> Blir du 100 år?

Jag fick en test av Zander: "Blir du 100 år?". Här ser ni mitt resultat:

image301

Vart väl inte bästa bildkvaliteten precis, men det syns förhoppningsvis vad det ska stå i alla fall. Jag blev iaf 93 år, det var inte dålgt =P Haha. Vet inte om jag vill bli så gammal, men hur bra den stämmer vet man ju inte heller^^ Så... Hur gammal blir du? Testen gör du på http://www.dugamladufria.com/medicin/agetest2.html.

xoxo
Nicolsan

> Lil' Wayne - Lollipop

Visste ni... Att Madde har bästa musiksmaken? I princip all musik hon gillar låter underbart i mina öron med =) Aa, så nu vet ni det om ni inte visste innan ;P Nu senast tipsade hon mig om den här låten: Lil' Wayne feat. Static Major - Lollipop:


Så det är alltså den låten som spelas mest i mina högtalare nuförtiden. Erkänn att hon har grymt bra musiksmak? Hon är minsann min Honey Bunny, den tjejen =)

xoxo
Nicolsan

> Råttatouille

Jag veeet att jag är kass som inte uppdaterade. Kom upp massa annat, så blev inte av. Men jag ska minsann skärpa mig! Igårkväll när jag skulle sova (eller aa, natt snarare) så pratade O-J i sömnen =P Haha, as-läskigt. Han vart tydligen arg på ngn i sömnen. "Jag ska hålla fast dig och strypa dig" sa han med en mumlande arg ton i rösten. Haha, han är knäpp, min Honey.

Jag tvättade iaf i förmiddags, sen fick jag dammsugit hela lägenheten och plockade upp och plockade in disken med. Duktig jag är =) Älskling kom hem vid halv 4-tiden och han behövde åka till Jula och inhandla lite stuff. Slutade med att vi käkade kinamat ute och inte var hemma förrän vid 7-tiden. På Restaurang Da Vinci, förresten, där vi åt, så satt det ett gäng som hade satt ihop långbord o så. O de sjöng så hela restaurangen hörde, haha! Tänk er melodin till "Happy Birthday". Texten går såhär:
"En banan i en frys
En banan i en fryys
En banan i en frysbox
En banan i en FRYYYYS"
Lite skoj, tyckte jag allt. fattade inte riktigt, men skoj var det.

När vi kom hem så satte vi minsann igång med sovrummet. Använde den nyinskaffade lasergrejen så man skulle få raka linjer på väggarna... Som inte blev så raka ändå när jag gjorde dem. Slutade med att jag ritade hav över halva väggen, och för att förtydliga att det var hav ritade jag båtar med, haha! Fucked, I know, men det var kul iaf. En hel del skratt. Sen kom Felix o Lollan. Satte på "Råttatouille" på DVDn vid halv 11 ngngång, och här sitter jag nu, haha. Alla de andra somnade.

Filmen var ju iaf superbra! Sååå söööt. Jag vill ha en egen liten sån söt råtta. Gulligaste filmen jag sett på länge. Den rekommenderar jag definitivt! Se den om ni inte redan gjort det. Eller kanske redan har sett den? Isf, se den igen! =)

image300
(Bilden lånad från CDON.com, men filmen hyrd på LOVEFiLM.se)

Nää, om man skulle ta och väcka de andra kanske... Nä, Lollan behövde jag inte väcka =) Hon vaknade nu ändå. O-J har jag väckt 3 ggr, men han bara somnar om. Han ropade på Felix o Lollan att de skulle vakna innan, och så somnar han själv =P Nää, nu ska jag väcka min pojke iaf, så får Lollan väcka sin. Natti!

xoxo
Nicolsan

> Tvättning på G

Gomorron gomorron! Nu är jag vaken och det är strax tvättning på G här. Ska springa ner till tvättstugan om 5 minuter hade jag tänkt. Vinterjackorna som ska in i maskinerna först. Det tar ju sån jäkla tid för dem att torka. Nu har man iaf tennisbollar, som tur är. Dun/fiber-jackor ska ju tvättas med sådana. Vore ju inte så skoj om all stoppning hamnade längst ner ellerngt =P haha. Nämen Mami i Syster-ystrarna hade ju vart på Ge-Kås, så de hade köpt med till oss. Tack tack.

Nää, time to go! Uppdaterar snart igen.

xoxo
Nicolsan

> Sovdags?

Hmm, jaa, klockan är kvart över två på natten, men tror ni nattugglan Nicole sover? Nähedå. Haha. Nää, det är faktiskt sovdags för mig nu, jag ska inte sitta här och spela "Patiensduellen" över msn med David, utan sova. Jaa, det är just vad jag ska. Eller borde, iaf. Nu kom Snöboll o förökte få med mig till sängen t.o.m. Hehe, vad är detta? Bebis som säger till Mamma att det är sovdags =P Så sötigt.

Nää, nu måste jag leta upp mobilen så jag kan sätta den på alarm. Dels så Oscar kommer upp till jobbet, men också för att jag har tvättid imorrn kl. 10-13. Natti!

xoxo
Nicolsan

> Födelsedagspresenterna

Nu har jag fotat alla födelsedagspresenterna med:

image293
Fått av Monica:
*1 flaska Dooleys med presentförpackning "ros", samt ett fint kort (kom tyvärr ej med på bild).
Fått av Felix&Louise:
*1 ask med Toffifee.
*1 DVD-film: "Bangkok Hilton" med Nicole Kidman.
*1 presentkort på Coop på 150kr.
Fått av Erika:
*Leopardofflor, samt ett sött Miranda-kort.
Fått av Älskling:
*Tubtop/klänning, gul med sidenbandsrosett.
*Halsband från Gemini.
*1 Röd ros (ej vasen).


image294
           
Fått av Mami&Niclas:
*Parfymen Midnight Fantasy by Britney Spears.
*Sängkläder, vita med svart blom-mönster.
*Toalettrulle med tryck av 500-kronorssedlar "För Skitrika", haha.
*Presentkort på islandshästridning i 1,5 timme för 2 personer.
Fått av Elvira:
*Enorm Chokladask "Carls praliner" på 840 gram.
Fått av Paulina:
*2 hjärtan med röda pärlor i från "Sia", köpt på Magitta i Kinna.
Fått av Mormor&Morfar:
*1 kort och 300 kronor.

Tack allihopa för allting =) Ni är bäst! Jag blev jätteglad, och fick en mycket lyckad födelsedag vill jag lova. Tack för att ni finns.

xoxo
Nicolsan

> Shoppingen i onsdags

Här kommer äntligen bilderna från shoppingen i onsdags!

image291

image292

*Solbrillz - Brunt glas med guldbågar. Märke: "D" by Wannabes eyewear collection (UV 400 protection).
*Rosa top - Med rosa sidenband i midjan. Märke: SOHO London-Milan-New York.
*Vit/Svart-randig singoalla-top, 239 kr.
*Vit/Turquoise-rutigt linne med inbyggd T-shirt. Märke: Graffic.

Allt inköpt på SOHO Westone i Skara. Härligt med lite vårnytt i garderoben måste jag säga. Härligt när solen börjar steka litegrann och det är ljust ute. Då får man vårkänslor minsann. Så... Vad tycktes om mina inköp? Tänk er solbrillornas härliga nyanser av guld och brunt ihop med mitt blonda hår. Visst låter det hett? Jag är fett nöjd iaf =) Och det är väl huvudsaken. Kommentarer är alltid kul.

xoxo
Nicolsan

> Besök

Vi har besök härhemma =) Mami, Ellis o "Palle Kuling" har varit här hela dagen. Men nu är Felix o Tina här med =) Fikar o så. Innan var vi i Lidköping, hos "Älvan". Har fått hem min säng som jag hade när jag bodde hemma med. Najs najs. Har fått presenter med =) Weeii. Kommer bilder sen ;P Jag looovar!

Nää, om man skulle ta o va lite social nu då, kanske.

xoxo
Nicolsan

> Läggdags för mig

Mm, nu är det så att jag är skittrött, vilket innebär att nu är det läggdags för lilla mig. Så förlåt att inte bilderna kom upp idag, men imorrn så ska jag allt lägga upp dem! Natti natti.

xoxo
Nicolsan

> Five across the Eyes

Nu har vi (jag, O-J, Felix o Lollan) sett en film vid namn "Five across the Eyes" Det är, helt seriöst, den äckligaste jävla B-filmen jag har sett i hela mitt liv. Kvalitet i stil med "Blairwitch project", men fy fan i helvete så vidrigt äcklig, läskig, scary... USH! Gillar du riktigt äckliga skräckfilmen och inte sett denna? SE DEN! Det vänder sig i magen på en, men aa... Vet inte riktigt vad man ska skriva. Jag kommer varken våga köra bil, gå ut i mörker eller sova längre. Haha, lyckat!
image289
Dags att se den, nu? Ska du kunna sova inatt? Vågar du någonsin gå ut i mörker igen? Blir det någon mer "genväg"? Eller vågar du rent av köra bil i mörker någon mer gång? We'll see...

xoxo
Nicolsan

> 2 Sprutor och shopping

Idag har jag tagit de hemska sprutorna. Usha. En i högerarmen (Polio) och en i vänsterarmen (Twinrix, den första av 3). Polion gjorde ont, men gick över på en gång. Twinrixen däremot har jag fortfarande ont av =S Vafan, tog dom typ halv 3... Måste ha träffat en muskel ellerngt, för när jag spänner armen gör det jätteont =S Inte bra. Men vad gör man inte för att åka till Bulgarien med Thilda, Julie o Lisa? =P Jamena It's worth it!

Innan jag drog till vårdcentralen så körde jag O-J till jobbet (han hade haft lunch). Sen skulle jag bara in till stan, till Apoteket och lämna in förgamla läkemedel. Köpte med mig Ipren med. Tänkte att jag kan ju kika lite i stan (jamena när jag ändå var där), så jag gick in på SOHO. Massa vårnytt =) Man ville bara ha allt =P Hehe. Blev kär i ett par urhärliga solbrillz. Bruna med guldbågar var det, passar exellente med mitt blonda hårsvall! Så dem köpte jag, och så shoppade jag en singoalla-top som var svart/vit-randig med en minirosett vid halsen, en t-shirt/ihopbyggt med brottarlinne som var vit/turquoise-rutig och en rosa top med sidenband i midjan =) Så nöjd! Och allt på SOHO med. Hann inte dra ngnmer stans innan jag skulle till O-J's jobb igen och hämta honom så han kunde åka med mig till vårdcentralen och ta sprutorna. Fick fika på SOHO med =) Anne är ju så mysig, som jobbar där. Där jobbade jag ju innan med, och kommer förhoppningsvis jobba lite mer där.

Lägger upp bilder på det senare med. Samtidigt som den andra bilden. Nu ringde pappsen. Imorse pratade jag med muminmamman med (mormor). Hehe =) Dom skulle komma hit o fira mig o O-J tillsammans istället. Jag, Cissi o Amanda har förresten kokat ihop en present till O-J som han ska få när han fyller 22 i April =P Mohaha!

Nu ska jag ringa Mami, sen ska jag ta kort på grejerna jag köpte och fick i födelsedagspresent. Imorrn kommer Mami o syrrorna. Har med sig min säng jag haft när jag bodde hemma med. Najs najs.

xoxo
Nicolsan

> Lyckad dag

Igår vart en riktigt lyckad dag. Sen vid 8-tiden kom Felix, Lollan och Erika. Åt våfflor med vispgrädde,glass och hallon. Mumma! Av Felix och Lollan fick jag "Bangkok Hilton" på DVD med Nicole Kidman, Toffifee och ett presentkort på Coop på 150kr =) Tack tack! Och av Erika fick jag ett jättesött kort och ett par nya leopardtofflor =D Wihoow, hehe. Jamena ni vet väl hur mina gamla gick sitt öde tillmötes? Går att läsa här, annars: http://nicolsan.webblogg.se/2008/february/rip-leopardtofflor.html. Så nu har jag iaf nya =) Tack så mkt, Älvan!

Nu loggade jag in på mitt konto med, och såg att jag fått 500kr av Pappa och Annika. Tackar =) Åh, så härligt med lite extra money. Imorrn kommer Mami och systrarna o hälsar på. Skoj skoj.

Och vet ni vad jag ska göra idag =O Uuuuusssshhh, jag ska ta sprutor inför Bulgarien-resan. Vill inte =/ Hatar ju sprutor. Fy fasen... Får väl se hur det går dådå. Ni får hålla tummarna för mig.

Lägger upp bilder på allt jag fick i födelsedagspresent igår lite senare med.

xoxo
Nicolsan

> Monkey vart här

Nu har Monkey vart här =) Jag fick en flaska Dooleys av henne. Mumma =P
Och så kom Älskling sen vid 4-tiden, och av honom fick jag en ros, en gul, skitsöt tubtop och ett halsband från Gemini. Jättefint alltihop. och så har ju fått massa grattis-sms av vännorna med. Tack ännu en gång!

Sen så kommer Felix, Lollan o Erika med. Då blir det våfflor =) Mumma. Nu har vi bara käkat korv med bröd o mos =P Hehe. Gött o går snabbt att göra. Och till rostad lök, senap, ketchup och boston-gurka.

Nu ska jag nog testa nya tubtopen!

xoxo
"The födelsedagsbarn" Nicolsan

> Min födelsedag idag!

För det är ingen vanlig dag, för det är Nicoles födelsedag, hurra, hurra, hurra! Hihi =D
Tack vännor för alla grattis! Means a lot to me. Amanda ringde strax efter 00:00 inatt o sjöng för mig. Haha, stackars mina öööron! Nää, hehe, så gulligt av henne =)

Idag ska det dammsugas, golven ska torkas, disken ska plockas in, tvätten ska plockas in, det ska diskas, det borde handlas, O-J's cykel ska hämtas i stan' för det är punka på den... Hmm, jaa, ngn som känner för att göra allt detta åt lilla födelsedagsbarnet? ;P Nä, tänkte väl det. Sen ska det också dukas fram och förberedas för folket som ska komma hit och äta våfflor. För det r ju våffeldagen också. Ngn som känner för att gö det åt mig då? Ingen? Nähä, jag får väl ta tag i allt alldeles ensam dådå. O-J är ju på praktiken...

Nu sitter jag här o äter frukost =) Ingen födelsedagsfukost precis, men består iaf av Special K-flingor med jordgubbsyoghurt och russin. Lite tevatten håller på att kokas upp nu med. Nämen ska nog fixa en kopp te till mig själv, sen är det bara att sätta igång, förmodar jag.

xoxo
Nicolsan
(numera 19 år!)

> Fyller år imorrn

Varit struligt med bloggen idag. Bara för mig det varit så? Idag åkte vi ju iaf hem. Usha för all snö, säger jag bara =/ man blir ju deprimerad, alltså. Snö på min födelsedag imorrn =O USHA på HÖG nivå!

Idag har vi iaf tvättat och städat. Imorrn kommer det lite folk o firar lilla mig. Käka lite våfflor, för det är ju våffeldagen med =) Brukar ju vara det som står på menyn på min birthday. Gött är det ju iaf. Föddes gjorde jag på påskafton för övrigt.

Nu pratar jag med Mandi i telen. Pratat i typ 45 minuter, men nu skulle hon till bussen. Glöm inte o gratta mig imorrn ;P Hehe.

xoxo
Nicolsan

> Hemfärd

Nu är det dags för hemfärd. Allt är nedpackat utom älskade laptopen (som jag skriver på nu). Ush, har tvättid idag när man kommer hem med. Kommer ju missa en timme av den, men det är smällar man får ta. Har haft det riktigt skoj här hos mammsen och syskonen iaf. På torsdag skulle de komma  hem till oss och fira mig litegrann...

