> Dagens:

Dagens humör: Lite seg, annars bara bra
Dagens mående: Brabra
Dagens frisyr: Utsläppt
Dagens smink: Mascara
Dagens klädsel: Svarta mysbyxor (Team Sportia), rött linne (H&M) och tröja (Ed Hardy)
Dagens doft: Midnight Fantasy by Britney Spears
Dagens planer: Inte så mkt, åka hem o pilla lite sen, kanske?
Dagens borde: Tvätta
Dagens längtan: Julen
Dagens vill ha i allmänhet: Snygga stolar till mitt nya, najsiga köksbord
Dagens materiella vill ha: Nya dataskärmen
Dagens beroende: Kaffe
Dagens köp: Nada!
Dagens tråkigaste: Grått o mörkt ute
Dagens roligaste: Honeybunny
Dagens fundering: Tid?
Dagens låt: A step behind - First dibs on last chances

xoxo
Nicolsan

> 3 månader

God daaamn så fort tiden går. Idag är det redan första advent och jag o Älskling har vart tsm i 3 hela månader. Sheat. O när vi började träffas så vart det sommar, sol och snack om att ta ett dopp i poolen. O nu är det vinter o snart jul. Jag längtar till julen =) Brukar väl tycka det är kul med jul, men brukar inte längta såhär mkt. Ska väl jobba en hel del runt julen förmodar jag, men dagen innan julafton firar vi iaf jul hos mumin (mormor och morfar) med kusinerna o så, sen så sover jag förmodligen hos Mami o company. (Anledningen till julfirande då är att en del i släkten jobbar på julafton). Vi firar lite jul på julaftons morgon hemma hos Mami o sen åker jag till Älskling o bror och firar julafton här. Ska bli skitmys. Baybe är ju kocken här i huset, så lär bli sviiingod julmat. Bror har jag inte firat jul med på alldeles förmåga år, så det blir första ggn vi fiar tsm på skiiitlänge. Jag o Brother har kommit på världens bästa julklapp till Honey (his idea). Vill han ska öppna nu, ska bli fett skoj o se hans min. Jag o Älskling har även kommit på en jättebra julklapp till Big Brother. He's gonna be so happy! (Min idé).

Har köpt en del julklappar nu med. Förstår då fan inte hur jag ska ha råd med resten, men får se hur jag löser det. Blev ju extra lite money denna månaden då jag blev tvungen att betala nya vinterdäck samt dubbel hyra.

Nu är jag hemma hos Honey o Bruur så kan inte lägga upp en lista på vilka jag köpt klart julklappar till, men det kommer när jag kikat i julklappspåsen hemma =) Bruur ligger för övrigt o sover för stackarn är sjuk. Jag lånar hans dator o älsklingen sitter vid sin. Kaffepaus =) Mumma.

-> Big Brother, du får krya på dig.
-> Älskling, du är gorgeous och jag älskar dig. Kärlek på mkt hög nivå vill jag lova. Tusen pussar på dig.
-> Amandisen, förlåt jag inte hört av mig o det inte blivit ngt sussa över i veckan, men jag har ju vart sjuk. Nu är jag iaf frisk igen. Bara förkylningen som håller i sig, men den ger sig väl förhoppningsvis snart den med.
-> Flickorna, Blev ingen pizza i onsdags då jag vart sjuk. Men nästa onsdag, så!

Nu är kaffet slut och jag ska då allt trycka på uppdateringsknappen!

xoxo
Nicolsan

> Storebror

Inlägg till min storebror... Du är nog faktiskt bäst. Det tror jag allt. Jag kan lura mig själv (och nästan dig) att det är jag som är bäst, men så är nog inte fallet. Du är min idol och som en bästa vän. Vi pratar om allt, delar allt och förstår varandra. Känns faktiskt som att du är den person som står min allra närmast. Det var under lång tid vi inte hade någon kontakt och alldeles förmånga år vi inte ens träffades. Men sen när vi fick kontakt igen så pratade vi i timmar flera ggr om dagen om allt mellan himmel och jord. Vi träffades sedan och har setts nästa varje dag sedan tre månader tillbaka. Nu lägger jag upp en bild på dig, dessutom (muhaha):


