> Garderobsrens

Hemma i lägenheten är det garderobsgallring på G. Var hemma i lördags o rensade bland alla byxor och kjolar. Daaamn så sjukt mkt man har samlat på sig. Blev en hel del utrensat. Vart även duktig och diskade och körde en maskin tvätt. Idag har jag med varit duktig (believe it or not^^). Rensade bland skorna. Massa där med. Rensade ut 20 par och sparade 50 par =P Skönt att ha det fixat. Någon dag framöver blir det långärmade tröjor och toppar som ska rensas med. Ser inte riktigt fram emot det med tanke på hur mycket det är, men fett nice sen när det är fixat. Jag var även och storhandlade idag. Blev inhandlat massa mat och hygienprylar o så. Fan vad det är dyrt att leva alltså. Men men, that's life. Körde en maskin tvätt även idag samt var o kollade på en lägenhet. Lägenheten var lätt den minsta jag sett i hela mitt liv, haha. Skabbig och utan tvekan ett stort rakt big NO från min sida. No way att jag skulle bo där. Så blir att leta vidare. Har några som ev ska ta över min lägenhet nu iaf. De skulle komma och titta på den i veckan.

Kvällen har varit mys med dusch (det är fanimej en av mina favorit"sysslor" att duscha, I love it), god (och mycket dyr) mat som jag unnade mig o grabbarna. Riktigt fint kött med Uncle Ben's sötsura sås och ris, mumma! När vi käkade såg vi på "Green Street Hooligans", vilken är en fruktansvärt bra film måste jag säga. Sett den innan, men lätt värd att se igen. Den rekommenderar jag verkligen.

Men nu tänkte jag faktiskt vara duktig och gå och lägga mig innan klockan 2 för en gångs skull. Behöver ligga ner, dessutom. Har oerhört ont i ryggen nu. Not good. Vad har ni hittat på i helgen, btw? Hoppas den vart mys. Puss på Älskling och kram på alla er andra, sov gott!

xoxo
Nicolsan

Kommentarer
Postat av: Cissi

Blev mäktad förvånad här, trodde faktiskt att du skulle ha mer skor =O Åhh, den filmen är ju så bra. Var skitlänge sen man såg den! Saknar dig, kramkalas =)

2009-03-16 @ 17:18:32
Postat av: Madeléne

Vart ska du flytta?

2009-03-16 @ 23:35:37
URL: http://whoismadelene.blogg.se/
Postat av: Marion

har du slängt alla dina jeans som du fick av mig för nått årsedan hahahaha:p pusspuss<3

2009-03-17 @ 19:09:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0