> Studenten

För exakt en månad sedan tog jag studenten... Inte skrivit om det än. Mer än i Lunarbloggen. Är verkligen inte aktiv på Lunarstorm nu längre... Men 3 dagar efter studenten (den 15 Juni) så skrev jag iaf såhär där: "I torsdags tog jag STUDENTEN! Sheat så lyckligt utspringet var, helt sjukt faktiskt... Aldrig varit med om lyckligare ögonblick, tror jag. Vilken känsla... Vill springa ut igen... Snälla, kan jag inte få göra det en gång till? Bara en? Snälla?... =)"

Jaa, obeskrivlig känsla helt enkelt... Jag är så sjukt stolt att jag klarade det! Det trodde jag minsann inte. Är man skoltrött i 8:an så är man minsann skoldöd i gymnasiet, I promise. Men jag klarade det. Och jag är t.o.m stolt över mina betyg. Nu söker jag mer jobb. Blir förmodligen en flytt som står på chemat för vår del. Återstår att se, men som det ser ut nu så börjar det ju blir säkrare och säkrare.

Jobbar i klädbutiken hela nästa vecka och på casinot idag. Sen bär det av till Bulgarien till den 1:a Augusti. När jag kommit hem blir det förmodligen en tripp till alla gamla vännerna och allt vad Mark har att erbjuda. Sen så vill jag allt träffa hela familyn med.

xoxo
Nicolsan

Kommentarer
Postat av: Cissi

Tre dagar efter Studenten var väl ändå den 15 Juni? För 15 Juli har väl inte ens vart än? Eller är jag helt ute och cyklar i snön?

Any way, Studenten var helt fantastisk! Utspringet var lyckligt värre ^^ Var fan värt den tiden i helvetet för den stunden! Haha, vad Mark har att erbjuda... Jaha du, det kan väl inte vara så mycket det... Hmm, jo förresten: Världens godaste pommes =D

2008-07-13 @ 14:07:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0