> Skvaller och nyheter

Här kommer dagens skvaller och nyheter:

De flesta har väl hört om Pete Doherty (från gruppen Babyshambles, och Kate Moss's ex) drogproblem vid det här laget? Han har ett nytt projekt på gång. Han ska hjälpa unga heroinmissbrukare att komma ur sitt beroende genom att insperera med sin musik i en ny, brittisk TV-show. Då undrar jag, är detta ett skämt, eller?! Han filmades ju senst för en vecka sedan med vitt pulver under näsan, enligt nyhetsbyrån Bang =S Hur ska han kunna hjälpa folk ur drogberoendet, när han inte ens hjälpt sig själv först? Hm, är det dagens skämt, eller?

På tal om gruppen Babyshambles (med Pete Doherty), så är det faktiskt fastställt att de ska spela på Hultsfred i år. Så vill man se dem bör man bege sig dit. Nu när jag väl är inne på musik och artister så kan jag ju passa på att berätta att även Mary J Blige kommer till Sverige i år. Hon spelar på Hovet i Stockholm den 24 Maj. Så nu vet alla intresserade det också.

                
Läste i dagens Metro att en finländare diskret har lämnat tillbaka en bok på ett bibliotek i södra Finland efter 100 år! Det, ni =P Biblioteket hade sedan länge betraktat boken som försvunnen, som förresten var en religiös inbunden tidskrift från 1902. En fastlimmad lapp i boken visade att den senaste bokförda utlåningen skedde i början av förra seklet. Lite kul må jag säga^^ Är nog inte varje dag det händer.

Viktigt! Herregud, det är ju så man får ont i magen över att vara människa ibland, alltså. Nu är det så att (hör och häpna), det finns bara mellan 3500-4000 tigrar kvar i hela världen! Vad har vi gjort? Shit, vad gör man åt detta? Vi kan ju inte utrota världens största kattdjur förfasen... De är ju mäktiga för satan (ursäkta ordvalen). Men något måste göras! Ca 3500 vilda, och ungefär 500 i fångenskap, om jag fattade rätt. Det är verkligen läskigt få kvar...

Pollenallergiker kommer det bli synd om, också. Inom bara något/några få år så kommer det vara pollen året om. Sheat, inte gött för mig. Finns ju en sorts pollen jag är känslig emot. Hata dessa pollenchocker, skitjobbigt ju =/

Vad gör man? Vart är vår värld påväg, egentligen? Något svar har jag inte. Kan ni komma på några, så klottra gärna ner dem som en kommentar.

Nicolsan

Kommentarer
Postat av: Märtaaa

Nej, inte pollen året runt! Haha! Lyckat att han ska göra så att andra inte missbrukar när han själv gör det :D Hur går det ihop! Ååå jag vill till Hultsfred :)

2008-03-12 @ 19:50:26
Postat av: Anne

Usch vad hemskt det där med att det är så få tigrar kvar =S borde väl finnas nått man kan göra? Åh tigern som är mitt favvo djur dessutom =(

2008-03-12 @ 22:53:55
URL: http://mumintrollet.wordpress.com
Postat av: Cissi

Haha, ska HAN hjälpa kids med problem? Han drogar ju för fan ner sina egna katter!! Konstigt folk finns det allt... Nee du, jag har ocå ställt mig den frågan måååånga gånger. The world is a sick place. Det är sjukt vad många djur som håller på att försvinna. Isbjörnarna håller ju på att dö ut med, pga alla miljöförstöringar =/ Suck suck.

2008-03-13 @ 09:35:15
Postat av: Josephine

haha pete är lite skum han ;)

2008-03-13 @ 21:51:11
URL: http://paintthesilence.webblogg.se
Postat av: Oscar

Mitt Kina-stjärntecken är faktiskt igern =)
Dom får inte dö ut..
Fast det lär dom ju aldrig göra iofs. Inte helt iaf, även fast vi mäniskor är väldigt bra på att döda djur och försöra för dom så är vi väldigt bra på att rädda dom också, även om vi så måste ha varenda en levande i fångenskap i många år.

2008-04-01 @ 11:48:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0