> Cabal Online

Gomorron! Hur är det idag? Här är det minsann inge vidare alls. Kände att jag brjade bli seg och trött i kroppen redan igår. Hade ont i halsen o snorade som bara den. Det växlade mellan att jag var jättevarm, sen jättekall o frös hela dagen. Blev att ta av och ta på tröjan och täcket. Hoppades att det inte skulle bryta ut, men nu så känner jag mig ännu sämre =/ jobbigt jobbigt. Tror jag har feber. Älskling mår inte heller bra, nu har han somnat om igen. Får hoppas han mår lite bättre när ha vaknar.

Ush, jag har ju inte tid och råd att vara sjuk ju... Får se om det blir ngt bättre under dagen, annars ringer jag the Boss i eftermiddag/ikväll o säger att ngn annan får ta mina pass imorrn. Mår illa. Jobbigt. Jag vill inte vara sjukling!

Idag ska jag hem en stund. Får se om det finns ngn ledig tvättid, kanske kan slänga i en maskin tvätt. Det behövs. Men är ju söndag, så förmodligen tvättar ngn annan idag. Återstår att se.Ska nog spela lite Cabal en liten stund. Levla upp till level 145 hade suttit fint. Bara en halv level kvar =) Blev inge mer Risk Your Life (RYL)-spelande för min del. testade bara en eller två ggr, sen så sket jag i det. har lagt Silkroad på hyllan nu med. Bara Cabal Online som gäller just nu. Geek, jag vet. Men det är faktiskt as-skoj. Tänkte ta och logga in på en hardcore-channel baraför att jag är så grym ;P

xoxo
Nicolsan

Kommentarer
Postat av: J.

Söt blogg. Hur får du blommor att komma upp?

2009-01-18 @ 21:31:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0