> 5 månader

Igår hade jag o Sweetiepie varit tillsammans i 5 månader. Säger som jag sagt tidigare; Tiden går förbannat fort när man har roligt. Hade lite lonelymys igår. Barnfri kväll. Förmodligen får vi det idag med. Ska till pappsen o fira Big Brother för han fyllde ju 24 i förrgår!

Btw, när jag kom hem till grabbarna i förrgår så var de båda nygaddade o hade rakat av sig håret (bara lämnat kvar ca 3 mm), hehe =P HOOOT! Damn. Honey ser värsta Bad Boy ut nu, haha =P Utséende som en Bad Boy, men egentligen min mys-mjukis på insidan =) I'm in love.

Jag älskar mina grabbar!

xoxo
Nicolsan

> Hos Mami

Jobbat röven av mig idag. Som alltid. Fick pratat ut igår med mina grabbar. De lyssnar och stöttar mig till 100%. Tack för att ni finns, jag älskar er. Skrev även med Thilda ett bra tag. Var skönt. Är hemma hos Mami nu. Vill inte gå in på gårdagens inlägg mer. Tror jag inte i alla fall. Känns inte så just nu.

Imorrn fyller storebror år! Hela 24 blir han allt. Men inte har jag köpt ngn present än =/ Tänkte beställa "Toilet golf" från Coolstuff. Lite skoj, men fanns tyvärr inte inne förrän i februari.

Får se hur det blir. Jag löser det allt. Nu ska jag ta och ringa Älskling.

xoxo
Nicolsan

> Allting brast

Wow, vilken dag. Sov alldeles förlänge idag. Massa timmar, så sovit har jag iaf gjort. Har (förmodligen) på grund av mitt dåliga humör jag hade när jag gick och la mig drömt, låt säga: inte bra. Vad jag drömde vill jag dessvärre inte gå in på i bloggen. Blev som tur var väckt och upp-puffad ur sängen av Brother. Jag, han och Älskling åkte in till centrum och tog en fika. Mys.

Åkte sedan hem till dem. Jag och Älskling käkade lite och duschade. Sen åkte vi alla tre in till stan och gick i lite affärer. Jag köpte mig ett par nya byxor på Vero Moda. As-snygga svarta! Vi drack lite kaffe på ett fik och sen gick vi i lite mer affärer. Vi åt middag på McDonald's och åkte sedan hem till mig. Nu är vi återigen hemma hos dem.

Då hände det som jag absolut inte ville skulle hända. Allting brast och jag föll handlöst för alla känslor. Min bubbla jag hade byggt upp gick sönder. Gör fortfarande (just precis nu) allt för att hålla masken och bubblan så hel det bara går. Funkar väl sådär. Jag orkar inte mer. Bägaren har runnit över. Jag är förmodligen inte så stark som jag önskar att jag vore...

Fan. Jag orkar inte. Jag vill inte. Jag kan inte. Vad in i själva helvete ska jag göra? Fy fasen för detta. Ursäkta för detta inlägget.

xoxo
Nicolsan

> 25:e

Idag är det den 25:e, ja. Betyder att det är precis 2 månader kvar tills jag fyller 20^^ Weii, ska bli skojsigt, tycker jag. Systemet välkomnar mig med öppna armar, haha. Hade visserligen uppskattat det mer för ett halvår/år sedan då jag drack betydligt mer än nu. Lugnat ner mig som bara den med alkoholen faktiskt. Duktig jag är. Fast beror säkert ganska mkt på allt jobbande med. Har ju för det mesta helgerna till att försöka varva ner och ladda batterierna för kommande arbetsvecka. Visst låter det tråkigt? Låter ganska tråkigt i mina öron, måste jag säga. Men sånt är väl livet, förmodar jag. Tråkigt, men sant. Min reality får väl förbli sån tillsvidare. Kommer dock försöka byta upp mig när ekonomin är lite mer stabil och jag har mer ork. Blir piggare såfort våren börjar infinna sig med, kan jag lova. Vinterdepressions-människa som man är. Vår och sol är mer än välkommet!

Varit hemma en stund idag och så. Lagat och ätit lite mat, myst med mina små älsklingar, dammsugit, sorterat tvätt och lagt ut förra årets balklänning på annons då jag inte kommer använda den mer (need the money, dessutom. De är ju inte billiga, precis). Nu är jag hemma hos Honey och Honey 2 igen. Var så deprimerande och tråkigt att vara hemma alldeles själv, så är hellre här. Det är fett tråkigt att bo själv enligt mitt tycke. Imorrn kväll, efter jobbet ska förmodligen jag o Darlingen hem till mig och laga lite god mat, se på film o sussa. Myspys.

Nu ska jag nog ta och rensa lite mer på den externa hårddisken. Samlat på mig alldeles förmkt skräp där de senaste åren. Och så är det ju självklart riktigt gött med lite ordning och reda på den så man hittar vad man söker. Vad har ni hittat på idag då?

xoxo
Nicolsan


> Alphabet killer

Precis sett klart på filmen "Alphabet killer". Riktigt bra, och spännande med tanke på att den är verklighetsbaserad. Eliza Dushku gör huvudrollen som Megan Paige strålande, tycker jag.
 


