> IKEA och A6

Denna dagen började tidigt. Klockan kvart i 7 imorse för att vara exakt. Gick upp och gjorde oss iordning för att ta bussen från Skara 8.10. Åkte till Falköping och strosade runt där i 40 minuter eller ngt. Åkte sedan vidare till Jönköping. Vid A6 träffade vi (vi är alltså jag och O-J) Tomas. Kikade runt på IKEA. Köpte faktiskt tidskriftssamlare, en bambu med vas, batterier och värmaljus som doftar vanilj =). Vart ju inte planerat att vi skulle köpt ngt egentligen, för vi åkte ju tåg. Men det vart ju inte så mkt, så why not.

Sen tog vi bussen hem tillkusin-vitaminerna =). Skulle ju fira Mandis som fyller 19 på måndag. Grattis i förskott, Honey! Skoj som bara den hade vi. Spelade brännboll o kort o grejer. Skoj skoj! Saknar dem massa redan. Var jätteskojsigt o träffa Thilda-Darlingen med. Vi ses ju tyvärr inte så ofta som man skulle vilja egenltigen.

Amanda o Tompan däremot ska komma hit på torsdag =) Ska bli roligt. Ska ut o äta o hitta på massa annat skoj. De är allt bra mysiga, de små liven, hehe.

Nu är vi iaf hemma. Var en timme i Skövde och väntade på bussen hem med, så käkade på McDonald's. Var la inte den godaste måltiden man käkat precis, men jag blev mätt iaf. Käkade en "Chicken Gourmet", tydligen ngn nyhet. Vad har ni gjort idag?

xoxo
Nicolsan

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0