> Må Bra och Monsters Inc

Sussat hos mina grabbar (storebror och älskling) inatt. Åkte och jobbade vid 13-tiden och kom hem till mig vid 20. Gick dessförinnan en promnad från bilden och tog sedan alla trapporna upp till min älskade lägenhet. Fick nämligen ryck i måndags och köpta mig nya numret av "Må Bra". Tänkte att lite hälsosam kanske man skulle ta och bli. kan ju vara en bra idé. jamena det är ju nu man är som snyggast och man vill ju inte börja förfalla tidigare än nödvändigt. Eftersom jag inte är den hälsosammaste människan här i världen så får man väl börja med små steg i taget. Ett bra exempel på det är väl ändå att ta trapporna? Jag bor ju ändå på tredje våning, så det blir faktiskt 6 trappor, vilket är ganska jobbigt. Hissen får iaf vila lite.

När jag kom hem så lagade jag till lite köttbullar (okej, de var färdiga, bara stekte dem) och potatismos (hmm... pulvermos) och till det faktiskt halva tallriken sallad och lite morots-stavar. Kände mig väldigt nyttig faktiskt. Och baraför att jag inte gick ut och åt ngnting trots att jag egentligen inte orkade/kände för att laga mat så unnade jag mig faktiskt en öl till maten. Testade en ny sort jag inte druckit innan. Zipfer heter den och är Österrikes framgångsrikaste ölmärke. Det var minsann inte fy skam utan smakade bra.

                                              

När jag år satt jag och kikade på "Monsters Inc" (som jag faktiskt inte sett innan). Filmen är nu pausad och jag är röksugen som apa, så ska ut och ta mig "en nypa frisk luft" och passa på att gå en minipromenad bort till Ica och handla cigg inför helgen så man har det gjort. (Hell yeah, jag är nyttig! Haha).

Måste bara ursäkta för mina otroligt tråkiga bilder, men tänkte ta och påbörja "Projekt: Hitta antingen kameraladdaren eller mobilsladden" ikväll. Ha det fint!

xoxo
Nicolsan


> Marion 20 år!

Gomorron kära vänner. Vaknade för ungefär en halvtimme sedan. Drömde massa konstiga grejer, så var skönt att vakna. Älskling ligger fortfarande kvar och sover. Dags att väcka honom snart tror jag allt.

Jag plågas av en jävla huvudvärk och ont i mitt ena knäveck. Inte bra. Huvudvärken vaknade jag med, men värken i knävecket har suttit i sen igår. (Vaknade med den igår). Knepigt detta. Var jobbigt att jobba igår, var tvungen att sitta så mycket som möjligt för att det inte skulle göra så hemskt ont som det annars gjorde.

Idag ska Marion firas i Göteborg (hon fyllde hela 20 år i torsdags)^^. Jag ska kika in på kontot om mina skattepengar har rullat in än. Hoppas minsann det för annars kan jag inte haka på =/ Pengarna nästan fenito... Och busskortslös som jag är (kör ju alltid min egen pärla om jag ska någonstans) så kostar ju bara bussen skjortan. Västtrafik är ju så snuskigt dyra gärmfört med övriga Sveriges kollektivtrafiker. O bilen kan man ju minsann inte köra om man ska dricka alkohol. Så då är det buss, alkohol, inträde och hennes present som ska betalas/inhandlas.

     Marion, Evelina och jag. (Bilden tagen innan studentbalen för ett år sedan).


I värsta fall (om nu pengarna inte dukit upp) så får hon sin present på måndag, för då ska vi ses. Ska bli mysigt med en liten dejt. Fika på stan, förmodligen?

Nejni, nu ska jag kolla kontot, väcka älskling och sätta på lite kaffe! Ha det så fint.

xoxo
Nicolsan


> Inspirationen, vart är du?

Dålig jag är på att få tummen ur och faktiskt blogga lite, har jag märkt. Så hemskt jobbigt är det ju inte. Förstår inte varför jag inte gör det, faktiskt. Jag tycker ju att det är roligt egentligen. Kanske har jag annat jag prioriterar före? Kanske vill jag inte att folk ska läsa vad jag skriver? Läser ens någon längre? med tanke på mina sega uppdateringar förstår jag mycket väl att folk tröttnar på att gå in i bloggen och se samma gamla inlägg gapa mot dem överst... Men ändå, inspirationen, vart är du?


Sitter och lyssar på Red nu och har precis druckit upp morgonkaffet. Dessförinnan tog jag en dusch, så nu ska jag föna håret och fixa lite make up tänkte jag. Vad gör ni för någonting skoj då?

xoxo
Nicolsan

> Hunny-Bunny

Idag gick jag upp vid 8 trots att jag hade sovmorgon. Varför detta? Tvättid 7-12 som förra onsdagen. Tvättade dock bara två maskiner så sov till 8, körde igång tvätten vid 9, hängde den på tork och var klar vid 11. Tänkte att jag skulle vara duktig och dammsuga, vilket jag satte igång med. Dammsugaren har funkat alldeles utmärkt i många år nu med tanke på att den har några år på nacken. Vad tror ni händer? Den blir kanonvarm och bara stendör. "Jaha, tack så hemskt mycket för det!" tänkte ju jag (ironi). Som tur var så hade jag Sussies backup här, så fram med hennes dammsugare o körde klart. Kände mig allt lite duktig.

Jobbade 14-19, fick sedan ett samtal från en halvt panikslagen Älskling som undrade om jag möjligtvis råkade ha hans nya mobil i min väska, "Annars är den BORTA!". Mycket riktigt låg den i min väska, som så mycket annat. Han frågade om inte jag skulle sussa hos honom idag o då passa på o ta med hans mobil. Svaret på det blev dock Nej (gör det imorgon istället). Jag skulle träffa Hunny-Bunny för första gången på mååånga (alldeles för många) månader. Skitmys!


Sony Ericson C905 (Älsklings mobil)

Jag åkte hem till henne o fick se hennes lilla söta lägenhet. Vi tog en kopp thé o sen åkte vi till Max o köpte oss varsin pommes med smält ost. Mumma! Tog med oss maten o åkte till mig. Blev massa prat. Måste ju uppdatera varandra o det var ju ett tag sen om man säger så.

 

Sammanfattat så har jag iaf haft en bra dag. Syrran kom förresten in på jobbet eftersom jag och A (som har eftermiddags/kvälls-passet på onsdagar) så väldigt gärna ville se henne i nnan balen. Damn så sjukt fin hon var. Purrrfekt! Synd jag inte har någon bild på henne nu så ni hade fått se min underbart supersötiga lillasyster. Får hoppas hon laddar upp ngn på bilddagboken imorrn ellerngt.

Nu ska jag nog hoppa in i duschen, sen lägga mig o se på TV.

xoxo
Nicolsan