> Allergichock + Skrotnisse

Hmm, ja, sen jag senast uppdaterade så har jag hittat på en del =P Hade genomgång på heldags-grupprovet och hela vår grupp fick VG i slutbetyg i Praktisk Marknadföring B. Känns riktigt bra. I A-kursen i samma ämne i första ring fick jag ju MVG. Däremot så blir jag nog inte godkänd i C-kursen...

Slutade vid 12-tiden, så jag tog bussen till Borås halv 1. Strosade runt där i 45 minuter, utan att köpa ngnting, innan jag tog tåget till Herrljunga för att sedan byta tåg till Skövde-tåget. I Skövde strosade jag runt i en timme-45 minuter ngnting. Blev förälskad i ett par skor på DNA. Sheat, det var nästan så man fick hjärtstllestånd och tuppade av. Så vackra var dem! Vill haaa... Får väl se om jag investerar i dem. Kanske. De kostade nämligen aningen dyrt för min plånbok. Nästan 1000 spänn... Men de var ju så vackra. Fast 800 är ju inte 1000, man kan ju nästan säga att det snarare är 500 =P Eller? Ja, det tycker jag nig. Var ju faktiskt ganska längesen jag köpte skor nu. Jag håller mig, jag håller mig. Men dessa, alltså... Jag måste nog nästan ha dem. Det var ju kärlek, liksom. Jag behöver dem.

Hade Casino-kurs halv 5 till halv 8. Mycket roligt. Nu var det bara jag och tre stycken "Emmor" kvar, för Sandra hade tydligen hoppat av. Riktigt skön stämning var det verkligen idag. Vi skrattade och pratade om allt och ingenting. Tycker de tjejerna är väldigt goa. Speciellt Emma ;P Haha.

Tog expressbussen hem till Skara. På kliver en fyllis som ser som hämtad ut från "Skrotnisse". Lite läskig såg han allt ut. Dessutom var han en "cheater". Han skulle till Lidköping, men hade inte pengar så det räckte på busskortet, så helt plötsligt skulle han till Skara istället. Dock gick han inte av i Skara, visade det sig sen. Jag gick av bussen vid stationen. Möts av ett statoil-släp där de står klottrat "Bert är bög!". Haha, va pinsamt av den personen som skrivit det. Jamena alla vet ju att Bert har fru och barn. Stackars människa (som klottrade det), har ju ingen koll på dagens samhälle^^


När jag gått en bit så kom jag ju på att jag inte hade behövt hoppa av vid stationen... Den gick ju förbi Valhall. Men men, så kan det gå. O-J kom ju o mötte mig ändå, och lite motion och frisk luft skadar ju ingen. "Daddy Yankee" hade ringt, så när jag kommit hem ringde jag honom. Tjötade lite, sen så käkade jag och min O-J mat. Han hade lagat tagliatelle (stora, platta spaghettin) med köttbullar och kokta grönsaker. Var riktigt gött. Vi såg ett avsnitt av våra älskade Desperata Hemmafruar och sen fastnade jag här.

Ush, världens allergichock är man fortfarande drabbad av =S Börjar bli förbannat trött på det nu. Den där nya salvan "Zona" som skulle vara så övernaturligt bra tålde jag ju tydligen inte... Så blir till att gå till Apoteket imorrn och införskaffa mig en ny tub av min älskade "Essex". Den är mild och biter iaf lite på mig.

Är som sagt ledig imorrn (lycka!), och så fick vi reda på idag att det inte blir några lektioner på onsdag heller. Då blev jag minsann glad. Åh, så skönt. Även om det ska pluggas. Imorrn måste jag iaf ner till stan och köpa salvan. Också ska jag se om 2:an till "En shopaholics bekännelser" fins i ngn av bokhandlarna. För den vill jag ha. Har ju bara typ 2 kapitel kvar i den fösta. (Lätt en av de bästa böcker jag läst i hela mitt liv).

Är skittrött, så att gå och lägga sig och läsa ut den kanske inte hade varit helt fel? Hm, nej, det tycker jag nog inte.

xoxo
Nicolsan

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0