> 3 veckors press

Känns som denna dagen gått lite för fort, nästan =P Har varit iväg på casino-kurs o så nu på kvällen. Skitskoj är det verkligen =) Jag har hittat vad jag vill jobba med! Snart blir det ut o jobba som gäller, för förmodligen är kursen slut nästa vecka. Skoooj ska det minsann bli! O grattis till Emma som förlovade sig igår!

Pratade med Big Brother i tele ganska länge innan med. 40 minuter ellerngt. Roligt =) Han kommer till Skara (eller Trosa som han envisas med att säga. Blandar ihop namnen av ngn konstig anledning) någon dag typ nästa vecka med. Var lääängesen man träffade honom, så ska bli riktigt skoj.

Mycket som känns bra nu, faktiskt. Skolan är snart över! Sheat, vilken lycka! Är stressad som ett as, o det tar ju ut sin rätt i form av eksem o skit, men nu är det bara 3 veckorns press kvar sen kan jag äntligen slappna av. Har två prov imorgnon, vilka jag inte har övat till alls. Glömde skrivboken med det jag skulle läsa på i skolan. Damn =/ Sånt som händer. Får se vad som fastnat på lektionerna jag varit på då istället. Har dessutom en inlämning i svenska B nästa vecka. Måste läsa klart en bok o skriva ett "PM", alltså gämföra en klassiker med en modern bok. Jag var lat, så jag tog den moderna boken jag redan börjat läsa i: "En shopaholics bekännelser", vilken jag förövrigt läst ut nu o hungrar som en varg efter nästa bok. Den andra boken jag valde (som jag alltså ska jämföra med), klassikern, det blev "Emil i Lönneberga" haha! En barnbok =P Men vafan, jag orkade inte ta ngn annan fet, tråkig bok. 19 år, snart student, går i sista ring o tar en barnbok. Lyckat! Haha, lite komiskt^^

Fick kycklingburgare när jag kom hem. Mycket gött, faktiskt. Var inte så hungrig, men satte i mig en ganska snabbt och lätt ändå. Var stressad över att jag måste sova nu, egentligen. Så... Natti!

xoxo
Nicolsan

Kommentarer
Postat av: Monkey

jag har med prov idag å intefan har jag övet heller suck...sänglägeskompliktioner fy faen

2008-05-22 @ 05:39:25
Postat av: Cissi

Jag ska oxå läsa en bok i svenskan... Men jag fick inte läsa min favvobok "Bert".. Fröken tyckte att jag skulle läsa en vuxenbok. Sen fick jag inte läsa Harry Potter heller... Knepigt! Jag borde va superstressad jag med, men orkar inte... Wiie, snart tar vi Studenten! Åh, fan vad bäst vi är =D

2008-05-22 @ 18:36:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0