> Top Model 8

Nu vart det snart en vecka sen det slutade, men har inte haft tid o lust att blogga om det än. Men nu äntligen passar jag på att göra det! Vad tycker ni? Kommentera massor, vill ha massa åsikter =P

<- Jael

Först hejade jag på plusmodellerna, för dagens ideal är ju inte så hälsosamt, precis. Vore ju grymt bra om det kom fler o fler plusmodeller som verkligen gick mot strömmen o stod på sig. För övrigt så, vadå plusmodeller? De vart ju typ helt normalviktiga ju... Hmm, konstigt, men dagens ideal är verkligen konstigt. Undra när det ändras o man ska se "normal" ut? Och om det gör det alls?... Tål att tänkas på.

Men sen när dom åkte ut så hade jag ju en annan favorit. Jael, hon vart grym. Kul och fin =) Lite mycket framåt, visst, som Tyra o de andra domarna tyckte. Men hennes bilder vart bra och hon hade verkligen stark personlighet. Men så åkte hon med ut, o då vart jag sur =P Ville verkligen ha henne kvar väldigt gärna, faktiskt. Men man kan ju inte alltid få som man vill, aight? Näh, man kan ju inte det, tyvärr.

Åh sen störde man ju sig så grymt mycket på Renee. Men sen på slutet vart hon ju nästan en helt annan person. Då tyckte man nästan om henne istället. Hon hade iaf väldigt bra bilder, tycker jag. Däremot vart ju Natasha konstig. Hur normalt är det o ligga o hålla på sådär med telefonen? =S Knäpp. Och Brittnay vart ju störande med, herregud. Ta dig samman, människa, liksom? Hon hade ju problem eller ngt verkade det som. Lipade som en barnunge mest hela tiden, tycker jag. O massa bortförklaringar hela tiden (kändes det som att Natasha hade med, förresten).

Men iaf, efter att Jael åkte ut fick jag en ny favorit. Jaslene. Åh, hon är ju så fin. Och kul att hon använde sin spanska lite till och från med, tycker jag =) Det är ju ett så fint språk.

Men sen mot slutet när Renee åkte ut... Jag blev helt paff, vafan hon kan ju inte åka ut?! Hon har ju vart bland dom främsta hela tiden. Men men, hon åkte ut iaf. O jag ville verkligen inte att hondär konstiga Natasha skulle vinna, vart t.o.m nervös det sista =P För jamena, Natasha verkade ju tro att hon vart bäst i värlen ellerngt. Fanns ju flera som vart bättre än hon. O så sa hon att dom andra "kollade in allt hon gör o tycker att hon var konstig" o grejer... Eeehm, konstigt, eller? Nej, hon vart ju konstig hela hon, hehe.


Men sen så vann iaf JASLENE GONZALEZ! Åh, jag blev glad =) Hon förtjänade verkligen det. Hon vart ju till o med säsongen före (eller? såg inte den, så inte helt 100, men verkade ju så?). Visst vart hon verkligen grymt bra? Min åsikt iaf =)

Nicole

> Förbannad

Åh, jag blir så in i helvete förbannad på särbehandling. Vafan, första ggn jag var på Oscars jobb så var vi där själva (till en början iaf) eftersom Oscar varit sjuk 2 dagar och tänkte ta igen det på en lördag. jag hade inget annat för mig så jag tänkte att "Jag följer väl med då, får se hur han har det där och vad han verkligen jobbar med". Var kul till en början, jag hjälpte till o så. Men sen kom hans chef, Lars. Han hälsade på Oscar men inte på mig. Shcysst?! Eh, nej. O inte nog med det, han tog ut Oscar i ett annat rum o viskade så att inte jag skulle höra, att jag skulle dra därifrån =S Seriöst, han är en gammal jävla gubbe på typ 70 år o viskar?! Sånt gjorde man ju föfan på dagis. "Den som viskar, den ljuger på tutten han suger", så brukade det ju låta på dagis... Men iaf, jag tog den skiten från honom o drog därifrån, med en cigg i högsta hugg o mobilen i den andra. Sen kom Oscar hem o han sa ngt i stil med att "Lars vill tydligen inte att man ska ta med sin familj eller ngt". Då ställer jag mig frågan, vadå då, är det hemligt eller? Man börjar la tamejfan undra. Men herregud, dom tillverkar luftkompressorer till luftpistoler och luftgevär, väääldigt hemligt! Yeah, right. Dessutom jobbar ju Oscar hemma nu med deras hemsida. O är man hemlig så satsar man la tamefan inte på att göra en hemsida? Nej, precis. För övrigt tycker jag att min O-J är duktig och såhär ser hemsidan ut såhär långt: www.easy-air.com (den är dock inte klar än).

