> Big Brother 23 år

Idag är det den 29/1. Det betyder att min Big Brother, Jonas, fyller 23 år idag =) Grattis!

Det betyder även att studiebidraget kommer på torsdag. Gött, efterlängtat är det kan jag säga! Pengarna på mobilen är slut o jag har inte råd att fylla på för tillfället. Måste även låsa upp mobilen. Låst till Telia nu, vilket är hemskt onödigt med tanke på hur dyrt Telia är. Parlino ska jag ha, det är både billigt o bra. Men hur låser man upp mobilen då? Var på Audio Video i Skara (där mobilen är köpt) o frågade, o dom sa att närmsta stället att låsa upp är i Skövde =S Palla. Varför sälja låsta mobiler när dom inte ens har möjlighet att låsa upp? Dåligt tycker jag.

O för att uppdatera så kan jag ju ta och tala om vad jag gjort i helgen. Varit med Erika =) Alltid skoj. Festsugen som bara den i fredags så vi bestämde att vi skulle festa på lördagen. Mycket riktigt gjorde vi det. Skoj skoj. Vi var i Lidköping hemma hos henne först, hon va seg =P haha. Men sen kom vi äntligen iväg hem till Skara. Förfestade lite, o gjorde iordning mig där. Sen bar det av till Skövde. Var en väktare på bussen som vi pratade med. Tjatade på en kille vi kallade "Grönöga" att han skulle fråga vakten om man fick dricka på bussen (verkade ju inte så, o det ville vi ju gö). Han frågade inte, men det hade tydligen Evelina gjort. En mycket trevlig tjej från Skara =) Vi fick inte gö det, för då får man tydligen böta 1000 spänn. Hade vi ju inte lust med, men vi drack ändå =P Utan att väktaren såg, hihi, buuusiga vi är.

Sen gick vi av vid Sandtorget i Skövde. O en elak kille spillde öl över mig. O precis när jag skulle kicka till honom på ballen sprang den tönten iväg, USCH! Men så ringde jag Pille o beklaga mig, men han bara skrattade. Skadeglad till maxx, or what? haha. Så sa han att vi skulle ses sen på Bogrens. Vi träffade två tjejer, en från Götet o en från Skövde. Mycket trevliga. Vi stod o var olaliga o drack cider på gatan. Gött gött. O så gick vi bort till Bogrens. Det var 21-årsgräns o fel vakt så jag kom inte in. Pille försökte prata in mig, men den snälla vakten kunde inte fixa för att den första (dumma) redan sagt nej. Tråk, men så var vi skitkissnödiga, så gick till McDonald's (Jag o Erika). Jag hade  ingen femma, så försökte ragga till mig en, haha. Nämen satt ett gäng killar där som jag frågade, men ingen hade ngn femma. Så fick köpa mig ett glas vatten för 3 spänn för att få ut lite money. Sen satte vi oss hos samma killar. Vi gick in för våra roller. Hahaha, skitskoj. Jag var en strippa från Götet. De köpte det helt o fullt. Grymt kul var det.

Sen gick vi till Krikelin o dansade där tills vi blev varnade av en vakt för att vi snurrade i världens fart runt strippstången, haha. Så vi gick över till Kosmopol. men var bara tråkiga människor där så gick tbx. Snurrade igen, för ingen vakt syntes till. Sen kände vi att en drink hade nte suttit fel. fanns inte heller ngnstans o sitta, så gick fram till en kille som satt helt ensam. Vi fick varsin Tequila. Jag råkade spilla ut min =/ men bartendern tyckte jag såg så ledsen ut så jag fick en ny. Snällt måste jag säga. Sen gick killen o vi drog till dansgolvet. Sen fortsatte kvällen till 2 någon gång. Så kom Pille o vi följde med honom hem o sov där. Kl 9 skulle han upp för att dra till jobbet i 12 timmar. Vi var ensamma i hans lägenhet =) Skoj. Sov som bara den tills pille ringde o väckte mig 14.30. hade kunnat sova säkert 2-3 timmar till om han inte väckt mig. Vi lagade lite käk o vid typ 16.45 drog vi till busstationen för att åka hem.

