se iaf.

På tal om Maxxi så har jag gjort om den där "Molly Mus"-låten, om ni vet vilken det är? Min version är iaf "Ma-axxi Ma-axxi Maxxi Maxxi muuus" Erkänn lite sött? ;P Jah, haha. För er som inte vet vem "Molly Mus" är så ser ni henne här nedan:
Men nu så ska jag allt ta och laga lite käk hade jag tänkt, för jag är vrölhungrig, hehe. Blir currykyckling med ris och grönsaker för er som vill veta. Vill ni ha receptet så skriv så lägger jag upp mitt egna recept i bloggen.

xoxo
Nicolsan

> Barnlekar?

Hallojs. Hopp, då hade man vaknat idag med då =) Bra bra. Fast inte gick jag och la mig tidigare och inte gick jag upp tidigare heller. Men men, jag är iaf vaken och jag kommer hinna till bussen trots att jag skriver blogg nu. Bra det iaf. Mm, och vad vi ska hitta på med barnen på jobbet idag vet jag inte riktigt, för det har vi inte bestämt. Men vädret är helt okej, så förmodligen hittar vi väl på ngt skoj ute. Hade ju varit kul med lite bandy, men vi har ju inte fått våra bandyklubbor än, så det blir ju svårt. Får väl ta det nästa vecka ist eller ngt. Mm, så jag vet inte riktigt vad vi ska göra idag, kanske ngn som har ngt förslag på vad man kan hitta på med barnen utan så hemskt mycket "redskap" och leksaker? Vore isf skitbra om ni tipsade mig.

Oj, tiden går snabbt och jag måste gå till bussen nu. Vad ska ni andra hitta på idag då? Ni får iaf ha det så skoj. jag uppdaterar väl i vanlig ordning när jag kommer hem.

xoxo
Nicolsan

> Big Brother

Jahopps, så har man vart vaken aaalldeles förlänge idag med då. men imorrn så, då ska jag fanimej gå o lägga mig tidigare (så säger jag iofs varje dag, men imorrn ska jag). Pratat i tele med Big "Nasse" Brother. Askul o snacka massa gamla minnen från när man var minimalistisk. Tänker ju inte på sånt förrän man pratar om det o så. Nu sitter jag här med tandborsten i käften o det är minst sagt läggdags för mig.

    

Mm, så är det. O Big Brother har klippt sig med. Eller aa, klippt o klippt, rakat av allt =O Ugly, haha. "Men jag har ju haft svart hår så länge, o vill testa o bleka det, så ska göra det när det växt ut", haha =P Jaa, vissa människor. Så nu får han leva med att se ut som en Nasse-gris tills det växer ut. Så att det växer fort får vi hoppas. Nu blir han säkert bajs-sur på mig för att jag lägger ut bilder, men det är ju så skoj! Haha. Jag är faktiskt inte "jobbig lillasyster" så jäkla ofta, så man måste la ta sina små chanser, aight?^^ Jaa, så nu vet nu hur the worlds best Big Brother ser ut. (Kärlek till my famous little family^^) Men nu ska jag allt ta o sussa, ska ju jobba imorrn. Jobba o jobba, få betalt för o leka, men aja, same shit ;P Goodnite people!

xoxo
Nicolsan

> A lot like love

Käkade lite mat innan och såg på "A lot like love" med Ashton Kutcher och Amanda Peet. Andra ggn jag ser den, men senast var några år sedan nu. Den producerades 2005 och är en romantisk komedi. Den har en speltid på 102 minuter och är barntillåten. Första ggn jag såg den hade jag sett trailern på TV och den verkade vara typ "världens skönast film", så mina förväntningar på den var jättehöga, så jag blev en aning besviken då, faktiskt. Men nu när jag såg den idag så kan jag inte fatta varför och hur jag kunde tycka den var dålig? Den var ju riktigt bra! Den får slutpoäng: NNN av 5. (Bilden har jag lånat från CDON.com).


Handling (tagen från filmfodralets baksida):
"Kan man fortsätta att bara vara vänner efter att man har haft sex? För vänner är just vad  Oliver (Ashton Kutcher) och Emily (Amanda Peet) blir efter ett kort, men intensivt kärleksmöte. Under åren som kommer, för livet dem samman gång på gång - men det är aldrig rätt timing för en romans. Frågan är om Oliver och Emily någonsin kommer att inse att de faktiskt är som skapta för varandra..."

Jaa, det var handlingen då. Gillar du romantiska komedier är det definitivt ngt för dig iaf! Jaoo, ett jobb har jag sökt idag med, för övrigt. Ska nog kika lite mer om det kan tänkas finnas ngt. Vad gör ni andra ikväll då? Ngn som vet om det är ngt bra på TV idag?

xoxo
Nicolsan

> Förtrollad

Nu var man hemkommen från jobbet då med. Roligare idag än igår. Spelat brännboll, spelat kort och sett på "Förtrollad". Mycket bra film, tycker jag. Gullig, hemskt och rolig på samma gång. Mycket bra, mycket bra. Handlade om en tecknad prinsessa som blir nedpött i en brunn av en elak häxa och skickad till riktiga (otecknade) New York och blir då på köpet en riktig tjej. Hon springer runt och pratar med alla och tror att allt i det riktiga livet ska vara som i sagorna. Prinsen hoppar efter henne ner i brunnen för att rädda henne...


...Men då han kommer har hon flyttat in hos en ny liten family och klarar sig ändå ganska så bra i Manhattan. Prinsen är helt lost, haha. Vet inte riktgt hur jag ska förklara, men självkart var det en elak styvmor med i bilden som skulle förstöra mellan dem för hon ville sitta kvar på tronen o grejer. Nä, om man skulle ta och låna LOVEFiLM's text istället? Ja, de brukar ha så bra, så jag gör nog det. Detta handlade filmen om:

"En ung flicka möter och förälskar sig i sina drömmars stilige prins. Nyheterna om romansen irriterar prinsens mor, den onda drottningen, som använder sin svarta magi för att skicka ut flickan från den animerade världen till den enda platsen i Universum där sann kärlek inte existerar: nutida Manhattan. Den nu verkliga flickan måste överleva i New York och hitta vägen hem till sin sanna kärlek."

Av mig får den slutpoäng: NNN+ av 5 N. Nu ska jag käka lite mat och se en annan film.

xoxo
Nicolsan

> Time to work

Gomorron på er. Nu börjar det bli time to work. Jag är redo, och tänkta ta och gå ut till bussen om 10 minuter. Åka till Lidköping och "jobba asset av sig", haha. Inte riktigt, va. Detta är det minst stressiga jobb jag någonsin haft. Leka lite med barnen, fast de roar sig mest själva. Så vi personal sitter och spelar spel, ritar och spelar kort. Ser faktiskt ut att bli lite finare väder idag. Igår regnade det, så vi sa att vi skulle se film idag. "Förtrollad" hade vi planerat att se.


Få betalt för att se på film^^ Det är verkligen inte dåligt. Men nu ska jag ta och packa ner en liten frukt i väskan, hade jag tänkt. Vad ska ni hitta på idag? Ni som jobbar, vad jobbar ni med? Alltid skojsigt att veta. Ha en bra dag!

xoxo
Nicolsan

> Natti people

Nu har Felix o Lollan dragit hem till sig. Vi såg på Outsiders, Lyxfällan och en film vid namn "Wedding Crashers". Efter att de drog hoppade vi in i duschen och nu är det minst sagt läggdags för mig. Ska bara ta mig en host-tablett så jag kan sova, och förhoppningsvis inte hostar mig igenom hela natten, sen sussa! Natti people.

xoxo
Nicolsan

> Midsommar 2008

Nu äntligen tänkte jag ta och uppdatera om midsommar! Har ju inte gjort det än (jag är lite seg, jag vet). Vi var iaf ett gäng på minst 15 pers som var i kusinernas stuga i Jönköping. Kom fram dit ca. 13.00, började då dricka så smått. Spelade kubb o så. Ena stunden regnade det, sen blev det så varmt att man blev tvungen att ta av sig. Sen startade vi grillen, gjorde käk, spelade kort, tjötade, fotade, dansade o en hel del annat. Spelade bl.a. "pyramiden", vilket går ut på att man ska försöka vara den som dricker så lite som möjligt genom att utmana de andra. Var skoj, för man kunde bluffa, vilket var väl utnyttjat.