Men iaf, idag så var vi o handlade på Coop, och efter det skulle han hämta några filer på datorn till hemsidan på jobbet. Det var ingen där, så han fick tända upp o låsa upp o sånt. Sen kommer det ett ganska så flamsigt par utanför i ca 50-årsåldern. Tänkte att dom måste la nästa ha gått fel, ellerngt. För klockan var ca 19.30 o är la ingen som jobbar där då? Tydligen så hade jag fel. Det var Henrik, en annan som jobbade där, och hans sambo! Seriöst, palla bli utsatt för sån här jävla särbehandling, eller?! Han får ta dit sin sambo, men inte Oscar. Känns ju verkligen som att människor har samma värde -ironi-... Känner mig verkligen helt utfryst. Hur in i helvete kan man göra så? Det är ju helt absurt. Nästa gång jag träffar handär jävla Lars så ska han fanimej få höra vad jag har och säga.

En förbannad och särbehandlad Nicolsan

> Britney Spears - Gimme more

Åh, denna låten är ju så grymt bra tycker jag. Den översta är från MTV-galan VMA 2007 LIVE i Las Vegas. Den fick mycket kritik för att hon bl.a. "dansade dåligt, var tjock och mimade lamt". Hallå, tjock?! Hon är ju för fan normalviktig där. Äntligen en stjärna som inte bantar sig smal som en tandpetare och tränar sönder sig. Förstår ju att kritikerna gämför med förut, men ändå. Hon är inte tjock. Mimade lamt tycker jag väl inte att jag kunde se att hon gjorde, det såg väl normalt ut. Och hon dansade inte dåligt, hon dansade mindre än hon brukade göra förr. Jag tycker att Britney är bra, och hon har ju inte haft det lättaste året i sitt liv, precis. Hon har orsakat flera skandaler, och hon har säkert problem, det förvånar mig inte det minsta. Men å andra sidan är ju långt ifrån allt pressen skriver och säger sant. Jag tror att hon kommer repa sig och komma tillbaka bättre än aldrig förr, optimist som jag är. Har ju alltid gillat hennes musik med, hon kan verkligen sjunga.

Den undre "videon" är en Remix hon gjort med T.I. "Britney Spears - Gimme More Remix ft. T.I.". Skön Remix enligt mitt tycke. Både Britney och T.I. är ju helgrymma på att göra musik, så kanon!