(Bild lånad från http://www.abandomoviez.net)

Någon mer som sett den? Skriv gärna vad ni tycker om den. Alltid kul att höra andras åsikter.

xoxo
Nicolsan

> Gosedjur har känslor

Gomorron på er. Blivit lite av en bloggfri helg (tills nu). Ursäktar för detta, men eftersom jag fortfarande inte var frisk i fredags kände jag att jag behövde ta igen mig lite. Förkylningen håller i sig, hostan är fortfarande kvar, men inte så mkt längre (som tur är) och febern (hoppas jag?) är borta. Frös som bara den igår, så måhända jag hade någon grad förmkt i kroppen, men fryser inte nu. Vart sjuk en hel vecka nu med. Usha för det. Frisk och pigg som en nötkärna hade det inte suttit fel att vara!

Nu sitter världens sötaste Älskling och tittar på mig =) Så vacker man kan vara. Big Brother ligger i sängen och skrattar och pratar i sömnen. "Yess!" sade han nyss. Varför har jag ingen aning om. Ngt nice borde det ju vara som han drömmer iaf.

I fredags var jag o älskling helt slut o somnade vid 10-halv 11 ngn gång på kvällen. Vaknade sen vid halv 2 på natten o var nere o rökte lite o så. Gick upp o skulle sova vidare, men somnade inte förrän 7-tiden på morgonen. Hade innan dess haft en kul konversation:

P: Jag fryser om mina fötter...
N: Vill du ha ett täcke till att lägga på dem?
P: Nej, jag har redan två...
N: Ta på dig ett par tofflor då?
P: Jag har inga
N: Men J brukar ju ha dina, eller?
P: Det är inte tofflor, det är mockasiner
N: Tigrarna? Ahha, okej då... Varför tar du inte på dig mockasinerna (tigrarna)?
P: Jag vill inte skada dem genom att stoppa ner tassarna i dem
N: Vadå skada dem? haha
P: Det kanske kommer fotsvett i dem
N: Men det är det ju redan?
P: Men jag vill inte skada dem ännu mer
N: Men man kan ju tvätta dem?
P: Nej =O Då drunknar de ju!
N Hahahaha...

Han är knäpp, min Honey =) Det var iaf väldigt roligt när jag var supertrött. Sen började vi prata om att gosedjur har känslor o lever på nätterna o sånt. Sånt man trodde på när man var liten^^

Igår gjorde vi inte mycket. Var hemma och bara tog det lugnt. Superskönt, faktiskt. Lagade lite god mat, duschade o såg på film. Eller rättare sagt TV-serie. Börjat kolla lite på "Kingdom Hospital" av Stephen King.

Har ni haft en bra helg, för övrigt? Vad har ni hittat på? ...Nu ska jag äta lite frukost.

xoxo
Nicolsan

> Brrrrr

Jobbat idag. Ingen bra idé. Hade ju börjat friskna till lite, men under dagen har jag successivt bara blivit sämre igen. Tillbaka på ruta ett med feber, hosta, förkylning o skit =/ Måste dessvärre jobba imorrn ändå. Har inte råd att ha ytterligare en obetald karensdag denna månaden. Nono. Blir att jobba.

Brrrrr så kallt det är. Fryser gör jag minsann. Sitter här med mysbrallz, jättestor munktröja, Älsklings mössa och tjockt täcke på mig, men fryser ändå. Fy fasen säger jag bara. Jag vill minsann vara frisk. Nu på en gång.

Trött som bara den o helt slut i kroppen. Ska nog dra igång en film. Måhända man somnar? Man kan ju alltid hoppas.

xoxo
Nicolsan

> Grattis Angel!

Måste bara skriva grattis till Angel som fyller 22 år idag! Saknar dig en himla massa, Sötan. Hoppas du haft en bra dag.

xoxo
Nicolsan

> Sjukgymnasten

Varit hemma från jobbet idag. Febern gav sig inte förrän i eftermiddags/kväll. Fortfarande förkyld som bara den, men kan iaf andas genom båda näsborrarna nu. Innan vart den högra helt igentäppt. Hostar fortfarande massa med, men känns att jag är lite på bättringsvägen ny iaf. Imorrn är det jobba som gäller!
Var hos sjukgymnasten idag tiiidigt imorse iaf. Vart ju tvungen att pallra mig dit även om jag inte mådde bra. Läkaren sa att jag har svankrygg (vilket jag redan visste) och att det var kraftig svank och alldeles för lite muskler på svankens sidor och att jag var supersmal där iom att jag avlastar de musklerna genom att svanka hela tiden. Måste börja träna musklerna där sa han också. Annars blir det värre och smärtorna sprider sig till fler ställen. Ska ju bara hinna med att träna också i mitt redan så fullspäckade schema. Hur ska jag hinna? Åh, jag vet inte. Mår ju inte bra av att stressa så mkt som jag redan gör heller. Damn, så jobbigt det ska behöva vara.

Får använda deras gym på mottagningen måndagar 13:00 samt onsdagar och torsdagar 8:00. Jag jobbar ju alla de tiderna =S Eller 8 på morgonen jobbar jag inte, men jag åker till jobbet då. Usha, det är minsann inte lätt när det är svårt...