Det var det mesta av vad jag gjorde i helgen =) Skoj som bara den var det. Vad har ni gjort i helgen då?
O än en gång, GRATTIS storebror. Får hoppas du får en grymt bra födelsedag. Vi ses på fredag nästa vecka. Då ska du minsann firas.

Nicolsan


> Saosin - I Can Tell

Känner att jag bara måste lägga in den här låten som tagit mitt hjärta totalt. Så sjukt skön. Den går varm på min MP3-spelare kan jag säga. Så stark och bra och skön röst, alltså. Saosin - I Can Tell:


Visst var den bara för skön? Visst har jag bra smak? =P Det tycker i alla fall jag, definitivt! Men nu måste jag verkligen dra. Man fastnar ju här =) Ha det gött!

Nicole

> Fredag 25 Januari

Idag är det den 25:e. Det betyder att det är exakt 2 månader kvar till min födelsedag. Kan ni tänka er att jag snart har fyllt år 19 gånger =P Ja, det kan ni troligtvis, men jag tycker det låter så mycket. Och vad mer betyder 25 Januari? Jo, att det är årets första löning för många. Dock inte för mig som studerar på heltid och inte har varken tid eller ork att även jobba. Tidigare jobbade jag ju en del kvällar och helger, men nu funkar det inte. Måste försöka anstränga mig mer nu när det är sista terminen i skolan innan det blir dags för studenten. Åh, det går inte o tänka sig hur mycket jag längar dit, alltså. Sanslöst mycket, har längtat efter den dagen i en jäkla massa år nu. Fast jag jobbar i alla fall för det mesta på lov. Men för att återgå till ämnet, lönen, så får jag i alla fall faktiskt mitt underhåll idag. Sitter fint nu när man varit så gott som pank i 2 veckor.

Idag var jag i skolan klockan 8 på morgonen. Det trots att jag börjar 9.50. Men vad gör man inte för sina små vänner? Jag kom ju inte till skolan igår, vilket gjorde Amanda lite besviken. Hade sprängande huvudvärk igår av någon konstig anledning. Vet inte varför. Men nu är jag i alla fall frisk. Jag var med på en föreläsning som Amandisens klass skulle på idag, eller alla skolans första ringare rättare sagt. Var segt. Sen gick jag på min lektion som var Samhäll. Hade ett prov på politik. Gick käpprätt åt helvete (ursäkta språket). Kan ju erkänna att jag inte tränade någonting . Jag brukar aldrig göra det, men brukar gå bra ändå. Jag trodde faktiskt att jag hade bättre koll än så på politik. Men regering, riksdag, ministrar, beslut, val, statschef osv. osv. Man kan helt enkelt inte minnas o hålla koll på allt. Inte jag i alla fall. Men det provet tog väl ca 10 minuter och göra. Chansade på ca 90%. Efter det gick jag och Amanda och åt med Marion och Martina, sen åkte jag in till Götet. Inhandlade en jättefin röd kuvertväska, som jag planerar att ha på balen (som för övrigt är den 3 Juni). Också köpte jag ett par trosor =) Inte lätt att låta bli att köpa underkläder.

Sen satte jag mig på tåget hem. Bytte från tåg till buss i Falköping. Som vanligt. Där hände det ingenting utöver det vanliga. Fast därmot gjorde de det i onsdags. Då hade jag åkt från Assberg-Herrljunga o från Herrljunga-Falköping, och där satt Cissi, Bea, Robin och Camilla! Gissa om jag blev förvånad eller. Jag gnuggade mig i ögonen o trodde jag sett fel, haha! De hade iaf varit på studiebesök på Falköpings Mejeri och filmat och intervjuat. Jag tyckte det var skitkul o träffa dem där =)

Nu kom jag nyss hem. Hade datorn med mig på resan, så hade iaf någonting att göra på tåget o så. Nu ska jag o älsklingen laga lite mat, sen ska vi till Lidköping till Erika-baben om hon fått några money idag. Så blir det att inhandla hennes nya soffa som äntligen har anlänt till Jysk. Vi var där i November eller December 2007 och beställde den. Och så ska hon köpa en "arm" till TV:n att ha i sovrummet till hennes minimaliska TV. Så får Oscar sätta upp den. Nu blir det till att laga lite kyckling och ris med någon god sås för det är jag sugen på. Men men, dags att ta tag i saker. Måste handla med!

