> Granne flyttar ut

Nu har man varit duktig och tvättat. Känns som hela dagen har gått åt till att tvätta. Tråkigt värre... O när vi satt o käkade frukost hoppade vi till av ett megabrak. Sprang ut i vardagsrummet för att se vad som stod på. Snöboll ger oss båda en snabb, skyldig blick och försöker springa och gömma sig under soffan. Nänänä, O-J har snabba reflexer och hinner fånga henne innan hon hunnit komma under soffan. Hon hade vält ner två blomkrukor och den jättefina aromadrak-grejen O-J fick i födelsedagspresent av Cissi, Märtan o Marion (om ni gav den tillsammans, minns inte vem av er det var annars?). Krukorna höll, men det var blomjord över hela golvet. Den fina aroma-draken däremot gick i tusen småbitar =/ Jävla kattfan... Hon fick sig en dusch, sen fick hon sitta ute på balkongen tills vi hade käkat klart. Nu ska vi gnugga in ättika på fönsterbrädorna så katterna förhoppningsvis inte vill vara där mer.

Kom även två små flyttbilar hit för en av våra grannar skulle tydligen flytta ut. Luktade kattpiss i hela trapphuset när de hade öppet dörren, så den lägenheten är nog dessvärre inte så hemskt fräsch. Får väl se vem som kan tänkas flytta in där. Nu ska vi ner och hämta all tvätten som förhoppningsvis torkat klart!

xoxo
Nicolsan

> Äkta vs. Falska

Kikade in i Mandis bilddagbok, och läste detta. Eftersom hon är en äkta vän så kopierade jag den och lägger nu in den i min blogg, eftersom jag inte har någon bilddagbok.

falska vänner: Kallar dina föräldrar för Herr och Fru.
äkta vänner: Kallar dina föräldrar mamma och pappa.

falska vänner: Löser ut dig från fängelset, och berättar att du gjort något dumt.
äkta vänner: Sitter vid din sida och säger: "Det var verkligen dumt! Men fyfan va kul vi hade!"

falska vänner: Kommer aldrig få se dig gråta.
äkta vänner: Tar dig i sin famn, och gråter med dig.

falska vänner: Lånar dina saker ett par dagar, sedan får du dom tillbaks.
äkta vänner: Behåller skiten så länge att dom glömmer vem som äger sakerna.

falska vänner: Vet en del om dig.
äkta vänner: Kan skriva en hel bok med direkta citat om dig.

falska vänner: Vill förlåta dig om alla andra gör det.
äkta vänner: Vill slå alla andra för att de har lämnat dig

falska vänner: Knackar på din dörr.
äkta vänner: Går in och säger : "Jag är hemma!"

falska vänner: Är i ditt i liv ett tag.
äkta vänner: Är en del av ditt liv för alltid.

falska vänner: Vill ta din drink i från dig när dom menar att du fått nog.
äkta vänner: Vill titta på när du snublar över allt och säga drick upp resten.

falska vänner: vill snacka skit tillbax till den personen som snackat skit om dig.
äkta vänner: Vill slå in tänderna på personen som snackat skit.

falska vänner: Kommer ignorera denna skrift.
äkta vänner: Vill kopiera den, och klistra in den på sin bilddagbok, för att visa folk dom falska vännerna så att folk lägger mer tid på dom äkta och verkligen bryr sig om dom. Och struntar i dom falska, dom tar bara dyrbar tid man kunde ha lagt på dom äkta, dom man verkligen älskar <3

xoxo
Nicolsan


> Underbara solen

Sov ut till 12 idag, ungefär. Men är fortfarande ganska trött, så kanske borde sova en stund till sen innan jag ska jobba. Jobb även idag från ca 22.45 till 02.30. Men nu så ska jag nog gå ut en stund och njuta av den underbara solen i min nya vit/blå-randiga sjömansinspeperade klänning. Vad ska ni göra idag/ikväll då?


xoxo
Nicolsan

> Dag 1

Nu är man hemma och har klarat av dag 1 på nya jobbet =) Eller dag o dag, kväll/natt kanske man ska säga istället. Var roligt, men väääldigt mycket att tänka på o sånt. Jättesvårt när det är många på en gång. Så jag kan lova att det inte är ens i närheten av så lätt som det ser ut. Nu sitter jag här med tandborsten i käften o bloggar klockan 3 på natten! Haha, what a life ;P Älskling ligger o sover så sött. Hade somnat med lamporna tända o en bok i handen. Hade väl försökt hålla sig vaken, kanske =P Så puttinuttig han är. Gulligull, hihi. Nä, nu ska jag gå o ta bort sminket o sova. Night!

xoxo
Nicolsan

> Lite nervös

Iiih, lite nervös inför ikväll är jag allt. Nu är det snart dags. Om 10 minuter ska jag gå och möta Ronja som ska ha mitt första elevpass som BlackJack-dealer på ett riktigt casino. Ska bli kul, hoppas jag. Jomen det blir det nog =) Hon verkar helgo' med, gör att det känns ännu bättre. Vad gör man för att vara mindre nervös? Kan ni några tips eller knep?

xoxo
Nicolsan

> Entertainment TV

Jag är hemskt ledsen att det inte har blivit några uppdateringar nu det sista. I torsdags var Älskling med mig i skolan. Var riktigt mys. Käkade pizza med Ewe, Cissianen, Marion o Älskling. Fick Godkänt i Rättskunskap o så. Så det var helt okej. Drog hem till Mami o company på eftermiddagen o sov där =) Ringde lite folk angående studenten, sydde in balklänningen lite o så. Riktigt gött var det att sova där. Låg o kollade på E! Channel. Tur vi inte har den kanalen hemma, då hade ju jag bott framfär TVn mer än vad jag redan gör =P
Var lediga från skolan idag, för vi hade inga lektioner. När vi vaknat, käkat frukost o så bar det av på skojakt. Kom på att de skorna jag hade tänkt ha på balen blir inte bra, måste ha högre klackar. Så införskaffade mig ett par andra idag efter en del flygande o farande från butik till butik. Sen bar det av hemåt. Nu är vi alltså hemma igen.

Ikväll/natt ska jag jobba som BlackJack-dealer dådå =) Ska bli rologt. Ska även det imorgon. På måndag ska vi på ngn gemensam middag  o så i klassen, med lärare. Blir nog mysigt, tror jag. På tisdag är det bal, på onsdag är vi lediga för att det är dagen efter balen. På torsdag är jag ledig från skolan, för ska på Hannas student. På fredag är vi lediga, och då går Älsklingen ur skolan med. Så är en del nästa vecka med dådå =) O så på fredagen o lördagen nästa vecka ska jag med jobba som BlackJack-dealer.

Nä, nu är jag sugen på att ta mig ett glas juice, så det ska jag nog ta o göra. Det är ju så sjukt varmt ute. Man smälter ju som en isbit mitt i solen, nästan.

xoxo
Nicosan

> Pussycat Dolls

Hello everyone! Nu har jag gått o kärat ner mig i ett nytt TV-program med. Fasen då att jag ska vara så hemskt beroende av TVn, det är ju jobbigt. Tar upp alldeles förmkt av min tid må jag säga. Programmet är iaf Pussucat Dolls. SEr ni det? Visst är det braaa? =) Ooh yes! Innan det såg jag även Du är vad du äter o så pratade jag en stunde med Mandi. Tänkte för övrigt ta o ringa henne när jag bloggat klart igen. (Skivan med just Pussycat Dolls "PCD" som ni ser på bilden har jag förresten, i original. Dessutom heter hon i mitten,som sjunger, Nicole precis som jag. Inte dåligt, hehe).


När jag o Marion jobbade på ICA så gick det väl inte super precis =P Haha! Fiasko skulle man nästan kunna kalla det. Vi stod där i 2 timmar, men tror ni ngn ville ha självscanning? NÄH! De som ville ha hade redan, och som cheferna berättade så är det en av de ICA-kvantumbutiker i hela sverige som har så många procent av sin kundkrets som hade självscanning redan. Men hallååå?! Varför ska vi då jobba med det här kan man ju fråga sig? "Om klassen kommer upp i 500 stycken värvade kunder under tiden ni är här så ska ni få en extra belöning." Jaha? "Men förra gången vi hade HP-elever som jobbade extra här så kom de över 500 tillomed." JAHA, är det så hemskt konstigt då? Då hade ju inte en käft det, för då introducerade de ju dem. Åh, herregud... Aja, i brist på annat så räknade ju jag o Marion igenom hur många vi hade kommit upp till dådå. 141 stycken. O du har vi bara imorrn o fredag kvar. Finns ju inte en chans vi kommer upp i 500, liksom. Däremot så frågar ju jag mig ngt då. För att ha självscanning så måste man ha ICA-kundkort till att börja med. Visst, fine änsålänge, för det kan man ju fylla i och få på plats (då ett tillfälligt kort tills huvudkortet kommer på posten hem till kunden). MEN man kan inte handla på självscanningen förrän huvudkortet har kommit! Kasst, visst borde vi väl då få räkna in hur många ICAkort-kunder vi har värvat då? Det tycker iaf jag! Yes, minsann... För övrigt så är ju jag Coop-kund och handlar inte så ofta på ICA, och på Coop heter det ju inte "självscanning" utan "shopexpress". Det tog jag fel på ca 90% av alla gånger, haha. Sånt som händer =P Det är inte lätt när det är svårt, som jag brukar säga.

Pratat med Mami i tele en stund. O lillasyster med. Henne träffade jag i skolan också... Hon berättade att minikattbebisen hade lämnat jorden och vänt upp mot himlen igårkväll. Stackars lilla Kraken, som den fick heta. Den var ju e stackars liten krake. Jag ville döpa en, och jag fick inte döpa den gråvita, så jag har bestämt att den andra randiga ska heta Lilla Knyttet. Visst är det supersött? Det tycker jag allt =P Det tyckte inte lillasyster, men jag tänker iaf kalla den för det.

Imorrn ska Älskling följa med mig till skolan =) Ska bli skojsigt, tycker jag. O så är det valsträning inför balen i skolan imorrn med. Så tänkte vi ta en pizza ist för skolmaten också. Gött gött. Sen sover vi hos Mami till fredag också. Men nu ska jag ringa Mandus, sen ska jag sova, hade jag tänkt.

xoxo
Nicolsan

> Ännu tröttare

Nu sitter man då här i skolan o är ännu tröttare än innan... Lite sjukt att det har gått hela 3 timmar och 40 minuter sen senaste inlägget... Börjar då 9.25. Vad vi ska göra på lektionen har jag ingen aning om, faktiskt. Det återstår att se. Träffade iaf Mandi innan. Sov på tåget mellan Herrljunga o Borås, sen fick man stå ut med att typ 3-4 dagis/lekis/skol-klasser på tåget. Herregud. Nog för att man sitter där inklämd redan, så ropar en av lärarna "Sitt tre o tre!" ÄNNU en som skulle sitta där =S Blir ju bara bättre o bättre det här. Tåget blev försenat. Men snälla, det borde kört två lika långa tåg till om alla skulle få plats. Kunde därför inte sova ett diugg från Borås. Var en välbehövlig cigg när jag gick av kan jag ju meddela.

Nu sitter jag i datasalen o drygar ut tid. Robin sitter här med. Hittade en ny penna som jag fick =) Haha... Eller tog, rättare sagt. Har kommit på att jag har ju blivit tråkig som inte har lagt in några bilder i inläggen på sista tiden. Så här kommer Nemi. Tänkte lägga in på den där katten, men kommer inte på vad den heter. Den som är kär i den där andra... Äh, vafan, jag ska försöka komma på det =P


Åh, den blev ju inge bra... NU kom jag på vad jag menade innan. Hokus&Pokus. De är ju mkt bättre än Nemi. Enligt mitt tycke iaf =) Här, testar om den blir bättre dådå:


Blev inte så bra det heller. Men senaste bilden är iaf lånad från http://www.hokus-pokus.se. Nu ska jag på lektion.

xoxo
Nicolsan

> Trött -.-

Ush, så trött jag är -.- Orkar egentligen inte gå till skolan. But I have to. Dessutom är ju vännorna där med. Det ger ju lite energi att gå dit iaf. Åh, jävla katter, klöser på hallmattan nu. Att de aldrig lär sig =S Det har ju inte bara en, utan TVÅ klöspelare, sånnadär möbler. Aja, nu måste jag fila gaddarna o göra iordning mig för att hoppa på bussen om 25 minuter.

xoxo
Nicolsan

> Elevpass

Jag har varit på casino-kurs. Sista innan elevpassen för att vara exakt. Så på fredag och lördag ska jag ut o spela BlackJack på Victors i Skara =) Ska bli roligt. Inget o göra i helgen? Kom dit! Elevpass går till så att jag har en erfaren med mig. Jag spelar en del, hon spelar osv. Ska bli riktigt roligt.

Missade Gossip Girl. Nästan hela avsnittet. Gick från stationen, för missade expressbussen. Därför hann jag inte. Men såg iaf älskade Desperate Housewives. Lika bra som alltid. Mycket sött avsnitt, tyckte jag allt. Imorrn måste jag komma ihåg att ringa en tjej som heter Ronja som jag ska ut på elevpass med. Pratade nämligen med Johanna innan.

Skola imorrn med. Hela långa dagen nästan. O likadant torsdag. Men torsdag ser jag ändå fram emot. Helt otroligt! Jag brukar hata torsdagar, men denna torsdagen ska nog Älskling följa med mig till skolan =) Wihoow! För sen efter skolan ska vi hem till Mami. Sy in balklänningen, skriva gästlista för studentfesten, titta på kattbebisarna o så...

...På tal om kattbebisarna så ringde minisyster mitt under casino-passet. Jag klickade 2 ggr, men hon gav sig inte. Då svarade jag o så "Men vad förstår du inte? Jag har ju klickat dig för att jag inte kan prata nu!". Det blir tyst i luren, sen hör man ett litet "Hallå?...", haha, hon är för rolig. Hon fattade nada, och efter jag lagt på ringde hon upp på en gång igen. Herregud, den människan! Jag stängde då av mobilen. Mezzade när jag slutat. Inget svar. Ringde upp... Inget svar nu heller. Det går några minuter sen ringer min mobil o "Ellis" står det på displayen. Det var inte Ellis när jag svarade, det var Mami. Mami berättade att den minsta av kattbebisarna (som för övrigt var minimalisk) var helt slö. De hade köpt nappflaska o allt i panik att få henne på fötter. Men tyvärr verkar det inte hjälpa. Hon vill inte äta (dricka)... Det stackars lilla knyttet bara låg där helt utslagen i en liten hög. Stackars liten... Så förmodligen kommer inte minstingen att överleva. Om hon inte redan har lämnat oss vill säga, det vet jag inte. Men de två andra är iaf friska och glada. Det är en randig o en grå med vit nos. Minstingen var (är?) med randig. Sorgligt, men sånt är väl livet... Det var väl det Ellis hade tänkt berätta, antar jag. Förlåt lilla gumman för att jag klickade, men kunde verkligen inte prata just då.

