> Ingen tonåring

Jag är härmed officiellt ingen tonåring längre. Grattis mig! Fick världens sötaste MMS vid tolvslaget av mina älsklingar Nonas o Petlus =P De hade spelat in när de sjöng "Jag må du leva"-sången =D I LOVE you, guys.

Nu ska jag fila gaddarna, borsta håret o försöka sussa. Night night.

xoxo
Nicolsan

> Tio kronor

Nu har jag skrapat lotten som jag bytte in den som jag vann tio kronor på igår. Gissa vad jag skrapade fram? Ytterligare tio kronor! Wooow, haha. Vad ska jag göra för alla de pengarna? Jo, jag tänkte ta och byta in lotten mot en ny lott med den där 250.000-kronors vinsten som jag vill ha^^ Bättre lycka imorrn måntro, med tanke på att jag fyller år då? Hope so.

     
Jaa, om några timmar slår dygnet om till den 25 Mars och det är min dag! Weii, då fyller jag 20. Kan nog faktiskt inte hålla mig från att gå och shoppa loss på systemet då i-alla-fall. Hade tänkt vänta, men vafan ;P Jag har ju "väntat" i 20 år, redan. Länge nog, tycker jag allt.

Och med tanke på att jag har lönedag den 27:e (och inte den 25:e som de flesta andra arbetsplatrser) så shoppar jag väl upp mina siste pengar. Men whatever, it's worth it. Får ju mer money på fredag anyway.

Nu har jag pimplat i mig mitt kvällskaffe, så ska nog laga lite käk med grabbisarna nu, tror jag. Dessutom så skriker duschen efter mitt sällskap. Bye!

xoxo
Nicolsan

> Birthday i förväg

Jobbat idag för att sedan äta middagen ute med gamla goda vänner. Firade min birthday lite i förväg (jag fyller ju på onsdag). Mys som bara den vart det, skrattade och hade det jätteskoj. I present fick jag en Vodka (haha, på onsdag kan jag minsann gå till systemet o inhanmdla dem själv;P), en telefon i form av en klacksko, en kexchoklad och en tianlott. Lotten vart dessutom med vinst, hela tio kronor. Weii! Haha... Blir till att byta in den mot en ny lott ock skrapa fram 250.000 kr på den nya istället ;) Optimist, javisst. Fick även ett jättefint armband av Ewalajnen. Tack, sweetiepie, jättefint var det. Bling bling* ...Och tack alla sötnosar för en supermysig kväll och alla presenterna!

Även fått uthyrt min gamla lägenhet idag, så i helgen blir det flytt. Jobbigt som bara den, men ska bli fett skönt när jag är klar. Najsbajs^^

Btw... Är det pollen ute nu? För jag har fått en herrans massa allergiska reaktioner de senaste dagarna. Fuuucked, I hate it. Satan så jobbigt det är. Blir till att knapra allergitabletter. Usha.

På onsdag är det våffeldagen och då fyller jag 20 år. Till helgen blir det flytt och en tripp till Net On Net för att köpa ett nytt nätagg till min älskling, käraste datorn =P Mycket skoj på kort tid. I like!

xoxo
Nicolsan

> Min nuvarande lägenhet

Eftersom jag bott i min nuvarande lägenhet i ett halvår nu så kanske det börjar bli dags att visa resten av världen hur den ser ut innan jag flyttar ut. Tycker ni inte det? Ohyes =P Lagt ut annons på den ikväll och det tog en halvtimme innan jag fått svar, så det blir nog snabbare utflytt än jag hade förväntat mig. Här har ni annonsen jag lagt ut med bilder om ni vill kika den.

Bilder på den (klicka för förstoring):

   
Sovrummet

       
Hallen

       
Storarummet

   
Köket

Visst är den fin? Betydligt mer städad nu än när jag bodde i den, visserligen^^ ...Men så är det väl. Det kan inte vara superstädat alltid, aight?