Tjing!
Nicolsan

> Tripp till Bulgarien

Nu är det fastställt! Den 24 Juli bär det av till Bulgarien för min del. Stannar en vecka, och det ska bli så sanslöst härligt. Obeskrivligt nästan. Med i packningen har vi Mathilda "Tilda" såklart som fixade allt. Min lilla kusin <3 ...Och så har vi Julie och Lisa. Ååh, det ska bli så skoj, och SKÖNT! Sola, Bada o festa. Det är fanimej livet.

Vi kommer åka från Växjö då det blir billigast så. Kan ju va kul med, för man har ju varit i Götet o i Sthlm där man brukar åka ifrån med flyg. Växjö har ju aldrig hänt för min del iaf =P Vi landar i Burgas o åker sedan därifrån till Sunny Beach. Länk: http://www.apollo.se...
Vi kommer bo på Hotel Sirena, där vi har som våran egna lägenhet. Som dessutom har 2 våningar =D Inte dåligt alltså. Hotel Sirena, Bulgaria:

image136

Det värsta med hela resan och alltihop är att man måste vaccinera sig =o 2 sprutor ska tas... Herregud, jag kommer avlida. Hjääälp! Jag hatar sprutor, får ont i magen nu bara av att tänka på det. Vad gör man åt sånt? Hur ska jag fixa det här? Jag lär ju svimma... Någon som tagit sådana sprutor o vet om det gör skitont eller ej?

Det är ju iaf värt det =P Hur lätt som helst. Senast jag var utomlands så var jag inom Norden =P I Finland i somras (2007) med min älskade O-J.  Innan det var jag på Cypern sommaren 2006. Så nu sitter Bulgarien riktigt fint.

Nu ska jag se på TV. Ha det gött -
Nicolsan

> Skrivbord

Detta är (tydligen) en utmaning. Så fort du ser det här ska du printa skrivbordet utan att ändra någonting.

image135

Jaa, och såhär såg mitt skrivbord ut idag, den 20/1 -2008. Jag är ju som de flesta vet ett STORT fan av Desperate Housewives. Längtar som bara den tills det kommer tillbaka. Måste därför såklart ha dem som wallpaper. Och jag ska rensa ikonerna...ngn gång. Orkar inte, bara.
Hur ser ditt skrivbord ut?

Nicolsan

> Vad heter jag?

Vad heter jag i din kontaktlista på mobilen?
(Ladda upp den här texten och se vad du heter i andras kontaktlistor).


         

Nicolsan


> Känner för mig?

~*Monica*~Without you i wouldn't survive(L)Daniel säger:

Ska inte rubriken va känner du mig?
   
c [۰Mγ۰Stγlع - ღ] ﮎ/\/\ª®?д$§ säger:

Näpps, för frågor som "Skulle du stå ut att bo med mig i två år?" har inte med att gö om man känner mig eller ej, utan vad man känner för mig, serru.


Jaa, och ni behöver bara svara på frågorna =) Hur väl känner ni  för mig egentligen ;P Men tänk på att inte ta med några hjärtan: "<3" i kommentarerna, för då kommer det inte med när man trycker på "Skicka kommentar" sen. Fast det vet väl de flesta redan, I guess?