Nu måste jag gå o tvätta bort maken, brush the gaddar o sen försöka komma i säng i vettig tid. Vad har ni varit med om för äventyr idag då? Natti.

xoxo
Nicolsan


> Dagens vits

Ett medelålders par från norra USA längtade en kall vinter till värmen och bestämde sig för att åka ner till Florida och bo på hotellet där de tillbringade bröllopsnatten tjugo år tidigare. Mannen hade en längre ledighet och åkte därför ner en dag i förväg. När han checkade in upptäckte han att hotellrummet hade en dator och beslutade sig för att skicka ett mejl till hustrun. Han missade dock en bokstav i namnet. Mejlet hamnade hos en prästänka i Houston, som just hade kommit hem från makens begravning och skulle kolla om det kommit e-post med kondoleanser från släkt och vänner. Sonen fann henne avsvimmad vid datorn och läste på skärmen: Till: Min älskade hustru! Rubrik: Jag har kommit fram! Jag vet att du är förvånad över att höra ifrån mig. De har datorer här numera och man tillåts skicka mejl till sina nära och kära. Jag har just checkat in. Allt är förberett för din ankomst i morgon. Jag ser fram emot att träffa dig då. Hoppas din resa blir lika problemfri som min. PS. Det är verkligen hett här nere! DS.

xoxo
Nicolsan

> Tiden går snabbt

Blev ingen lång stund i skolan idag. Åkte dit för att vara där vid 8 och tänkte ta o träffa svenska-läraren. Anledningen till det var att jag ska på Casino-kurs. Sista tillfället blir det förmodligen innan vi ska ut på elevpass. Ska bli riktigt skoj, nu är det allvar! Hursomhelst så fick jag inte tag i svenska-läraren, så lämnade arbetet i brevlådan utanför hennes lärarum. Tog sedan och åkte in till Borås vid halv 9. På stationen träffade jag för övrigt Elias som inte heller var i skolan =P

I Falköping fick jag vänta på bussen i 40 minuter så passade på att gå till ICA o handla. Pratade då med Mandi i telen =) Trevligt trevligt.

Nu ska jag snart åka iväg till Skövde. Imorrn blir det skola och jobba 2 timmar på ICA, vilket alla i klassen ska för att vi ska ha råd med en brak-champagefrukost. Ska jobba med att värva kunder till shop-express. Får väl se hur det går. Det är ju i vilket fall inte så fasligt länge =P

Tiden går minsann snabbt nu. På tisdag är det bal. Sheat, o jag som fortfarande inte sytt in min balklänning. Blir förmodligen att jag och eventuellt även O-J sover hos Mami torsdag till fredag, så fixar det isf då. Måste fixa lite stuff tll studenten o så med. Inbjudningar o så. Stress stress stress... Nä, nu ska jag ta o ringa till min bossi klädbutiken o se vilka veckor jag skulle jobba.

xoxo
Nicolsan

> Äter smörgås

Gomorron, sitter här o käkar en smörgås. Ska åka till skolan strax. Vad gör ni då? Haha, är väl inte så hemskt många uppe nu, förmodar jag. Nä, nu måste jag gå o fila mina gaddar. C ya!

xoxo
Nicolsan

> High Chaparall

Sorry för dåligt med uppdateringar idag, men O-J har nog smittat mig litegrann ellerngt... Är typ halvdöd. Seg o just nu supertrött med. Gick jättebra på casino-kursen idag iaf. Nu är det bara imorgon kvar med, sen så blir det elevpass på ngt riktigt casino. Ska bli skitskoj. Måste bara ha tag i Big Brother för att höra om man skulle komma i helgen eller ej, för ska han inte det så måste jag nog nästan boka in ett elevpass.

Sett på Outsiders idag. Ush för de som var med där då =S Samlade sopor och fyllde upp hela huset med, så mycket att han fick sova ute... Jamena herregud?! Ta tag i ditt liv, människa! Sen sneglade jag lite på CSI och nu ser jag på High Chaparral "The Tyson Episode". Herregud så frustrerad man blev första halvtimmen av hur sjukt tråkig och bara jobbig Mike Tyson verkar vara... Nä, ush för Mike, tycker jag. Ngn som såg High Chaparall idag o håller med mig? Om ni inte håller med mig, vad tyckte ni? Han kunde allt klämma fram ett litet smile när han hade rökt på, men inte annars. Åh, suck!

xoxo
Nicolsan

> Dagens vits

I väntrummet på ett sjukhus sitter de anhöriga till en mycket sjuk person. Läkaren kommer in och säger: "Tyvärr har jag dåliga nyheter. Det enda hoppet för er släkting är en hjärntransplantation. Det är mycket riskabelt, men det är enda hoppet. Ni måste dock själva betala för hjärnan." Efter en stunds tystnad frågar någon: "Hur mycket kostar en hjärna?" Läkaren svarar: "5000 kronor för en manlig hjärna och 200 för en kvinnlig." Männen i rummet försöker hålla sig för skratt och undviker ögonkontakt med kvinnorna. Triumferande säger en av männen: "Varför kostar den kvinnliga hjärnan så mycket mindre än den manliga?" Läkaren svarar då: "Den är ju använd."

xoxo
Nicolsan

> Älskling sjuk

Elvira (minisyster) ringde mig klockan 6 imorse. Herregud, och jag som är ledig ända till 16.30. Ingen höjdare att vakna så tidigt då. Och då hade jag redan vaknat vid halv 5 första gången, men somnat om efter en kvart eller ngt. Hon ringde iaf för att berätta att XS hade fått kattungar. Så mysigt. Jag fick iaf sova vidare sen efter ett kort samtal. När jag vaknade nästa gång, vid 10-tiden ellerngt så hade jag fått två SMS och ett MMS. Ett SMS från Mandi, ett från Parlino och MMSet från andra syrran. Var bild på en kattbebis. De hade fått två randiga och en grå med vit nos. Sen så pratade jag med Mandi i tele en stund för att efter det gå och duscha. Älskling blev det ingen skola för idag, för han var sjuk. Stackars liten =P

Var riktigt gött med en dusch =) Det är det väl iofs alltid, förutom när man måste stressa sig igenom duschen vill säga, det är väl inte direkt ngn höjdare. Efter det åt vi lite frukost. Bestod av thé, flingor med russin och yogurt o en smörgås med ost o gurka. Skickade ner älskling att hämta posten då jag sminkade mig. Parlino-numret hade kommit! Så nu har jag nytt nummer. Ska bara aktivera det, men det hinner jag inte just nu. Då jag gjort det ska jag försöka SMSa alla och berätta det.

Nu så ska jag läsa ut bok nummer 2 i svenskan och sedan göra ett "PM" av de böckerna. vad "PM" betyder vet jag inte, men jag ska iaf jämföra de båda och lämna in det i form av ett arbete imorgon. Måste dessutom öva på casino.mojset idag, för detta är antagligen sista kursveckorna vi är inne på nu. Sen ska jag ut o jobba. Ska bli skoj. Vad ska ni göra idag då?


xoxo
Nicolsan


> Serving Sara

Nu så har vi käkat mat, solat o så. Kände att en film hade inte suttit fel, så vi satte på "Serving Sara". Det är en komedi (även en del romantik) från 2003 där huvudkådespelarna är Matthew Perry (Vänner) och Elizabeth Hurley (Austin Powers). Med i filmen är också Ben Stiller's pappa som heter Jerry Stiller. Jerry fyller för övrigt hela 81 år den 8 Juni(!).

Filmens handling (lånat från baksidan av DVD-fodralet):
"I Serving Sara möter den skoningslöse delgivningsmannen Joe Tyler sin like i den vackra Sara. Detta blir upptakten på en dråplig kapplöpning där en miljon dollar hägrar som belöning - och kanske något av det där som inte går att köpa för pengar ..."

Bättre beskrivning av filmens handling (lånat från LOVEFiLM):
Joe Tyler tjänar sina pengar som skoningslös delgivningsman och hans arbetsmetoder känner inga gränser. När den snygga, intet ont anande Sara landar i New York, möts hon av Joe med skilsmässopapper från hennes man, miljonären Gordon. Med utsikt till en framtid utan pengar tänker Sara snabbt ut en ny plan - med lite hjälp av Joe! För en belöning på en miljon dollar ska de tillsammans leta reda på Gordon och istället stämma honom så att Sara kan få de bästa korten på handen. Under en ursinnig jakt mot tiden hamnar det omaka paret i en lång rad absurda situationer - från ett bråk vid en bagageutlämning, Joes dråpliga möte med en brunstig tjur till en fartfylld biltävling för monstertrucks...


(Bilden lånad från LOVEFiLM). På framsidan av filmen (det amerikanarna kallar för Tagline) står det även: "The One Thing That Could Bring Them Together Is Revenge", vilket stämmer mycket bra.

Filmen (på 1 timme och 35 minuter) var inte dålig, men dessvärre ganska fjantig. "Typisk amerikansk komedi" skulle säkert många beskriva den. Har även sett på allt extramaterial och på kategorin "3 alternative scenes" finns det faktiskt en scen som höjde hela filmen, tycker jag. Det var när Joe (Matthew Perry) blev nedslagen och bestulen på sin bil. Där har de gjort en alternativ scen där han flyger skitlångt. Haha, den var faktiskt så kul så jag skrattade och kollade 3 gånger =P Så har du tänkt se filmen så missa för all del inte att kolla där!

På baksidan av fodralet till filmen står det även "Från 15 år" i Sverige och Danmark". Finland och Norge däremot har bara rekommendations-ålder från 11 år. Jag skulle inte ens fundera på det, utan självklart valt Finlands och Norges förslag på "Från 11 år" så jag inte direkt ser något som verkar barnförbjudet. Det är inte naket och våldet är så overkligt och fjantigt att det blir roligt. Eller ska va roligt, det är ju en komedi!

Så... Till betyget. Hmm... Efter en del funderande få ger jag nog filmen 2,5 "N" av 5. Har du med sett filmen? Skriv gärna vad du tycker!

xoxo
Nicolsan

> Dagens vits

En dag mötte en grön liten groda en man när hon hoppade över vägen. Grodan kväkte åt mannen: "Om du kysser mig blir jag en vacker prinsessa." Mannen plockade upp grodan och satte den i fickan. Efter en stund kväkte grodan: "Om du kysser mig blir jag en vacker prinsessa och jag LOVAR att stanna hos dig i en vecka!" Mannen plockade ut grodan ur fickan, tittade på den en stund och log. Sedan stoppade han tillbaka den i fickan och där fick den ligga bland mobiltelefon och pennor. Efter ytterligare en stund kväkte grodan desperat: "Om du kysser mig blir jag en vacker prinsessa och jag lovar att stanna hos dig i ett år och jag skall göra allt du begär." Mannen plockade återigen upp grodan ur fickan och tittade på den med ett underligt léende. Men ner i fickan åkte grodan igen. Då kväkte grodan: "Men hallå! Varför vill du inte kyssa mig? Jag skulle bli en vacker kvinna och den perfekta flickvännen." Då plockade mannen upp grodan igen och sa: "Hör på nu. Jag är IT-konsult, och jag har inte tid med någon flickvän eller sex eller annat larv, men en talande groda är coolt."

xoxo
Nicolsan

> Eurovision Song Contest

Igår var det ju då loftfest. Hade jättekul även om man sprang fram o tbx mellan loftet och TVn några gånger. Var ju Eurovision Song Contest, som säkert de flesta vet? Var mycket trevligt att träffa allt folk på loftfesten. Dansa, dricka, snacka, lyssna på musik, se Eurovision och grilla. Jag och Älskling grillade barbecue-marinerad karré, grillspett med champinjoner, rotselleri, palsternacka, äpple, paprika, tomat och lök. Skitgött! Till det hade vi klyftpotatis. Låter det inte mycket gött? Det var det iaf =) Det gjorde vi bra. Och nyttigt dessutom!

Eurovision Song Contest 2008 var ju ett fiasko för Sverige! Eller hur? Vårat bidrag, Charlotte Perrelli med "Hero", skötte ju sig jätteproffessionellt och körde järnet! Riktigt bra ju. Men vad fick vi för det? En 21:a plats. Kasst... Inte ens våra grannländer gav oss bra röster. För vi kom väl inte på 18:e plats sen ändå, eller? Jag förstod ju inte riktigt där i slutet. Var skittrött och somnade i soffan vid eftertexten. Då hade O-J o Lollan redan somnat för övrigt. Men så isf blir det ju till att kvala in nästa år med... Nä, ärligt talat tyckte jag inte heller att Björn Gustafsson var rolig igårkväll/natt. Var kul att se honom i rutan, givetvis. Men de andra längerna, vilka inte vet att han är ståuppkomiker, tyckte nog bara att han var typ "dum", nämen lite seg som låtsades inte kunna uttala Bosnia&Herzegovina rätt. Hoppas bara inte vi får ännu sämre röster nästa år p.g.a det, men det tror jag väl inte... Vad tyckte ni om gårdagskvällen/natten?Sov ut inatt, kan man väl typ säga... Var hemma vi halv 3 ngn gång, tror jag det var? Jag vaknade vid strax efter 4 på natten. Öppnade fönstret litegrann o så. Sen gick vi upp typ halv 12, tror jag. Käkade lite frulle. Nu tänkte jag gå ut o sola lite, är ju jättehärligt ute. Vad ska ni göra idag?


xoxo
Nicolsan

> Dagens vits

Det var lille Kalle som i skolan fick en fråga av fröken: "Om det sitter tre fåglar på en telefonledning, och den ena blir skjuten, hur många fåglar finns det då kvar på ledningen?" Kalle svarar: "Ingen, eftersom alla blir rädda och flyger därfifrån". Då säger fröken: "Ja, jag gillar hur du tänker, men det är ju inte riktigt rätt." Då räcker Kalle upp och säger: "Det sitter tre damer på en bänk och alla äter glass. Den ena biter på glassen, den andra slickar på den medan den tredje suger på den. Vilken av damerna är gifta?" Fröken tänker länge och väl, innan hon svarar: "Ja, det är väl hon som suger på glassen." Då svarar Kalle: "Nja, det är allt hon som har vigselring på fingret, men jag gillar hur fröken tänker!"

xoxo
Nicolsan

> Ful ovana?

