> Driftstopp?

Nu när jag loggade in på min webblogg, så står det högst upp "Driftstopp inatt 02.00 - 04.00". Orka? Det är ju avstängt mellan de tiderna nästan varje natt, tycker jag det känns som. Iofs så sover väl de flesta då, men inte förrän har jag verkligen tid att bara sätta mig, ta det lugnt och kladda ner några rader... Sorgligt, eller hur? Det tycker iaf jag. Stressigt och jobbigt, vet inte vart jag ska ta vägen snart. Måste börja söka jobb till efter skolan. Skitkul o leta, tycker jag. Ska bara få klart min CV (hittade ju inte den gamla jag skrivit på datorn, suck!), sen finns det massa jobb jag är laddad för att söka. Bl.a. Casinopersonal/Black Jack dealer. Det vill jag bli =) Ett "välvårdat yttre" som de så fint kallade det krävdes =P Najs, bara sitta där Onsdag-, Fredag- samt Lördagkvällar/nätter, se snygg ut o dela ut kort =) Gött med OB-tillägg så sent med. Perfect =) Inte bara det, givetvis, men tänkte att det skulle jag ju kunna jobba med redan nu. Smart jag är ibland, alltså.

Men som sagt, stressigt är det o jag hinner knappt ngnting. Fick reda på provet i Historia o så idag. 8 poäng av typ 50 (minns inte maxpoängen?)... Sorgligt, men jag har varken ork eller tid till att öva o sånt. IG-varning har jag ju haft ett jäkla tag nu, men nu är det även mitt slutbetyg. Jag har bara fått två slutbetyg änsålänge, o det är APU (praktik) där jag fick MVG =D Lycklig! Men praktiken tyckte jag ju verkligen var skitkul =) Och det andra betyger är Historia A där jag fick IG =/ Tråkigt, men jag känner att det är bättre att lägga krut på kärnämnena, och inte mina tillval, så den smällen får man ta. That's life. Känns ju som att APUn väger upp ändå =) Så nöjd blev man iaf. O nu slipper jag ju Historia-lektionerna med. Det betyder att jag blir ledig på måndagar (iaf ända fram till April), och har sovmorgon på torsdagar. Funkar för mig.

Idag hoppade jag sista lektionen (fy mig!), vilken var Rättskunskap... Orkade inte va kvar så länge. Alltså, snart tar mitt studiebidrag stryk, för jag kommer alltid på 100 anledningar till att inte gå till skolan. Jag blir trött på mig själv! Gosh, men jag har iaf kämpat allt, det är bara nu i 3:an jag släppt taget helt o skiter i allt. Är inte det liiite tillåtet efter att ha gått i skolan 12 år i rad? Jo, lite iaf =P

Kollat på  "Du är vad du äter" och "Efterlyst" nu ikväll. Trodde O-J fastnat totalt framför "Efterlyst", men så vart han ju väldigt tyst, så kikade lite o han hade ju somnat! Haha, tröttis, den där =P Man blir verkligen skittrött av att se hur gött han sover. Imorrn tänkte jag ta o va hemma. Har bara Samhäll ändå, o jag orkar inte. De ämnen som ligger i riskzonen nu är Samhäll, Religion, Svenska B och Rättskunskap... Oj, blev fler än jag trodde jag skulle skriva... Skärpning på mig. Vilken självdisciplin man har, eller? Hm =/
image193 image194
Nä, om man skulle ta o lägga sig, kanske. Känns så. Åååhh, borra ner sig i en tjock, fluffig kudde under bamsemegatäcket o kramas med O-J. Kan man få det go'are? Känns inte så just nu, faktiskt.

Natti -
Nicolsan

Kommentarer
Postat av: Evelyn

Grattis Nicole till MVG för praktiken bra jobbat gumman.. söta kuddar hihi

2008-02-28 @ 22:47:30
URL: http://missevelyn.webblogg.se
Postat av: CC

Men duktigt o få MVG eller? Ett MVG väger fan upp tusen IG, tycker jag då! Jag kommer o sakna dig på historian, fy faaan!!!!!

2008-02-29 @ 10:00:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0