1. Vad heter jag?
2. Har vi haft sex?
3. Dricker jag alkohol?
4. Röker jag?
5. Skulle du stå ut att bo med mig i två år?
6. Skriv en mening där mitt namn är med
7. Tycker du att jag har bra musiksmak?
8. Har vi samma humor?
9. Skulle du våga dela säng med mig?
10. Vad är jag bra på?
11. Vilket yrke skulle passa mig?
12. Min sämsta egenskap?
13. Är jag självisk?
14. Hur luktar jag?
15. Har jag gjort något bra för dig?
16. Vilket/vilka uttryck använder jag ofta?
17. Vad gjorde jag bra första gången vi sågs?
18. Tänker du kopiera det här så att jag får svara på ditt?

         
     
Yes, det var det. Sen så kan ni ju alltid kopiera o klistra in i era egna bloggar eller bilddagböcker eller vad det kan vara. Ha det gött!

Nicolsan

> Sjuk?

Mhm, så var det måndag, jag pallrade mig upp ur sängen en halvtimme försent (som vanligt), blir så att jag måste ställa alarmet på mobilen en halvtimme innan jag måste gå upp, för jag bara ligger kvar. Inte bra. Men så iaf, var jag i skolan (även kallad helvetet av Cissi, hihi) vid 8. Tog en morgoncigg med Amanda, kunde inte ta ngn innan dess, för kom på att jag glömt (även kallat supit bort i lördags), tändaren iaf. Så hon fick ta med en extra till mig. Kände mig otroligt trött i hela kroppen, tung i huvudet och ont som fan i magen, liten illamående känsla, som jag försökte ignorera. Lyckades nästan ignorera i 2,5 timme innan jag faktiskt insåg att jag mår inte alls bra =/ Så nu har man antagligen gått och blivit sjuk? Det är ju himla otroligt jobbigt, eftersom jag inte hinner vara sjuk. Har lektioner jag måste gå på o skolarbeten som måste göras. Åh, jobbigt det ska behöva vara. Jag mår iaf kasst och sitter nu i Borås och väntar på mitt tåg hem. En halvtimme kvar tills det går. Går inga bra resor på förmiddagen, irriterande. Vill bara hem och lägga mig. Känns som att jag kommer somna på en gång...

Helgen var iaf rolig. I fredags så kände jag för att va med Erika. Ringde o ringde, vibbade på msn o gjorde allt för att få tag i henne, men tror ni jag lyckades? Näh! Haha. Amanda frågade på msn vad jag gjorde o jag sa att jag försökte få tag i Erika, men att hon inte svarade. Amanda frågade då varför och vad hon gjorde. "Jaa, om jag känner henne rätt så ligger hon väl o sover" svarade jag. Amanda tyckte jag skulle åka dit istället, så det gjorde jag. Klockan var då ca 18.00 när jag var i Lidköping. Plingade på dörren massa ggr, men inget svar. Duschade ngn? Nä, det var grannen... Knackade på alla fönster, men ringde tillslut Oscar för att be om råd =P Vad skulle jag göra? Hon öppnade ju inte och det såg helt mörkt och dött ut därinne? Han frågade varför hon inte öppnade, jag funderade en stund och svarade "Hmm, jaadu, antingen är hon inte hemma, men då hade hon haft mobilen med sig o det svarade ju inte i den, så borde inte va så... Eller så duschar hon, men låter inte så längre. Hon sover väl. fast iofs, hade det varit jag som varit därinne inlåst i mörkret så hade jag varit skiträdd vid det här laget, när det knackar  på varenda ruta". han sa då att jag skulle ropa i brevdnedkastet. Smart! Det hade jag säkert aldrig kommit på själv.  Jag gjorde det och en mycket trött filur invirad i ett stort täcke kom och öppnade. Vi hade skoj och spelade in låtar på datorn. Planerade även morgondagen där huvudämnetvar: Fest! Vid 1 på natten ålte jag hem.