En fundering! Varför säger man "ful ovana" när det är en vana? Att röka t.ex. säger man är en "ful ovana". Men det är ju en vana man gör, så då borde det ju egentligen istället heta "ful vana", eller hur? Sug på den du! =O

xoxo
Nicolsan

> Kungers - Slipstenar

Igår var det ju då festival i Skara. Kullenfestivalen för att vara exakt =) Hade superskoj. Var jag, O-J, Danne, Monkey, Cissianen, Marion och sen kom Erika också. Var jättekul o träffa henne, var ju inte precis igår... Favoritbandet vi såg var Kungers. Bästa låten hette "Slipstenar". Hört den? Fan vilket drag, älska! Kärlek till den =P Kollade in på http://kungers.se som är deras hemsida, men den såg dessvärre inte så nyuppdaterad ut mer än i gästboken. Här är en video med just Kungers - Slipstenar. Den är filmad live i Stockholm, men vi var ju då i Skara och såg dem live på Kullenfestivalen igår, 23 Maj 2008. Dessvärre filmade jag ej, ett misstag jag förhoppningsvis har lärt mig av. Nästa gång lär det bli film.


De var ju givetvis bättre att se dem live! Den här filmen var det väl inte precis toppkvalitet på om man säger så. Vid 11-tiden åkte Cissianen och Marion hem till Kinna igen. Tack för en underbar fredag, tjejer! Skitkul att ni följde med. Tack även resten av sällskapet med. Jag hade jättekul! Hoppas ni hade det med?

Någon annan som var där? Vilket/vilka band tyckte ni var bäst? Alltid kul att veta. Nu ska jag fixa iordning mig för festen idag med. Eurovision Song Contest idag med. Hoppas Charlotte Perrelli tar hem segern med så Sverige vinner! Eller hur?
     
Så ikväll blir det alltså loftfest md grillning, alkohol, roligt sällskap, Eurovision Song Contest, dans och mycket annat. Vad ska ni andra hitta på ikväll då?


xoxo
Nicolsan

> Dagens vits

- Varför går alla norrmän med polotröjor?
- För att man inte ska se att huvudet är ditskruvat!

xoxo
Nicolsan


> Lunarstorm

Gomorron. Nu sitter jag i skolan o segar på tiden. Kände att jag sitter hellre här än är med på Mandis mattelektion med "Mr. Stamm". Haha =P Idag är det Kullenfestival. Ska bli riktigt skoj. Var ju där förra året med. Massa folk, hörde att det är folk från lilla Marks Kummon som ska dit med. Snackades en del om det här i skolan igår nämligen.

Tänkte ta o nörda mig lite framför datorn här i 50 minuter ungefär dådå. Loggade precis in på Lunarstorm. Shake heter jag där för er som inte redan visste =) Lyssnar på lite härlig musik i mp3n med. Vad gör ni då?

xoxo
Nicolsan

> Tiden rusar

Herregud, klockan är ju redan kvart över 11! Hjälp, tiden bara rusar iväg! Nu måste jag verkligen sova. Sweet dreams, everyone.

xoxo
Nicolsan

> Dagens vits

Hallojs igen! Dagens vits (eller snarare gåta, kan man säga) snor jag från "Design: Simon & Tomas"-avsnittet vi precis såg. Såhär löd den:

- Vad är det för vatten i ett vattenpass?
- Hmm... Jag vet inte?
- Rakvatten! haha.

Erkänn att den var ganska bra? Både jag och O-J skrattade då vi hörde den. Fast han sa den iofs väldigt roligt och spontant i en rolig situation. Om du inte sett detta underbara TV-program så gör det, det är verkligen kanon!

xoxo
Nicolsan

> TV-kväll, TV3

Rättskunskapsprovet tog mig, precis som Export&Import-provet, ca 4-5 minuter. Chansade mest, men känns ändå som det gick lite bättre än det i Export&Import.

Imorrn ska jag träffa Mandi vid 8 i skolan. Mys =) Har Samhäll 9.50 till 11 någonting. Sen så har jag, Cissianen och Marion ta bussen in till Borås vid halv 1-tiden. Vara där en stund och sen åka hem. Ha det lite mys, sen kommer Monkey och Danne på kvällen med. Så drar vi till Kullenfestivalen. Wihoow, ska bli så skoj! Längtar massa till imorrn.

På lördag blir det loftfest, så blir till att festa 2 dagar i rad denna helgen. Skojsigt. Nu har jag och min O-J käkat hans hemmagjorda köttfärslimpa med potatis, grönsaker och lingonsylt. Har aldrig ätit det innan, mer än i skolan. Var gott. Riktig svensk husmanskost, minsann. Såg på Du är vad du äter" och "Lyxfällan".

Oj! Nu börjar mitt älskade "Design: Simon och Tomas". Blir alltså en riktig TV-kväll nu. Men nu måste jag gå o kolla. Älskar detta programmet! (Tips: Sätt på TV3 NU!)

xoxo
Nicolsan

> Changed plans

Nu blev det changed plans här. Blir nog Kullenfestiven ändå. Fast med Cissianen o Marion =D Wihoow, sheat så sjukt kul det ska bli! Nu ser jag fram emot det som bara den. Tror det blir första festivalen för Marion o Cissi, faktiskt! "Har ni varit på festival innan, Marion?"... "Nee, ne". Nehepps, desto roligare då, tycker jag =P Då blir det alkohol minsann, haha. "Aight, Marion?" Hon nickar o svarar: "Mm, mycket! haha"...

...Nu blev det ju nästan som en liten intervju här med ju. Ni kan förresten kika in på http://www.kullenfestivalen.se för mer info om den. Nu kommer nog snart Robin hit. Marions mobil låter som en fluga i en burk. Intresseklubben antecknar, eller hur?^^

xoxo
Nicolsan

> Maskerad?

Hahaha, men har fått sig ett par sköna skratt i skolan idag. Är nämligen någon form av maskerad eller ngt sådant. Treorna är det som "ska" klä ut sig. Jag är tråkig och har inte gjort det, hade faktiskt missat det. Är inte så hemskt många som har, men en del iaf. Haha, skoj är det iaf =) Såg Pippi Långstrump innan, Marion spekulerade på om hon skulle be om autograf^^ ...Har även sett Karlsson på taket, Pocahontas, Piff (eller om det var puff?), en rockare (från Thin Lizzy eller Kiss, tror jag?), en björn med lång svans, en guldtacka? (haha, vet inte vad hon skulle föreställa, men var enbart klädd i guld), Mr.Bean (tror jag det var?) och någon slags läskig figur liknande Långben med många fler. Haha, den sistnämnda var lätt roligast. Jag skratta så jag höll på att kissa på mig!

Har haft ett av de två proven nu med. Det i Export&Import. Var tre sidor och jag svarade på alla frågor på första sidan, sen gissade jag på en till och alla andra förblev tomma. Suck! IG, tack, jag vet. Men fine, jag orkar faktiskt inte bry mig. Har ett prov kvar, i Rättskunskap. Får väl se hur det går...

Tomt utan Mandis i skolan idag. Mami ringde förresten mitt i provet (som för övrigt tog mig ca 4 minuter att göra). och jag klickade ju då eftersom jag hade prov. Men tror ni inte mobilen börjar surra efter 2 sekunder igen? Jo, haha, hon är la rolig. "Men det var ju upptaget ju!" ...Duktigt, Mami, duktigt. Ringde upp Mami då jag var klar, och vi bestämde att jag skulle komma in till Borås efter skolan imorrn och följa med henne o en kompis på ngn utförsäljning på ngt roligt ställe. Skoj ska det bli, tycker jag. Så skulle jag äta lunch med dem med (förmodligen på Restaurang Balder). Sen så får jag låna hennes bil. Världens bästa Mami har jag.

Jahopps, vad ska man hitta på nu då?... Kika in på lite andra sidor, kanske. Vad hittar ni på nu då, mer än att läsa blogg? ;P

xoxo
Nicolsan

> Kullenfestivalen

Gomorron. Sitter i skolan nu. Träffade Robin nyss, och tydligen har vi ju en föreläsning vid 9 som vi ska gå på. Försäkringskassan och arbetsförmedlingen tror jag det var som skulle prata. Var ju bra han påminde mig om det, för det hade jag helt och hållet glömt av.

Har 2 prov idag med. I Rättskunskap och Export&Import. Inte övat på ngt av dem som sagt, men får la se hur det går dådå. Det märker vi. Jag har inte ork att studa in allt nu ändå, hinner inte heller för den delen.

Snart heeelg! Stressig helg, dessvärre. Imorrn ska vi till Mami, jag ska sy in min balklänning för den har blivit lite förstor. Sen så ska vi till Marion o va med henne o Cissi. (Vi är alltså jag och min O-J). Alla vi fyra ska på picknick på ett ställe som tydligen heter Hyltenäs Kulle och är jättefint. Har aldrig varit där innan, så ska bli kul. Sen blir det Movienight och förmodligen sover vi väl hos Marion med. Missar årets Kullenfestival i Skara då med. Den är på fredag nämligen.

         

På lördagen måste vi åka hem till Skara igen relativt tidigt, för vi ska på sista loftfesten som någonsin hålls i lilla Saleby. Ska bli skoj. Har ju varit där två gånger innan, och den hölls ju två gånger om året. Tills i år då. Sen så måste vi ju fixa ngn skjuts hem därifrån med, för jag vill nog faktiskt sova hemma.

Söndagen lär väl vara ganska slö förmodar jag eftersom vi festar på långt in på natten till söndag. Vad ska ni göra i helgen då? Oj, nu är klockan ganska mycket. Nu måste jag sluta.

xoxo
Nicolsan

> 3 veckors press

Känns som denna dagen gått lite för fort, nästan =P Har varit iväg på casino-kurs o så nu på kvällen. Skitskoj är det verkligen =) Jag har hittat vad jag vill jobba med! Snart blir det ut o jobba som gäller, för förmodligen är kursen slut nästa vecka. Skoooj ska det minsann bli! O grattis till Emma som förlovade sig igår!

Pratade med Big Brother i tele ganska länge innan med. 40 minuter ellerngt. Roligt =) Han kommer till Skara (eller Trosa som han envisas med att säga. Blandar ihop namnen av ngn konstig anledning) någon dag typ nästa vecka med. Var lääängesen man träffade honom, så ska bli riktigt skoj.

Mycket som känns bra nu, faktiskt. Skolan är snart över! Sheat, vilken lycka! Är stressad som ett as, o det tar ju ut sin rätt i form av eksem o skit, men nu är det bara 3 veckorns press kvar sen kan jag äntligen slappna av. Har två prov imorgnon, vilka jag inte har övat till alls. Glömde skrivboken med det jag skulle läsa på i skolan. Damn =/ Sånt som händer. Får se vad som fastnat på lektionerna jag varit på då istället. Har dessutom en inlämning i svenska B nästa vecka. Måste läsa klart en bok o skriva ett "PM", alltså gämföra en klassiker med en modern bok. Jag var lat, så jag tog den moderna boken jag redan börjat läsa i: "En shopaholics bekännelser", vilken jag förövrigt läst ut nu o hungrar som en varg efter nästa bok. Den andra boken jag valde (som jag alltså ska jämföra med), klassikern, det blev "Emil i Lönneberga" haha! En barnbok =P Men vafan, jag orkade inte ta ngn annan fet, tråkig bok. 19 år, snart student, går i sista ring o tar en barnbok. Lyckat! Haha, lite komiskt^^

Fick kycklingburgare när jag kom hem. Mycket gött, faktiskt. Var inte så hungrig, men satte i mig en ganska snabbt och lätt ändå. Var stressad över att jag måste sova nu, egentligen. Så... Natti!

xoxo
Nicolsan

> Dagens vits

Johan och Maria kom underfund med att det enda sättet att få till en söndagssnabbis var att skicka ut deras tioårige son på balkongen för att rapportera vad som hände i grannskapet. Pojken började rapportera på samma gång som föräldrarna drog igång deras aktiviteter. "En bil bogseras bort från parkeringen vid grannhuset. En ambulans körde just förbi." Några minuter passerade. "Det verkar som grannarna Olsson har besök, Mathias kör omkring på en ny cykel och Sören Svensson med fru har sex." Föräldrarna kom av sig ganska rejält och ropade: "Hur kan du veta det?" "Deras son står också på balkongen."

xoxo
Nicolsan

> Hata Västtrafik

Ledig från skolan idag då, som sagt. Eller "ledig o ledig" är jag ju egentligen inte, med tanke på att jag har två prov att plugga till. Någon sovmorgin fick man inte heller, eftersom O-J hade satt upp oss på tvättid klockan 7-10. Vilket då betyder att vi fortfarande tvättar. Eller tvätten torkar nu, rättare sagt.

Har Casino-kurs vid 17.30 idag med. Till 20 som vanligt, förmodligen. Åh, känner verkligen inte för att sitta i Skövde o vänta i 45 minuter på bussen hem... Men känns ju dumt att gå en hel halvtimme före det är slut med. Förbannade bussar =/ Tycker verkligen inte om Västtrafik... Jamena jämför (Jag stavade rätt, Cissi! haha) Västtrafik med JLT (Jönköpings Läns Trafik) eller KLT (Kalmar Läns Trafik)...

...Där åker man på barn tills man är 26 ellerngnting. O i Jönköping känns det som att vart fan man än ska så kostar det jämt 12 kronor. Jamena 12 ynka kronor. Och lång sträcka för pengarna med. Samma sträcka med Västtrafik hade lätt gått på minst 70 spänn med rabattkort! Fy fan, alltså. O jamena, vad lägger Västtrafik pengarna på egentligen? Några displayer i bussarna på vart man kör ngnstans som JLT har, finns ju inte. Visst finns det en hel del moderna bussar med Västtrafik, men jag betalar ju hellre mycket mindre och åker i en mindre modern buss, liksom.