Vad tycker ni om hennes nya låt då?
Nicole

> Koll på läget

Höger- eller vänsterhänt? Högerhänt.
Humör just nu: Glad och trött.
Favoritgodis: Choklad tar lätt hem segern.
Är det nåt du absolut inte äter? Ja, bl.a. äckligheter som ärtsoppa, bruna bönor och lever.
Kläder just nu: Ljusblått linne och mörkblå jeans.
Musik just nu: Lumidee feat. Pitbull - Crazy
Sommarplaner: Hultsfred igen hoppas jag. För övrigt jobba och träffa vänner, sola och bada.
Hur många kuddar sover du med?
4 stycken tror jag?
Favoritväder:
Soligt och varmt.
Morgon- eller nattmänniska?
Nattuggla
Sparare eller slösare?
Tyvärr lite förmkt slösare.
Kommer du ihåg din första kärlek?
Ooja, självklart.
Tror du på mirakel?
Mirakel?
Hur många barn vill du ha när du blir stor?
2-3 är lagom för mig.
Bio eller promenad?
Beror på, men oftast bio skulle jag tro.
Stjärntecken:
Väduren.
Rädd för insekter?
Ja, ush, dom är läskiga. Har fobi mot bl.a. spindlar med.
Största svaghet:
Svårt att lita på folk.
Det här är jag bra på:
Vara ärlig, omtänksam och bry mig om andra människor.
Chips, morötter eller godis?
Godiset vinner. Ajaj, inte bra, hehe.
Pizza eller hamburgare?
Pizza såklart.
Skriver du dagbok?
Ja, jag bloggar på nätet.
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig?
Ja, det är redan gjort. Piercad i tungan och tatuering vid höften/triskanden. Kommer även fler tatueringar.
Stökigt eller välstädat?
Oftast lite för stökigt.
Är du rädd för blod?
Nej.
Saltar du på maten?
Händer väl, kanske.
Gillar du att sjunga?
Ja.
Anser du att du är stark?
Fysiskt är jag inte så hemskt stark, men psykiskt är jag väldigt stark.
Brukar du sola?
Ja.
Vad gör du om du får hicka?
Håller andan.
Kaffe, te eller inget?
Te.

> Praktiken

Åh, jag vet inte alls hur jag vill göra med praktiken... Jag fick platsen på "Stall Family AB", vilket innebär Robin Beach, Dr. Muggs Dassland, Inka Äventyrsgolf osv. Aa, ni ser på hemsidan i tidigare blogginlägget. Där får man göra lite av varje och för mig ingår utbildningen för att få jobb där o så med. Vet inte om jag får ngt jobb efteråt, det sa de aldrig bokstavligen, men verkade ju lite så... Man får iaf göra allt som de gör, städa, kassan, vara spelledare på Robinson-tävlingar o vara i baren osv. Låter ju kul o sånt, tycker jag. MEN tiderna är isf onsdagar-söndagar 12-20... Betyder att jag kommer ju aldrig va hemma nästan. O när man väl är hemma så är alla andra på jobbet/i skolan o sånt... Tråkigt, tycker jag... Hm, vet inte alls hur jag ska göra. Hjälp?!

Nu ska jag in till Kinna o träffa Pappsen o Syrran o ta en fika med dom. Sen vid halv 5 ska Oscar komma. Vid halv 7 ska jag, O-J, Cissi, Märtan o Marion träffas hemma hos Märta-Pärta för att sedan åka vidare till Örby o käka pizza o sen Videomix o hyra film. Så ska vi sova hos Martina hela gänget =) Ska bli skitskoj.

Men måste dra nu, för Paulinisen slutar skolan nu.
Ha en kanonbra helg! Kramisar -

Nicolsan

> Robin Beach

För att förklara tidigare inlägg så är Dr. Muggs Dassland är, så är ju Dr. Mugg, det där som gick på tv med Markoolio o några fler kända skådespelare =) Dasslandet är iaf typ massa rör o ett helt land av den TV-serien för barnen att leka i =) En hel "fantasivärld" kan man säga. Vet inte riktigt hur jag ska förklara, ngn som vill hjälpa mig?

Från hemsidan:
"Välkommen till Dr Muggs dassland! Här kan du släppa lös både dig och din rumpa och vi lovar att du kommer att ha skitkul! Kolla in vad som finns!
*DR MUGGS AVLOPPSSYSTEM. I detta gigantiska 14 meter höga klättersystem kan du hoppa, leka, fisa och åka igenom Dr Muggs ringlande avloppsrör. Det kommer att kännas som om du just blivit nerspolad i toaletten!
*PRUTTOMOBILBANAN. Hoppa upp på den fantastiska pruttomobilen och rejsa med dina kompisar i Dasseborgs undre värld. Moahahaa!"

Bild på Markoolio (Marko Lehtosalo) som Dr. Mugg:


Känns det igen någonting alls?
Iaf, Robin Beach däremot, det är ingen person även om det låter så. Det är som en strand inomhus =) Som att åka utomlands över en dag ungefär. Fast att istället för att flyga långt så tar man bilen/bussen till FameWorld/Köpstaden "Spökstaden" i Skara. Så är det inomhus o så med =) Najs, hehe. Länk: http://www.fameworld.nu.