Igår fick jag iaf uträttat samtalet till Tre, så nu fungerar min kära lilla mobil igen. Dock har jag inga pengar på den förrän jag får min lön den 27:e.

I övrigt har jag o Honey tvättat idag. Behövdes minsann. Tvättade fyra fulla maskiner. Tur att det finns två tvättmaskiner, så vi behövde inte gå ner så hemskt många ggr. Så nu har vi lite rena kläder o handdukar igen, wieoo^^

Sett lite film, druckit thé och bara tagit det lugnt o försökt friskna till i övrigt. Spelat lite Cabal online nu på kvällen o nu är det strax dags för mig att försöka sussa lite. Duschen och tandborstningen är redan avklarade =) Vad har ni gjort idag, för övrigt?

xoxo
Nicolsan

> Sovit på dagen

Det blev en del sovande mitt på dagen för min del idag, tydligen. Somnade vid 2-tiden o sov i 3 timmar ungefär. Drömt massa konstigheter med. Usha, mår man bättre nu då? Onej =/ Fan, jag vill ju vara frisk.

Fått i mig lite mat nu iaf tack vare Brother. Vi gjorde makaroner med Findus köttfärssås. Var gott. Nu ska jag göra ngt annat. Ha det fint.

xoxo
Nicolsan

> Kass vårdcentral

Gomorron på er. Hur är läget idag? Här är det...kallt. Eller varmt nu, kanske? Jag vet inte. Är kallt o varmt på samma gång. Febern har bitit tag i mig rejält och vägrar uppebarligen släppa. Legat vaken mer eller mindre halva natten. Proppat i mig Alvedon, hostmedicin och Voltaren. Somnade tillslut med hela munderingen på mig. Mysbyxor, t-shirt, en stor munktröja och täcke. Freakin' cold anyway. Vaknade o frös iaf inte.

Snorar som en...ja, jag vet inte vad. Nu njuter jag iaf av en kopp morgonkaffe. Vad händer idag då? Jag ska testa ringa vårdcentralen igen och låtsas att jag inte ringt dit tidigare för samma problem eftersom de inte ville hjälpa mig då. Deras svar på både mina ryggsmärtor och sömnproblem är "du kan inte ha några problem, du är för ung". Helt fucked up, minst sagt. Gick dit två ggr för att få en tid med, men de bara viftar med sitt förbannade papper o säger jag måste ringa. Ringt några ggr. De vill inte hjälpa mig, eller så får man svaret "Vi tar inte emot fler samtal idag. Klick!" från mekanikrösten trots att det är en halvtimme kvar tills telefontiderna stänger -.- Sämsta vårdcentralen i Sverige? Skulle då fan inte förvåna mig det minsta.

Otrevliga som bara den är de med (eller iaf hon/de i receptionen och telefonen). Jag var tvungen under vissa omständigheter att vaccinera mig mot influensan. Fick jag det? Nej! Jag ringde in till lasarettet o de tyckte bokstavligt talat att vårdcentralen var helt dumma i huvudet om de inte gav mig sprutan, då jag under omständigheterna var tvungen att ha den. Hon jag pratade med sa att "ring vårdcentralen igen och vägrar de så be de ringa till mig så ska jag då minsann berätta ett och annat för dem". Var himla snällt av henne, men jag gav mig inte innan jag fick sprutan, så de behövde aldrig ringa henne. (Dock nämnde jag att jag pratat med lasarettet och vad de sagt). Dessvärre fick jag betala fullpris trots att jag egentligen skulle betala priset för de i riskzonen. Men det orkade jag inte bråka om, så skit samma. Men jamena, allvarligt, ska det behöva vara så att man drar sig för att kontakta vårdcentralen då man ändå aldrig får ngn hjälp? Helt värdelöst, tycker jag.

...Vad jag mer ska göra idag är att jag tänkte ta och försöka ringa till Tre med. Min mobil strular ju som bara den. Kan inte skicka sms och ibland när folk ringer till mig så kommer de inte fram. Inte ens signaler. O så står det att jag har hemligt nummer när jag ringer till andra, vilket jag ju inte vill.

Ska i övrigt försöka ta det lite ugnt och friskna till lite. Kanske slänger jag i en maskin tvätt. Jag fattar inte vart ifrån alla dessa handdukar kommer? Helt plötsligt låg det en stor hög med handdukar och badlakan på golvet. Well well, någon måste ju ta tag i det och förmodligen blir det väl jag. Älskling hade även spillt kaffe  över sina favvis-mysbrallz (klaaant ;P), så de skulle med behöva tvättas.

Men nu ska jag nog dra med Älsklig ner o ta en morgoncigg med mig. Trots att han vart vaken sen 8-tiden o redan tagit sin =) Lite sällskap är ju alltid trevligt. Ha en bra dag!

xoxo
Nicolsan

> Pannkakor

Nu har jag, Honey o Brother gjort pannkakor. Blev suuupermätt. Mumma var det allt. Fick i mig hela två stycken trots att min matlust är lite halvdöd nu när jag är sjuk. Gjorde vanliga pannkakor denna ggn iaf. Haha, senast vi gjorde pannkakor gjorde vi dem med rosa karamellfärg i så det såg ut som kött =P haha.