    


Och jamena, tabellerna. Hallå, eller! Vad är det för fel på den/de som skriver tabellerna?! Kommer man med tåget mot Stockholm och ska gå av i Skövde för att byta till Skara-buss där så finns det en fredagsresa som är sån att bussen från Skövde avgår 5 minuter innan tåget många människor kommer med. Och gissa vad? Nästa buss får man vänta i en timme och 45 minuter på! Visst är det väl sjukt? Helt fucked up. Minst sagt.

Som O-J sa (han har inget körkort): "Det är nästan så att man får sätta Västtrafik som ett av argumenten till att flytta härifrån". Så sant, så sant. Jag har visserligen körkort och bil. Men bensinpriserna ska ju öka hela sommaren, så tillslut kommer det ju tyvärr ligga på nrmare 30 spänn litern och man kommer bli ruinerad av både att åka bil och att åka med kollektivtrafiken. Bensinpriset p.g.a Sveriges extremt löjligt höga skatter. Fy fan för dem med =/ Nä, oj så sugen jag blev på att flytta nu. LA är mitt mål. Dit vill jag faktiskt nå. Där vill jag bo.

Hata Västtrafik! Åsikter om allt jag klottrat ner? Någon? Jag är intresserad av vad just du tycker. Skriv din mening i en kommentar. Fyll i det jag missat, skriv om ni tycker jag har helfel, ja allt är välkommet!

xoxo
Nicolsan


> Färska jordgubbar

Var inne i stan innan. Köpte Essex-salva mot eksemen då den nya jag köpt, Zona för 250 spänn, var kass. Jag tålde inte den, fick allergisk reaktion direkt. Sånt som händer, tyvärr. Lite jobbigt bara att jag köpt en så dyr. Blir ju bara som att slänga pengarna i sjön, nästan. Boken jag tänkt köpt (En shopaholic i New York) fanns tyvärr inte inne som inbunden bok, utan bara pocket. O jag vill ju ha inbunden då den första delen jag har är det. Men får beställa efter den dådå =)

Gick in i en ny desgnbutik inne i stan med. Riktigt fina saker hade de där. Vill ha en skitsnygg, metallic-chockrosa värmeljusstake i form av en jättemäktig ros. Sheat, så snygg den var. Måste ha! Innan vi gick hem igen, jag och O-J, så gick vi in på Willys för att handla lite. De hade färska jordgubbar, vilken jag ju inte kunde stå emot. Var tvungan att ha =) Årets första färska jordgubbar för mig! Blir att lyxa till det lite till Desperate Housewives sen. Träffade även Walti, så hade följe med honom hem. Han hade träffat en ny tjej också. Skoj skoj. Var längesen vi träffade honom nu, faktiskt. Får väl hitta på ngt snart igen, tycker jag. Hyrde ju massa äckliga rysare förra ggn o käkade chips o så =P Myspys.

    

När vi kommit hem lagade jag kyckling med ris och currysås o massa grönsaker, medan O-J tog en dusch. Nu ser jag på Gossip Girl. Kul kul, har saknat den serien, faktiskt. Om 20 minuter ungefär med börjar allas våra älskade Desperate Housewives. Jag och O-J har längtat som galningar hela veckan, så det är efterlängtat. Minst sagt.

Nu ska jag se klart på Gossip Girl. Vad ska ni hitta på ikväll? Var lite fattigt på kommentarer idag =P Kommentera gärna, det sporrar mig till att skriva!

xoxo
Gossip Girl... Haha, nää, jag bara skoja! Nicolsan ska det ju stå.

> Bästis med Britney

Åh, så skönt jag har sovit inatt! Som en prinsessa, kan man säga. Har drömt massa underliga saker också. Cissianen, Marion och Märtan var hos oss. Vi bodde inte i denna lägenheten som vi bor i nu, utan någon annanstans. Vi bodde iaf i en såndär lägenhet som var som ett radhus, som satt ihop med varandra. Och utanför ett fönster var det typ gräsmatta precis under fönstret. Som om lägenhetshuset var nedgrävt kan man säga. Snöboll var en liten bebiskissekatt igen. Dessutom var hon inte våran katt, utan Märtans =O ...Och sen så åkte de iaf hem, men lämnade Snöboll. Rättare sagt glömde henne, haha. Så konstigt man drömmer ibland, alltså...

...Jamen iaf. Sen så när de åkt hem så fick vi besök. Eller rätt som det var vart det liksom inte riktigt våran lägenhet längre, utan självaste Britney Spears. O gissa vem som råkade vara hennes bästis? Jo, jag! Hehe =P Spännande spännande. Vi satt iaf i soffan o pratade om det mesta o drack varsin drink. Hennes assistent som var en man i min dröm gick runt fram o tillbaka o var nervös. Jag fattade inte varför tills det bankade som bara den på dörren o någon försökte bryta sig in. Det visade sig vara stalkers, papparazzis o så. Hon var inte ens speciellt rädd. Men det blev ju jag...

...Hon sa att dörren var säker, de kommer inte in. Då frågade jag henne om hon inte hade någon livvakt med sig. "Jo", svarade hon. "Han är där". Och så pekade hon på sovrumsdörren. "Ligger han och sover?" frågade jag. "Ja", svarade hon med ett léende. Det går några sekunder då vi bara tittar in i varandras ögon och ler, sen frågde jag med ett léende på läpparna: "Är det han bjässen? Som brukar vara med på bilder med dig i tidningarna?" Hennes smile växer o hon svarar mig att "Ja, det är han. Kika in genom dörrspringan får du se". Jag gör det, och det är han. Tufft. Vi skrattar, pratar och hittar på annat skoj som tjejkompisar gör. Hon är ju helt fantastisk tjej, egentligen... Nu kommer la jag alltid tro att hon är världens goaste, baraför min dröm.


...Sen kom det iaf massa annat folk för vi hade lite "party party", jag o Britney, kan man väl säga. Jag oroade mig för Snöboll en hel del, för hon hade gått ut och hon var ju så liten. Men hon vägrade vara inne, den busen... Några av de som kom var bl.a. O-J's kompis Nisse o hans lillebror. (Fast i verkligheten har han ingen lillebror, utan en storebror). Vi lekte lite lekar o hittade på lite annat skoj. Då slog det mig att altandörren var ju öppen. Tänk om papparazzis och stalkers kommer på det? Nervös... Då vaknar ett av Britneys "hamburgebröd", alltså en livvakt. Så jag kan lugna ner mig. Är fortfarande nervös över Snöboll, så mezzar Mami o frågar vad jag ska göra. Men allt jag får till svar är att hon gör ngt viktigt, är upptagen och att jag inte får ringa. Jahopp...

...I drömmen har vi bara ett marsvin, som jag tydligen ska gå ut och gå med. Det är Freya-Baby... Tydligen så hade hon råkat titta in i sitt ena öga med det andra, så hennes pupill hade växt som bara den och så blev hon blind på det ögat. Konstigt... Dessutom hade hon ögon stora som disneyfigurer, men det var tydligen normalt. Mamma var helt plötsligt med oss ute och gick.

Efter promenaden gick vi in igen. Festen/"kalaset" pågick o vi hade jätteskoj. Jag pratade massa med Nisse o han var jättetrevlig och rolig. Mm, där fick jag väl med det mesta, tror jag. Har ni drömt ngt skoj inatt måntro?

När jag vaknade ropade jag på O-J för han låg inte i sägen, så tänkte att han kanske gått till skolan. Men han var hemma. Berättade att jag hade träffat Nisse nu. "Asså, du, haha", var väl ungefär det jag fick till svar. Ganska så härlig dröm var det allt iaf. Jag ska nog ta o bli kompis med Britney ;P Tycker ni inte det? Haha, joo. Det var ju en liten upplevelse, kan man ju säga.

Nu fick jag mezz av O-J som är i skolan. "Detta är mitt nya mobilnummer. Det är hos Parlino, som jag får säga är väldigt bra! Bästa numret jag någonsin haft(07+N64+elite+PS för er som fattar det språket:-)) tack vare Nicole. Ska förhoppningsvis ha kvar det tills jag dör:-) Jag använder inte de andra numren nu så de kan tas bort. /Oscar (aka O-J)".
Var väl förmodligen inte meningen att jag skulle ha ngt mezz med tanke på att jag redan kan numret, men han skickade det väl samlat till alla kontakter, förmodar jag. Haha, han är la rolig, han! Jomen tack vare mig är det faktiskt =P Har dessutom beställt ett likadant nummer till mig själv, där bara de två sista siffrorna skiljer.

Jag har förresten varit jätteduktig nu på morgonen och rensat kattlådan. Herregud, att jag tog mig an en sån hemsk uppgift. Brukar ju typ alltid va O-J som fixar det annars. Men men, riktigt duktig känner jag mig. Stank så jag höll på att avlida. Var faktiskt tvungen att öppna fönstret och balkongen och sticka ut huvudet och andas genom. Alltså höll jag andan när jag satt vid kattlådan. Men ush, fy fasen, vet inte om jag någonsin gör om det. Så sjukt vidrigt.

    

Nu tänkte jag gå och duscha. Ska bli riktigt skönt. Sen så ska jag ner till stan och köpa "Essex"-salva och förhoppningsvis andra delen av boken "En shopaholics bekännelser". Tror del nummer två heter "En shopaholic i New York", men är inte helt säker. Vad ska ni göra idag då?

xoxo
Nicolsan

> Dagens vits

Hela släkten stod samlad runt Karlssons sjukbädd. Han låg för döden med syrgasslangar och dropp. Pastorn var också där för att läsa nåt vackert ur bibeln. När pastorn läst en stund verkade det som om Karlsson ville säga nånting. Det hördes bara ett halvkvävt väsande. Pastorn tog fram papper och penna och bad Karlsson skriva ned vad han ville. Karlsson skrev några rader, stannade upp och drog sin sista suck. Pastorn läste några sista rader ur bibeln och tog sen upp lappen Karlsson skrivit och läste högt; - "Kliv av syrgasslangen prästjä..."

xoxo
Nicolsan

> Allergichock + Skrotnisse

Hmm, ja, sen jag senast uppdaterade så har jag hittat på en del =P Hade genomgång på heldags-grupprovet och hela vår grupp fick VG i slutbetyg i Praktisk Marknadföring B. Känns riktigt bra. I A-kursen i samma ämne i första ring fick jag ju MVG. Däremot så blir jag nog inte godkänd i C-kursen...

Slutade vid 12-tiden, så jag tog bussen till Borås halv 1. Strosade runt där i 45 minuter, utan att köpa ngnting, innan jag tog tåget till Herrljunga för att sedan byta tåg till Skövde-tåget. I Skövde strosade jag runt i en timme-45 minuter ngnting. Blev förälskad i ett par skor på DNA. Sheat, det var nästan så man fick hjärtstllestånd och tuppade av. Så vackra var dem! Vill haaa... Får väl se om jag investerar i dem. Kanske. De kostade nämligen aningen dyrt för min plånbok. Nästan 1000 spänn... Men de var ju så vackra. Fast 800 är ju inte 1000, man kan ju nästan säga att det snarare är 500 =P Eller? Ja, det tycker jag nig. Var ju faktiskt ganska längesen jag köpte skor nu. Jag håller mig, jag håller mig. Men dessa, alltså... Jag måste nog nästan ha dem. Det var ju kärlek, liksom. Jag behöver dem.

Hade Casino-kurs halv 5 till halv 8. Mycket roligt. Nu var det bara jag och tre stycken "Emmor" kvar, för Sandra hade tydligen hoppat av. Riktigt skön stämning var det verkligen idag. Vi skrattade och pratade om allt och ingenting. Tycker de tjejerna är väldigt goa. Speciellt Emma ;P Haha.

Tog expressbussen hem till Skara. På kliver en fyllis som ser som hämtad ut från "Skrotnisse". Lite läskig såg han allt ut. Dessutom var han en "cheater". Han skulle till Lidköping, men hade inte pengar så det räckte på busskortet, så helt plötsligt skulle han till Skara istället. Dock gick han inte av i Skara, visade det sig sen. Jag gick av bussen vid stationen. Möts av ett statoil-släp där de står klottrat "Bert är bög!". Haha, va pinsamt av den personen som skrivit det. Jamena alla vet ju att Bert har fru och barn. Stackars människa (som klottrade det), har ju ingen koll på dagens samhälle^^


När jag gått en bit så kom jag ju på att jag inte hade behövt hoppa av vid stationen... Den gick ju förbi Valhall. Men men, så kan det gå. O-J kom ju o mötte mig ändå, och lite motion och frisk luft skadar ju ingen. "Daddy Yankee" hade ringt, så när jag kommit hem ringde jag honom. Tjötade lite, sen så käkade jag och min O-J mat. Han hade lagat tagliatelle (stora, platta spaghettin) med köttbullar och kokta grönsaker. Var riktigt gött. Vi såg ett avsnitt av våra älskade Desperata Hemmafruar och sen fastnade jag här.

Ush, världens allergichock är man fortfarande drabbad av =S Börjar bli förbannat trött på det nu. Den där nya salvan "Zona" som skulle vara så övernaturligt bra tålde jag ju tydligen inte... Så blir till att gå till Apoteket imorrn och införskaffa mig en ny tub av min älskade "Essex". Den är mild och biter iaf lite på mig.

Är som sagt ledig imorrn (lycka!), och så fick vi reda på idag att det inte blir några lektioner på onsdag heller. Då blev jag minsann glad. Åh, så skönt. Även om det ska pluggas. Imorrn måste jag iaf ner till stan och köpa salvan. Också ska jag se om 2:an till "En shopaholics bekännelser" fins i ngn av bokhandlarna. För den vill jag ha. Har ju bara typ 2 kapitel kvar i den fösta. (Lätt en av de bästa böcker jag läst i hela mitt liv).

Är skittrött, så att gå och lägga sig och läsa ut den kanske inte hade varit helt fel? Hm, nej, det tycker jag nog inte.

xoxo
Nicolsan

> Skolans strul-Internet

Nu sitter jag i skolan. Är jättetrött! Usha. Vill hem. Snart slutar iaf Mandi sin lektion, så jag hade planerat att vi skulle gå o köpa frukost då. Skolans Internet strular tydligen, så jag har suttit o förökt logga in i en halvtimme ellerngt känns det som. Tålamod är ju inte min starkaste sida, haha, men ändå har jag suttit såpass länga att jag kommit in.

