> Fullt upp heeela dagen

Jaa, idag har jag minst sagt haft fullt upp heeela dagen! Dagen började klockan kvart i 5 då jag gick upp för att göra iordning migg till bussen. Duschade kvällen innan och håret hade fortfarande inte torkat på morgonen när jag vaknade... Suck, jobbigt. Körde en supersnabbis med plattången för att inte se ut som ett fågelbo på huvudet. (Ja, förresten så var det så att jag tappade plattången i golvet för n¨ågon vecka sedan och sen dess fungerar den).

Klockan 8 var jag i skolan. Var inne i klassrummet 5 över 8, och var därmed 5 minuter sen (eftersom vi började en kvart tidigare idag). men jag var ju tvungen att ta morronciggisen med Mandi. Glad jag gjorde det =) Vi körde iaf med vårat heldags-grupprov. Gick riktigt bra, vi var klara typ 5 över 3 på dagen. Herregud, så länge har jag aldrig haft prov i hela mitt liv tidigare. Men det var skoj, faktiskt. Vi samarbetade väldigt bra. Riktigt nöjd med resultatet dessutom. MVG till oss! Haha, hoppas gör jag allt iaf, men vi får väl se. Borde ju få VG iaf.

Vid halv 4 tog jag tåget till Herrljunga för att byta tåg där till tåget mot Skövde. Var framme i Skövde 20 i 6 på kvällen, och var därmed 10 minuter sen. Men var ju okej ändå, och det gick jättebra på casino-kursen. Jag tycker verkligen det är skitskoj. Jag har nog allt hittat mig ett mycket passande jobb. Idag spelade vi med markers och nästa vecka ska vi g igenom kassarapporten. Bara några veckor kvar nu sen ska vi ut o praktisera, och efter det blir det jobb på riktigt =) Längtar dit massa, det är suuuperskoj!

Kom hem vid 20 i 10. Såg klart Top Model 9 - finalen. Och Saleisha vann =) Wihoow! Mycket bra, jag ville hon skulle vinna av de sista som var kvar nu. Nu är jag skittrött och måste verkligen sova om jag ska orka med morgondagen. Ska välja vilken låt vi ska springa ut till på studenten så lär ju orka. Vill ha student nuuu (men det vart väl knappast ngn nyhet?).

xoxo
Nicolsan

Kommentarer
Postat av: Märtaaa

Det är inte långt kvar till studenten nu. Det går ju hur fort som helst! :D Va bra att du har hittat dig ett jobb :)

2008-05-15 @ 11:08:42
Postat av: Qurbin

hej :P ja skriver på denna sida http://www.metrobloggen.se/Qurbin 'så skriv där till mig:P



så kommentera mina inlägg på http://www.metrobloggen.se/Qurbin



istället mycket bättre :P tack Peace

2008-05-15 @ 23:02:56
URL: http://qurbin.blogg.se/
Postat av: qurbin

hej :P ja skriver på denna sida http://www.metrobloggen.se/Qurbin 'så skriv där till mig:P



så kommentera mina inlägg på http://www.metrobloggen.se/Qurbin



istället mycket bättre :P tack Peace

2008-05-15 @ 23:03:52
URL: http://qurbin.blogg.se/
Postat av: Qurbinn

hej :P ja skriver på denna sida



http://www.metrobloggen.se/Qurbin

2008-05-15 @ 23:05:03
URL: http://qurbin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0