> Frisörbesök

Förra veckan vart jag workóholic och jobbade hela 6 dagar. Anledningen till att jag hoppade in och jobbade så mycket var att jag skulle kunna ta ledigt från klockan 14 idag ända fram till söndag denna veckan. Långledigt! Underbart med tanke på att jag inte haft ledigt så många dagar i streck på ett halvår. Vart iofs ganska mkt ledigt i julas, men bara utströdda dagar.

Igår sussade jag o Mandi hemma hos Mami o company. Var mys. På dagens "att göra"-lista var det frisörbesök. Underbart var det att klippa sig. Klippte av hela 6-7 centimeter. Unnade även mig själv en hårspray och en inpackning från salongen. Båda från Matrix.


Blev stressigt med tanke på att jag slutade 14 och klipptiden var 14, men jag lyckades sluta någon minut tidigare och hann. Ikväll blir det förmodligen inte så mkt gjort (men vem vet? kanske hittar man på ngt lite senare)... Imorrn ska man till tandläkaren 8.45 på morronen =S Ush, jag hatar att gå till tandläkaren. O så tidigt när man är ledig och skulle kunna sova ut känns ju inte heller skoj. Men that's life. Nu ska jag nog gå ner o röka.

xoxo
Nicolsan

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0