> Utmanad

Blev utmanad av Madde för ungefär en timme sedan. Utmaningen går ut på att berätta 8 sanningar/vanor/ovanor om sig själv och sedan utmana 8 personer i slutet av inlägget. Skriv ett meddelande i de 8 personernas bloggar, så att de vet om utmaningen.
Jag...

- Ääälskar nya skor (Vem har sagt att man inte kan köpa lycka?)...

- Är beroende av min bil...

- Hatar att diska (Är inte det ngt av det absoult tråkigaste som finns? Hmm, jo)...

- Har besegrat mitt shoppingberoende (Fast älskar fortfarande att shoppa, såklart)...

- Har fortfarande inte växt ifrån kiss- och bajshumor^^...

- Vill gifta mig ngn gång i livet...

- Älskar sol och värme...

- Borde gå och lägga mig nu...


Jag utmanar härmed:

1. Amanda
2. Monkey
3. Paulina
4. Robin
5. Mathilda
6. Jimmy
7. Camilla
8. Felix


xoxo
Nicolsan


> 1 månad kvar

Idag är det den 25:e, vilket betyder att det är 1 månad kvar tills lilla jag blir stor =P Haha. Funkar ju att uttrycka det så med. Jag fyller iaf 20 om exakt en månad^^ Niiice tycker vi om det. Var Mandi-Pandi som SMSade och påminde om det. Sötan herself. Jag hade förmodligen inte tänkt på det själv ens om det inte vaore för henne.

O nu när vi ändå snackar datum så jag jag berätta att när jag stod och kikade i almanackan på jobbet så kom jag fram till att det finns ju bara 28 dagar denna månaden. Booring. Det betyder ju att min o älsklingens halvårs-dag försvinner. Tråkigt, men men. Den 30:e är ju vårat datum. Vi får helt enkelt hoppa över denna månaden o räkna nästa 30:e (Mars) som ett halvår. Haha, nää, så dum är jag väl inte riktigt. Vi får väl hoppa denna o mysa på 7 månaders-dagen (30 Mars) istället ellerngt =P Jävla februari^^

Nu ligger Älskling här o sussar bredvid mig. Han somnade skitfort. Vart tydligen jättetrött. Aja, lika bra att han somnade tidigt för han ska ju upp tidigt imorrn bitti o åka med mig till tandläkaren.

Jag blir tydligen överröst av jobb denna veckan. Fick ju hoppa in och jobba extra i tisdags 5 timmar. Som om det vore nog? Ååhnej, på lördag ska jag med jobba extra. 6 timmar till. Blir över 40 timmar jobb denna veckan med andra ord. Well well, man får väl se det från den ljusa sidan: Money money!

Imorrn ska jag hem till Mami o company o sussa där. Hörde ett litet rykte om att Mandi skulle sova hos dem imorrn med och blev mycket lycklig vill jag lova =) Nicole <3 Amanda.

xoxo
Nicolsan

> Bilder

Tänkte visa lite mer bilder. Enjoy!



Min pärla, min Toyota Yaris. Riktigt High-tec inuti med digital fartmätare osv. Alldeles alldeles egen och införskaffad själv. (Går ju lite framåt i livet iaf^^)



Världens bästa älskling. Min "Petrus" aka. Hetbollen. Gorgeous till maxx enligt mitt tycke. Yes, klättrare (heter det så?) är han ju med. That muskelberg is all mine ;P Hooot.



Min storebror! Världens bästa, dessutom. Nog för att vi inte är speciellt lika på utséendet, men på personligheten är det skrämmande hur lika vi är (jag sover dock inte i så konstiga ställningar som han gör, hahaha).



Min Amäändah. Sötnos till maxx, right? Hell yeah. Bästis, jag saknar dig! (Hon gör sig dessutom fantastiskt vacker som kanin, tycker ni inte?).