...För vet ni vad? Jag fyller år imorgon! 19 år, minsann =) Yes, glöm inte det ;P Hehe. Nu ska laptopen packas ned med, sen så åker vi.

xoxo
Nicolsan

> Buzz

Vi spelade Buzz på PS2:et. O jag vann! Haha, optimist, javisst =P Jag loosade. Fast det var i det där när man skulle sno varandras poäng. Men men. Var skoj iaf.

   

Nu ska vi sova. Fast först se ett "The Simple Life"-avsnitt med Paris Hilton och Nicole Richie =) Wiee, älska! Nicole hjärta Nicole =P Haha. Nämen hon är min förebild, faktiskt. Natti!

xoxo
Nicolsan

> Mat och TV

Varit hos Pappsen o Annika o ätit mat o myst framför TVn i deras stora soffa. Gött o bara burra ner sig i den bland alla kuddar. Såg på NCIS (Navy CIS) o käkade lite godis. Maten var förresten det berömda potatismoset med korv (både vanlig grillkorv och kryddkorvar), jag föredrog ju vanliga =P Och så var det sallad till o sånt. Mumma med salladsdressing. De hade förresten köpt en ny träningsmaskin. En såndär som jag med vill ha =) Perfekt att hinna få sin dagliga träning och se de TV-program man följer samtidigt. Det ska jag nog investera i när jag får lön, kanske. Hade suttit perfa.

Nu ska vi nog ta och spela ngt spel eller Playstation 2 ellerngt I guess.

xoxo
Nicolsan

> OLW Nötmix

Ligger som sagt här på sängen och födriver tiden tills vi ska åka iväg till Pappsis och Annika. Fick en OLW Nötmix av syrran, som jag äter lite på nu. Kände bara att jag måste recensera den.

Anledningen till det är att jag gillade den. Vi alla vet ju att nötter är ett nyttigt alternativ till godis. I denna påse på 265 gram finns det: saltade jordnötter, honungsrostade jordnötter, mandlar, pistagenötter och cashewnötter.
image287
Det är väl aningen mycket salt, kanske. Iaf för min smak, men jag är ju lite "saltkänslig". Och det är mer jordnötter än övriga nötter. Annars är det jättegött! Och som sagt nyttigt. Plus i kanten för den återförslutningsbara påsen.  Vad priset ligger på vet jag inte, eftersom syrran köpte dem. Men i övrigt får jag nog ge dem poäng 8/10!

Är ju givetvis ingenting för en nötallergiker. Men tycker du om nötter, så rekommenderar jag denna nötmix. (Bild lånad från:
http://www.olw.se/webb.asp?menu=1&smenu=1&umenu=1&page=prod_jordnotter11).

xoxo
Nicolsan

> Krabbelurer

Nu har vi varit ute på vår lilla utflykt; jag, Älskling, Mami, lillasyster med pojkvän och minisyster. Med oss hade vi lite ved och gamla tidningar, tändstickor, marshmallows, varm choklad, jordgubbssylt, en stekpanna, en stekspade och krabbelursmet. Gjorde krabbelurer och grillade marshmallows. Riktigt gött och mys =)image286

Recept på krabbelurer:
ca 10 st
- 2 ägg
- 1,5 dl mjölk
- 1 dl socker
- 4,5 dl mjöl
- 2 tsk bakpulver
Rör ihop till en jämn smet och stek till små plättar. Klart!

Sen gick vi hem till dem igen, och nu ligger jag i sängen med laptopen. Älskling ligger bredvid mig och sover. Fast fattar inte hur han kan sova när han snarkar så hemskt högt, haha!

Om en timme ska vi till Pappsen och äta mat. Ska bli gött, får väl se vad det bjuds på. Hoppas hoppas det blir hans berömda potatismos, mmm. Älskar det, så sjukt gött =) Vad ska ni äta idag då?

xoxo
Nicolsan

> Riktigt roligt

Måste bara skriva att det var riktigt roligt igår/inatt! Mycket lyckad kväll. Skitkul att man träffade Madde o Amanda. Var väl hemma (hos mami, där vi skulle sova, jag o Älskling) vid kvart över 2 ellerngt =). Marion hittade en kille, hehe. Nu fattas det bara att hon ska våga lite mer =P

Nu ska vi gå ut en sväng. Idag blir det faktiskt middag hos Pappsen. Skoj hoppas jag.
Måste bara skriva; Vännor, jag älskar er!

xoxo
Nicolsan
 

> Feeest

Nu är det förfeeest! Och skoj har vi minsann. Spelar Guitar Hero o Twister, o skoj är det minsann. Hehe. Okej, sorry om det inte är perfekt skrivet, men jag medger iaf att jag inte är helt nykter. Sorry läsare^^ Marion är inte heller det, haha. Sitter här jämte mig. Jämte stavas tydligen med J... Hmm, jag som trodde det stavades gämte... Aja... Haha. Monkey ringde innan med. Ska nog ringa Madde-Padde snart, hon svarade inte på mezzet. Har kanske inga money på mobilen...

Hihi, Marion har finnar =D Hahahaha. "Åh, jag vill bara klämma den!" -Märtan.
Haha, dom är minsann roliga, vännorna =) Nää, nu ska jag parta vidare^^

xoxo
Nicolsan

> Hahaha!

Måste bara skriva med detta. Vi sitter här vid matbordet; jag, Älskling, Ellis, Mami, "Palle Kuling" och hennes boyfriend Anton. Pratade om Snöboll, och jag sa att vi kallar henne Siamesjävel när hon är dum =P Haha. Då sa dom att "vi kallar XS för X-ASS när hon är dum" hahaha =D

O Mami tyckte vi skulle ut o gå nu. Så sa jag, att "kan vi inte spela Guitar Hero istället?". Paulina svarar; "Hahaha, är du go' eller? Hon blir ju kissnödig bara av att titta på när ngn annan spelar" =D Haha, dom är roliga dom.

Men vi ska nog ut o promenixa lite nu då, I guess. Ska försöka lägga till en liten uppdaering här lite senare =)

xoxo
Nicolsan

> Blir fotad

Nu är vi hemma hos Mami och hennes sambo och mina två småsyrror. Var en seg bilresa. Musik på hela vägen, såklart. Och kissemissarna låg i framsätet, i Älsklings knä och sussade.

O-J spanar in Mamis nya mobil som har stegräknare och alla möjliga funktioner. Nu får hon aldrig mer ha sin mobil ifred för Elvira hittade the Sims på den. Och hon som är utan dator just nu, för hennes är dör. Haha, stackars Mami^^

Innan Elvira hittade spelet satt hon här bredvid mig och tog massa kort med våran kamera som åkte med i packningen. Så jag blev fotad, haha. Ellis: "Åh, kolla! Hon äter, hon äter, hon äter... Oookeeeyyyy.... Jag måste gå på toaletten... Gå on the toilet..." Hahaha, hon är så inne i Sims-spelet att hon inte hinner gå på toa.

Fick nyss mezz av Cissi med =) Hon och "Ketchup-Kusinen" skulle komma förbi sen. Åååh, såå roligt, tycker jag! Hon har varit saknad, inte träffats på länge nu ju. Och så kommer Märtan o Marion med sen. Ska förfesta lite, sen ska vi ut. Om O-J följer med ut får vi se, han visste inte än. Vart ju tråk att Ewe o company inte kunde hänga på, men får väl ta det en annan gång.

Mm, nu är klockan halv 6, så om en och en halv timme kommer dom. Blir väl att lite lite Guitar Hero och Twister och så. Sånt är skoj. "Ellis" ville försöka få med folket ut o åka pulka sen med, haha. Får la se hur bra hon lyckas med det. Jag lär ju inte hänga på iaf, om man är iordninggjord och redo att festa.

Mami gör rulltårta nu, mumma. När vi kom hit bjöds det på påskmiddag. Var gött efter en ganska så lång bilresa. Och påskmust med, mmm, älska =) Snöboll sitter o trånar efter rulltårtan nu, haha. Stackars liten, får inget. Hon är ju crazy den missen, alltså. Äter verkligen alltmöjligt. Hihi, hon sitter o försöker flirta till sig lite med Mami nu. Går inte så bra^^

Nää, om man skulle ta och hjälpa till och duka fram lite nu då, kanske. Sen blir det dags för rulltårta. Aa, just det, glömde att berätta att O-J behövde Lypsyl innan, när vi körde mitt på E20. Haha, hade inget med, så han fick rota bland mitt smink och ta mitt läppglans istället =) Lite skoj, må jag säga!

xoxo
Nicolsan

> Nu åker vi!

Vaknade imorse av att Pappsen ringde. Har käkat frukost, pratat i tele med Mami o minisyster och så. Packat och gjort iordning mig. Nu börjar det bli dags att dra. O-J håller på o grejar över mina nummer till hans mobil, för jag kan ju inte få tag i ngn för numren inte finns =S Usha, riktigt jobbigt, faktiskt. Man känner sig en aning handikappad. Eller aa, han försöker iaf... Får väl se om det går vägen.

Har iaf fått tag på en del via msn. Tur det finns, alltså! Haha. Ikväll blir det minsann fest! Ska bli rikigt roligt att parta loss lite, minsann. Nää, nu borde vi verkligen packa in allt i bilen, så vi kan komma iväg ngn gång...

Åh, nu fick jag ett mobilnr som jag behöver ikväll =) Haha. Får skriva upp på en lapp sålänge. Så mobbat, minsann ;P men that's life. Jag visste minsann inte att man kunde sakna sin lilla mobil och all info där i såhär hemskt mycket =/ Jobbigt...

JAA! Nu har jag nummer! Men nu åker vi! C ya, och Glad Påsk!

xoxo
Nicolsan

> Sko-shoppingen

Här kommer bilderna på skorna jag köpte under dagens (gårdagens) shopping-tur:

image284

Det är alltså två par ballerinaskor, varav ett par "X cape the CLOX"-skor med ett blått bling-bling hjärta. Jag vet att dessa skor inte är vackra, men det gudomligt sköna, och absolut inget jag går ut i och känner mig snygg i, haha! De är i alla fall inhandlade på Sportringen för 179kr (har tidigare kostat 480kr). De andra är ännu ett par ballerinaskor. De är vita med snörning och svarta stjärnor på, av märket "Just Women". Dem köpte jag på Klädhuset, vilket ni kan se på påsen. Otroligt söta och prisvärda skor.

Nu är klockan två på natten... Herregud, tiden bara springer iväg. Snöboll har somnat i mitt knä. Nää, nu ska jag nog ta och gå och lägga mig och sova. Natti!

xoxo
Nicolsan

> Tele-pratande

Nu har jag diskat. Ush, var jobbigt. Mest för att min ena diskhandsken gick sönder. O dom var helt nya =/ Tråk, men så går det när man inte är försiktig nog. Jag råkade stöta i en spik, så dom gick sönder. Men men, fick ha en gul och en rosa. Funkade det med, fasta att den rosa tydligen läckte in dem med. Suuuck, o jag som inte tål diskmedel. Men får köpa nya nästa gång vi handlar.

Sen så pratade jag i tele med Mami, o sen Marion, o så har jag suttit lite här. Sen bestämde jag mig för att baka en kladdkaka =) Mycket gött var det. Pratade med Mandi i tele med, skoj skoj. Tog liten rökpaus tillsammans i telefonen och det pep i köket, haha. Jag var på balkongen o kunde inte stänga av alarmet som pep o pep o pep för att kladdkakisen var färdig. När jag väl skulle in så hade det slutat pipa =P Pratade en stund till, sen la vi på o jag och O-J käkade lite kladdkaka o såg klart dubbelavsnittet på "Desperate Housewives". O när jag skulle sätta i sista skivan, så upptäckte vi att det var ju inga avsnitt kvar! =O Minst sagt sorgsen min O-J fick haha, stackars liten =P Blir till att köpa 3:dje säsongen nu då.
       
Dessa snygga och väldigt originella telefoner finna att köpa på Tradera. Adresserna är:

 Sko-telefon: http://www.tradera.com/KNAPPTELEFON_KLACKSKO-auktion-60928228 
Larv-telefon: http://www.tradera.com/_Tusenfoting_knapptelefon_-auktion-61033898

Fick förresten ett sött mezz innan av någon om att jag fick små skyddsänglar =) Men jag vet inte vem det var? För jag har ju Älsklingen mobbe nu o mina nummer finns inte med. Så känner någon sig träffad, så skriv gärna vem du, lilla söta person är. För jag hittade inte dig på Eniro eller Hitta.

Alltså har det blivit en del tele-pratande nu ikväll =) Men det är alltid roligt. Iaf sålänge det är roliga personer man tjötar med såklart! Amanda skulle dessutom kanske ringa sen igen, får väl se =) Nu ska jag nog gå ut i förrådet o se om det var ngt mer som skulle med till Kinna imorrn.

xoxo
Nicolsan

> Foppa/Crocs-tofflor

Har fortfarande inte diskat eller börjat med någonting av de jag skulle göra. O-J sa att han behövde en ny roller till målningen, precis efter att jag skrivit klart tidigare inlägg. Så vi drog bort till Jula. Jag behöde tennisbollar till att tvätta våra jackor och sånt, så vi gick upp till övervåningen, då jag trodde det skulle finnas där. Det fanns inte, men blev en hel del annat som vi verkligen inte hade planerat att köpa. Det var nämligen halva reapriset på halva övervåningen. Köpte ett skitbra och väldigt kompakt ställ att hänga upp tvätt på, nya handtag till garderobsdörrarna i sovrummet, ett nytt duschmunstycke (skiiitsnyggt!) med slang och hållare och allt sånt i lyxmodell! Riktigt hett var det, verkligen. Också köpte vi tydligen en "tumstocks-anhåll" hette det, och en sticksåg till O-J. Ngt jag glömde nu? Hmm, jaaa, just det ja, rollern som vi åkte dit för köpte vi faktiskt med!

Sen ville jag passa på att kolla de andra butikerna i köpcentret med. På Klädhuset shoppade jag ett par aaas-söta ballerinaskor! Såå fina, helt in love blev jag. Vita med stjärnor på =) Stjärnor till en stjärna, haha! Kikade in i djuraffären, men hittade inget vi behövde, mer än världens sötaste hund- och kattkläder. En skitsöt tröja i storlek XS (perfekt till Snöboll) som var svart med texten "Spoiled" på =P Blingbling-bokstäver med. Hade passat perfect, men var lite dyr för vår smak, med tanke på att hennes "Princess-tröja" är så väldigt lik.
image279
Så fula! Någon som hjälper mig att utrota dem från jordens yta?

Gick in i sportaffären med, för att se om det fanns tennisbollar där. Det gjorde det! (Nämen oooj, tennisbollar i en sportbutik! Det är alltså nu ni tappar hakorna av förvåning) ...Fast jag köpte inga ändå =P Var ju bara lyxmärken som var skitdyrt! Vafaan, så mkt tänker jag inte betala för lite bollar som jag ändå bara ska tvätta med... Men däremot hittade jag ett par ballerina-tofflor (ja, faktiskt tofflor!)... Ni vet sådanadär skiiitfula "Foppa/Crocs-tofflor" som borde utrotas från jordens yta? Hag hatar sådana! Nu tillverkas de tydligen i ballerinamodell. Mkt sötare, men fortfarande inte vackra, precis. Jag tänkte för skojs skull prova ett par (jag skulle ju ändå "aldrig" köpa sånna, tänkte jag). Man flög som på moln med dem! Herregud, att det finns sånna sköna skor, trodde jag minsann inte. Fanns svarta och grå/silveraktiga. De svarta såg förmkt ut som originalen, men de silvriga fick de bli... Faktiskt så köpte jag dem. Herregud, jag är fortfarande chockad, haha. Givetvis blev det en bling-bling grej på. Jag kan föräkra om att jag fortfarande inte kommer gå runt med sådana ute, haha, man vill ju inte skämma ut sig. Men kan va gött att ha i nödfall, med tanke på att de inte väger ngt. I resväskan eller så. Eller hemma och liknande.

