> 4 dagar kvar

Kan ni tänka er, det är bara ynka 4 dagar kvar till studenten! Iiihhh, jag kan inte sluta lé. Jag har ett stort smile från öra till öra fastklistrat i fejset som vägrar försvinna =D Jag är VÄRLDENS lyckligaste människa! Åh, jag kan knappt bärga mig till på torsdag. Satt o skrev med Ewalajnen på msn nu, o vi är så lyckliga =) Dock kom hon på en liten jobbig negativ grej med studenten. Vi skiljs ifrån varandra =O ...Men åånej sa jag. Inte tänker jag ge upp ngn kontakt med mina älskade vännor <3 Inte en chans att de bara kan försvinna ur mitt liv så lätt. Tacka vet jag helger då man kan ses. Och vad vore vi utan denna viktiga uppfinning vid namn telefonen? Den finns ju också. Och den kommer gå varm härhemma i Skara kan jag ju meddela. Sen finns ju andra bra grejer såsom SMS och MSN med. Datorn och Internet överhuvudtaget. Bra uppfinningar.


Så imorrn ska vi alltså till skolan, snacka student o lite annan info. Efter det ska skåpen städas (dock är ju mitt redan städat). Efter skolan drar vi och badar som jag nämnt tidigare. På tisdag ska jag på casino-uppföljningstillfälle då vi ska skriva jobbkontrakt och sådana grejer. På onsdag bär det av med hela studentutsrtyrseln hem till Mami. Big Brother kommer hem till Daddy Yankee, så ska väl dit en sväng med, jag och O-J. På torsdag ska jag upp tiiidigt på studentfrukost med hela klassen och lärare och en massa champagne o alkohol till Johanna. Där äter, dricker och skålar vi. Sen ska vi till skolan och bli fotade vid 8.25. Sen mingla runt i skolan, få fin buffémat/plockmat och efter det TA STUDENTEN! Wihoow. Blir festa, äta gött och träffa släkt o vänner. Ut på kvällen med.


Dagen efter ska vi in till Varberg och festa ännu mera. Socitén har sin årliga berömda studentfest =P Fuuun! Dagen efter det bär det av till Skara. Där ska det festas ännu en kväll med lite folk härifrån + M&T. Big Brother följer nog med oss då med. Sen ska han stanna några dagar =) Fullproppat med planering och festande med andra ord. Oh my gosh så sjuke kul det ska bli! men nu måste jag verkligen sova om jag ska orka upp imorrn. Kommentera gärna så blir jag glad. Night!

xoxo
Nicolsan

Kommentarer
Postat av: Evelyn

Grattis i förskott hihi :d

2008-06-08 @ 23:47:38
URL: http://missevelyn.webblogg.se/
Postat av: sofia

Åhhh va kul för dig! Förstår hur jävla glad du är!! :D OCH DET FÖRTJÄNAR DU VERKLIGEN EFTER ALLT DET DU KÄMPAT! VARENDA SEKUND AV LYCKA FÖRTJÄNAR DU... Ha det nu BÄÄÄST! Puss till den sötaste!

2008-06-09 @ 08:39:25
Postat av: Märtaaa

Jag vill med bada!

2008-06-09 @ 14:17:55
Postat av: Linda

Yeah, snart är det dax för oss! ;D MOHAHAHAHAH!

2008-06-09 @ 17:18:26
URL: http://lajndaaa.blogg.se/
Postat av: Cissi

AAAAAAAAAAAHHH!!! FY FAN VAD UNDERBART HÄRLIGT DET KOMMER ATT BLI!!! Så jävla mö som man har kämpat (även ifall inte folk kanske tror på det) ... Det blir ju VÅRAN DAG! Och ingen annans, den du! MAh gooood.. Näh, aldrig någonsin att man släpper sina vännor, inte ifall man har dom bästaste i hela vida världen - som jag har =D Det har ju lixom varit en lyx i vardagen att ha fått träffa er nästan varje dag i humångaårsomhelst! Men som du skrev, tacka gud (eller vem/vad sjutton man nu tror på) för fonen <3

2008-06-09 @ 17:50:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0