Men får se hur det blir med praktiken där, inte alls säkert att det blir så, för de verkar ha knepiga öppet-tider. Typ onsdag, lördag o söndag =S Om jag fattade rätt. Inte säkert jag gjorde det dåmen, det märker vi imorrn...

Nicolsan

> Dr. Muggs Dassland

Idag var jag i skolan. Hade sovmorron vad jag hade fått höra, så vart inte där förrän 10.45. Tydligen så hade vi en lektion 8.15, vilket jag hade fått höra motsatsen. Läraren vart inte alltför glad på mig, men men. Var gött o få sova lite iaf, tycker jag. Fast det tycker jag ju alltid =)

När jag kom till skolan mezzade jag Amanda, men hon svarade inte... Så jag mezzade igen. Så fick jag svar, fast från Tomas ist!... Amandisen hade glömt mobben hemma hos Tompisen, men fick tag i henne sen på lunchen som tur var. Genom Tomas, hehe. Hon pratade med honom via Mumins hemtele o han mezzade mig via Amandas mobil. Komplicated, men funkade iaf bra =)

Vi hängde hela håltimmen, sen drog vi tbx till skolan, för min Historia A började 13.30. Mandisen började inte förrän 14.30, så hon fick va med på min Histiora-lektion =P haha. Läraren värsta mobba ut mig hela tiden. Kände mig faktiskt skit-träffad! Fast dom andra tyckte det var kul, så bjuder på den ^^ hehe. Vi slutade iaf som tur vart tidigare, så jag hann med mitt tåg. Amanda följde mig dit, sen kom tåget vid halv o då var hon kvar med mig så hon blev nog sen till lektionen.

Kom iaf hem och ringde Funny Shop angående min praktik. De vart jättepositiva till det, men tydligen så ska den butiken flytta till Lidköping innan praktiken börjat... De sa att jag får väldigt gärna va där hos dom, fast i nya butiken i Lidköpong då. Jag har ingen lust o pendla om jag inte behöver, så sa att jag hoppar nog det. Egentligen ska jag ha min praktikplats klar tills imorrn, men får dröja lite till. För sen ringde jag iaf "Robin Beach+Dr Muggs Dassland" i FameWorld/Köpstaden i Skara, o de vart superpositiva där med =) Hehe. Fatta kul om jag får praktik där ^^ Skratta ni, haha, det gör jag typ med =D Men iaf, jag har ett möte med dom på onsdag, så isf får jag pappret påskrivet o får se vad jag får göra där o sånt. Bestämmer mig efter att jag vart där om jag vill ha praktiken där eller inte.

Men men, nu på kvällen har jag o älsklingen lagat lite mat, käkat o sett ett avsnitt av The O.C o sen satt oss här =) Men nu ska jag hitta på ngt annat tänkte jag. (Tänkte bara påpeka att det är ingen idé att fråga om jobbet i föregående inlägg, för det håller jag hemligt tills det blivit 100% säkert, troligtvis runt nyår).

Puss o Kram, skumbanan
Nicolsan

> Konfirmation

Idag fick jag o älsklingen gå upp tidigt för att träffa Jens, Felix o Lollan på Kaplan för vi skulle vidare till Skövde o kolla på Carolines konfirmation =) Jobbigt att de ska ha den så tidigt, hehe. Nattugglor vi är som hellre sover på morronen än på natten. Nämen vid 9.15 anlände vi till Kaplan iaf. Skulle ses där för vi hittade inte till kyrkan vi skulle va i så fick köra efter dem. Vart iaf i den minimaliska lilla "S:t Matteus"-kyrkan i Ryd, Skövde. Usha, hänga i kyrkan, en söndag dessutom =P Inte min grej, men ville ju se henne konfimera sig så vart la värt det =) Jag är ju inte ens med i Svenska kyrkan o sånt, så tyckte faktiskt att alla psalmer o böner o prestens tjöt vart jobbigt. Men gött när det var slut och vi faktiskt fick träffa Carro o ge henne lite presenter o så =)