Oj, tiden bara flyger iväg. Spelade inget Cabal. Får göra det imorrn istället. Nu måste jag verkligen sussa så jag orkar jobba i 10 långa timmar imorgon. Natti natti!

xoxo
Nicolsan

> Saknar gamla jobbet

Jag saknar faktskt mitt gamla jobb lite. Kikade på mobil-bilderna och såg hur enorm glamfaktorn är. Jag är ju glamqueen egentligen. Innerst inne... Vill ju fortfarande att det ska synas. Här, se bilderna:

     
Gamla jobbet i klädbutiken vs. nya jobbet i matbutiken

Stor skillnad. För stor. Förstår ni att jag saknar det?... Jag vill vara jag. Fullt ut.

xoxo
Nicolsan

> Jag som brunett

Förlåt att jag inte lagt upp bilder än, men nu har jag ju (som ni såg i förra inlägget) fått lite ordning på mobilen. Fick låna grabbarnas sladd, så kunde lägga in bilder. Här har ni alltså en bild (visserligen med kass kvalitet) på mig som brunett:



   ...skillnaden...  
Blondie vs Brownie

Vad tycker ni? =P Jag är helnöjd. Får tacka Mandi-pandi som hjälpte mig o färga håret. På tal om håret så måste jag verkligen klippa mig snart. Damn så det växer. Blir att fixa klipptid när jag fått min lön (yeey, pengar på fredag!)

xoxo
Nicolsan

> 5 miljoner semlor

Visste ni att Sveriges befolkning äter fem miljoner semlor idag baraför att det är "fettisdagen"? Inte illa pinkat, right? Haha. På jobbet har jag bakat semlor i en månad nu. Värsta eliten är jag minsann^^ Blivit riktigt grym på att göra väldigt fina semlor snabbt nu kan man ju säga. Har dock inte ätit ngn förrän idag då jag åt en. Riktigt god var den.


Min semla (dålig bildkvalitet, tagen med mobilen)

Fick för övrigt hoppa in och jobba för A idag. Jobb hela veckan, minsann. Ush, en vacker dag kommer jag säkert jobba sönder mig... Imorrn är det 10-timmarsdag som gäller, på torsdag ska jag till tandläkaren på morgonen innan jobbet, sen jobba dagen ut. Ush, vill verkligen inte till tandläkaren. Gått o vart nervös för den skitlänge nu =/ Älskling ska iaf följa med mig. Annars skulle jag nog inte vågat gå dit över huvud taget. Andra gånger jag gått dit själv har jag typ gått innanför dörren och gått ut och åkt hem igen. Fått straff-avgifter på några hundra för att jag inte kommer, men tyckt att det är värt avgifterna för att slippa gå dit. Inte bra. Förra ggn följde storebror med mig. Var meningen han skulle följt med på torsdag också, men han kunde inte. Tur att min Honey ställer upp.

Varit o kikat på en lägenhet i stan idag. Var pytteliten, så jag vet inte rikgit... Vi får väl se. Man vill ju kunna bo där också. Dock vill jag ju inte bo själv... Det är inte lätt när det är svårt, som jag brukar säga.

Nu ska jag nog lira lite Cabal Online, sen försöka sova.

xoxo
Nicolsan

> Kär i Samsung

Igår vaknade jag o grabbarna vid 2-tiden. Haha, lyckat! (2 på dagen, alltså). Big Brother hade somnat betydligt tidigare än oss så han fick minsann mååånga timmars sömn. Jag o Älskling däremot somnade väl vid halv 6 på morronen ellerngt. Denna natten var vi faktiskt duktiga o la oss en halvtimme tidigare än så(!) Ooo, haha. Typ vid 5 imorse gick vi o la oss. Blev betydligt mindre sömn inatt (imorse) än igår. Vi vaknade vid 11-tiden av att Marcus ringde. Han hade för övrigt beställt hem nya datordelar till sin dator.

Igår var även jag o Big Brother hemma hos mig en stund. Sen åkte vi till ICA Maxi o handlade lite snacks för kvällen. Jag hade kommit på den fiffiga idén att vi skulle dippa grönsaker. Därför inhandlades det morötter, en enorm röd paprika, holiday-dip, tortilla-dip, gräddfil, tacosalsa-dip, lite chips, Coca Cola och juice. Blev mumma! (Okej, kan erkänna att jag syndade o köpte en Marabou mjölkchoklad med, mmm). Kände ju sig liiite nyttigare än vanligt iaf med alla grönsakerna.

Vi såg film igår, lite movienight. O så var vi ute o gick i all snön. Kallt, men mysigt. Idag är vi duktiga och tvättar. Tänkta ta o gå ner med all disken sen med. Man ska ju bara få tummen ur röven. Hällt i oss varsinn kopp kaffe och nu börjar vi allt bli lite småhungriga. Jag åt den sista biten choklad till frulle, sen inte fått i mig ngt mer än den, kaffet o lite nikotin.

Lyssnar på musik o spelar Cabal nu. Jag har gjort en ny gubbe (tjej egentligen för att vara exakt) som jag håller på o levlar upp. Måste bara införskaffa mig lite bättre armor. Ska nog ta en liten tripp hem idag med, tror jag. Hämta TV-kontrollen o så...


