> Flickan i källaren

Igår var vi på marknad i Lidköping. Vi är: jag, O-J, Amanda o Tompa. Inhandlades varsin kameraväska till mig och O-J av märket Samsonite, ett par solbrillz till O-J, en påse färska frallor, X-MAN 2 på DVD och en tavla. Amanda köpte med en mycket snygg tavla, och så köpte hon o Tomas varsitt par likadana pilotsolisar. Tompa köpte även lite munkar o sånt =P O en chokladboll stor som en pingisboll för 20 spänn =P Haha, bra investering! Eller inte^^...

Hemma i Skara sen så lämnade vi tillbaka filmen vi hade hyrt. "Skräckfilm" så kass att jag bara måste varna alla, så ingen hyr eller köper den. Den hette "Flickan i källaren" och skulle vara baserad på Natacha Kampusch's liv. Vilket skämt, eller? Filmens framsida hade för övrigt ingenting med filmen att göra. Nää, jag måste ärligt talat säga att i mitt 19-åriga liv så är det lätt den absolut sämsta filmen jag sett. Den filmen hade egentligen klarat sig på 20 minuter och de hade fått fram allt som skulle fram på den tiden. Men istället gör de den på 1 hel timme och 20 minuter där den timmen bara är massa upprepade klipp som inte hade något med filmens handling att göra... Nää, fy fan säger jag bara. Hyr eller köp ALDRIG den, jag varnar er! Den är inte värd ett enda öre! (Bild lånad från från CDON.com).

image349
Vi gick hem med grejerna vi köpt och tog det lite lugnt. Pojkarna spelade lite TV-spel och så. När vi blev hungriga sen gick vi in till stan igen. Gick till Restaurang Canton och skulle äta. Jag o Amanda (som delar en pizza) var sugna på en pizza med pommes frites på, men eftersom det var en kinarestaurang så var vi ju inte säkra på att de hade pommes där, så Amanda frågade om de hade det. Hon, kinesen, som brukar ta emot beställningarna och inte är alltför bra på svenska (talar dessutom jättelågt) förstår inte vad vi menar, utan säger något i stil med: "Pomperipossa", haha... Tomas kan inte hålla sig och vänder sig om =P Vi bestämmer oss för att gå till Pizzeria Rocco istället. Som för övrigt är bästa pizzerian i stan enligt mig. Fick våra pizzor skitsnabbt och det var jättegött =) Jag o Amanda delade på en Cappicciosa med sås och pommes frites på, O-J käkade kebabtallrik och Tompan var mobbad och tog pasta med bacon =P Hihi.

Sen bar det av hemåt. Spelade Riket o Guitar Hero och tävlade om vem som kunde ta flest snapsar. Amanda var inte med och tävlade, men jag o Tompa låg iaf lika när vi satte på filmen som vi hade hyrt tidigare i stan ("Dead Silence") och somnade. Hur många vi klarade struntar jag nog i att ta upp ;P Haha. Skitmånga var det iaf. Och hinkade vatten innan jag la mig,så fick iaf ingen baksmälla.

Idag har vi grillat korv =) Mycket gött. På balkongen grilade vi med engångsgrill, haha. Vilket friluftsliv! O-J ville vi skulle vara ute på gården ellerngt, men vi tyckte det var bekvämast på balkongen. Nära in o så ;P. Grillade även marshmallows. Sen vid 5-tiden var det dags att säga goodbye till Mandi o Tompan =/ Inte skoj. De får gärna flytta hit för mig =) Bästaste vännorna i hela vida världen. Men nästa helg så ska vi leka igen, alla 4, så det är ju som tur är(!) inte så långt kvar tills vi ses igen.

Verkar dessutom som att vi ska in till GBG på lördag. Inte 100 än, men mkt möjligt. Felix fyller dessutom hela 20 år den 11 Maj =) Grattis i förskott får jag väl säga dådå. Får se om vi kan tänkas bli bjudna på lite fika, kanske? ;P Hihi.

Tomt hemma utan våra underbaringar. Fick sms av dem vid 7-tiden. "Vi äro små fiskar vi- blub blub :) tack för en kul helg ses snart igen/ amanda o tomas". Naaaw, de är så sötiga. Början på sms:et "Vi äro små fiskar vi, blub blub" är våran snapsvisa =P

Sen "lagade" jag lite pulvermos med köttbullar som jag o älskling käkade. Såg dessutom ett avsnitt till av Eva&Adam. Första säsongen, eftersom vi kom på sen att vi inte alls såg på första säsongen med de andra, utan vi såg klart den andra. Så senast jag bloggade och skrev "Säsong 1" var det egentligen säsong 2 =P Kom på det när vi sett klart. Så kan det gå. Nu har vi bara 4 avsnitt kvar på första säsongen iaf. Sen får vi väl se "Eva&Adam - fyra födelsedagar och ett fiasko" ellerngt, kanske? Äh, väntar nog med den tills Amanda o Tomas är med =P

xoxo
Nicolsan

Kommentarer
Postat av: amanda

vänta med eva och adam tills nästa helg! JAG VILL SEE :) haha ni är alldeles för fantastiska. och det har vart en hej dundrans underbar helg. ville inte åka hem, och inte tomas heller. NI ÄR BÄST :)

2008-05-04 @ 22:04:14
Postat av: tomas

ni är världens roligaste människor=) absolut roligaste på länge! o snappsvisan är evas pappas & inte våran! blub-blubb

2008-05-04 @ 22:51:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0