Festade hela natten lång, skrattade så jag höll på att kissa på mig, och tror ni det blev sovit i ngt tält? Haha, åhnej. Jag, O-J, Tompa o Amanda delade säng. Jäääklar så trångt det var, och Mandi kunde man ju knappt flytta på heller, för hon hade ju deckat^^ Haha. I vilket fall hade jag en FÖRJÄVLA SKITKUL midsommar! Vissterligen var jag fortfarande full när jag vaknade, men sheat så skoj det var. Tack allihop för en toppenmidsommar som jag minsann inte lär glömma i första taget! Här kommer lite bilder från vårt älskade midsommar 2008:

                                             

Tack åter igen för en extremt kul dag/kväll/natt/morgon! Nu är Felix och Lollan här, så jag ska ta och vara lite social hade jag tänkt. Vad gjorde ni på midsommar då? Festade järnet precis som oss, kanske?

xoxo
Nicolsan

> Matdags

Jobbat idag, sen kommit hem, sen pratat i tele med Mandi och ska äta och se lite på TV nu =P Är vrålhungrig, så ska bli gött. Ikväll är det Lyxfällan kl. 21 på TV3. Wihoow! Men nu är det Room Service på Kanal 5. Uppdaterar inom kort igen.

xoxo
Nicolsan

> Sovit gott?

Godmorgon! Sovit gott? Det har väl inte jag kan jag inte påstå, tyvärr. Först kunde jag inte somna för det åskade och blixtrade ute och det är läskigt. Sen så vaknade jag otaliga gånger mitt i natten, förstår nte varför?... Nu har jag iaf pallrat mig upp, en halvtimme senare än jag hade planerat att göra.


Så nu får jag sätta på lite thé-vatten och göra iordning mig så jag blir klar i år. Ska försöka hinna uppdatera innan jag åker till jobbet sen. Vad ska ni göra idag då? Om ni har några planer, vill säga.

xoxo
Nicolsan

> Ett sökt jobb

Nu sitter man här och är trött och borde sova sen timmar tbx egentligen. Ska ju upp och jobba imorgon. Som kollo-ledare =) Ska bli riktigt skoj, faktiskt. Få betalt för att leka hela dagarna, ungefär^^ Är ett sommarjobb på 3 veckor framöver, så håller även på att söka jobb så jag inte står utan inkomst när det jobbet är slut. Har blivit ett sökt jobb idag.

Letat och letat, men inget som kännts bra nog och inte ligger i norra Sverige och liknande. Men så hittade jag ett som var som klippt och skuret för mig. Vill ha! Ansökan skulle vara inne senast idag, så var tvungen att sitta uppe såhär sent för att skriva ett riktigt bra personligt brev. Nu är det bara att hålla tummarna så hårt jag bara kan och hoppas på det bästa!

Oj, kära nån, klockan är ju snart 12. Ajajaj, inte bra, nu måste jag verkligen sova. Hur går det för alla andra skolstudenter med jobb då? Alltid kul att veta. Men ni får sova så sött, nattinatt.

xoxo
Nicolsan

> Freedom Writers

Ätit mat o så, och tänkte att vi ser en film samtidigt. Brukar ju göra det iofs, iaf när vi har tid och lust. Idag blev den Freedom Writers. Senast jag såg den var i skolan, men nu har vi fakltiskt köpt den. Lika äckligt jäkla skitbra som förra ggn. Detta var alltså andra gången jag sett den. Första för O-J. Shit, den berör så mkt så man vill att hela världen ska få se den ju. Ända in i själen.

Det är en Drama från 2006. Huvudrollen har Hilary Swank, men med är också Patrick Dempsey från "Grey's anatomy" och sångaren Mario. Filmen är tillåten från 11 år, har en speltid på ca 1 timme och 58 minuter och bygger på den hyllade bästsäljaren "The Freedom Writers Diary". Filmen har en hel del bra extramaterial dessutom som man inte vill missa.

Handlingen har jag ju redan bloggat om förra ggn jag såg filmen, vilket ni kan se här: http://nicolsan.webblogg.se/2007/october/freedom-writers.html. Men då gav jag den aldrig något betyg, så nu ger jag den ett mycket välförtjänt betyg på 5 N av 5! Alltså: NNNNN. En vinnarfilm som får högsta betyg av mig hur lätt som helst. Inte sett den än? Då har ni verkligen missat ngt, så se den!

Kass bild jag vet, men det är inte jag som tagit den, utan den ligger uppe på auktion på Tradera såg jag. Inte jag som lagt upp den, givetvis. Jag skulle nog aldrig få för mig att sälja mitt exemplar. Men så känner ni för att göra ett riktigt kap och köpa denna underbara film för endast 20 ynka kronor, så tryck på bilden  så kommer ni till auktionen. Yes, mendet var allt för mig just nu. Har ni med sett filmen? Skriv gärna vad ni tycker. Alltid kul att läsa.

xoxo
Nicolsan

> Boll - Min flickvän

God förmiddag får man väl säga nu då =) Jag vaknade sent idag, typ 12. Gick ju iofs o la mig ganska sent igår ändå. Var gött att sova ut kan jag ju säga. Sitter o letar jubb nu och lyssnar på Cheryl Crow - If it makes you happy. Mycket skön låt som bl.a. varit med i Britney Spears film "Crossroads". Andra låtar som spelats ganska flitigt är Big Runga - Sway. Den låten är fin, bra, lätt att sjunga med i och har varit med i "American Pie". Även en mycket skön låt vid namn "Min flickvän" har spelats en hel del. De som gjort låten kallar sig för "Boll". Vill ni höra den? OOJA svarar ni då ;P hehe. Mycket go' är den iaf, lyssna här (gör det, annars missar ni ngt):


Erkänn att den var rätt go'? Nä, mycket skön tycker jag allt. Den låten har jag ju då med hört tack vare min Amanda (bästast i världen) och hennes Tomas. Han skickade ju den till henne, schysst värre ;P Haha. På skämt såklart dåmen, lite skoj ändå^^ Ärligt hade jag blivit glad om min O-J skickade ngt sånt till mig, haha. Gjort sig ansträngningen liksom.

Men nu ska jag väl söka ngt jobb så jag gjort ngt ordentligt idag med dådå. Vad ska ni hitta på idag? Om ni har några planer vill säga.

xoxo
Nicolsan

> Go'a sängen

Förlåt att jag inte uppdaterat. Men nu är jättetrött och ska gå och lägga mig i varma go'a sängen och sova, hade jag tänkt. Uppdaterar imorgon (eller idag blir det ju om man ska vara petig, men iaf när jag vaknar). Sov sött! Natti natti.

xoxo
Nicolsan

> Midsommar

Gomorron folket. Vad gör såhär på morgonkvisten? Jag själv har varit vaken sen kl 6 imorse =/ Segt värre och värsta ont i magen av för lite sömn har man med. Fattar inte varför jag vaknade överhuvudtaget, från början. Kanske för denna förbannade flugjävel som flyger runt här inne? Somnade ju så sent som halv 2 inatt, liksom... Inte bra, men blir förhoppningsvis lite bättre när jag fått mat i magen.

Igårkväll/natt såg vi på EuroTrip och jag och Mandi bakade en kladdkaka. Ska baka en nu på morgonen hade vi tänkt med. Men hon sover fortfarande. O-J och Tompa också. Bara jag, Thilda, Ebba och Petra som är vakna. Fast det var ju inte så bara iofs^^


Nä, ska nog gå ut och göra dem sällskap strax, faktiskt. Orkar inte vänta tills susstrollisarna vaknar, hehe. Idag är det midsommar, och som vi har väntat, minsann. Idag ska det fanimej festas asset av sig! Eller som Johanna hade sagt "ska supa skallen i bitar", haha =P Är väl inte riktigt det jag planerat, men skoj som bara den ska det bli! Klockan 12 kommer Kinna-folket och 12.25 tar vi bussen till stugan. Upp med tält och duka, käka, dricka, leka och allt annat kul. Vad ska ni andra göra för att fira midsommar idag då? Alltid kul att höra vad andra har för planer för dagen. Men som sagt, nu ska jag joina de andra tjejerna hade jag tänkt. Bara väcka O-J först.

xoxo
Nicolsan

> Snott kundkorg

Varit i stan innan, hämtat Tomas o så är Robin här nu med. Köpt alhohol och snodde med oss en kundkorg från systemet hem med^^ Haha. Köpt frukost till imorrn med.  Nu sitter pojkarna (O-J, Rubbit och Tompa) o spelar poker och vi tjejer (jag, Thilda o Mandi) fixar musiken tills imorrn. Blir massa sommarskit ;P Haha. landat, men mkt Gyllene Tider och Håkan Hellström o så. Jag är väl inte direkt ngt stort fan av Håkan, men hans musik funkar helt klart. <men nu ska vi fortsätta.

xoxo
Nicolsan


> Ny favoritlåt

Nu har vi spelat massa kort o grejjer. Bl.a. 21, Skitgubbe, Nollan, Finns i sjön och Knackpoker. Och jag har fått en ny favoritlåt. Det är "Boll" med "Min Flickvän". Den går typ såhär: "Jag har en flickvän som är dum i huvet, hon är riktigt skadad, ja helt jävla blåst..." Haha, låter la inte skitbra, men ni fattar inte, alltså^^ Den är bara bäst =) Fast jag har ju kommit på min egna lilla version på den med, såklart. Går såhär: "Jag har en flickvän, hon är dum i huvudet, hon heter Amanda och är helt jävla blåst" =D Haha, på skämt såklart! Min Amandis är ju bäst, men det vet ni ju redan. Nu ska vi göra iordning oss och åka o köpa käk och alkoho tills imorrn. C ya later!

xoxo
Nicolsan

> Kusin-vitamin

Måste bara påpeka att jag måse ha världens mysigaste kusin-vitaminisar <3 Amanda och Mathilda är så roliga, gulliga, sötiga, mys-pysiga och underbariga! Mandi o jag har varit bäst-bäst-bästisar sen  vaggan. Jaa, när vi var plutt-bebisar kanske vi inte pratade så mkt, men vi förstod nog varandras språk ändå när vi låg där på bebis-filten o skrek o jollrade med varandra. Det tror jag allt. Sen blev livet lite jobbigare när lillasyster Paulina och kusin-vitamin Mathilda kom till världen och vi inte förstod als deras skrik- och jollerspråk^^ Haha! Men även de växte upp till små myspys-knytten. Dessutom växte de om oss de små jävlarna =D Haha. Men det är smällar man får ta! Jag och Mandi upplevde iaf 80-talet tsm. Det är en erfarenhet Mathida och Paulina aldrig kommer få.