Nu sitter jag o lyssnar på musik o så. Snorar o snorar o var precis inne på toa o snöt ut halva hjärnan så nu känner jag min som en människa igen (tills om 5 minuter förmodligen, då det lär börja igen).

Sett två avsnitt av "Band of brothers" med. Riktigt bra. Serie på 10 avsnitt (om jag inte minns fel?) som är gjord av Steven Spielberg och Tom Hanks. De är ju grymma båda två, så det kan ju inte bli annat än bra =)

Nä, nu ska jag återgå till mitt "ta-det-lugnt-ande". Vad hIttar ni på för skoj för övrigt då?

xoxo
Nicolsan

> Disturbed

Bjuder på en fetskön låt som jag och P har gått runt o lallat på i flera dagar nu. (Den är för övrigt även med i filmen "Dawn of the dead" om jag inte minns helt fel). Varsågoda; Disturbed - Down with the sickness:


Grymt bra, right? Jag vet, jag har suuuperbra smak ;P

xoxo
Nicolsan

> Halv jobbdag fixad

Nu är jag hemma igen. Eller hemma o hemma, hos Älskling o Bruur. (Är ju oftare här än hemma). Fixade halva jobbdagen iaf. Vid ca 14:15 gick jag hem. Eller först var jag hemma hos mormor o morfar "mumintrollen" en snabbis o fick i mig lite mat. Usha, mår inge vidare alltså. Är först jättevarm, sen fryser. Åh, får hoppas jag piggnar till o blir frisk snart för det är ju så tråkigt att vara såhär hängig. Imorse på jobbet lät jag som en kråka. Haha, kunde knappt prata, bara kraxade. Not good.
Är trött. Får se vad jag hittar på. Ska nog mysa ner mig i sängen med laptopen o se en film, tror jag. Visst låter det väl ganska mysigt? =) Vad har ni för planer för dagen?

xoxo
Nicolsan

> Jobba och sjuk

Usha, jag mår inge bra alls. Febrig, förkyld och har ont överallt. Ska till jobbet o försöka jobba, men får se hur länge jag orkar. Tar förmodligen och genomlider första passet och går hem vid 14-tiden.

Måste ut i kylan nu. Ha en bra dag!

xoxo
Nicolsan

> Cabal Online

Gomorron! Hur är det idag? Här är det minsann inge vidare alls. Kände att jag brjade bli seg och trött i kroppen redan igår. Hade ont i halsen o snorade som bara den. Det växlade mellan att jag var jättevarm, sen jättekall o frös hela dagen. Blev att ta av och ta på tröjan och täcket. Hoppades att det inte skulle bryta ut, men nu så känner jag mig ännu sämre =/ jobbigt jobbigt. Tror jag har feber. Älskling mår inte heller bra, nu har han somnat om igen. Får hoppas han mår lite bättre när ha vaknar.

Ush, jag har ju inte tid och råd att vara sjuk ju... Får se om det blir ngt bättre under dagen, annars ringer jag the Boss i eftermiddag/ikväll o säger att ngn annan får ta mina pass imorrn. Mår illa. Jobbigt. Jag vill inte vara sjukling!

Idag ska jag hem en stund. Får se om det finns ngn ledig tvättid, kanske kan slänga i en maskin tvätt. Det behövs. Men är ju söndag, så förmodligen tvättar ngn annan idag. Återstår att se.



Ska nog spela lite Cabal en liten stund. Levla upp till level 145 hade suttit fint. Bara en halv level kvar =) Blev inge mer Risk Your Life (RYL)-spelande för min del. testade bara en eller två ggr, sen så sket jag i det. har lagt Silkroad på hyllan nu med. Bara Cabal Online som gäller just nu. Geek, jag vet. Men det är faktiskt as-skoj. Tänkte ta och logga in på en hardcore-channel baraför att jag är så grym ;P

xoxo
Nicolsan

> Kalas och film

Dagen har bestått av; Vaknade vid halv 10, var astrött så somnade om, drömde massa och sov en timme till. Hade varit uppe halva natten, så blev inte så hemskt mycket sömn. Men vaknade av mig själv och inte av ngt alarm (kan man ju inte ha på lördagar, går minsann inte för sig). Vid halv 11 flög jag upp och började göra iordning mig för Honeys syster, hennes kille och deras två döttrar skulle komma vid 11. Försökte få upp Big Brother o Honey, men gick inge vidare.

Vid 11-tiden var jag klar. Grabbarna vaknade efter en del om och men, vi gick ner o tog morronciggen, sen väntade. Gick upp o satte oss vid datorerna. Vid 11.45 hade L, H och barnen äntligen pallrat sig hit. Gick ner o var lite sociala och vid 12-tiden kom resten med. Fick supergod smörgåstårta. Mumma. Massa frukt på o sånt med. Kalaset var för att fira "svärfar" för att han fyllde pension i torsdags. (Dock tänker han inte gå i pension än).