Big Brother bäst i världen (fetsnygg bild dessutom, haha). Jag älskar dig och nu kan minsann ingenting komma emellan oss. Vi har sanslöst kul ihop, tänker ofta i samma banor, har grymt bra smak båda två ;P ... Yes, där fick du! Fan va fort tiden går. Går fort när man har roligt. Tack för att du finns.

xoxo
Nicolsan

> Raphaela

Liten uppdatering på Silkroad-fronten. Älskling ville jag skulle lägga upp en bild på en av hans karaktärer. (ANtar det är hans favvis av de han har eftersom det är den han spelar mest på just nu). Hon är döpt till Raphaela och har aaas-fina vingar.



Hoppas det kommer några niceiga kläder till jul =) Jag vill ha klänning på min Athleya med =P Och på tal om min Athleya är hon på level 19 nu. Det går framåt sakta med säkert nu, jag håller på att farma upp SP o sånt. Antar att ni inte riktigt förstår vad jag snackar om, men skit samma. Jag är mega-geek, jag vet. Men det är as-skoj.

För övrigt har jag nog fortfarande feber =/ Kan inte somna heller. Antar det inte blir ngt jobb för mig imorrn heller =S Inte bra, men måste ju vara frisk för att orka jobba. Får hoppas jag iaf frisknar till tills på fredag om jag inte somnar och mår bättre redan imorgon.

xoxo
Nicolsan
 

> Min grabb

Sheat... Måste bara säga att jag har världens bästa grabb (man). I'm in looove. Skitkul har vi, mysigt har vi. Känns great. Fuck, I'm a happy person. Bild på min hetnos:



Yes, that's my guy. Hooot? Hell yeah. Mine mine mine.

...Peter, jag älskar dig!

xoxo
Nicolsan

> Ush, vilken natt!

Sheat, vilken natt!... Vid åtta-halv nio någon gång igår satt jag och spelade Silkroad. Big Brother satt vid sin dator och lirade nya WoW. Min Honey var astrött och låg och vilade. Vid 21.30 så tänkte jag att jag måste hem o mata tissemissarna om jag ska sova över. Älsklingen sov, så jag och Bruur åkte. Vi åkte hem till mig, jag matade mkt riktigt katterna. Jag tog fram lite kläder och Bruur lånade med sig en dvd-film. Vi åkte hemåt till dem igen, och när vi kört ut ur min lilla "hemstad" så smäller vänster framdäck. Uuusha =/ Det var skitnära vi körde av vägen till att börja med, men jag lyckades ratta upp bilen minsann. Bruur tyckte jag gjorde det as-bra, vilket kändes skönt att höra. Vi lyckades svänga in på en liten grusväg-infart, satte på varningsblinkersen och började ringa efter hjälp. Mami (som har en nästan likadan bil) visste vart reservdäcket satt, så vi försökte få upp det. Hittade en domkraft, men inget fälgkors. Illa illa. som tur var stannade en gubbe och hjälpte oss. han skulle bara hem och lämna frugan och hämta ett fälgkors. Vi stod ute o frös som bara den. Till slut kom han tillbaka och hjälpte till. Äntligen kunde vi köra iväg!... Iaf i sådär en 60 kilometer i timmen. Lååångsamt, men men.

Stackars Bror vart ju redan sjuk när vi åkte med. Så sjukt glad att han var med, vet inte vad jag hade gjort annars. Jag som inte har pegar på mobilen och inte vill ngn ska stanna, jamena det kan ju va vemsomhelst?... Nu har jag med gått o blivit sjukt =/ Suck. Måste ju bero på inatt. Vi stod ute o frös o grejade i 45 minuter-en timme. Var hemma hos dem vid halv 12. Jag är hemma från jobbet idag, o jag som inte har råd att vara hemma =S Fan. Skulle dessutom träffa tjejerna över en piza idag. Får se om de orkar ta sig hem till mig, eller om vi får ställa in...