Men så iaf, jag tillägnar detta inlägget er. Ni har alltid funnits vid min sida i vått och torrt. Vi har hittat på roliga, busiga, mysiga, knäppa, jobbiga, struliga saker. Och mer hittar vi på. Nu bor vi på olika ställen allihopa, men inte är det ngt som står i vägen, vi hänger alltid ihop ändå. That's it! Ingen slår mina kusiner, OOH NO! You're the best! Forever together.

xoxo
Nicolsan

> Checka in

Jaa, jag o Amanda skulle ta en kvarts promenad innan. En kvart förvandlades till 2 timmar ellerngt^^ Pratade o pratade o gick runt Rocksjön o sånt. Var gött iaf och hennes huvudvärk gav sig lite iaf. Mycket bra.

Bajsmatch blev det, Sverige förlorade ju då med 2-0, men men. Sett lite Sex and the City nu o så. Älska den serien. Vill se filmen med. Tänkte ha girls night out med Mandi o Thilda. Äta ute, se filmen på bio o sen ta en drink eller två. Myspys.

Men nu är jag aptrött o tänkte ta o checka in i sovrummet^^ Thilda är nog medtrött, haha. Sparkar Svampbob Fyrkant med en anka. Jaa, vilka idéer den lilla muppen har för sig, alltså. Mandi ligger o pratar med Tomas i telen och O-J ligger i soffan o läser. Men men sov gött!

xoxo
Nicolsan


> Öl och fotboll

Jaa, vi anlände inte i Jkpg förrän kl. 6. Missade ju det där förbannade tåget  i Falköping men typ 1 minut. Fatta att man blev sur eller. Mm, åkte en halvtimme innan trots att det bara brukar ta 25 minuter... Hamnade först bakom en såndär härttransport som körde saaakta, sen två sega långtradare med lång bilkö bakom och sist en seg gammal Fiat med två pensionärer. Usha =/ Jag var ju lite lagom sur kan man ju säga. Fick vänta i Fkpg i en timme, men sen så anlände vi ju som sagt äntligen i Jkpg. Finally!

Här har vi spelat kort, druckit öl (dricker iofs öl nu med) och nu ser vi på fotboll^^ Haha, riktiga män är vi brudar minsann =) Amanda sitter här och bekagar sig för sin huvudvärk. Både Ipren, Alvedon och snart Ibumetin har slunkit ner, men ikke blir det bättre. Stackars liten. Nu är Julie och Lisa här med. Eller aa, Lisa har vart här hela tiden, och Julie kom nyss =) Skoj iaf.
Ska snart ta mig en liten promenix med Mandi för att se om hennes jobbiga huvudvärk kan tänkas ge sig. Ngn som kan tipsa om hur man kan bli av med den annars? Vatten har hon ju hält i sig mängder av. Jag vill ju hjälpa min lilla stumpis ju =) Help me to help her.

Vi satsade innan matchen började om hur den ska sluta och jag sa ju 1-0 till Sverige, men nu står det ju 1-0 till Ryssland så jag har ju åkt ut dådå =P Jäkla skit. Men Sverige SKA vinna, det har jag bestämt!

Detta var verkligen ett segt och dåligt tangentbord. Sitter vid Amandas burk. Seg iten varelse den^^ Nää, nu får hon allt ta och friskna till, tycker jag. Imorrn kommer Tomas, och hon får ju verkligen inte va sjuk på fredag. Då ska det ju firas midsommar så det står härliga till! Ska bli så skojsigt. Hur ska ni fira midsommar då? Sorry mitt sega uppdaterande, men får ju ta o va lite social nu när man är här =) Men det kommer iaf mera!

xoxo
Nicolsan

> Jönköping nu

Nu åker vi (jag och O-J)! Jönköping, here we come! Nu ska vi göra Smålands län osäkert =P Haha. C ya later, aligator!

xoxo
Nicolsan

> Så gott som frisk

Nu har jag kommit tbx från vårdcentralen och jag är så gott som frisk (som tur är!), jag skulle komma tillbaka om 2 veckor om min vänsterstortå fortfarande inte var kontaktbar då, eller tidigare om det blev värre. Så det var ju skönt att höra =) Så jag slapp både kryckor och rullstol denna gången med. Jäkla tur^^ haha.
Nu sitter jag och suger i mig en citrus-isglass. Mkt gött vill jag lova. O-J är ute i förrådet och hämtar tältet, liggunderlagen och sovsäckarna. Ska till Jönköping idag, men fira nyår, oops haha, jag menar midsommar utanför Jönköping. I en stuga som inte har sovplatser för alla, så vi får sova i tält. Oglamouröst värre, men är ju skoj med. Senast jag tältade var ju på Hultsfred förra året. Skitskoj då =). Men blir det för oglammigt får la jag knö in mig i stugan mellan Amanda o Tompa ellerngt =D haha!

Nu ska vi åka till Falköping om en halvtimme och ta tåget därifrån till Jönköpings-filurerna. Ska bli riktigt skoj. Leka lite med Julie o Lisa ikväll med. Nu behöver O-J hjälp tydligen (som vanligt, haha). Aja, får väl hjälpa honom dådå.

xoxo
Nicolsan

> Vårdcentralen 14.30

Jag är hemma och som ni ser tre blogginlägg under detta har jag hunnit med en hel del idag änsålänge. Har dessutom ringt vårdcentralen som ringde upp mig 13.30. Fick tid hos en sjuksköterska kl. 14.30. Alltså om 10 minuter så nu ska jag åka dit hade jag tänkt. Hoppas nu för allt i världen att det inte är ngt allvarligt. Hahaha, som Amanda sa "Jaadu, så kommer du säkert hit med kryckor, rullstol eller permobil ellerngt!" haha =D Hon är så dum ibland, alltså^^ Men nu måste jag verkligen åka. Uppdaterar sen igen!

xoxo
Nicolsan


> Redo att åka

Jahopps, då var man redo att åka då. Ska vara där vid 10 och det tar väl 25 minuter att köra ungefär. Men så vet jag ju inte exakt vart det är, så bör ju ha lite tid på mig att leta också =) Oj, måste ju lägga in vårdcentralens nummer i mobilen med så jag kan ringa såfort jag slutat. Det är ju såndär modern grejs så man trycker in sitt nummer så ringer de upp. Efter att man tryckt in numret säger den t.ex "Tack, vi ringer upp dig klockab 12.20" eller liknande.

Men nu är jag lite stressad och måste dra mig härifrån, tar ju som sagt en liten stund att köra och så. Jag uppdaterar när jag kommer hem igen. Ha en bra förmiddag!

xoxo
Nicolsan

> Inte mkt sömn

Gomorron gomorron! Nu är man så vaken och redo för jobbet! Näh, haha, inte riktigt, kanske =P Har inte fått mig så speciellt mkt sömn, men ska försöka få i mig lite frukost och sminka mig innan jag är helt klar. Men sen så! Eller jobbet och jobbet, det är ju egentligen bara introduktion till nya jobbet =) Dagkollo-ledare ska jag bli^^ Ska nog bli skoj, tittade på lite bilder från ett tidigare kollo med dem, och det verkade jättemysigt. Ungarna är 8-12 år och vi vuxna är i min ålder (jag är 19), alltså snarare ungdomar. Jag ser fram emot det iaf. Är ju sköna arbetstider med sen också. 10-15 måndag till fredag. Precis så jag klarar mig med lönen därifrån plus lite extrajobb på casinot månad 1 med andra ord. Sen så blir månad 2 efter skolan en utmaning. Ska leta jobb som en dåre nästa vecka hade jag tänkt.
Men nu väntar Älskling på mig vid matbordet, så nu får jag allt ta och joina honom och käka lite frukost. Har ni fixat några jobb o sånt då? Jag uppdaterar igen sen!