...Vi körde ju hit min 40-tums LCD-TV i tisdags (ursäkta den dåliga bilden, tagen med mobilen för över ett år sen). Jag vågar inte ha den hemma med det folket som bor där. Vem vet när de slår in dörren o går in o haffar den? Hmm, vill inte chansa. När jag o Big Brother åkte o hämtade den hemma hos mig så växte allt mina känslor för den, haha. Jag är lite småkär i min lilla (STORA) älskling Samsung. Har nog aldrig i hela mitt liv kört bilden så sakta o försiktigt. Överdrev nästan^^ Men den klarade sig utan en skråma baraför att jag kör så bra. Duktiga jag.

Nu ska vi nog göra lite mer kaffe o kanske ngt litet att äta. Ha det finast.

xoxo
Nicolsan

> Birthday och pulka

Idag är det Mamis birthday =) Grattis grattis! Grattis på dig med, Millan som fyller 20 idag.

Jag sov hos mina honeyboys inatt. Var jooobbigt o gå upp när de små aporna fick ligga kvar och sova kan jag ju påpeka. Min Petrusis låg med två täcken på sig helt invirad. Såg sjukt skönt ut! Jag jobbade iaf hela dagen, sen åkte jag till Mami o company. Åt lite mat, tårta och umgicks med folket. Av mig fick Mami en film och en kokbok med italienska recept.

Sen åkte jag hem till mina grabbar (är här nu). Vi kom in för ca en halvtimme sen. Varit ute vid skolan och åkt pulka o grejjer. Vi har utförsäljning av stjärtlappar på jobbet, så jag köpte med 3 sådana som jag tänkte vi skulle leka med i helgen. As-skoj var det! Man kände sig som ett litet barn igen, typ. Mössa och vantar på, sen så bar det av ner i backarna (som för övrigt barnen förmodligen hade hällt vatten i för det var massa is). Jag o Big Brother var as-blöta när vi kom in. Älskling kunde inte åka för han har ngn konstig form av nackspärr. Stackars liten, det är inte lätt när det är svårt. Får hoppas det gått över tills imorrn så han kna vara med och åka då.

Vad har ni andra gjort idag? Haft lika roligt som jag har, måntro?

xoxo
Nicolsan

> Lägenheten uppsagd

Nu är min lägenhet uppsagd. Gjorde det igår, så inom 3 månader (uppsägningstiden) kommer jag flytta. Nice nice. Komma ifrån den lilla äckliga pundarhålan.

Hemma hos Mami o company nu efter en heldag på jobbet. Tvättat en maskin tvätt, ätit lite rostade mackor, blivit påhoppad av minisyster som hade så mkt att säga och berätta att hon inte visste vart hon skulle börja. Nu visar hon mig massa (kass) musik, haha!

Jag ska ta o ringa min Babe, röka lite o sen duscha, hade jag tänkt. Vad händer i era liv? Ngt skoj, måntro? Hoppas allt är fint iaf.

xoxo
Nicolsan

> Måste flytta

Ush... Jag måste verkligen flytta. Tänkt på det ett tag nu, men fått en "kick i arslet" inatt kan man väl säga. Vart ett jävla liv i trappuppgången. Dörrar och dörrkarmar slogs sönder, det kastades saker, brevlådor slogs sönder, det skreks, gapades och bråkades. Fy fan =/ ...Vilka jävla stolpskott det finns. Honey gick ner för att kolla vad fan som försiggick och frågade vad det vart för ett jävla liv de förde. Han som bor i lägenheten under min (den bråkige) bröstade upp sig o försökte se så jävla tuff ut, men vågade då fan inte gå på Baybe.

Efter ca 2 timmar tröttnade vi på deras bråk så vi åkte hem till baybe (klockan halv 1 på natten, lyckat!). Gött som fan att komma därifrån kan man ju säga.