Bilder på skorna kommer upp sen. När vi kom hem lagade jag mat, vi åt och såg ett avsnitt av "Desperate Housewives". Eller egentligen såg vi halva dubbelavsnittet. Nu målar O-J, och jag tänkte ta och diska o städa lite och sånt allmänt tråkigt.

xoxo
Nicolsan

> Drömmar

Åh, så skönt jag har sovit inatt, alltså! Såg mycket riktigt på Xena igår, men såg inte klart, utan somnade. Hade två drömmar som jag kommer ihåg. Först någonting konstigt om att jag var gravid... Det sägs ju att man drömmer om det som har hänt under dagen, eller man har tänkt eller så. Det brukar stämma för mig, och denna gången berodde nog just det här med graviditeten i drömmen på att Xiao-Mei i "Desperate Housewives" blev gravid i de avsnitten vi såg igår. Och så pratade jag o Amanda en snabbis om sånt i telen igår, dessutom... Men iaf, jag var gravid i typ första eller andra månaden. Men på ngt konstigt sätt skulle jag försöka föda redan då, haha! Amanda o "Palle Kuling" hade tydligen redan gjort det, haha, fast i typ 7:e månaden ellerngt. Men jag skulle iaf göra det i andra eller första eller vad det nu kan ha vart. På mig syntes det inte ens att jag var gravid. Amanda var mitt stöd iaf, o jag låg på en minimalistisk träsoffa för barn. Och så var jag i mitt o syrrans gamla flickrum... Vakna där ngn gång, o klockan var 8.12...

...Låg vaken till halv 9, sen somnade jag igen. Denna gången drömde jag att jag var med "Monkey" i hennes skola. Det såg för övrigt inte alls ut som när jag gick där (vi har ju gått i samma gymnasium). Vi var i matsalen, och helt plötsligt kom det massa småbarn. Jag fattade inget, men "Monkey" berättade att det hade blivit lågstadium där med, haha. Vi sitter o käkar och rätt som det är kommer Pappa o mina små "kusiner". De sätter sig o käkar med oss. Nu kommer jag på att det ser ju precis ut som restaurangen på badhuset Kaskad (http://www.mark.se/mark_templates/Page.aspx?id=322). Men iaf, den lilla ungen skulle åka hem för han mådde tydligen inte bra. Sen vaknade jag nog där ngn gång.
image278
Vaknade av att det lät i hallen. Trodde det var de som skulle sätta upp nya spisfläkten som hade kommit. (De har btw fortfarande inte kommit, men att det var röd dag tänkte jag inte på). O-J låg inte bredvid mig, så fattade att det var han som var uppe, så somnade om igen. Men en kudde över huvudet (det var ju så ljust). Så kom O-J med frukost =) Satte på ett avsnitt av "Desperate Housewives" (säsong 2) i vanlig ordning. Nästa gång är det förresten dubbel-avsnitt, wihoow! Pappsen mezzade sen, o jag svarade, sen mezzade Felix med. Sen ringde Pappsis o frågadå om vi skulle till Kinna imorrn. Det ligger i planerna, fast han sa också att väglaget var kasst därborta med =S Vafaaan. Åh, bra timing? Äh, nej. Han skulle ringa imorrn bitti med, och uppdatera oss om hur det var och om det går att köra dit utan att ta alltför stora risker. Hoppas hoppas, för vi skulle ju festa imorrn. I Kinna alltså. Hm =/ Får hålla tummarna!

Nu sitter jag här, borstade precis gaddarna. Ska ta o sminka mig lite, sen blir det packning av allt som ska med till Kinna. Bl.a. lite flytta hemifrån-stuff till syrran som vi inte vill ha. Har rensat lådor o skåp litegrann. Ska även ta och diska, hade jag tänkt. Gjorde inte det igår, så är en del nu. Måste passa på att påpeka att bilden har jag gjort =) Riktigt nöjd.

xoxo
Nicolsan

> TV3-kväll

Blivit TV-kväll nu. Först "Du är vad du äter". Ush, i vanliga fall sitter man o snaskar godis med inställningen; "Hahaha, jag får äta vad jag vill, men inte hon/han"... Men denna gången var det annorlunda. Hon hade astma, rökte och käkade godis o sånt. Jag kände mig träffad =S Jag röker iofs väldigt lite, lååångt ifrån så mkt som hon på TV. Men lite astmaliknande besvär har jag ju. Och det är ingen bra kombination. Det visste jag ju sen innan, men nu blev man ju nästan avskräckt alltså. Usha. Godis är ju med hemskt gött. Svårt att låta bli att äta litegrann, det måste man ju få. Nu är det dessutom påsk, så lär bli en del godis. Hon som Anna Skipper hjälpte fick även testa på stripp-aeribics och yoga i 40 graders värme. Sheat, jag vill med! Älskar värme, så härligt det hade vart. Och stripp-aerobics har jag ju velat prova på jättelänge. Nää, om man skulle ta sig tid att prova ngn gång, kanske. Så mycket tid har man ju tyvärr inte, men när ska man få tid till saker som man vill göra då? Börja dansa igen skulle ju jag vilja göra. Vänta ända tills man blir pensionär känns ju inte som någon höjdare, haha!...


image275    image276

Sen började iaf "Efterlyst". Jag satt vid datorn och tittade. Inte överdrivet insatt precis, men brukar bli så att man fastnar här efter "Du är vad du äter". Men är ju ändå intresant, så litegrann försöker man ju hänga med. Jobbigt för den stackars mannen som fick sitta och intervjuas i TV sådär när han mådde så dåligt.

Åååh, nu rev vilddjuren, även kallade katterna, ner PS2-kontrollen. Är ju bara en tidsfråga innan den går sönder, så många gånger som den ramlat i golvet. Att de inte kan sova vid den här tiden! Försöker hålla dem vakna på dagen så de ska va trötta på kvällen, men hjälper inte så myclet som man önskar att det skulle göra. De lyckas ju alltid få slumra till några gånger...


image277
Efter "Efterlyst" så var det säsongspremiär av "Insider". Är ju också väldigt intressant. Såg början av det, sen ringde Amanda. Pratade tills nu, så blev ju inte så mkt mer tittat. Får se mer nästa vecka =) Måste även gå in på kanal5's hemsida och kolla gårdagens avsnitt av "Room Service" som jag missade igår.

Det har alltså blivit en helkväll med TV3 och telefonen =) Aja, mys ändå. Nu börjar jag bli lite trött. Mandis skulle ringa igen snart, sen blir det läggdags för mig!... Trodde jag, ja. Eller vi får se. Gick precis in på TV3.se (där även bilderna till detta inlägg är lånade), och såg att "Xena: The warrior princess" börjar 00:55. är ju såå gött o bara mysa ner sig i soffan o se på det o sen somna. Har ju iofs dom på dvd, men ändå... O TVn med rätt kanal på är ju fortfarande igång. "Navy CIS" just nu...


xoxo

Nicolsan


> Telefon

Jag var rastlös, o ensam hemma en stund innan. O-J drog ut med en kompis o en annan av kompisens kompisar (haha, va mycket "kompis" det blev nu). När O-J kom tbx så körde vi några rundor Guitar Hero. Skoj skoj, jag vann faktiskt flera ggr i rad över honom =) Inte dåligt!


image274

Nu har jag pratat med Amandis en stund o så. Väntar på att "Du är vad du äter" ska börja =) Mandis skulle ringa sen igen. 10 minuter kvaaar tills det börjar.

Min mobil är förresten död =( O-J fick inte ordning på den. jag kan ju lova att han lär få sitta mer med den o försöka. Mobilen fungerar, men displayen vill inte samarbeta, tydligen. Men nu har jag mitt SIM-kort i hans telefon, så det går fortfarande att nå mig. Men vill ju ha min älskade mobbe ju. Men jag kan ju säga till alla som har en Sony Ericsson w880i, att byt inte skal på den! Onödig risk.

Nu är det bara 7 minuter kvar. Sitter o uppdaterar mig lite på Aftonbladets hemsida med. 6 minuter kvar... Aja, missa in det nu, bara ;P TV3 kl. 20.00, alltså bara 5 minuter kvar nu!

Nu är en bild upplagd i bloggen på mitt älskade Guitar Hero III Legends of rock. Bilden lånad från Gamespot, vilket ni ser i högerhörnet. Nu är det bara 1 minut kvar! Missa inte ;P

xoxo
Nicolsan

> Lohan VS Monroe

Lite sent ute, kanske, med tanke på att detta redan gått att läsa sedan ett bra tag tillbaka =P Men vill ändå påpeka vad jag tycker angående Lindsay Lohans photoshoot som skulle efterlikna Marilyn Monroes som togs 6 veckor innan stjärnan dog. Fotografen, Bert Stern, var densamma och poserna var detsamma. Här är två av bilderna:

image271    image272
Lindsay Lohan som covergirl för New York magazine VS. Originalet Marilyn Monroe 1962

I ärlighetens namn så tycker jag inte att Lindsays bilder är det minsta dåliga. De är jättebra. Och visst är det säkert jättehäftigt att få ta dem med samma fotograf och allt. Men Marilyn är ju trots allt Marilyn. Ingen kan vara som henne. Hon är ett original.

Men hade det varit jag som hade fått bestämma, så hade jag inte valt Lindsay Lohan till de bilderna. Utan jag hade valt Gwen Stefani. Tycker ni inte att hon hade passat bättre? =P

image273

(Bilderna är lånade från: http://www.kissandmakeup.tv och http://www.dailymail.co.uk).
Någon som håller med mig?

xoxo
Nicolsan

> Hamburgare

Nu har vi varit och handlat. Mat och lite annat. Sen när vi skulle gå hem så gick vi förbi mitt jobb och jag fick min lönespecifikation =) Gött vill jag lova! För den 25:e kommer det in en ganska så fet lön på mitt konto =D (Eller aa, fet o fet, med tanke på att jag bara jobbade en vecka är det ganska mkt pengar). Jag längtar minsann! Fast kommer ju mest gå till lägenheten som sagt, men kul ändå. Gött att slippa känna sig så extremt begränsad.

Till middag blev det iaf hamburgare med friterade pommes frites =) Var gött, men ojojoj så mätt jag blev! Men det är ju meningen med middagen iofs. Vi såg också ett avsnitt av Desperate Housewives. Lika bra varje gång. Nu är vi på när Bree släpper av Matthew in the middle of nowhere. Ååh, vill se meeer. Fast borde vara lite aktiv här också. Aight? Hihi.

Hjälpte "Eve" med klädval och sminkning via msn innan =) Var skoj. Blev mycket bra, måste jag säga. Får hoppas de andra tyckte det med. You know who, hehe.

Jaa, vad vill ni se mer för inlägg här då? Dagens klädsel kommer komma upp mer när jag har min kamera tillbaka. Den är nämligen utlånad nu. Fast vore iofs kul o ha med den till Kinna över påsken. Får ta och låna tbx den snart dådå. Så det kommer upp lite mer bilder o så...

xoxo
Nicolsan


> Shrek den tredje

Vaknade av att jag fick mezz av Mandisen. Stackars liten var ensam i skolan... Ville bara åka dit då =P Men gick ju inte. Då hade jag inte varit framme förrän hon skulle därifrån säkert. Sen ringde telefonen, till O-J. Då kunde jag inte somna om igen. Så fixade lite frulle, sen så såg vi klart på "Shrek den tredje". Den var ju bättre än vad jag trodde efter att ha sett början på den igår. Det bästa var ju lätt när Snövit sjöng med fåglarna och lurade träden som stod vakter vid porten. Så mäktigt det blev med alla djuren o så. Och sen spelades ju låten "Barracuda" med som jag gillar grymt massa efter att ha spelat Guitar hero III, där den är med. Gillade även drak/åsne-bebisarna. Så söta =P Rapar eld o sånt. Och när pepparkaksgubben (har han ngt namn?) blir så rädd så han bajsar på sig, en godis kommer ut, haha! Inte så glammigt, men skoj var det.

Trodde dom som skulle sätta upp spisfläkten och det var här, för jag kikade ut genom balkongdörren och såg färska bilspår utanför, men nähä, inte nu heller... Kommer väl under dagen då, I hope.
Åh, Maxxi klöser på mattan, vänta... "MAXXI, AJAJ! Vafan sysslar du med? Lägg av me det. MEN FYYY säger jag, AJAJ!" ...Så, nu har han lagt av. Jäkla bebisar, olydiga =P Haha. Dom är nästan lite som "riktiga" små bebisar. Måste uppfostra dom verkligen. Det är minsann inte så lätt som man tror, trots att de "bara" är katter. Två stycken istället för en är grymt stor skillnad!

Näe, nu ska jag nog ta och fixa MakeUpen och borsta tänderna, I guess. Uppdaterar senare =) Ha det gött sålänge. C ya!

xoxo
Nicolsan


> Flytta nu? Näh!

Var många timmar sen jag uppdaterade nu. Sen senast har vi lagat mat, ätit mat, vilket bestod av kyckling, ris, currysås och grönsaker. Fast kycklingen var i småbitar och blandade ihop med currysåsen och grönsakerna. Hajjar ni? Aa, blir nog bra iaf. Gött var det! Samtidigt som vi åt såg vi på... Gissa vad? Desperate Housewives! Bara 2 skivor kvar på säsong 2 nu, sen blir det att inskaffa 3:an. Sen diskade jag, och väntade och väntade på att Riksbyggen skulle komma o sätta upp våran nya köksfläkt med kryddhylla och allt vad hör därtill, för vi hade sett deras bil med dem på släpet som backade in vid vår dörr, och vi blev så uppspelta! Men kom dem? Näh! De hade bara gått upp och lagt delarna i trappuppgången... Så förmodligen kommer de imorgon.

Någon flytt blev det ju heller inte tal om. Inte just nu iaf. O-J ringde hon igen, för att säga att vi kunde komma tidigare än planerat, och titta på den. Men hon sa bara att det var "Too late, den är redan såld". Suck =/ Det var ngn annan som hade bestämt sig på en gång, så vi fick inte ens komma o titta. Otur or what?... Aja, kommer väl fler chanser I guess.

Sen... Vad gjorde vi sen? Marion ringde, och vi pratade nästan en timme. Hon berättade lite om skoldagen o så. Dom hade haft vikarie på svenskan. En gammal kärring (ursäkta, men det är sant) som har världens acne och skinnbyxor utan ass. Aja, iaf. De hade skojjat, Enis (som brukar skämta) sa att han blev mobbad. Malin fyllde i att "Jaa, men heter man Enis, så är det väl inte konstigt att man får smeknamnet Penis, eller?). Haha! Dom kan allt vara roliga ibland. Vikarien hade iaf packat ihop sina saker, sagt till klassen att hon skulle anmäla till skolverket, och gått därifrån. När dörren stängdes: Asgarv! Sheat, hade ju jag velat vara med på egentligen.