xoxo
Nicolsan

> Planering morgondagen

Detta blir sista blogginläget någonsin den 17 Juni 2008 =P Haha, tänk så allvarligt man kan få det att låta. Men det stämmer ju faktiskt, det kommer aldrig mera bli den 17 Juni 2008. Ska borsta tänderna, tvätta bort sminket och gå och lägga mig, hade jag tänkt. Men först ska jag skriva klart här såklart. I detta inlägget hade jag tänkt planera morgondagen. Detta ska jag göra imorgon:

* Åka till Lidköping på introduktionsmöte för nya jobbet som kolloledare. Håller på 10.00-12.00, sedan åka hem, och:
* Packa inför resan till Jönköping
* Ringa vårdcentralen ang. min vänstra stortå som strejkar och varit helt bortdomnad nu i några dagar utan anledning
* Städa hos marsvinen
* Försöka hinna städa lite snabbt härhemma, det ser way too horrible ut just nu
* Äta lite mat ska man inte glömma

* Försöka hinna uppdatera bloggen några gånger innan jag åker
* Ge katterna och marsvinen extra mycket mat och vatten
* Åka till Jönköping och underbaringarna Mandi och Thildush^^

Yes, så var det med den saken. Vad ska ni göra imorgon då? Nä, nu måste jag allt ta tag i mina nattuggle-problem och gå och lägga mig ngn gång. Lite sömn lär jag ju behöva om man tittar in Att Göra-listan, eller hur? OOJA! Men kan man tänka sig så mycket jag saknar de små Jönköpings-trollen nu? Näh, det kan man nog inte. Natti!

xoxo
Nicolsan

> Island-isbjörn nr 2

Skummar igenom Aftonbladet på nätet nu på kvällskvisten... Har ni läst om isbjörnen för ca 2 veckor sedan som simmade från Grönland till Island? Det är 40 min fågelvägen. Herregud, alltså... Den döptes till "Björn Björnesson" och avlivades  p.g.a att den ansågs utgöra ett hot mot de boende i området. Det var alltså björn nummer 1. Nu är det nämligen så att ännu en isbjörn simmat hela 40 mil långa vägen från Grönland till Island. Andra isbjörnen under bara en tvåveckors-period. Det är ju helt sanslöst, egentligen. Måste väl ändå bero på klimatförändringarna, eller? För vad jag vet har det väl aldrig hänt förut?

Island-isbjörn nummer 2 har de iaf döpt till Ófeig, och vad de ska göra med den är för tillfället inte bestämt. Men förmodligen skjuter de den med en bedövningspil och kör den till Köpenhamn zoo i Danmark. Iaf om det är en hona. Får hoppas det, vore ju tråkigt om de blir tvugna att avliva ännu en stackars isbjörn. Det finns ju tyvärr inte så hemskt många kvar i världen längre, de är ju hotade. Men vi hoppas på det bästa för Ófeig, givetvis. Artikeln finner ni här: http://www.aftonbladet.se/nyheter/article2708863.ab. Även bilden är lånad därifrå.

xoxo
Nicolsan

> GG säsongsavslutning

Pratade med Mandi i tele innan. Skulle ju ta en cigg, vi brukar ju ha lite rökpauser tillsammans över telefonen. Jamena i brist på sällskap ;P hehe. Jag gick ut på balkongen, tog min, men inte hon. Guess why? Hon hade ingen tändare! Mohaha, det var rätt kul att höra på henne, faktiskt. Så desperat efter lite eld, ingen tändare, letade överallt... Hittade en tändare, men tror ni den fungerade? Haha, OH NO! Tändstickor hittade hon sen, men ingen tändsticksask, alltså inget att tända dem med =P Haha, det blev bara roligare o roligare. Hon ringde Thilda och sin Mami, men de visste inte vart det fanns. Letade och letade. Till slut hittade hon en. Tände, men råkade blåsa ut med näsan, tände igen, och igen, och igen, och igen... Haha! Till slut fick hon den att fungera! Då blev hon allt lycklig =) Men då hade hon allt gjort sig förtjänt av det.

         

Kom fram till när vi pratade att Gossip Girl började ju om 25 minuter då! Då blev vi allt bra lyckliga =) Ääälska Gossip Girl. Det vart ju så man blev tårögd i slutet nu ju... O så var det dessutom säsongsavslutning! Usha, gillar vi inte. Jag vill ju se meeer. Nicolsan hjärta Gossip Girl på HÖG nivå!

Nu börjar I huvudet på Gynning, så det ska jag allt ta o se på. Ska handla om bröllop idag. Haha. vilken bra början det var idag! Men men, I'll be back.

xoxo
Nicolsan


> Jysk och Jula

Blev ju såklart lite ärenden uträttade i stan innan. För det första kan jag ju nämna att vi cyklade till stan istället för att ta bilen, nyttigt nyttigt. Var iaf först på Arbetsförmedlingen. Nu är jag inskriven där, men skulle inte komma tillbaka förrän om 3 veckor om jag fortfarande inte har jobb då. Är ju nämligen så att jag har jobb i 3 veckor fr.o.m nästa vecka. Kanske inte nämnt det? Är iaf som dagkollo-ledare. Haha, det blir ju en upplevelse. Jag har aldrig gjort ngt liknande i hela mitt liv, men det ska nog gå bra, förhoppningsvis. Barnen är 8-12 år gamla. Jag har ju iaf erfaranhet av minisyster som är 10 år. Passande^^

Men så sa iaf han på Arbetsförmedlingen att man ska bredda sitt jobbtänkande o en massa annat. Han tyckte bl.a. att jag skulle söka inom industrin och på flygplatsen som flygvärdinna o en hel del annat. Flygvärdinna skulle inte vara helt fel, men inom industrin? Jag vet inte rikgit... Det är ju bra betalt o så, men... Hmm, vi får väl se.


Sen cyklade vi iaf vidare till Jula-huset. Gick in på Jysk. Där blev det köpt en väska "My blue bag". Lite tuff, fanns i två storlekar. Den lilla (som jag köpte och som inte alls var liten) för endast 6 kronor. Och så fanns det en stor "MY BIG BLUE BAG" för 12:95:- (som inte var stor, utan ENORM), men en sån köpte jag inte. Köpte även en elektrisk flygdödare som ser ut som ett tennisracket och en grilltång som vi tänkt ta med till Jönköping på midsommar. På Jula inhandlades det en del grejer med. En "slipkloss" som det tydligen hette, nya krokar till kökshanddukarna, en tvålkopp i frostat glas att hänga på väggen (behövde inte metallgrejen som glaskoppen sitter i, för en sån har vi redan för jag råkade ju ha sönder den gamla glaskoppen), ett par fleecehandskar till O-J (aningen ur säsong nu, men därför var de också reade och billiga, så why not? det kommer ju inte vara sommar hela året, tyvärr) och en picknick-filt med tillhörande väska. Såndär smart filt med plastad baksida så man slipper få med sig hela gräsmattan när man ska packa ihop den. Tänkte även ta med den på fredag till midsommarfirandet. Tog givetvis en Metro med, dock har jag inte läst den än =)

Pratat med Mandi och Erika i telefon nu med, och ätit mat och sett klart en film som vi började se på häromdagen, men jag somnade. Bra var den iaf. Nu ska jag synda genom att ta en cigg. Dessutom tänkte jag ta och ringa Mandi igen. Vänta, nu ringer det... Det var Mandi, så nu behövde jag inte ringa henne ;P Där ser man!

xoxo
Nicolsan

> Kommit hem från stan

Jaa, som ni märker (i-och med att jag har uppdaterat bloggen) så har jag kommit hem från stan. Hungrig som bara den är jag, och nu ska vi käka, men jag uppdaterar sen igen. Potatismos med köttbullar och lingonsylt blir det. Specialarmos dessutom med potatiskrydda och nedklippt gräslök (för sommarsmak) och en god sallad till såklart. Salladen bestående av isbergssallad, tomater och hackad rödlök. Amanda som gett mig den idén att ha rödlök i salladen. Skitgött är det vill jag lova! Men nu ska jag käka, som sagt. C ya later, aligator!

xoxo
Nicolsan

> Blåsningen, 1996

Här kommer ett skitkul avsnitt av TV3's "Blåsningen" från 1996. Minns ni det programmet? Här är det iaf Peter Settman som är offer och blir blåst. Mullvad är Fredde Granberg. Missa för guds skull inte denna, den är skitkul. Lägg märket till att det är vanligt såntdär gammalt modem som man måste koppla upp sig på för att kunna använda Internet. Omodernt värre, men förbannat kul!


