> Kvällsmat?

Då slog klockan tio i ett och jag har precis satt i mig en tallrik med korv o mos dränkt i ketchup. Jag o Honey vart hungriga så vi gick ner och gjorde oss lite käk. Gott var det trots att jag inte haft någon vidare matlust idag. Käkade frukost på förmiddagsrasten på jobbet. En kopp kaffe o en jordgubbsmarmelad-smörgås. På lunchen sen petade jag i mig lite ris o fiskpinnar hemma hos mormor o morfar. Eftermiddagsfikat på jobbet bestod av kaffe, en clementin o en banan. Middagen då jag kom hem fick bli två apelsiner o nu åt vi ju korv o mos då (kan man kalla det kvällsmat?^^)
...Oj, då har jag ju fått i mig en del ändå. Lät ju nästan mycket. Haha, där ser man. Men jag har iaf trots det inte haft ngn vidare matlust. Fått i mig mer frukt än mat. Iaf nyttigt med frukt.

Har så sanslöst sjukt jävla skitont i ryggen att jag varken kan sitta, stå eller ligga. Åt helvete säger jag bara. Känns som jag ska gå av på mitten. Aja, tabletterna börjar väl förhoppningsvis verka snart så jag slipper detta. Är lite mindre nu än innan iaf så det är förmodligen på G.

Rensar fortfarande min hårddisk. Fått ordning på allt nu utom musiken. Sparat så mkt skit som jag aldrig skulle få för mig att lyssna på som jag likagärna kan ta bort. Men man har ju flera flera tusen låtar, så det tar ju som sagt sin lilla tid om man säger så. Har fått fix på och tagit bort alla dessa oänliga "Orensat"-mappar iaf. Skitbra, de vart ju jobbigast.
Nästa vecka är det alla hjärtans dag. Myspys med Älskling betyder det. Vad vi ska hitta på har vi dock inte kommit på än. Förslag, kanske?

Nämen nu ska jag nog återgå till musikmappar i mängder. Lyssna, deleta, döpa om osv. osv. Visst låter det kul? Nje, inte speciellt. Ha det fint!

xoxo
Nicolsan

Kommentarer
Postat av: Cissi

Haha, jamen det låter ju som en klockren kvällsamat tycker jag. Fast det är kanske lite mer nattamat då? Så nyttig du har blivit då, käkar frukt o grejjer. Vad har hänt med chokladberoendet? =P Hoppas att ryggen din blir bättre! Puss o Kram

2009-02-07 @ 14:18:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0