> Kvinnodagen

Jag vart helt "Whaaat", kunde inte komam på vem som hade kommenterat anonymt o skrivit "// en du känner" i slutet =P Kollade "IP-lookup" o grejer, o gämförde IP-nr från tidigare kommentarer, men ingen match mer än att det var i Sverige o så. Haha, så såg jag sen att det var ju en länkad kommentar, gick alltså o trycka på "Anonym" o komma till en mailadress. Smaaart jag är ibland, alltså! Haha, blond i hela huvudet, or what? Hihi.

Aja, nu är det lilla mysteriet löst, och jag slipper gå o undra. Nu när jag ändå uppdaterar igen, kan jag ju skriva med det jag glömde i förra inlägget med. Det vart ju fatiskt Internationella Kvinnodagen igår. En extra hyllning till oss kvinnor!

Nicolsan

Kommentarer
Postat av: Evelyn

Ja bra dag för oss nicole :)

2008-03-09 @ 23:09:11
URL: http://missevelyn.webblogg.se
Postat av: Cissi

Jag hade inte en aning om att det var Internationella Kvinnodagen fören pappsen kom med choklad och "gratta"... Han är lite lustig han, min pappa... Men visst, en hyllning till oss, bara för att vi jämt och ständigt klagar över dåliga hårdagar och finnar. Och för att vi får stå ut med mens en gång i månaden, som bidrar med härliga humörsvängningar, halva livet! WE ROCK!

2008-03-10 @ 17:15:25
URL: http://ruttnasockar.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0