Haft en bra helg, för övrigt? Nu är jag lite röksugen , så ska nog ta mig en liten ciggalettis.

xoxo
Nicolsan

> Återigen duktig

Nu har jag återigen varit duktig. Iaf på lägenhets-planet. Vaknade vid typ 10-halv 11 imorse trots att jag och Honey inte kommit i säng förrän klockan 5 imorses. Försökte somna om, men utan resultat så gick upp och gjorde iordning mig. Väckte Älskling vid halv 12 och åkte sedan hem för att pilla i gamla lägenheten.

Fy fan så sjukt mkt toppar jag har. Håller ju på med garderobsrenset och var topparnas tur att bli utrensade idag. Fick bortrensat en full pappkasse, bara. Jag som hade hoppats på två iaf. Men men, får väl rensa där ngn mer gång. Kanske vågar man rensa bort ännu mer då? Hade ju sanslöst mycket iaf. Uscha, det var faktiskt nästan r mkt.. Massa med prislapparna kvar med (alltså aldrig använt), förmodligen som jag köpt då jag hade problem med shoppingen... Har dock varit stark nog och tagit mig ur det helt nu. Duktig är vad jag är.

Håller även på att städa iorning rum för rum och möblera dem snyggt för att sedan fota. Ska lägga upp en egen annons hade jag tänkt. Hyresvärdens vart utan bilder och inte speciellt säljande. Tagit riktigt bra bilder på sovrummet och hallen änsålänge. Imorrn hade jag planerat att fota storarummet och köket med. Får väl se om jag fixar in ngn bild på min walk-in-closet. Ska nog bli bra iaf Får hoppas den blir uthyrd snabbt så jag slipper hela uppsägningstiden.

Nu ska jag o Baybe (många smeknamn han har^^) se på Ergo Proxy. Night suckers =P

xoxo
Nicolsan

> Min nya lägenhet

I onsdag sussade jag hos Mami o company. Käkade mat, såg på "Rent hus" och satt o tjötade. Myspys. Jobbade hela torsdag för att sedan åka hem o käka lite med grabbarna. Var "Grandiosa Mexicana X-tra allt" som stod på menyn. Var kryddigt (finns ju en anledning till att den heter just Mexicana), men gott.

Efter det var det en privat lägenhetsvisning bara för mig som stod på schemat. Ingen annan som fått möjligheten att hyra den, för tjejen som hyr ut den hade bara hört av sig till mig. (Ja, kan ju berätta det med att jag lade in en annons i stil med "lägenhet sökes" på Blocket där jag skrev lite om mig själv och minimiytan och maxhyran på lägenheten jag vill ha, och jag har fått många svar). Älskling följde med mig och tittade på den för övrigt.

...Är ni nyfikna på hur den var och om jag ska ha den nu?...

Den var underbar! Sjukt fin. Riktigt prinsess-sovrum hade den med. Del ligger på ca 46kvm och är en 1,5a. Det finns soltak för alla hyresgäster där man ser ut över halva stan och den ligger på en av de mest centrala gatorna i hela stan. Weii, I'm a happy person! Och nästa månad blir den min! Min, min, min... Nu känner jag mig fett peppad att göra mig av med så mkt saker som möjligt och sedan flytta ut helt från min gamla lägenhet.

Det var ett par som ville komma och titta på lägenheten, förhoppningsvis redan idag. Inte lagt upp några bilder på den i bloggen, men ska ju ändå ta bilder när jag lägger upp en annons, så då kan jag ju visa dem här med, aight? Blir nog bravo ska ni se. Får hoppas de vill hyra den så snart som möjligt med, så jag slipper betala två månader till av uppsägningstiden.

Nu ska jagn snart ta min morroncigg hade jag tänkt. Efter min redan uppkäkade frukost, vilken bestod av en bit Tarragona och en apelsin. Iiinte nyttigt med choklad, men ack så gott. Apelsin däremot är ju faktiskt desto nyttigare. Drömde om jordgubbar inatt med (på tal om ingenting). Grymt sugen på sol och en frukost ute på altanen bestående av kaffe och jordgubbar. Sanslöst gott. Vad ska ni hitta på idag då?