Efter skolan blir det att åka direkt till Skövde på Casino-kursen. Är idag och på onsdag denna veckan. Skoj skoj. Imorrn är vi lediga. Wihoow! Fast å andra sidan ska det studas då för min del, så ngn ledighet blir det ju på sätt- och vis inte. Har två prov på torsdag. I Rättskunskap och Export&Import och ett Svenska-arbete som ska lämnas in. Vill ta studenten NU!

xoxo
Nicolsan

> Windfall

Idag har jag suttit vid datorn lite till och från, dammsugit hela lägenheten och dammat av TVn, högtalarna, förstärkaren, och de andra media-prylarna. Har även pratat i telefon med Mami och Mandi. Ska bli mycket trevligt att träffa min lilla Manda imorrn =) Dessutom frös hon, så om ngn inte har ngt o lägga sina pengar på skulle hon behöva lite nya kläder. Ngn som känner sig manad? Nä, inte jag heller =P Haha. Too bad, Mandus! Men jag skrev iaf med det du bad om, så nu blev du väl lycklig, Honey? =P Hihi.

Har även sett ett avsnitt av vårat älskade Desperate Housewives, käkat friterade pommes med fiskpinnar och sallad. Nu på kvällen så har vi sett en film vid namn "Windfall". Den beskrivs som "Hårdkokt action i stormens öga", vilket stämmer helt korrekt. På framsidan står det även "Life's a gamble. The stakes are high. Winner takes all."

En del av de skådisar som var med var Casper Van Dien (Starship Troopers), Gregg Henry (Payback), Robert Englund (Terror på Elm Street), Ray Wise och Libby Hudson (Hon såg förresten ut som en lite äldre version av Paris Hilton). Filmen är en actionthriller från 2001 och från 15 år.Filmens handling (lånat från filmens baksida):
Ace Logan (Casper van Dien) och Scratch (Robert Englund) spelar två skickliga casinotjuvar. En misslyckad kupp får de, istället för fängelse, chansen att göra rätt för sig som säkerhetsvakter på casinot de försökt råna. Plötsligt kastas Ace in i en våldsam båtjakt på liv och död och de båda säkerhetsvakterna inser att någon vill röja dem ur vägen för att komma åt Casinomiljonerna. Att en naturkatastrof snabbt närmar sig casinoön - som tvingas evakuera - passar tjuvarnas plan perfekt. Vad de inte räknat med är att Ace och Scratch bestämmer sig för att stanna...

Man kan kort beskriva den som en actionrulle riklig på "pang pang", bil- och båtjakter, rånare och det mesta vad hör en actionfilm till. Jag gillar Libby Hudson som Amber i filmen. Hon lyfter filmen en del, enligt mitt tycke. Det är faktiskt inte första gången jag ser filmen, utan andra. Första gången såg jag den 2003 tror jag att det var). Men hade glömt av hela handlingen, så nu såg man den ju då ännu en gång. Dock lär jag inte se den igen förrän nästa gång jag glömt vad den handlar om, förmodar jag =P Filmen i sig tyckte jag inte var specielt bra, men gillar du actionrullar med specialeffekter, "pangpang", biljakter och liknande så är detta något för dig! Mitt betyg blir ett "N" av 5.

Men jag fastnade faktiskt lite på det där att Libby Hudson var lik Paris Hilton... Gämför själva, visst påminner de väl om varandra?
 
     vs.    


(Klicka på bilderna för större versioner). Kanske inte skitkul publicitet för Libby Hudson att bli gämförd med Paris Hilton. Men jag kan ju inte hjälpa att jag tycker de är lika, så det är smällar man får ta. Men visst är det väl inte bara jag som tycker de är lika? Vad tycker ni? Nä, nu är det allt läggdags för mig. Natti!


xoxo

Nicolsan


> Dagens vits

Prästen skulle gå hem till fru Svensson som nyss blivit änka. Han gick dock fel och kom till fru Karlsson som nyss blivit av med sin gamla cykel. "Det var ju tråkigt det här", började prästen. "Ja inte var det så farligt", svarade fru Karlsson. "Han var ju gammal och trög, sne och krokig där fram och höll inte luften därbak. Men han var ju bra för pigorna att öva på".

xoxo
Nicolsan

> Sovit gött?

Gomorron... Eller god förmiddag, eller whatever =P Haha. Sovit gött? Det har minsann jag. Kom inte i säng förrän halv 1 inatt ellerngt. Såg ett avsnitt av Desperate Housewives efter senaste blogg-inlägget och satt sen vid datorn o så. Fast trodde ni jag skulle sova när jag gick o la mig? Näedå =P Haha. Då skulle jag läsa vidare i "En shopaholics bekännelser" tills O-J lekt klart vid datorn och kom o la sig. Sheat va bra den boken är, alltså. Jag älskar verkligen Rebecca Blomwood som boken handlar om!

Sen somnade vi iaf. Var riktigt gött o sova, jag vaknade en inte en enda gång på hela natten. Vaknade av att O-J tog kort på mig o Snöboll där vi låg o myste =P Hehe. Inte alltför kul o vakna av en fotoblixt, men men.

Nu har vi käkat frukost. O-J's älskade müsli var slut så han gjorde egen. Den människan, alltså =P Den bestod iaf av havregryn, linfrö, russin och mini-äpplebitar. Till det hade han jordgubbsfil. En annan var ju inte så nyttig, precis. Så jag käkade Special K med aprikos/nektarin-yoghurt och russin. Vad käkade ni till frukost då?

xoxo
Nicolsan

> Vårstädning

Blev inte så lite gjort idag som jag hade tänkt... O-J skulle gå ut i förrådet och fixa lite, och jag tänkte att jag kan väl hjälpa till då, innan jag drar fram dammsugaren. Blev faktiskt inte dammsuget härinne. Har istället varit i förrådet och rensat där hela dagen. Vårstädning av förrådet till max. Nu är det så rent, fint och välorganiserat att man nästan kan bo då, haha! Slängt nästan alla mina skolådor med. Var en del kan man ju säga. Fasen va mycket skit vi hade samlat på oss som vi slängde. Känns bra faktiskt.

Fått världens allerichock med av allt damm (överkänslig som man är), så är i princip hela död, sönderkliad och röd nu. Ush =/ Så ska gosa ner mig framför TVn med O-J hade jag tänkt. Vad har ni gjort idag då?

xoxo
Nicolsan

> Dagens vits

Kannibalerna hade tillfångatagit en finne och lät koka i stora festgrytan. Efter tre timmar gläntade de på locket, varpå finnen reste sig och sa: "Härligt grabbar, är det någon som har en handduk?"

xoxo
Nicolsan

> God förmiddag?

Godmorgon godmorgon... Eller god förmiddag kanske man säger vid den här tiden? Eller räknas det som eftermiddag nu, kanske? Jag har ingen koll på det där, alltså. För mig är det morgon ca 04.00 - 12.00, förmiddag 12.00 - 13.30 och eftermiddag 13.30 - 17.20 och kväll ca 17.30 - 23.30 och natt 23.30 - 03.55. Haha, ja, vilka funderingar och konstiga små "regler" man har för sig själv, alltså... Hur är det för er?^^

Vaknade iaf av att O-J fick SMS klockan 10.15. Låg kvar i sängen ett bra tag för att sedan gå upp o duscha o käka frukost. Var mycket skönt med en varm, lång dusch på morgonen ska jag ta om. Idag är det Axevalla Marknad, men känns inte som att vi kommer gå på den... Ska la städa lite idag o så. Känner faktiskt lite för att åka till badhuset eller ngt sånt med. Eller gå ut o gå en promenad för att sedan se en film o gosa ner sig i soffan. Fast bode verkligen dammsuga o så först. Gjorde ju aldrig det igår. Då diskades det bara, och så torkade jag ur micron riktigt grundligt.

Nä, om man skulle ta o sätta igång då, kanske? Mm, känns så faktiskt. Lite duktig bör man ju vara =P Fan, jag är trött... Det var ju konstigt, det borde jag ju inte vara, tycker man. Aja, piggnar väl till så småningom. Fast beror nog på att jag borde gå ut o ta mig en cigg... Får la ta o göra det, får ju inget gjort om jag går runt o halvsover, like a zombie, om man säger så. Vad ska ni göra idag då?

xoxo
Nicolsan

> Dagens vits

Tänkte att det kunde vara kul med lite vitsar, så här får ni ta del av Nicolsans Blogg's första "Dagens Vits". Hoppas ni tycker det är lite skoj =)

Svensken och Norrmannen var en dag ute i djungeln och träffade på djungelkonungen Abdulla som tog dem till fånga. När dem kom fram till palatset sa han till svensken och norrmannen att om dem gick ut i djungeln och hämtade 20 frukter var så skulle de få överleva. Det gick de båda med på så de gick ut. Först kom svensken med 20 vindruvor, men då sa Abdulla till svensken att det inte var några frukter, men att han fick överleva om han stoppade upp dem i röven utan att skratta. Och det gick han med på. Men på den 18:de druvan började han skratta och då frågade Abdulla honom varför han skrattar, då svarade han: "Där kommer norrmannen med 20 kokosnötter!"

xoxo
Nicolsan

> Berg flyttar in

Nu har jag pratat med Mandi i tele igen. Mycket trevligt. Mer uppdateringar på bloggisen vill hon ha. Trevligt att det är positivt med bloggisen.

Nu ser jag på Carina Berg flyttar in hos Nanne Grönvall. Trevligt trevligt. Riktigt skoj är det faktiskt. Att jag inte sett på det innan då =P Kasst av mig med tanke på att det är så skoj. Ångrar att jag inte gjort det. Nämen ångra ska man ju inte göra. Har alltid så mycket för mig på fredagar i vanliga fall. Men idag är jag äntligen lite ledig. Lite skönt faktiskt. Hahahahaha, va skoj det är! Om ni inte redan tittar, så sätt på TV4 snabbt!

xoxo
Nicolsan

> Bic Runga - Sway

Blivit heeelkär i en gammal låt från 1997 och som dessutom varit med i "American Pie". Den är så skön ju =) Åh, älska. Det är Bic Runga - Sway. Lyssna och njut:


Erkänn den är uuunderbar? Kärlek på den, hehe =P Gammal goding kan man ju säga. Säg vad ni tycker vettja!

xoxo
Nicolsan

> Heaven

Filmen vi såg innan heter "Heaven". Skådisarna Martin Donovan, Danny Edwards, Joanna Going och Patrick Malahide är bl.a. med i den. Lite tufft efternamn Joanna har =P Haha. Iaf om man tänker det på svenska, Going^^ Är hon en going måntro? ;P hehe.

Det är iaf en thriller från 1998/1999. Handlar om Robert, vars privata helvete befinner sig på spel/stripp-klubben "The Paradise". Spelberoende och alkoholism har försatt honom i stora skulder, förstört sitt äktenskap och arkitektkarriär. Men så en kväll räddar han strippan Heaven från ett överfall... (Kolla gärna mer information om filmen här).


Den hade väl en helt okej story så sett, men den var ganska jobbig att se på och förstå. Man kan inte vara trött när man ser den här filmen för så hänger man nog inte riktigt med. Först spekulerade jag en massa på om Heaven var en tjej eller kille. De säger hon och hon ser ut som en tjej, men har mansröst och stort adamsäpple. Det var en sån grej de ville man skulle ta förgivet och fatta, tydligen att det var en kille som tjej. Knepigt... Sen så hoppade den väldigt mycket i händelserna och man tappade ganska lätt bort sig.

Men som sagt, för övrigt så var storyn bra och man ville få reda på vad som hände. En del bra skådisar med också. En film jag faktiskt tyckte var okej. Dock skulle jag troligtvis inte se den ännu en gång. Det var en såndär "engångsfilm" enligt mig. Men ändå glad jag har sett den.

Har ni sett den? Isådana fall, vad tyckte ni om den? Alltid kul att höra andras åsikter med.

xoxo
Nicolsan

> Fixat klipptid

Vaknade o hade ont i halsen och hade försovit mig, så kände att ingen bra idé att gå till skolan idag. Bröt därmed min deal med mig själv att jag skulle vara i skolan alla dagar den här veckan. Men å andra sidan är det ju inte bra att gå dit och kanske smitta ner andra om man inte mår bra. Kan ju iaf inte ha missat så hemskt mycket i-och med att vi bara hade en lektion idag. I Samhäll A.

Var hemma och tog det lugnt till 1-tiden, då jag var tvungen att gå ner till stan och fixa klipptid. O-J mötte upp mig där så var vi först i hälsokostaffären och köpte salva till min eksem, då min förra salva var slut. Hade en som hette "Essex" innan som jag haft i några år nu, men ville testa en annan som fått väldigt bra kritik, så köpte en "Zona" nu. Inte testat den än, men hoppas den är bra =). Sen gick vi o fixade klipptid till lilla mig. Var även inne på Willys och handlade lite mat.

Varit jättehärligt väder hela dagen. 18 grader varmt o så. Tills för någon timma sen. Då började det åska och spöregnade i några minuter, sen blev det ljust ute igen o regnet dog ut. Nu småmullrar det lite igen. Usha, gillar inte åska.

Pratat med Mandi i tele några ggr. Två närmare bestämt. Tror jag att det är iaf. men hon skulle ringa mig sen med. Har även varit duktig och diskat. Nu har O-J lagat mat. Kyckling i sötsur sås med grönsaker, champinjoner med ris till blir det. Mumma.

Nu är nog maten nästan helt klar så jag ska ta o hjälpa till att duka fram. Ska nog ta o se en film när vi käkar också. Uppdaterar senare. I promise.

xoxo
Nicolsan

> Niiight

Läggdags för mig nu, varit igång hela dagen idag med. Så lite sömn sitter knappast fel. Ska upp övertidigt dessutom. Ska försöka uppdatera mer detaljerat imorgon. Hoppas ni orkar stå ut tills dess? ;P Niiight people. Sleep tight.

xoxo
Nicolsan

> Fullt upp heeela dagen

Jaa, idag har jag minst sagt haft fullt upp heeela dagen! Dagen började klockan kvart i 5 då jag gick upp för att göra iordning migg till bussen. Duschade kvällen innan och håret hade fortfarande inte torkat på morgonen när jag vaknade... Suck, jobbigt. Körde en supersnabbis med plattången för att inte se ut som ett fågelbo på huvudet. (Ja, förresten så var det så att jag tappade plattången i golvet för n¨ågon vecka sedan och sen dess fungerar den).