För övrigt så vaknade jag nyss. var vaken vid 7-tiden imorse och ringde till jobbet och försäkringskassan. Satt sedan lite vid datorn och satte sedan på "Braveheart" o låg med Älkling o tittade. Vi såg inte klart den, ngn av oss. Båda somnade. Jag sov tills nu och han sover fortfarande. Ska nog ta o väcka honom nu o se om vi kan tänkas pilla i oss lite frulle. Ha en bra dag och hopps ni mår bätre än jag.

xoxo
Nicolsan

> Hollywood Undead

Big Brother har hittat en grupp vid namn Hollywood undead. skitbra är dem. Bara va 17-årsåldern och hemlösa, men damn vilken musik de kan göra. inte dåligt. Här bjuder jag på "My Black Dahlia" samt "Undead":




Erkänn riktigt bra? Vilken gillar ni bäst? Kan ju va skoj o veta. Själv tycker jag båda är grymt bra, men "Undead" slår nog ändå "My Black Dahlia"... Tror jag iaf.

xoxo
Nicolsan

> Dagens:

Dagens humör: Jag klagar inte^^
Dagens mående: helt okej
Dagens frisyr: Utsläppt
Dagens smink: Nada ännu
Dagens klädsel: Just nu mysbrallz och T-shirt
Dagens doft: Luktar fortfarande nyduschad
Dagens planer: Ta tag i saker och ting, typ
Dagens borde: Fixa
Dagens längtan: Heeelg (som vanligt)
Dagens vill ha i allmänhet: Färdiguppdaterade servers på Silkroad så man kan logga in igen
Dagens materiella vill ha: Styling av bilen
Dagens beroende: Cigg
Dagens köp: Inget än
Dagens tråkigaste: Kommer bli trött?
Dagens roligaste: Mina älsklingar; bruur och "Petrus"
Dagens fundering: Vad blir lönen denna månaden måntro?
Dagens låt: Rise against - Give it all

xoxo
Nicolsan

> Athleya

Nämen gomorron!... Eller gonatt kanske man ska säga? Haha^^ ...Det är nämligen så att jag o min "Petrus" fortfarande inte gått o lagt oss än. Spelat Silk Road (världes bästa spel? ooja!) hela natten. Vi gjorde varsin ny karaktär. Min fick bli en warrior vid namn Athleya. Jag kom på namnet själv till- och med. Duktig jag är. Hon är aaashet och jag har levlat upp ända till level 13 alldeles själv bara nu inatt. Mycket duktigt vill jag lova. Vill ni se bild på henne? Det får ni:

    

Visst är hon nice? Ajjemänsan. Nu ska jag snart gå upp ändå, så nu är det onödigt att gå o lägga sig. Får dygna ist ellerngt. Kanske sover ngt under dagen, får väl se vad som hinns med. Oj, vilken nörd jag är, haha. Men ni skulle bara veta hur skoj det spelet är. I like. Kanske ska se ngn film ellerngt nu för att fördriva tiden en timme. "Natti" på er.

xoxo
Nicolsan

> Ny bil och 20-årsfest

Nu har jag äntligen köpt en ny bil! Blev en silvrig Toyota Yaris från 2001 (ej Yaris Verso). Kanonskick var den i, som ny. Perfekt! Inhandlades i Göteborg för övrigt. När jag får tummen ur ska jag fota den och lägga upp här.

Igår gick jag upp ganska tidigt för att åka o kolla på bil o sånt. På kvällen sen var jag hos Jonas och Peter. Marcus kom även dit. Vi förfestade o sånt för att sedan dra till Fristad på Hannas (kusinens) 20-årsfest. Var drag hela natten. Skoj var det även om jag och Peter deckade o sov några timmar =P haha. Vid halv 5-tuden på morronen åkte vi hem. Jag, Peter och Marcus gick o la oss vid 5-tiden då vi var hemma. Jonas åkte inte med hem.

