> Ett år <3

Hoppsan hejsan!

Låter som att jag är på världens topphumör och är pigg som bara den, eller? Om det ändå vore så väl =P Jag sitter hemma hos älskling o mår bajs. Är förkyld, har feber, hostar, ont i halsen o är supervarm/fryser om vartannat. Ingen bra kombination, right? Hm, nej. Jobbat idag och så blir det även imorgon. Om det ändå vore så väl att man hade råd att stanna hemma från jobbet. Men ikke. Jag får allt lov att gå ändå. Så länge jag inte spyr tänker jag jobba. Obetald karensdag och 80% lön de resterande sjukdagarna är ingenting för mig. Inte just nu i alla fall. Vad som känns sanslöst jobbigt däremot är att jag har en 6-dagars vecka framför mig. Men det är bara att bita ihop, livet är hårt.

Imorrn kväll kommer Hanni och vi ska göra egen kycklingsallat o hon ska få den stora äran att färga mitt hår. Skulle jag behövt fixa för flera månader sedan egentligen, men har inte blivit av. Men imorrn, så!

Och eftersom jag ändå kör en update nu så kan jag ju passa på att nämna att den 30 Augusti var det min och älsklings dag! Ett helt år tillsammans <3. Cute, huh? Kärlek!

Nu vill min honey-boy att jag ska sätta i mig en chokladboll, men det vill inte jag. Vette tusan om jag skulle känna någon smak ändå. Huvudvärken börjar tränga sig på igen, så blir till att proppa i mig två alvedon och pimpla massa vatten. Jag vill vara frisk.

Annat jag planerar ta tag i nu i veckan är fixa klipptid, handla och städa hemma. Vad har ni för vecko-planer?

xoxo
Nicolsan

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0