Klockan 8 var jag i skolan. Var inne i klassrummet 5 över 8, och var därmed 5 minuter sen (eftersom vi började en kvart tidigare idag). men jag var ju tvungen att ta morronciggisen med Mandi. Glad jag gjorde det =) Vi körde iaf med vårat heldags-grupprov. Gick riktigt bra, vi var klara typ 5 över 3 på dagen. Herregud, så länge har jag aldrig haft prov i hela mitt liv tidigare. Men det var skoj, faktiskt. Vi samarbetade väldigt bra. Riktigt nöjd med resultatet dessutom. MVG till oss! Haha, hoppas gör jag allt iaf, men vi får väl se. Borde ju få VG iaf.

Vid halv 4 tog jag tåget till Herrljunga för att byta tåg där till tåget mot Skövde. Var framme i Skövde 20 i 6 på kvällen, och var därmed 10 minuter sen. Men var ju okej ändå, och det gick jättebra på casino-kursen. Jag tycker verkligen det är skitskoj. Jag har nog allt hittat mig ett mycket passande jobb. Idag spelade vi med markers och nästa vecka ska vi g igenom kassarapporten. Bara några veckor kvar nu sen ska vi ut o praktisera, och efter det blir det jobb på riktigt =) Längtar dit massa, det är suuuperskoj!

Kom hem vid 20 i 10. Såg klart Top Model 9 - finalen. Och Saleisha vann =) Wihoow! Mycket bra, jag ville hon skulle vinna av de sista som var kvar nu. Nu är jag skittrött och måste verkligen sova om jag ska orka med morgondagen. Ska välja vilken låt vi ska springa ut till på studenten så lär ju orka. Vill ha student nuuu (men det vart väl knappast ngn nyhet?).

xoxo
Nicolsan

> Desperata hemmafruar

Jaa, vad ska jag säga? Jag älskar dessa desperata hemmafruar! Man blir så ledsen när det är slut och man ska behöva stå ut med att vänta en hel vecka! Usha för det... Vill ju se vidare på en gång. NU! Jag vill, jag vill, jag vill, jag vill! Det är verkligen bästa serien jag någonsin sett. Hur lätt som helst. Till er som ej sett sen, ge den en chans! Det är värt det, jag lovar.

Imorrn börjar jag 8 och ska ha heldags-grupprov till 16.15, men måste ta tåget som går 15.30 för att hinna in till Skövde på kursen. Riktigt kul är det faktiskt =) Provet imorrn däremot lär ju knappast bli lika roligt... Ush för det... Men är la bara o bita ihop o palla, antar jag. Mitt mål är ju att gå till skolan alla dagar denna veckan. Har hållt mig änsålänge =P Iofs bara gått två dagar, men imorrn ska jag ju med gå, och likaså torsdag och fredag hade jag tänkt. Men som sagt, jag ska upp tidigt imorrn o måste sova nu. Natti på er.

xoxo
Nicolsan

> Snabbvisit hemma

Varit i skolan idag, och är nu på "snabbvisit" hemma i en kvart, så om 5 minuter måste jag dra igen. Ska in till Skövde på Casino-kurs. Även imorgon ska jag det, så blir tyvärr fattigt på uppdateringar här även imorgon. Sorry. Men kommer föröka hinna med att uppdatera ikväll med.

Fått reda på två betyg idag. Det nationella provet i Svenska B (som jag för övrigt verkligen trodde gick bra) gick helt och hållet åt pipan, tyvärr. Fick IG =/ Men är iaf Godkänd i slutbetyget. Fick dessutom Godkänt i Religion-slutbetyg. Så nöjd är jag ändå.

Nä, nu måste jag fixa iordning mig lite och dra igen. Ha det!

xoxo
Nicolsan

> 1 månad kvar!

Idag är det exakt en månad kvar till studenten. Har ju allt gått några (många) extra timmar, men dagen stämmer ju iaf. Det närmar sig allt. Så sjuuukt gött det ska bli! Obeskrivligt. The happiest day of my entire life? Maybe, lätt en av de bästa iaf. Vill också få med att jag har världens underbarigaste pojkvän.

Jag äskar dig av hela mitt hjärta. Jag älskar dig mer än jag trodde det var möjlogt att älska någon. Du gör livet värt att leva, Honey <3 Utan dig är jag inget, utan dig är jag inte hel. Like made for each other. That's true. Bästa Älsklingen i hela vida världen. Nicolsan hjärta O-J 4-life. Tack för att du finns och berikar mitt liv.
Nä, att man kunde vara så kär visste jag ärligt talat inte. Och att kärleken växer för varje dag är heller inte dåligt. Tiden gör oss starkare. Idag har vi varit tillsammans i 1 år, 6 månader och 8 dagar.

xoxo
Nicolsan

> Fångarna på Arosfortet

Ja, det var allt jag, Thilda o Madi mot Tompan o O-J det. Som fångar på Arosfortet alltså. (http://www.arosfortet-huskvarna.se) Gissa vilka som vann? Tjejerna! Mohaha. Riktigt jäkla skitkul var det verkligen. Måste göras om någon gång =) Damn va roligt.

Sol (över 25 grader) hela helgen! Underbart. Och brun har jag blivit minsann. O-J skrattade år hur stor skillnad det var. man såg den vita fula kanten i urringningen. Haha, jo, vackert var det väl inte direkt. Är dessutom vit på handleden där armbanden och klockan suttit.

Innan vi begav oss till Arosfortet så var vi i deras nya stuga =) Riktigt skoj var det där. Lagade lite korv med mos, lyssnade på hög gammal musik, "Tompa satte på troll" (haha), spelade kubb, drack öl/cider och gjorde charader. MÅSTE göra om detta, för så sjukt toppen som denna helgen varit var det ett tag sen alltså. Vill ha meeer ledigt o va mer med er, underbaringar!


Vid halv 2-tiden igår bar det av hemåt. Felix fyllde ju hela 20 år, så han skulle grattas =) Sen följde han med oss hem en stund, sen hoppade vi in i duschen, och efter det gick vi och la oss. Helgen kändes lång för vi hann med så mycket, men hade dessutom sjukt kul, så det var ju bra då =)

Idag har jag varit i skolan. Kändes lite stelt om jag ska vara ärlig... Käkade äcklig spaghetti med köttfärssås och hade en lektion för att sedan åka hem. Jag fick med mig lite uppgifter hem eftersom jag var tvungen att hinna med den bussen =) Gjorde klart alla uppgifter som man inte behövde Internet till på bussen. Mycket nöjd att jag tog tag i det, faktiskt. I Borås strosade jag runt lite, men köpte ingenting... Tog tåget hem, och var stressad, för jag trodde det var casino-kurs idag, vilket det ju inte alls var. Aja, var la bra. Käkade maten O-J lagat klart när jag kom hem. Mycket gott! Sen gjorde jag klart uppgifterna och satt lite vid datorn.

Har varit ute med soporna, och nere och fixat tvättid. Duktiga =) Hehe. Pratade förresten med Mandi i tele inna, o vi ska ta modellfoton i Göteborg. Hon hade fått samtalet o skulle ta med sig två vännor. Ska bli riktigt skoj. Nu ser vi på Outsiders. Vad har ni gjort i helgen, och vad hittas på nu?

xoxo
Nicolsan

> "Fångarna på fortet"

Nu åker jag o Älskling till Jönköping. Ska på "Fångarna på fortet" ikväll o så. Tjejerna mot killarna! MOHAHA, killarna har ingen chans alls! Jag, Thilda o Mandi mot O-J o Tompa. Gonna be sooo fuuuuun! Wihoow.

Nä, nu måste vi dra till bussen. Jag uppdaterar förmodligen inte förrän imorgon. Trevlig helg!

xoxo
Nicolsan

> Gratisrefill.se

Jag blev igår (hmm, eller om det var i förrgår?) medlem på en sida vid namn "GratisRefill.se", vilket betyder att du samlar poäng genom att värva vänner, gå in på sidor och ta del av olika erbjudanden. Dina poäng (som är väldigt lättförtjänta!) kan du använda just till att fylla på ditt refillkort! Smart, eller hur? Samla lite poäng och slippa lägga pengar på att ladda på mobilen. Jättepraktiskt, tycker iaf jag. De har dessutom tävlingar där du kan vinna sprillans nya mobiltelefoner och annat kul. Just nu kan man tävla om en Sony Ericsson S500i. Mycket fin telefon vill jag lova... Så varför inte bli medlem redan idag? Gå in här och registrera dig!

xoxo
Nicolsan

> Jag med i Outsiders?

Inte fått något mer samtal från kanal 5. Det var ju tråkigt, antingen bestämde de sig för att det inte blev något program med mig, eller så försökte de ringa, men min mobil strulade i förmiddags och visade "endast nödsamtal", alltså ingen teckning trots att jag hade det, i flera timmar. Det vart ju också väldigt dumt av mig att bara vänta och se. För när jag väntat i några timmar så startade jag om den och då fungerade det som det skulle. Aja, sånt som händer.

Det där med Kanal 5 var iaf Outsiders som jag skulle varit (eller ska?) vara med i. Anledningen till det är mina eksem som jag har levt med sen jag var en liten plutt. Har påverkat mitt liv extremt mycket måste jag erkänna. Bl.a. genom att jag är överkänslig mot en hel del saker, utvecklar väldigt lätt allergier, mår väldigt dåligt psykiskt stundvis, blev särbehandlad som liten och fick äta massa tabletter, vaknade (och gör fortfarande) vissa morgonar och hade jätteont osv. Men jag lever vidare och gör det bästa av situationen. Sån är jag =) Optimist javisst!

Hade ju varit roligt att få vara med, och kanske får man en ny chans om denna inte fungerade, vilket jag inte vet helt säkert än. Vi får väl se.

Sen jag kom hem så har jag solat, suttit lite vid datorn o så har vi duschar kissemissarna. Behöver ju bli lite fina o lukta lite gott nu till sommaren. Raskatter som de är, så får man ju kosta på sig lite "lyxprodukter" såsom kattshampoo och en hel del annat. Nu luktar de iaf jättegott och känner sig säkert jätterena med, även om de är lite småfuktiga i pälsen (eller snarare pälsen).

Med vårat nya lilla busfrö till "kändis", Svartapa går det bara bra, som för övrigt sitter i matskålen o käkar just nu. (http://nicolsan.webblogg.se/2008/may/marsvin.html#comment). Hon är lite blyg, men det är väl inte så konstigt. Hon och Casper har iaf pussat på varandra en del, och hon norpar glatt åt sig gurkorna hon har fått.

Men herregud =S Nu käkar Snöboll upp en tidning. Aldrig sett maken till katt alltså, haha! Hon är som besatt. Ska allt käka upp tidningen. Sliter i den med tänderna som bara den. Tror hon att hon är en hund eller? Jaa, man kan ju undra vad som försiggår i hennes lilla hjärna ibland, alltså...

xoxo
Nicolsan

> Casino-kurs

Blev aldrig ngt mer inlägg igår. Sorry! Men anledningen till det är att jag var helt slutkörd när jag kommit hem. Jag var på första Casino-kurstillfället i Skövde. Var mycket lärorikt och kul, faktiskt. Lite jobbigt med tanke på att alla andra stod runtomkring och tittade på, och mina händer är ju inte det vackraste att se på med mina eksem, tyvärr. Men sommaren är på intåg, och därmed är det ju iaf på bättringsvägen. Har fått som "läxa" över helgen att lära mig att räkna Black Jack, ska gå som rinnande vatten. Får väl se hur det blir med den saken =P Ska ju försöka iaf. Ska dessutom lära mig att blanda utan problem med deras specialteknik. Var minsann inte så lätt som det såg ut.

Kursen var slut klockan 8 igårkväll, vilket betydde att jag hade 45 minuters väntetid på bussen hem till Skara. Hade huvudvärk som bara den (även på kursen, vilket var jättejobbigt), men efter en hel 50cl flaska vatten, en cigg och lite naturgodis var det mycket bättre. Pratade med Mandi i tele med, så slapp känna mig alltför ensam =P Hon lagade mat, fast hon kan ju inte hålla fingrarna borta, så innan det ens var klart hade hon käkat upp hälften av det i stekpannan o sånt, så hon var inte speciellt hungrig längre när maten var klar^^ Haha, den människan alltså. Jaa, vi är ju släkt, och tålamod har ju minsann ingen av oss. Måste väl nästan ligga i släkten då, eller? (Bra bortförklaring iaf).

Nu sitter jag i infoteket igen. Tänkte göra lite på arbetet som skulle va inne igår, men känner att jag lär inte få ngt gjort... Aja, IG i den kursen (Praktisk Marknadsföring C) känns det inte som att jag behöver deppa ihop för. Betyget beror ju till större delen på min skoltrötthet. Jamena i Praktisk Marknadsföring A fick jag faktiskt MVG och jag tror (och hoppas) att jag har Godkänt i B-kursen.

Jag har ju iaf inga streck i några ämnen, och det är ju väldigt bra. IG i Historia A och ganska garanterat tyvärr Praktisk Marknadsföring C med. Vilka är det mer?... Samhäll har jag inte fått ngn IG-varning i så det borde väl vara ganska lugnt? Nä, just det, ja... Det var ju detta provet som kommer härnäst, "Samhällsekonomi", som jag måste klara. Herregud... Hmm, vi får väl se hur den blir med den saken... Rättskunskapen tycker jag att jag nästan tagit igen nu, så Godkänt lär det ju bli där. Ingen IG-varning där än heller. Vilka ämnen var det med som strulade?... Hmm... Oj, jaa, jo, just det ja, Projekt får vi väl se. Lär ju iaf inte bli streck, men mycket möjligt IG tyvärr. Export och Import blir nog Godkänt. Svenska B och Religion likaså. Ja, det var allt. Ser väl inte hemskt illa ut iaf? Jag är ju iaf extremt nöjd med betygen från första och andra ring, där jag inte hade ett enda IG.

