> Wrong Turn

Så... Vad har hänt sen igår? Vi drog ju till Felix o Lollan för att se Melodifestivalen, vilket vi gjorde. Bjöds på Tacos =) Mumma. Så tog vi med lite efterrätt. Hallonmazariner, mums! Sen dippade vi morötter med, både gött o nytting, men så mätta vi var sen! Haha. Vi höll väl egentligen på Nordman, men på andraplats kom väl Linda Bengtzing och tredje Charlotte Perrelli. Men hon har ju tagit hem hela skiten innan, så varför inte gö det igen?

När det var slut såg vi iaf en skräckfilm. "Wrong Turn" hette den. Var från 2003. Ush, skitläskig var den faktiskt. Riktigt äckliga monster med i den. Fy fasen. Desmond Harrington var även med, riktigt bra skådis enligt mitt tycke. Honom känner vi ju igen från "Ghost Ship".

image239

Information om filmen, lånat från CDON.com :
"För att gena svänger Chris in på en öde grusväg i skogen. Men istället för att komma fortare fram, krockar han med en stillatående bil och dess fem chockade passagerare. Upprörda berättar de att deras bil har fått punktering eftersom någon har spänt upp taggtråd över vägen ...


Efter flera timmars förgäves sökande efter hjälp i skogen, och i takt med att mörkret faller, kryper skräcken allt närmare inpå dem. När de hittar en jägarstuga full av groteska vapen och fasansfulla souvenirer efter en makaber jakt, tvingas de inse att något fruktansvärt är i görningen!

Här pågår en jakt ... men vem är bytet? Wrong Turn banar inte bara sin egen fasansfulla väg inom skräckfilmsgenren ?filmens bloddrypande specialeffekter når höjder som överträffar publikens värsta förväntningar! Specialeffektskonstnären Stan Winston (Jurassic Park, Terminator 2, Aliens), som har producerat filmen, kan sina saker och har redan kammat hem inte mindre än fyra Oscar (Jurassic Park, Terminator 2, Aliens).


Även till den mest härdade skräckfilmsentusiasten, som tror sig ha sett allt, är det bara att säga: "Jason, go home!" Det är först nu mardrömmen börjar ..."


När vi kom hem vid 1-tiden på natten så bestämde vi oss för att se klart på "Musses jul i Ankeborg", för vi somnade och missade slutet när vi såg den senast. Anledningen till just den film var väl att vi ville varva ner från alla läskigheter och sluta tänka på alla läskiga moster, haha =P Den är iaf väldigt söt, den filmen.


              

Åh, läste nu att det finns en "Wrong Turn 2 - Dead End" från 2007, sheat, den måste jag ju bara se! Scary, men riktigt bra skräckfilmer känns det ju inte som att det finns så många av, de flesta är ju ganska patetiska och löjliga när det väl kommer till kritan. Så när man väl hittar ngn får man väl ta vara på det^^

Gillar du skräckfilmer precis som jag? Se "Wrong Turn"! Inte gjort det? Du har missat ngt!
(Filmbilder lånade från CDON.com och Skådisbild lånad från Viewimages.com).

xoxo
Nicolsan


Kommentarer
Postat av: Märtaaa

Jag som hatar att se på skräckfilmer vill se den "Wrong turn" :P

2008-03-16 @ 19:30:50
URL: http://maertapaerta.webblogg.se
Postat av: Cissi

Alltså jag tror nog att jag har sett den filmen.. Låter väldigt bekant i allafall! Hihi, Musses Jul? Jaa, ni är ute med julymsandet i god tid iaf =) Synd att inte Nordman, mycket mysko tycker jag att de inte gjorde det! Pusspuss

2008-03-16 @ 19:32:35
Postat av: amanda

MUSSES JUL, den är världsbäst! ses 8 vid lilla imorrn babe!

2008-03-16 @ 19:34:52
Postat av: Anonym

Wrong turn 2 är också riktigt bra faktiskt... finns massa såna liknande filmer som är jättebra

2008-03-17 @ 19:05:15
URL: http://www.metrobloggen.se/sisse

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0