> Sjukgymnasten

Varit hemma från jobbet idag. Febern gav sig inte förrän i eftermiddags/kväll. Fortfarande förkyld som bara den, men kan iaf andas genom båda näsborrarna nu. Innan vart den högra helt igentäppt. Hostar fortfarande massa med, men känns att jag är lite på bättringsvägen ny iaf. Imorrn är det jobba som gäller!
Var hos sjukgymnasten idag tiiidigt imorse iaf. Vart ju tvungen att pallra mig dit även om jag inte mådde bra. Läkaren sa att jag har svankrygg (vilket jag redan visste) och att det var kraftig svank och alldeles för lite muskler på svankens sidor och att jag var supersmal där iom att jag avlastar de musklerna genom att svanka hela tiden. Måste börja träna musklerna där sa han också. Annars blir det värre och smärtorna sprider sig till fler ställen. Ska ju bara hinna med att träna också i mitt redan så fullspäckade schema. Hur ska jag hinna? Åh, jag vet inte. Mår ju inte bra av att stressa så mkt som jag redan gör heller. Damn, så jobbigt det ska behöva vara.

Får använda deras gym på mottagningen måndagar 13:00 samt onsdagar och torsdagar 8:00. Jag jobbar ju alla de tiderna =S Eller 8 på morgonen jobbar jag inte, men jag åker till jobbet då. Usha, det är minsann inte lätt när det är svårt...

Igår fick jag iaf uträttat samtalet till Tre, så nu fungerar min kära lilla mobil igen. Dock har jag inga pengar på den förrän jag får min lön den 27:e.

I övrigt har jag o Honey tvättat idag. Behövdes minsann. Tvättade fyra fulla maskiner. Tur att det finns två tvättmaskiner, så vi behövde inte gå ner så hemskt många ggr. Så nu har vi lite rena kläder o handdukar igen, wieoo^^

Sett lite film, druckit thé och bara tagit det lugnt o försökt friskna till i övrigt. Spelat lite Cabal online nu på kvällen o nu är det strax dags för mig att försöka sussa lite. Duschen och tandborstningen är redan avklarade =) Vad har ni gjort idag, för övrigt?

xoxo
Nicolsan

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0