Ni la förmodligen märket till att det inte var hela, så här kommer fortsättningen:

Erkänn att den var kul? Jag tyckte iaf det =P Kommentera gärna, alltid kul att se vad ni tycker och om ni minns programmet och så^^

xoxo
Nicolsan

> Dagens outfit

Svårt att välja kläder nu när vädret varierar så hemskt mkt. Ena stunden blåser det och är bara ca 12 grader ute, sen är det helt plötsligt sol och 25 grader. Därför bled det jeans som man kan vika ner om der blir kallt och tröjans ärmar kan man ju alltid dra upp till armvecken när det är varmt. Här är min outfit idag:


1. Lila, V-ringad tröja - H&M
2. Halsband med tygband och stort silverhjärta med fakediamant - Fleur de Santé
3. Blå, tunna jeans - H&M
4. Hängslen - Minns tyvärr ej vart jag köpt dem, var några år sedan. Ngn som vet vart de såldes?
5. Grå skor "reptilmönstrat" med band och litet strass-spänne, "Attitude" - Din Sko

Yes, det var vad jag har på mig idag då, änsålänge iaf. Får väl se om man byter kläder sen, mycket möjligt. Nu ska jag iaf in till stan. Ha det gött idag, jag uppdaterar när jag kommer hem!

xoxo
Nicolsan

> Presentkort

Ännu en tävling jag blivit tipsad om!
Jag är med och tävlar om ett superpresentkort på 300 kr som gäller i 60 butikskedjor sponsrat av GratisBio.se. Tävlingen arrangeras av enlitentax. Jag tycker att du också ska vara med och tävla! Kom ihåg att du inte har ngt att förlora. Skynda dig nu och var med, du har bara fram till den 29 Juni på dig.

xoxo
Nicolsan

> Tisdagen den 17 Juni

Som ni säkert upptäckt (eftersom jag tipsat om ännu en tävling) är jag vaken! =P Tisdagen den 17 Juni 2008 har alltså officiellt börjat för mig^^ Hur är det för er då? Sover ni än? Skriv en kommentar så ser jag vilka som är vakna!

Jaa, och planerna för idag är att jag ska pallra mig iväg till Arbetsförmedlingen och skriva in mig där. Igår skrev jag ju bara in allt om mig själv och mina jobberfarenheter på nätet. Man måste ju även gå dit och bekräfta med legitimation och sånt. Jaa, så det ska jag göra. Få se hurpass stora möjligheterna att få A-kassa är med. Vad har ni för planer idag då?


xoxo
Nicolsan

> Mane 'n Tail


Hår som i Hollywood


Mane 'n Tail, ursprungligen ett schampo för hästar, har under de senaste åren förvandlats till en riktig kultprodukt. Flera kändisar hyllar schampot som en favoritprodukt, bland annat Jennifer Aniston och Sarah Jessica Parker, vilket har lett till att schampot fått stor uppmärksamhet både på hemmaplan i USA samt i England där det nyligen lanserades.

Tävlingen finner ni i Lindas Lya. Var med och tävla om det lockar, ni har fram till den 22 Juli på er!

xoxo
Nicolsan

> Zone-blu

Trodde ni jag hade kommit i säng än? Näh =P Men ska sova nu, tänkte bara tipsa er om detta:

Jag är med och tävlar om en härlig sexleksak på bloggen enlitentax. Tävlingen är sponsrad av zone-blu.

Om man är sugen på att handla från shoppen så får man 10% rabatt om man uppger koden: "NY-2008". Var med du också!

xoxo
Nicolsan

> Sussdags

Näni, nu är det sussdags för mig. Stora, varma, mysiga sängen väntar och jag är jättetröttis nu med. Hoppas ni blev lite nöjda med uppdateringarna idag iaf? ;P Kommentera gärna, det är alltid skoj med kommentarer. Sov sött!

xoxo
Nicosan

> Magisk Chanel-modell

Satt precis och skummade igenom Aftonbladet på nätet, och vet ni vad jag ser? Emma "Hermione" Watson, 18, ska vara Chanel's nya ansikte utåt. Vi har alltså en ny Chanel-modell. En magisk sådan dessutom^^ Emma Watson är ju tjejen vi känner igen från Harry Potter. Fanns även med bilder som jag nu lånar från Aftonbladets hemsida, där jag läste artikeln: http://www.aftonbladet.se/sofismode/article2688334.ab

         

En ganska stor skillnad på Emma som Hermione Granger och henne nu. Visst är hon väl otroligt vacker, dessutom? Jag tycker att hon passar  alldeles utmärkt för Chanel's ansikte utåt. Bra val, Chanel!

xoxo
Nicolsan

> Hata L'EASY

ÅH!...  Väntade o väntade till mitt älskade Lyxfällan skulle börja. Klockan blir 21.00 och allt är frid och fröjd... Tills programmet börjar och jag till min fasa upptäcker att det är en repris. Åh, jag som ville se ett nytt avsnitt juh... Ett gammalt avsnitt från säsong 2 som jag redan har sett... Nejtack...

Men i det avsnittet så är de medverkande iaf verkligen i klistret. Köpt en Corvette för över 300.000 på avbetalning, ännu 2 bilar, TV-apparater och mobiler från Leasy o skit. Hur lyckas man?... Bra fråga. Jag vet iaf vad som händer =P De kommer sälja Corvetten. Fy mig som berättade, hehe.


Iaf så vill jag ge ROS åt Lyxfällan på TV3 och RIS åt L'EASY som lurar sina kunder genom erbjudanden med massa dolda avgifter. "Bärbar dator kostar bara 399 kronor i månaden". Vad de skrivit i såndär liten text att man behöver lupp (iaf på TVn) är ju att man ska betala månadsavgiften i 60 månader (vilket är hela 5 år!) plus att det tillkommer en kreditkostnader på 9.375 kronor på slutsumman. Alltså har man betalat minst 33.315 kronor! Efter 5 hela år. Jamena om en dator är omodern redan när man packar upp den ur sin förpackning, hur omodern är den inte då efter 5 år, eller?! Man har förmodligen inte ens kvar den då.

Det går knappt att tänka sig, ju. 33.315 kronor för en dator som hade kostat 8.495 kronor på KOMPLETT.se. Helt sinnes-sjukt. Minst sagt. Jag hatar Leasy. L'easy är bara skit, handla inte hos dem. Exemplet jag har använt mig av finner ni på: http://www.leasy.se/datorer/barbar-pc/barbar-pc-med-133-skarm.aspx. Kan ju dessutom påpeka att Leasy knappt har ngn fakta alls om vad det egentligen är för dator, så man vet ju dessutom inte vad man köper. Ännu mer sinnes-sjukt. Man kan ju jämföra med KOMPLETT.se som har betydligt mer ingående fakta. Här är KOMPLETT.se's annons på samma dator: http://www.komplett.se/k/ki.aspx?sku=342801.

                      

Dessutom så har jag kommit på lite fakta om varför de heter "L'EASY". Detta har jag kommit på själv, så kan inte garantera att det är fakta, men jag tror faktiskt det. Jo, det är ju så att i-och med att man betalar så länge och faktiskt egentligen inte riktigt kan kalla det för "sin" dator/TV eller vad det nu kan vara förrän den är färdigbetald. Alltså "Leasar" man ju det man "köpt" hos dem. Man "hyr" grejen i 5 år tills den är avbetald. Appostrofen är nog baraför att det är lätt "easy" att "leasa" (alltså hyra) det man vill ha. Smart, eller hur? Så tror jag att det är.

Yes, så är det med den saken, och så tycker jag. (Vill bara påpeka att KOMPLETT.se är motsatsen till L'EASY och ett bra företag för er som inte förstått. Jag har iaf inget emot dem, snarare tvärt om. Det är L'EASY som är skit). Arga och glada kommentarer om vad jag tycker och tänker är mycket välkommet! Skriv vad ni tycker.

xoxo
Nicolsan

> Chokladbegär i ösregn

FÖRLÅT läsare (och speciellt Mandi) att jag inte uppdaterat! Det har varit mkt annat, men nu så kommer den efterlängtade uppdateringen. Kom precis hem från Coop Forum. Jag fick akut chokladbegär efter Marabou, så vi cyklade dit 19.40. Skulle skynda oss så vi hann tillbaka till Outsiders som börjar 20.00. Tror ni att vi lyckades? Haha, näh, känns inte så, va =P Mitt framdäck hade knappt ngn luft och jag kunde inte sitta på cykeln som vanligt folk för sadeln var blöt. Men det var på ditvägen! 20.02 gick vi ut från kassorna och vad möts man av? ÖSREGN! Hahaha, vi bara garvade och cyklade så det skvätte om däcken.
Jag fick iaf min choklad. Och lite annat^^ Nu är man sisådär genomblöt, men that's life. Förkyld vart jag ju redan, sitter här och nyser o hostar nu. Reklampaus på Outsiders. Men är man dyblöt och har cyklat och verkligen gjort sig förtjänt av chokladen då blir den desto godare. Att dessutom mysa ner sig under täcket i soffan och se på TV =) Mmmumma., Riktigt härligt. Förlåt igen för min sega uppdatering, men nu lovar jag: Det kommer mer! Nu ska jag se Outsiders, sen Lyxfällan. Vad ska ni göra ikväll då? Haha, lägger detta inlägget under Ha-Begär för idag vart det ju faktiskt Marabou Mjölkchoklad - Ha-Begär. Passar väl då, eller? ;P

xoxo
Nicolsan

> Hos Mami

Har varit hos Mami sen i onsdags, därav mina otroligt sega uppdateringar. Dock ska vi åka hem idag, och när jag kommer hem blir det uppdatering om studenten. Är det okej, eller? Hoppas det ;P Ha det sålänge!

