> 2 Sprutor och shopping

Idag har jag tagit de hemska sprutorna. Usha. En i högerarmen (Polio) och en i vänsterarmen (Twinrix, den första av 3). Polion gjorde ont, men gick över på en gång. Twinrixen däremot har jag fortfarande ont av =S Vafan, tog dom typ halv 3... Måste ha träffat en muskel ellerngt, för när jag spänner armen gör det jätteont =S Inte bra. Men vad gör man inte för att åka till Bulgarien med Thilda, Julie o Lisa? =P Jamena It's worth it!

Innan jag drog till vårdcentralen så körde jag O-J till jobbet (han hade haft lunch). Sen skulle jag bara in till stan, till Apoteket och lämna in förgamla läkemedel. Köpte med mig Ipren med. Tänkte att jag kan ju kika lite i stan (jamena när jag ändå var där), så jag gick in på SOHO. Massa vårnytt =) Man ville bara ha allt =P Hehe. Blev kär i ett par urhärliga solbrillz. Bruna med guldbågar var det, passar exellente med mitt blonda hårsvall! Så dem köpte jag, och så shoppade jag en singoalla-top som var svart/vit-randig med en minirosett vid halsen, en t-shirt/ihopbyggt med brottarlinne som var vit/turquoise-rutig och en rosa top med sidenband i midjan =) Så nöjd! Och allt på SOHO med. Hann inte dra ngnmer stans innan jag skulle till O-J's jobb igen och hämta honom så han kunde åka med mig till vårdcentralen och ta sprutorna. Fick fika på SOHO med =) Anne är ju så mysig, som jobbar där. Där jobbade jag ju innan med, och kommer förhoppningsvis jobba lite mer där.

Lägger upp bilder på det senare med. Samtidigt som den andra bilden. Nu ringde pappsen. Imorse pratade jag med muminmamman med (mormor). Hehe =) Dom skulle komma hit o fira mig o O-J tillsammans istället. Jag, Cissi o Amanda har förresten kokat ihop en present till O-J som han ska få när han fyller 22 i April =P Mohaha!

Nu ska jag ringa Mami, sen ska jag ta kort på grejerna jag köpte och fick i födelsedagspresent. Imorrn kommer Mami o syrrorna. Har med sig min säng jag haft när jag bodde hemma med. Najs najs.

xoxo
Nicolsan

Kommentarer
Postat av: amanda

HONEY :) älskar din blogg, hade jag fått bestämma hade du skrivit 1000ggr om dagen :) det hade jag gillat!

2008-03-26 @ 20:02:30
Postat av: sofia

har oxå tagit Twinrix, bra att ha... tkr inte det va så farligt, gick ju snabbt, men fick lite ont efter andra sprutan (man tar ju 3)... bara komma ihåg att fixa tid till min sista som ska tas i augusti :P

2008-04-14 @ 19:18:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0