> GG säsongsavslutning

Pratade med Mandi i tele innan. Skulle ju ta en cigg, vi brukar ju ha lite rökpauser tillsammans över telefonen. Jamena i brist på sällskap ;P hehe. Jag gick ut på balkongen, tog min, men inte hon. Guess why? Hon hade ingen tändare! Mohaha, det var rätt kul att höra på henne, faktiskt. Så desperat efter lite eld, ingen tändare, letade överallt... Hittade en tändare, men tror ni den fungerade? Haha, OH NO! Tändstickor hittade hon sen, men ingen tändsticksask, alltså inget att tända dem med =P Haha, det blev bara roligare o roligare. Hon ringde Thilda och sin Mami, men de visste inte vart det fanns. Letade och letade. Till slut hittade hon en. Tände, men råkade blåsa ut med näsan, tände igen, och igen, och igen, och igen... Haha! Till slut fick hon den att fungera! Då blev hon allt lycklig =) Men då hade hon allt gjort sig förtjänt av det.

         

Kom fram till när vi pratade att Gossip Girl började ju om 25 minuter då! Då blev vi allt bra lyckliga =) Ääälska Gossip Girl. Det vart ju så man blev tårögd i slutet nu ju... O så var det dessutom säsongsavslutning! Usha, gillar vi inte. Jag vill ju se meeer. Nicolsan hjärta Gossip Girl på HÖG nivå!

Nu börjar I huvudet på Gynning, så det ska jag allt ta o se på. Ska handla om bröllop idag. Haha. vilken bra början det var idag! Men men, I'll be back.

xoxo
Nicolsan


Kommentarer
Postat av: Uta

Gossip Girl är ju den bästa serien på femman ju! (finns ju andra bra också, men Gossip Girl är bäst!)

2008-06-17 @ 21:52:14
URL: http://uta.blogg.se/
Postat av: Hanna

Ja hade varit trevligt om man kanske hade kunnat ordna så man kan sova över osv i mlamö.. eller ngt..

2008-06-17 @ 22:09:58
URL: http://hannis84.blogg.se/
Postat av: Anonym

haha :Pmen de är kul med dvd filmer! älskar att kolla på film :o)Hoppas du haft en fin dag!

2008-06-17 @ 22:20:14
URL: http://blooondiiie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0