xoxo
Nicolsan

> Sex and the city

Gjorde en Sex and the city-quiz på http://www.sexandthecitymovie.com. Dår går man in på "Match Your Man" och testar vilken man från Sex and the city man passar ihop med. Jag fick Smith, med detta resultatet:



Oj, det syntes ju inte så jättebra... Yes, men så var det med det, går gärna in och testa er med!

xoxo
Nicolsan

> Medusa'Scream

Min älskade Big Brother har väldigt bra musiksmak må jag säga... Mycket bra. Han skickade denna för några dagar sedan och dum som jag är har jag inte kunnat stänga av datorn baraför att den legat i Internet-fönstret. Så sjukt skön, tycker jag. Men tänkte att för att kunna stänga av måste jag stänga ner den o för att stänga ner den måste jag ha den länkad ngnstans, så varför inte i bloggen? BRA idé jag fick ;P Så får jag dela med mig till er läsare av en riktigt bra, rysk låt med. Lyssna här, här får ni Medusa'Scream - Хотел Остатся:


Underbar, eller hur? Lyssnat hur många ggr somhelst nu... Tyvärr kommer inte denna låten med på studentskivan, men vi får njuta av den här och nu istället. Tack Big Brother!

xoxo
Nicolsan

> 2 dagar kvar

Sheeaaatt, bara 2 DAGAR KVAR till STUDENTEN! Oh fuuck så sjukt efterlängtad den är, alltså. Vill ha nuuu =P Helvete att det inte ska bli perfekt väder också då. Men vi ska nog allt se till att göra det bästa av situationen. För vi har tagit studeeenteeen... Hihi =P Kan som sagt knappt berga mig, shit =P Vilken STOR dag, vilken upplevelse, vilken härlighet!
Nu ska jag bränna ut lite musik vi ska ha i caben när vi åker runt o är STUDENTER! Hihi, så skojsigt. O så har man en väldigt myspys-härlig lillasyster som skickar lite bra låtar =) Tack tack, Honey! Nu ska jag fortsätta.

xoxo
Nicolsan

> Tävling, vinn bikini!

Nu har du/vi chansen att vinna en mycket fin trekantsbikini i färgen turkos/aqua på sidan: http://blondstar.blogg.se/2008/june/tavla-hos-mig.html#comment. Det är superlätt, det enda du behöver göra är att länka sidan i din egen blogg och skriva i en kommentar till henne (som driver BlondStar-bloggen) att du är med =) Passa på, än är det stor chans att vinna!

xoxo
Nicolsan

> Maxxi borta

Gomorron. Vaknade av att Snöboll stod utanför sovrumsdörren o skrek halsen av sig. Hon är fan värre än en väckarklocka. Inte superkul o vakna av en "väckarklocka(Snöboll)", men det är väl liiivet antar jag^^ hehe. Nu ligger hon o snuttar på min fot. Maxxi är borta. Inte an aning om vart han är, men förmodligen hos grannen... Är inte så orolig heller för jag har registrerat honom hos Smart Safety Kattregister. Så nu springer han runt med en fin bricka på halsbandet med både telefon- och smsnummer till Smart Safety, så skickar de ett sms med Maxxis nummer får de mitt namn, min adress, telefonnummer samt Maxxis namn och ras. Ganska smart. Billigt var det också. Info finns på http://www.smartsafety.se. Det är inte bara husdjur som kan registreras där, utan även cyklar och så man får en bricka i nycklarna o en hel del annat.


Nu tänkte jag ta o fixa lite frulle, sen duscha o fixa lite härhemma o slutligen åka iväg till Skövde senare. Uppföljningstillfälle på casino-kursen, så ska förmodligen skriva jobbkontrakt o sånt =) Skoj skoj. Vad har ni för planer för dagen då? (Om ni känner för att dela med er vill säga).

xoxo
Nicolsan

> Hålla tummarna?

Var mycket riktigt och badade efter skolan. Var ganska kallt, faktiskt =P Blåste som bara den. Men skoj var det ändå, för sällskapet var perfa =) Sen åkte vi in till Kinna o tog en glass o efter det tog jag tåget hem. Lider med stockholmarna o de andra som skulle åt samma håll, för deras tåg som skulle gå 13.20 kom över 2,5 timme försent =S Suck. Sånt är ju bara för tråkigt. Var massa på tågen imorse som var påväg till Hultsfred med =) Önskar lite att jag hade köpt biljett o pallrat mig dit ändå. Det är ju så förbannat kul... Men får väl bli nästa år dådå.

Hemma sen så lagade jag mat o pratade med Mandi. Hon skulle göra ljusa slingor i håret =) Får hoppas det blev bra. Var sugen på godis, men eftersom vi skärpt oss med att ha godis hemma jämt o bara hade mörk choklad i skafferiet (vilket inte passade, hehe), så bestämde jag mig för att göra chokladbollar =P Var ett bra tag sen man käkade det. O dessutom hade Eve det i sin bilddagbok så jag blev sugen när jag kikade in där ;P hehe. Istället för att göra dem sådär onödigt onyttiga så bytte jag ut hälften av sockret till honung istället samt hällde i ca 2 matskedar linfrö. Blev mycket gött vill jag lova =)

Såg på mitt älskade Lyxfällan med. O-J lagade min cykel, så snäll han är =) Skrev med Big Brother också, som skulle på jobbintervju imorrn. Lycka till på den, jag håller tummarna för dig. Jag blev inspererad på jobbfronten, så sökte faktiskt ett jobb jag tänkt söka några dagar, men bara skjutit på. Var bara 3 veckor och helt okej tider, så why not? Lät dessutom kul. Var kollopersonal i Lidköping för barn mellan 8-12 år =) Elvira-ålder med andra ord. Så nu får jag hoppas jag får det, hade nog varit jäkligt kul, tror jag allt. Får hålla tummarna lite åt mig själv med ellerngt. Varför säger man "hålla tummarna" egentligen? Vad ska drt hjälpa för? =P haha. Knepigt uttryck egentligen. Jamena i amerikanska filmer (typ föräldrafällan med Lindsay Lohan) har man ju sett att de korsar fingrarna o kryssar armarna istället. Som vårat "ljugkors" med fingrarna ungefär, fast framför sig och ed kryssade armar. Vad ska detta vara bra för? Jamena egentligen? Vet du så berätta gärna för mig, skulle vara kul att veta.

xoxo
Nicolsan

> 3 dagar kvar

Shohoo! Haha, Cissi hälsar till bloggen o alla läsare, säger hon här ;P Nu ringer Amanda med. Hon är trött på att gå^^ Lite flum är man allt. Nu är det bara 3 dagar kvar och spänningen är oliiidlig, hehe! Lääängtar SÅHÄÄÄR mycket (sträcker ut armarna till maxx). Nu blir det kanske sista gången man sitter i skolans infotek någonsin.  Oj, vilken tanke, iih =P Fuuun! Vill ha torsdag nu. Nu på en gång. Pratar fortfarande med Mandi i telen =P Lite svårt att koncentrera sig på att skriva o prata samtidigt, rätt som det är skriver man vad man säger istället =) Men så jag uppdaterar senare istället. Och lycka till, Mandi. Hoppas du kommer hem och inte dör på vägen. Få inte solsting nu ellerngt =P haha. (Cissianen hälsar igen).

xoxo
Nicolsan


> 4 dagar kvar

Kan ni tänka er, det är bara ynka 4 dagar kvar till studenten! Iiihhh, jag kan inte sluta lé. Jag har ett stort smile från öra till öra fastklistrat i fejset som vägrar försvinna =D Jag är VÄRLDENS lyckligaste människa! Åh, jag kan knappt bärga mig till på torsdag. Satt o skrev med Ewalajnen på msn nu, o vi är så lyckliga =) Dock kom hon på en liten jobbig negativ grej med studenten. Vi skiljs ifrån varandra =O ...Men åånej sa jag. Inte tänker jag ge upp ngn kontakt med mina älskade vännor <3 Inte en chans att de bara kan försvinna ur mitt liv så lätt. Tacka vet jag helger då man kan ses. Och vad vore vi utan denna viktiga uppfinning vid namn telefonen? Den finns ju också. Och den kommer gå varm härhemma i Skara kan jag ju meddela. Sen finns ju andra bra grejer såsom SMS och MSN med. Datorn och Internet överhuvudtaget. Bra uppfinningar.