Han fick en hel del kul i present, bl.a. superduper-lyxig choklad (en hel låda för 700 spänn, wooow), money, Jäger, lotter och blommor. Av mig fick han ett såntdär fint paket "Magnum after dinner"-glassar och Zoégas-kaffe. (Lite dyrare och roligare än vanligt hederligt Gevalia tyckte jag). Var en sista minuten-present, men är ju tanken som räknas och han uppskattade det.

   

Kvällen har varit chill i övrigt. Sett film o suttit vid datorn o sånt. Filmerna jag såg var andra hälften av "Vacancy 2 - The first cut", då jag redan sett första halvan. Såg häromdagen även första "Vacancy"-filmen. Kan inte påstå att jag tyckte ngn av dem vart speciellt bra dock. Att det var verklighetsbaserat gjorde ju såklart sitt. Och tjejen i 2:an var riktigt grym med.

Andra filmen jag såg var "Timber Falls". (Yees, jag är ett stort fan av skräcklisar). En blodig och psykad film, men jag kunde minsann inte slita mig. Var faktiskt helt okej även om man sett sådana som är betydligt bättre.

     

Jaa, vad ska man hitta på nu då? Kika runt lite på nätet eller spela lite Cabal, I guess. Vad hittar ni på nu, ikväll (inatt)? Glöm inte att rösta på mig (se inlägget under detta).

xoxo
Nicolsan

> Nominerad!

Min blogg har blivit nominerad så snälla, rösta på mig! Här röstar du. Jag har nummer 2 =) (Glöm inte att skriva in er mail-adress när ni röstar. Viktigt viktigt!),



Iiih, så roligt. Det tar jag väldigt positivt, givetvis. Vilken ära bara att vara nominerad. De som röstar har även chans att kamma hem ett fint halsband som pris =)

Tack Julia för nomineringen.

xoxo
Nicolsan

> Ljus och värme

Faaan (ursäkta mitt tråkiga sätt att inleda inlägget på), jag vill ha ljus och värme. What? Haha, nu måste jag bara avbryta mitt klago-inlägg med att berätta att min pojkvän är knäpp =D Hahaha. Han sitter här och sjunger "Jag har en liten fågel i min fooot, en fågel i min fooot, den säger kvitt-kvitt-kvitt-kvitt...lalala" psychooo, hahaha =P He just made my day^^
          
...Ska man vara lite seriös nu? Äh, vafan jag orkar inte det. Lalala, fågel i min fooot... Nää, vad ska jag skriva om? En fågel i en fot? Vad är det för fel på honom? Lite trött är jag nog för allt är roligt just nu. Bror: "Titta Petel, jag har rakat bort mitt hår i armhålorna!". Jaha? Haha =P Typ intresseklubben antecknar. Nu för har han en hel föreläsning om hur han rakade sig i armhålorna. Wierdooo, haha. "Snusa är bra för då mår man braaa" - fantastisk fin sång av min storebror.

"Om man gör nån annan lessen blir man glad" - Big Brother
"Jag behöööver en sitt-o-träng till min foteeen, fotleleeen"
- Sång av Älskling

... Vad är det för muppar jag hänger med? Haha. Wierdos. O vilken kass humor jag har med, men jag skyller på att jag är lite trött =P Nä, om man skulle gå o lägga sig lite tidigare idag än vanligt, kanske? Jag är sugen på nått... Vet inte vad. En clementin, kanske? Ska byta om till mysiskläder nu, ta bort sminket, ta en kvällscigg o fila gaddarna. Night, people.

xoxo
Nicolsan

> Brandos.se

Ligger o kikar in vackra skor på Brandos.se där det finns massa snyggt. Vill ha! Några heta skor jag hade beställt om jag haft råd är dessa;


Björn Borg, 1299:-


Friis & Company "Amalia", 1499:-


Najsiga, tycker jag. De understa riktigt häftiga. I like. Vet ni kanske ngn mer bra sko-sida?

xoxo
Nicolsan

> Grattis syrran

Grattis lillasyster till körkortet! Du är grym ;P Love you.
xoxo
Nicolsan

> Feauture Leaders

Dagens låt blir Future Leaders of the World - Let Me Out. Riktigt skön, tycker jag. Varsågoda:


Vad tycks? I like.

xoxo
Nicolsan

> Softa

Jobbat hela dagen, är jättetrött. Får se om det blir ngn mer update idag, kan inte lova det även om det är mkt möjligt. Ska lägga mig och bara softa nu, hade jag tänkt. Ngn som vet om det är ngt bra på TV idag? Får kika tv.nu

xoxo
Nicolsan

> Sport lunch o Fanta

Nu ligger jag o myser i sängen med laptopen. Har inte mkt mer val än att ligga här. Har korsetten på mig och värmedyna på ryggen. Har proppat i mig två värktabletter dessutom. Tror ni min ryggvärk ger sig? Nej föfan, om det ändå vore så väl =/

Njuter iaf av skön musik och äter en Cloetta Sport lunch o dricker lite Fanta. Förlåt att jag klagar så, men jag går under av smärta. Måste få hjälp, allvarligt talat. På vårdcentralen i orten jag bor vill de inte hjälpa mig, så får ringa lasarettet på tisdag då jag är ledig. Hoppas på att få en tid där. Rättare sagt; måste få en tid där. Så snart som möjligt.         
Ligger ju i släkten på båda päronens sidor med ryggsmärtor. Scolios och myalgi... Fått "diagnosen" svankrygg ngn gång av en skolsköterska i mellanstadiet då jag började klaga på ryggsmärtor. Sedan dess ingenting. Ringt runt, men på tisdag blir det fanimej allvar. Vill inte låta det gå ut över jobbet. Börjar bli riktigt ansträngande att stå upp i princip en hel jobbdag, vilket ju verkligen inte är bra.