Hoppas Mandi kommer snart.... 20 minuter kvar ungefär. Ska käka lite frukost i cafét hade vi tänkt eftersom ingen av oss hunnit och kunnat äta på morgonen innan resan till skolan. Nyfikna på Kanal 5-samtalet? =P Ni får allt vänta lite till^^

xoxo
Nicolsan

> Samtal från Kanal 5

Min dag blev inte riktigt som planerat, kan man ju säga. Var o tog närvaro på första lektionen kl. 8.15, vilken var historia. Sen kom Mandi o vi åt frukost i stora cafét o så. Hon skulle till skolsköterskan (kom en halvtimme försent, haha, men vi hade minsann kul i väntrummet). Jag gick på min samhälls-lektion, fick närvaro o läxa tills imorrn för läraren var ledig, tydligen. Hade ett lååångt hål till nästa lektion o sen ett suuuperlååångt hål till den sista, så jag orkade faktiskt inte vänta... Kasst av mig, jag vet det. Men jag har tyvärr faktiskt ingen ork kvar till skolan. Jag fixar inte... Gör allt för att komma hem. har märkt att jag älskar att vara hemma. Lilla, tråkiga, men så älskade Skara =) Okej, så tråkigt är det faktiskt inte. Det är ju vad man gör det till, och jag älskar ju (som säkert de flesta andra) att ha kul, och kommer inte det roliga till mig ser jag till att finna det.

Jag o Mandi drog iaf in till Borås. Missade bussen, men som tur var gick det ett tåg. Jag hade en piercing jag skulle hämta ut där idag. (Till studenten ;P, en tungpiercing i guld. Mycket vacker). Köpte även en present till Felix som fyller 20 på söndag. Gick upp till resecentrum o tog en glass. Eva Longorias Magnum Mayan Mystica. Mycket god var den iaf. Den kan jag rekommendera för oss chokladälskare!


Tog tågen till Herrljunga för att byta tåg där till Stockholms-tåget till Falköping och bytte sedan till buss i Falköping mot Skara. På bussen ringer min mobil. Jag blir lite fundersam eftersom det är ett 08-nummer, och alltför många kontakter har jag ju inte där, precis. Svarar och visar sig vara Kanal 5 som ringer lilla mig. Lite häftigt, eller hur? är ju inte varje dag man får ett samtal från TV sådär. Jag har ju haft mailkontakt med Titan Television, så helt osannolikt att de skulle ringa upp var det ju inte om man säger så. Men det är ju inget man går o tänker på hela dagarna, så nog blev jag lite förvånad allt.
Hon jag pratade med var jättetrevlig, snäll och positiv. Så har jag tur nu så kommer jag förmodligen vara med på TV, på Kanal 5. Hon skulle ringa tillbaka senare idag, eller imorgnon förmiddag. Så jag skriver inte vad det är för program innan hon hört av sig och så. Så ni får vänta med spänning ;P

xoxo
Nicolsan

> Skola igen dådå

Jahopps, då var det dags för skola igen dådå... SUCK! jag är så sjuuukt trött på skolan att jag inte vet om jag ska skratta eller gråta. Bild på liten del i skolan:


Igår när jag gett upp hoppet om Casino-jobbet så ringde de, vid halv 10-10 tiden. Jag ska på utbildning =) Wihoow, den börjar idag i Skövde klockan 18. Ska bli riktigt skoj, fast jag lär ju vara rätt slut i huvudet vid den tiden efter att ha gått upp vid 5 imorse o varit i skolan hela dagen o inte ens hunnit åka hem emellan. Men det är smällar man fårta, jag vill ju verkligen ha det här jobbet.

Känns för övrigt inte så bra med skolan. Allt går åt pipsvängen just nu. Har ett jätte-arbete som vi har haft typ 2 månader och fick dessutom några extra dagar, som jag är långt ifrån klar med. Jag har gett upp, jag lämnar in den med de 3 uppgifter jag har gjort. 3 av 12... Fy fasen va kass jag är...

Ska iaf träffa min Mandi om 20 minuter ellerngt =) Ska gå ut o möta henne vid bussen. Saknad har hon varit! Blir ingen Göteborg för oss i helgen, o Mandi o dom kommer inte heller. Helt ändrade planer. Anledningen till det är att jag har shoppat allt jag behöver inför bal och student, så inget jag är i behov av i shoppingväg just nu, så blir bara onödigt pengaslösande.

Och Sari (Mandis Mami) är ledig denna helgen, och ska jobba alla helger i en hel månad framöver, så de ville träffa henne, eftersom det dröjer innan de ses igen. Det förstår jag, men så kom Mandi på ett bra förslag =) Vi ska på "Fångarna på Fortet" i Jönköping =) Wihoow, ska bli skitskoj. Tjejerna mot killarna, alltså: Jag o Mandi mot O-J o Tompa. Vem kommer vinnaaa? Jag o Mandi såklart!

Nu kommer hon nog strax. Sitter i Infoteket (datasalen) med Mathilda nu. Hon har fortfarande kvar den gamla bloggen... Jag trodde alla bytt till "Publishme.se", alltså den nya bloggen. Det har iaf jag... Vilken version använder ni? Gamla eller nya? Intressant att veta...

xoxo
Nicolsan

> Marsvin, Borås Djurpark

Jag saknar min älskade lilla Freya-Baby varje dag. Hon kommer alltid finnas i mitt hjärta. Det var med stor sorg hon fick lämna jorden på grund av ålder...

         

Men vad som också gjort ont i hjärtat att se är lilla (stora) Casper alldeles ensam i buren. Så idag har jag varit och hämtat en ny liten mys-pysing till Marsvin, se här:

         

Hennes namn är Svartapa =P Hihi, inte det vackraste namn man kan tänka sig, kanske, eller? Men hon är nämligen lite av en kändis, därför får hon behålla sitt namn. Hon är född på Borås Djurpark, bland Svartaporna, därav namnet =) Erkänn lite häftigare nu än innan iaf? Undrar om hon kanske kan tänkas finnas med på sånnadär Borås Djurpark-vykort? Mycket möjligt, man vet ju aldrig. Om inte annat bode de ha bilder på henne där. Hon är 5 år gammal och som ni förstår Boråsare =) Långhår behöver man väl inte skriva att hon är, för det syns ju.

Så nu har jag alltså ägt en korthår (Freya Baby), Casper  som är virvel och Svartapa som är långhår. Mm, så det är vad jag har gjort idag =) Varit en varm, skön, härlig dag med andra ord. Kärlek på mina marsvins-"bebisar" <3

xoxo
Nicolsan

> David Guetta - Baby...

Var längesen jag bjöd på en låt nu, så här får ni David Guetta - Baby when the light. Denna låten tycker jag är mycket bra, faktiskt =) Hört den? Aa, det borde väl de flesta ha gjort vid det här laget =P Men visst är den bra? Ganska kul video med den där tanten med^^ Haha. Lyssna och titta:


För er (om det var ngn) som inte hört den, visst var den skön? Aa, för er som faktiskt hade det med iofs. Skriv vad ni tycker =)

xoxo
Nicolsan

> DHW eftersnack

SHEAT, så sjukt spännande Desperate Housewives är alltså =P Världens bästa serie någonsin? OOJA! För att ha lite eftersnack, så "one of their husband dies", det är givetvis Victor, så ni behöver förmodligen inte oroa er. Han var ju fortfarande gift med Gabrielle. Jag vet ju inte, men man kan ju iaf hoppas, och det är ju faktiskt logiskt så. Eller hur? Kom mer era synpunkter, kommentarer, åsikter och teorier.


(Bild lånad från http://www.kanal5.se)

xoxo
Nicolsan

> Studentklänning köpt!

(Jag börjar där jag slutade i föregående inlägg) ...Ja, så när jag kommit hem till Skara så träffade jag Älskling vid stationen. Nu var det dags för jakt på studentklänning. I skyltfönstret på "Klädkammaren" hade jag spanat in en i helgen som jag tänkte att jag skulle ha. Provade den, men satt inte så bra, också var den mönstrad med massa massa minimaliska silverprickar, vilken inte passar, med tanke på att jag tänkt ha vitt och guld. Hittade sen en underbar gräddvit tub-ballongklänning. (Från märket Rut m.fl. Man fick dessutom med axelband till om man vill ha det, men jag föredrar utan). Jag provade den, och den var suuuperfin! O alldeles len o jätteskön. Jag blev kär, så den fick det bli. Köpte även ett snyggt guld-armband från "Pieces" på samma ställe (Klädkammaren). O hon som jobbade där var supertrevlig =) Dit ska jag minsann gå tillbaka o shoppa mer.

Då blev det dags för sko-jakt. Hittade många fina par som jag faktiskt skulle kunna tänka mig inne på "Klädkammaren", men kände att jag ville kika runt lite mer i stan innan jag bestämde mig. Gick först in på "Ziz", men de hade visst inga skor. Sen gick jag in i en butik (som jag tyvärr inte minns vad den heter), provade ett par söta guld/vita ballerinor med liten rosett därfram, men kände att jag vill nog faktiskt ha klackar. De hade en annan variant som var skitsnygg, men fanns tyvärr inte i guld. (Fast hade det varit rosa istället för guld jag velat ha hade jag lätt tagit dem). Gick vidare till Skomästaren. Hittade ett par jättefina, jättesköna vita. Hade de varit i gräddvitt hade jag förmodligen tagit dem, men så jag kollade vidare... Gick till SOHO, och gissa vad? Jag hittar de perfekta skorna till min student-outfit! De är ett par gräddvita Friis&Company-klackskor med guldkedja runt vristen. Perfekt! Givetvis fick de bli dem. Köpte även en rundad guldig kuvertväska där (Märke: Aitems). Till det har jag tänkt ha mina solisar med guldbågar och bruna glas som jag köpt på SOHO för någon månad sen. Mycket nöjd är jag! Här är allt:
          


Efteråt vart jag mycket nöjd, såklart. Det kommer bli så perfekt =) ...Så vi tog en fika på Gustafssons bageri inne i stan (det som är Bert Karlssons favorit, och som för övrigt var med på TV igår). Frågade faktiskt om inte Berts tjockis-semlor fanns (eftersom det som sagt var med på tv igår), men finns inte förrän nästa år =P Vi satt ute o njöt av det fina vädret, givetvis. Varit bikiniväder hela dagen idag. Över 20 grader, underbart! Sommaren är mer än välkommen.
Såg ni förresten "Du är vad du äter" klockan 19 på TV3 igår? Man kan ju bara inte missa när Bert är med =P Han är ju för rolig^^

Sen gick vi iaf hemåt. Hemma hämtades posten (givetvis), och gissa vad som hade kommit? Mitt Fleur de Santé-paket. Äntligen, som jag har väntat på det. Nu har jag alltså lite nya fräscha krämer för ansiktet (perfekt till sommaren) och läppglans med färg i form av godis, ser ut som lx-smaskig choklad. Se bild:Efter det lagades det mat. Makaronilåda med sallad. Finns det intresse av receptet? Skriv isf, så lägger jag givetvis upp det =) Mycket gött var det, och som vanligt bara kikade på receptet i stora drag, och ändrade till så vi ville ha det. Eget recept med andra ord =P

Nu ska jag kika lite på en skolinlämning, ta en cigg och klockan 19.00-20.00 är det "Du är vad du äter" på TV3, och klockan 21.00-22.00 är det damm...damm...daaaa: DESPERATE HOUSEWIVES!

xoxo
Nicolsan

> Jobbintervju, JPC Casino

Idag har jag ju då varit i Skövde på jobbintervju för JPC Casino. Det gick jättebra och de var jättetrevliga. Skulle ringa tillbaka imorgon om jag blir aktuell, annars ligger jag kvar som intresserad och hoppas på att få komma in på nästa intagning. Det kommer ingå en utbildning inom Casino på 30 timmar, och allt kändes jättepositivt. Jag vill verklgen ha det här jobbet =) Hoppas verkligen jag får det.

Intervjun tog 20 minuter, så efteråt fick jag runt i Skövde i 40 minuter innan nästa expressbuss hem gick. Kikade i lite butiker, och köpte (jag kunde ju inte hålla mig från att handla liiite) ett par skor på Din Sko. Metallic-lila "Attitude" var de. Ballerinor utan öppen tå. Det är ju härliga starka pasteller som gäller nu, så klart man skulle investera i ett par sådana skor. Dessutom har jag (tro det eller ej) ganska ont om ballerina-skor, och enkla skor utan klack. Alltså kändes det bra att nu äga ett par sådana =) Jag tyckte iaf det var mycket fina. Testade två par andra skor, varav ett par till på Din Sko och ett par på Euro Sko, men där var 36:an förstor =S Och storlek 35 finns ju vanligtvis inte i dam-storlek. Kändes ju inte så bra, för ett par av dem ville jag nog egentligen haft hellre än de jag köpte, men that's life. Jag köpte iaf även lite handdukshängare på Lagerhaus, för det är ju jobbigt att de där små hällorna i handdukarna går sönder. Här ser ni:


Vad tycks?... Ja, och sen så tog jag bussen hem då som sagt...

xoxo
Nicolsan

> Robin

Robin, kan man tänka sig vilken liten ängel du är ibland =P Hihi. Din "Doktor Love"-kommentar var bäst =P Förlåt alla som känner sig berörda dådå. Besviken blev jag, men som "Doktor Qurbin" säger så är det bara att bli sams och gå vidare.

Nu sitter jag o ser på "Du är vad du äter" med Bert Karlsson =) Skoj skoj! Slog på TV:n o såg Bert i rutan på en gång. Då blev jag glad =P

Men iaf, ett tips för er "inblandade": Läs "Qurbin the Love"s kommentar till det omtalade inlägget. han har förmodligen helt rätt. Förlåt på dig med, Robin =P Får hitta på ngt i sommar som du sa.

xoxo
Nicolsan

> Skola för mig? Nej

Blev det ngn skola för mig idag, kan tänkas? Gissa?! Nej =P Jag är lat med att ta mig till skolan, det är jag verkligen. Fast idag hade vi inga lektioner, därav ingen skola. Imorrn har vi bara Svenska B, men samma tid som den är har jag jobbintervju, så blir ingen skola då heller. På onsdag är tydligen handelslärarna borta, så inte heller någon skola då. ganska skönt faktiskt. Fast tråk att inte träffa min Mandi bästast i världen förstås.