Efter det så drog vi iaf till Commerce o tog en fika o så. Pratade massa med =) Var kul. Sen begav vi oss mot Skara igen. Jag o älsklingen stannade vid Jula-huset för han skulle köpa lite verktyg o andra grejjer =P Nu är det nästan bara o sätta igång, för nu är det inte mkt saker som fattas för att börja fixa o dona i lägenheten. Åååh, ser fram emot att bli klar massor! Ska bli så fint ju =) Vet precis hur jag vill ha storarummet nu. Ni får se när det är klart =)

Sen så ville jag iaf kika in på övervåningen med, men fanns inte mkt kul där tycker jag inte. Träffade Ida där med, hon skulle inskaffa nya matskålar till Misty =) Hennes supersöta Bichon Frisé-valp. Misty är så söööt, helt obeskrivligt nästan. O så minimalisk.

Sen så drog vi iaf hem.  För att dumpa av det vi köpt o sen dra vidare till Coop o handla mat med. När vi kom hem lagade vi käk o när vi åt såg vi ett avsnitt av OC, säsong 2.

Nu satte jag mig egentligen här för att gö en läxa som ska va inne imorrn, men upptäckte att jag fått med mig fel papper hem, så får la strunta i o lämna in den då =S Om det inte funkar att han får den på tisdag ellerngt, märker vi.

Lite kul o bara påpeka att jag blivit erbjuden jobb när jag är klar med skolan om alla planer går som planerat. Inte helt 100 än, men blir det så som det är planerat så har jag min plats där =) Great ju.
Nu är jag kanontrött iaf, så ska inte sitta här mer, utan hittar på ngt annat innan det blir läggdags. ha det så bra, people =)

Nicolsan

> Svensson Svensson

Åh, det programmet är ju bara för bäst alltså! Haha, idag vid 20.00 hade Svensson Svensson premiär igen, på SVT. Efter 10 år gör de 2 nya säsonger =D Fatta hur glad jag blev =P O det är samma skådespelare som det var för 10 år sen med. Förutom en som är utbytt. Hon som spelade Lina har tydligen gått o blivit ingengör eller nåt sånt. Men det var bra ändå =)

Det är tradition för mig o se det på jul o så ju. Ingen riktig jul utan Svensson Svensson för mig, inte. Ojoj, nu längtar jag nästan till julen med =P hihi. Jag är knäpp idag ellerngt.

Imorrn ska man till Skövde för Caroline konfimerar sig. Usha upp jättetidigt =P hehe. Men men, får la sova när man kommer hem igen ellerngt =)

Ha det gött!
Nicolsan

> Vecka 37

Den här veckan är det vecka 37. Det är saker man lägger på minnet i samband med skolan, vad det är för veckor.

Så vad har hänt denna veckan då? Hm, jag har vart i skolan. Och så har inskaffat min en ny älskling =) En liten liten laptop. En Dell, med bara 12,1" skärm. Perfekt storlek för mig. Så nu har jag ngt o göra på resorna. Men måste inskaffa en bra och snygg väska till den med, bara. Jobbigt o behöva ha med sig 2 väskor som det blir nu. Några tips på internetsidor med sånna grejer? Snyggt designade laptop-väskor osv =P
En sån väska (se bild 1) fynderar jag på att köpa, men inte bestämt mig än. Och sån snygg dator har jag: (bild 2)

1. 2.

För övrigt så har jag och O-J sett lite filmer på en del kvällar med: Notting Hill (gammal skön klassiker med bl.a. Julia Roberts och Hugh Grant), View from the top (Bra och mycket sevärd film med bl.a. Mark Buffalo och Gwyneth Paltrow) och Waking up in Reno - Den tycker jag är superbra =) Dels så är Charlize Theron med, o hon är ju så sjukt het =P o så är storyn inte så originell kanske, men de gör den så väldans bra. Detaljerna och skådisarna. Grymt bra film tycker jag. Se den!

image46 image47 image48

O så får jag ju inte glömma o påpeka att jag har träffat Amandisen en hel del denna veckan. Vi ser till att ses varje dag nu i skolan. Skitkul o träffa henne varje dag tycker jag =) Hade inte kunnat vara bättre. Eller jo, det hade det förresten. Vill ju träffa Märta-Pärta oftare med. Henne ser man ju tyvärr inte så ofta... Super är det iaf att träffa kompisarna varje dag. Kanon!

