> Sport lunch o Fanta

Nu ligger jag o myser i sängen med laptopen. Har inte mkt mer val än att ligga här. Har korsetten på mig och värmedyna på ryggen. Har proppat i mig två värktabletter dessutom. Tror ni min ryggvärk ger sig? Nej föfan, om det ändå vore så väl =/

Njuter iaf av skön musik och äter en Cloetta Sport lunch o dricker lite Fanta. Förlåt att jag klagar så, men jag går under av smärta. Måste få hjälp, allvarligt talat. På vårdcentralen i orten jag bor vill de inte hjälpa mig, så får ringa lasarettet på tisdag då jag är ledig. Hoppas på att få en tid där. Rättare sagt; måste få en tid där. Så snart som möjligt.         
Ligger ju i släkten på båda päronens sidor med ryggsmärtor. Scolios och myalgi... Fått "diagnosen" svankrygg ngn gång av en skolsköterska i mellanstadiet då jag började klaga på ryggsmärtor. Sedan dess ingenting. Ringt runt, men på tisdag blir det fanimej allvar. Vill inte låta det gå ut över jobbet. Börjar bli riktigt ansträngande att stå upp i princip en hel jobbdag, vilket ju verkligen inte är bra.

Nu ska jag ladda upp med ny chokladbit och lägga dvd-fodral/ett skrivblock under laptopen. Blir ju så hemskt varmt, annars =)

xoxo
Nicolsan

Kommentarer
Postat av: Jenny<3

svar: tack :Dusch vad jobbigt med ryggsmärtor :/

2009-01-07 @ 00:20:45
URL: http://athena.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0