I övrigt vart vår dejt jättemysig. Åt ute på en fin restaurang. Det vart ju när vi kom hem yill mig som mysfaktorn totaldog. Fy fan, de förstörde våran barnfria alone-time. Helvete. Om vi hade bott i USA hade jag fan stämt dem, haha! Förstörd Valentines-day. Inte bra.

kollat lite lägenheter på nätet nu. Ska ringa min hyresvärd imorgon. Ush säger jag bara! Jävla människor det finns... Vaktis (som bor i en av lägenheterna i samma hus som jag) vågar ju tydligen inte säga till bråkstaken. Låser in sig i sin lägehet och låtsas att han inte finns. Mes säger jag bara. Går ju tydligen rykten om att han läser folks post, snor post och går in i folks lägenheter med. Det sistnämnda vet jag är sant för han har vart inne i min lägenhet utan lov. Jävla as. En tjej sa även att hon och hennes (dåvarande) pojkvän som bodde där hade fått besök klockan 9 på morgonen av vaktis som var as-packad =S. Ursäkta men jag har en dålig känsla, är arg, rädd att få oväntat besök i lägenheten (där mina små bebis-tissar just nu befinner sig =/ Fan...) och vill bara flytta nu med en gång. Vill att det ska bli morgon så jag kan ringa hyresvärden.

Vad fan ska jag göra?
Så har jag väl dessa jävla "3 månaders uppsägningstid" på lägenheten med. My life is'nt perfect... Believe me.

xoxo
Nicolsan

> Cissianen 20 år!

Vet ni vad? Idag fyller Cissianen 20 år! Grattis gumman. Nu ska jag o älskling på dejt, alla hjärtans dag till ära. Ha det kanoners kanoner ikväll!

xoxo
Nicolsan


> LA ink

För att berätta vad tidigare inlägget; "Excited" handlade om så var det jag som var o kikade på ny bostad, men det bidde inget med den anyway. Valde bort den. Så är inte speciellt excited längre. Well well, sånt är livet. jag kikar vidare...

Nu ligger jag o lyssnar på musik hemma hos Honey och Big Brother. Ska strax se på LA ink hade jag tänkt. Det börjar på Discovery Channel om 5 minuter. Blir lugn o softisch kväll idag.

Imorrn är det andra bullar som gäller. Fina kläder och skor är framtagna för morgondagen till och med =) Ska på dejt med Älsklingen. Det är ju trots allt alla hjärtans dag imorgon.

Och idag är det fredagen den 13:e sa Big Brother. Hade jag inte en aning om =P Haha.

Jobbat hela dagen idag. Stressigt stressigt. Alla handlar ju på fredagar! Gosh. Njöt iaf som bara den på lunchen. Tog en liten promenix i solen. Jobbade över ca 20 minuter idag dessutom. Skyndade iväg till affären och "storhandlade". (Vanliga människor skulle nog inte kalla det att storhandla, men jag äter inte så mkt så för mig vart det mkt^^). Åkte därifrån i godan ro (trodde jag iaf), men påväg hem kom jag på att jag glömt köpa snus till grabbarna härhemma så fick vända tbx igen. Åkte sedan och tankade o därefter hem. Var hemma o grejade lite, sen bar det av hem till Bad-Boysen.

Nu börjar det!
Ha det fint.

xoxo
Nicolsan


> Excited

Nu är jag lite excited. Ska bli skoj idag. Riktigt förväntansfull är jag faktiskt. Kan bli en big change för mig på flera sätt. Om jag har tur och är rätt person, vill säga (vilket jag hoppas). Har isådana fall mycket framför mig, men mår förhoppningsvis något bättre. Hemlis vad det handlar om änsålänge, men innan fredag ska jag förhoppningsvis veta.

Vaknade av att Mami ringde o frågade om jag ville hänga på till badhuset. Orkade dock inte, behövde sova mer i- och med att jag inte somnade förrän ca halv 6 imorse. Kunde dessvärre inte somna om sen. Skrev ett mail och råkade väcka Älskling av mitt knappande på tagentbordet. Gick ner och rökte och gjorde lite kaffe. Mumma.

Ska snart hoppa in i duschen och göra oss klara för dagens "äventyr". Jag vill, jag vill, jag vill. Änsålänge iaf.

Haha, älskling är knäpp. Han är då fan en jävel på att få mig att skratta. Detsamma gäller Big Brother. Vad vore livet utan dem?^^

Vad ska ni hitta på idag då? (Vafan, man ser inte vart man är i texten =S Finns ingen markör. Eller så är den vit. Jobbigt jobbigt. Dagens I-lands problem?^^ ...Oj, nu kom den tillbaka igen. Dagens "I-lands problem" är inget problem längre).

xoxo
Nicolsan

 

> Slot - 2 Voiny

Iiih, jag får ryyysningar. Sheat. Sjukt skön låt. Rysk rock. Slot heter bandet (dock heter de väl inte så på ryska). Låten heter 2 Wars på engelska, men detta är alltså; Slot - 2 Voiny:


I liiike. Btw så borde jag sova...

xoxo
Nicolsan

> Sommaaaar!