Vad gjorde jag mer då? Erika ringde och vi pratade en stund med. Och hmm... Jaa, jag satt nog och pillade vid min dator... Den är väldigt trött nu, btw. Sitter vid O-J's för min är så långsam att man kan gå och ha tårtkalas när man tryckt på en länk, och sen så har den laddat klart lagom när kalaset är över. Någontong är fel med den, men vi vet inte vad... Ibland fungerar den alldeles utmärkt , och ibland seg som en snigel. Och omformaterades gjorde den för ett tag sen, så det är inte felet, som många tror. Men O-J får ta och titta på den någon dag då han har tid och lust. Får den vila inatt så lär den fungera imorrn, får vi hoppas =)
image270
O-J däremot tänkte ta och byta skal på min mobil. Vilket skämt att byta skal till en w880i?! Herregud, man var ju tvungen att ta isär den helt =S Så nu är den död. Ska man behöva köpa ny mobil nu, eller vad? =/ Jag vill ju ha min gamla... Åh, jobbigt. Nu sitter han för övrigt och gör ännu ett försök att fixa den. Får ju hoppas det går vägen, alltså. Annars dör nog jag.

image269 image268
Sen kom iaf Felix o Lollan hit och vi kikade på de hyrda filmerna från LOVEFiLM. "1408" var bra. Scary, men knepig. Kul att det är en svensk regissör (Mikael Håfström), han som även gjort "Ondskan". Författaren är ju Stephen King. Slutade jäkla gött faktiskt, måste jag iaf säga. Det brukar ju sådana filmer inte göra. När den filmen var slut, så började Top Model, så såg på det. Det slutade med bra btw =P hehe. Sen så var det dags för "Shrek den tredje"... Jaa, och den vet jag inte om den var bra, för jag somnade. Haha, jaa, men är man trött så är man. Jag skulle ju bara "vila ögonen lite", som jag så fint brukar uttrycka det. Någon Room Service blev det inte ikväll, men det går ju att se på kanal5.se, vilket är bra.

Sen drog de hem, och här sitter jag nu. Nää, om man skulle ta och sova kanske. Är ju skittrött. Men ngn skola imorrn blir det inte. Marion sa att vi bara har en lektion imorrn, och att det kan ju kvitta dådå. Gött att t.o.m hon säger det! Kändes ju skönt =) Men nu ska jag nog gå och tvätta sminket och fila gaddarna. Natti!

xoxo
Nicolsan

> Infected Mushroom - Becoming Insane

Nu har jag kommit ur duschen för en stund sen. Men kan inte hitta min kam =S Undrar vart den är, brukar ju alltid ligga på ett och samma ställe annara... Jobbigt, men får la ta en annan dådå.

Var inne på Maddes blogg, och hittade en länk till en låt som jag lyssnat på aa, säkert 30-40 ggr nu. Så sjukt skön, verkligen. Lyssna vettja ;P


Visst är den riktigt skön? Man vill ju bara dansa med =P Aa, det gjode jag iofs när jag klädde på mig, hehe. Strippa på sig kläderna istället för av^^ Det funkar det med.

xoxo
Nicolsan

> Hemma idag med

Gomorron, gomorron... Eller ska man kanske säga god förmiddag? Hm, hehe. Vaknade imorse och mådde inge vidare idag heller. Så blev till att stanna hemma idag med. Har bara tagit det lugnt hela morronen/förmiddagen. Vaknade av att telefonen ringde, men jag orkade inte svara så det fick O-J göra. Tur var väl det för det var inte till mig ändå =) Vi såg ett avsnitt av Desperate Housewives, sen så fixate vi lite frulle, och såg ett avsnitt till samtidigt som vi åt. Mys, skönt o bara ta det lugnt. Det behövs just nu.

Sen ringde Felix o frågade om filmerna hade kommit. Yes, det har dom. Hyrde filmer från LOVEFiLM. "Shrek den tredje" och "1408" kom igår. Så dom ska vi väl se idag då, förmodar jag. Sa att de isådanna fall skulle ringa innan de kommer, men han sa att "Det behövs inte, för jag har nyckel"... Åh =P Gillar väl egentligen inte att han har nyckel, men han är ju iaf mer skärpt än innan. Aja...

Nu tänkte  vi iaf ta och hoppa in i duschen. En lång, varm, härlig dusch sitter minsann fint nu. Men jag tar och uppdaterar senare =) C ya.

xoxo
Nicolsan

> Vill ha!

Åh, är inte dessa solbrillz från Asos bara fööör heta? I think I'm in love =P Vill haaa. Såhär beskrivs dem för övrigt på ASOS.com: "£59.95 Karen Millen Large Tinted Visor". Visst är de heta?


image260      image261      image262      image263


Dem vill jag minsann ha... Nu kikade jag vidare, och fann även dessa, i stil med min förebild Nicole Richies (syns på bild). De beskrivs: "£10.00 Round Shape Retro Sunglasses in the style of Nicole Richie". Även de mycket snygga, eller vad tycker ni? :


image265      image264      image266      image267


Det tycker iaf jag. Vill ha! Passion for sunglasses! men är ju tyvärr lite för tidigt ännu. Men nu är jag jättetrött och fryser, så ska nog gå och fila gaddarna, sen krypa ner hos Baby. Nattinatt!

xoxo
Nicolsan


> Ny lägenhet

Så... Nu är jag tbx från tvättstugan och tittar på Gossip Girl. Men mellan senaste inlägget och det innan det så gick iaf jag och O-J och handlade lite mat. Sen lagade han mat, vilket blev potatis med hemmagjorda biffar (typ köttbullar, fast större och plattare). Mumma =) Till det hade vi tomat, saltgurka och lingon. Riktigt gött var det, fast jag blev mätt ganska så snabbt.

När vi åt mat tittade vi på Desperate Housewives (förvånande, eller? Nä, inte precis). Nu har vi bara tre skivor kvar på säsong 2, sen blir det att inskaffa säsong 3 med. O-J har ju inte sett alla innan, så för honom är det fortfarande nytt. Lika bra som innan är det iaf för mig med, fast det inte är första ggn jag ser det.

            


Vi ringde också på en ny lägenhet. Det är en 2:a på 55kvm. Den vi har nu är 65kvm. Den hade balkong, P-plats och 2 förråd. Ligger desstom i stan, vilket jag är angelägen om. Vi ska iaf åka och titta på den imorrn. Får hoppas den är välplanerad och fin =) För det är riktigt jobbigt och frustrerande att fixa denna som aldrig blir klar. Jag har ju inte speciellt bra tålamod, och dessutom vill jag bo så centralt som möjligt. Här vi bor nu tar det ju liksom en kvart att gå in till stan...

Nu har vi varit nere i tvättstugan och hämtat det sista (som dock inte hann torka =/), och Gossip Girl är slut... Dessutom har serien uppehåll till maj! Usha, jag vill ju se meeer... Det är ju som en drog, precis som OC och Desperate Housewives... Så hur ska jag överleva nu då? Hm, bara o bita ihop o vänta I guess.
 

image255

O-J sitter o tittar på "Dreamcatcher" av Stephen King. Sett den? Visst är den väl äcklig? Usha, dom där "maskarna" som bits o förökar sig, hatar dom =P Gross. Overklig och äcklig. Men genren och titeln tilltalar ändå mig på ngt sätt... "Dreamcatcher", det låter ju så fint på ngt sätt, tycker jag. (För er som inte hajjade så menade jag äcklig=disgusting, och inte äcklig=scary. Okej?).

Blir nog att stanna hemma för mig imorrn med, för jag tror att jag har feber nu. Jag som inte hinner va sjuk... Jobbigt. Men som Ewe sa, man ska ta hand om sig själv, och att man blir sjuk kan man inte hjälpa. Bättre att ta det lugnt så an blir frisk än att gå ut sjuk och bli ännu värre. Hon är minsann smart, den tjejen =)

Men nu får jag väl ta o fortsätta mitt liv då. Utan Gossip Girl, tyvärr. Nämen det kommer ju tbx. Imorrn är det iaf Room Service och Top Model. Fast säsongsavslutning för Room Service med... Tråkigt, men för att va positiv: Jag får ju massa mer tid när det inte är massa TV-program jag ska hålla på o följa hela tiden! Så sant så sant.

xoxo
Nicolsan

> Tvättar

Nu springer jag till o från tvättstugan som en dåre. Känns ju inte direkt kul att den ligger två hus bort om man säger så... Suck! O med snö och is på vägen och gräset emellan gör ju inte direkt saken bättre. O vårt tvättkort (som man använder för att komma in i tvättstugorna) har ju varit borta med, så inte tvättat på 2,5 vecka. Med andra ord är det en hel del tvätt nu! Sheat så sjukt tungt det är alltså! Herregud, en superstor tvättkasse med jeans o så halt på vägen är minsann inte o leka med. O det bär en liten blondie som jag hela vägen alldeles själv. Det är fanimej starkt, tycker jag!

Fast å andra sidan borde jag egentligen ligga i soffan o bara ta det lugnt nu för mår ännu sämre än imorse =/ Ryggen är ett helvete, kan inte stå utan att det gör så in i helvetes ont att man vill rinna genom golvet. Fy satan! (Ursäktar mitt kassa ordförråd). Men iaf, vi har tvättid 16-21, men lär ju inte hinna med allt, inte en chans. Är i lilla tvättstugan med, som bara har en tvättmaskin (det är iaf enorma och snabba maskiner, och inte ens i närheten av sådana där vanliga man brukar ha i hushåll i vanliga fall). Bara en torktumlare och ett torkskåp med. Men det är ju inte lika mycket i taget heller som när man är i den stora och kör flera maskiner samtidigt.
image253
Men så har jag en liten fundering... Man (eller iaf jag) blir ju lite hjärnskadad som springer fram o tbx på det sätt jag beskrev nyss och dessutom är sjuk! Så tanken slog mig att vad är tyngst egentligen, den smutsiga tvätten som man bär till tvättstugan, eller den rena man tar med tillbaka? Jamena smutsen måste väl ändå väga ngt? Men när man tar tbx den så luktar den gott, väger doften ngnting? Hmm...

Jaa, hjärnskadad som sagt, haha! Tyck inte att jag är vääärldens freak nu, bara. Jag är bara lite blond, that's all. Sorry ellerngt^^ ...Okej, lite halvknäpp kanske man är med. Men vem vill vara som alla andra? Inte jag iaf. Men nu måste jag skringa ner igen!

xoxo
Nicolsan

> Martina Haag

Jag har (tro det eller ej) läst två böcker! Båda av Martina Haag. Hon skriver riktigt roligt, måste jag säga. Troligtvis därför jag fastnat för hennes böcker. Hon skriver lätt och roligt. Lättlästa böcker, vilket passar mig bra, som tröttnar så lätt annars. Det var iaf:

image251  image250

Alltså "Underbar och älskad av alla (och på jobet går det också bra)" och "Martina-Koden". Rikigt roliga böcker, så man fastnar o vill fortsätta läsa. Hon är riktigt grym på det hon gör.

Dessutom upptäckte jag nu att hon har en rolig blogg med; http://www.mama.nu/blogg/martinas-blogg/. Den är skriven på hennes eget vis =) Roliga frågor om barn och mycket annat, så den får jag allt ta och rekommendera!

image252

Den förstnämnda boktiteln "Underbar och älskad av alla", finns ju även som film för er som inte redan visste det. En hel del roligt från boken som inte fått plats i filmen (som det brukar bli), men de båda är iaf väldigt bra =)

Nu ska jag gå och handla lite mat, tänkte jag, för vi har nästan inget att äta härhemma, och äta måste man ju göra, fast man är sjuk =) Aight?

xoxo
Nicolsan

> Smittad av O-J

Tro det eller ej, men jag sitter nu i Falköping, i ett litet hörn på golvet inne på resecentrum. Låter inte speciellt glamouröst, eller? Eeeh, nej, inte precis. Men jag ska ta det från början...

Jag vaknade imorse och mindes inte att jag stängt av väckarklockan i mobilen... Fick en jäkla fart när jag upptäckte att klockan var alldeles förmkt. Sminkade mig snabbt som ögat (haha, ögat, fattar ni?), aja, iaf, jag kände mig lite illamående, men tänkte att det är nog inget - och ignorerade känslan. Jag hann till bussen och åkte med till Falköping. Där bytte jag i vanlig ordning till Göteborgs-tåget mot Herrljunga. Där ropade de upp att mitt tåg går från spår 1, som vanligt. Men när jag kom ner i tunneln var alla stirriga och babblade i mun på varandra. När jag tittade på displayerna förstod jag varför. Tåget jag (och även dem) skulle med, var inställt och ersatt med buss.

Jag väntade i Herrljunga i en halvtimme, höll på att frysa tårna av mig, frös som bara den och hade jätteont i magen. Kände även hur halsontet började krypa sig på. Ush, blev nästan svimfärdig... Visste inte vad jag skulle gö eller vart jag skulle ta vägen så ringde O-J... Slutade med att jag hoppade på Stockholmståget hem igen. Det var försenat så jag missade bussen från Falköping och hem med 3 minuter =/ Så det blev till att sitta här i en timme. Men nu är det bara 20 minuter kvar (thank god!).

Har skitont i ryggen med, vet inte om det är för att jag sitter konstigt, men det gör extra ont... Brukar ju ha ont i ryggen, men nu är det såpass mkt att jag påpekar det. Usha, vill bara krypa ner under täcket hos mitt lilla monster som har smittat ner mig, min älskling O-J. Han har feber o så, o jag fryser sååå... Synd om lilla stackars mig nu ju.

O jag som skulle ha prov idag med =/ Faan, men får se om jag kan gö det imorrn, får väl försöka pallra mig till the school då, antar jag... Kan ju inte missa så mkt. Jag hinner inte va sjuk ju. O har inte "råd" med mer frånvaro heller. Det är minsann inte lätt o vara mig ibland.

xoxo
Nicolsan

> Skvaller i korthet

Älskling ligger i soffan o väntar på att jag ska komma o se klart "Mio min Mio" med honom, så jag får köra lite skvaller i korthet:

*Halle Berry har blivit mamma! Hon och barnet (som förrsten blev en dotter) mår bra. Pappan är Gabriel Aubry som arbetar som modell.

*Eva Mendes vill bli Calvin Klein underwear's nya ansikte utåt i deras kommande kampanj. Får väl se om det kan komma att bli verklighet då, kanske.

*Amanda Jenssen och Daniel Karlsson från Idol 2007 är ett par, bekräftas Amanda själv. Det ryktades det ju om redan under Idol-tiden, men nu är det konstaterat.

*Scarlett Johansson "sålde sig själv" på Ebay i form av en dejt. Hela summan på 250.000kr gick till välgörenhet. Köparen var en anonym britt.

*Stjärnan som vi känner igen från Jackass, Stephen Steve-O Glover (33 år), har förts till akut-psyk. Anledningen är att han hotade med att ta sitt liv. Han lär bli kvar på kliniken i 14 dagar.