Jag och grabbarna ska ta en tripp in till stan hade vi tänkt. Big brother ska på möte och under tiden tar väl jag o Baybe en fika eller ngt. Jag vill kika in på H&M med, mascaran börjar tryta. Sen så får vi se om barnen kommer senare idag eller imorgon. Ska bli myspys iaf. Lek och bus, verkligen full rulle^^

xoxo
Nicolsan


> Brustna hjärtans café

Guuud så sjukt trött jag var imorse. Varför just denna morgon? Jag fattar inte att det är möjligt att vara så trött och ändå lyckas hålla sig vaken och jobba. Jag orkade inte ens stänga av alarmet på mobilen själv imorse, utan det fick Big Brother göra (thx ;P). Sa till Älskling att jag skulle behöva sova minst 3-4 timmar till, sen somnade jag om. Hade dock satt mobilen på snooze, så efter 9 minuter ringde den jäveln igen och jag var tvungen att gå upp. Tänkte att mitt mål med den här dagen är att få komma hem o bara sova. Gått runt o gäspat hela dagen (trots att jag druckit 3 koppar kaffe) och bara velat åka hem. Det har nämligen varit jobba för hela slanten idag (as usual).

När jag kom hem till grabbarna så kikade jag på "Design: Simon&Thomas", sen lagade vi mat o såg på liter mera TV o nu sitter jag här. Inte har man gått o lagt sig än inte, åh nej (om det ändå vore så väl). Skrivit med Tildlus på msn en stund (mys) o tänkte nu gå i hennes fotspår och även jag gå och lägga mig o sussa. Måste ju för att orka upp till ännu en 10-timmars arbetsdag.

Så nu ska jag ta och fila gaddarna, ta en sista cigg o sen lägga mig o läsa några sidor i "Bli trött-boken". Det är nämligen så att jag aldrig läser böcker i vanliga fall, men när jag började sussa ensam hemma i lägenheten (då jag även hade elakartade sömnproblem), så sa Big Brother att jag skulle läsa en bok så jag blev trött. Efter att ha testat både det ena och andra för att somna följde jag hans råd och beställde efter en bok på www.AdLibris.com. Boken heter "Brustna hjärtans café" och är skriven av Lolly Winston. Änsålänge är den faktiskt jättebra och att jag beställde från den sidan ångrar jag inte. Det var billigt och man fick själv välja hur snabb frakt man ville ha, och därmed också vad kostnaden för frakten blev. Goodie.

Hur bra den funkade mot mina sömnproblem kan man ju däremot disktutera. Visst blir man trött av att läsa innan man ska sova, men nattuggla som man är blir jag ju inte direkt mer trött än vad jag blir om jag t.ex ligger o kikar film. Men men, nu måste jag faktiskt pallra mig i säng snart. Natti natti!

xoxo
Nicolsan

> Garderobsrens

Hemma i lägenheten är det garderobsgallring på G. Var hemma i lördags o rensade bland alla byxor och kjolar. Daaamn så sjukt mkt man har samlat på sig. Blev en hel del utrensat. Vart även duktig och diskade och körde en maskin tvätt. Idag har jag med varit duktig (believe it or not^^). Rensade bland skorna. Massa där med. Rensade ut 20 par och sparade 50 par =P Skönt att ha det fixat. Någon dag framöver blir det långärmade tröjor och toppar som ska rensas med. Ser inte riktigt fram emot det med tanke på hur mycket det är, men fett nice sen när det är fixat. Jag var även och storhandlade idag. Blev inhandlat massa mat och hygienprylar o så. Fan vad det är dyrt att leva alltså. Men men, that's life. Körde en maskin tvätt även idag samt var o kollade på en lägenhet. Lägenheten var lätt den minsta jag sett i hela mitt liv, haha. Skabbig och utan tvekan ett stort rakt big NO från min sida. No way att jag skulle bo där. Så blir att leta vidare. Har några som ev ska ta över min lägenhet nu iaf. De skulle komma och titta på den i veckan.

