> Toni&Guy VS. GHD

Nu tänkte jag allt och skriva vilken plattång jag ska inskaffa! En från Toni&Guy, vilket är ett märke som säljs framför allt på hårstudios och på frisörsalonger. Såhär set den ut:
       
Fast nu i skrivande stund så ångrar jag mig nog... Läste att GHD har väldigt bra och proffessionella plattänger med. Åh, så svårt det ska vara att välja. Här är iaf den från GHD:
       
Här är länkarna till de båda:
Toni&Guy - http://eleven.se/toniguy-slimline-tourmaline-straightener-25-mm-3774.html
GHD - http://eleven.se/ghd-giftbox-ghd-iv-styler-3928.html

Vilken verkar bäst? Den jag hade med i tidigare blogg-inlägg från Vidal Sassoon (se http://nicolsan.webblogg.se/2008/april/plattang.html) finns fortfarande med bland alternativen, men känns lite svagare än de andra... Men den leder ju lätt prismässigt. MEN så är det så att jag tittat på ytterligare en till... Från GA.MA. HJälp, listan med alternativen jag är sugen på blir lång...

Här är länken till de sistnämnda:
Vidal Sassoon - http://eleven.se/vidal-sassoon-slim-ceramic-straightener-25-mm-3324.html
GA.MA - http://eleven.se/gama-cp1-ceramic-plattang-2994.html

Snälla, hjälp mig!? Vilket dilemma... Tänk så jobbigt det har blivit sen min lilla åplattång gick sönder =P Haha. Det TROTS att jag inte ens är ngn så hemskt flitig användare av plattång. Men nu vill jag verkligen ha hjälp. Vet ni inget om dem så så gå in på länkarna och gämför dem. Snälla, hjälp! Tacksam som bara den för svar.

xoxo
Nicolsan

Kommentarer
Postat av: Anonym

Ja körkort lär vara en skön frihet att ha men mitt är nära :) Hoppas du haft en fin dag !

2008-04-28 @ 20:59:17
URL: http://veroniiqua.blogg.se
Postat av: Evelyn

Jag skulle kört med GHD Nicole .. Jag fick iofs en plattång nu när jag fyllde så kommer jag köra på den tills den sjunger sina sista toner hihi.

2008-04-28 @ 22:27:57
URL: http://missevelyn.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0