Så imorrn ska vi alltså till skolan, snacka student o lite annan info. Efter det ska skåpen städas (dock är ju mitt redan städat). Efter skolan drar vi och badar som jag nämnt tidigare. På tisdag ska jag på casino-uppföljningstillfälle då vi ska skriva jobbkontrakt och sådana grejer. På onsdag bär det av med hela studentutsrtyrseln hem till Mami. Big Brother kommer hem till Daddy Yankee, så ska väl dit en sväng med, jag och O-J. På torsdag ska jag upp tiiidigt på studentfrukost med hela klassen och lärare och en massa champagne o alkohol till Johanna. Där äter, dricker och skålar vi. Sen ska vi till skolan och bli fotade vid 8.25. Sen mingla runt i skolan, få fin buffémat/plockmat och efter det TA STUDENTEN! Wihoow. Blir festa, äta gött och träffa släkt o vänner. Ut på kvällen med.


Dagen efter ska vi in till Varberg och festa ännu mera. Socitén har sin årliga berömda studentfest =P Fuuun! Dagen efter det bär det av till Skara. Där ska det festas ännu en kväll med lite folk härifrån + M&T. Big Brother följer nog med oss då med. Sen ska han stanna några dagar =) Fullproppat med planering och festande med andra ord. Oh my gosh så sjuke kul det ska bli! men nu måste jag verkligen sova om jag ska orka upp imorrn. Kommentera gärna så blir jag glad. Night!

xoxo
Nicolsan

> Dagens betänk^^

En buffelhjord rör sig inte fortare än den långsammaste buffeln. När hjorden jagas är det de långsammaste och svagaste djuren som dödas först. Detta naturliga urval är bra för hjorden, eftersom hjorden som helhet blir snabbare och friskare genom den kontinuerliga gallringen av de svagaste medlemmarna. Ungefär på samma sätt kan den mänskliga hjärnan inte jobba snabbare än sina långsammaste hjärnceller. Som alla vet, tar överdriven alkoholkonsumtion kål på hjärnceller, men naturligtvis är det de långsammaste och svagaste hjärncellerna som går åt först. Genom att regelbundet konsumera öl, kan man rensa bort de svaga och långsamma hjärncellerna, och därigenom göra hjärnan till en snabbare och effektivare maskin. Det är därför man alltid känner sig smartare efter ett par öl. Tänk på detta, så kan ni festa duktigt med gott samvete.

xoxo
Nicolsan

> DHW uppehåll

Nu har vi sett repriserna på Gossip Girl och Desperate Housewives. Åh, o nu har DHW uppehåll med =/ Usha, vill ju se meeer! Spännande spännande. Pratat med lite folk, o bestämt att vi ska åka o bada efter skolan imorrn. Gött ska det misnann bli =) På Hanatorp. Var längesen jag var där nu, minsann.


(Bilden är från en liten del av Hanatorp, lånad från http://www.hanacamp.se). O så ska ju skåpen i skolan städas imorrn med. Fast i brist på annat så har jag ju redan städat ur mitt, så det är numera helt tomt. Välkomnande tomt står det och väntar till hösten (och imorrn då jag kommer lägga in väskan där) då ngn liten förstaringare kommer ta över det. Skåp nummer 790 i bortre B-korridoren på nedersta raden. Koden till kombinationslåset kanske det är onödigt att skriva ut ;P haha.

Skiter nog förresten i att åka och handla, kanske =P Får la se, orkar inte det just nu. Har smort in balkongräcket i ättika, så förhoppningsvis vill väl inte Maxxi hoppa in där. Vi märker la om han försvinner. Han har varit på besök hos våra stackars grannar typ 3-4 ggr idag redan, så. Nu ska O-J ringa Felix, ska nog o bada tror jag.

xoxo
Nicolsan

> Grattis grattis!

Blev inget jobb igår. Var där vid 23, men visade sig att dörrvakten inte kunde komma, och vart så kort varsel att han förmodligen inte kunde fixa fran ngn ny. Skulle ringa vid 00.00 o se om han gjort det och isf jobba då, men daniel ringde o sa att det tyvärr inte blev ngt. Det betyder alltså att jag förmodligen har haft mitt sista elevpass, och ska börja jobba själv fr.o.m nästa gång =P Iih, ska bli spännande o skoj. På hemvägen därifrån vid 23 pratade jag med Mandi hela vägen. Alltid lika mys o prata med min babe vill jag lova.

Nu ser jag på Gossip Girl-reprisen eftersom jag missade det i tisdags, hade ju bal då. Efter det kommer även reprisen av Desperate Housewives som vi ska se, givetvis. När det är slut ska vi åka o köpe ngt nät att sätta på balkongräcket. Måste ha ngt att tävka för med. för våran lilla kissemiss Maxxi har ju fått för sig att han ska hoppa upp och gå in till grannen via balkongerna. Vilken liten smart o smidig jävel han är, alltså =P haha. Stackars grannarna^^ Ska förmodligen även köpa hårfärg till O-J, vilket vi aldrig gjorde igår. Sen blir det nog att dra till Skarabadet o ta sig ett dopp eller två. Gött väder idag med, det gillar vi =)

Vad har ni för planer idag? Får väl ta och passa på att gratta Glenn på sin 19-årsdag idag. Tråkigt att va sjuk på sin födelsedag, får ta o krya på dig! Grattis grattis. Men nu ska jag se klart på Gossip Girl, för nu är reklampausen slut. Ha det!

xoxo
Nicolsan

> Årets första dopp

Vet ni vad? =P Nä, det gör ni inte, det är bara Felix och O-J som vet. Eller nä... Just det ja, jag skrev det ju till Linus på MSN innan med, ja. Men det är så att jag igår tog årets första riktiga dopp. Det dessförinnan ("doppet" alltså) räknar jag inte för då badade inte riktigt hela jag =P Det var iaf jätteskönt. Innan vi åkte o badade var jag o Älskling inne i stan, på marknaden. Myspys och jättevarmt var det. Gött som bara den att bada, förutom alla äckliga småkryp som var det. O så lät det i skogen. Min första tanke var "Hjälp! Det låter som en ko!" (jag är rädd för kor). O-J o Felix bara skrattade åt mig, typ lite dumförklaring. När vi badat klart så ser vi en läskig orm simma i vattnet. "IIIHHH, HJÄÄLP!" haha, typ så. Läskigt värre. Vi byter om o ska hemåt, och gissa vad vi ser? EN MASSA KOR! Nu kunde de allt inte skratta längre, jag HADE så RÄTT. Blir nästan förundrad själv över att jag kände det på mig. "Sjön" vi var vid såg ut som ngt litet Djungel George-place. Fattades bara lite lianer o sånt. Låg ngnstans ungefär mellan Skara, Stenum o Falköping. Kom förresten några Lidköpings-bor o paddlade förbi oss i en kanot, så det måste ju varit ngn form av älv eller nåt sånt. Var ju strömmar o så med.


Hur vågar hon?! Bilden känns väl igen från reklamen på TV.

Idag ska vi färga O-J's hår brunt =P Fint fint, hoppas jag. Han ska bli "brunin" istället för blondin. Haha, "Ellis" trodde ju det hette så när hon var liten =) Nämen så det ska nog bli riktigt snyggt får vi hoppas. Det tror ju iaf jag. Så vi måste dra till affären snart med andra ord. Sen är det mkt möjligt att vi åker till Skarabadet o badar idag med. Ikväll/inatt ska jag jobba, precis som natten till idag. Var massa fyllisar ute inatt o skit, bråkigt värre. Massa som försökte fuska med. Skittråkigt att de ska hålla på så. Får hoppas det är bättre idag, det tror jag. "Stay positive!" som jag brukar säga. Vad ska ni hitta på idag då?


xoxo
Nicolsan

> Sveriges nationaldag

Idag är det ju som säkert (och förhoppningsvis) alla vet Sveriges nationaldag. Även kallad Sveriges flaggas dag. Det betyder att det är marknad i Skara =) Vill gå på den, men får vänta på att Oscar ska jobba klart först. Är ju inte skoj o gå dit själv, precis. Pratar lite med James på msn. Han o Claire (hans flickvän) tyckte det lät jätteskoj med "Sweden's national day". De kanske ska komma till Sverige i år med, hade vart skoj =) De bor alltså i England för er som inte vet. Tipsade dem om Liseberg. Det är ju ngt man bara inte kan missa om man är i Sverige, eller hur? Han tyckte iaf det lät jätteskoj.