Jag vill ha sommaaaar! Nu på en gång helst. Sitter o lyssnar på musik. Rensar hårddisken as usual. Kommit superlångt nu iaf. Det går ju i bokstavsordning o jag är nere på "T". Vilket betyder bl.a. Tiger Army! Lyssnar på dem med Pain nu. Bästa låten som finns? Lätt en av de bästa iaf. Man blir så glad trots att texten inte är glad. Tänker på i somras då jag hade den låten på hög volym i bilen och åkte med solbrillz o nervevad ruta från gamla hemstaden och hit i solskenet i min gamla bil. Saknar solen och värmen massa! Den gamla bilen saknar jag dock inte =P Haha. Den skrothögen har gjort sitt enligt mitt tycke. Min nya bil är waaay much better.
           
Igår tvättade vi hela dagen och jag var hemma en stund. Städade, diskade o lite annat stuff. Lite duktig måste man ju vara. Vad har ni gjort i helgen? Sommar nu, tack!

xoxo
Nicolsan

> Joshua Radin

Sitter o rensar hårddiskens musik nu igen. My god, den tar ju aldrig slut! Haha. Man samlar ju på sig alldeles förmkt. Deletat massa skit, flera gig faktiskt. Men ibland får man en liten glädjekick då man hittar ngt riktigt bra man inte hört på dööölänge. Nu hittade jag en Joshua Radin-mapp och i den låg denna underbara låt. Varsågoda; Joshua Radin - Do you wanna:


Sjukt skön, right? Fanns dessvärre ingen video till, men det blir till att bara lyssna.

xoxo
Nicolsan

> Kvällsmat?

Då slog klockan tio i ett och jag har precis satt i mig en tallrik med korv o mos dränkt i ketchup. Jag o Honey vart hungriga så vi gick ner och gjorde oss lite käk. Gott var det trots att jag inte haft någon vidare matlust idag. Käkade frukost på förmiddagsrasten på jobbet. En kopp kaffe o en jordgubbsmarmelad-smörgås. På lunchen sen petade jag i mig lite ris o fiskpinnar hemma hos mormor o morfar. Eftermiddagsfikat på jobbet bestod av kaffe, en clementin o en banan. Middagen då jag kom hem fick bli två apelsiner o nu åt vi ju korv o mos då (kan man kalla det kvällsmat?^^)
...Oj, då har jag ju fått i mig en del ändå. Lät ju nästan mycket. Haha, där ser man. Men jag har iaf trots det inte haft ngn vidare matlust. Fått i mig mer frukt än mat. Iaf nyttigt med frukt.

Har så sanslöst sjukt jävla skitont i ryggen att jag varken kan sitta, stå eller ligga. Åt helvete säger jag bara. Känns som jag ska gå av på mitten. Aja, tabletterna börjar väl förhoppningsvis verka snart så jag slipper detta. Är lite mindre nu än innan iaf så det är förmodligen på G.

Rensar fortfarande min hårddisk. Fått ordning på allt nu utom musiken. Sparat så mkt skit som jag aldrig skulle få för mig att lyssna på som jag likagärna kan ta bort. Men man har ju flera flera tusen låtar, så det tar ju som sagt sin lilla tid om man säger så. Har fått fix på och tagit bort alla dessa oänliga "Orensat"-mappar iaf. Skitbra, de vart ju jobbigast.
Nästa vecka är det alla hjärtans dag. Myspys med Älskling betyder det. Vad vi ska hitta på har vi dock inte kommit på än. Förslag, kanske?

Nämen nu ska jag nog återgå till musikmappar i mängder. Lyssna, deleta, döpa om osv. osv. Visst låter det kul? Nje, inte speciellt. Ha det fint!

xoxo
Nicolsan

> The Grudge 3

I förrgår natt så såg jag o Älskling på The Grudge 3. Precis när vi skulle starta filmen så hör vi alla tre ngn som gormar o har sig utanför (vi hade fönstret öppet). Utanför går en snubbe som är antingen påtänd eller packad som bara den. Vi lät honom gå där o gapa. Gick ner o tog en cigg och såg sen filmen. Den var helt okej tyckte jag, men Baybe blev ganska besviken.


Igår sussade jag över hos mammsen o company. Jobbat o slitit som ett djur måndag, onsdag och idag. Så blir det även imorrn. Fredag fredag = stressigt stressigt. Jag stressar snart sönder mig. Är stressad t.o.m när jag inte behöver vara det. Allt ska gå så fort det bara går. Hopplöst. Får allt ta o skärpa mig.

