> Systrar i jeans

Nu har jag kommit hem från jobbet. Knappt gjort ett piss där idag, faktiskt. 3 av oss 5 ledare såg en film vid namn "Systrar i jeans". Inga barn som ville titta =P Den filmen har jag iofs sett en gång innan, men den är värd att se hur många ggr somhelst. Riktigt bra.

Filmen handlar om (lånat från CDON.com):
De fyra väninnorna Carmen, Bridget, Lena och Tibby har hängt ihop i hela sina 16-åriga liv, och nu ska de för första gången spendera sommarlovet på olika håll. I en secondhandbutik hittar de ett par "magiska" jeans som passar alla fyra perfekt och de bestämmer sig för att använda jeansen för att hålla kontakten under sommaren.
    De känner på sig att byxorna kommer att föra tur med sig och turas om att ha dem en vecka i taget och skickar dem sedan vidare. Trots att de är tusentals mil ifrån varann håller de ihop och delar allt - hemlisar, kärleksskvaller och brallor!
     Kom ihåg: jeans = kärlek


(Även bilden lånad från CDON.com). En helt underbar film som jag ger 5 N av 5. Inte sett den? Gör det. Tjejfilm kan tänkas, jag vet inte riktigt vad ni killar tycker, men hemskt bra är den. Extra kul med att America Fererra (Ugly Betty), Blake Lively (Serena, Gossip Girl) och Alexis Bledel (Gilmore Girls) är med också. Sett filmen? Vad tycker du om den?


xoxo
Nicolsan

Kommentarer
Postat av: felicia

sv: okej :)

2008-07-07 @ 16:39:33
URL: http://feliciaholmgren.blogg.se/
Postat av: tova

ja visst var den :D

2008-07-07 @ 16:49:44
URL: http://tovke.blogg.se/
Postat av: Emelie

Den är bäst! :D

2008-07-07 @ 16:52:38
URL: http://vinblad.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0