Så har jag haft Historia A och Rättskunskap för första ggn i torsdags. Historian vart superjobbigt faktiskt tycker jag. Baraför att på en enda lektion skrev vi 2 hela A4 och jag har missat typ 6 sånna lektioner ellerngt o vi ska ha prov nu på torsdag =S Fatta då hur mkt jag har o lära mig på bara en ynka vecka. Dessutom är Historie-läroboken tjock som en ordlista =/ Ajaj, gillar vi inte. Men däremot gillar vi att Cissi-darlingen är med i samma grupp =)

Rättskunskapen däremot var helt okej =) Kände mig välkommen o så där direkt. Great =P Fast gjorde la bort mig lite för läraren. Tänkte smita tidigare o skyllde på att jag skulle med ett tåg. Så visade sig att läraren med skulle det, haha. Ajaj, så nu vet jag att jag inte kan köra med den ursäkten med honom mer ^^ Aja, bjöd på den, säger vi.

Nu ska jag nog gå o göra mig en glass. Mumma.
Ha det gött, folket!

Nicolsan


> Seether ft. Amy Lee - Broken

Beställde efter en skiva i slutet av förra veckan som kom fram idag =P "Seether". Han som sjunger är Amy Lee's ex. Hon från Evanescence, ni vet? Vart ju bara tvungen o ha den här skivan med baraför att hon också är med. Var även videos med på skivan. Bl.a. denna:


Grymt bra låt om ni frågar mig. Vad tycker ni om den då?
Tääänk att Amy Lee (hon som är med, och sjunger) har jag sett live! Den, ni ;P Och jag lär lätt göra det igen, det kan ni räkna med. Kommer aldrig tröttna på henne och Evanescence. Bästaste ju. Måste bara påpeka en ynka sak till. Sånnadär vingar som hon har på sig. Svarta änglavingar, vill jag med ha. Hade ju hon i Milk Inc med o videon i min blogg. Så heta. Måste ha!

Nicolsan

> Lektioner och raster

Nu sitter man här igen. Träffade Amandisen nyss, hon var döhungrig så vi gick till cafét och jag köpte oss varsinn chokladboll. Onyttigt, men så gött ju =P Sen gick vi ut en sväng, sen började hon. Så jag var borta i "fordonsdelen", hon gick på lektion, sen träffade jag Charlie. Följde med honom in till hans lektion en stund. Han går teknik eller el, minns inte vilket. Kan aldrig hålla isär dom. Men det vart för oglamouröst för mig där, haha, så blev inte kvar så länge. Tyckte dom var tråkigt, bara killar där, så tyckte nog det vart kul med lite kvinnligt sällskap ^^

Så skulle jag gå o sätta mig här, men innan jag hann lämna "fordonsdelen" så mötte jag Daniel med. Han går Industri. Stod o tjöta en stund, sen började han med. Hemskt vad folk har lektioner hela tiden då! Haha, är la iofs det man gör i skolan, men känns som jag bara har massa raster hela tiden. Är la gött det med iofs. Handel är ju väldigt slapp brukar folk ju säga, och delvis stämmer det faktiskt. 3:an är bara rast rast rast. Sen har vi ju APU de 6 veckorna innan jullovet med. Faaan så gött! Älskar APU, bara man får bra tider och slipper jobba hela dagarna, vilket är drygt när man inte får ngn lön.

Jag ska iaf ha min APU hemma i Skara. Blir skönast så. Hade tänkt ha i Skövde, men palla pendla när man inte behöver. Satsar ju iaf på att få jobb efter APUn. Så ska ha den på ngt ställe där de kanske kan tänkas behöva folk och som intresserar mig. Och som det känns just nu så kommer man nog flytta till Skövde sen ngn gång, men ingen panik =) När APUn är slut så får vi ju jullov, sen efter lovet så är det sista terminen! Fatta, sen tar jag STUDENTEN! Fy fan i helvete så sjukt skönt. (Ursäkta språket, men är dålig på att förstärka det jag vill ha sagt utan att svära). Men det är ju obesktivligt gött iaf! Då vill man ju även ha ett jobb, så man slipper gå arbetslös. Jamena var får man pengar ifrån egentligen när man är arbetslös? Det har jag inte fattat =S Soc tänker jag ju inte gå till iaf.