På lördag förmiddag 12.15 kom Fian och Fåret =) Vi skulle bowla, vilket vi gjorde, men beställde 2 timmar och orkade inte spela hela tiden ut, så la av efter kanske 1,5 timme. Sen gick vi och käkade pizza på Restaurang Canton (Kina-restaurang), asgött var det. Vrålhungriga var vi ju med. Sen kom Erika och käkade upp våra rester, hihi =P Sen bar det av hemmåt, Fian och Fåret tog bussen hem och vi missade våran till Skövde. Så kom Monica och daniel och hämtade oss hemma, så bar det av mot Tibro (till "deras" lägenhet) på förfest. hade jätteskoj =) Spelade Buzz och sjöng m.m. Sen åkte vi in till Skövde och gick ut på krikelin och Kosmopol. Så kom Kristian "Pille" med. Senare in på natten gick vi (Jag, Oscar och Erika) hem till honom och så sov vi där. Vaknade ngn gång på förmiddagen av att det var skitvarmt! Så blev vi iaf kvar där till 15.30 ngngång. Sen gick vi till McDonalds och käkade frukost/lunch/middag =P Gött var det! För hungrig var man.

Sen åkte vi hem, jag var skittrött. Seg hela kvällen. O nu är det måndag. Det var min helg. Nu går mitt tåg så nu ska jag gå ut.

Puss o Kram -
Nicolsan

> Påväg hem

Nu sitter jag på tåget påväg hem. Gött man har med sig laptopen måste jag säga. Inskaffat mobilt 3G-bredband Turbo från 3 (Tre) nu med. Rosa, jättefin dosa, hihi =P Fast kan ju inte påstå att det känns som Turbo. Tur jag inte tog den långsamma. Lyssnar även på Britney Spears nya album "Blackout". Favoritlåtarna är nog "Toy Soldier", "Piece of me" och "Break the Ice" om jag måste välja tre... Eller nä... Det är svårt, "Get naked (I got a plan)" och "Freakshow" är med skitbra. Alla är bra, hela albumet är kanon faktiskt. En låt är väl lite sämre än de andra, "Why should I be sad", men det är baraför att den är långsammare. Vad tycker ni läsare om hennes nya album då? Kul o få åsikter.

Jag sitter även inne på Facebook. Skrivit en del med en tjej från Syd Afrika. Kul att man får kontakt med folk runtom i världen och får höra hur de har det o vad de gör på dagarna. Sen så tränar jag ju upp min engelska med, vilket jag behöver. Har skitsvårt att lära mig språk. Fattar det mesta, då framförallt amerikansk engelska. Men ordförrådet är ändå dåligt enligt mitt eget tycke. Många fler som har Facebook? Får ju i sådana fall gärna bli vän med mig =) Vad tycks för övrigt om Facebook?

Mm, sen så har jag ju varit i skolan idag med då. Försov mig i alla fall inte som igår (2 timmar!). Idag var jag där i tid till jag började 8.15. Torsdagar är fanimej den värsta skoldagen på hela veckan. Börjar 8.15 och slutar 16.15 och så har jag hål i 1,5-2 timmar innan sista lektionen med. Resulterar tyvärr i att jag brukar hoppa sista lektionen. Men bör skärpa mig nu. Det är ju trots allt sista terminen innan det blir dags för studenten! Helvete vad jag längtar. Dessutom har vi ju sportlov och påsklov och massa studiedagar denna terminen med, så blir nog rätt soft får vi hoppas. Jag orkar inte lägga ngt mer krut på skolan. De flesta satsar ju allt sista terminen, men jag skiter verkligen i allt istället. Inte alls bra. Får inte få något mer IG i varken Historia A eller Rättskunskap A nu, för då är det kört med de två ämnena. Kan ju visserligen försöka tenta upp, vilket jag lyckades med i bl.a. Engelska B förra terminen, men orkar inte... Inte lätt, men men. Träffade folket som vanligt i skolan: Amanda, Marion, Ewe, Cissi, Martina, Angelica osv. osv. O så träffade jag faktiskt Madde med =) Skoj skoj, var skitlängesen jag träffade henne.

Men nu ska jag gå av tåget.
Nicolsan

> Idol som liten

image127
När du ser det här är du utmanad! (Jag blev utmanad av Anna, precis som i föregående blogg-inlägg).
Ladda upp en bild på din första idol! DO IT!

Min var Spice Girls, som ni ser.
Nicolsan