Yes, that was the latest gossip för dagen! Mer kommer kanske imorgon. Såg ni resultatet i "Design: Simon & Tomas" tidigare? Om inte, se här:
http://www.tv3.se/content/view/1162267/1345/. Nu tänkte jag gå och lägga mig och se klart på filmen. Natti natti!

xoxo
Niclosan

> Gina Tricot

Här kommer äntligen bilden på kläderna från impuls-shoppingen på Gina Tricot häromdagen; läs här: http://nicolsan.webblogg.se/2008/march/tavling.html.

image248
Det är alltså ett långt, V-ringat "överlinne" som man kan ha som kortkort klänning till sommaren, en lila/svart/vit tunika utan ärm, med fickor "på magen", samt ett par jättemysiga vårbyxor som var svarta med rosa snören. De är dessutom väldigt praktiska, för det är bara att vika in om man vill ha dem bara till knäna =) Smart! Så... Vad tycks? Jag är i alla fall mycket nöjd =)

xoxo
Nicolsan

> Simon & Tomas

Sitter med Älsklingen och tittar på störtsköna Simon & Tomas (o lilla söta vovven Albert, hihi) på TV3. De är ju så grymma =) Mamman i huset gillar grönt, men vill verkligen inte ha kvar det gamla 50-tals kaklet på hallgolvet, som faktiskt är grönt. Simon & Tomas tänker inte detsamma... De ska istället göra rummets design utifrån golvet! Spännande, får se hur det blir... Tyvärr missade jag början av programmet, för jag stod i duschen.

När jag kom hem lagade vi lite mat, sen byggde vi ihop matbordet som O-J hade tagit isär för att några rörläggare (heter de så?) skulle komma och fixa ventileringen härhemma. Haha, dessvärre hade min O-J tagit bort möblerna från fel fönster! Det skulle ju vara storarummet och sovrummet, och inte storarummet och köket som han trodde. Men som tur var fanns det ingenting framför sovrumsfönstret ändå. Men vi byggde iaf ihop matbordet och käkade mat.


Sen blev det dags för lite städning hos marvins-sötnosarna, sen så passade jag faktiskt på att dammsuga hela lägenheten, och Älskling fick torka golven. Så har jag suttit litegrann vid datorn o så. Och nu sitter jag här i reklampausen och väntar på att mitt älskade "Design: Simon & Tomas" ska börja igen.


Tänkte ta och uppdatera om lite kändis-skvaller sen. Så hoppas det är ngn som känner för det =) Reklam på TV nu. Finns la en del som är roliga o underhållande, men det är ju galet så många kassa reklamer det finns, alltså. Alla dessa tandkräms-reklamer t.ex. jag haaatar verkligen dem! Någon som instämmer?
Nu börjar det igen! Så nu ska jag titta vidare. Kika gärna in i bloggen sen, då kommer det som sagt skvaller^^

xoxo
Nicolsan


> Tågresa

Nu är jag i Borås och har en tågresa med ett byte framför mig. Gick till Lidl innan och köpte mig lite godis =) Mumma! Sen ställde jag mig vid busshållplatsen o väntade på bussen. Körde förbi en såndär "Kåren"-bil och blinkade, hade dessutom en krockad bil därbak. Kanske hade kört av vägen? Kolla, det ställer bara tll prolem med sånt här väder! Ush säger jag. Mörten hade kört av vägen, men gick nog ganska okej vad jag har förstått, hoppas det iaf. O jag har fått en snöboll på mig dessutom =P Charlie kastade en på mig, faktiskt löst för jag är "en klenis", haha. O allt blask =/ Ush, mina fina lila skor blir blöta och jag fryser om fötterna. Jobbigt det ska behöva vara. Jag var optimist och tog på min klackskor och vårjacka imorse. Inte en tanke på att kolla ut genom fönstret. Så imorrn blir det väl att dra på stövlar och vinterjacka ibland då. Så tråkigt... Sånt här väder är ju så deprimerande.

Ska bli skönt att komma hem och ta en stor kopp varm O'boy med grädde och en chokladbit i. Det är minsann supergött ska jag tala om. Smakat det? Om inte, gör det!

Nu har det börjat komma folk till tåget. Jag gick på fast det inte var en käft här, inte ens ngn som kör =P Men whatever, den stod på rätt spår, och det är varmt och skönt här. O jag kan sitta o blogga =) Älskar min Bella, så liten o nätt och enkel att ta med sig (laptopen alltså). O rosa, fina 3G-dosan. Me like.

Nu kom Alvesta, Karlskrona-tåget. Försenat det med... Hoppas inte detta jag sitter på blir alltför sent iaf. Hade ju varit jobbigt. Jag vill vara hemma i värmen nu. Lyssnar för övrigt på musik nu. Söder spelas för tillfället (Söder2007 - Jiddra Aldrig (med Bobbo & Atle). Fast jag tycker ju fortfarande att "Lose my mind" med Söder är den bästa han gjort, ingen slår den. Hans låtar kan man förresten ladda hem lagligt på Frizon.info för de som är intresserade.

Åh, nu bytte det låt till Shebang - Romeo. Åååh, den är ju så söööt =P Man vill bara mysa ner sig i soffan och titta på Eva&Adam-säsongerna (som jag för övrigt har på dvd). Naaaw, vill nuuu. Fast först ska ju jag o Älskling se klart "Mio min Mio".

         
Men nu måste jag ta o stänga av datorn innan batteriet dör förmodar jag. Någon laddare har jag ju inte med mig som vanligt. Tycker den är för tung för att gå runt o bära på =P När jag kommer hem o bloggar blir det nog att uppdatera om lite Skvaller och Nyheter.

Nu bytte det låt igen, nu spelas Amanda Jenssen - Do you love me. Visst är den väl skön? Yesyes. Nu går tåget för övrigt =) Men ha en bra dag!

xoxo
Nicolsan

> Onödigt

Ja, jomen det kändes ju hemskt nödvändigt att komma till skolan idag... Ironi... Första "lektionen" hade vi ingen lärare på, och därmed inte heller ngn närvaro. Suck =/ Sen hade vi projekt, men det visade sig att utkastet till rapporten redan var färdig. Så här sitter jag nu och väntar på bussen. Hade ju kunnat ta tåget, men vågar inte chansa, är fegis =P Me detta onödiga, äckliga snöväder ute, så vet man ju aldrig med tågen.

Imorse t.ex. så fick de som skulle vidare in till Göteborg vänta i en halvtimme i Herrljunga, för att räddningstjänsten var på plats, då ett tåg hade spårat ur. Jobbigt för de som skulle till sina arbeten... Men sånt händer ju. Får hoppas jag kommer hem i någorlunda tid, och att det inte är några mer olyckor och sena tåg utmed vägen. Vill ju verkligen hem till Älskling som ligger hemma sjuk nu. Stackars liten...

Nä, om man skulle ta o dra till Lidl kanske och köpa lite godis. Det vart ju tydligen superbilligt denna veckan. Gött =) Hinner ju inte käka ngn lunch idag heller, och måste ju få upp blodsockret lite. Bra bortförklaringar, aight? Haha, nämen Älskling kan ju få lite med, nu när han ligger alldeles ensam och ynklig därhemma och får tampas med de små kissemissarna som klättrar på honom. Bra borförklaringar tycker jag nog allt ändå. Har faktiskt skärpt mig med både godiset och ciggaretterna på sista tiden, så whatever. Någon enstaka gång gör faktiskt ingenting.

Fast igårkväll/natten till idag vart jag väl inte så duktig =P Madde ringde när vi precis hade satt på filmen o frågade om hon inte fick låna min historia-bok några dagar. Klart hon får, jag har ju ingen nytta av den nu ändå. Pratade en stund, sen kollade vi vidare på filmen en timme ellerngt. Jag var så trött så kunde knappt hålla uppe ögonen, så pausade för att se vidare idag. Men när vi stängt av blev jag helt plötsligt pigg. Och extremt sugen på en Digestive-kaka. Haha, käkade två, sen kunde jag sova =)

Idag har jag varit förvånansvärt pigg, faktiskt. Drömt i min egna lilla "Mio min Mio"-värld på ngt sätt. Sagovärldar är väl aldrig fel. Riktigt mys tycker jag. Men nu måste jag pallra mig härifrån. Uppdaterar senare!

xoxo
Nicolsan

> Gomorron

Nämen gomorron gomorron! Nu är jag vaken och färdigsminkad. Tänkte dra till bussen nu och åka till skolan. Suck =/ Jobbigt, men men, måste man så måste man. Får ta o sova lite på tåget. Bye!

xoxo
Nicolsan

> CV

Idag har jag skrivit klart mitt CV, sheat va tid det tog! Men vart riktigt noggrann, och riktigt nöjd blev jag! Så nu får jag allt ta och börja söka jobb på riktigt! Har ju bara sökt ett enda änsålänge, på Skara Sommarland för övrigt. Men mer ska det minsann bli inom kort. Tycker ju att det är så otroligt skitkul att jobba (iaf på de ställen jag jobbat änsålänge). Och jag tycker nog minsann att bara jakten på jobb kommer bli rikrigt rolig den med =)

Nu har jag nyss varit inloggad på Slaf. Min profil behövde verkligen uppdateras, var min gamla mail, och min gamla hemort kvar där fortfarande =P Nu är man ju Skarabo och inte Kinnabo, så det ska det väl därmed stå också då.
Nu ska jag och Älskling se på "Mio min Mio", sen blir det läggdags för mig. "Mio min Mio" har jag inte sett sen jag gick på lekis, och var 6 bast. Haha, så det ska bli riktigt kul. Herregud är ju 13 år sedan! Tänk vad tiden går fort minsann... Blir bara äldre och äldre hela tiden. Om 9 dagar fyller jag förresten 19, det, ni!

xoxo
Nicolsan

> Wrong Turn

Så... Vad har hänt sen igår? Vi drog ju till Felix o Lollan för att se Melodifestivalen, vilket vi gjorde. Bjöds på Tacos =) Mumma. Så tog vi med lite efterrätt. Hallonmazariner, mums! Sen dippade vi morötter med, både gött o nytting, men så mätta vi var sen! Haha. Vi höll väl egentligen på Nordman, men på andraplats kom väl Linda Bengtzing och tredje Charlotte Perrelli. Men hon har ju tagit hem hela skiten innan, så varför inte gö det igen?

När det var slut såg vi iaf en skräckfilm. "Wrong Turn" hette den. Var från 2003. Ush, skitläskig var den faktiskt. Riktigt äckliga monster med i den. Fy fasen. Desmond Harrington var även med, riktigt bra skådis enligt mitt tycke. Honom känner vi ju igen från "Ghost Ship".

image239

Information om filmen, lånat från CDON.com :
"För att gena svänger Chris in på en öde grusväg i skogen. Men istället för att komma fortare fram, krockar han med en stillatående bil och dess fem chockade passagerare. Upprörda berättar de att deras bil har fått punktering eftersom någon har spänt upp taggtråd över vägen ...


Efter flera timmars förgäves sökande efter hjälp i skogen, och i takt med att mörkret faller, kryper skräcken allt närmare inpå dem. När de hittar en jägarstuga full av groteska vapen och fasansfulla souvenirer efter en makaber jakt, tvingas de inse att något fruktansvärt är i görningen!

Här pågår en jakt ... men vem är bytet? Wrong Turn banar inte bara sin egen fasansfulla väg inom skräckfilmsgenren ?filmens bloddrypande specialeffekter når höjder som överträffar publikens värsta förväntningar! Specialeffektskonstnären Stan Winston (Jurassic Park, Terminator 2, Aliens), som har producerat filmen, kan sina saker och har redan kammat hem inte mindre än fyra Oscar (Jurassic Park, Terminator 2, Aliens).


Även till den mest härdade skräckfilmsentusiasten, som tror sig ha sett allt, är det bara att säga: "Jason, go home!" Det är först nu mardrömmen börjar ..."


När vi kom hem vid 1-tiden på natten så bestämde vi oss för att se klart på "Musses jul i Ankeborg", för vi somnade och missade slutet när vi såg den senast. Anledningen till just den film var väl att vi ville varva ner från alla läskigheter och sluta tänka på alla läskiga moster, haha =P Den är iaf väldigt söt, den filmen.


              

Åh, läste nu att det finns en "Wrong Turn 2 - Dead End" från 2007, sheat, den måste jag ju bara se! Scary, men riktigt bra skräckfilmer känns det ju inte som att det finns så många av, de flesta är ju ganska patetiska och löjliga när det väl kommer till kritan. Så när man väl hittar ngn får man väl ta vara på det^^

Gillar du skräckfilmer precis som jag? Se "Wrong Turn"! Inte gjort det? Du har missat ngt!
(Filmbilder lånade från CDON.com och Skådisbild lånad från Viewimages.com).

xoxo
Nicolsan


> Swedish beatbox award

Jag hoppas verkligen att ingen missade Björn Gustafsson i Melodifestivalen igår! Haha, här "tar han emot Swedish beatbox award" i globen igår kväll:


Är inte denna snubbe helt otrolig? Han är ju underbar föfan. Stendiggar givetvis =P Jamena Swedish beatbox award! Haha, han har ju så rätt med att det kommer vara massa amerikaner som tror på det där med hans birthday party osv. dessutom. Klockrent, minst sagt! Han sög verkligen på beatboxing ;P Men humorn är bäst. Go Björn Gustafsson!

xoxo
Nicolsan

> Amelia

Igårkväll såg jag på "Mr. & Mrs. Smith" på SVT1 (Tydligen visar de fredagsbio). Gött att slippa reklampauser, men jag somnade de typ sista 20 minutrarna-halvtimmen. Med kläderna på. Vaknade 5 på morgonen och hade inte en aning om det var morgon eller kväll, eller mitt i natten. Kollade iaf klockan och den vart ju 5, så jag somnade om. Även nu med kläderna på =P Vaknade igen sen vid 11-tiden. Emil ringde, och sa att han var hos oss om en halvtimme. Jag hoppade in i duschen. Var inte klar när han kom, så han och O-J stod o tjöta en stund. Sen blev jag ju då klar (haha, som att jag inte hade planerat det), tjötade med Emil en stund, o förklarade vägen till närmaste mack, så han kunde droppa in o köpa sig en baguette och fortsätta färden mot Kumla, för att fira Amy som fyller 25 idag =) Grattis!

Vi (jag o Älskling) käkade frukost, och satt vid datorerna en stund. Jag kunde inte blogga för webblogg strulade =/ Irriterande. Men så åkte vi och handlade. Jag köpte ny inpackningskur för blondiner i jättebra förpackning, och så kunde jag inte motstå att köpa ännu en inpackning som doftade ljuvligt - av jordgubbar! Åh, man ville bara äta upp den, ääälska jordgubbar! Vi köpte även julmust, för den var mycket billigare än påskmusten =D Haha. Inhandlades ju givetvis mat med. Och O-J inskaffade sig en facescrub som luktade jättegött, och såg lyxig ut. (Den får jag nog och sno ngn dag). Och så köpte jag nya numret av Amelia. Vart ju bara tvungen, filmen "Walk the Line" med Reese Witherspoon och Jaquin Phoenix följde med. Filmen om Johnny Cash's liv, låter riktigt spännande, tycker jag. På framsidan av tidningen stod det förresten "Helene: -Min sambo bytte kön och jag blev lesbisk!", jag skrattade till och frågade O-J "Om jag byter kön blir du bög då?" haha =D Något riktigt svar fick jag aldrig =P

               
Nyss låg hann ute i köket och "ojade" sig och skrek, haha, stackars liten. Han tappade en 200grams chokladkaka på "ringtån" sa han, haha! Sen när har man ringar på tårna liksom?^^ Han är för rolig han, ibland alltså.

Jag beställde faktiskt Desperate Housewives Forbidden Fruit -parfymen på Ebay innan, fakiskt ;P Det, ni! Lääängtar massor tills den kommer! Men ska skickas från USA, så kan ju ta sin lilla tid. Nu lyssnar jag på musik, Fronda feat. Robin - Gränslandet, hörs i högtalarna just nu. Går inte att tröttna på den låten, jag älskar den... Och Robin Berglund sjunger ju så fint i refrängerna med =) Honom har jag faktiskt pratat med massa. Så mysig o trevlig.

