> Kalas och film

Dagen har bestått av; Vaknade vid halv 10, var astrött så somnade om, drömde massa och sov en timme till. Hade varit uppe halva natten, så blev inte så hemskt mycket sömn. Men vaknade av mig själv och inte av ngt alarm (kan man ju inte ha på lördagar, går minsann inte för sig). Vid halv 11 flög jag upp och började göra iordning mig för Honeys syster, hennes kille och deras två döttrar skulle komma vid 11. Försökte få upp Big Brother o Honey, men gick inge vidare.

Vid 11-tiden var jag klar. Grabbarna vaknade efter en del om och men, vi gick ner o tog morronciggen, sen väntade. Gick upp o satte oss vid datorerna. Vid 11.45 hade L, H och barnen äntligen pallrat sig hit. Gick ner o var lite sociala och vid 12-tiden kom resten med. Fick supergod smörgåstårta. Mumma. Massa frukt på o sånt med. Kalaset var för att fira "svärfar" för att han fyllde pension i torsdags. (Dock tänker han inte gå i pension än).

Han fick en hel del kul i present, bl.a. superduper-lyxig choklad (en hel låda för 700 spänn, wooow), money, Jäger, lotter och blommor. Av mig fick han ett såntdär fint paket "Magnum after dinner"-glassar och Zoégas-kaffe. (Lite dyrare och roligare än vanligt hederligt Gevalia tyckte jag). Var en sista minuten-present, men är ju tanken som räknas och han uppskattade det.

   

Kvällen har varit chill i övrigt. Sett film o suttit vid datorn o sånt. Filmerna jag såg var andra hälften av "Vacancy 2 - The first cut", då jag redan sett första halvan. Såg häromdagen även första "Vacancy"-filmen. Kan inte påstå att jag tyckte ngn av dem vart speciellt bra dock. Att det var verklighetsbaserat gjorde ju såklart sitt. Och tjejen i 2:an var riktigt grym med.

Andra filmen jag såg var "Timber Falls". (Yees, jag är ett stort fan av skräcklisar). En blodig och psykad film, men jag kunde minsann inte slita mig. Var faktiskt helt okej även om man sett sådana som är betydligt bättre.

     

Jaa, vad ska man hitta på nu då? Kika runt lite på nätet eller spela lite Cabal, I guess. Vad hittar ni på nu, ikväll (inatt)? Glöm inte att rösta på mig (se inlägget under detta).

xoxo
Nicolsan

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0