> Må Bra och Monsters Inc

Sussat hos mina grabbar (storebror och älskling) inatt. Åkte och jobbade vid 13-tiden och kom hem till mig vid 20. Gick dessförinnan en promnad från bilden och tog sedan alla trapporna upp till min älskade lägenhet. Fick nämligen ryck i måndags och köpta mig nya numret av "Må Bra". Tänkte att lite hälsosam kanske man skulle ta och bli. kan ju vara en bra idé. jamena det är ju nu man är som snyggast och man vill ju inte börja förfalla tidigare än nödvändigt. Eftersom jag inte är den hälsosammaste människan här i världen så får man väl börja med små steg i taget. Ett bra exempel på det är väl ändå att ta trapporna? Jag bor ju ändå på tredje våning, så det blir faktiskt 6 trappor, vilket är ganska jobbigt. Hissen får iaf vila lite.

När jag kom hem så lagade jag till lite köttbullar (okej, de var färdiga, bara stekte dem) och potatismos (hmm... pulvermos) och till det faktiskt halva tallriken sallad och lite morots-stavar. Kände mig väldigt nyttig faktiskt. Och baraför att jag inte gick ut och åt ngnting trots att jag egentligen inte orkade/kände för att laga mat så unnade jag mig faktiskt en öl till maten. Testade en ny sort jag inte druckit innan. Zipfer heter den och är Österrikes framgångsrikaste ölmärke. Det var minsann inte fy skam utan smakade bra.

                                              

När jag år satt jag och kikade på "Monsters Inc" (som jag faktiskt inte sett innan). Filmen är nu pausad och jag är röksugen som apa, så ska ut och ta mig "en nypa frisk luft" och passa på att gå en minipromenad bort till Ica och handla cigg inför helgen så man har det gjort. (Hell yeah, jag är nyttig! Haha).

Måste bara ursäkta för mina otroligt tråkiga bilder, men tänkte ta och påbörja "Projekt: Hitta antingen kameraladdaren eller mobilsladden" ikväll. Ha det fint!

xoxo
Nicolsan


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0