Kvällen har varit mys med dusch (det är fanimej en av mina favorit"sysslor" att duscha, I love it), god (och mycket dyr) mat som jag unnade mig o grabbarna. Riktigt fint kött med Uncle Ben's sötsura sås och ris, mumma! När vi käkade såg vi på "Green Street Hooligans", vilken är en fruktansvärt bra film måste jag säga. Sett den innan, men lätt värd att se igen. Den rekommenderar jag verkligen.

Men nu tänkte jag faktiskt vara duktig och gå och lägga mig innan klockan 2 för en gångs skull. Behöver ligga ner, dessutom. Har oerhört ont i ryggen nu. Not good. Vad har ni hittat på i helgen, btw? Hoppas den vart mys. Puss på Älskling och kram på alla er andra, sov gott!

xoxo
Nicolsan

> Inet.se

Idag har jag o Baybe beställt lite prylar från Inet.se. Najs bajs^^ Jag beställde ett Plantronics Gamecom 367-headset och två blåa Revoltec-fläktar (en 80mm-fläkt och en 120mm-fläkt), bling bling! Baybe beställde ett nytt Cooler Master Cosmos 1000-chassie (som för övrigt väger nästan 17 kg!). Förhoppningsvis har vi våra nya datordelar på tisdag. Weii, ska bli nice. Mitt gamla headset är ju sönder...

           
(Bilder: www.inet.se)

O nästa vecka får jag ju mitt nya Cooler Master Elite 333-chassie (ynka 6 kg mot Älsklingens 17)^^ ...Ska bli "fetnice med parra", haha. Det ska blingas med blått ljus, minsann. Nästa gång jag har lite money över ngn månad så ska jag införskaffa mig ett nytt bakgrundsbelyst tangentbord med.


"Ursäkta" att jag är en sån nörd, men det är faktiskt roligare när man har en aning om vad det är i en dator. Älskling "the expert" har ju lärt mig en hel del. Vet lite om fläktar, minnen, kylning o processorer o sånt nu. (Notera lite, inte mkt =P).

Mm, så det var vad jag hade råd att unna mig på ett tag. Har ni shoppat ngt skoj på sista tiden då?

xoxo
Nicolsan

> The unborn

Det är den åttonde Mars år tjugohundranio, och snön ligger vit på taken. Inte ens tomten är nog vaken... Ja, så skulle man kunna börja denna tragiska berättelse (läs blogg-inlägg).

Det är inte mer än 17 dagar kvar till min födelsedag och det snöar ute. Men som om det vore nog? Ånej, snön lägger sig ju också. Jag tröstar mig själv med "en bit" Marabou helnöt-choklad till frukost. (Tyvärr så är det lite för gott, så en bit förökar dig helt plötsligt till 2-3 rader).

Jag sitter för övrigt hemma hos mina grabbar som ligger så sött o sover. Big Brother pladdrar på i sömnen och Baybe byter ställning några gånger. Det ser väldigt varmt och skönt ut under täckena måste jag säga. Kanske skulle man ta och krypa ner också? Nej, det är ingen idé. Jag o Baybe bestämde ju oss för att gå upp vid 12 idag, så om 10 minuter riger hans mobil anyway.

I fredags gick jag upp jättetidigt trots att jag var ledig från jobbet. Klockan sju på morgonen närmare bestämt. Anledningen till det var att jag skulle till tandläkaren tidigt på morgonen. Jag skakade, hade ont i magen, var nervös och blev yr när vi paserade den långa korridoren för att till slut komma till tandläkar-mottagningen. Jag höll på att kvävas av alla grejer jag fick intryckta i munnen och en mini-tår sipprade försiktigt ner för kinden. Jag grät inte, det var bara att jag höll på att kvävas av alla manicker och mojänger. Får tacka älskling för att han följde med mig (speciellt med tanke på hur tidigt det var). Hade det inte varit för honom hade jag nog struntat i att gå dit och bara betalat straff-avgiften med ett léende. (Värt att betala för att slippa gå till tandläkaren vissa gånger, alltså).