Nu ska jag ladda upp med ny chokladbit och lägga dvd-fodral/ett skrivblock under laptopen. Blir ju så hemskt varmt, annars =)

xoxo
Nicolsan

> Dagoba

Dagoba - The Things Within. Helskön låt som spelats näst intill hela dagen här hemma hos Brother o Honey. Varsågoda att avnjuta detta örongodis:


Vad tyckte ni? Jag kan ju meddela att den blir bättre och bättre för varje gång man spelar den, dessutom.

xoxo
Nicolsan

> Älska duscha

Var lika underbart som alltid o duscha. ääälska o duscha =) Nu ska jag snart köra hem Marcus, åka till Ica med bror o köpa lite godis (godisgrisen brother är sugen^^), sen ta en tripp hem o mata tissarna. Får se om jag sussar hemma eller hos grabbarna inatt. Det får kvällen avgöra. Det har skönt nog inte varit lika kallt ute idag som på senaste tiden. (Knappt några bilrutor att skrapa, yeey!). Får hoppas jag slipper skrapa rutorna imorrn bitti när man ska jobba med.

Fortfarande inte käkat ngt idag. Kanske dags o gå ner o äta lite? Borde väl göra det. Vill inte bli sådär shaky som jag kan bli när jag inte äter. Det är ju jobbigt. Bara druckit en kopp kaffe idag änsålänge. Not good. Jag får allt ta o skärpa mig, right? Yes.

xoxo
Nicolsan

> Finally

Yeey, finally har de " små" liven vaknat till liv! Var allt på tiden. Behövde inte hälla ngn hink vatten över dem, räckte att tjata hål i huvudet på dem^^ Duschdax snart, ska bli skönt. Marcus ska klippa sig. Eller rättare sagt Inga ska klippa honom. Vad händer idag?

xoxo
Nicolsan

> Vakna?!

Nu sitter jag här igen. Fortfarande bara jag o Marcus vakna...

Inatt, vid typ 2-tiden var jag, bruur o älsklingen ute o gick. Iiiskallt var det, men frisk luft behöver man ju. Var lite skoj, faktiskt. När jag kom hem efter jobbet igår kväll hade underbaringarna dessutom lagat god mat. Stuvade makaroner med falukorv. (Som jag naturligtvis dränkte i  ketchup). Oj, nu börjar jag allt bli hungrig baraför det, dessutom.


När har de tänkt vakna?! Ska jag behöva hoppa på dem för att de ska vakna? Hur väcker man egentligen ngn på ett lugnt o snällt sätt? De är ju hopplösa.

xoxo
Nicolsan

> Senaste inlägget

Jahani, senaste inlägget vart nog egentligen bara tidsfördriv och Fuel - Hemorrhage på repeat lite förmånga gånger. och min kärlek till Honey iofs med. Bilden vart gjort i Paint, vilket ni förmodligen såg? Haha. Aja, jag bjöd på den =P

Gomorron btw, nu är jag vaken. Jag och Marcus är vakna. Honey o brother ligger fortfarande o sover. Det kommer de förmodligen göra tills jag väcker dem. Hopplösa är de. Lyckas då jämt vända dygnet åt helt fel håll. Nu ska jag gå på toa, sen ta min morroncigg.

xoxo
Nicolsan

> Don't fall away...























Don't fall away, and leave me to myself
Don't fall away and leave love bleeding
In my hands, in my hands again
Leave love bleeding
In my hands, in my hands again
Love lies bleeding...

Love,
Nicolsan

> Strömlöst jobb

Jobbat idag då som sagt. Vart strömlöst på jobbet o hela orten jag jobbar i en hel timme. Sheat så besvärligt allt blev. Fick stå o skrika genom hela butiken vad allt kostade, haha. Helt mörkt vart det dessutom, blev att tända massa värmeljus och leka stenåldern eller ngt i den stilen inne på lagret^^ Iofs fanns det väl inte värmeljus på stenåldern, men ändå. You get the point.