Nu ska jag och Älskling åka till Felix o Lollan o se på melodifestivalen hade vi tänkt. Nordman äger ut de andra får vi hoppas, aight?

xoxo
Nicolsan

> Clinique

Jag har testat Clinique superbalanced makeup, som är en flytande foundation som passar oss torrhyade alldeles perfekt! Välj en nyans mörkare än vad man har så får man desutom en lätt solkysst look. Min är nog t.o.m två nyanser mörkare. Och resultatet är kanon. Jag är förälskad, hehe. Nämen denna blir det med att inskaffa när man har lite mer money, lätt!
image234
Tycker man inte att den är så täckande, så har jag hört att man kan fukta svampen man tar på den med, så blir det ett mer täckande resultat. Har man inte torr hy, som jag, så finns det en till version på den i "superbalanced compact makeup. Det är alltså samma foundation, fast i cremeform.

Bilden är från:
http://www.clinique.com/templates/products/sp_shaded.tmpl?CATEGORY_ID=CATEGORY4900&PRODUCT_ID=PROD554
Där finns också fakta om produkten, samt färger och nyanser.

Nicolsan

> Ätit ute

Blev faktiskt ingen Samhäll för mig idag ändå =P Haha. Jobbade med projektet ist med Lajndush, Tilda, Mörten, Palmisch o Ewe^^ Gött o få lite gjort där faktiskt. Sen drog jag in till Borås och åt lunch ute med Mami =) Blev faktiskt bjuden till- och med. Inte dåligt. Kyckling med stekt potatis och ngn gräddsås och salladsbuffé med färsk apelsin till "efterrätt". Åt gjorde vi på Restaurang Balder och gött var det.

Sen tog jag tåget hem, och nu är jag hemma om 5 minuter. Och tydligen regnar det hemma =/ Vart ju fint väder i Borås, så det är ju lite irriterande... Men that's life. Bara bita ihop och se glad ut. "Vara glad för att vi ens har ngt väder" som Pippi Långstrump hade sagt, hihi.

Nu ska jag gå av. Mer bloggande blir det väl ikväll eller senare idag, I guess.
Det är fredag idag - NJUT!

Nicolsan

> Tävling

Amanda kom där jag slutade på näst senaste inlägget "Skoldags". Vi gick ut o tog en cigg sen hade var och en lektion. Jag hade Samhäll A. Var med i ngn tävling där, alla i klassen fick dela upp sig i grupper om 2-4 personer. Jag var med "Berit" och "Ewalajnen". Skulle svara på frågor om miljön o sånt. Gick faktiskt bra =) Var på vippen att ge upp innan vi ens hade börjat, men prisent sporrade ju en aning. 8000 spänn per skalle i gruppen kan man vinna. Det hade ju liksom inte riktigt suttit fel om man säger så. Lämnade iaf in och gick därifrån. Inte en aning om när man får resultat, men alltför höga förhoppningar kan man ju verkligen inte ha. Samma papper är utspridda i hela Sverige, så det är ju aningen fler än vi som har chansen om man säger så. Men hoppas går ju iaf.

Sen slutade även Mandi, så vi drog hem till "Mumin", våran mormor och morfar, och åt lunch. De var inte hemma till en början, men när vi vart där en kvart eller ngt kom dom hem. Vi fick fiskpinnar o ris, var gött. Mkt bättre än skollunchen, så jag klagar inte. Sen åkte vi tbx till skolan (fick skjuts, vilken lyx ;P). Så gick jag till min lektion, men tydligen var den inställd... Betyder att jag hade fått vänta i 3 timmar på nästa (alltså totalt 4 timmar med lunchen), vilket jag inte hade lust med. Kollade klockan och begav mig mot bussen. Mandi hade inte börjat än, så ringde henne, så kunde hon följa mig. Så kom vi på att hon kunde ju följa med in till Borås, för jag skulle vänta på mitt tåg i 50 min. Vi fick springa som idioter, och hämta hennes väska o hinna tbx till bussen. När vi kom utanför skolan såg vi den (Sheeeat!), sprang, sprang o sprang... O gissa vad?! Vi hann! Hade världens lera på våra älskade kilklackskor, hahaha, men så kan det gå. Torkade av skorna med lite näsdukar o lämnade kvar på bussen. Haha, stackars den/de som sätter sig där, ser ju ut som ngn har gjort "nummer 2", uuuussshh, haha!

Amanda pratade även med Tomas i tele, o blev en hel del garv kan jag säga. Tompan skulle ta med gosedjur på bussen, och fråga busschauffören typ "Hur mycket kostar det för Storanalle att åka med?" enligt Amanda, haha. Tänk om han gjort det, herregud =P Bara aa "En ungdom och 3 nallar och en gris" =D

Vi gick in på Gina Tricot i stan. Fastnade där, och började prova och greja. Jag borde inte handla mer ju, men jag kunde inte stå emot att köpa en lila/svart/vit tunika, ett långt "överlinne" som man kan ha som kortkort klänning till sommaren och ett par skitmysiga vårbyxor som var svarta med rosa snören. De vart skitpraktiska, för bara att vika in om man vill ha dem bara till knäna osv. Lägger upp bild ikväll ellerngt.

image233
Fick skynda till tåget, men det var lite senare än vanligt, tydligen, så hann i ganska god tid. Jag hoppade på tåget o Mandi väntade på Pappsen, för hon skulle övningsköra. Pratade med Mami en stund i tele o så, satte på datorn, men var kass teckning så blev mest in- och utloggningar av msn.

Bytte tåg o nästa var sent. Var kallt och regnade dessutom. Ush =/ Men det kom iaf, och sen sista bussen blev det mest msn, sen var jag hemma. Lagade mat, satt vid datorn och såg sen på "Du är vad du äter". Fastnade vid datorn lite till, och gick sen o la mig.

Idag var jag huuur seg somhelst på morgonen. Orkade knappt gå upp. Det var riktigt kämpigt! Men jag lyckades. Snöboll sprang runt mina ben och följde efter mig för vartenda steg jag tog dessutom, hela morgonen. Det gjorde inte saken bättre. Precis innan jag skulle gå till bussen så såg jag att en viss liten Snöboll hade öppnat sovrumsdörren. Fy henne! Fick springa in o kolla så ingen Maxxi var därinne, men han låg på några kunnar i storarummet o sov, som tur var. Pallrade mig iaf iväg till skolan o det var skitkallt. Fy fasen. Frös som bara den på första bussen. Första tåget vart det lite bättre på, men andra, och sista tåget var as-kallt! Trodde nästan jag skulle frysa ihjäl ju. Inte skoj. Har de ingen värme på tågen eller vad?! Det brukar ju vara jätteskönt att sätta upp fötterna på elementet, men inte idag, nejdå. Suck!

Träffade iaf Mandisen, tog en morgoncigg, och hon gick på sin mattelektion. Utan bok =P Haha, den hade hon glömt hos Tomas. Och jag gick o satte mig här. Nu slutar hon om en halvtimme, så då ska jag möta henne igen. Jag börjar 9.50 idag igen för övrigt. Har Samhäll A även idag... Suck, det är ju så tråkigt. Sen har vi lunch och projekt och sen ska jag hem. Ska bli riktigt skönt. Helt slut redan nu, så lär bli lugnt ikväll hoppas jag. Men uppdaterar senare iaf.

Nicolsan

> The 411

Det har gått en hel dag, och jag har uppdaterat mig i nyhets- och kändisvärlden. So what's the 411? Jag kan ju börja med att Sveriges komiker-tillskott i kändisvärlden, Björn Gustafsson, har blivit tilldelad årets Tôrparpris. Summan ligger på 40 000 kronor, och Gustafsson ska få ta emot priset i Skara den 23 juli, skriver GP. Lite coolt att det är just i Skara, tycker jag =) Hemma hos mig ;P Hehe, nämen jag vet ju inte hur stort det är...

Igår när jag läste Aftonbladet på nätet, så hittade jag en artikel om en kvinna som vuxit fast i toalettstolen =) Haha, knäppt. Stackars kvinna, men det är ju ändå så sjukt så att man skrattar, liksom. Hennes "toalettbesök" pågick i hela två år! Därmed växte hon fast. Hennes man  fick tydligen komma med mat och sånt när hon satt där, dag ut och dag in. Se artikeln här: http://www.aftonbladet.se/nyheter/article2039256.ab.


           

Idag, på tåget så läste jag "PunktSE Göteborg". Där stod det om en kvinna som blivit avstängd från sin Högskola p.g.a. att hon jobbade extra som nakenmodell. Helt absurt, enligt min åsikt, att man kan bli avstängd för en sådan sak. Jamena skolan ska väl skita i elevernas privatliv, liksom? Det tycker iaf jag. Hon anmälde iaf, och fick igenom, men halkade ju efter i studierna p.g.a. avbrottet. Men bra det löste sig iaf. När vi ändå är inne på Göteborg så kan jag informera om att det är blodbrist i allas vårt älskade Götet. Så funderat på att lämna blod? Sätt igång nu! Jag själv är nålrädd, så skulle nog inte fixa att göra det. Kanske mognar jag såpass att jag skulle klara av något sådans, kanske inte...

Cypern ska förhoppningsvis enas igen! Jag är ju som en del kanske vet ganska insatt i just landet Cypern då jag varit där, och älskar landet av hela mitt hjärta. Cypern har ju en nyvald president nu som är insatt i frågan att ena landet igen. Ska äntligen Turkcyprioterna och Grekcyprioterna enas? Hoppas går ju iaf.

Att studenters ekonomi är åt pipan vet väl de flesta? Jag gör det absolut iaf! Att hyrorna och allt annat höjs är ju ett faktum, men varför då inte höja studiebidrag/CSN-bidrag osv? Det är ju det logiska, liksom...
Många studenter var det på Rihannas konsert på Hovet i Stockholm, liksom många småflickor, mammor och pappor, kill- samt tjejgäng. Konserten vart däremot (tyvärr) inte så mycket att ha. Förlite och för "porriga" kläder hade stjärnan på sig, och hennes sång dränktes i alldeles förmycket elgitarr, tydligen.

           

På skvallerfronten kan jag upplysa om att Brad Pitt och Angelina Jolie har bröllop i planerna. Ett privat sådant, tydligen. Det kommer äga rum i sommar, så planeringstiden är begränsad...
Igår var det ju Top Model. Har ni hört the latest gossip? Det är så att tjejerna har trashat ner lägenheten totalt. Det är tydligen hål i väggar, och de har haft matkrig osv. osv. Så nu ska kanske han som äger lokalerna stämma programmet för det. Något mer vet jag inte än, men uppdaterar om jag får reda på någonting.

That's the gossip for today!
Nicolsan


> Skoldags

Jahopps, så vart det skoldags igen. Var här vid 8, och träffade Amanda. Jag har ju ingen Historia A längre, misslyckades ju med det ämnet. Men får fortfarande frånvaro, så gick dit o bad om närvaro, vilket jag faktiskt fick! Fast gick givetvis med en gång igen, jag har ju inget där att göra.

Nu sitter jag o väntar på att Amanda ska komma tillbaka så vi kan fördriva tiden tillsammans =) Hon börjar halv 10 o jag börjar 9.50. En timme kvar med andra ord. Då blir det Samhäll A (tror jag iaf?), jobbigt... Har prov i det på tisdag med. Uppsamling, typ, jag gjorde det ju inte i fredags. Som tur var vart det ett ganska lätt prov enligt "Berit". Får hoppas det då, fast för henne är la allting enkelt. För mig är det svårt, men aja...

Igår när jag kom hem gick jag till jobbet för att höra om lönen o sånt. Den kommer in den 25:e, wihooow! Perfekt image224födelsedagspresent med andra ord. Med semesterersättning o allt, jag blir riiik! Men allt ska gå till välgörande ändamål, så får jag svälta! Haha, neee, skojade bara. Men skänkte faktiskt litegrann till Kattkommando Syd (KKS) häromdagen. Det känns ju faktiskt bra. Det kan man göra på http://www.tradera.com/Valgorenhetsannonser-c3-280404 samt http://www.budera.se/catalog.asp?catid=1913.

Nämen det mesta av pengarna lär väl gå till inredning till sovrummet förmodar jag. Hallen är på G hemma nu med. Har inskaffat ny hatthylla och så. Mycket fin, vit, stor och praktisk är den. Sen ska det in en-två stora speglar o sånt med. Väggarna är i ngn färg, vad ska man kalla den?... Brun/Mörkbeige med liten grå ton i, typ? Så inredningen kommer gå i vitt. Ljussättningen vid spegeln är viktig med så man kan sminka sig där, och slipper stå vid lilla spegeln inne på toan. Så dit kommer väl med pengar gå då, förmodar jag. Möbler är ju dyrt med, så det mesta går väl dit då. Men klart man måste unna sig själv någonting med. En chokladbit? Hm, nä, skor sitter bättre =P

Var är Amandaaa... Seg =P Hehe. Mp3n glömde jag nere i skåpet med, orkar inte gå o hämta. Lat jag är. Jahopps, 40 minuter kvar tills jag börjar nu då. Uppdaterar senare!

Nicole

> Vovvarnas reklamkrig

Har ni hört om "vovvarnas reklamkrig"? De flesta borde ju sett Tre's reklamfilm vid det här laget där Tre liknas vid en snabb vinthund med långa ben, medan Tele2 Comviq, Telia och Telenor är små hundar med korta ben. "I Tres reklam heter det: Sorry Telenor, Telia och Tele2. Bara ett mobilt bredband kan vara snabbast". Bild:

image222
Känns igen, eller?

Nu har Tele2 Comviq en ny kampanj som bygger på hunden som de liknades vid i Tre's reklam. "I Tele 2:s reklam heter det: Vad ska Tre säga nu när de inte är snabbast längre? Att de är dyrare? ". Bild:

image223
Visst äger de väl ut Tre totalt? Haha, det tycker jag! Go Tele2 Comviq =P Nämen jag har ju faktiskt Tre's mobila bredband. Fast tackade ju prompt nej till att ha dem som mobiloperatör. Telia har jag nu, men vill ju ha Parlino. Telenor kan ju gå o slänga sig i väggen, har aldrig varit med om sämre service. Lovar massa saker, men håller ingenting. Jäkla telesnor... (Bilder och citat lånat från http://www.aftonbladet.se/pryl/tele/article2029547.ab).

Nicolsan

> Skvaller och nyheter

Här kommer dagens skvaller och nyheter:

De flesta har väl hört om Pete Doherty (från gruppen Babyshambles, och Kate Moss's ex) drogproblem vid det här laget? Han har ett nytt projekt på gång. Han ska hjälpa unga heroinmissbrukare att komma ur sitt beroende genom att insperera med sin musik i en ny, brittisk TV-show. Då undrar jag, är detta ett skämt, eller?! Han filmades ju senst för en vecka sedan med vitt pulver under näsan, enligt nyhetsbyrån Bang =S Hur ska han kunna hjälpa folk ur drogberoendet, när han inte ens hjälpt sig själv först? Hm, är det dagens skämt, eller?

På tal om gruppen Babyshambles (med Pete Doherty), så är det faktiskt fastställt att de ska spela på Hultsfred i år. Så vill man se dem bör man bege sig dit. Nu när jag väl är inne på musik och artister så kan jag ju passa på att berätta att även Mary J Blige kommer till Sverige i år. Hon spelar på Hovet i Stockholm den 24 Maj. Så nu vet alla intresserade det också.