Jag tackade iaf med att ta en fika på ett mysigt café (som öppnade förvånansvärt tidigt måste jag säga). Jag tryckte i mig nästan en hel super-mäktig semla. Mättande som bara den var det, men den var inte lika god som de jag gör på jobbet. Älskling nöjde sig med en kopp kaffe. Jag däremot hällde i mig två koppar kaffe. Sen bar det av hemåt. Vi softade lite och jag o Big Brother pallrade oss sedan in till stan.

I stan fixades det en tauerings-tid till moi. var dock lång väntan, så ska inte gadda mig förrän i slutet av April. Men det är givetvis värt väntan. Vi åt ute och Big brother införskaffade sig en ny skinnjacka. vi åkte hem och väl hemma blev vi lite godis-sugna och åkte in till Ica och införskaffade oss "gottis". Mitt gottis bestod av Marabou-helnötschokladen (som jag sitter o äter på nu), en tropisk nektar-juice och en apelsin. Vi åkte återigen hem och väl hemma togs det lugnt, spelades på datorerna och sågs på film. Jo, just det, ja; Jag och Älskling lagade stuvade makaroner med falukorv också, vilket blev mycket gott vill jag lova.

Igår (lördag) vaknade jag första gången klockan nio. Gick på toa och låg och kikade på lite Harry Potter. Tanken var att jag skulle väcka grabbarna "strax", men så somnade jag om och den planen gick i graven. Vaknade gjorde jag inte förrän vid halv två på eftermiddagen. Väckte grabbarna på en gång och vi alla var i lite smått chock-tillstånd över hur mycket klockan var. Vi körde några maskiner tvätt och bara tog det lugnt några timmar och sen åkte jag och Big Brother till Pappa och A. Där satt vi och pratade och fikade. Två koppar kaffe och två bullar senare åkte vi in till stan igen för att tanka bilen och inhandla cigg. Slutligen kom vi hem och jag och baybe såg på "The unborn" (en skräckis) som faktiskt var bra. En fras fastnade minst sagt i huvudet kan jag ju säga; "Jumbie needs to be born now"...


Tanken var att jag och Baybe skulle åka in till Göteborg idag, men vi får väl se hur det blir med den planen med tanke på att det verkar vara dags för mina små bebisar ska flytta idag med. Aja, vi får se.

Nu har klockan ringt, chokladen är slut, Baybe har somnat om igen och jag är röksugen. Med andra ord rundar jag av detta (förvånansvärt långa) blogg-inlägget här. Ha det fint.

xoxo
Nicolsan

> Frisörbesök

Förra veckan vart jag workóholic och jobbade hela 6 dagar. Anledningen till att jag hoppade in och jobbade så mycket var att jag skulle kunna ta ledigt från klockan 14 idag ända fram till söndag denna veckan. Långledigt! Underbart med tanke på att jag inte haft ledigt så många dagar i streck på ett halvår. Vart iofs ganska mkt ledigt i julas, men bara utströdda dagar.

Igår sussade jag o Mandi hemma hos Mami o company. Var mys. På dagens "att göra"-lista var det frisörbesök. Underbart var det att klippa sig. Klippte av hela 6-7 centimeter. Unnade även mig själv en hårspray och en inpackning från salongen. Båda från Matrix.


Blev stressigt med tanke på att jag slutade 14 och klipptiden var 14, men jag lyckades sluta någon minut tidigare och hann. Ikväll blir det förmodligen inte så mkt gjort (men vem vet? kanske hittar man på ngt lite senare)... Imorrn ska man till tandläkaren 8.45 på morronen =S Ush, jag hatar att gå till tandläkaren. O så tidigt när man är ledig och skulle kunna sova ut känns ju inte heller skoj. Men that's life. Nu ska jag nog gå ner o röka.

xoxo
Nicolsan

 


> Kill Hannah

Jaa, och "bästa låten just nu"-titeln går tiiill.... Kill Hannah med låten "Lips like morphine". Spelas mest av alla låter i min bil just nu. Lyssna speciellt på mellanspelet som är 2 minuter o 50 sekunder in i låten. (Lite mer kanske det var, minns inte riktigt). Det är så man får rysningar och verkligheten stannar upp några sekunder. Enjoy:


Nu ska jag strax till jobbet!

xoxo
Nicolsan