> 2008

För att följa strömmen så får väl även jag författa ihop ett litet inlägg på vad som hände 2008. Jag levde som sambo i en fin 2:a i Skara. Jobbade extra i en kläd/sko-butik och pluggade handel på gymnasiet sista året. Tog studenten (underbart!), fortsatte jobba i kläd/sko-butiken. Gick sedan en utbildning och jobbade efter den även som croupier (Black Jack-dealer) på olika krogar och casinon. Jobbade o jobbade, men var fruktansvärt svårt att försörja två pers. Plus två katter och två marsvin... Tight, men det funkade. Festade som bara den när jag hann dessutom.

Åkte ner en vecka till Bulgarien och levde rövare (feeest) med Thilda, Julie o Lisa. Hade grymt skoj. Thilda träffade även sin nuvarande dalapojkvän därnere (grattis på er, sötisar).

Åkte sjuktaxi in till akuten mitt i natten efter Bulgarien-resan och låg där i 12 långa timmar -.- Fick tillslut åka hem efter blodprover, väntan, lungröntgen, väntan, ultraljud av hjärtat, väntan, osv. Blev bra sen tillslut iaf som tur var.

Lämnade det trygga sambolivet för att söka nya vägar. Träffade min älskade storebror som jag inte träffat på flera år. Pratade visserligen i telefon flera timmar om dagen i princip hela året. Flyttade till min etta strax utanför Borås med tissarna. Båda marsvinen gick dessvärre bort 2008. De somnade in p.g.a ålder. Saknar de små liven, men de har det bra uppe i marsvins-himlen hoppas jag.

Blev stressad (snarare mer stressad än vanligt, stressad är jag ju tyvärr alldeles förmkt) och det blev en stor förändring att gå skilda vägar samt flytta själv. Glömde av att äta ordentligt och gick ner nästan 7 kg. Absolut inte bra. Har dock blivit ändring på det nu och jag har gått upp nästan 3 kg igen. Bytte hårfärg från blondin till chokladbrunt och är mkt nöjd med resultatet. Absolut inget jag ångrar.

Träffade brorsans room-mate och bästa vän Peter. Blev kär. Är nu tillsammans sen 4 månader tillbaka. Happy happy.
Blev duktig och införskaffade mig minipiller då jag gått alldeles förlänge utan preventivmedel. Dock blivit deprimerad till och från av dessa små hormonpillerna, vilket verkligen inte är ngn höjdare. Tagit dem en hel månad nu o får la se hur länge till jag orkar med dem...

Mina ryggproblem is killing me. Sömnproblem dessutom. O överröst av jobb (nytt jobb, nu jobbar jag i en annan butik). Not a got combination, precis. Min kropp bråkar med mig, vilket drar ner på året 2008 en del. För övrigt är det bra och jag trivs great i Big Brothers och Petrusis sällskap. Underbaringarna, mina grabbar^^.

Amanda o Hanni har jag umgåtts en hel del med nu det sista med. Love you guys. 2009 blir nog ett bra år, hoppas jag. Kysste älskling vid tolvslaget o det sägs ju att den man kysser då kommer man spendera året med. Får hoppas denna myt stämmer cuz I love my man.

Ja, så som sagt har det hänt en del 2008, både bra och dåligt. Kan ju alltid jag får hjälp med my problems och att 2009 blir ett kanon-år! God fortsättning.

xoxo
Nicolsan

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0