Nu sitter jag hemma hos Honey o Big Brother o lyssnar på låten (repeat) i blogg-inlägget före detta. Uuunderbar! Nu ska jag nog ta o spela lite Cabal Online tror jag allt. Vad har ni hittat på i veckan?

xoxo
Nicolsan

> Joseph Arthur

Vill ni veta vilken vääärldens skönaste låt är? Vill ni? Vill ni? Vill ni? Alla: "Jaaa, säg säg säg!". Jo, det är ju såhär att jag gått o blivit världens Scrubs-nörd (Älsklings fel) och de råkar ju spela en förbannat massa bra låtar i den serien. Den bästa är hur lätt somhelst; Joseph Arthur - In the sun. Videon är med JD och Elliot från Scrubs (ofcourse). Varsågoda:


Visst är den bara så bäääst? Man får rysningar längs med hela ryggraden och kan bara inte sluta lyssna. Reapeat dag efter dag efter dag, men det går minsann inte att spela sönder den. Impossible. Tur är väl det för den är så sjukt skön. I love. Högsta poäng!

xoxo
Nicolsan

> Hell is for heroes

Bjuder på en feeetskön låt idag med. Vart ju ett tag sen (sorry!). Hoppas ni (precis som jag) gillar denna. Varsågoda; Hell is for heroes - You drove me to it:

 

You like? Jag vet, jag har grymt bra smak ;P

xoxo
Nicolsan

 


> Skön dag igen

Hmm... Jaa... Kan ju säga att det var betydligt fler som hade kikat in i bloggen än Amanda (som var den enda som skrev att hon läser då jag frågade)... Jaojao, that's life. Kanske får jag aldrig veta? Förmodligen vågar jag inte skriva ut my lifestory heller dådå. Well well, inte mkt mer jag kan göra än att hålla tyst.

Har varit en riktigt skön dag idag med (2 dagar i rad, weei!). Beror förmodligen mycket på att solen sken och barnen var här =) Så sjukt mysiga de är. M kom o kramade mig på en gång "Nicooole, heeej" fick man o en riktig björnkram. Blev en del klängande, busande, pussande o kramande. Myspys. Love them. Jag o Baybe lagade spaghetti och köttfärssås till hela kompaniet, vilket blev väldigt gott. M pladdrade på superfort. Han hade så mkt att säga o berätta och han ville ju så hemskt gärna få fram allt på en och samma gång. Så sötig. C ville rida ryggen fram o tillbaka mellan sovrummet o storarummet hur många ggr somhelst. Det tar på krafterna, men är värt det hur lätt som helst! Sen så körde jag o Älskling hem de till sin mamma vid 18-tiden. Stannade även till på Ica och inhandlade lite Red Bull och Piggelin-glassar. Mumma.

Hemma sen drack vi kaffe o jag åt en bit kladdkaka. Gott gott. Nu ligger jag o städar lite på den externa hårddisken samt lyssnar på musik. Har kladdat in både brorsans och Älsklings nya tatueringar i salva alldeles nyss med. Var ute en stund o fy faaasen så kallt det var. Ush! Våren är mer än välkommen. Nu ska jag fortsätta rensa på hårddisken. Jäkla evighetsgöra med tanke på hur mkt skräp jag lyckats samla på mig. Vad gör ni ikväll/gjort idag, då?

xoxo
Nicolsan


> Vilka läser?

Blev en mycket mysig dag idag =) Blev bjudna på smörgåstårta, kaffe och kladdkaka med vaniljglass hemma hos Pappsen o company. mycket gottit vill jag lova. Pratade, busade, såg lite på TV, var ute lite o hade det allmänt mys. Älskling fixade även deras dator (proffset himself). Vid 20-tiden åkte dock jag och Honey in till stan. Big Brother stannade kvar ännu en natt. Jag o Baybe köpte kina-mat på Peking (Gott!) och en 2 liters Coca Cola. Åt framför TVn där även tissemissen My ville vara med. Det är ju inte bara vi som älskar kina-mat, utan även Lilla My. Ja, så det har alltså vart en bra dag.

Ja, en bra dag. För omväxlings skull... Det är väl kanske ingen direkt nyhet att jag inte mår "peeerfect", kanske? Hade gärna skrivit ut en hel del, men vet ju inte direkt vilka som läser. Så... Vilka läser, egentligen?

xoxo
Nicolsan

RSS 2.0