> Uppdateringar?

Jaa, vad har hänt med alla mina uppdatetringar? Jag ligger minsann på latsidan har jag märkt. Igår så blev det ingen tid kvar innan jobbet, och sen när jag kom hem från jobbet lagade vi mat sen möblerades det i vårat sovrum. Så hett är det verkligen därinne! Nu väntar jag på att O-J ska höra av sig så vi kan åka och titta på möbler. Behöver en hylla. Hade tänkt oss något i stil med IKEA's EXPEDIT. En vit i den stora modellen (185x185cm) isådana fall. Såhär ser den ut:
image305
Den är väl stilren och snygg? Dock ligger ju Skara mellan Göteborg och Jönköping där IKEA-varuhus finns, så det är ju ganska långt dit. Det ska ju öppna ett IKEA-varuhus här i Skara är det ju tänkt, men det tar ju sin tid. Och så är det inte fastställt om det blir Skara än. Skövde och Borås har ju varit alternativ med. Men varkar ju som att det iaf bli Skara eller Skövde. Hoppas givetvis på Skara. Men iaf, hemleverans av hyllan kan ta upp till 2 veckor, vilket jag tycker är alldeles förlänge. Och så kostar det 500 kr med leverans med. Ganska dyrt. För övrigt är inte hyllan så dyr, den kostar 1.395 kr. Se: http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/00071356.

Bilder på sovrummet kommer upp såfort vi inskaffat en ny hylla, I promise! Nu ska jag packa ner en av de 2 nya söta lamporna att ta med in till stan, för de behöver längre sladdar. Sen så blir det förhoppningsvis att bege sig in till stan och möta upp O-J, sen shopping! Wihoow. Stannade btw hemma från skolan idag, fy mig. Får se om jag går imorrn =P Bus, hehe. Uppdateringarna ska jag skärpa mig med! Tjata på mig om jag inte skärper mig^^ Ha det gött.

xoxo
Nicolsan

Kommentarer
Postat av: Cissi

Shit, vad stoooooor! Men mycket fin, det tycker jag allt =) Haha, lägger man lite kuddar o någon filt på en hylla så kan ju du bo där =D *asg*

2008-04-07 @ 21:10:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0