Nu börjar min lektion om ca 20 minuter. Har Praktisk Marknadsföring C. Samtidigt som jag har B-kursen faktiskt. A-kursen i samma ämne gick jag ju faktiskt ut med MVG i första ring. Men det vart skitlätt o jag hade (otroligt nog!) bra närvaro där med. Men i A-kursen gjorde vi bara typ reklamskyltar o sånt. Pyssel, hehe, klippa klistra, rita, måla, skriva, typ =P Gött med praktiska ämnen tycker jag. Dom passar mig bra.

Sen efter den lektionen, vid 12. Så slutar jag. Då blir det o dra hem o ha det allmänt gött. Nämen ska la städas o så, ska ju börja slipa taken o så. Måla om o grejjer. Snart blir det o kolla på tapeter till storarummet med. Ska bli så grymt kul att få iordning =)

Nicole

> Loftfest

I helgen vart det loftfest i lilla Saleby utanför Lidköping. Vart världens drag, precis som förra ggn. Denna gången vart även morsan o Nicke med. Hade kanonroligt =) Vi var där strax efter 18.00. Så grillades det, dansades en jäkla massa o så drack man väl en hel del med. Hör till ^^

Nu sitter jag i skolan o har inget projekt, för Mathilda skulle dra bort till JC sen o se om vi får ngt studiebesök. Ewe o Linda är sjuka med, så just nu har jag rast ist. Sen har jag en lektion till, o slutar vid 12-tiden. Käkar o åker hem =) Gött!

Nu fick jag mezz av Amanda som slutade lektionen , så nu ska jag dra bort till Fordon.
Uppdaterar senare ist. Kramis -

Nicolsan

> XS

Idag firar jag och älsklingen 10 månader tillsammans... Men det har inte blivit så mycket firande, mest tårar, faktiskt. Tyvärr =/
Idag lämnade vi ju bort våran lilla XS. Våran lilla bebis, som vi fick bara 6 veckor gammal, då hon inte hade tillgång till ngn mamma. Att hon var så liten då vi fick namnet återspegla. XS är ju för eXtra Small. Hon lever fortfarande upp till sitt namn, kan jag säga. Åh, saknar ju henne så förbannat mycket ju. Men hon vill ju vara utekatt, och det kan hon inte vara här. Inte lätt när man bor på tredje våning, det där med katt. Maxxi däremot gillar ju inte att vara ute, och bra är väl det, egentligen. Dels för att även om vi hade kunnat ha honom ute (om vi bodde på första våning, typ då), så kan man ju inte släppa ut sånna uppenbara raskatter p.g.a stöldrisken. Visst är det sjukt?! Men men, dagens samhälle är ju som det är. För övrigt är han ju en Birma-katt =) Visst är dom underbart söta? jag är helt såld på den rasen.Nu är ju Maxxi ensam, och han vill ha sällskap, så vi letar febrilt efter en till Helig Birma nu. Får hoppas vi hittar en så snart som möjligt =) Jag mår ju dåligt av att han går här själv när jag är i skolan o Oscar jobbar... Jobbigt, ju. Stackars liten.
Men jag ringde syrran innan iaf, o XS trivs som fisken i vattnet hos dom =) Då blir man ju glad iaf. Det känns bättre. Men det kan jag tänka mig. Hon har mina underbara systrar och hela skogen, hehe. Delat med deras andra katt, Snuttan, då. Som för övvrigt har Norsk skogskatt i blodet.

Men nu ska jag sova. Uppdaterar kanske mer imorrn, får se.
Pusshej

Nicolsan

> Bra självförtroende?

image37

Hur bra självförtroende har du? Testa Här!


RSS 2.0