> Order

Haha, nu har man till- och med fått order om att uppdatera bloggen. Jag har haft massa på G (som vanligt), så hinner ju inte sitta vid datorn så mycket. I fredags jobbade jag iaf heltid, som resten av veckan. Var skoj, trivs faktiskt så bra att jag bara vill tillbaka till jobbet o jobba meeer! Men sen var iaf jag och O-J med Felix. Han grejar ju o sånt i nya lägenheten. Hjälpte till lite o så, nu, natten till idag (söndag), har han förresten sovit första natten där själv =) Så nu är han helt inflyttad.

Men iaf, så blev det sent o jag skulle ju sova som skulle upp på lördagmorgonen och jobba. Var alltså läggdags. Sov som en stock till 2-tiden på natten. Då ringde min mobil! Jag fattade inte alls vad det var, vart ju så trött, så var helt groggy. Jag tar mobilen o svarar utan att trycka på knappen. Skithögt spelade ju ringsignalen i örat, o vaknade jag till. Det var min lilla gumma (nämner inga namn för säkerhets skull) som var jätteledsen. Stackars lite, visste inte vad jag skulle gö... Hade jag varit i närheten hade jag såklart kommit, men det kunde jag ju inte, för då hade jag inte hunnit till jobbet i tid på morgonen. Tur det finns taxibilar, bra uppfinning =P Löste sig iaf, förhoppningsvis. Jag jobbade till strax efter 2 på lördagen, inhandlade även 2 skitsnygga lampor till sovrummet. As-fint kommer det bli, längtar så sjukt massa tills det är klart. Lamporna kommer iaf stå på fönsterbrädan.

Vad halv 2-tiden ringde Felix o sa att jag, han och O-J var bjudna på middag hos älsklingens o hans moster =) Bjöds på italiensk mat och god efterrätt med. Mumma! Var jätteskoj o mysigt o va där, hon är ju så sjukt go'! Var jättelängesen vi var där med. Senast var när vi fick kattmatskålarna o så... Förra året föfasen, sheat. Tiden går ju så fort. Men det var riktigt roligt iaf. Sen var vi hos Felix en snabbis. Var allt annat än iordning där kan jag ju säga! Haha, ett bord i hallen som man fick klättra över. O sen en säng o barstol o allt vad det var. Sen åkte vi iaf vidare, till älsklingens Mami. Såg en film o pratade lite o så =) Blev kvar där till ganska sent, faktiskt. Kikade lite på melodifestivalen o så med. Nordman äger ju lätt! Hondär äldre som hade skrivit låten själv (minns inte hennes namn) vart ju inte bra ngnstans? Hur kunde hon komma så längt? Det fattar ju inte jag. Vad har folk som röstar för smak egentligen? Hm...

Nu har jag iaf tagit tag i en ENORM diskhög, vilket känns förjäkla gött att ha blivit av med. Måste åka o handla lite, o så ska vi bort till Tina idag igen o så. Hjälpa till o rensa lite i lägenheten nu inför flytten. Så nu har jag iaf bloggat lite =) Hoppas det nöjer någon/några iaf.

Nicolsan

Kommentarer
Postat av: amanda

du är helt underbar, vet du det? 8 vid lilla entren imorrn?

2008-03-09 @ 15:30:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0