> Tänkvärt

Hittade ett citat nyss som jag tyckte var tänkvärt:

"Forget about the people in your past, There's a reason they didn't make it to your future."


Det låter ju faktiskt väldigt igenomtänkt egentligen. För stämmer det inte en del, eller?... Jag tror nog att det vad gör det, personligen. Vill ha åsikter! Vad tycker ni?

Nicolsan

Kommentarer
Postat av: Jimmy

Ja jo det stämmer faktiskt.. Allt händer utav en orsak.. Mer eller mindre :)

2007-11-20 @ 19:36:07
URL: http://wanko.webblogg.se
Postat av: Anne

Jo det stämmer, enligt mig... om dom hade vart värda att ens komma ihåg så hade dom ju funnits kvar, men om dom bara är det förflutna, ja då kan man lika gärna glömma dom eftersom då förtjäna dom inget annat, typ...

2007-11-20 @ 21:03:01
URL: http://mumintrollet.worpress.com
Postat av: Cissi

Lättare sagt än gjort, tycker jag. Jag själv har väldigt svårt för att släppa personer som har varit betydande i mitt liv, då är det inte så lätt att glömma dem bara sådär, eller? Men visst stämmer det till en vis del, some people ska man inte gå o dra med i huvet hela livet! Det beror ju på vilka som är värda att minnas oxå, gamla vänner kan man ju inte glömma (inte jag iaf) - fast man ska inte gå grämma sig över att de "bara" är gamla vänner. Som mormor brukar säga "Gårdagen har redan vart, upprepa den inte. Framtiden kommer, tänk inte på den nu. Men nuet existerar bara nu, tänk och ta vara på den nu" =)

2007-11-21 @ 12:41:21
URL: http://Cissianen.webblogg.se
Postat av: Amanda

helt korrekt

2007-11-23 @ 19:11:26
Postat av: Oscar

Jag håller med Cissi..
Visst finns det personer och saker man inte borde lägga för mycket tankar och kraft på kanske, men samtidigt så ska man ju inte glömma av sånt/såna som varit viktiga för en för det, men om dom har varit det så stannar dom ju oftast i minnet just av den anledningen, så mest bortkastat av allt är nog att fundera över vad man ska komma ihåg och vad man ska glömma, eller?

2007-11-24 @ 00:21:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0