Vi sov as-gött till typ 10-tiden. Peter gick ner o tog en cigg, men jag hade sjukt jobbig huvudvärk, så tog bara en Ipren. En kvart senare ungefär så somnade vi igen o sov till 2-tiden då Jonas ringde. Vid det här laget var huvudvärken som tur var borta. Vi sov nog lite till, sen satte vi på "Madagascar 2" o såg på den. Marcus sov ända till 4-tiden. Jag och Peter tog sängen i sovrummet o Marcus låg på madrasser i storarummet. Han hittade tydligen inget täcke, så när vi vaknade på morronen o såg honom så låg han och sov under madrassen =P haha. Knäpp! Men han var inte lite dragen heller. På vägen till bilen när vi åkte hem från festen muckade han med ett träd. Sparkade det flera ggr, men missade varenda gång xD. Han sprang och hoppade även på vägen till bilen och tjoade ngt i stil med "Nämen så full är jag faktiskt inte, jag vet faktiskt att 3 plus 2 är fyra!". Dumbass^^

Det var iaf en trevlig kväll/natt/morgon. NU har vi suttit o spelat Silk Road o sånt. As-skoj =) Men nu måste jag sussa. Jag älskar min Peter o bruur <3 ...bara så ni vet det^^ Natti!

xoxo
Nicolsan

> Brunett, så hett!

Inatt sov Mandi (bäst i världen) hos mig. Myspys. Hon färgade mitt underhår mörkrunt. Hade tänk färga hela håret, men fegade ur. När jag tvättade ur kladdet så såg jag hårfärgen och det var ju AS-snyggt! Jag ångrade då att jag inte färgat hela håret, vilket Mandi-pandi fick göra. Så nu är jag helbrunett. Mörkbrun färg som heter choklad. Brunett, så hett! Blondie mecame Brownie. Jag är asnöjd och saknar inte ens det bloda. Det gjorde jag imorse, men då hade jag inte vant mig heller. Jag är skitnöjd. Tack Amanda <3

Jobbat idag för övrigt. Eftermiddagen gick skitsegt för jag ville ju bara hem till älskling o brother så fort som möjligt o överraska dem med min nya hårfärg. de hade ju ingen aning, jag lyckades ju hålla käften om det. Weii, de gillade det =) I'm a happy person.

Imorrn händer det andra grejer. Vadförngt avslöjar jag dock inte än. Imorrn kväll blir det 20-årsfest för Hanni med. Ska bli skoj. Känns som jag skriver osammanhängande, men skitsamma. Nu ska jag hitt på någe annat ;P Ha det!

xoxo
Nicolsan

> Dagens:

Dagens humör: Great
Dagens mående: Det funkar
Dagens frisyr: Utsläppt
Dagens smink: Eyeliner, mascara, foundation och lite puder
Dagens klädsel: Mörka, smala H&M-jeans, röd T-shirt från Gina samt långtröja från Ed Hardy
Dagens doft: Midnight Fantasy by Britney Spears (favoritparfymen)
Dagens planer: Jobba, sen leka med Mandi o hitta på ngt bus
Dagens borde: Förbereda mig mentalt =P
Dagens längtan: Helgen!
Dagens vill ha i allmänhet: Nöjda miner
Dagens materiella vill ha: Ny bil^^
Dagens beroende: Cigg
Dagens köp: Inget än, men senare idag ska det handlas lite
Dagens tråkigaste: Nervositet
Dagens roligaste: Leka med min Mandi <3
Dagens fundering: Hemligstämpad
Dagens låt: Breaking Benjamin - Follow

xoxo
Nicolsan

> Better and better

Livet går fanimej uppåt. It's getting better and better. Vad det handlar om skriver jag om när planerna är fullföljda. Surprise surprise kommer det bli. Mandi knows everything =P Huhaha. På tal om ingenting så vill jag bara meddela att jag har världens hetaste grabb. Bilder kommer när jag hittat sladden och fått tummen ur röven att lägga upp alla (ca en miljard?) bilder jag har i mobilen. Nu ska jag dra igång en film o försöka sova snart.

xoxo
Nicolsan

> Dagens:

Dagens humör: Jo, bra trots omständigheterna får jag väl säga
Dagens mående: Mensvärk =/ Men lever
Dagens frisyr: Ingen änsålänge
Dagens smink: Inget än, men det kommer
Dagens klädsel: Myskläder, men på G att göra iordning mig
Dagens doft: Bara deo änsålänge =P
Dagens planer: Åka in till stan
Dagens borde: En jäkla massa -.-
Dagens längtan: Helgen!
Dagens vill ha i allmänhet: Money
Dagens materiella vill ha: Ny bil
Dagens beroende: Nikotin
Dagens köp: Inget än, men senare idag ska det handlas
Dagens tråkigaste: Alla "måsten"
Dagens roligaste: Big Brother o Petrus
Dagens fundering: Hur ska jag ha råd med alla julklappar?
Dagens låt: Billy Talent - Falling leaves

xoxo
Nicolsan

> Lillasyster 18 år!

