> Badat

Sedan jag skrev senaste inlägget så har vi lagat mat. Korv med mos, men korven var äcklig, så den åt vi inte, utan den fick åka i soporna =P Haha, så kan det gå. Sen åkte vi till O-Js Mami o lånade hennes badkar för vi var badsugna =) Åh, så gött det var! Satt verkligen fint. Under tiden lånade Felix min DownTown (min bil, alltså). Efter det lååånga, skummiga, härliga badet (med doft av vanilj), så fastnade vi med Tina (Mami2) framför TVn o såg gamla avsnitt av "Skärgårdsdoktorn", var lite nostalgi där faktiskt. Myspys.
image209
Sen bar det av mot Ica Munken där vi köpte varsinn pizza för vi var hungriga, köpte även lite mjölk, bröd och ost ("det vanliga"), kan ju va gött o ha lite frukost hemma imorgon bitti. Vi käkade våra pizzor när vi kommit hem, och samtidigt såg vi ett avsnitt av Desperate Housewives.

Nu sitter jag här och letar efter en blankett på nätet jag ska försöka skriva ut. Men jag gillar inte PDF-filformatet alltså, jäkla jobbigt det ska behöva va. Imorrn är jag ledig, ska bli gött. Ska få komma o hälsa på Älskling på hans praktikjobb, ska bli skoj. Ska även dra förbi jobbet o höra om det finns mer tider till mig =)

Natti, och sov så gött sen när ni ska sussa.
Nicolsan

Kommentarer
Postat av: Evelyn

Myspys med bad:)

2008-03-09 @ 23:09:45
URL: http://missevelyn.webblogg.se
Postat av: Cissi

Men fyy uscha för att bada badkar! Urk o bläääääh! Men de är en söt smiley =) Så in i helvetes gött att va lediga imorrn, men du kommer på onsdag för då ska vi ju plåta lite i studion igen!!!! Love and missing you alooooot!

2008-03-10 @ 16:56:02
Postat av: Oscar

Bada badkar e skönt, speciellt tillsammans med lilla Nicolsan =)

2008-03-15 @ 14:35:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0