           


Nu ligger Honey o ser på Scrubs (bästa serien? lätt en av de bästa iaf). O jag skriver med lite folk på msn =) Är hos honom o bruur nu. Marcus är också här. Mys. Ska nog joina darlingen nu tror jag. Ha det fint.

xoxo
Nicolsan


> Jobba

Gomorron gomorron. Nu är det jobba som gäller för mig. Ska ut i kylan (14 minus, iiih!) o åka till jobbet. Älskling o bruur sussar sött. Hade önskat jag fick ligga kvar och joina. Men men, that's life. Behöver ju pengarna. Vad ska ni hitta på idag då? Oavsett vad ni har för planer så ha en bra dag!

xoxo
Nicolsan

> Sussdags

Nu har jag vart vaken alldeles förlänge idag med! Dålig vana. Sista inlägget för ikväll (inatt). Nu ska jag snyta mig (förbannade förkylning till att aldrig ge sig, suck), sen ska jag lägga mig o läsa lite Cosmo o försöka somna. Får hoppas jag lyckas, vill inte få den jäkla ångesten av att inte kunna somna. Vill inte vara trött hela dagen imorrn när jag ska jobba. Oroar mig alltid för det, så jobbigt.
Nu är Älskling klar på toan, så ska haffa den tänkte jag. Sussdags för min del. Natti natti!

xoxo
Nicolsan

> 2008

För att följa strömmen så får väl även jag författa ihop ett litet inlägg på vad som hände 2008. Jag levde som sambo i en fin 2:a i Skara. Jobbade extra i en kläd/sko-butik och pluggade handel på gymnasiet sista året. Tog studenten (underbart!), fortsatte jobba i kläd/sko-butiken. Gick sedan en utbildning och jobbade efter den även som croupier (Black Jack-dealer) på olika krogar och casinon. Jobbade o jobbade, men var fruktansvärt svårt att försörja två pers. Plus två katter och två marsvin... Tight, men det funkade. Festade som bara den när jag hann dessutom.

Åkte ner en vecka till Bulgarien och levde rövare (feeest) med Thilda, Julie o Lisa. Hade grymt skoj. Thilda träffade även sin nuvarande dalapojkvän därnere (grattis på er, sötisar).

Åkte sjuktaxi in till akuten mitt i natten efter Bulgarien-resan och låg där i 12 långa timmar -.- Fick tillslut åka hem efter blodprover, väntan, lungröntgen, väntan, ultraljud av hjärtat, väntan, osv. Blev bra sen tillslut iaf som tur var.

Lämnade det trygga sambolivet för att söka nya vägar. Träffade min älskade storebror som jag inte träffat på flera år. Pratade visserligen i telefon flera timmar om dagen i princip hela året. Flyttade till min etta strax utanför Borås med tissarna. Båda marsvinen gick dessvärre bort 2008. De somnade in p.g.a ålder. Saknar de små liven, men de har det bra uppe i marsvins-himlen hoppas jag.

Blev stressad (snarare mer stressad än vanligt, stressad är jag ju tyvärr alldeles förmkt) och det blev en stor förändring att gå skilda vägar samt flytta själv. Glömde av att äta ordentligt och gick ner nästan 7 kg. Absolut inte bra. Har dock blivit ändring på det nu och jag har gått upp nästan 3 kg igen. Bytte hårfärg från blondin till chokladbrunt och är mkt nöjd med resultatet. Absolut inget jag ångrar.

Träffade brorsans room-mate och bästa vän Peter. Blev kär. Är nu tillsammans sen 4 månader tillbaka. Happy happy.
Blev duktig och införskaffade mig minipiller då jag gått alldeles förlänge utan preventivmedel. Dock blivit deprimerad till och från av dessa små hormonpillerna, vilket verkligen inte är ngn höjdare. Tagit dem en hel månad nu o får la se hur länge till jag orkar med dem...

Mina ryggproblem is killing me. Sömnproblem dessutom. O överröst av jobb (nytt jobb, nu jobbar jag i en annan butik). Not a got combination, precis. Min kropp bråkar med mig, vilket drar ner på året 2008 en del. För övrigt är det bra och jag trivs great i Big Brothers och Petrusis sällskap. Underbaringarna, mina grabbar^^.

Amanda o Hanni har jag umgåtts en hel del med nu det sista med. Love you guys. 2009 blir nog ett bra år, hoppas jag. Kysste älskling vid tolvslaget o det sägs ju att den man kysser då kommer man spendera året med. Får hoppas denna myt stämmer cuz I love my man.

Ja, så som sagt har det hänt en del 2008, både bra och dåligt. Kan ju alltid jag får hjälp med my problems och att 2009 blir ett kanon-år! God fortsättning.

xoxo
Nicolsan

> Fuel - Hemorrhage

Big Brother visade mig en asbra låt nu precis. Fuel - Hemorrhage (in my hands). Den har även Chris Daughtry (från Idol) gjort en version på som är riktigt bra. Jag bjuder på båda, säg gärna vad ni tycker sen;




Visst är det en fruktansvärt bra låt? Det tycker faktiskt jag.

xoxo
Nicolsan

> RYL Deimos

Nu har jag testat RYL Deimos. Alltså spelet jag skrev  om i förra inlägget. Det funkade väl. Är säkert skitkul när man väl kommer in i det o det hann jag inte göra. Fattar ju ingenting. Jag är fruktansvärt trög på såntdär. Dessutom jämför jag det med Silkroad o Silkroad är ju utan tvekan bäst. Är väl bara det att man levlar så segt som gör RYL Deimos lite roligare. Där levlar man ju asfort.