Idag fyller lillasyster hela 18 år! Grattis, grattis på dig, lilla stumpan. Hoppas du får en kanondag, det förtjänar du. Ni får ha det så superskoj på krogen i helgen med. O kom o sov hos mig i veckan <3 Love!

xoxo
Nicolsan

> Fars dag


Tänkte ju inte på att det är fars dag i förra inlägget, så nu vill jag hälsa grattis till alla pappor! Ha en bra dag.

xoxo
Nicolsan

> Aaohlssson

Min underbaring Amanda har börjat blogga! Besök henne på http://Aaohlsson.blogg.se. Nu fick ju nästan jag inspiration till att börja blogga med =P Lustigt, men känns så.

Igår var jag duktig och var hemma och städade lägenheten. Luktar supergott där nu och är förvånansvärt fint och rent. Nu är jag hemma hos storebror och min "Petrus". De sover fortfarande för de gick o la sig vid 7-tiden imorse =P Haha. Vi spelade Silk Road (vilket är ett skitskoj onlinespel), men jag blev dödad av en jäkla "Evil Wolf" som jag skulle klarat att ta egentligen så jag blev sur och gick o la mig vid typ halv 4-tiden. Nu lever min Wizzard igen som tur är! Level 24 är jag på nu med. Nice nice.


Nu ska jag snart väcka Peter, ta en cigg, sen ducha, sen väcka bror, sen göra iordning mig o sånt. Vi ska nämligen hem till mammsen och fira lillasyster som fyller 18 på tisdag. Grattis i förskott, Paulina!

xoxo
Nicolsan

> Death Note

"Death Note" är en anime-serie jag börjat se på. Riktigt bra måste jag säga. Finns två intron till serien, varav detta är det andra. Gillar det =P Riktigt nice, go' låt. Varsågoda:



"What's up people?"... Nä, nu ska jag se några avsnitt, sen försöka sova. Night!

xoxo
Nicolsan

> Kärleksfullt lejon

Jag är i chocktillstånd. Detta är det sötaste jag sett på länge! Jag vill med ha ett lejon.


Visst är det väl helt otroligt? Maxxad kärlek. Naaaw...

xoxo
Nicolsan

> George Carlin

Fick ett klipp på Facebook som jag tyckte var intressant och kul^^ "George Carlin - Religion is bullshit":

Vad tycker ni?

xoxo
Nicolsan

> Blondie vs. Brownie?

Nu står jag i valet och kvalet kan man säga... Funderar allvarligt på att färga håret mörkbrunt... Vill egentligen det ska vara lite längre innan jag tar steget, men det är ju så förbannat slitet nu av all blekning, så att jag ska bleka utväxten ännu en gång? Hmm, vet inte, alltså...

Blondes have more fun, right? Jao, stämmer delvis. Man får ju uppmärksamhet. Men å andra sidan vet jag inte om det beror på att jag är blond eller ej. Var ju en del år sen jag var brunett nu.
         
Blondie vs. Brownie?

Färgar jag håret mörkbrunt kan jag ju glömma at få tillbaka mitt platinablonda hår igen. Hmm, jag vet inte, alltså. Har ju faktiskt tänkt färga det mörkt i några år nu, men inte vågat. Kanske vågar jag nu? Kanske inte? Gosh, det är minsann inte lätt när det är svårt. Hjälp mig! Skriv vad ni tycker och för- och nackdelar ni kan komma på.

xoxo
Nicolsan

> Britney - Womanizer

Nu har Britney Spears släppt sin nya låt =) Womanizer heter den - och f*ck så snygg hon är! Inte i det korta svarta "skolfröken-håret", men i resten av videon. Vsg:


Erkänn hooot? OJA! Skön låt dessutom med. Enligt mitt tycke iaf.
Over and out!

xoxo
Nicolsan

RSS 2.0