> Fångarna på Arosfortet

Ja, det var allt jag, Thilda o Madi mot Tompan o O-J det. Som fångar på Arosfortet alltså. (http://www.arosfortet-huskvarna.se) Gissa vilka som vann? Tjejerna! Mohaha. Riktigt jäkla skitkul var det verkligen. Måste göras om någon gång =) Damn va roligt.

Sol (över 25 grader) hela helgen! Underbart. Och brun har jag blivit minsann. O-J skrattade år hur stor skillnad det var. man såg den vita fula kanten i urringningen. Haha, jo, vackert var det väl inte direkt. Är dessutom vit på handleden där armbanden och klockan suttit.

Innan vi begav oss till Arosfortet så var vi i deras nya stuga =) Riktigt skoj var det där. Lagade lite korv med mos, lyssnade på hög gammal musik, "Tompa satte på troll" (haha), spelade kubb, drack öl/cider och gjorde charader. MÅSTE göra om detta, för så sjukt toppen som denna helgen varit var det ett tag sen alltså. Vill ha meeer ledigt o va mer med er, underbaringar!


Vid halv 2-tiden igår bar det av hemåt. Felix fyllde ju hela 20 år, så han skulle grattas =) Sen följde han med oss hem en stund, sen hoppade vi in i duschen, och efter det gick vi och la oss. Helgen kändes lång för vi hann med så mycket, men hade dessutom sjukt kul, så det var ju bra då =)

Idag har jag varit i skolan. Kändes lite stelt om jag ska vara ärlig... Käkade äcklig spaghetti med köttfärssås och hade en lektion för att sedan åka hem. Jag fick med mig lite uppgifter hem eftersom jag var tvungen att hinna med den bussen =) Gjorde klart alla uppgifter som man inte behövde Internet till på bussen. Mycket nöjd att jag tog tag i det, faktiskt. I Borås strosade jag runt lite, men köpte ingenting... Tog tåget hem, och var stressad, för jag trodde det var casino-kurs idag, vilket det ju inte alls var. Aja, var la bra. Käkade maten O-J lagat klart när jag kom hem. Mycket gott! Sen gjorde jag klart uppgifterna och satt lite vid datorn.

Har varit ute med soporna, och nere och fixat tvättid. Duktiga =) Hehe. Pratade förresten med Mandi i tele inna, o vi ska ta modellfoton i Göteborg. Hon hade fått samtalet o skulle ta med sig två vännor. Ska bli riktigt skoj. Nu ser vi på Outsiders. Vad har ni gjort i helgen, och vad hittas på nu?

xoxo
Nicolsan

Kommentarer
Postat av: Cissi

Ne, urk det var ingen go mat in the hell, men vi slipper den snart som tur är... Låter som att ni hade en kul helg =) Nu gjorde du mig stolt som gjorde klart uppgifterna! Det är ju lixom inte lätt när man känner för att spy ner hela skolan, så du är fanimej inte dålig!!!!!!

2008-05-12 @ 21:04:02
URL: http://ruttnasockar.blogg.se/
Postat av: amanda

det har vart en riktig kanon helg :) UNDERBART! fast det är det ju såklart alltid med er era små fantastiska människor :) KÄRLEK

2008-05-12 @ 21:13:59
Postat av: Paulina

Så fick inte jag vara med :'( Ledsen blir jag.

2008-05-15 @ 17:22:30
URL: http://pallelina.bilddagboken.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0