Nu sitter jag o käkar gammaldags vanilj-glass. Mums! Amanda, jag älskar dig med och du är utan tvekan världsbäst (du ligger lätt före mig ;P). Tack för en as-mys helg.

Klockan är bara 19:15, men känns som den är mkt mer. Var nästan 13 minusgrader ute. Brrr. O det ska jag upp i o skrapa rutorna på bilen (förmodar jag) o dra till jobbet tidigt imorrn bitti. Lockar väl inte direkt, men måste man så måste man. That's life. Money money.

Trettondagsafton imorrn med. Vad det är har jag dock aldrig fattat. Är det då man ska ha julgransplundring n' stuff, eller? Det betyder iaf att jobbet stänger sina dörrar för kvällen en timme tidigare än vanligt. Gött för mig som är hemma en timme tidigare. I like.

Men nu ska jag nog ta o smaska klart på glassen, sen dricka en kopp kaffe. Mmmumma. Första koppen på två dagar(!). Mami hade ju en teori att mitt ryggont kunde bero på njurarna o då ska man helst byta ut kaffet mot grönt thé. Låter nyttigt som bara den, så jag åkte iväg o köpte mig lite grönt thé med vaniljsmak igår. Var gott, men saknar kaffet som bara den o imorrn är det jobbdag så då blir det väl förmodligen kaffedrickande i vanlig ordning. Mumma, kaffe är minsann mumsigt. Tror knappast att ryggproblemen beror på det, men man kunde ju alltid testa. Har inte haft mindre ont även då jag inte druckit kaffe, tyvärr. Får spader på dessa jäkla problem, alltså. Ligger ju i släkten på både mammas o pappas sida med. Suck, I'm cursed... Bara jag får bukt med dem, för jag vill inte börja få påsar under ögonen o skit p.g.a mina sömnproblem som förmodligen har med ryggen att göra. Höhö, hade ju vart sorgligt att få vid såpass tidig ålder, aight? Ohyes^^

Nä ni, kaffe o glass för min del. Vad gör ni ikväll, för övrigt?

xoxo
Nicolsan

> Sleep over

Igår bestämde jag o Mandi oss för att ha en liten sleep over hemma hos mig. Asmys var det allt. Såg typ 4 filmer (tror jag?). Såg iaf "The curious case of Benjamin Button" med Brad Pitt. Asbra var den! Såg även "Bedtime stories" med bl.a. Adam Sandler och så såg vi "Saved!". Hmm... kommer inte på om det var ngn mer.


           


Vi (jag) lagade även lite mat, åt lite godis o kikade lite bloggar o sånt. Och så var vi ju i stan. Shoppade lite på H&M. Jag köpte lite smink o hon köpte en fin tröja. Nu börjar min Mandi snart skolan igen o då blir det betydligt mer sleep overs än vad det varit på senaste tiden då hon vart utomlands, haft jullov o sånt.

Imorrn ska jag upp o jobba as usual. Är hos Jonas o Peter nu. De har hittat ett spel som tydligen är skitkul som jag håller på o installera nu. "RYL Deimos" heter det för övrigt. Får väl se om det är så roligt som de säger.

Nu är det färdig-installerat så nu ska jag testa. Ha det fint. Har förresten bestämt mig för att ladda om och faktiskt bli aktivare i bloggen. Har ju vart riktigt dålig på att uppdatera det senaste. Nytt år, ny start. Heja 2009 =P

xoxo
Nicolsan


> Dagens:

Dagens humör: Goodie
Dagens mående: Brao
Dagens frisyr: Ska snart fixa den
Dagens smink: Mascara, foundation, eyeliner och rouge
Dagens klädsel: Jeans, linne o luvtröja
Dagens doft: Christina Aguilera...
Dagens planer: Vara med Mandi, dra in till stan
Dagens borde: Städa o tvätta
Dagens längtan: ...
Dagens vill ha i allmänhet: Vill ha ordning o reda
Dagens materiella vill ha: Fungerande mobil -.-
Dagens beroende: Cigg o kaffe, förmodligen
Dagens köp: Inget än, men senare så blir det lite shopping
Dagens tråkigaste: A:s situation
Dagens roligaste: Mandi sussar över
Dagens fundering: Vilken ska bli dagens låt?...
Dagens låt: ...Britney Spears - Phonography

xoxo
Nicolsan

> Missexclusive

Nu har man chans att vinna en rosa Vidal Sassoon-plattång och en iPod shuffle i valfri färg hos Missexclusive! Självklart kan jag inte låta bli att tävla då jag är helt inne på att införskaffa mig just en sån plattång (finns att köpa på eleven.se för övrigt).
         
Frågan är bara om jag ska satsa på en vit eller en rosa iPod. Hmm... tål att tänkas på. Känns ju som en rosa, men vit är ju jäkligt stilrent med.

Tävlar gör ni iaf på: http://missexclusive.blogg.se
Lycka till!

xoxo
Nicolsan

> 36 Crazyfists

Underbar låt: 36 Crazyfists - Blood Work.


Eller hur? Jag vet, jag (o bruur) har bästa musiksmaken^^

xoxo
Nicolsan

RSS 2.0