> The unborn

Det är den åttonde Mars år tjugohundranio, och snön ligger vit på taken. Inte ens tomten är nog vaken... Ja, så skulle man kunna börja denna tragiska berättelse (läs blogg-inlägg).

Det är inte mer än 17 dagar kvar till min födelsedag och det snöar ute. Men som om det vore nog? Ånej, snön lägger sig ju också. Jag tröstar mig själv med "en bit" Marabou helnöt-choklad till frukost. (Tyvärr så är det lite för gott, så en bit förökar dig helt plötsligt till 2-3 rader).

Jag sitter för övrigt hemma hos mina grabbar som ligger så sött o sover. Big Brother pladdrar på i sömnen och Baybe byter ställning några gånger. Det ser väldigt varmt och skönt ut under täckena måste jag säga. Kanske skulle man ta och krypa ner också? Nej, det är ingen idé. Jag o Baybe bestämde ju oss för att gå upp vid 12 idag, så om 10 minuter riger hans mobil anyway.

I fredags gick jag upp jättetidigt trots att jag var ledig från jobbet. Klockan sju på morgonen närmare bestämt. Anledningen till det var att jag skulle till tandläkaren tidigt på morgonen. Jag skakade, hade ont i magen, var nervös och blev yr när vi paserade den långa korridoren för att till slut komma till tandläkar-mottagningen. Jag höll på att kvävas av alla grejer jag fick intryckta i munnen och en mini-tår sipprade försiktigt ner för kinden. Jag grät inte, det var bara att jag höll på att kvävas av alla manicker och mojänger. Får tacka älskling för att han följde med mig (speciellt med tanke på hur tidigt det var). Hade det inte varit för honom hade jag nog struntat i att gå dit och bara betalat straff-avgiften med ett léende. (Värt att betala för att slippa gå till tandläkaren vissa gånger, alltså).

Jag tackade iaf med att ta en fika på ett mysigt café (som öppnade förvånansvärt tidigt måste jag säga). Jag tryckte i mig nästan en hel super-mäktig semla. Mättande som bara den var det, men den var inte lika god som de jag gör på jobbet. Älskling nöjde sig med en kopp kaffe. Jag däremot hällde i mig två koppar kaffe. Sen bar det av hemåt. Vi softade lite och jag o Big Brother pallrade oss sedan in till stan.

I stan fixades det en tauerings-tid till moi. var dock lång väntan, så ska inte gadda mig förrän i slutet av April. Men det är givetvis värt väntan. Vi åt ute och Big brother införskaffade sig en ny skinnjacka. vi åkte hem och väl hemma blev vi lite godis-sugna och åkte in till Ica och införskaffade oss "gottis". Mitt gottis bestod av Marabou-helnötschokladen (som jag sitter o äter på nu), en tropisk nektar-juice och en apelsin. Vi åkte återigen hem och väl hemma togs det lugnt, spelades på datorerna och sågs på film. Jo, just det, ja; Jag och Älskling lagade stuvade makaroner med falukorv också, vilket blev mycket gott vill jag lova.

Igår (lördag) vaknade jag första gången klockan nio. Gick på toa och låg och kikade på lite Harry Potter. Tanken var att jag skulle väcka grabbarna "strax", men så somnade jag om och den planen gick i graven. Vaknade gjorde jag inte förrän vid halv två på eftermiddagen. Väckte grabbarna på en gång och vi alla var i lite smått chock-tillstånd över hur mycket klockan var. Vi körde några maskiner tvätt och bara tog det lugnt några timmar och sen åkte jag och Big Brother till Pappa och A. Där satt vi och pratade och fikade. Två koppar kaffe och två bullar senare åkte vi in till stan igen för att tanka bilen och inhandla cigg. Slutligen kom vi hem och jag och baybe såg på "The unborn" (en skräckis) som faktiskt var bra. En fras fastnade minst sagt i huvudet kan jag ju säga; "Jumbie needs to be born now"...


Tanken var att jag och Baybe skulle åka in till Göteborg idag, men vi får väl se hur det blir med den planen med tanke på att det verkar vara dags för mina små bebisar ska flytta idag med. Aja, vi får se.

Nu har klockan ringt, chokladen är slut, Baybe har somnat om igen och jag är röksugen. Med andra ord rundar jag av detta (förvånansvärt långa) blogg-inlägget här. Ha det fint.

xoxo
Nicolsan

Kommentarer
Postat av: Marion

vad är det för slags tatuering du ska göra?? och vart ska den vara pusspuss //Marion

2009-03-09 @ 14:00:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0