Så... Vad är Sverige känt för? Några exempel är ju vårt avlånga land, märket ACNE Jeans (och Cheap Monday), vår politiska ställning, vår kungafamilj Bernadotte, våra fina svenska blondinflickor, vårt älskade Liseberg, Astrid Lindgrans sagor och figurer, Turning Torso, köttbullar "swedish meatballs", älgar, stora gröna skogar, band och artister, såsom bl.a.: Robyn, Millencolin, The Hives, Sahara Hotnights. Samt äldre band såsom ABBA. Vi är ju även kända för allas vår älskade (och hatade) Victoria Silvstedt. Jag personligen har verkligen ingenting emot henne. Vi har vår stora och mycket kända klädkedja H&M, och även världskända IKEA. Vi har Sveriges största turistattraktion Ge-Kås i Ullared. Vi har våra snöfyllda vintrar (som varit lite fattiga på snö de sensaste åren p.g.a natur-rubbningar), då också våra olika årstider. Vi har VOLVO och SAAB. Vi har BassHunter och andra CS-nördar som gör sig kända för Sverige, då det är ett av de länder som ligger i Counter Strike-eliten. Ngt annat du kommer på som jag missat? Skriv gärna =)

                                                                       

Visst älskar vi väl vårt Sverige ändå? Visst har det sina brister, det har väl allt och alla, egentligen. Men som sagt, kommer ni på ngt mer viktigt jag glömt så skriv till det som kommentar!

xoxo
Nicolsan

> Jag på balen

Jag har inte känt att jag haft ngn riktig lust att blogga idag... Vet inte varför faktiskt. Har nog mer kraft och energi imorgon, hoppas jag. För nu är jag iaf hemma, så har dator o så =P Det är ju som ni säkert vet anledningen till att jag varit så inaktiv på bloggen de senaste dagarna. Jag har varit hemma hos Mami, på bal i Göteborg och på Hannas (kusinens) student. Med andra ord haft fullt upp hela tiden. Här får ni iaf en bild på mig från balen som var den 3 Maj 2008. Syrran som tog den. Jag fick en hel skiva med bilder, men den glömde jag ju givetvis hemma hos henne. Får ta med den nästa vecka ellerngt. Varsågod:


Vad tycktes? Svart klänning med svart glitter i tubmodell med sjal/scarf till. Yes, det är minsann så jag ser ut =) Den fina frisyren har jag Mami och lillasyster att tacka för. De är allt bra grymma på att fixa snyggt! Klippt mig gjorde jag på Salong de Paris i Skara samma dag, på morgonen. Fick ju tack- och lov en tid trots att det vart så kort varsel. Gick dit innan stängning på tisdagen och fick tiden då de öppnade på onsdagmorgonen. Lucky me!

xoxo
Nicolsan

> 1 år och 7 månader

Måste bara tillägga att jag o älskling idag firar 1 år och 7 månader tillsammans. Och mer ska det bli, det lovar jag. Men nu måste jag verkligen sussa. Jag älskar dig, min O-J.

xoxo
Nicolsan

> Studentbal

Har varit fullt upp nu det sista, därav mina långsamma uppdateringar. Natten till idag var det studentbal. Vid halv 6-tiden var vi i skolan och minglade runt. Lite lulliga var vi och väldigt roligt var det. Vid halv 7 gick bussen (på kvällen givetvis). Vi anlände till Valand i Göteborg där balen hölls. Åt god mat (även om jag knappt fick i mig ngnting). Drack öl o vin o så. Var trevligt, valsen dansades med Marion, hehe. Gick in o ut massa för det var jättevarmt därinne o så. Jag blev en aning fullare, hehe. Trevligt trevligt. Sen drog det igång och blev party på riktigt. Dansade massa o sjöng tills man blev hes =D Haha. Skitskoj studentbal var det iaf. Jag kände mig som en prinsessa. Är skittrött nu eftersom det höll på till 3 på natten och jag vaknade halv 11 imorse. Kunde inte sova mer. Så bilder o så kommer senare, men kan ju kolla Syrrans bilddagbok datum den 3 Maj, för bild på mig. Nu ska jag ta mig en välförtjänt natts sömn, för imorrn ska vi på Hannas student. Night!

xoxo
Nicolsan

> Hyssna

Idag var jag i skolan vid 8-tiden. Träffade Mandi o sen satt jag o pratade med Angelica, Cissi, Anna-Sara, Camilla o lite andra media-elever. Mest prat blev det om studenten, men även en del om betyg o balen som är imorgon. Träffade sedan Mandi igen, o sen så kom Ewe och Marion. Vid kvart i 10 hade vi möte med klassen o vid 10-tiden åkte vi till lilla Hyssna.

Där fick vi en guidad tur i en gammal kyrka som tydligen hör till en av de äldsta i Göteborgs distrikt. Jag kom (tydligen) med dumma frågor, som de andra skrattade åt sen. Men jamena hur lätt är det för mig att veta vad alla ljusen i en kyrka är till för? Jag är då inte medlem i svenska kyrkan. Jag tyckte i alla fall att det var onödigt md tanke på att det såg ostabilt ut, flera ljus lutade o det var supergammalt trä i kyrkan. Då ör det väl ändå lite brandrisk? Ja, det tror jag allt.

Sen spelade klassen (dock inte jag, Ewe, Malin, Johanna, Monika o Veronica) brännboll. Vi solade istället. Sheat så varmt det är, man får ju värmeslag! Vi spelade däremot kubb sen, o vårat lag VANN =P Sen åkte vi till ngt ställe som hette "Kvarnen". Där åt vi buffé. Sen bar det av mot skolan igen.

Nu är mitt skåp här i skolan alldeles tomt. Utrensat o klart. Väntar på tåget, så ska gå till tågstationen om 5 minuter hade jag tänkt. Ska försöka fixa klipptid med. Antingen till idag eller imorgon då de öppnar. Måste ju fixa =) Sen är det ju bal imorgon då med. Men det tar vi då, nu ska jag dra!

xoxo
Nicolsan

> Nature One Inc

Biltema är en mycket tråkig butik vill jag lova. Sen senast skrivna inlägget så åkte vi in till stan. Frisörsalongerna stod tysta och mörka vid gatorna, så jag kunde tyvärr inte klippa mig. Inte bra. Det var förhoppningsvis sista gången jag glömde en klipptid om man lär sig på sina misstag. Hursomhelst så kom vi på att det kan ju vara dags att åka in till Biltema i Skövde eftersom det öppnat där och våra cyklar är pajj. Det gjorde vi. Körde lite fel först, men hittade sen iaf. O-J sprang runt hit o dit o plockade på sig grejer han behövde, jag var snäll o inskaffade en cykelkorg till syrran som hon behövde. Jag hittade en anda grej i hela butiken som jag ville ha och också köpte. Det var en rosa "doftis-boll" till badrummet som luktar peach.

Efter det åkte vi mot Skara igen. Stannade till vid Köpstan (det som ligger intill Skara Sommarland för er som inte vet). Där käkade vi mat på Sibylla. Korv med mos o bostongurka o sallad. Var massa folk där o köpte mat i bara badbrallorna o så =P Sommarland är i full gång och massa turister har anlänt. Skoj att se lite liv o rörelse må jag säga =) Men man blev jäkligt badsugen när man såg alla strosa runt i bara badkläderna o man själv gick runt i klänning o flipflops i den 35 gradiga värmen. Nu är det minsann sommar!
 
Efter att vi käkat oss mätta och belåtna åkte vi till Coop Forum för att handla mat. Skulle köpa bröd och bland bröden så var det ju självklart ett specialerbjudande som jag inte kunde motstå =P Haha, så kass jag är. Det var iaf att om man köpte 2 bröd från AXA så fick man en frisbee. Så nu äger vi allt en frisbee härhemma. En svart med ett fuld AXA-märke på, haha!

Hemma sen så fixade O-J sin cykel, o imorrn ska han förmodligen göra klart min med. Jag däremot var duktig och dammsög o torkade golven i hela lägenheten. Det var skittråkigt vill jag lova. Efter det skrev jag med Anne en liten snabbis på msn. Grattade till förlovningen mellan henne o hennes älskade Erik som ägde rum i fredags. Efter det tog jag en välförtjänt dusch med min Honey och nu sitter jag o lyssnar på Nature One Inc - Alive & Kickin'. Här hör ni den:


Ursäkta den kassa live-videon, men ni hör ju iaf hur skön låten är. Visst är den? ;P hehe. Nu dricker jag även grönt thé med vaniljsmak som jag sötat med honung, vilket är mycket gött och jag absolut kan rekommendera. Är ju inte bara förbannat gött, utan även nyttigt. Många plus i kanten för det! Nä, nu måste jag ta o sova om jag ska orka med morgondagen.

xoxo
Nicolsan

> Dag 2

Igår var det dag 2 på nya jobbet. Var även då på Victors i Skara och spelade. BlackJack spelade jag för er som inte vet, jag jobbar som BlackJack-dealer. Det gick förvånansvärt mycket bättre än igår. Nu kändes det verkligen som att "Jag har hittat vad jag vill göra, och jag kan detta!". Det kunde jag, faktiskt. Självförtroendet var bättre än senast, för i fredags vågade jag ju inte riktigt så hon jag var med fick ta över då det blev mycket. Igår däremot fixade jag allt själv, trots att det var fullt spel och folk var uppkäftiga och kom med äckliga förslag. Jag tände till och blev skitförbannad på en snubbe som frågade efter en puss, en kram, om jag var singel, om min pojkvän var ful, om han fick slicka mig i mungipan o allt vad det var =S Disgusting värre. Men jag skällde ut honom, sen var han hur lugn somhelst, haha! Respekt åt mig!

Glömde av min klipptid igår =/ Så ska in till stan nu och se om klippstudion är öppen. Förmodligen är det väl stängt, men hoppas går ju alltid.

xoxo
Nicolsan


RSS 2.0