                
Läste i dagens Metro att en finländare diskret har lämnat tillbaka en bok på ett bibliotek i södra Finland efter 100 år! Det, ni =P Biblioteket hade sedan länge betraktat boken som försvunnen, som förresten var en religiös inbunden tidskrift från 1902. En fastlimmad lapp i boken visade att den senaste bokförda utlåningen skedde i början av förra seklet. Lite kul må jag säga^^ Är nog inte varje dag det händer.

Viktigt! Herregud, det är ju så man får ont i magen över att vara människa ibland, alltså. Nu är det så att (hör och häpna), det finns bara mellan 3500-4000 tigrar kvar i hela världen! Vad har vi gjort? Shit, vad gör man åt detta? Vi kan ju inte utrota världens största kattdjur förfasen... De är ju mäktiga för satan (ursäkta ordvalen). Men något måste göras! Ca 3500 vilda, och ungefär 500 i fångenskap, om jag fattade rätt. Det är verkligen läskigt få kvar...

Pollenallergiker kommer det bli synd om, också. Inom bara något/några få år så kommer det vara pollen året om. Sheat, inte gött för mig. Finns ju en sorts pollen jag är känslig emot. Hata dessa pollenchocker, skitjobbigt ju =/

Vad gör man? Vart är vår värld påväg, egentligen? Något svar har jag inte. Kan ni komma på några, så klottra gärna ner dem som en kommentar.

Nicolsan

> Skrivblocket borta

Idag vart jag allt duktig och pallrade mig iväg till skolan. Men så är jag i Borås nu, på tåget... Vilket betyder att jag inte stannade kvar i skolan =P Oopsie, hehe, så kan det gå. Men den största anledningen till att jag kom iväg var att jag skulle ta ytterligare några foton för JC imorse. Med "Oggi" denna gången, den sista tjejen som inte var med senast. Riktigt skoj o fota med en tjej istället för bara killar ;P Kändes lite mer seriöst kan man väl säga, ingen som fjanta runt^^ Hehe, vart iofs skoj det med, men ändå.

Sen så hade vi iaf Praktisk Marknadsföring B, skrev en del. Fick låna papper av Ewe, för jag kan inte hitta mitt skrivblock =S Det är borta, inte bra. Har liksom alla ämnen där i... Får bli att leta när jag kommer hem, om det nu är där, vilket jag inte har en aning om... Slarvig jag är, får skärpa mig.

Efter den lektionen hade vi lång lunch, försökte göra några uppgifter i Praktisk Marknadsföring B med Ewalajnen och "Berit" men blev inte så seriöst, jag bara garvade hela tiden =) Men skoj var det! Skickade roliga sms till folk, men var bara två stycken som gick på det =P Men skoj ändå.

Sen hade vi iaf Svenska B, sen ville en del i klassen se på basket-turneringen, så vi fick en break. Kollade en liten stund,  träffade Märta-Pärta o så. Sen gick jag o Apan Backlund ut o så =P
[bild lånad från http://michaelontheair.com]

image216
Sen hade vi Svenska B igen, men därifrån drog jag. Fy mig =P Och nu sitter jag här. Skriver med Monkey med, den lilla sjuklingen. Har ngt förbannat ont i ryggen dessutom, fy fan =/ Svankrygg är minsann inte det minsta roligt ska jag tala om. Blir att gå på Ipren när man kommer hem. Martin skulle komma förbi en sväng hemma med lite money han hade lånat av mig o så.

Sen ikväll blir det minsann Room Service och Top Model =) Ser jag fram emot!
Nicolsan

> Gossip Girl

Åh, Gossip Girl är ju så braaa! Fast jäkla sorgligt att det inte är ngt Gynning efter det längre. Men sånt får man leva med. Slutet vart lite coolt med, när det såg ut som en gammal film =Pimage215

Idag har jag haft studiedag, men ändå inte fått så hemskt mycket gjort. Städat ur köksskåpen över micron, för jag har en förmåga att bara slänga in allt där när jag städar o sånt =P Får jag inte göra mer nu när det är städat. Och så har jag diskat, lagat mat, mailat med Mami, duschat, samt handlat lite. Och när kommer dagens första blogg-inlägg!

Så... Vad ska man skriva för skoj nu då? Jag kan ju börja med att jag har hittat den där parfymen i föregående inlägg. Desperate Housewives - Forbidden Fruit. Den kostade 397,37 kr när jag sökte på Kelkoo. Då fick jag alltså upp enda alternativet, och det var på Strawberrynet. Ganska så bra pris ändå =) Den måste jag allt ta och beställa när jag får pengar. Om jag kan vänta ända tills dess vill säga...

Läste förresten i "In Touch" att Kirsten Dunst har det jobbigt på Rehab. Hon checkade ju in på grund av sina alkoholproblem i början av februari. Hon påstod även att hon kände sig obekväm med dagens Hollywood-ideal samt att hon har problem med sitt självförtroende. Ändå checkade hon även in 6 stycken stora väskor, varav en helt fylld med bara skor... Ja, så kan det vara, det är nog inte lätt med all press. Men när jag läste det för O-J, så är hans svar, typ "Hahaha, tänk om det hade varit du! Då hade det varit 4 fulla väskor enbart med skor =D" Hmm, jaa, haha, jag fattar ju hans poäng. Men jamena hur kul är livet utan skor egentligen? Inge vidare om man frågar mig. Jamena är man på dåligt humör eller depp eller så, och går till en skobutik och köper sig ett par fina skor, så mår man genast mycket bättre =) Det är ju bättre än medicin, eller hur? I think so!

Nu ska jag ta tag i skoluppgiften som ska vara klar tills imorgon (3 veckor för sent...), sen blir det läggdags! Nattinatt, läsare.

Nicolsan

> Studiedag imorrn

Weeiii, Ewalajnen hade läst min blogg, och mezzade och skrev att vi har studiedag imorrn =D Wihoow! Jag kan stanna hemma, och slipper skolka! Gött som bara den, måste jag säga.

Och O-J ska till skolan o praktiken ändå, haha! Han är minsann inte ledig. (Skadeglädje^^). På tal om honom, jag kom på honom med att ha ett stort hål i rumpan innan, haha! Eller oj, oops, alla har väl hål i rumpan (hoppas jag?), men han hade det iaf i byxorna på rumpan =D Så nu sitter han o försöker sy. Haha, good luck =)

Nu ska jag strax sussa, men först blir det nog ännu ett avsnitt av våra älskade Desperata Hemmafruar. Det går minsann aldrig att tröttna på dem. Håller ni inte med?

[Jag tänkte lägga in en bild här på Desperate Housewives, men när jag sökte på google, så fann jag denna]:
image211
Kan någon SNÄLLA säga mig vart den finns att få tag på? För på något jäkla vänster måste det väl gå, eller? Vill haaa!

Natti!
Nicolsan

> Utelåst

Trodde att det skulle bli en dag utan några händelser alls, men oj så fel jag hade. Vaknade av ett ganska så argt sms klockan 9 på morgonen (o jag som vart så lycklig över att ha sovmorron, blev inte så mycket av den). Anledningen till detta arga i sms:et var att jag inte var i skolan. Jag är ju faktiskt ledig (bortsett från projektarbetet) på måndagar... Men projektet kan vi göra på ledig tid, och jag tycker inte att jag gör ngt i det just nu ändå. Kanske dåligt av mig, men behöver man vara 6 personer på 2 datorer till 2 uppgifter? Hm, lite överflöd kanske. Känns inte som att 5-6 timmars tågresor är värt det. Dessutom har vi inget alls ibland. Det är min åsikt iaf. Jag är ju med på onsdag, då vi ska fotas. Det är ju viktigt, och där deltar jag ju.

Men iaf, jag gick upp vid halv 10-tiden. Åt lite frulle, satt lite här vid datorn och så. Vid 12-tiden kom Älsklingen hem från skolan. Han åt lite mat, och skulle till praktikplatsen. Jag körde honom dit eftersom jag ändå skulle till Coop och handla. Kattmaten var slut bl.a. =P Inne på Coop blev jag flirtad med av en snubbe från Tre (3). Han frågade vad jag hade för operatör, och jag svarade som det var, att jag hade Telia. (Jag vart inte tillräckligt snabbtänkt att jag svarade "Jag har företagsabbonnemang!" som man ska göra för att slippa dem). Han frågade vad jag hade för mobil, och jag sa att jag har en ny, snygg Sony Ericsson w880i. Han frågade om jag sett den nya Sony Ericsson, vilket jag hade. Den är lik min, fast lite bättre kamera och större minne. Men what the hell, jag trivs med min. Han frågade om jag hade kompisar som har Tre (3), jag svarade aa, typ en. Han sa att då kan jag ringa till honom/henne och till det hemtelefoner gratis. Min reaktion "Wooow, jag ringer sååå mycket till hemtelefoner från mobilen! Or nooot". Jag sa att jag ville ha Parlino, för då ringer jag gratis till Telia, Halebop, Tele2Comviq och Parlino. Han hade inte så mycket mer att säga. Hahaaa, jaaag vaaann! =D

Jag gick o handlade och skulle sen åka hem. Väl hemma så börjar jag gräva i väskan efter nycklarna... Hmm, tanken slog mig att de ligger ju inne, hemma, på bordet. Sheat, slängde ju dom där när jag hade hämtat posten (Förresten kom mina "Xena - The warrior princess" -säsonger idag, weeei). Jag var alltså utelåst. Helvete, jag gick ut till bilen igen med matkassarna och satte mig och ringde Felix (som har en av våra hemnycklar), inget svar... Han jobbade ju. Jag ringde igen och skickade ett sms. Fortfarande inget svar... Damn, testade o ringa Älskling med, men inget svar där heller. Mezzade Lollan o frågade vart hon var o så. Hon var sjuk, så var hemma o såg på film. Vilken ängel! Jag åkte raka vägen till henne och kollade på Boat Trip jag med. Victorta Silvstedt är förresten med i den filmen, o hon är ju så fin =). Jag var där en timme, sen åkte jag till O-J's praktikplats. Hämtade honom och fick se tidningskorgen han gjort till oss. Superfin var den, riktigt stolt blev jag.

Sen bar det av hemåt. Lagades mat och vi åt. Sen åkte vi till Röda Korsets secondhand och dumpade av lite grejor. Har ju rensat skåp och förråd litegrann, och vart ju en del saker vi inte ville ha längre. Bl.a. en gammal DVD, en inomhusgrill, lite ölglas, en lavalampa, en ryggsäck och någon kruka och så. Man samlar ju på sig så hemskt mycket saker. Finns säkert massa mer vi skulle behöva göra oss av med, men får väl ta lite i taget. Har ju varit där en gång innan för någon/några veckor sedan och lämnat in O-J's skrivare (vi har ju en ny med laser nu istället), hans förra datorskärm, högtalare och lite andra datorprylar. Är ju hemskt onödigt att behålla sånt när man har nytt.

Sedan bar det iaf av hemåt, och här sitter jag nu. Fixade en tvättid också, så måndag morgon (nästa vecka) ska jag upp klockan halv 7 och tvätta till 10. Suck! Men sånt är livet. Tvätten svämmar över, så är väl bara o ta tag i saken. Nu börjar snart "Outsiders" och "Design: Simon & Thomas" på TV (kl. 20.00). Får väl se vad "Outsiders" handlar om, men lär väl bli att vi kollar på "Design: Simon & Thomas" istället. jag gillar det bättre.

Åh, är så kluven, vet inte om jag ska till skolan imorrn eller inte... Är ju bara en enda lektion, och det vi gör på den lektionen har jag härhemma, så kan jobba med det här istället... Svenska B är det för övrigt. Åh, vafan, tror jag stannar hemma. Fast känns ju dumt med... Åh, jobbigt. Mitt studiebidrag ryker snart för min frånvaro är skyhög just nu. Kommer alltid på 100 anledningar till att inte gå till skolan. Trodde ärligt talat inte att det var möjligt att vara såhär skoltrött. Jag dör. Hjälp!

Nicolsan


> Badat

Sedan jag skrev senaste inlägget så har vi lagat mat. Korv med mos, men korven var äcklig, så den åt vi inte, utan den fick åka i soporna =P Haha, så kan det gå. Sen åkte vi till O-Js Mami o lånade hennes badkar för vi var badsugna =) Åh, så gött det var! Satt verkligen fint. Under tiden lånade Felix min DownTown (min bil, alltså). Efter det lååånga, skummiga, härliga badet (med doft av vanilj), så fastnade vi med Tina (Mami2) framför TVn o såg gamla avsnitt av "Skärgårdsdoktorn", var lite nostalgi där faktiskt. Myspys.
image209
Sen bar det av mot Ica Munken där vi köpte varsinn pizza för vi var hungriga, köpte även lite mjölk, bröd och ost ("det vanliga"), kan ju va gött o ha lite frukost hemma imorgon bitti. Vi käkade våra pizzor när vi kommit hem, och samtidigt såg vi ett avsnitt av Desperate Housewives.

Nu sitter jag här och letar efter en blankett på nätet jag ska försöka skriva ut. Men jag gillar inte PDF-filformatet alltså, jäkla jobbigt det ska behöva va. Imorrn är jag ledig, ska bli gött. Ska få komma o hälsa på Älskling på hans praktikjobb, ska bli skoj. Ska även dra förbi jobbet o höra om det finns mer tider till mig =)

Natti, och sov så gött sen när ni ska sussa.
Nicolsan

> Kvinnodagen

Jag vart helt "Whaaat", kunde inte komam på vem som hade kommenterat anonymt o skrivit "// en du känner" i slutet =P Kollade "IP-lookup" o grejer, o gämförde IP-nr från tidigare kommentarer, men ingen match mer än att det var i Sverige o så. Haha, så såg jag sen att det var ju en länkad kommentar, gick alltså o trycka på "Anonym" o komma till en mailadress. Smaaart jag är ibland, alltså! Haha, blond i hela huvudet, or what? Hihi.

Aja, nu är det lilla mysteriet löst, och jag slipper gå o undra. Nu när jag ändå uppdaterar igen, kan jag ju skriva med det jag glömde i förra inlägget med. Det vart ju fatiskt Internationella Kvinnodagen igår. En extra hyllning till oss kvinnor!

Nicolsan

> Order

Haha, nu har man till- och med fått order om att uppdatera bloggen. Jag har haft massa på G (som vanligt), så hinner ju inte sitta vid datorn så mycket. I fredags jobbade jag iaf heltid, som resten av veckan. Var skoj, trivs faktiskt så bra att jag bara vill tillbaka till jobbet o jobba meeer! Men sen var iaf jag och O-J med Felix. Han grejar ju o sånt i nya lägenheten. Hjälpte till lite o så, nu, natten till idag (söndag), har han förresten sovit första natten där själv =) Så nu är han helt inflyttad.

Men iaf, så blev det sent o jag skulle ju sova som skulle upp på lördagmorgonen och jobba. Var alltså läggdags. Sov som en stock till 2-tiden på natten. Då ringde min mobil! Jag fattade inte alls vad det var, vart ju så trött, så var helt groggy. Jag tar mobilen o svarar utan att trycka på knappen. Skithögt spelade ju ringsignalen i örat, o vaknade jag till. Det var min lilla gumma (nämner inga namn för säkerhets skull) som var jätteledsen. Stackars lite, visste inte vad jag skulle gö... Hade jag varit i närheten hade jag såklart kommit, men det kunde jag ju inte, för då hade jag inte hunnit till jobbet i tid på morgonen. Tur det finns taxibilar, bra uppfinning =P Löste sig iaf, förhoppningsvis. Jag jobbade till strax efter 2 på lördagen, inhandlade även 2 skitsnygga lampor till sovrummet. As-fint kommer det bli, längtar så sjukt massa tills det är klart. Lamporna kommer iaf stå på fönsterbrädan.

