> Sjuk?

Mhm, så var det måndag, jag pallrade mig upp ur sängen en halvtimme försent (som vanligt), blir så att jag måste ställa alarmet på mobilen en halvtimme innan jag måste gå upp, för jag bara ligger kvar. Inte bra. Men så iaf, var jag i skolan (även kallad helvetet av Cissi, hihi) vid 8. Tog en morgoncigg med Amanda, kunde inte ta ngn innan dess, för kom på att jag glömt (även kallat supit bort i lördags), tändaren iaf. Så hon fick ta med en extra till mig. Kände mig otroligt trött i hela kroppen, tung i huvudet och ont som fan i magen, liten illamående känsla, som jag försökte ignorera. Lyckades nästan ignorera i 2,5 timme innan jag faktiskt insåg att jag mår inte alls bra =/ Så nu har man antagligen gått och blivit sjuk? Det är ju himla otroligt jobbigt, eftersom jag inte hinner vara sjuk. Har lektioner jag måste gå på o skolarbeten som måste göras. Åh, jobbigt det ska behöva vara. Jag mår iaf kasst och sitter nu i Borås och väntar på mitt tåg hem. En halvtimme kvar tills det går. Går inga bra resor på förmiddagen, irriterande. Vill bara hem och lägga mig. Känns som att jag kommer somna på en gång...

Helgen var iaf rolig. I fredags så kände jag för att va med Erika. Ringde o ringde, vibbade på msn o gjorde allt för att få tag i henne, men tror ni jag lyckades? Näh! Haha. Amanda frågade på msn vad jag gjorde o jag sa att jag försökte få tag i Erika, men att hon inte svarade. Amanda frågade då varför och vad hon gjorde. "Jaa, om jag känner henne rätt så ligger hon väl o sover" svarade jag. Amanda tyckte jag skulle åka dit istället, så det gjorde jag. Klockan var då ca 18.00 när jag var i Lidköping. Plingade på dörren massa ggr, men inget svar. Duschade ngn? Nä, det var grannen... Knackade på alla fönster, men ringde tillslut Oscar för att be om råd =P Vad skulle jag göra? Hon öppnade ju inte och det såg helt mörkt och dött ut därinne? Han frågade varför hon inte öppnade, jag funderade en stund och svarade "Hmm, jaadu, antingen är hon inte hemma, men då hade hon haft mobilen med sig o det svarade ju inte i den, så borde inte va så... Eller så duschar hon, men låter inte så längre. Hon sover väl. fast iofs, hade det varit jag som varit därinne inlåst i mörkret så hade jag varit skiträdd vid det här laget, när det knackar  på varenda ruta". han sa då att jag skulle ropa i brevdnedkastet. Smart! Det hade jag säkert aldrig kommit på själv.  Jag gjorde det och en mycket trött filur invirad i ett stort täcke kom och öppnade. Vi hade skoj och spelade in låtar på datorn. Planerade även morgondagen där huvudämnetvar: Fest! Vid 1 på natten ålte jag hem.

På lördag förmiddag 12.15 kom Fian och Fåret =) Vi skulle bowla, vilket vi gjorde, men beställde 2 timmar och orkade inte spela hela tiden ut, så la av efter kanske 1,5 timme. Sen gick vi och käkade pizza på Restaurang Canton (Kina-restaurang), asgött var det. Vrålhungriga var vi ju med. Sen kom Erika och käkade upp våra rester, hihi =P Sen bar det av hemmåt, Fian och Fåret tog bussen hem och vi missade våran till Skövde. Så kom Monica och daniel och hämtade oss hemma, så bar det av mot Tibro (till "deras" lägenhet) på förfest. hade jätteskoj =) Spelade Buzz och sjöng m.m. Sen åkte vi in till Skövde och gick ut på krikelin och Kosmopol. Så kom Kristian "Pille" med. Senare in på natten gick vi (Jag, Oscar och Erika) hem till honom och så sov vi där. Vaknade ngn gång på förmiddagen av att det var skitvarmt! Så blev vi iaf kvar där till 15.30 ngngång. Sen gick vi till McDonalds och käkade frukost/lunch/middag =P Gött var det! För hungrig var man.

Sen åkte vi hem, jag var skittrött. Seg hela kvällen. O nu är det måndag. Det var min helg. Nu går mitt tåg så nu ska jag gå ut.

Puss o Kram -
Nicolsan

Kommentarer
Postat av: Märta-Pärta

Va kul o bowla, det var allt för längesen jag gjorde det :/ Bra att du hade en kul helg iaf :) Krya på dig, gummsan

2008-01-14 @ 17:19:44
URL: http://maertapaerta.webblogg.se
Postat av: Monica

ja e med sjuk ju :( ja festen va kul :)

2008-01-15 @ 12:03:20
Postat av: Evelyn

Hejsan Nicole ville bara uplysa dig om att jag byter blogg nu och den andra kommer tas bort efterhand sen.. nya bloggen "http://missevelyn.webblogg.se " kramis

2008-01-19 @ 14:26:30
URL: http://wanko.webblogg.se
Postat av: sofia

segt me tågen å det... stackare som va sjuk men du e ju frisk nu så det e ju bra! jobbigt me så mkt i skolan..själv har jag itne så mkt men det jag har fattar jag nte ett piss av så haha..

aa lördagen va skojj :) tack för trevlig dag hehe..Kina-pizzan va jo jättegod men pizzagubben va seg hehe.. men ha de bra gumman!!! Hälsa oscar oxå! Puss på dig!

2008-01-19 @ 22:36:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0