> Besök

Igår kväll så kom mammsen, minisyrran Elvira o lilla kusinen Olivia =) De hade ju varit på Sommarland så passade på o komma hit innan de begav sig hemåt. Var jättekul! Elvira hade vunnit en stjärnvinst på Daim-hjulet andra ggn hon satsade så det blev inte mkt pengar uppspelade för hennes del. Hon vart ju givetvis kanon-nöjd för sin enorma vinst, så spelade inte mer =) hehe. Olivia däremot spelade upp nästan alla sina fickpengar, men vann ingenting. Vi fick smaka på massa daim. Mumma, hon hade ju massa! Vilken tur man kan ha, eller? Jag har då aldrig vunnit ngn stjärnvinst.

Glad för hennes skull. Men iaf, vi fikade lite med tigerkaka o glass (o daim, haha). O så spelade vi ett spel som jag o O-J köpte på Ge-Kås. Kanonroligt, "Rita&Gissa" heter det. Påminner extremt mkt om "Pictionary", om nu ngn hört talas om det? Är ju ett väldigt känt spel iaf =P

Sen så åkte dom hem, o lägenheten blev återigen helt lugn och tyst. Vi hade en liten "bar-lektion", haha. Jag lär Oscar o blanda massa goda cocktails o drinkar =) Han börjar bli duktig faktiskt. Lär sig av proffset ;P haha. Nämen så vi bänkade oss framför TVn med varsinn helrosa cocktail-drink med smaken Rabarber&Lime. Så åt vi lite Exotic Snacks och Jordnötsringar. Gött var det =) Så såg vi på Snoken. Kanonbra deckarserie som är på HÖG nostalginivå för mig. Trodde aldrig jag skulle få tag på den så när jag såg den på Ge-Kås blev jag skitglad o droppa ner dvd-boxen i kundvagnen på en gång =) Såg alla avsnitt av den som liten. Pappa följde den o jag satt som klistrad vid TVn varje gång den gick. Och när jag ser den nu i efterhand blir jag verkligen inte besviken. Kommer inte ihåg alls mkt av avsnitten och vad som händer, o den är verkligen skitbra! Helskön o spännande som bara den fast den är från 90-talet faktiskt. Absolut sevärd!

image14 image15


Så nu vet ni vad vi hittade på igår kväll.
Kramkalas -

Nicolsan

Kommentarer
Postat av: Jimmy

Jag har heller inte vunnit stjärnvinst \=. Men roligt när någon gör det om de är inom familj/vänner eller dylikt :). Ja det spelet är roligt rita&gisa haha .. Låter som ni hade en toppen bra dag Nicole ..
Kramis

2007-08-19 @ 13:08:18
URL: http://wanko.webblogg.se
Postat av: Martina

Jag kollade också på Snoken när jag var liten :) Kommer bara ihåg att den var väldigt bra men har glömt av vad den handlade om ;P

2007-08-19 @ 18:59:26
URL: http://maertapaerta.weblogg.se
Postat av: Oscar

Hade aldrig hört talas om Snoken innan men den var okej =)
Och Pictionary är fan världens roligaste spel, och fan vad du och jag ägde, Nicole =D
Jag blev ju till och med tvungen att rita "Forskning" och du gissade rätt, nog inte så många som lyckas med det inte =D

2007-08-20 @ 10:51:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0