> Sveriges nationaldag

Idag är det ju som säkert (och förhoppningsvis) alla vet Sveriges nationaldag. Även kallad Sveriges flaggas dag. Det betyder att det är marknad i Skara =) Vill gå på den, men får vänta på att Oscar ska jobba klart först. Är ju inte skoj o gå dit själv, precis. Pratar lite med James på msn. Han o Claire (hans flickvän) tyckte det lät jätteskoj med "Sweden's national day". De kanske ska komma till Sverige i år med, hade vart skoj =) De bor alltså i England för er som inte vet. Tipsade dem om Liseberg. Det är ju ngt man bara inte kan missa om man är i Sverige, eller hur? Han tyckte iaf det lät jätteskoj.

Så... Vad är Sverige känt för? Några exempel är ju vårt avlånga land, märket ACNE Jeans (och Cheap Monday), vår politiska ställning, vår kungafamilj Bernadotte, våra fina svenska blondinflickor, vårt älskade Liseberg, Astrid Lindgrans sagor och figurer, Turning Torso, köttbullar "swedish meatballs", älgar, stora gröna skogar, band och artister, såsom bl.a.: Robyn, Millencolin, The Hives, Sahara Hotnights. Samt äldre band såsom ABBA. Vi är ju även kända för allas vår älskade (och hatade) Victoria Silvstedt. Jag personligen har verkligen ingenting emot henne. Vi har vår stora och mycket kända klädkedja H&M, och även världskända IKEA. Vi har Sveriges största turistattraktion Ge-Kås i Ullared. Vi har våra snöfyllda vintrar (som varit lite fattiga på snö de sensaste åren p.g.a natur-rubbningar), då också våra olika årstider. Vi har VOLVO och SAAB. Vi har BassHunter och andra CS-nördar som gör sig kända för Sverige, då det är ett av de länder som ligger i Counter Strike-eliten. Ngt annat du kommer på som jag missat? Skriv gärna =)

                                                                       

Visst älskar vi väl vårt Sverige ändå? Visst har det sina brister, det har väl allt och alla, egentligen. Men som sagt, kommer ni på ngt mer viktigt jag glömt så skriv till det som kommentar!

xoxo
Nicolsan

Kommentarer
Postat av: Monkey

ni såg inte att ja vinka på er när ni cyckla te stan :(

2008-06-07 @ 08:59:33
Postat av: Cissi

Jaaaa, du glömde ju mig ='(

2008-06-07 @ 11:36:46
URL: http://ruttnasockar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0