Vad halv 2-tiden ringde Felix o sa att jag, han och O-J var bjudna på middag hos älsklingens o hans moster =) Bjöds på italiensk mat och god efterrätt med. Mumma! Var jätteskoj o mysigt o va där, hon är ju så sjukt go'! Var jättelängesen vi var där med. Senast var när vi fick kattmatskålarna o så... Förra året föfasen, sheat. Tiden går ju så fort. Men det var riktigt roligt iaf. Sen var vi hos Felix en snabbis. Var allt annat än iordning där kan jag ju säga! Haha, ett bord i hallen som man fick klättra över. O sen en säng o barstol o allt vad det var. Sen åkte vi iaf vidare, till älsklingens Mami. Såg en film o pratade lite o så =) Blev kvar där till ganska sent, faktiskt. Kikade lite på melodifestivalen o så med. Nordman äger ju lätt! Hondär äldre som hade skrivit låten själv (minns inte hennes namn) vart ju inte bra ngnstans? Hur kunde hon komma så längt? Det fattar ju inte jag. Vad har folk som röstar för smak egentligen? Hm...

Nu har jag iaf tagit tag i en ENORM diskhög, vilket känns förjäkla gött att ha blivit av med. Måste åka o handla lite, o så ska vi bort till Tina idag igen o så. Hjälpa till o rensa lite i lägenheten nu inför flytten. Så nu har jag iaf bloggat lite =) Hoppas det nöjer någon/några iaf.

Nicolsan

> Djupfrysta hallon

Jobbat även idag, dagen har gått skitfort. Vid 16-tiden kändes det fortfarande som klockan var 12-13 ngnting. O-J kom till mitt jobb o åt lunch med mig vid 15.30-tiden. Jag vart inte speciellt hungrig, men käkade ändå =) Duktig jag är^^

Nu ikväll när jag kommit hem så åt jag o Älsklingen hamburgare (Jag åt en o han åt tre stycken! Herregud, ingen botten i honom). Vi såg ett avsnitt av Desperate Housewives, sen duschade vi o vid 20.00 började "Du är vad du äter", vilket vi då såklart såg på. På tal om det, så lät det ju som hondär Dominika (som Anna Skipper "tog hand image206om") var känd ellerngt? Är jag helt efterbliven om jag säger att jag inte vet vem hon är? Vem är hon? Give me the information, please.

Jag blev sugen på choklad, men det kan man ju bara inte äta när man ser på det... Haha, det brukar vi iofs alltid gö, men det är väl grejen att "Hon/han får kämpa, träna o avstå massa goda saker, men jag kan sitta här o trycka i mig vilka godsaker jag vill" som gör att man blir så hemskt sugen, haha! Men idag avstod jag, så nu sitter jag här o äter lite djupfrysta hallon istället. Mumma är det, vill jag allt tala om!

Efterlyst på TV. Har inte hunnit diska på hela veckan. Man får verkligen väldigt lite tid över nu när man jobbar heltid. Men det är ju värt det, jag trivs ju så läskigt bra. Vill aldrig mer tbx till skolan, tycker jag har lärt mig allt jag behöver veta nu. Vill bara fortsätta jobba. Fast en sak är ju säker ;P När jag verkligen börjar jobba heltid "på heltid", haha, då blir det dags att inskaffa diskmaskin.

Nu orkar jag inte skriva så mycket mer. Kan ju påpeka att det härliga sommarvädret i Skaraborg gör mig riktigt riktigt lycklig, så underbart och härligt. Imorse när jag gick till jobbet så var en kvinna ute o gick med en Golden Retriever-valp, så liten o sötig var den =) Sommar o sol är fanimej livet.

Ha det gött, hoppas det härliga vädret håller i sig.
Nicolsan

> Fleur de Santé

Fick ett prov på Fleur de Santé's Yoghurt Skin Conditioner (ansiktskräm), och den är så ren och fräsch. Doftar underbart, måste bara rekommendera den. Får nog nästan ta och beställa en sådan, tror jag allt. Så farligt dyr vart den inte heller, plus i kanten på den!

image205
Så ser den ut. Går att beställa på http://www.fleurdesante.com (där även bilden är lånad). 50ml kostar 189 kronor. Visst låter det väl väldigt rimligt och överkomligt? Det tycker minsann jag iaf.

Text lånad från hemsidan:
"Utslätande och mjukgörande kräm som motverkar uppkomsten av rynkor. Dess mjuka, smältande konsistens absorberas snabbt och gör huden slät och fuktmättad. Hyn återfår sin naturliga balans och fräschör och blir full av energi."

Stämmer mycket bra, inte en enda överdrift. Söker ni ny, bra ansikts-hudkräm så kör på denna!
Nicolsan

> Roomservice

Sitter nu o tittar på Roomservice, kan man ju bara inte missa. Marie Picasso är ju med. Gillar verkligen denna vackra tjej. Är skittrött nu, efter jobbet. Brukar komma hem med världens energi o bara vilja gå tbx till jobbet o jobba meeer, men idag... Jaa, idag alltså... Herregud... Vad mer behöver jag säga? Jag jobbade verkligen ASSET av mig! Sheat, tänkte att jag skulle fylla på med lite kläder (storlekar), det fattas ju en del när folk har handlat, och så skulle jag vika o fixa lite (mycket), och så tänkte jag att när jag ändå håller på kan jag hänga iordning ordentligt, byta plats på en del, så nytt kommer fram och syns, storleksortera, fylla i prislappar, och... Jaa, syns väl redan nu att jag tog på mig waaay too much jobb, eller? Jag tänkte jag skulle fixa dam och herr på förmiddagen, men jag höll på med yngre herravdelningen ända från kl. 10.00 till 17.00 istället (med 20 min-en halvtimmes lunch och en fika emellan)... Helt slut är jag i huvudet nu, med andra ord. Sprungit mellan lagret o den avdelningen minst 100 gånger, klättrat på stegar, försökt komma ihåg femtioelva storlekar och modeller samtidigt, vilket inte gått så bra. Hann glömma av hur plaggen jag skulle fylla på såg ut innan jag kommit fram o bara till o vända om igen. Idag lär jag ju sova gött iaf. Imorrn ska jag ta det lugnt kan jag ju tala om... Sen vid 17.30-tiden så kom iaf Felix o Lollan o inhandlade en ny lampa till storarummet, mycket snygg var den måste jag säga =) Erika kom med, jag körde in promenadscootern, haha! Skoj o köra den där =P Sen gick jag o Erika o handlade o sen hem. Satt o tjöta en stund, sen skulle hon med bussen hem. Och så såg jag och O-J ett avsnitt av Desperate Housewives o käkade pannkakor med jordgubbssylt o vaniljglass, sen började Roomservice, o så kände jag att jag måste uppdatera bloggen, och fastnade här (reklampaus nu).
 

image204     image203     image204


Igår jobbade jag, sen kom Erika o vi såg på "Gossip Girl" och "I huvudet på Gynning, säsongsavslutning". Sen körde vi nästan vilse i stan, haha. I helgen kanske det blir 20-årsfest i Skövde. Sabina fyller tydligen år, så får se om det blir ngt festande för mig =P Lär ju va sjukt trött efter en hel veckas heltidsjobbande. Men hade vart skoj iaf. På söndag har jag med planer, fast dem skriver jag inte om här förrän det är fastställt helt. Nu ska jag titta vidare på mitt älskade Roomservice, sen är det Top Model, sen ska jag sova. Bye!

Nicolsan


> TV-tittande

2 dagar sedan jag uppdaterade nu. Förlåt mig, läsare =) Men nu får jag äntligen tummen ur och tar tag i bloggen. I lördags jobbade jag 10-14, skoj skoj var det. Sen på kvällen kom Felix o Lollan o var här. Vi lirade Guitar Hero och såg på Melodifestivalen o var allmännt flummiga, som vi brukar va'. Hon är helgo' och rolig, den där Lollan^^ Hihi. Tur Felix har så bra smak, vem skulle jag annars busa med? Nämen skoj hade vi iaf.

Detta (i lördags) var första programmet av Melodifestivalen jag sett i år, och handär Björn Gustavsson var ju riktigt rolig, faktskt. In Touch "Björn Gustavsson: Sverige har fått en ny stjärna". Kan nog bara instämma. Kul att han är så ung som 21 år, dessutom. Go Björn, Go! Jag håller på dig =) För övrigt så var Nordman grymt bra, nästan bäst enligt mitt tycke, Håkan Hemlins röst är helt otrolig. Säg vad ni vill, men jag älskar den iaf!... Fronda vart väl lite av en besvikelse. Brukar stendigga hans musik, men den låten han tävlade med vart ju bara tråkig. Linda Bengtzing, som för övrigt hade riktigt tuffa kläder, lät som hon brukar tycker jag. Hennes låtar låter lite lika varandra, har samma "drag" kan man säga. Men hon var duktig, vilket hon brukar, bra röst som passar hennes låtar. Sibel var lika söt som alltid, hade en jättefin glamourös klänning på sig, och har röst som kan krossa glas, riktigt bra! Charlotte Perrelli såg lite stel ut (kan ha varit korsett-klänningen, kanske?), men hon vart helt okej för övrigt. Nu minns jag inte riktigt mer vilka som var med... Hmm, de där 4 tjejerna (vilka var 2 syskonpar) var sötiga, men inte riktigt min stil, kanske. Möjligt jag glömt ngn, men minns ingen mer iaf.

På söndagen så skulle jag va med Erika =P Väntade o väntade hela dagen på att hon skulle höra av sig. Klockan 4 på eftermiddagen hade hon vaknat o sa jag kunde komma =) Hihi, hon o hennes sov-vanor^^ Jag åkte iaf dit o vi handlade lite, pratade en massa, såg på Top Model o satt lite vid datorn. Kom också på att vi är ju nästan lite som Paris Hilton (Erika) och Nicole Richie (Jag), haha, där ser man vad vi kan komma på bara sådär, ibland =) ...Sen tog jag iaf bussen hem (som för övrigt var knökfull), o hemma mötte jag Felix o Lollan utanför våran trapp-uppgång. De hade krockat med men älskade Downtown (bilens namn). =O Jag trodde de skämtade med mig först, men tydligen inte. Eller aa, det var ngn annan som hade backat in i min bil när Felix körde. Båda bilarna klarade sig iaf undan oskadda. Som tur var.

Idag har jag jobbat 10-18. Servat kunder, galgat kläder, vikt en massa osv. osv. Skoj var det iaf, jag trivs lika bra som alltid. Fast nu är det ju bara jag och två till som jobbar (en tredje hoppar in om det krisar), för my bosses, hehe, de som äger företaget är på semester. I fjällen om jag inte minns helt fel. För er som inte vet jobbar jag i en butik som är uppdelad i två avdelningar, där den ena är massa kläder, men även accessoarer och skor. Den andra avdelningen är el-prylar, lampor o massa mera. Jättestor är butiken i alla fall. Idag gick jag och blev kär i ett par jeans som jag bara måste ha. Såfort jag får lite money så blir det till att köpa dem. De mesta av mina pengar har jag ju redan handlat upp, tyvärr. Bl.a. köpt det ni kan se i föregående inlägg (vårshopping), men nu även beställt efter "Xena - The warrior princess" på DVD. Blev ju sån jäkla nostalgi-feeling nu när jag börjat se det på TV igen. Bara var tvungen att inskaffa =P Förresten, "Desperate Housewives", säsong 2, beställde jag o O-J förra veckan, så den har vi börjat se nu med =) Mycket TV-tittande, men det är ju så mys-pysigt, tycker jag.

Idag, efter jobbet åkte vi även och inhandlade denna mycket coola möbel. Det är en vit V-format byrå. Är den inte otroligt tuff? Originell modell iaf. Jag stendiggar den. Inte bestämt mig för om den ska stå i hallen eller sovrummet än, men det får vi se. Vad tycks?
När vi kom hem lagade O-J mat o vi åt. Skulle se på "Outisiders", men det vart på tok för oglamouröst för mig, bara äckligt, uscha! Så blev att vi zappade över till TV3 o såg på "Design: Simon och Thomas" istället =) Simon är ju så rolig, haha! Grymt bra program, tycker jag. Har ni inte sett det, så gör det. Orka Outsiders =P

Har hunnit prata med Madde i telefon 2 ggr på bara denna kvällen med =) Skoj. Krya på sig får både Madde o Erika göra, tycker jag allt. Nu orkar jag inte skriva mer =P Ha det gött, och missa för allt i världen inte "Gossip Girl" och "I huvudet på Gynning" imorrn, people!

Nicolsan

> Första vårshoppingen

Nu kommer uppdateringen! Jo, idag har jag faktiskt gjort första riktiga vårshoppingen! Jag var hemma från skolan idag =P Skolkis som vanligt, fy mig för femtioelfte gången. Asgött var det iaf o få sova ut lite o gå upp o duscha o ta god tid på sig. Felix kom förbi o lånade bilen o laptopen (the famous Bella^^), för han skulle hem till nya lägenheten o få igång bredbandet. Vad halv 4-tiden kom min älskling hem. Han var så stolt över den nya kameran han hade inskaffat =) En Canon DIGITAL IXUS 750 med 7,1 megapixels. Mycket fin, bra och smidig. Fast inte riktigt lika liten o lätt som min gamla (som för övrigt bara har 4 megapixel, så vart väl dags att byta upp sig iofs). Var även en rymlig Samsonite-väska till också. Bra köp, mycket nöjda blev vi =) Så den får jag börja använda från o med nu istället dådå.

Sen var jag och O-J var på stan innan o skulle bara kika lite. Träffade Walti o en av hans systrar på Sambo, där jag shoppade loss en del, se bild:

 

image197

 

*Kamera: Canon DIGITAL IXUS 750 med 7,1 megapixels och 3x Optisk zoom.
*3 st jättesöta tändare (en lila, en blå och en röd) med blommor på insidan, 10kr DVD-City i Skara
*Jeansklänning med knytband i nacken, VILA Clothes - Sambo i Skara
*Svart, basic-linne med ställbara band Vila Clothes - Sambo i Skara
*Svart "slips" med vita prickar Soya - Sambo i Skara
*Uppvikbara Trekvarts-jeans från Kolla Anna - Sambo i Skara

Någonting som föll i smaken idag? Blev så nöjd själv så man får nästan ett léende på läpparna när man tänker på det. Första vårshoppingen är väl alltbra härlig, är den inte? Det tycker jag. Varit så härligt väder idag med, så vi gick till o från Stan. Träffade Asset i stan o så med. Folk börjar komma ut i värmen, det är härligt =) Får hoppas vi får sommar snart, det hade suttit fint. Snöboll o Maxxi har hoppat omkring som galningar idag, och sprungit in- och ut från balkongen. De är ju för söta. Snöboll är jätteduktig o har lärt sig att lyssna på kommandot "Sitt" med btw, helt otrolig den där missen. Här, på bilden har hon hoppat i en tvätt-kasse. Hon sorterade iaf sig själv rätt, bland vit-tvätten =) Hihi.

Nu måste jag hoppa i säng, för imorrn är det jobb på schemat. Natti natti.
Nicolsan

RSS 2.0