Men å andra sidan så har jag pallat betydligt mer skola än vad många andra (om det finns fler) som sitter i min situation hade gjort. Jag bor liksom 13 mil från skolan... Tar min över 2,5 timme med bussar och tåg att åka till skolan. Så givetvis ovärt att åka om man bara har en lektion på en timme. Då har liksom minst 6 timmar av dagen gått istället. Inte så många som suttit i min situation, så förmodligen inte många som förstår heller...

Jag kan hålla på att försvara mig för det förgående inlägget, men känner att det är löst nu. Eller? Orkar iaf inte lägga min energi på att älta det. Det tjänar inget till ändå.

Imorse vaknade jag o Älskling faktiskt relativt tidigt. Åt lite frukost och pratade med Mandi i telefon. Hon satt på bussen hem från skolan och var hungrig som en varg. Stackars liten =P Hehe. Men nu lär hon sig väl kanske att man får ta med matsäck till skolan. Kan ju alltid ta den i en liten korg med en röd/vit-rutig filt också. Picknick är väl jättemysigt? Haha =D Nämen det finns ju faktiskt 2 caféer i skolan man kan "shoppa loss" på =P
        
Var förresten skitvarmt inatt! Herregud, galet varmt sovrum och tittade på termometern och ute var det faktiskt hela 22 grader ute! Nu är det "bara" 20, men åh, så skönt ute. Ska ta en liten promenix till affären sen hade vi tänkt. Lagade mat innan. Kyckling i Soya med ris. Mumma =)

Nä, promenaden blir nog nu förresten... Vill bara tacka Amanda o Tomas ännu en gång för en underbar helg <3 Ni är guld värda.

xoxo
Nicolsan

> Svar på tal

Visst kan man bli besviken, det är fullt mänskligt. Men att man tar i så är väl aningen onöding? "Ynka liten grej" skulle ju knappast jag kalla det. Bara resans tid tur och retur tar liksom mig ca 4-5 timmar... Över 4 timmar av min dag bara på att resa. Ganska jobbigt ska jag tala om. Dessutom hade jag ju andra planer eftersom vi inte hade bestämt ngt. Ska jag då bara ändra alla mina planer baraför att du hade tänkt dig andra dagar än de jag hade? Vi hade kunnat skjuta på det eller vad somhelst. Jag kan inte hålla min planering helt öppen, och strunta i att boka in ngn annan baraför dig. Sorry alltså, det fungerar inte. När det är så att just bara de dagarna fungerade får man ju säga till i förväg. Jag visste ju inte. Får inte tillbaka ett skit, nähe då...

Den som uppenbarligen inte får tillbaka ett skit i denna situation är ju faktiskt jag enligt min åsikt. Ni frågar inte ens om jag vill följa med... Inte ens frågan får man. Varför?... Jag tog verkligen er för mina riktiga vänner. Inte schysst agerat av rktiga vänner. Får reda på att ni ens åkt genom att läsa blogg. Kunde ni inte ens berättat? Ville ni inte ha med mig så säg det då?... Känns i denna stund, nu efteråt, som att det kanske inte blir ngt "alla" dit. Mina alla kanske, men inte ni... Sorry, men även jag kan faktiskt bli besviken. Det är så jag känner just nu, kan jag ju svara med då. Där gav jag svar på tal, men tar gärna emot det också.

xoxo
Nicolsan

> Flickan i källaren

Igår var vi på marknad i Lidköping. Vi är: jag, O-J, Amanda o Tompa. Inhandlades varsin kameraväska till mig och O-J av märket Samsonite, ett par solbrillz till O-J, en påse färska frallor, X-MAN 2 på DVD och en tavla. Amanda köpte med en mycket snygg tavla, och så köpte hon o Tomas varsitt par likadana pilotsolisar. Tompa köpte även lite munkar o sånt =P O en chokladboll stor som en pingisboll för 20 spänn =P Haha, bra investering! Eller inte^^...

Hemma i Skara sen så lämnade vi tillbaka filmen vi hade hyrt. "Skräckfilm" så kass att jag bara måste varna alla, så ingen hyr eller köper den. Den hette "Flickan i källaren" och skulle vara baserad på Natacha Kampusch's liv. Vilket skämt, eller? Filmens framsida hade för övrigt ingenting med filmen att göra. Nää, jag måste ärligt talat säga att i mitt 19-åriga liv så är det lätt den absolut sämsta filmen jag sett. Den filmen hade egentligen klarat sig på 20 minuter och de hade fått fram allt som skulle fram på den tiden. Men istället gör de den på 1 hel timme och 20 minuter där den timmen bara är massa upprepade klipp som inte hade något med filmens handling att göra... Nää, fy fan säger jag bara. Hyr eller köp ALDRIG den, jag varnar er! Den är inte värd ett enda öre! (Bild lånad från från CDON.com).

image349
Vi gick hem med grejerna vi köpt och tog det lite lugnt. Pojkarna spelade lite TV-spel och så. När vi blev hungriga sen gick vi in till stan igen. Gick till Restaurang Canton och skulle äta. Jag o Amanda (som delar en pizza) var sugna på en pizza med pommes frites på, men eftersom det var en kinarestaurang så var vi ju inte säkra på att de hade pommes där, så Amanda frågade om de hade det. Hon, kinesen, som brukar ta emot beställningarna och inte är alltför bra på svenska (talar dessutom jättelågt) förstår inte vad vi menar, utan säger något i stil med: "Pomperipossa", haha... Tomas kan inte hålla sig och vänder sig om =P Vi bestämmer oss för att gå till Pizzeria Rocco istället. Som för övrigt är bästa pizzerian i stan enligt mig. Fick våra pizzor skitsnabbt och det var jättegött =) Jag o Amanda delade på en Cappicciosa med sås och pommes frites på, O-J käkade kebabtallrik och Tompan var mobbad och tog pasta med bacon =P Hihi.

Sen bar det av hemåt. Spelade Riket o Guitar Hero och tävlade om vem som kunde ta flest snapsar. Amanda var inte med och tävlade, men jag o Tompa låg iaf lika när vi satte på filmen som vi hade hyrt tidigare i stan ("Dead Silence") och somnade. Hur många vi klarade struntar jag nog i att ta upp ;P Haha. Skitmånga var det iaf. Och hinkade vatten innan jag la mig,så fick iaf ingen baksmälla.

Idag har vi grillat korv =) Mycket gött. På balkongen grilade vi med engångsgrill, haha. Vilket friluftsliv! O-J ville vi skulle vara ute på gården ellerngt, men vi tyckte det var bekvämast på balkongen. Nära in o så ;P. Grillade även marshmallows. Sen vid 5-tiden var det dags att säga goodbye till Mandi o Tompan =/ Inte skoj. De får gärna flytta hit för mig =) Bästaste vännorna i hela vida världen. Men nästa helg så ska vi leka igen, alla 4, så det är ju som tur är(!) inte så långt kvar tills vi ses igen.

Verkar dessutom som att vi ska in till GBG på lördag. Inte 100 än, men mkt möjligt. Felix fyller dessutom hela 20 år den 11 Maj =) Grattis i förskott får jag väl säga dådå. Får se om vi kan tänkas bli bjudna på lite fika, kanske? ;P Hihi.

Tomt hemma utan våra underbaringar. Fick sms av dem vid 7-tiden. "Vi äro små fiskar vi- blub blub :) tack för en kul helg ses snart igen/ amanda o tomas". Naaaw, de är så sötiga. Början på sms:et "Vi äro små fiskar vi, blub blub" är våran snapsvisa =P

Sen "lagade" jag lite pulvermos med köttbullar som jag o älskling käkade. Såg dessutom ett avsnitt till av Eva&Adam. Första säsongen, eftersom vi kom på sen att vi inte alls såg på första säsongen med de andra, utan vi såg klart den andra. Så senast jag bloggade och skrev "Säsong 1" var det egentligen säsong 2 =P Kom på det när vi sett klart. Så kan det gå. Nu har vi bara 4 avsnitt kvar på första säsongen iaf. Sen får vi väl se "Eva&Adam - fyra födelsedagar och ett fiasko" ellerngt, kanske? Äh, väntar nog med den tills Amanda o Tomas är med =P

xoxo
Nicolsan

> Jättesnigel, USH!

Igår så tog jag och Amanda en promenad till Valhalls lilla "sjö", eller snarare damm. Pojkarna satt hemma o spelade TV-spel under tiden. På tillbakavägen så ser vi en snigel. Alltså ingen vanlig snigel, för sånnadär med små skal på ryggen såg vi flera stycken. Utan en JÄTTESTOR med ett JÄTTESKAL på ryggen. Helt sjukt, det var fanimej lätt det äckligaste jag sett på skitlänge. Det vände sig i magen på mig och jag var verkligen tvungen att springa därifrån. Trodde inte det existerade så stora ens. Vad ska man gämföra den med, så ni förstår hur sjukt jävla stor den verkligen var? Hmm... Ni vet, en såndär stor svart skogssnigel? Alltså en jättestor sån... Den var verkligen STÖRRE än en sån. Sjukt? Eeh, jaa, minst sagt. Och skalet den hade på ryggen var större än en pingisboll. Fy faan säger jag bara. Uuussshhh, så man ryser i hela kroppen av äcklande. Nu lär jag ju inte våga få dit på ett bra tag. Fy!
image347
Innan vi gick ut så diskade faktiskt Amanda. Inte dåligt! (Jag var tvungen att skriva med det, för hon var så stolt, haha). Tomas ville också väldigt gärna att jag skule skriva att han faktiskt är så duktig så han agerar servitris och dukar undan efter alla oss hela tiden. Vi hinner inte ens börja ta undan innan han nästan är klar. Mycket duktigt av honom. "Jag gör allt annat", säger O-J. Jaha? Vilket annat? Haha. Vi bestämde att han skulle diska idag iaf. Får väl se om det blir så... Hehe.
image348
Nu sitter the boys och spelar "Need for speed underground" på PS2'et. Ska gå ner till stationen snart och ta bussen till marknaden, hade vi tänkt =) Sen ska vi käka pizza senare också. Vad har ni gör planer för dagen?

xoxo
Nicolsan

> "NYA" Fucking Åmål

Haha, tittade nyss på "Fucking Åmål - 30 år senare". Lite skoj (om man sett filmen förstås!). Annars är det nog inget skoj, förmodar jag =P Men filmen har väl de flesta sett^^ Kolla här iaf:

Erkänn rätt skoj? =) Haha. Lägg märke till att de har likadana kläder på sig som de hade i filmen.

xoxo
Nicolsan

> Säsong 1

Nu har vi sett klart på Eva&Adam säsong 1. Haha, vilka nördar vi är, men den serien är ju så mysig. Tobbe är ju skitskoj^^
Tobbe: "Kan du prata med Frida åt mig...bla bla bla..."
Adam: "Mm..."
Tobbe: "Jamen tyst nu Adam, jag ska faktiskt läsa."
Haha =P Var ju bara han som tjöta ju.

Aja, får se vad vi hittar på nu =P Amanda verkade vilja gå ut o gå. Tompa ville ta en öl eller bowla ellerngt. Nä, nu vill han spela TV-spel med, hehe. O-J vill med spela, "Fast då får du inte sova den här gången!" säger O-J till Tompa, haha. Han somnade ju förra ggn vi spelade Riket (tror jag att det var), o O-J fick väcka honom varje gång han skulle läsa frågan. De små liven =D Men så vi får väl se vad vi hittar på. Hehe!

xoxo
Nicolsan


> Eva&Adam

Nu är Amanda o Tomas äääntligen här! Skoj skoj =) Vi har varit nere i stan och köpt lite godis o så. Nu ska vi se på Eva&Adam =P hehe. Var längesen man såg det nu. Minst sagt. Men det är ju skoj, så små dom är.
image346
Nä, nu ska jag ta o va lite social här. Planer för dagen o så då?


xoxo
Nicolsan

> Trööött!

Här har det minsann varit full rulle heeela långa dagen. Nu är jag minsann skiiittrött. Dags att sova? OOJAA! Haft en bra dag o så? Själv längtar jag som bara den till imorgon. Nä, dags för sängen nu. Natti!

xoxo
Nicolsan

> Ny mobil!

Veeet ni vaaad? Ne, det gör ni inte =P ...Men det är så att när vi packade upp min mobil igårkväll (skrev ju att den varit på lagning). Då har jag fått en helt ny mobil! Som dessutom inte längre är låst till Telia! Fy fan va gött, eller! Tack O-J för att du sabbade min gamla mobil =P Haha.

Nu har du minsann inte nyast Sony Ericsson w880i av oss längre, Monkey ;P Hihi. Jag är riktigt lycklig nu, faktiskt =) Den har legat på laddning sen igår när jag bloggade, så är äntligen färdigladdad nu med (man ska ju ladda den massa timmar vid första laddningen). Gött!

Amanda o Tomas kom inte idag =/ Gick inga bra bussar på Valborg, tydligen... Men de är iaf här 12.20 på morgonen imorrn =D Då kanske vi ska på marknad. Skoj skoj, sett fram emot massa att de ska komma.
image345
Dessutom kanske Big Brother kommer på söndag ellerngt. Vilken bra vecka =) Förutom att vi har städat nästan hela dagen idag. Riktigt grundlig städning bakom spis, i ugn, rensning i pärmar, lite smått ommöblering, tömning av byrå osv. osv. Herregud massa. Fortfarande lite kvar dessutom.

Pratade med Mami i telefon i 55 minuter innan med. "Ett snabbt samtal" var det, men nähedå, blev inte riktigt så =P haha. Hade ju massa o prata om. Minisyster har flyttat in i mitt gamla rum nu, så nästa gång vi besöker Mammsen o dom så får vi sova i "gästrummet", alltså Elviras (minisysters) gamla rum. Nä, nu ska jag ta en cigg, tänkte jag. Och njuta av min nya mobil ;P

xoxo
Nicolsan

> Mandi o Tompa

Gomorron. Vaknade nyss, skönt att sova ut. Tänkte ta o göra lite frukost. Skriver med Mandi o Tompa på MSN nu =) Vet ni vaaad? De ska komma hit idaaag =D Wihoow!

Nä, nu ska jag ta och fixa ngt att äta, sen göra iordning mig, så ska vi städa klart innan the people kommer. Vad ska ni göra idag då? (Kommentarer är kul =P).

xoxo
Nicolsan


RSS 2.0